Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynep'çim merhaba..

arayamadım bu aralar seni, ne olur kusuruma bakma..
OĞlanla ilgilendik hep,okumuşsundur belki...

Durumunuzda değişiklik varmı,yoksa aynımı.?

canım benim..o kadar çok destek verdin ki.şimdi ben geçmişi okuduğumda sana ve oğluna yeterince destek olmadığımı gördüm.
durum aynı.pazartesi soluk borusunu açtılar.akciğerleri enfeksiyon kapmasın diye.pek iç açıcı şeyler söylemiyorlar.kuvvetli bir uyaran lazımmış.hayata döndürecek.hafta sonu oğlum ve gelinim gelecek.bende çok yoruldum.kaç gündür ağrıdan duramıyordum.geçen gece rüyama girip'' o dizini göster,sonra başına iş açacak dedi'bugün etkisinde kalıp ortapediye gittim.

Ne güzel anlatmışsın inşallah bende azimlilerin arasına girerim umarım.
kızlar ben çıkıcam birazdan önce beylikdüzüne eve geçicem iftar yapıp bayrampaşaya geri gelicem off off malum metrobüs çalışması nedeni ile deli trafik var allah yardımcım olsun
Allah kabul etsin ayşecim.

doktarun adını verirmisin canım bi sorup dün gece alamadım netten mi aldı kardeşin bu akşam denicem tekrar...
Canım netten aldı çokta kolay almıştı yarın öğrenirim dr adını.
Ohh afiyet olsun ye bakalım:)
İnşallah alnının akıyla çıkarsın mutlucum emeğinin karşılığınıda görürsün.
Hatırladım canım seni keşke almasaymışsın ama olsun sen gene verirsin.
30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana
Maşallahhhhh kız.
Bravooo ceco bu aralar azmin çok güzel inşallah yaza kadar süper olucaksın.
Canım dur hemen üzülme bak bir iki güne nasıl gidicek.
Çok hoşşş.
Afiyet olsun az bile yemişsin böyle giderse sen fazlasınıda verirsin.
Hadi derin artık sen kendine galeta al toplantılarda yeme hadi yaza ne kaldııki.
Çokkk sevindim yenacım aklımdaydınız bugün şükür temiz çıkmış inşallah cumada güzel haberlerle gel.
Çok kötü çok korkuyorum böyle olmaktan.
Zeynep abla çok yoruldun büyük ihtimal ondan ağrıyodur eşinden haber varmı?

uleeeeee niye konuşmuyonuz aygın baygınlarrrrrrrrrr
Adımız ''uleeeeeee'' olmadığı için belkide üzerimize alınıp cevap yazmamışızdır.Ne dersin?

turnalcim ben geldim diyedir nedense hep ben gelincede herkes susuyo banami denk gelio nedir anlamadim gelir birazdan herkes merak etme

İlknur;
Görüşmeyeli alınganmı oldun kardeşim.Sen böyle değildin....

bende öyle umuyorum canim elimden geldigince burda olmaya calisicam benim yaramazlardan firsat buldukca tabi
senin bebis kaç tane?yaslari kaç canim

geçmis olsun ablacim bencede ihmal etme ALLAH korusun
esine acil sifalar dilerim ALLAH im yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin

Canım gelmiş benim....

Zeynebim ,canım arkadaşım,her şey iyi olacak inşallah...''Niyet hayır;akibet hayır'' denmiştir...

Senin kadar bu hayrı hak eden az gördüm...

Adımız ''uleeeeeee'' olmadığı için belkide üzerimize alınıp cevap yazmamışızdır.Ne dersin?

İlknur;
saka yapiyorum beyzus ablacim genelde ters vakitlerde geliyorum ya kimse olmuyor yada gecmisi okuyorlar özellikle sen hic üstüne alinma kirdiysamda özürrrr dilerim herkesten
senin bebis kaç tane?yaslari kaç canim

geçmis olsun ablacim bencede ihmal etme ALLAH korusun
esine acil sifalar dilerim ALLAH im yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin

benimkiler pek bebis degiller canim oglum 7 kizim 6 ama canavarlar hic anlasamiyorlar derdim cok büyük cooooooook

.ben sporsuz 1,5 veya üstü veremdim hiç ilk haftam dışında.sporumda haftada 3-5 arası 60 ar dk 5 mil lesli.vücudum çok toparlandı yeni doğum yaptığım halde.vakit buldukça hergün yapmanda sakınca yok bence ama sen bilirsin genede.

ya bu bebişler büyüdükçe nasıl tatlı oluyorlar.10 aylık benim kızım ve günde kaç kere sarılıyor bir bilsen...çok zor oalcak senin için mesafe uzak olduğu için ama akşamları daha kaliteli vakit geçirirsin.baktıracak kişye yemek ve temizlikte anlaşsan ama az uyuyor diyorsun.öyle olunca zor biraz bunlar.kardeşmiyizki???

bende matematik okudum.hoşgeldin aramıza.burda biçok kişide bende dahil olmak üzere insülin direncimiz var.arkadaşlar ilaç kullanıyor sende kullansan gece yemelerin kalmaz.ben emzirdiğim için ilaç kullanamadım ama çörek otu kullandım aynı etkiyi yaptı.gece kalkıp yerdim.şimdi öğünlerimin arasını 3-4 sattten fazla açmıyorum.akşam 6 da yediysem 9-10 gibi leblebi çay veya meyve süt yiyorum.yoksa ölüyom açlıktan.bunu yaşamayan bilmez.zaten diyetisyende veriyor o saatte bişiler.

evet yaa şu zayıflar pek gıcıklar.etiformla gezerlerdi ben tutku yerken:)))günde salata çeşidi alırlar.pastayı ise küçük dilm.dışlarda yemek yesek salata isterler...

