Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah rabbim herkesin yardımcısı olsun kilolu olmak çok zor hele de hormonal rahatsızlığın ve pkon varsa inanın yaşama zevkim yok alışveriş ne demek unuttum m beden elbiseler le dolu dolabım bi gün gelir zayıflarsam da giyerim kaç gece ağladığımı bilirim karnım o kadar dolu olur du ki yemekten.. bazı şeylerin hırısını yiyerek çıkartıyordum ama artık bunu yapmayacağım..

Hayatta en büyük eğlence başkalarının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.
Walter Bagehot

Mutluluğu açgözlülükle arama ama mutluluktan da korkma.
Lao Tzu

günaydın gecen haftaya göre daha iyisin sanırım

iyiyim cnm iyi olmaktan başka çaremde yok ztn
ailevi şeyleri eşim abisi biliyosun ya eşimle abisi gayet iyi şimdi ama eltim benimle konuşmuyo
bende dedim artık keyfi bilir günlerdir ne yaptım diye düşündüm ama sonunda cevap bulamadım
çünkü ben onlara iyilikten başka bişey yapmadım napalım hayırlısı olsun artık

bende kendime form cayi yaptim hüpletiyorum varmi isteyen arkadaslar
ohhh afiyet olsun ....
aynen canim aynen üstelik kiz kardesimin dügünü olucak kesinlikle biseyler yapmaliyim incecik olup bende abiye giyicem ya banane banane sanada iyi geceler canimcim öptümmm görüsürüz
oalcaksın merak etme azim sadece....
stres yapma canım ne olur gidecek hepsi......
çok geçmiş olsun gözün aydın....
kizlar ben size benim icin cok önemli olan bi haberi vermeyi unuttum esim bugün laptop aldi veeeee bu ne demek oluyorrrrrr artik pc benim demek oluyor tabiki yani artik bana karisamayacak istedigim zaman gelebilirim yani öyle umuyorum
harikaaaaaaaaaa

kim sevmez içli köfteyi değil mi :)))

evet gerçekten çok zor olacak işe başlamak 2 ay kadar kaldı ancak

doğru ya orada saat farkı var değil mi :) ohhh keyif yaptınız demek ne güzel.....
afiyet oldu olduda artı olarak geri döndü :) sporda yapıyorum ama bakalım....
evet büyüdükçe çok daha tatlanıyorlar anlamaya başladıkça herşeyi çok daha güzelmiş :)
benim için çok zor olacak nasıl olacak bilemiyorum, görevlendirme yaptırabilirsem iyi olacak ama...
yok kadından iş miş istemem çocuğuma adam gibi baksın yeter, ben yaparım işimi de yemeğimide....

ne demek canım ya... verirsin stres yapma ekmeği ve şekeri azaltman çok iyi olmuş... spora başlayacaksan tam başla, başlamayacaksan başlama....

dün yediklerim bana yol ,su ,elektrik olarak geri döndü ya o kadarda spor yaptım (((
ve hala regl olmadım ya ne zaman gelecek bu.

aysecim takma kafana diyeceğim ama kolay değil çünki kendimden biliyorum insanın elinde değil..dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bırak boşver ilgilenme senle ne derdi varsa gelsin söylesin...

dün yediklerim bana yol ,su ,elektrik olarak geri döndü ya o kadarda spor yaptım (((

özlem ne güzel kilo veriyorken neden 5 gün 5 diyetlerine falan yaptın. ben kendi adıma gerçekten çok korkuyorum şok diyetlerden 1 versem 2 aldım daima. metebolizmam da şimdi kağnı gibi.

günayydınn arkadaşlar sabah sabah yağmurgözlüününn simitlerinden simit gelmiş kantine eşim aldırmış masnın üstünde görünce nevrim döndüü 1 tane götürdüm valla 1 kk peynirle birlikte 1 de yeşil çay sabah menüm bu
kızımı bi yollayım okula bugün spora başlama kararı aldım öğleden sonra inşallah

Son düzenleme:

ah ece bende gurbete zor dayanıyorum anacımın bir kızıyım ayrı düştük. nasibim böyleymiş.

senin yazdıklarında doğru canımya herşey bir arada olmuyor maalesef annemde hep öle diyor kızım yuvanda mutlu ol yanımda olup yanıma gelemzsen huzursun olsan napardım diyor ama çok zormuş...

öncelikle hoşgeldin canım. leslie ilk zamnlar yoğunyaptığımda bendede çok fark olmuyordu ama vücudun cok şekillenir. birde çok fazla yüklşenme başlarda vücut kendini kroumaya alıyor sıonra gidiyor.

mutlu hoşgeldinnn. değişiklik iyi gelmiştir canım sana yinede.inaşşalh projende çok güzel olacak

ayyy sinir oldumyaa daha 18 yaşında bir genç kıza çocugun olmaz dıyen zihniyet nedir. bak burda bu rahatsızlığı olupta cocuk sahibi olan çok arakadasımız var sakın üzülme. tedavisi var en büyük tedavisi kilo vermen zaten ağırlığının %10 unun verince bile bayağı azalma oluyormuş.kilolar gidince hersey düzene girer inşallah.

ay çok sevindim inanki çok yakın sana. kalabalıkta zor olur canım. öğretmenlik çok değerli meslek ve de zor.allah kolaylık versin sana.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn.... Rabbim inşallah gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı bir evlat verir sanada. Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versinnnnnn.... Aminnnnnnnnn.
aminnnnnnnnnnnnnnnn...

yena değerlerin normal çıkmasına sevindim.Rabbim şifa versin.

canım sen bekledikçe o gelmez ben sana söylıyım bana öle oluyor bazen.stresinde ondan kaynaklanıyor zaten.

akşama telafi edersin. gözümüz sadece sabah dönse iyide

sorma cnm yaa
eltimi kayınvalidemler hep küçümser sevmezler istemezler
beni çok severler
benim yanımda onlar ne zmn bişey dese ben hep sustururdum
sonuçta herkesi oldugu gibi kabul edeceksin
oğlun sevdiyse karşıma sus onlar mutlu ise dimi
annesi babası yok
5 kardeşler 1 ile görüşüyo sadece
herşeyine yardım ettim yanında oldum elimden geldiğince
eşlerimiz arasında sorun oluyo ortak işten dolayı ama ben hiç bi zaman ona yada abime yansıtmadım
o ama tam tersi eşler küstü diye bize tavır aldı
şimdi onlar iyi sonuçta abi kardeşler yani
ama biz konuşmuyoruz bizi bırak emiri bile sevmiyo
zoruma giden o küçüvük çocugun ne bildiği varki ben onun kızını öyle özlüyorum ki anlatamam yazık valla yaa

ayşecim boşver konuşmasın yahu senin için rahatmı gerisini boşver.öptüm seni

günaydın güzel kızlar,

Fadime kolay gelsin ne zordur ev içinde inşaat..

Ehh sonunda yedin nursena.:)
afiyet olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…