Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benim ayakkabılarımı kıyafetlerimi eşim begenir zevkine güvenirim modacı gözü var onda

sorma bende bu sefer kararlıyım kedi gibin yalandık oturduk az sonra 1 tane meyvemi yiyecem onada vermiycemmm

eşim gözümün önünde bişeyler yesede canım istemiyo artık zor güç 3-5 kilo verdim onuda gerimi alcam hahay diyorum :) bilerek kalorili yediriyorum kilo alsın benle diyet yapsın diye yok anacım sen yap diyetini diyo bana karışma..hiç destek değil tam köstek..göbeği war ama birde kabul etse kendisi

kız bari cuma gitseydin bugün yapılacak iş miydi?
aferin sana ....
resimli anlatımı var yardımlarda...
gül gül kayu mu neyse sevemedik bacım :)

yok canım ya 7 ayımız yeni bitti ama hala icraat yok ,poposunuda kullanamıyor daha ,tırtıl gibi kaldırıp dönüyor sadece :)
yürütün neyi bekliyorsunuz ki :)
geçmiş olsun sana
nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
benim eşimde eskiden öyleydi ama şimdi gerçekten azmettiğimi fark edince vazgeçti mutfakta yiyor gelior

maşallah çok güzel yürümüşsün aferin

herkes öyle diyor ikinciler kolay büyüyor diye ama bencede tecrübe kazanıldığı için rahat geliyordur. mutlaka her dönemin ayrı zorlukları var bunu biliyorum ama şimdi hepten sana muhtaç ya daha yorucu . herkesin sıkıntısı olur çocukla ben yaşamadım diyene inanmam . sevmek ayrı ,ilgilenmek çok ayrı herkes çocuğunu ölesiye sever ama layıkıyla ilglenemez .herşeyi tam olsun dersen benim gibi kafayı yersin :)
büyüdükçe durulur mutlaka bende inanıyorum en azından inanmak istiyorum :)

Merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr :122: ben geldimmmmmmmmm

Maşallah dünden beri ne kadar geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim
Sohbetlerinize bayıldım keşke daha otursaymışım
Yarın akşam inşallah
Bugün günüm çok rahat ve huzurlu geçti çok şükür, dünki sıkıntıdan eser kalmadı :122:
Geçen gün ikiz yeğenlerim ( 4 yaşında sıpalar ) nerden akıllarına geldiyse annelerinden Noel Kurabiyesi istemişler hani şu şekilli olanlardan. Oda tabi onları Teyzoşunuz yaptı diyince ille ara istiyoruz diye tuturmuşlar. Aynı gün söylemişti ama işte benim ufak çanavarla ancak bugün yapabildim. İki tepsi yaptım ve öğlen 3 den akşam 6ya kadar onla uğraştım.
Hatta 3 tepsi yapmıştımda nasıl daldıysam 1ini yakmayı başardım yine baya çıktı allahtan. Hepsini şöyle vakumlu bir kapaklıya doldurup cumartesi yemeğe gittiğimizde götürceğim. Benim kızlara bile ancak birkaç tane bırakıcağım sonuçta büyüğü dayanamayıp bitirir sonra oturup ağlar iki gün sonra kilo aldım diye

Yarın bende Aşureye niyetlendim :122: Bu gece herşeyi hazırlıyayım geç saatte de sabah kalkar kalkmaz başlarım
Ama kendimden okadar eminim ki kesinlikle o aşureden yemeyi düşünmüyorum ki normalde kazana düşen ben olurdum
İnşallah irademe sahip olabilirim tamda regl öncesi zamanlamam kötü ama neyse

iyi geceler cecocummm ahh o pepeyi ben bile seyrediyorum
bu arada az önce alıntı yapmışsın benden ama bişe yapmamıssın canım
gözlerim aradı durduuu

işte küçük cadının yan etkileri
Halini hatırını sorayım diyordum. İştimalara düzenli olarak katılıyorsun diye sana efferim diyecektim ama olmadı
Umarım herşey yolunda gidiyordur ve yarın sende süper bir bildirim yaparsın.

