Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin mutlucum ben eminimki en gzl şekilde altından kalkıcaksın
tabi çok yoruluyosun ama mukafatını da görürsün inş.

günaydın kızlar dün ugrayamadım anca işlerim bitti şimdi diyete kaldıgım yerden devam .Bugün regl oldum vucudum çok şiş inşallah regl bittince şişlerde iner .bu ara çok tuz tükettim .artık tuz şeker beyaz un yasak bana kendim yasakladım .KİLO ALDIGIM İÇİN DİYETİSYENE GİTMEYE YÜZÜM YOK 95 İNİNCE DR GİDERİM

teşekkür ederim cevapladığın içinn :) artık o kadar korkuyorum ki kilo verememkten şekeri ekmeği hayatımdan çıkardım o kadar yoruldum ki kat kat olan kocaman göbeğimden. artık sonuna kadar gideceğim sadece spor yapamıyorum ilk 2 ay spor yapmadan deneyeceğim inşallah bu süreçte 6 7 kilo verebilirim.. şubat ayında fitnesse yazılacağım.. yemek yemekten nefret eder hale geldim her lokma bir zehir gibi geliyor. korkuyorum zayıflayamamaktan

teşekkür ederim ama elimde değil psikolojik olarak yiyorum karnım gurulduyor derslerde ama napayım yiyemiyorum vicdanen rahat olamıyorum aç olunca daha mutluyum.. karnımın tok olmasında aç olayım diyorum. valla hiç iyi değilim ya

yenacım sonucun iyi çıkmasına çok sevindim geçmiş olsun...
günaydınnnn hanımlar
günaydınnnnn...
günaydın canım inşaat işlerin bittimi??
günaydınlar herkese
hepimizin günü gzl geçsin inş.
geçmişe bakınayım kimsecikler yokken
günaydın aycecim nasılsın ?

ayşe yeşim günaydıııııın

günaydınnnn hanımlar

günaydınlar sizlere de

yenacım sonucun iyi çıkmasına çok sevindim geçmiş olsun...

günaydınnnnn...

günaydın canım inşaat işlerin bittimi??

günaydın aycecim nasılsın ?

şükürler olsun bizim evin içindeki bitti ama üst katta daha çalışıyorlar dış cephe sıvası var üst katın tabi ozaman pencerelerim hep harç olucak 2 hafta sonra anca başlarlar .diyete devam şimdi aynı kiloya geldik bugün başladım diyette sen nasıl oldun iyleştinmi

Tek istegim 12 aralıga kadar 90 0lmaktı ama olmadı .dogumgünümde 90 LA başlamak istedim .artık ocagın 1 inde inşallah eksileri görür tam gaz devam ederim

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin canım içinde otururken tadilat yaptırmak çok zor iş...ben iyiyim çok şükür yani midem iyi de romatizmam yukselmiş ilaç kullanıyorum ama faydası yok sanki bir kaç gündür acaip ödem var yine ellerim ayaklarım şişti...özellikle ayak bileklerimdeki şişlik çok rahatsız ediyor üç hafta sonra tekrar tahlil yapılacak bakalım inş düşer...

evet çok haklısın her dediğine katılıyorum bana ergenlikte polikistik over teşhisi kondu 2 3 ayda bir adet olabiliyorum ilk başlarda ilaçla adet oluyordum ilk seferde 1 ay boyunca aşırı kanamam oldu doktora gittim adet kesici verdi zerre fayda sağlamadı. kan değerim 7 ye düşmüş (11 olması gereken kan değeri) aşırı kanamadan dolayı otobüste düşüp bayılana kadar önemsemedim doktora gittim doktor az daha gelmeseydin komaya girecekmişsin dedi bi kaç gün hastane de yattım ondan sonra tövbe ettim ilaca şimdi sadece glifor kullanıyorum.. ayrıca insülin direncim de var.. hormonlar aldı başını yürüdü.. sevdiğim adam beni böyle tanıdı ve bana bu halimle aşık oldu. ona dedim ki bak ben bu halimle mutlu değilim bana destek ol nolur dedim ben daha fazla böyle yaşamak istemediğimi söyledim artık hergün mesaj atıyor aşkım diyet nasıl gidiyor diye :) ben sağlıklı olmak istiyorum kanamam olsun diye kıvranmak istemiyorum artık saçlarım dökülmesin istiyorum.. beni kilo değil asıl pko aşırı yordu.. o yüzden bazı şeylerin intikamını kendimden alıyorum sanki ama artık yoruldum gerçekten..

ablacım ayaklarında ödem mi var sen birde hastanede böbrek degerlerine baktır

çok geçmiş olsun canım ben biraz ortalıgı toplayayım sonra yeşil çay saatinde yine gelirim

cnm yaşadıkların kolay şeyler değil elbette ama bak sana destek olanlar var
herşey bizim elimizde sonuçta
bende diyet konusunda çok başarılı değilim iradesizim ama şunu biliyorum ki isteyince oluyo
lütfen sende sabret ve gayret göster birazcık
umarım herşey dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…