ablacım ayaklarında ödem mi var sen birde hastanede böbrek degerlerine baktır
çok geçmiş olsun canım ben biraz ortalıgı toplayayım sonra yeşil çay saatinde yine gelirim
böbreklerde bişey yok canım venöz yetmezliği var yani damarlardaki kapaklarda kaçak varmış dr tabiri bu....:))
tamam ablacım allah beterinden saklasın her hastalık ayrı bi dert allah yardımcın olsun şifa versin
cnm yaşadıkların kolay şeyler değil elbette ama bak sana destek olanlar var
herşey bizim elimizde sonuçta
bende diyet konusunda çok başarılı değilim iradesizim ama şunu biliyorum ki isteyince oluyo
lütfen sende sabret ve gayret göster birazcık
umarım herşey dilediğin gibi olur
mutlucum günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın gecen haftaya göre daha iyisin sanırım
ohhh afiyet olsun ....bende kendime form cayi yaptim hüpletiyorum varmi isteyen arkadaslar
oalcaksın merak etme azim sadece....aynen canim aynen üstelik kiz kardesimin dügünü olucak kesinlikle biseyler yapmaliyim incecik olup bende abiye giyicem ya banane bananesanada iyi geceler canimcim öptümmm görüsürüz
stres yapma canım ne olur gidecek hepsi......canim benim de cok yavas gidiyor belki son gunlerde birden iner kilo bilmiyorum ki :44: oyle olsa iyi olur zira bu cektigim eziyete degmesini istiyorum yoksa cok fena olcak
cok haklisin eskiden bunun ornegini yasadim ben gunde 5 kere tartiliyordum cok az yiyordum cunku kilo vermem durmustu iyice azalttim yediklerimi. bir gram veremedim 1 ay ac gezip de. sonra 1 hafta istanbula gittim diyet falan yapamadim cok asiri abartmadim ama herseyden yedim, arkadaslarimla gezip eglendim eve bir dondum 1 kusur kilo gitmisti o yedigim sarmalara dolmalara pizzalara ragmen, mutluluktan aglayacaktim. kesinlikle stres asiri etkili. o yuzden stres yapmamaya calisiyorum kendi kendimi telkin ediyorum rahat ol 1.2 kilo gitse en azindan gecen hafta aldigin kiloyu vermis olcaksin o da bir basari diyorum. oyle rahat olmaya calisiyorum :) yarin meyve gunu bakalim nasil gececek. eve doldurdum bir suru meyve. muz olsaydi iyiydi gerci ama yok malesef.
benim sorunum o malesef, su... ben asla su icemiyorum. cok spor yaptigim gunlerde anca 1 litre su icebiliyorum. yoksa bir bardak su icmeden gecen gunler cok oluyor oyle diyeyim. kendimi bildim bileli kucuklukten beri su icemem, zorlayinca da midem bulanir. niye bilmiyorumbitki cayi vs iciyorum ama ne yapayim oyle telafi etmeye calisiyorum artik oldugu kadar..
supersin canim aynen boyle devam :)) ben de su korkunc diyet bitince spora baslicam. su an halim yok
malesef o cok kotu bir aliskanlik canim yabir bardak su icmeyi denesen, veya bir cay bardagi az yagli sut ? sut de tikar o an hemen. gece yeme olayi cok kotu malesef.. gece kalkip yemeyi birak yani aksam gec saatte yiyince bile insan ne yaparsa yapsin kilo veremiyor, veya cok yavas veriyor. tecrubeyle sabit.
çok geçmiş olsun gözün aydın....MErhaba ,
Ter testi hiçte korktuğum gibi bişey değilmiş...Çok rahat geçti sonucunu 2 saat sonra aldık çok şükür normal..
