Zeynep'çim merhaba..
arayamadım bu aralar seni, ne olur kusuruma bakma..
OĞlanla ilgilendik hep,okumuşsundur belki...
Durumunuzda değişiklik varmı,yoksa aynımı.?
Ne güzel anlatmışsın inşallah bende azimlilerin arasına girerim umarım.Arkadaşlarım 2 gündür vakit buldukça geçmişi okuyorum gene de arada kaçırdıklarım oldu sanırım. Bu nedenle alıntı yapmadım, yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum toptan, kendisi, çocukları yakınları hasta olan arkadaşlarımın tümüne de geçmiş olsun diyorum. Kusura bakmayın toplu dilekler pek ince olmadı ama dediğim gibi kimseyi atlamış olmayayım diye :)))
Teşekkür ederim canlarım, hoşbulduk. ben buraya ne zaman gelsem hoşbuluyorum zaten :)))
Yena'cığım burada 3 grup olduğunu düşünüyorum ben. (Kilo verme alışkanlıkları bakımından) Yeni gelenler, azimliler ve yerinde sayanlar. İlk ikisini açıklamaya gerek yok, yerinde sayanlar ise 6 ay ve daha uzun süredir burada olduğu halde 8-10 kiloyu hasbelkader vermiş, sonra da hep bu civarda gezinenler. Ben de bu gruptanım. Ama biliyorum ki azimliler de bu gruptaydı bir zamanlar. Yani yerinde sayan grubuyla azimli grubu arasında incecik bir çizgi var, o çizgiyi geçeceğimize dair umudunu hiç kaybetmediğini biliyorum, ben de kaybetmiyorum çünkü. Hele de buradayken :))
Hemen bugün bir şey yapıyorum gidip geçmiş sayfalarda önerilen kitabı alıyorum (Yasemin Soysal-Asıl şişman beynimiz (ya da buna benzer bir ismi vardı)), hedefimi de küçültüyorum.
10 kilo vereceğim ben, onu verdikten sonra devam edeceğim yoluma. 10 kiloya nasıl burun kıvırdım ben? 10 kilo nasıl fark yaratıyor oysa insanda. Neredeyse 3 beden incelirim 10 kilo versem, dışarıdan da fark edilir, giydiklerimde de fark olur. Bugünden itibaren 10 kilo için çalışıyorum ben.
Beyzuş ve Asuman gibi sataşırım da sana ara sıra. El ele vermek çünkü amacımız, el ele olursak herşey daha kolay olacak
Allah kabul etsin ayşecim.kızlar ben çıkıcam birazdan önce beylikdüzüne eve geçicem iftar yapıp bayrampaşaya geri gelicem off off malum metrobüs çalışması nedeni ile deli trafik var allah yardımcım olsun
Canım netten aldı çokta kolay almıştı yarın öğrenirim dr adını.
doktarun adını verirmisin canım bi sorup dün gece alamadım netten mi aldı kardeşin bu akşam denicem tekrar...
Ohh afiyet olsun ye bakalım:)bende akşama KVnin gönderdiği içli köfteleri haşlayacağım 4-5 tane yerim, bu arada gözünüzde büyütmeyin pinpon topu kadar yoklar.Elazığ'ın içli köftesi minik oluyor. sade suda haşlayacağım üzerine bol limon ohhhhhhh yanında hiçbir şey yemem.......
bu arada dün 30dk bugün 30dk leslie yaptım, akşama 30 daha yaparım sonra 10-15 dk zumba tamamdır....
İnşallah alnının akıyla çıkarsın mutlucum emeğinin karşılığınıda görürsün.kızlar çok üzgünüm bayadır giremiyorum. ctesi ara bir görüşme için çizim yapıyorum gezmek tozmak pek güzel de işler kaldı. bu hafta yokum özetle aralarda gelmek istiyorum ama bir toparlanamıyorum.
antep gezisi çok güzel geçti. 2 tam gün oradaydık yedik içtik, gezdik. güzel bir yer ben sehri çok beğendim ama aklımda kalacak en önemli şey zeugma kalıntılarının olduğu dev muze gerçekten çok özenilerek yapılmış, mimarisi, detayları ve elbette içindeki sanat eserleri nefes kesici. oraya gidipte görmeden dönmek talihsizlik olacakmış görünce anladım.