Canım aramıza hoşgeldin. İnşallah sende bir an önce hedefine ulaşır yaza damgasını vuracakların arasında olursun
Azmini sakın kaybetme istedikten sonra elde edemeyeceğin şey yok :122: Bende PKoluyum o yüzden fazla takılma ona ben verebiliyorsam sen kesin verirsin bir çoğumuz aynı şeyi söylerse şaşırma çünkü hepimiz aynıyız ve hepimiz motivasyonu tavan yaptırdıkca burada çok güzel kilolar verdik ve vermeye devam ediyoruz

aaaaa senin cadi pepeye bakiyormu :26: benimkinin hic ilgi alani deil nerde karistiralacak yer var orda
tv icin üzüldüm ama yenisini alirsiniz artik bizim tvyide benim kiz camina vurup kirmisti simdi aklima geldi

Pepeyle değilde kardeşi Bebeyle aklını bozdu
Sabah eşime ufak televizyonu salona taşıtıp bağlattım uyduya tabi ben pepeyi açmadım diye cadı eli uzandığı için devamlı tvyi kapattı Benim Cadı reklam delisidir daha çok hele birde müzikli bir şey çıksın hemen başlar oynamaya

günaydın kızlar

veeeeeee beklenen geldi nihayet ama karnım çooooooook ağrıyor (((

hadi gözün aydın
Yani regl olduğuna göre kesin stresin azalmıştır. İnşallah ağrılarında azalır bir an önce canım arkadaşım

Aramıza hoşgeldin! İnşallah sende bir an önce hedeflediğin kiloya düşersin. Bak maşallah başlangıçı yapmışsın devamı da gelir Motivasyon burada istediğin kadar var nasılsa :122:

Sağ ol canım maalesef kPnin iyileşme durumu yok hem alzheimer hemde nöropati diye bir rahatsızlık. Artık beyin vucuduna hükmetmiyor nöropati yüzünden. Eee Alzheimer da malum beynin işlemini bozuyor ama tabi Rabbimden ümit kesilmez
Yan apartmanımızda oturuyorlar ama başka semtte de olsa rahat vermez çünkü kadın beni istemiyor zaten o yüzden yapıyor. Başka semtte olsa hafta içi burada kal demeye bile kalkar bence. Ben evlendiğimden beri şaşırıyordum onların Ana Babalarına karşı tavırlarına hatta ben nişanlandığımızdan beri KPye Babacığım diye hitap ederdim ve en sonunda bir gün KP herkes bir aradayken yazık ulan size şu kız daha şurda kaç gündür ailemizde ama babacığım diyor başka birşey demiyor sizde hiç yok diye fırça atmıştı onlara
Heee yine sağ olsun sonradan çok kazığını yedim o ayrı ama şu an hasta ve inan bir an olsun bana yaşattığı kötü anları aklıma bile getirmiyorum çünkü şu an yardıma muhtaç ve aklı gidip geliyor. İnan şu an Ana avrat küfür etse güler geçerim sonuçta aklı hiç bir şeye ermeyen ufak çocuk gibi.
Cumartesi için eşim kardeşini aramış ve oda normalde kocasını zerre kadar takmazken eşim izin verirse ancak gelebilirim kesin değil deyip kestirip atmış Büyük konuşmayayım ama ben öyle bir durumda asla izin istemem ancak haber veririm heee izin vermezsede o kocayı terk ederim çünkü ne olursa olsun Koca bulunur Anne baba bulunmaz diye düşünürüm genelde tabi benim eşim asla öyle birşey yapmaz bende tabiki.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah yarın güzel haberler verirsin

nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:

Şimdi sen o Pişmaniyeyi yiyorsun ama emin ol bir gün çok pişman olucaksın deseydin ya
Sende ona inat çıtır olda görsün bakalım nasıl oluyormuş :122:
Benim eşimde bir ara eve alıyordu birşeyler ama artık almıyor hatta ben başka birşey yemiyeyim diye kendime ne yapıyorsam ondan yiyor

Neden ama neden Muhteşem Yüzyıl'ı izlemiyorsun..Cezalısın.Bu cuma +2 yazmazsam senin kiloyu..Bak gör....

Şaka bir yana Semirancığım,iyi geceler canım,öpüyorum...
ablacım şimdi okudum aslında okumaya başladım okudum okudum göslerim kapandı uyumuş kalmışımm o diziyide komşular sayesinde izlemiş gibi oluyorum canım ablam merak etme dekolte düşkünü diziyiii senarist dekolte seviyor çok sanırımmmm

asumanım Allah kabul etsin aşureeeeeeeeee:26::26::26::26::26:
Semiran bugün nasılsın

alışabildin mi sıpalara
canım yaseminim çok iyiyim tşk ederim sen nasılsın çocuklara alıştım sanırım galiba bana kalırsa:26::26::26::26: alışmak zorundayım ama birisi dr tedavisinde diğer 4 ü benim koyduğum teşhisle hiperaktif 5 erkek var ki aman da amannnnn dedirtiyolarr sınıfta ama yine de tek tek çok şekerler ya ama sanırım sesim kısılacak dur sus diye diyeeee

ben okurken geçmişi uyumuşummm kimseler kalmamış fatmagüle gitmiş herkeşlerrrr merhabalarrrrr

selam kader arkadaşlarım.
bugün sadece
sabah: yarım simit
öğlen : sabah yediğim simitin kalan yarısı
akşam: 1 bardak süt