Kan değerleri normal.hala solunum alerjiye gidemedik inşallah cuma günü yönlendirirler artık..
harikaaaaaaaaaakizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttumesim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
sevindim canim iyi olmalarina
canim çoktan yemissindir yemegini afiyet olsuun bende çok severim içli kofteyi (ne sevmiyorumki) ohhh sporada baslamissin kim tutar seni
hos geldin mutlu kisa da olsa tatil yaramis insallah daha SIKI sarilicaksin diyetine 1kiloyu dert etme derim yerlesmeden gonderirsin insallah hemde fazlasiyla
canim ise baslayinca bebisinden ayrilmak zor gelicektir ALLAH kolaylik versin çalisan anne olmak daha zor
canim ALLAH im saglicakla kucagina almayi nasip etsin gozun korkmasin ben 3melek annesi olarak okadarda zor degil diyorum hatta 4.istiyorum nasip olursa kendine guvenmelisin once ALLAH a sonra sana emanet beb
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin saglikli bi sekilde
uyelik gerekmiyor canim paylasimda bulunman yeter bide duzenli olarak her hafta kilo ve spor bildirimi yapman gerek okadar
hos geldin aramiza (yanlis hatirlamiyorsan zaten aramizda degilmiydin kaçgundur?)ilkkez mi yaziyorsun eger karistiriyorsam kusura bakma
canim bilemedimki regl donemin yaklastimi belki ondandir çunki spor yapmasan bile gidiyo ben ilk yaptigimda gerçi 3gun yapabilmistim yinede 2.5 kilo gitmisti busefer çok gitmesinin sebebi bol bol yuruyus+leslie yaptim biraz daha sabret belki cumaya kadar guzel bi rakam gorursun haaa bide bol bol su iç
bende spor yapmasam 3giderdi belki ama iyikide yapmisim belki bu hafta fazla veremem e azinda beni bikaç hafta idare eder almayayimda :18::18::18:bunada sukur
ALLAH kolaylik versin canim ama çok tatlilardir yaa bicir bicir
insallah sonunda guzel bi rakam gorursun canim yaptigina deger
Ben iyiyim canim kuzucuklarimda iyiler çook sukursen nasilsin? marimar nasil?
anammm kusura bakma cvp geç oldu oglen açmistim pc yi pasalarimi okuldan almaya gidince kapatmayi unutmusum açik kalmis oyleee masallah osirada kaynatmissiniz yine anca okuyup cvp yazabildim
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
doğru ya orada saat farkı var değil mi :) ohhh keyif yaptınız demek ne güzel.....canim sayfa açik kalmis ogleden beri
biciriklarim ruya bile gormeye baslamislardir bura saati 8.30 da 3çu de yatmis oluyorlar canim (okul için erken kalkiyorlar yorgun olmasinlar diye erken yatiriyorum 8.30 u geçmez) sonra esimle çay keyfi yaptik bide asilacak çamasirim vardi anca geldim geçmis birikmis onlari okudum cvpladim derken seni kaçirdim
gozunuz aydin ablacim çok sevindim bisey çikmadigina
:126::126:insallah seni burda daha fazla goruruz
afiyet oldu olduda artı olarak geri döndü :) sporda yapıyorum ama bakalım....Ne güzel anlatmışsın inşallah bende azimlilerin arasına girerim umarım.
Allah kabul etsin ayşecim.
Canım netten aldı çokta kolay almıştı yarın öğrenirim dr adını.
Ohh afiyet olsun ye bakalım:)
İnşallah alnının akıyla çıkarsın mutlucum emeğinin karşılığınıda görürsün.
Hatırladım canım seni keşke almasaymışsın ama olsun sen gene verirsin.
Maşallahhhhh kız.
Bravooo ceco bu aralar azmin çok güzel inşallah yaza kadar süper olucaksın.
Canım dur hemen üzülme bak bir iki güne nasıl gidicek.
Çok hoşşş.
Afiyet olsun az bile yemişsin böyle giderse sen fazlasınıda verirsin.
Hadi derin artık sen kendine galeta al toplantılarda yeme hadi yaza ne kaldııki.
Çokkk sevindim yenacım aklımdaydınız bugün şükür temiz çıkmış inşallah cumada güzel haberlerle gel.
Çok kötü çok korkuyorum böyle olmaktan.