şehrin içindeki hanları dolaştık, ama takıntım haline gelen aytaşı arayışım bakır zanaati urunlerine olabilecek ilgimi dağıttı. çünkü zincirli han da gümüş, hediyelik eşya ve takı satısı bakırdan çoktu. birden cennete düştüm hesabı her dükkana kendimi atıp aytaşı baktım. çok güzel(kendimce) 2 yüzük 2 kolye ucu aldım. bir ara resim koyarım. gümüş istanbulla hemen hemen aynı ama taşlar çok ucuzdu.
daloki ilk gece resmen terör estirdi sabaha kadar odada dolandık. ama maşallah 2. gece uyudu. ucakta fena geçmedi. 1 saat 20 dakika civarı surdu sonlara doğru bayaaaa bir sıkıntılandık ama genelde iyi idi.
ben sanırım 1 kilo cıvarı aldım ama tam bilemiyorum cuma tartılmayı unuttum cünkü. 15 gündür çok diyet bir halim yok.
durumlar bunlar umarım herkes iyidir.öpüyorum tek tek herkesi.
dediğim gibi bu hafta yoğunluk fazla oğlan uyur uyumaz çizime oturup3-4 kadar çalışıyorum. inşallah anlımın akı ile çıkıcağım bu işten
Hatırladım canım seni keşke almasaymışsın ama olsun sen gene verirsin.beni tanıyanlar hatırlar belkiiii =) ben yardım 20 yaşındayım yazdan önce 81 e kadar düştüm. yaz sonunda 86 ile kapattım şu an 91 kilo yine sil baştan yaptım. polikistik over hastası ve insülin direncine sahibim üstüne panik atak ile uğraşıyorum =) anlayacağınız hem hormon ilaçlarım hem panik atak ilaçlarım -antidepresanlar- beni çok şişirdi.2 sene önce 49 kiloydumnereden adet olamadım sonra atak geçirdim hayatım 180 derece döndü. bi üniversitede matematik okuyorum 3. sınıf öğrencisiyim. benide listeye alır mısın beyzuş ablam eskiden yena abla yapıyordu. ben yine yaza kadar zayıf olmak istiyorum çünkü. diyetisyen kontrolünde vermiştim kilomu şimdi tekrar başladım diyetisyene. öyle işte ne dersiniz zayıflar mıyım yine? moral istiyorum moralll
Maşallahhhhh kız.30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana
Bravooo ceco bu aralar azmin çok güzel inşallah yaza kadar süper olucaksın.Anammmm kısa bir aradan sonra ( birkaç saatcik) tekrar ben geldim
Bugün akşam üzere biraz KPye indim kızçelerimleeşim daha hastanedeki işleri bitmeden aradı halamda gelicek anneme, çay demiycez yanına pastaneden birşeyler alıcağım sende hazırlan gel dedi. Tabi önce bir güzel fırçaladım ne pastanesi ben yemiyorum beni günaha sokma hesabı söz sanada hazır salata tarzı birşey alırım dedi ama tabi ''hallederiz kadir''
Halası çok ısrar etti bir kereden birşey olmaz diye ama inat ettim yemedim oda sonunda kız helal olsun sen yaza bikiniyi giycen galiba dedidedim okadarı biraz zor ama en azında gözle görülür fark olucaktır :122:
Bugünüde anlımın akıyla atlattım ya daha ne isterim RAbbimden... Çok şükür inşallah hepimiz bundan sonra kaçamaklardan uzak dururuz
Kendini iyi hissetmene sevindimamannn boşver bence okadarcıktan birşey olmamıştır ve cuma günü sende eksilerde olucaksın :122:
Stress yaparsan vucut kendini daha çok kasıyor ve kilo verimi azalıyor maalesef. Ben buna çok inanıyorum o yüzden ne olursa olsun çok güzel kilolar veriyorum diyorum kendime
Bak ona çok inanıyorum bende. Bir kaç hafta önce kaçamak yaptığım için hep ay bu hafta veremiyeceğim diyip duruyordum ve her seferinde gerçektende veremiyordum kilo. Sonra kendi kendime devamlı aa ne olursa olsun vucudum düzene girdi kasmasamda kilo veriyorum ben dedikce baktım az az da olsa veriyorum. Şimdi yeni bir taktik geliştirdimküçük kızım yeni öptükce ohhhh yağlarım eriyor eriyor diye onu seviyorum tabi onunda okadar hoşuna gidiyor ki günde elli kere gelip öpüyor beni Artık Anasının kuzusu gel beni öp dememe bile gerek kalmadı Gel Anasının kuzusu şu yağlarımı bir erit diyorum ve 16 aylık küçük civcivim anlıyormuş gibi gelip beni şap diye öpüyor
Benim yağlar erimeye başladı :122: hadi kızlar Yağları eritmeye kampanyasına sizlerde katılın
Kuzucukların iyi olmasına çok sevindim canım.
