- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Benimde arkadaşımmış baktım..:)
75 kilo şu an kilo almış sanırım..eski kilosunu hatırlamıyorum..Yeni biriyle tanışmış onunla ilgili konu açmış.:))
ayy ne meraklı fenayım..:)
saka yapiyorum beyzus ablacim genelde ters vakitlerde geliyorum ya kimse olmuyor yada gecmisi okuyorlar özellikle sen hic üstüne alinma kirdiysamda özürrrr dilerim herkesten
benimkiler pek bebis degiller canim oglum 7 kizim 6 ama canavarlar hic anlasamiyorlar derdim cok büyük cooooooook
çok geçmiş olsun yenacım Allahım acılarını göstermesin evlatlarımızınMErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
hayırlı olsun ilknurum güle güle kullannnnnkizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttumesim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
amanınnnnnya kizlarrr facebookta bi video paylasmislar bende burda paylasiyim dedim sakin kimse yanlis anlamasin kücümsedigimden dalga gectigimden degil ama ben böyle olmak istemiyorum :18::18::18: Allahta bunlari böyle yaratmis ama ben görünce onlar adina cok üzülüyorum bide siz bakinHey maşallah koca camış - Bunuizle watch
iyi gecelerr meliscimmmherkese iyi geceler ALLAH a emanetsiniz
tesekkürler canimcimanladim canim.. umarim bana da aynisindan olur :) ama olmasa da artik ne yapayim elimden geleni yaptim. dedigin gibi yiprandim bak basim hep agriyor diyete basladigimdan beri. az once 2 tane agri kesici aldim, simdi gecmesini bekliyorum sonra da yaticam. ben pasa pasa eski diyetime donmeye karar verdim, sporla beraber daha yavas yavas vericem. bana uymadi bu sok diyet isi. (gerci bir mucize olur da bir anda 80leri gorursem o zaman fikrim degisebilir)
eh hadi hayirli olsun canim ^^
suzulmustur canim az once skype yaptik annem ve babamla. 1 haftadir konusamiyorduk ozlemisim... kamerayi acar acmaz annem aaa yuzun suzulmus resmen kac kilo verdin dediannemden bunu duymak zordur kendisi incecik, emekli sporcu hem de.. hep kizardi bir an once su kilolari ver diye ama bu kez agzindan olumlu birsey cikti sukur
gerci ben karin bolgemi cok sis hissediyorum canim. regl siskinligi olabilir cunku regl olmak uzereyim ben. karnim sis olunca da acikcasi hic zayiflamis gibi hissedemiyorum. kilo azalsa bile sanki sismanlamisim gibi bir his oluyor, bilmem size de oluyor mu.. o yuzden de biraz sinirlerim gerildi diyetle regl birlesince malesefolan zavalli kocise oluyor
bu arada bence kv konusunda kendini suclu hissetme gayet normal bence bu. herkesin belli bir ev duzeni, aliskanliklari var sonucta. bazen yalniz olmayi istiyor insan. sessizlik ve huzur istiyor.
Rica ederim İlknur...Tabii ki kırılmadım.Bunun için bir sebep yok zaten...
Sadece benimle sohpet edilmiyor diye üzülenler oluyor;üzülmesinler ve alınganlık yapmasınlar diye yazdım.Sen de yapma diye canım...
İyi geceler cecooo.KIzlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak kaçayımkarnım yine acıkmaya başladı şaban gibi bir bardak su içip yatayım bari
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın
cok tesekkür ederim semirancimçok geçmiş olsun yenacım Allahım acılarını göstermesin evlatlarımızın
hayırlı olsun ilknurum güle güle kullannnnn
amanınnnnn
iyi gecelerr meliscimmmsen de Yaradana emanetsinnnn
Merhabalar kızlar topik gece gece ne kalabalık cuma günleri gibi olmuşşş nerdeysee ne güzellll
KIzlar size doyum olmaz ama ben ufak ufak kaçayımkarnım yine acıkmaya başladı şaban gibi bir bardak su içip yatayım bari
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın
Semiran'cığım alıştınmı yeni okuluna.?
Uzak değildir inşallah evine..
Selam hanımlar bu saatte ne kalabalık maşallah nasılsınız.
Ben çok acıktım neden anlamadım 5 tane altınbaşak üstünedee krem peynir sürdüm yedim yanında lıght cola akşamda aşure yedim ama şekersizdi light şeker koydum içine.
Ben çok acıktım neden anlamadım 5 tane altınbaşak üstünedee krem peynir sürdüm yedim yanında lıght cola akşamda aşure yedim ama şekersizdi light şeker koydum içine.
sahsen ben iyiyimSelam hanımlar bu saatte ne kalabalık maşallah nasılsınız.
Bende uyumaya gidiyorum..İyi geceler hepinize...
yok canım aksine çok yakın gündüzleri yürüyorum giderken akşam karalık bir yol raylı sistemle gidiyorum 2 durak 5 dk evdeyim burası gözel bundan sonrası alışmışlığımın dışında 27 fırtına halde çocuk var anam anammm dedirtiyolar alimallahhhsınıfta resmen savaş varmış gibi sınıf hakimiyetimi yakalayamadım henüz gün geçtikçe onlar bana ben onlara alışcam ama söylemeden edmeyeceğim diğer çocuklarımı mumla arıyorum mumlaaaa
Benide şişiriyor karnımı doyurmama yardım ediyor Allahtan.lıght cola beni çok acıktırır..
İyi geceler yenacım.Bende uyumaya gidiyorum..İyi geceler hepinize...
Off kız aç uyunurmuki....::)))))light kola aşure her ne kadar şekersiz olsada kan şekerini tetikliyor bence o yüzden olur mu ki banucumm su iç yudum yudum yat hemen dee aklında olmasın
Bende iyiyim ilknurcum süt aslında onuda içeyim iyi gelir gerçekten sağol.sahsen ben iyiyimsen nasilsin neler yapiyorsun? bi bardak süt icebilirsin canim migdeni bastirir
iyi geceler cnm tatli rüyalar kendine cici baaak
İyi geceler semirancım.iyi gecelercanımcımben de acıkmaya başladım ben de yatayım herkese iyi geceler aeo kendinize cici bakın byeee
Çok şükür yerleşti beyzuş abla ayşeyi hiç sorma gene kilo aldı 35 oldu çok acıkıyor çok zor çok üzülüyoruz bugün gene diete başladı umarım şimdi kendi evinde kendi düzenlerinde anne kız zayıflarlar evinde bilgisayar olmadığından giremiyor ama çok selam söylüyor size.Selam Banucuğum;
Nasılsın canım....Ebru iyice yerleştimi evine...Dinlensin de gelsin artık...
Bir de Ayşeciği merak ediyorum.Bu telaş arasında diyet falan yaptıramamışsınızdır
İyi geceler arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?