Zeynep abla çok yoruldun büyük ihtimal ondan ağrıyodur eşinden haber varmı?
evet büyüdükçe çok daha tatlanıyorlar anlamaya başladıkça herşeyi çok daha güzelmiş :).ben sporsuz 1,5 veya üstü veremdim hiç ilk haftam dışında.sporumda haftada 3-5 arası 60 ar dk 5 mil lesli.vücudum çok toparlandı yeni doğum yaptığım halde.vakit buldukça hergün yapmanda sakınca yok bence ama sen bilirsin genede.
ya bu bebişler büyüdükçe nasıl tatlı oluyorlar.10 aylık benim kızım ve günde kaç kere sarılıyor bir bilsen...çok zor oalcak senin için mesafe uzak olduğu için ama akşamları daha kaliteli vakit geçirirsin.baktıracak kişye yemek ve temizlikte anlaşsan ama az uyuyor diyorsun.öyle olunca zor biraz bunlar.kardeşmiyizki???
bende matematik okudum.hoşgeldin aramıza.burda biçok kişide bende dahil olmak üzere insülin direncimiz var.arkadaşlar ilaç kullanıyor sende kullansan gece yemelerin kalmaz.ben emzirdiğim için ilaç kullanamadım ama çörek otu kullandım aynı etkiyi yaptı.gece kalkıp yerdim.şimdi öğünlerimin arasını 3-4 sattten fazla açmıyorum.akşam 6 da yediysem 9-10 gibi leblebi çay veya meyve süt yiyorum.yoksa ölüyom açlıktan.bunu yaşamayan bilmez.zaten diyetisyende veriyor o saatte bişiler.
evet yaa şu zayıflar pek gıcıklar.etiformla gezerlerdi ben tutku yerken:)))günde salata çeşidi alırlar.pastayı ise küçük dilm.dışlarda yemek yesek salata isterler...
teşekkürler ablam
[
benimde 120 dk oldu bugün itibariyle
tama yenacım bekliyorum sonuçlarını merkala.oğlun içinde çok sevindim sonuçlar iyi çıkmış.çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim cevapladığın içinn :) artık o kadar korkuyorum ki kilo verememkten şekeri ekmeği hayatımdan çıkardım o kadar yoruldum ki kat kat olan kocaman göbeğimden. artık sonuna kadar gideceğim sadece spor yapamıyorum ilk 2 ay spor yapmadan deneyeceğim inşallah bu süreçte 6 7 kilo verebilirim.. şubat ayında fitnesse yazılacağım.. yemek yemekten nefret eder hale geldim her lokma bir zehir gibi geliyor. korkuyorum zayıflayamamaktan
iyiyim cnm iyi olmaktan başka çaremde yok ztn
ailevi şeyleri eşim abisi biliyosun ya eşimle abisi gayet iyi şimdi ama eltim benimle konuşmuyo
bende dedim artık keyfi bilir günlerdir ne yaptım diye düşündüm ama sonunda cevap bulamadım
çünkü ben onlara iyilikten başka bişey yapmadım napalım hayırlısı olsun artık
dün yediklerim bana yol ,su ,elektrik olarak geri döndü ya o kadarda spor yaptım(((
ve hala regl olmadım ya ne zaman gelecek bu.
slm kızlar.bugün de oruçluyum iftara az kaldı.tartı olayını çok anlayamadım inşallah cumaya almış olarak çıkmam.cevizli sucukları götürdüm sahurda gene.dün 60 dk lesli yapmıştım.bugün canım içim çok sıkkın.çocuk su çiçeği olunca ilecek gezmeye gidemiyoruz.çok bunladım.konuşacak kimsem yok.offffevde oturmakta zormuş.çalışırken 2 insna yüzü görüyordum.şimdi evde hapis gibiyim.memlekette ailesi yanında olanlara çok özeniyorum.