Olsun sen o aşureyi zaten çocuklara koşturmaktan eritmişsindirBenimde bugün alt kattaki komşulardan biri getirdi aşure ve inanılmaz güzel göründüğü halde inat ettim o bayıldığım aşureden bir kaşık bile almadım akşam yemeğinden sonra eşime kakaladım löp löp et olsun hesabı çok güzel olmuş dedi ama inan hiç canım istemiyor artık çünkü beynim bana değil ben beynime hükmetmeye çalışııyorum artık :122: inşallah bukadar kasıp kasıp sonra birden bumerang gibi geri tepmez
Bende küçükken hep büyüdüğümde Dondurmacıyla evleniceğim derdimama Mahallemizdeki Dondurmacının payı tabi büyük beni her gördüğünde aman gelinim gelmiş diyordu onunda benle yaşıt bir oğlu var diye bende sırf Dondurmaların hatırı için oğluyla evlenmeyi bile göze almıştım daha 10 yaşındayken
Eşim Dondurmacı değil ama sağ olsun evlendiğimizden beri ne zaman dondurma istesem ille kiloluk eve alırdı bizde aramıza alır TV seyrederken bakmadan kaşıklardık taki kaşıklarımız dondurma ararken birbirlerine çarpana kadaranaa ne çabuk bitti derdik birde.
Benimde kiloların baş sebebi Dondurmadır kesinheleki bunalima girince tıpkı Filmlerdeki gibi ağlaya ağlaya dondurma yerdim
Şimdi çok uzun bir süre yemeyi düşünmüyorum tabiki :122:
Gezinin güzel geçmesine sevindim ve şükür çokta fazla artıyla dönmemişsin ki onuda zaten cuma ya kadar verirsin.
Allah yardımcın olsun inşallah başarılı bir şekilde bitirirsin bu işini
Kolay gelsin sana
Heee resimleride sakın unutma merak ederiz
Maaşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın senide bebişinide. Sende kısa süre sonra sağlıklı ve hayırlı bir evlat alırsın kucağına inşallah sonrada Antep olsun Urfa olsun gezersin nasılsa rahat rahat.
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sende hayırlısıyla kilolarından kurtulursun. DAha evvelde başarmışsın yine başarırsın sonuçta ne yapman gerektiğini biliyorsun ve tek eksiğin motivasyon yani biz :122:
Sistemide biliyorsun nasılsa yabancılık çekmezsin nasılsa hadi bakalım kolay gelsin hepimize
Yok canım giriş beleşAramıza hoşgeldin... İnşallah sende hedefine bir an önce ulaşırsın.
Detttttttttt ağzına biber sürerimneymiş o çikleta cıs cıssss ... Tarcınlı süt iç bence onun yerine buradaki kızların çoğu öyle yapıyor ve kesinlikle çok memnunlar. Hadi bakalım sil aklından şimdi öyle şeyleri
Canım dur hemen üzülme bak bir iki güne nasıl gidicek.Bu sabah tartıldım 2 günde 600 gr gitmiş anlamadım nerede yanlış yaptığımı ben.Kesinlikle kaçamak yapmadım,tuz kullanmadım ama ben nerde nerdee yanlış yaptımbir anlayan varsa bana desin ya Özlem,Melis siz biliyorsunuzdur belki noldu bana neden veremiyorum 5 günde 5 kilo değil bu hesapla 2 bile gitmeyecek
Çok hoşşş.https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...4921_193084934038661_1540082_1742858456_n.jpg
iyi geceler güzel bayanlarrr =)
Afiyet olsun az bile yemişsin böyle giderse sen fazlasınıda verirsin.Ben bugün normal insanlar gibi yedim10 gündür salata yemekten içim dışıma çıkmıştı ya sabah normal kahvaltımı yaptıktan sonra öğleyin makarna haşladım kendime kocaaaa bir tabak hazırladım ama yağsız tuzsuz hiçbirşeye benzemiyordu 3-4 kaşık zor aldım bugünü aşureyle geçirdim valla 1 kase yedim ama başka da birşey yemedim dengelemiştir umarım 13 aralık tarihine kadar 3.2 kilo vermiş olmam lazım yaaa diyetisyen randevum var :18: 1.2 verdim kaldı 2 kilosu gider inşallah
Hadi derin artık sen kendine galeta al toplantılarda yeme hadi yaza ne kaldııki.ceco canım amannn korktum senin sopalarından gitmiyorum buradayım sizsiz naparım ben zaten....
