sevindim canim iyi olmalarinaslm kizlaaaaaarrrrrrr ben geldimmmmcok sükür kuzucuklarim daha iyiler onlar iyi olunce bende iyi oluyorum yalniz o kadar dikkat etmeme ragmen hala 97 yim ama kafaya koydum bu cuma 96yi görmem lazim az önce kayinvalidem bi tencere asure getirmis cok güzel yapar kendileri dayanamadim kücük bi kaseyi hüpletiverdim napiyim artik aksam yemeginde durumu kurtaririz kabak var firinda mücver yapicam cokta hafif oluyor sanirim ondan yiyebilirim iste böyleeeeeeeeeee yalniz ne kadar cok döktürmüssünüz okudum dersem yalan ama söle bi göz gezdirdim özlemisim sizi valla simdi cikmam lazim yemek falan yapmaliyim kocis gelir az sonra öptüm hepinizi aksama görüsürüz umarim
canim çoktan yemissindir yemegini afiyet olsuun bende çok severim içli kofteyi (ne sevmiyorumki) ohhh sporada baslamissin kim tutar senibende akşama KVnin gönderdiği içli köfteleri haşlayacağım 4-5 tane yerim, bu arada gözünüzde büyütmeyin pinpon topu kadar yoklar.Elazığ'ın içli köftesi minik oluyor. sade suda haşlayacağım üzerine bol limon ohhhhhhh yanında hiçbir şey yemem.......
bu arada dün 30dk bugün 30dk leslie yaptım, akşama 30 daha yaparım sonra 10-15 dk zumba tamamdır....
hos geldin mutlu kisa da olsa tatil yaramis insallah daha SIKI sarilicaksin diyetine 1kiloyu dert etme derim yerlesmeden gonderirsin insallah hemde fazlasiylakızlar çok üzgünüm bayadır giremiyorum. ctesi ara bir görüşme için çizim yapıyorum gezmek tozmak pek güzel de işler kaldı. bu hafta yokum özetle aralarda gelmek istiyorum ama bir toparlanamıyorum.
antep gezisi çok güzel geçti. 2 tam gün oradaydık yedik içtik, gezdik. güzel bir yer ben sehri çok beğendim ama aklımda kalacak en önemli şey zeugma kalıntılarının olduğu dev muze gerçekten çok özenilerek yapılmış, mimarisi, detayları ve elbette içindeki sanat eserleri nefes kesici. oraya gidipte görmeden dönmek talihsizlik olacakmış görünce anladım.
şehrin içindeki hanları dolaştık, ama takıntım haline gelen aytaşı arayışım bakır zanaati urunlerine olabilecek ilgimi dağıttı. çünkü zincirli han da gümüş, hediyelik eşya ve takı satısı bakırdan çoktu. birden cennete düştüm hesabı her dükkana kendimi atıp aytaşı baktım. çok güzel(kendimce) 2 yüzük 2 kolye ucu aldım. bir ara resim koyarım. gümüş istanbulla hemen hemen aynı ama taşlar çok ucuzdu.
daloki ilk gece resmen terör estirdi sabaha kadar odada dolandık. ama maşallah 2. gece uyudu. ucakta fena geçmedi. 1 saat 20 dakika civarı surdu sonlara doğru bayaaaa bir sıkıntılandık ama genelde iyi idi.
ben sanırım 1 kilo cıvarı aldım ama tam bilemiyorum cuma tartılmayı unuttum cünkü. 15 gündür çok diyet bir halim yok.
durumlar bunlar umarım herkes iyidir.öpüyorum tek tek herkesi.
dediğim gibi bu hafta yoğunluk fazla oğlan uyur uyumaz çizime oturup3-4 kadar çalışıyorum. inşallah anlımın akı ile çıkıcağım bu işten
canim ise baslayinca bebisinden ayrilmak zor gelicektir ALLAH kolaylik versin çalisan anne olmak daha zorvalla coştum canım tam sopalık oldum bugün
bende aslında mutfakta değilim ama gezerken uğruyorum :)
aslında bende sporu bırakmıştım yapamıyordum dün başladım bakalım inşallah devamıda gelir
benimkide inanılmaz hareketli çok afacan ,akşam eşim gelince daha rahat oluyor, gündüz yarım saat uyuyunca yaparım birde tamam
öğleden sonraları 1 saate yakın uyuyor ama çok uyanıyor bu arada 1 saat içinde 2-3 kez sallıyorum o nedenle spor zordu ama ağlasada zırlasada yapacağım.......
canım maşallah sana valla ,görsün onlar seni yaza ,sonra sorarlar ayyy nursena nasıl başardın diye :)))) bu senin adın değil mi ?