bizimkiler beni çok aramazlar hep ben ararım.hç aklıllarına bile gelmiyorumkızkardeşlerim anneme çok yakınlar.ne zama arasam birlikteler.ama beni aramzlar hainler.dün ablamı aradım.5 dk sonra ararım dedi internette iş arkadaşlarıyla konuşuyormuş zaten hergün konuştukları kişiler.2 saat sonra aramış ben lesli yapıyodum duymadım.küçük bebeleri de yokki yoğunlutan aramasın.aklına gelmiyoruz işte....bende depresyondayım bugünnn. deprosyondayım unutuldum diye bi şarkı vardı işte ondan
canim baharat hariç hiçbisey kullanmiyosun
kolay gelsin insallah guzel bi rakam gorursun sonunda
canim uzulme evde oturmanin guzel yonleride var ben mesela çocuklar okuldayken kuçukte yatar islerimi bitirip ya kk ya takiliyorum ,ya elisi yapiyorum yada tv bakiyorum arada zaman geçiyor zaten SIKILmaya vakti olmuyorki insanin (ben oyleyim evde SIKILmam)aileden uzakta yasamak çok zor iyi bilirim ama alisiliyor zamanla mecburuz artik bizimde sorumluluklarimiz var esimiz,çocugumuz var dogdugun yer degil doydugun yer diye bisoz var
BENE ilk geldigimde çok zor gunler yasadim geri gitmek bile istedim(ama yapamadimki esimi çok seviyorum) artik alistim yani mecburum alismaya çoluk çocuga karistim esim kesin donus yapmaz birakip gidememde helede çocuklarim varken asla gurbetlige katlanicaz ALLAH im saglik sihhat versin diyorum tek derdim(derdimiz) gurbetlik olsun bazan diyorum ailemin yakininda olsam belki bu kadar mutlu ve huzurlu olamazdim çunku hayatta hiçbisey dort dortluk olmuyor malesef
hem ailenin yakininda oturmak
hem esle çok mutlu olmak
hemde maddi yonden rahatlik
veya tamamen saglikli olmak (hiçbir problem yasamadan)
soylesene bunlarin hepsi bi insanda olabilirmi ? yani demek istedigim birinden biri olmuyor hayat bu malesef
ALLAH ima sukurler olsun gurbetlik haricinde simdilik derdim yok (ALLAH im dert verip derman aratmasin kimseye)Aminnnnnn
gurbetligin gozu kor olsun ama zamaninda esim gelmis kaderimde esimle tanisip gelmek varmis nasip kismet hersey bugunlerime sukurler olsun
senin meleklerin ufak belki ondan daraliyorsun ama geçicektir insallah ALLAH im hepsine saglik versin insallah bide kafa na gore bi arkadas bulursan bitanede olsa yeter daha iyi hissedersin ozaman
kusura bakma biraz uzun oldu doktum içimi bende
slmlar kızlar..bişey sorucam 3-4 gündür leslie 3 mil yapıyorum sabah akşam ama spordan sonra 1 bardak yarım yağlı süt içiyorum yediklerimde diğer haftalarla aynı ama yarım kilo anca vermişim daha fazla vermem gerekmezmi...sütmü beni geriye attı anlamadım :2::2::2:
mutlu hoşgeldinnn. değişiklik iyi gelmiştir canım sana yinede.inaşşalh projende çok güzel olacakkızlar çok üzgünüm bayadır giremiyorum. ctesi ara bir görüşme için çizim yapıyorum gezmek tozmak pek güzel de işler kaldı. bu hafta yokum özetle aralarda gelmek istiyorum ama bir toparlanamıyorum.
antep gezisi çok güzel geçti. 2 tam gün oradaydık yedik içtik, gezdik. güzel bir yer ben sehri çok beğendim ama aklımda kalacak en önemli şey zeugma kalıntılarının olduğu dev muze gerçekten çok özenilerek yapılmış, mimarisi, detayları ve elbette içindeki sanat eserleri nefes kesici. oraya gidipte görmeden dönmek talihsizlik olacakmış görünce anladım.