asumancım dediğin doğru gram gramda olsa gidiyor en azından hiç olmazsa kendimi frenleyebiliyorum cuma korkusu yüzünden en azından bir hafta kilo aldıysam diğer hafta veriyordum yoksa 150 kilo olurdum ben kesin...
nursena evt canım deniz var sürekli denizdeyiz yaz geldimi hep hayalim benimde birgün bikini iyebilmek....
banucum hadi hep beraber elele verelim bitirelim artık bu işi.....
bugün arkadaşlarım geldi kahvaltıya pizza yaptım onlara arkadaşda sıcak simit almış gelirken berbat bir gündü yine bugün offff offfffffffffff
Çokkk sevindim yenacım aklımdaydınız bugün şükür temiz çıkmış inşallah cumada güzel haberlerle gel.MErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
Çok kötü çok korkuyorum böyle olmaktan.ya kizlarrr facebookta bi video paylasmislar bende burda paylasiyim dedim sakin kimse yanlis anlamasin kücümsedigimden dalga gectigimden degil ama ben böyle olmak istemiyorum :18::18::18: Allahta bunlari böyle yaratmis ama ben görünce onlar adina cok üzülüyorum bide siz bakinHey maşallah koca camış - Bunuizle watch
Zeynep abla çok yoruldun büyük ihtimal ondan ağrıyodur eşinden haber varmı?geçmiş olsun.kendi derdime dalıp sizleri unuttum sanmayın.gece okuyorum.inşallah ondanda iyi sonuçlar alırsınız.
bende bugün ortapediye gittim.film istedi.onda da sıra bitmişti.yarın sabaha kaldı.hergün koşturmaktan dizlerim tutmuyor.
hepinizi çok özledim..
Adımız ''uleeeeeee'' olmadığı için belkide üzerimize alınıp cevap yazmamışızdır.Ne dersin?uleeeeee niye konuşmuyonuz aygın baygınlarrrrrrrrrr
turnalcim ben geldim diyedirnedense hep ben gelincede herkes susuyo banami denk gelio nedir anlamadim gelir birazdan herkes merak etme
senin bebis kaç tane?yaslari kaç canimbende öyle umuyorum canim elimden geldigince burda olmaya calisicam benim yaramazlardan firsat buldukca tabi
geçmis olsun ablacim bencede ihmal etme ALLAH korusuncanım benim..o kadar çok destek verdin ki.şimdi ben geçmişi okuduğumda sana ve oğluna yeterince destek olmadığımı gördüm.
durum aynı.pazartesi soluk borusunu açtılar.akciğerleri enfeksiyon kapmasın diye.pek iç açıcı şeyler söylemiyorlar.kuvvetli bir uyaran lazımmış.hayata döndürecek.hafta sonu oğlum ve gelinim gelecek.bende çok yoruldum.kaç gündür ağrıdan duramıyordum.geçen gece rüyama girip'' o dizini göster,sonra başına iş açacak dedi'bugün etkisinde kalıp ortapediye gittim.
canım benim..o kadar çok destek verdin ki.şimdi ben geçmişi okuduğumda sana ve oğluna yeterince destek olmadığımı gördüm.
durum aynı.pazartesi soluk borusunu açtılar.akciğerleri enfeksiyon kapmasın diye.pek iç açıcı şeyler söylemiyorlar.kuvvetli bir uyaran lazımmış.hayata döndürecek.hafta sonu oğlum ve gelinim gelecek.bende çok yoruldum.kaç gündür ağrıdan duramıyordum.geçen gece rüyama girip'' o dizini göster,sonra başına iş açacak dedi'bugün etkisinde kalıp ortapediye gittim.
saka yapiyorum beyzus ablacim genelde ters vakitlerde geliyorum ya kimse olmuyor yada gecmisi okuyorlar özellikle sen hic üstüne alinma kirdiysamda özürrrr dilerim herkestenAdımız ''uleeeeeee'' olmadığı için belkide üzerimize alınıp cevap yazmamışızdır.Ne dersin?
