sorma bende bu sefer kararlıyım kedi gibin yalandık oturduk az sonra 1 tane meyvemi yiyecem onada vermiycemmm
kız bari cuma gitseydin bugün yapılacak iş miydi?slm kızlarr çok okuyamadım gece vakit bulursam bir daha girerim.bugün uzun zamandır gitmediğim bir arkadaşa gittim ve bana özel bi sürü şey yapmıştı hasta haliyle..yidim gitti garicuma önce si olmasa iyi olurdu ama şimdi akşama hafif geçirmekle ne kadar ne olur bilmiyorum.aşure bile vardı yani ..offf offff.şimdi biraz işim var çıkıyorum
aferin sana ....Allahım ne kadar güzel zayıflamıssınız yaa... imrendim yemin ederim
nasıll nasıll basarıyorsunuzz... bende bugun yürüyüşe basladım tam 1.5 saat yürüdüm.
aksamda az yicem.. makarna yaptım zaten az yaglı.bide bol salata.. bakalım hayırlısı
bu arada ben bu kilo cizelgesini nasıl yapıcam( bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz kızlarr :26:
gül gül kayu mu neyse sevemedik bacım :)ayy kızlar valla hoşsunuz yaa.
seferan canım çok gçmiş olsun..
cayuyu sevmiyosunuz ha. birden sizin çizgifilm çektiğinizi düşündümde çok güldüm inanın :))
siz beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün ne diyim.
ilbatum canım. benim oğlumda öyle. seninkidemi sürünmüyor. bizim oğlan popsunun üstünde heryere gidiyor.ama artık yürümek istiyorda biz biraz tembeliz. çocuğun elinden tutup yürütmüyoz:))
ben hastayım. gelip geçmişi okuyup gidiyorum. yorum yazamadım. ama sizden de habersiz değilim. iyi geceler. yarın görüşürüz.
benim eşimde eskiden öyleydi ama şimdi gerçekten azmettiğimi fark edince vazgeçti mutfakta yiyor geliornasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
Yürüdüm geldim :)) Bir saat sınırım var benim, en fazla o kadar yürüyorum, ideali 45 dakika. Bugün 1 saat yetmedi neredeyse, keyifle yürüdüm.
Vallahi benimkiler ikinciden sonra dayanamayıp geldiler, biz de destek olmaya çalıştık. Gerçi yakın olmanın da farklı sorunları oluyor. Ama inan ikinci daha kolay oluyor. Çok zor geçen dönemler gene olacak, ama insan daha deneyimli oluyor, geçip gideceğini biliyorsun. Uykusuzluğa alışıyorsun vb. Bir de el mahkum bir yardım alıyorsun, hiç yardımsız hem iki çocuğun bakımı (yaşları da yakınsa), hem ev işleri çok zor. Bir de herkesin farklı zorlukları oluyor, o arkadaşına sorsan o da başka yönden şikayetçidir eminim :) Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür derler ya :)
Benim oğlan aynı anlattığın gibi hareketliydi, şimdi de felaket, her gittiğimiz yerden "Allah size kolaylık versin" dilekleri ile dönüyorum. Ortalığı yıkar, fırlar kaçar gider, restoranda biber-tuz-tabak-çanak bırakmaz. Ama o bile durulmaya başladı ve biliyorum ki okula başlayınca (kreşe yani) iyice düzelecek. Kızım yaramaz değil ama çok kaprisliydi, o okula gidince çok düzene girdi :)
nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
iyi geceler cecocummm ahh o pepeyi ben bile seyrediyorum
bu arada az önce alıntı yapmışsın benden ama bişe yapmamıssın canım