şehrin içindeki hanları dolaştık, ama takıntım haline gelen aytaşı arayışım bakır zanaati urunlerine olabilecek ilgimi dağıttı. çünkü zincirli han da gümüş, hediyelik eşya ve takı satısı bakırdan çoktu. birden cennete düştüm hesabı her dükkana kendimi atıp aytaşı baktım. çok güzel(kendimce) 2 yüzük 2 kolye ucu aldım. bir ara resim koyarım. gümüş istanbulla hemen hemen aynı ama taşlar çok ucuzdu.
daloki ilk gece resmen terör estirdi sabaha kadar odada dolandık. ama maşallah 2. gece uyudu. ucakta fena geçmedi. 1 saat 20 dakika civarı surdu sonlara doğru bayaaaa bir sıkıntılandık ama genelde iyi idi.
ben sanırım 1 kilo cıvarı aldım ama tam bilemiyorum cuma tartılmayı unuttum cünkü. 15 gündür çok diyet bir halim yok.
durumlar bunlar umarım herkes iyidir.öpüyorum tek tek herkesi.
dediğim gibi bu hafta yoğunluk fazla oğlan uyur uyumaz çizime oturup3-4 kadar çalışıyorum. inşallah anlımın akı ile çıkıcağım bu işten
ilbatum hem pkolu olup çocuk sahibi olabilmen beni çok sevindirdi. ben iki sene önce öğrendim pko'lu olduğumu ilk gittiğim doktor çocuğun olamaz demişti! çok ağlamıştım çook. 18 yaşındayım öss senesiydi yanlış hatırlamıyorsam bana denilen beni bitirmişti. sonra başka doktora gittim bana umut dolu konuştu.
ablacım şimdi girdim özür yorumlar bir gece sonraya sarktı şimdi gelmiş gibi farzedelimm hoşbuldummm iyi ki varsınız sizleri seviyorumm
cnm denizevleri iöo okulu oldu evimden 2 durak geride raylı sistemle tabiki çok yakın ama her güzelin bir kusuru var çocuk çok 27 tane sınıf savaş alanı gibi henüz sınıf hakimiyetimi sağlamış değilimm başım çok ağrıyor tansiyonumu düşürdüler resmen yahu dün gece perişan oldumm:26::26::26::26:
aminnnnnnnnnnnnnnnn...Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.
Ece'ciğim,dediğim gibi geçen mayıs ayında doktora gittiğimde değerlerime bakılmıştı normaldi..
Yeniden gitmeyi düşünüyorum bende..OĞlanın hastane işleri bir halolsun hayırlısıyla,ilk fırsatta gideceğim...
Umuttt,bahsettiğin kitabı geçen yıl almıştım ben..:)
Ceco,biz gitmedik çaya ama geçmiş olsuna misafir geldi..:)
dün yediklerim bana yol ,su ,elektrik olarak geri döndü ya o kadarda spor yaptım(((
ve hala regl olmadım ya ne zaman gelecek bu.
günayydınn arkadaşlar sabah sabah yağmurgözlüününn simitlerinden simit gelmiş kantine eşim aldırmış masnın üstünde görünce nevrim döndüü 1 tane götürdüm valla 1 kk peynirle birlikte 1 de yeşil çay sabah menüm bu
kızımı bi yollayım okula bugün spora başlama kararı aldım öğleden sonra inşallah
aysecim takma kafana diyeceğim ama kolay değil çünki kendimden biliyorum insanın elinde değil..dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bırak boşver ilgilenme senle ne derdi varsa gelsin söylesin...
günayydınn arkadaşlar sabah sabah yağmurgözlüününn simitlerinden simit gelmiş kantine eşim aldırmış masnın üstünde görünce nevrim döndüü 1 tane götürdüm valla 1 kk peynirle birlikte 1 de yeşil çay sabah menüm bu
kızımı bi yollayım okula bugün spora başlama kararı aldım öğleden sonra inşallah
iyiyim cnm iyi olmaktan başka çaremde yok ztn
ailevi şeyleri eşim abisi biliyosun ya eşimle abisi gayet iyi şimdi ama eltim benimle konuşmuyo
bende dedim artık keyfi bilir günlerdir ne yaptım diye düşündüm ama sonunda cevap bulamadım
çünkü ben onlara iyilikten başka bişey yapmadım napalım hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?