Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ece'ciğim,dediğim gibi geçen mayıs ayında doktora gittiğimde değerlerime bakılmıştı normaldi..
Yeniden gitmeyi düşünüyorum bende..OĞlanın hastane işleri bir halolsun hayırlısıyla,ilk fırsatta gideceğim...

Umuttt,bahsettiğin kitabı geçen yıl almıştım ben..:)

Ceco,biz gitmedik çaya ama geçmiş olsuna misafir geldi..:)

Son düzenleme:
sevindim canim iyi olmalarina

canim çoktan yemissindir yemegini afiyet olsuun bende çok severim içli kofteyi (ne sevmiyorumki) ohhh sporada baslamissin kim tutar seni

hos geldin mutlu kisa da olsa tatil yaramis insallah daha SIKI sarilicaksin diyetine 1kiloyu dert etme derim yerlesmeden gonderirsin insallah hemde fazlasiyla

canim ise baslayinca bebisinden ayrilmak zor gelicektir ALLAH kolaylik versin çalisan anne olmak daha zor

canim ALLAH im saglicakla kucagina almayi nasip etsin gozun korkmasin ben 3melek annesi olarak okadarda zor degil diyorum hatta 4.istiyorum nasip olursa kendine guvenmelisin once ALLAH a sonra sana emanet beb

hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bi sekilde

arkadaşlar aranıza katılmam için bi üyelik gerekiyomu bende 94 kiloyum bi haftadır dietteyim bu dönemi sizlrle daha başarılı geçireceğimi düşünüyorum..
uyelik gerekmiyor canim paylasimda bulunman yeter bide duzenli olarak her hafta kilo ve spor bildirimi yapman gerek okadar
hos geldin aramiza (yanlis hatirlamiyorsan zaten aramizda degilmiydin kaçgundur?)ilkkez mi yaziyorsun eger karistiriyorsam kusura bakma

canim bilemedimki regl donemin yaklastimi belki ondandir çunki spor yapmasan bile gidiyo ben ilk yaptigimda gerçi 3gun yapabilmistim yinede 2.5 kilo gitmisti busefer çok gitmesinin sebebi bol bol yuruyus+leslie yaptim biraz daha sabret belki cumaya kadar guzel bi rakam gorursun haaa bide bol bol su iç

bende spor yapmasam 3giderdi belki ama iyikide yapmisim belki bu hafta fazla veremem e azinda beni bikaç hafta idare eder almayayimda :18::18::18:bunada sukur

ALLAH kolaylik versin canim ama çok tatlilardir yaa bicir bicir

ay canimcimmm cok sagol valla asurenin üstüne ben cok kötü bisey daha yaptim esim gel seni bi yere götürcem dedi bil bakalim nereye götürdü kebapciyaaaaaaaaaa cok pismani hakim bey amca coooooooooook diyesim var

bende 5 gündür diyetteyim bir spor yapıyom sorma vallaa
insallah sonunda guzel bi rakam gorursun canim yaptigina deger

Ben iyiyim canim kuzucuklarimda iyiler çook sukur sen nasilsin? marimar nasil?
anammm kusura bakma cvp geç oldu oglen açmistim pc yi pasalarimi okuldan almaya gidince kapatmayi unutmusum açik kalmis oyleee masallah osirada kaynatmissiniz yine anca okuyup cvp yazabildim

Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

hadi gözünüz aydın canım sorunsuz atlatmışınız bişey de çıkmamış şükür

Hadi gözünüz aydın
Çok sevindim birşey cıkmadığına en azından o konuda için rahatlamıştır. İnşallah cuma günüde gereken yerlere gidersinizde yavrun biraz daha rahatlar iyice şifa bulur
Allah yardımcın olsun birde sabır versin ... Aminnnn

kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttum esim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum

Güle güle kullan canım İnşallah bundan sonra daha sık görürüz seni ama sen yinede aaa yeter falan derse zıtlaşma
Yok yok karışmaz bence sonuçta sen işini bilirsin.
Allah ağzınızın tadını bozmasın gerisi kolay

cok sagol canimcimmmm yok yok karismaz sagolsun hatta bu topikte olupta gaza gelmeme seviniyo Allah cümlemizin agzinin tadini bozmasin herkes yuvasinda mutluolsun citir olsun fistik olsun insallaaaaaaaaahhhhhhhh

ya kizlarrr facebookta bi video paylasmislar bende burda paylasiyim dedim sakin kimse yanlis anlamasin kücümsedigimden dalga gectigimden degil ama ben böyle olmak istemiyorum :18::18::18: Allahta bunlari böyle yaratmis ama ben görünce onlar adina cok üzülüyorum bide siz bakin Hey maşallah koca camış - Bunuizle watch

Çok kötü,çok üzücü.. 2 sandalyeye oturmuş..
bu sıralar bu tip haberler beni çok üzüyor.
anlamadığım kendini bu şekil nasıl deşifre ediyor..