gözlerim aradı durduuu
benide araniza alır misinizcoook mutsuzum şuan hüngür hüngür ağlıyorum.. Asla o azimli arkadaşlarınız gibi zayıflayamicam biliyorum tam tamına 103 kiloyum Allahım yardım et bana çok mutsuzum bana yardım edecek birileri var mi aranızda ? o kadar aciz zavallı biriyim ki anlatamam... Azim denen birşey yok.. Halime üzüldükce daha çok yiyorum
aaaaa senin cadi pepeye bakiyormu :26: benimkinin hic ilgi alani deil nerde karistiralacak yer var orda
tv icin üzüldüm ama yenisini alirsiniz artik bizim tvyide benim kiz camina vurup kirmisti simdi aklima geldi
günaydın kızlar
veeeeeee beklenen geldi nihayet ama karnım çooooooook ağrıyor(((
slm kızlar benıde ar4anıza alır mısınız bende mayıs ayından berı zayıflamaya calısıyorum hem pko hem hıpotıroıd hemde ınsulın dırencım var ne yzaıkkı cok zor kılo verıyorum basladıgımda 112 kıloydum suan da 102 mayısdan berı on kıloyu cok zor verdım anlıcanız ben de pes etmek uzereyım bana da destek olursanız sevınırım
Banucuğum sen de daha iyi hissediyorsundur bugün umarım. Senin yerinde başkası olsaydı ne bu derece anlayışlı ne bu derece sağlıklı düşünemezdi bence. Maşallah ve bravo sana. Hem aklı selim hem pozitif düşünebiliyorsun. Tabii bu hiç etkilenmediğin, bunalmadığın anlamına da gelmiyordur. Çok zor. Yakın oturuyor olmanın eziyeti biraz da. Başka semtte otursaydınız bu derece olmazdı bence.
Hariçten gazel okumak gibi olmasın ama; eşin gelir gelmez çocukları ile ilgilense, biraz beraber vakit geçirseniz ve sonra yukarı çıksa, böyle bir düzen kursanız olmaz mı? Çocuklar için babaları ile vakit geçirmek, ailece sofraya oturmak önemli, tabii senin için de. Eşin de bin parçaya bölünüyor, bir düzen kurulsa ona da fayda etmez mi? Örneğin 19.00'da geliyrsa 1 saat sizinle olur sonra 20.00-22.00 arası yukarı çıkar, böylece herkesin düzeni belli olur? O haftada bir zahmet eden kardeşi de belli bir günde gelse, örneğin her çarşamba, einin de boş bir günü olur? Dediğim gibi kusuruma bakma, uzaktan ahkam kesmek niyetiyle değil, senin yazdıklarını okuyunca yazmadan edemedim. En kısa zamanda bir düzene, huzura kavuşmanızı diliyorum, kayınpederine de şifa diliyorum.
Hmmm ondan olmuş olabilir demekki :44: zaten doktor gerekirse ilacını değiştiririz demişti. Ama maşallah gerçekten çok ilgili bir doktor ver sorulan her soruya kıvırmadan cevap veriyor. Yarın sonuçları bildiririm kızlar :100:
nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
ablacım şimdi okudum aslında okumaya başladım okudum okudum göslerim kapandı uyumuş kalmışımmNeden ama neden Muhteşem Yüzyıl'ı izlemiyorsun..Cezalısın.Bu cuma +2 yazmazsam senin kiloyu.. Bak gör....
Şaka bir yana Semirancığım,iyi geceler canım,öpüyorum...
Yarın asuu geldiğinde topiği tarçın kokusu sarıyormuş..:)
Bir yazı okumuştum hayalineki yahut sevdiği kadın için tarçın kokulu kadınım diye bahsetmişti yazar..
Çok hoşuma gitmişti..İlginç bulmuştum..