İlknur;
Görüşmeyeli alınganmı oldun kardeşim.Sen böyle değildin....
senin bebis kaç tane?yaslari kaç canim
geçmis olsun ablacim bencede ihmal etme ALLAH korusun
esine acil sifalar dilerim ALLAH im yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin
ece78
geçen hafta sporsuz 1,5 gitmişti de o yüzden sordum..3 gündür 6 mil yapıyodum günde..şimdi bi gün dinlenip bi gün leslie yapıcam..çok ter attırıyo hele sonlara doğru..şimdi çok spor yaparsam kilo vermem de durursa bu sefer daha fazla spor yapmam gerekecek 40 dakikaysa olacak 80 dakika ve ben biterim o zamana kadar şimdi yavaş yapayımda birden yüklendim sanırım spora..
evet ya bize evde oturmak yaramıyor kesinlikle alışmışız işlere ama bebişimi bırakacağım diyede bir yanım buruk açıkçası , onu çok özleyeceğim ,o mis kokusunu içime çekmek için bekleyeceğim oysa şimdi ne zaman canım çekse kokluyorum :)
demek tam çiçek açtınız siz desene :) bu çocuklar alem ya demek tam geçmemiş ha ama seninle olmayı özlemiştir ne yapsın.
benimkide aynı ya dizisi varsa hııı hııı der kız yoksa kardeş falan mıyız :)
beni tanıyanlar hatırlar belkiiii =) ben yardım 20 yaşındayım yazdan önce 81 e kadar düştüm. yaz sonunda 86 ile kapattım şu an 91 kilo yine sil baştan yaptım. polikistik over hastası ve insülin direncine sahibim üstüne panik atak ile uğraşıyorum =) anlayacağınız hem hormon ilaçlarım hem panik atak ilaçlarım -antidepresanlar- beni çok şişirdi.2 sene önce 49 kiloydumnereden adet olamadım sonra atak geçirdim hayatım 180 derece döndü. bi üniversitede matematik okuyorum 3. sınıf öğrencisiyim. benide listeye alır mısın beyzuş ablam eskiden yena abla yapıyordu. ben yine yaza kadar zayıf olmak istiyorum çünkü. diyetisyen kontrolünde vermiştim kilomu şimdi tekrar başladım diyetisyene. öyle işte ne dersiniz zayıflar mıyım yine? moral istiyorum moralll
inşallah o günleride görürümm
yemedimm valla insan şişko olunca herkez tabağını bol koyuyo nedense zayıflara bakıyorum tabağında yemediği bile oluyo pastalardan galiba ısrarlara dayanamıyoruz ev sahibeside kadının bünye geniş aman kalmasın diye bol bolyediriyo
adım nur kızların senanur elifnur ailecenek nur topuyuz maşşallahhh
teşekkürler ablam
30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana
Ece'ciğim,dediğim gibi geçen mayıs ayında doktora gittiğimde değerlerime bakılmıştı normaldi..
Yeniden gitmeyi düşünüyorum bende..OĞlanın hastane işleri bir halolsun hayırlısıyla,ilk fırsatta gideceğim...
Umuttt,bahsettiğin kitabı geçen yıl almıştım ben..:)
Ceco,biz gitmedik çaya ama geçmiş olsuna misafir geldi..:)
Adımız ''uleeeeeee'' olmadığı için belkide üzerimize alınıp cevap yazmamışızdır.Ne dersin?
İlknur;
Görüşmeyeli alınganmı oldun kardeşim.Sen böyle değildin....
Tatlım inşallah dediğin gibi olurda değer hakkaten,yoksa moralim bozulacak.Ama şu da var sanki eşofmanım filan bollaştı yüzüm süzüldü ya da psikolojik bilemiyorum :S
Bu arada bir süre daha yokum canlarım kendinize çok çok iyi bakın,kaçabildiğim her an buradayım ama malesef çok vaktim olmuyor.Tam okumak için giriyorum bir şey isteyen oluyor ya da çağırıp sohbet eden o yüzden çıkıyorum ama sayfa açık kalıyor.Sizleri özledim okusamda kafam öyle allak bullak ki tam algılayamıyorum sanki acele acele bide.
Ben ne çok alışmışım yalnızlığa rahatlığa kaç gündür kalabalık,ses,gürültü bunaldım.Allah yokluklarını göstermesin ama bir an evvel gitsinler istiyorum bunu düşündüğüm için de kendimden utanıyorum
geçmiş olsun.kendi derdime dalıp sizleri unuttum sanmayın.gece okuyorum.inşallah ondanda iyi sonuçlar alırsınız.
bende bugün ortapediye gittim.film istedi.onda da sıra bitmişti.yarın sabaha kaldı.hergün koşturmaktan dizlerim tutmuyor.
hepinizi çok özledim..
canım benim..o kadar çok destek verdin ki.şimdi ben geçmişi okuduğumda sana ve oğluna yeterince destek olmadığımı gördüm.
MErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
buraya ne zaman girsem bizimkiler bir iş çıkarıyor.gece gireyim.daha ne kadar geceyse..hepinizi öptüm.
1dlm çikolata yediydim ondan suçlu suçlu baktım kaçtımm:))))Özlemmmmmmmmmmm nasıl oldun canım :26:
Melis canım sen nasılsın? Kuzucuklar nasıl?
İlknurrrrrrr gıııııız seninde sesin cıkmıyor fazla öyle gerilerde kalma yanaş yamacımıza
Nursenaaaaa kız ne bakıyon öyle uykulu uykulu misafirlere çay kahve ikram etseneama şeker verme sakin
Hayırlı olsun sıyırıyorum galiba
Ya bu arada Yena abladanda hayır haber alamadık? Acaba bir yere doktor dönüşü oturmaya mı gitti yoksa ufaklık rahatmı vermiyor
geçmiş olsun gözün aydınnMErhaba ,
ayy bu hastalık yaa bence kanser gibi öldürücü bi hastalık ileri derece obezite bence allah korusunya kizlarrr facebookta bi video paylasmislar bende burda paylasiyim dedim sakin kimse yanlis anlamasin kücümsedigimden dalga gectigimden degil ama ben böyle olmak istemiyorum :18::18::18: Allahta bunlari böyle yaratmis ama ben görünce onlar adina cok üzülüyorum bide siz bakinHey maşallah koca camış - Bunuizle watch
geçmiş olsun.kendi derdime dalıp sizleri unuttum sanmayın.gece okuyorum.inşallah ondanda iyi sonuçlar alırsınız.
hepinizi çok özledim..
Bahar,
zynpkr senin arkadaş listendemi.?
Eğer öyleyse siteye giriş yapıp yapmadığına bak bakalım gelmişmi hiç..
Birde onun evlilik planı vardı galiba..
Gözünüz aydın canım benim....
Şükür;bak gör her şey yoluna girecek inşallah...
herkese iyi geceler ALLAH a emanetsiniz
Msjı yazdıktan sonra facebooka baktım da zeynep facede arkadaşımmış benim ama facebookada girmiyor resimlerine baktım en son gördüğümüz resimler merak ettim faceden msj atayım döner sanırım :26: En son sözlenmişti sanırım ama ben ondan ayrıldı diye biliyorum :26:
Canım bak özlemde ilk gün sadece 200 gr verdi diye üzülmüştü ( 2.ci gün tartılınca cıkan sonuçtu malum gün geçince bir önceki günün karşılığı görünüyor tartıda ) hatta oda acaba boşa mı falan demişti. Ertesi gün yine biraz gitti ama istediği gibi değilde ve en sonunda amannn bitiriceğim işte ne olursa olsun tarzında davranınca kendini kasmayınca cuma bildiriminde 3 kilodan fazla eksi çıktı
O yüzden dediğin gibi aldığın o azcık kiloyu bile vermiş olsan kârdır bence heee bir dahada zaten niyetlenmezsin diye düşünüyorum çünkü seni gerçekten çok yıprattı :26:
Ha gayret güzelim şurda kaldı iki günün onuda başardığın an cuma inşallah bize süpriz yaparsın ama ne olur cumaya kadar tartılıpta kendini kasma hepimize süpriz olsun
kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttumesim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
Tatlım inşallah dediğin gibi olurda değer hakkaten,yoksa moralim bozulacak.Ama şu da var sanki eşofmanım filan bollaştı yüzüm süzüldü ya da psikolojik bilemiyorum :S
Bu arada bir süre daha yokum canlarım kendinize çok çok iyi bakın,kaçabildiğim her an buradayım ama malesef çok vaktim olmuyor.Tam okumak için giriyorum bir şey isteyen oluyor ya da çağırıp sohbet eden o yüzden çıkıyorum ama sayfa açık kalıyor.Sizleri özledim okusamda kafam öyle allak bullak ki tam algılayamıyorum sanki acele acele bide.
Ben ne çok alışmışım yalnızlığa rahatlığa kaç gündür kalabalık,ses,gürültü bunaldım.Allah yokluklarını göstermesin ama bir an evvel gitsinler istiyorum bunu düşündüğüm için de kendimden utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?