bugünkü yediklerim bunlar, aşırıı sağlıksız biliyorum farkındayım yakında yolda düşüp bayılabilirim belki :) 4 gündür bu düzende yiyorum ama acıkmıyorum artık o kadar şartlandım ki beynim aç olmayı tok olmaya yeğliyor. beynim yemeği reddediyor. bende bu durumdan aşırı mutluyum. bakalım vermem gereken 30 kiloyu 5 6 ay içinde verebilirim artık çok yoruldum şu pko illetinden ve kilolardan kızlar

bu arada normalde ekmek şeker ve unlu şeyler yemiyordum bugn gün boyu dışarıda olduğum için simit yemek zorunda kaldım onun da vicdan azabı var bir taraftan

semiranım Allah kolaylık versin canım sana ama sen onları bir düzene sokarsın azcık zaman lazım sadece
aşure için de sağol canım amin inşallah berektli olsun
kendimle gurur duyuyorum sadece1 kase yedim o kadar çatlak su kaçırmaz değilmi ceco hakkım o da
sen de yarın aşure yapacakmışın Allah kabul etsin canım

Canım Allah korusun ama gerçekten bir gün sokakta düşer bayılırsın :26:
Vucudunun proteinlerede, vitaminlerede hatta karbonhidratlarada ihtiyacı var biliyorsun. Şu an kendimi iyi hissediyorum diyorsun ama bir gün vucudun buna isyan edicek. Kendini nasıl hissediğini bizlerden daha iyi anlayan yoktur emin ol bende çok isterim yine eskisi gibi incecik olmayı ama sonuçta biz bu kiloları 3 yada 5 ay içinde almadık ki o süre içinde verelim. Üstelik aç gezdikce metabolizman zamanla çalışmayı red edicektir. Ben geçmişte çok yaptım o hatayı ve sonunda bana o zamanki doktorum metabolizman durma noktasına gelmiş artık kendini de yırtsan çok zor kilo verirsin demişti ki neticede de o oldu ve ben senelerce kilo veremedim. Üzerine PKO birde insülin direnci çıkınca hadi buyrun cenaze namazına demiştim ilk duyduğumda ama şükür yavaş yavaş da olsa ben kilo vermeye başladım ve hiçte acelem yok. Hee canım bir şeyi çok çekersede yerim az da olsa sonuçta dengelemeyi öğrendim. Zaten artık bünyede alışmaya başladığındanmıdır nedir canım hiç bir kaçamak istemiyor ısrarda eden olsa hayır diyebiliyorum

Yine sen bilirsin ama bence kendine o kötülüğü yapma. Umarım yazdıklarım sana ukalaca gelmez ama bunlar gerçekten içimden gelen şeyler seni hastalanmanı istemeyiz dimi ama

Sağol Tarçın kokulu Asucuğum Seninde yaptığın aşureyi kabul etsin ve Rabbim evinden bereketi eksik etmesin
Canım sen ne kadardan yaptın aşureyi :44: ben her sene bir kilo buğdaydan yapıyorum ondan sonra hem apartmana, hem Kvye ( büyük porsiyon onlara Kv 40 senelik evli bir kere yapmamış ), eşimin şirketine ( onlarada büyük kap ) birde kızımın okuluna ( bir büyük kapta öğretmenlere )

yanlış yapıyorsun cnm çok yanlış yemek yememek çözüm olsaydı sürekli oruç gezerdik değil mi ama oruç tutunca ramazan da genel de kilo alınır bilirsin yememk değil çözüm ama sen bilirsin 4 dilim ekmek yemişsin gün boyunca bir de süt 1 bardak beynin seni yanlış yönlendiriyor yapılan en büyük yanlışı yapıyorsun sonra acısını çekeceksin bırak 30 kiloyu 3 kilo veremez hale gelecekssin ama sadece burda yazdığın için söylüyorum karar senin biz ya da ben dedidim ne desem boş tek bildiğim yemek yemen ye zayıfla ye zayıfla
yok yok bundan hiç bişi olmazzzz afiyet olsun güzel sözlüm tatlı dillim asumanımmm

anoreksiya falan olucam diye korkuyorum ama cidden yemek yiyince ağlama krizlerine giriyorum of napcam ben yemek yemeye aşırı düşkündüm 4gün öncesine kadar böyleydi bu durum. ama artık tak etti canıma hele de 3 ay boyunca regl olamayınca iyice bunalıma girdim.. yanlış yaptıklarım biliyorum çok hemde ama napayım artık yemek yemekten nefret eder hale geldim.. derdim 1 ayda 10 kilo vermek falan değil ayda 4 versem yeter bana ama artık yemek yiyesim gelmiyor evde yemek bile yapmıyorum peynir zeytin yumurtayla günü geçiriyorum protein falan alayım diye günde 1 bardak süt içiyorum..