Zeynep'çim merhaba..

arayamadım bu aralar seni, ne olur kusuruma bakma..
OĞlanla ilgilendik hep,okumuşsundur belki...

Durumunuzda değişiklik varmı,yoksa aynımı.?

Son düzenleme:

evet canim bende bunlari görünce su bile icmekten korkuyorum hatta bugün yaptigim kacamak icin bi kere daha pisman oldum

merhabalar benim muhabbet kuşlarım. döktürmüşünüz maşallah. valla gözümden uyku akıyor çok yorgunum sırf yenanın durumunu öğreneyim diye geçmişi okuyup geldim. atlayınca karışıyor. herkese iyi geceler. allahtan bişey olmazsa yarın görüşürüz. yenacım sevindim senin adınada. onunla geçmiş olsun.

Yenacım barışın sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.

Ya benim hep aklımda Carnivale geri dönmedi değilmi :26: nedense çok merak ediyorum ya :44: Burda zayıflayan kızlar uğramıyor mu artık zynpkr vardı o da 40 kilo vermişti sanırım :44: ben merak ediyorum acaba hızlı kilo verdikleri için geri aldılar mı :26:

sağol canım..Dur bakalım cuma günü gidince nasıl olacak...
sen nasılsın.?

Carnivale yi bende merak ediyorum..Almışsa kilo, ameliyat ve kullandığı ilaçlar aldırmış olabilir..
dediğin gibi çok hızlı kilo vermişlerdi..Hatta bazen düşünürüm yaptığı aşırı spor ve sıkı diettenmi öyle oldu diye.:26:

İnşallah sağlıklı ve iyidir..

melisssss deminden beri seni göryorum canım ama yazmadın ,bıcırıklar durmadı mı yoksa?
canim sayfa açik kalmis ogleden beri
biciriklarim ruya bile gormeye baslamislardir bura saati 8.30 da 3çu de yatmis oluyorlar canim (okul için erken kalkiyorlar yorgun olmasinlar diye erken yatiriyorum 8.30 u geçmez) sonra esimle çay keyfi yaptik bide asilacak çamasirim vardi anca geldim geçmis birikmis onlari okudum cvpladim derken seni kaçirdim
gozunuz aydin ablacim çok sevindim bisey çikmadigina

kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttum esim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
:126::126:insallah seni burda daha fazla goruruz

bende cok merak ediyorum bahar söyledigin iyi oldu hatta benim ortilerim vardi sirra kadem bastilar

geçmiş olsun.kendi derdime dalıp sizleri unuttum sanmayın.gece okuyorum.inşallah ondanda iyi sonuçlar alırsınız.
bende bugün ortapediye gittim.film istedi.onda da sıra bitmişti.yarın sabaha kaldı.hergün koşturmaktan dizlerim tutmuyor.
hepinizi çok özledim..

bende öyle umuyorum canim elimden geldigince burda olmaya calisicam benim yaramazlardan firsat buldukca tabi

Bahar,
zynpkr senin arkadaş listendemi.?
Eğer öyleyse siteye giriş yapıp yapmadığına bak bakalım gelmişmi hiç..
Birde onun evlilik planı vardı galiba..

Zeynep'çim merhaba..

arayamadım bu aralar seni, ne olur kusuruma bakma..
OĞlanla ilgilendik hep,okumuşsundur belki...

Durumunuzda değişiklik varmı,yoksa aynımı.?

canim sizinde oglanla ilgili saglik sorununuz var sanirim Rabbim sifasini versin kuzularimiz hep iyi olsun

Bizde seni çok özledik..İnşallah sıra bulursunda tedavin yapılır..
KEndi derdini unuttun tabiii,koşturmaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…