O senin şekerliğin tatlım....

teşekkürler ablam

[
30 dk daha leslie + 10 dk zumba yaptım :)))) bugün 70 dk oldu ,dünde 30 = 100 oldu valla :)) ha gayret bana

benimde 120 dk oldu bugün itibariyle

tama yenacım bekliyorum sonuçlarını merkala.oğlun içinde çok sevindim sonuçlar iyi çıkmış.çok geçmiş olsun.

İlknur;

................

Güzelim böyle düşünmen bence normal sonuçta uzun süre yanlız yaşamışsınız şimdi tadilatları bitene kadar sendeler ve doğal olarak eskisi kadar özgür olamadığını düşünüyor olabilirsin. Eminim KVn kendi evine geçtiğinde oda sende daha rahat ve huzurlu olacaksındır. Sonuçta boşuna dememişler ev ev üstüne olmaz diye. Onlara saygıda kusur etmemek için kendini biraz fazla yoruyorsundur buda psikolojini etkiliyordur. Eminim Kvnde sana yük olmamak için elinden geleni yapıyordur ama işte tadilat işin içine girince oda sende beynen yorulmuşsunuzdur.

Allah yardımcın olsun canım ama ben inanıyorum ki şu tadilat bitince eskiden olduğu gibi huzurlu ve mutlu bir hayatınız olucaktır kayınvalidenle
Bizimde gözümüz seni arıyor ama işte sayılı gün çabuk geçer. Hepinize kolay gelsin canım inşallah işlerinizi bir an önce bitirir rahatlarsınız

Çok geçmiş olsun Zeynep Ablacığım
İnşallah doktora yarın gidip güzel sonuçlar alırsın. Eminim kaç gündür koşuşturmaktan ağrıyordur bacaklarında.

Allah yardımcın olsun Ablacığım inşallah RAbbim o mucizeyi size göstericektir... Aminnn
Kendini de ihmal etmeki dediğin gibi sonradan başına iş açmasın.
İnşallah bir dahaki gelişince güzel haberler verirsin bize... Bütün dualarımız senin ve Ailenle

Bizde seni çoooooooook seviyoruz ve özlüyoruz tabiki ama şu an tek önemli olan ailen ve sensin. Hayırlı şeylerle karşılaştırsın Güzel Allahım... Aminnn

Gözünüz aydın canım benim....

Şükür;bak gör her şey yoluna girecek inşallah...

1dlm çikolata yediydim ondan suçlu suçlu baktım kaçtımm:))))
geçmiş olsun gözün aydınn
ayy bu hastalık yaa bence kanser gibi öldürücü bi hastalık ileri derece obezite bence allah korusun

geçmiş olsun ablacımmm kalbimiz dualarımız seninle

Bahar,
zynpkr senin arkadaş listendemi.?
Eğer öyleyse siteye giriş yapıp yapmadığına bak bakalım gelmişmi hiç..
Birde onun evlilik planı vardı galiba..

Msjı yazdıktan sonra facebooka baktım da zeynep facede arkadaşımmış benim ama facebookada girmiyor resimlerine baktım en son gördüğümüz resimler merak ettim faceden msj atayım döner sanırım :26: En son sözlenmişti sanırım ama ben ondan ayrıldı diye biliyorum :26:

Benimde arkadaşımmış baktım..:)
75 kilo şu an kilo almış sanırım..eski kilosunu hatırlamıyorum..Yeni biriyle tanışmış onunla ilgili konu açmış.:))
ayy ne meraklı fenayım..:)

iki büklüm oturmaktan belim ağırdı ya daha fazla geç olmadan ben de yatayım.

Cümleten herkese iyi geceler

anladim canim.. umarim bana da aynisindan olur :) ama olmasa da artik ne yapayim elimden geleni yaptim. dedigin gibi yiprandim bak basim hep agriyor diyete basladigimdan beri. az once 2 tane agri kesici aldim, simdi gecmesini bekliyorum sonra da yaticam. ben pasa pasa eski diyetime donmeye karar verdim, sporla beraber daha yavas yavas vericem. bana uymadi bu sok diyet isi. (gerci bir mucize olur da bir anda 80leri gorursem o zaman fikrim degisebilir )

kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttum esim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum

eh hadi hayirli olsun canim ^^

suzulmustur canim az once skype yaptik annem ve babamla. 1 haftadir konusamiyorduk ozlemisim... kamerayi acar acmaz annem aaa yuzun suzulmus resmen kac kilo verdin dedi annemden bunu duymak zordur kendisi incecik, emekli sporcu hem de.. hep kizardi bir an once su kilolari ver diye ama bu kez agzindan olumlu birsey cikti sukur
gerci ben karin bolgemi cok sis hissediyorum canim. regl siskinligi olabilir cunku regl olmak uzereyim ben. karnim sis olunca da acikcasi hic zayiflamis gibi hissedemiyorum. kilo azalsa bile sanki sismanlamisim gibi bir his oluyor, bilmem size de oluyor mu.. o yuzden de biraz sinirlerim gerildi diyetle regl birlesince malesef olan zavalli kocise oluyor

bu arada bence kv konusunda kendini suclu hissetme gayet normal bence bu. herkesin belli bir ev duzeni, aliskanliklari var sonucta. bazen yalniz olmayi istiyor insan. sessizlik ve huzur istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…