siz de hosgeldiniz kizlar

ben hala şişkoyum yaaa

sanirim ben de... :44:

gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....

cok gecmis olsun canim bol bol dinlen, vitamin mineral al simdi cok lazim sana hepsini kaybettin cunku

tebrik ederiim olsun tartidan daha onemli mezuranin gosterdigi :) demek ki yag yakmissin kas yapmissin. harika bence hele karindan 6 cm

kesinlikle her ikisi de kiloya bagli degisiyor canim..

gercekten zayıflayınca ayaklar kuculuyor mu cok sevındım yaa cunku hıc guzel ayakkabı bulamıyorum 40 gıyıyorum ama hep anne ısı gıymek zorundayım babetler bıle olmuyor uzerı sıkıyor
ayni sorun bende var. gecen yaz rahat rahat giydigim babetlerim bu yaz resmen ayagimin ust yanlarini kesti surtune surtune.. giyemedim. gecen sene giyip saatlerce yururdum oysa ki, demek ne kadar buyumus ayaklarim

canim bak, bir an once kiloyu vermek istiyorsun anliyorum ama sana olacaklari soyleyeyim simdi bir iki hafta hizli kilo vereceksin sonra duracak neden durdu diye deli olacaksin sonra bir gun depresyondan pes edip yemeklere saldiracaksin. vucudu kitlik psikolojisine sokuyorsun, metabolizma hizini dusuruyorsun, ic organlarinin calismasi icin gerekli enerjiyi bile vermiyorsun vucuduna. cok yanlis yoldasin canim... ben senin yediginin 10 katini yiyerek 8 kilo verdim 1.5 ayda. daha az yersem daha hizli veririm diye birsey YOK malesef dogru oranti yok bu iste. zayiflamak istiyorsan yiyeceksin, yeterli yemezsen olmaz vucudun tutar herseyi yag olarak. yiyeceksin ama saglikli tercihler yapacaksin yani. protein-karbonhidrat-yag alimini denede tutmak gerek. vitamin mineral gerek. sen su an resmen olum orucundasin tatlim... sporu birak, yurumeye halin olmayacak saclarin dokulecek. cok surmeyecek ama sana soyleyeyim bozacaksin bunu eninde sonunda cunku vucudun ihtiyaclarini karsilamiyorsun birgun resmen saldiracaksin yemeklere, ama bizim amacimiz daha uzun surede daha saglikli kilo vermek ve de bunun KALICI olmasi degil mi.. nolur yol yakinken vazgec vucuduna iskence etme boyle. ben gunde 1500 kalori civari yiyorum o bile aslinda az, 1700e cikarmam lazimmis. senin yedigin 400 ya var ya yok. bence oturup mantikli bir sekilde dusun ben ne yapmak istiyorum, bu kilolardan kalici olarak kurtulmak mi yoksa kisa zamanda bir anda bir kismini verip sonra tum metabolizmami bozup sonra fazlasiyla geri almak mi istiyorum.... bunu dusun canim. kolay gelsin

amin canım aldınmı sen de tarçın kokusunu
bende 1 kilo buğdaydan yaptım canım çok yere dağıttım ben de epey bereketli oldu

çok haklısınız çok ama yiyemiyorum ya of ekmek şeker zehir gibi geliyor bana yemek yapmaya da üşeniyorum tek olunca evde..

oldun sen oldun valla, o kadar kurabiye yap 1 tane tırtıklama ,aşure yap yeme harikasın sen ya....
geçen sene 1 velimiz göndermişti okula o gün toplantı vardı inanılmaz makbule geçmişti bayağı dua almıştı bizden,sen deyince onu hatırladım bak :)
regl oldum nihayet evet rahatladım geçti gitti dünün acısı :)
ağrım yok artık şükür.
çok ama çok az yemişsin sen şimdiden bunu yersen ileride metabolizman durunca ne yapacaksın? bence daha düzenli başla sonra azaltacaksın zaten mecburen... tabi yinede sen bilirsin...

hepsini gönder gitsin sen sadece 3 kaşık ye :)

mrb kızlar bende payllaşımlarınızı okuyarak 2 haftamı doldurmaya ve aranıza katılmayı bekliyorum..benim diette 11 .günüm tartılmıyorum ama bugün olmayan bi pantolonumu giyebildim çok mutluyum sizinle paylaşmak istedimmm...
aaa bide şu aşure telaşı amann allahım annemde hafta sonu yapacak ve nasıl dayacam bilmiyorum.. çok seviyorum gerçi dietteyken ikikere yedim ve tam doyumluk yedim..aslında hakkımı tükettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…