evet ya bize evde oturmak yaramıyor kesinlikle alışmışız işlere ama bebişimi bırakacağım diyede bir yanım buruk açıkçası , onu çok özleyeceğim ,o mis kokusunu içime çekmek için bekleyeceğim oysa şimdi ne zaman canım çekse kokluyorum :)
demek tam çiçek açtınız siz desene :) bu çocuklar alem ya demek tam geçmemiş ha ama seninle olmayı özlemiştir ne yapsın.
benimkide aynı ya dizisi varsa hııı hııı der kız yoksa kardeş falan mıyız :)
canim ALLAH im saglicakla kucagina almayi nasip etsin gozun korkmasin ben 3melek annesi olarak okadarda zor degil diyorum hatta 4.istiyorum nasip olursa kendine guvenmelisin once ALLAH a sonra sana emanet bebwalla tecrübeli annelerden pek de zahmetsiz cümleler duyamıyorum bugün İstanbul'dan bi arkadaşım aradı 11 aylık çocuğu var aman bi yakınmalar sorma gitsin ya dedim biriniz de güzel bi şey söyleyin hayatın kaydı senin diyo allah iyiliğini versin dedim ne diyeyim umarım sakin bi çocuk olur dua etmekten başka şansım yok
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bi sekildebeni tanıyanlar hatırlar belkiiii =) ben yardım 20 yaşındayım yazdan önce 81 e kadar düştüm. yaz sonunda 86 ile kapattım şu an 91 kilo yine sil baştan yaptım. polikistik over hastası ve insülin direncine sahibim üstüne panik atak ile uğraşıyorum =) anlayacağınız hem hormon ilaçlarım hem panik atak ilaçlarım -antidepresanlar- beni çok şişirdi.2 sene önce 49 kiloydumnereden adet olamadım sonra atak geçirdim hayatım 180 derece döndü. bi üniversitede matematik okuyorum 3. sınıf öğrencisiyim. benide listeye alır mısın beyzuş ablam eskiden yena abla yapıyordu. ben yine yaza kadar zayıf olmak istiyorum çünkü. diyetisyen kontrolünde vermiştim kilomu şimdi tekrar başladım diyetisyene. öyle işte ne dersiniz zayıflar mıyım yine? moral istiyorum moralll
uyelik gerekmiyor canim paylasimda bulunman yeter bide duzenli olarak her hafta kilo ve spor bildirimi yapman gerek okadararkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..
canim bilemedimki regl donemin yaklastimi belki ondandir çunki spor yapmasan bile gidiyo ben ilk yaptigimda gerçi 3gun yapabilmistim yinede 2.5 kilo gitmisti busefer çok gitmesinin sebebi bol bol yuruyus+leslie yaptim biraz daha sabret belki cumaya kadar guzel bi rakam gorursun haaa bide bol bol su içBu sabah tartıldım 2 günde 600 gr gitmiş anlamadım nerede yanlış yaptığımı ben.Kesinlikle kaçamak yapmadım,tuz kullanmadım ama ben nerde nerdee yanlış yaptımbir anlayan varsa bana desin ya Özlem,Melis siz biliyorsunuzdur belki noldu bana neden veremiyorum 5 günde 5 kilo değil bu hesapla 2 bile gitmeyecek
bende spor yapmasam 3giderdi belki ama iyikide yapmisim belki bu hafta fazla veremem e azinda beni bikaç hafta idare eder almayayimda :18::18::18:bunada sukurCanım regl öncesiyse bence ödem de vardır bence sıkma canını birde tartıda az görünce iyice strese girmende engeller kilo vermeni.
Eğer kaçamak yapmazsan bence en azından bir 3 kilo verirsin çünkü Özlem spor yapmamıştı yanılmıyorsam bu diyeti yaparken.
Melis sporla 4 kilo üzerine çıktı. Acaba senin bünyen mi daha hashas yada bu ara fazla yoğunluk yaşadın diyemi :26: bak şimdi benimde kafama takıldı okadar eziyete en azından 2 kilo verirsin ama bence yaa üzülme hemen
ALLAH kolaylik versin canim ama çok tatlilardir yaa bicir bicirhaklsın banucum zor iş cidden çok çocuk ama benim ki en az 52 kişilikl sınıftan bilo zor gibi geliyorr çünkü 5 6 yaşa yanlış yaptığını anlatmak o kadar zor ki bazen içinden çıkılamaz anlar yaşanıyor Allahım bu durumdaki herkese sabır versin gerçekten hakkıyla yapmaz sabretmek sabretmeyi öğrenmek zor iş tabiki aileden sonra en önemli kişiler akademik alanda öğretmenler kolay gibi görünsede büyük sorumluluk teşkil ediyorr her anlamdaa
ay canimcimmm cok sagol valla asurenin üstüne ben cok kötü bisey daha yaptimesim gel seni bi yere götürcem dedi bil bakalim nereye götürdü kebapciyaaaaaaaaaa cok pismani hakim bey amca coooooooooook diyesim var
insallah sonunda guzel bi rakam gorursun canim yaptigina degerbende 5 gündür diyetteyim bir spor yapıyom sorma vallaa
Ben iyiyim canim kuzucuklarimda iyiler çook sukurÖzlemmmmmmmmmmm nasıl oldun canım :26:
Melis canım sen nasılsın? Kuzucuklar nasıl?
İlknurrrrrrr gıııııız seninde sesin cıkmıyor fazla öyle gerilerde kalma yanaş yamacımıza
Nursenaaaaa kız ne bakıyon öyle uykulu uykulu misafirlere çay kahve ikram etseneama şeker verme sakin
Hayırlı olsun sıyırıyorum galiba
Ya bu arada Yena abladanda hayır haber alamadık? Acaba bir yere doktor dönüşü oturmaya mı gitti yoksa ufaklık rahatmı vermiyor
AmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnAminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.
MErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
MErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttumesim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
Hadi gözünüz aydın
Çok sevindim birşey cıkmadığına en azından o konuda için rahatlamıştır. İnşallah cuma günüde gereken yerlere gidersinizde yavrun biraz daha rahatlar iyice şifa bulur
Allah yardımcın olsun birde sabır versin ... Aminnnn
Güle güle kullan canımİnşallah bundan sonra daha sık görürüz seni ama sen yinede aaa yeter falan derse zıtlaşma
Yok yok karışmaz bence sonuçta sen işini bilirsin.
Allah ağzınızın tadını bozmasın gerisi kolay
ya kizlarrr facebookta bi video paylasmislar bende burda paylasiyim dedim sakin kimse yanlis anlamasin kücümsedigimden dalga gectigimden degil ama ben böyle olmak istemiyorum :18::18::18: Allahta bunlari böyle yaratmis ama ben görünce onlar adina cok üzülüyorum bide siz bakinHey maşallah koca camış - Bunuizle watch
Çok kötü,çok üzücü..2 sandalyeye oturmuş..
bu sıralar bu tip haberler beni çok üzüyor.
anlamadığım kendini bu şekil nasıl deşifre ediyor..
Çok kötü,çok üzücü..2 sandalyeye oturmuş..
bu sıralar bu tip haberler beni çok üzüyor.
anlamadığım kendini bu şekil nasıl deşifre ediyor..
merhabalar benim muhabbet kuşlarım. döktürmüşünüz maşallah. valla gözümden uyku akıyor çok yorgunum sırf yenanın durumunu öğreneyim diye geçmişi okuyup geldim. atlayınca karışıyor. herkese iyi geceler. allahtan bişey olmazsa yarın görüşürüz. yenacım sevindim senin adınada. onunla geçmiş olsun.
Yenacım barışın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.
Ya benim hep aklımda Carnivale geri dönmedi değilmi :26: nedense çok merak ediyorum ya :44: Burda zayıflayan kızlar uğramıyor mu artık zynpkr vardı o da 40 kilo vermişti sanırım :44: ben merak ediyorum acaba hızlı kilo verdikleri için geri aldılar mı :26:
canim sayfa açik kalmis ogleden berimelisssss deminden beri seni göryorum canım ama yazmadın ,bıcırıklar durmadı mı yoksa?
gozunuz aydin ablacim çok sevindim bisey çikmadiginaMErhaba ,
:126::126:insallah seni burda daha fazla goruruzkizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttumesim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
Yenacım barışın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.
Ya benim hep aklımda Carnivale geri dönmedi değilmi :26: nedense çok merak ediyorum ya :44: Burda zayıflayan kızlar uğramıyor mu artık zynpkr vardı o da 40 kilo vermişti sanırım :44: ben merak ediyorum acaba hızlı kilo verdikleri için geri aldılar mı :26:
MErhaba ,
canim sayfa açik kalmis ogleden beri
biciriklarim ruya bile gormeye baslamislardir bura saati 8.30 da 3çu de yatmis oluyorlar canim (okul için erken kalkiyorlar yorgun olmasinlar diye erken yatiriyorum 8.30 u geçmez) sonra esimle çay keyfi yaptik bide asilacak çamasirim vardi anca geldim geçmis birikmis onlari okudum cvpladim derken seni kaçirdim
gozunuz aydin ablacim çok sevindim bisey çikmadigina
:126::126:insallah seni burda daha fazla goruruz
Zeynep'çim merhaba..
arayamadım bu aralar seni, ne olur kusuruma bakma..
OĞlanla ilgilendik hep,okumuşsundur belki...
Durumunuzda değişiklik varmı,yoksa aynımı.?
geçmiş olsun.kendi derdime dalıp sizleri unuttum sanmayın.gece okuyorum.inşallah ondanda iyi sonuçlar alırsınız.
bende bugün ortapediye gittim.film istedi.onda da sıra bitmişti.yarın sabaha kaldı.hergün koşturmaktan dizlerim tutmuyor.
hepinizi çok özledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?