Şimdi düşündüm acaba yazarda obezmiydi.? :)
asumanım Allah kabul etsin aşureeeeeeeeee:26::26::26::26::26:herkese günaydınnnn
kazandan çıktım tarçın kokumla geldim
sabah sabah güldürdünüz beni hatun kişiler
dün sabah 6 da kalktım 7 de koydum kazanı ocağa annem kayınvalidem gelene kadar pişirdim aşuremi
sonra çoluk çocuk yemek aşure dağıtım telaşı derken akşam da kardeşim yeğenim de vardı 10 a doğru gittiler ben de ortalığı toplayıp aldım elime laptopu ama ne yorgun ve uykusuzdum o nedenle vurdum kafayı yattım bugün de diğer kardeşime gideceğim aşure götüreceğim o gelemedi bebiş var 3.5 aylık hava da yağmurlu
büyük kızım gitti küçük de gitsin ben de küçük kardeşimle büyük kardeşime doğru vıınnn
he bu arada daha bir kase aşure bile yemedim nedense bikaç kaşık yedim ayaküstü tadına bakmak için o kadar
herkesler beğendi aşuremi ben de bu akşam yerim belki
canım yaseminim çok iyiyim tşk ederim sen nasılsın çocuklara alıştım sanırım galiba bana kalırsa:26::26::26::26: alışmak zorundayım ama birisi dr tedavisinde diğer 4 ü benim koyduğum teşhisle hiperaktif 5 erkek var ki aman da amannnnn dedirtiyolarr sınıfta ama yine de tek tek çok şekerler ya ama sanırım sesim kısılacak dur sus diye diyeeeeSemiran bugün nasılsın
alışabildin mi sıpalara
selam kader arkadaşlarım.
bugün sadece
sabah: yarım simit
öğlen : sabah yediğim simitin kalan yarısı
akşam: 1 bardak süt
bugünkü yediklerim bunlar, aşırıı sağlıksız biliyorum farkındayım yakında yolda düşüp bayılabilirim belki :) 4 gündür bu düzende yiyorum ama acıkmıyorum artık o kadar şartlandım ki beynim aç olmayı tok olmaya yeğliyor. beynim yemeği reddediyor. bende bu durumdan aşırı mutluyum. bakalım vermem gereken 30 kiloyu 5 6 ay içinde verebilirim artık çok yoruldum şu pko illetinden ve kilolardan kızlar
semiranım Allah kolaylık versin canım sana ama sen onları bir düzene sokarsın azcık zaman lazım sadece
aşure için de sağol canım amin inşallah berektli olsun
kendimle gurur duyuyorum sadece1 kase yedim o kadar çatlak su kaçırmaz değilmi ceco hakkım o da
sen de yarın aşure yapacakmışın Allah kabul etsin canım
yanlış yapıyorsun cnm çok yanlış yemek yememek çözüm olsaydı sürekli oruç gezerdik değil mi ama oruç tutunca ramazan da genel de kilo alınır bilirsin yememk değil çözüm ama sen bilirsin 4 dilim ekmek yemişsin gün boyunca bir de süt 1 bardak beynin seni yanlış yönlendiriyor yapılan en büyük yanlışı yapıyorsun sonra acısını çekeceksin bırak 30 kiloyu 3 kilo veremez hale gelecekssin ama sadece burda yazdığın için söylüyorum karar senin biz ya da ben dedidim ne desem boş tek bildiğim yemek yemen ye zayıfla ye zayıflaselam kader arkadaşlarım.
bugün sadece
bugünkü yediklerim bunlar, aşırıı sağlıksız biliyorum farkındayım yakında yolda düşüp bayılabilirim belki :) 4 gündür bu düzende yiyorum ama acıkmıyorum artık o kadar şartlandım ki beynim aç olmayı tok olmaya yeğliyor. beynim yemeği reddediyor. bende bu durumdan aşırı mutluyum. bakalım vermem gereken 30 kiloyu 5 6 ay içinde verebilirim artık çok yoruldum şu pko illetinden ve kilolardan kızlar
yok yok bundan hiç bişi olmazzzz afiyet olsun güzel sözlüm tatlı dillim asumanımmmsemiranım Allah kolaylık versin canım sana ama sen onları bir düzene sokarsın azcık zaman lazım sadece
aşure için de sağol canım amin inşallah berektli olsun
kendimle gurur duyuyorum sadece1 kase yedim o kadar çatlak su kaçırmaz değilmi ceco hakkım o da
sen de yarın aşure yapacakmışın Allah kabul etsin canım
Canım Allah korusun ama gerçekten bir gün sokakta düşer bayılırsın :26:
Vucudunun proteinlerede, vitaminlerede hatta karbonhidratlarada ihtiyacı var biliyorsun. Şu an kendimi iyi hissediyorum diyorsun ama bir gün vucudun buna isyan edicek. Kendini nasıl hissediğini bizlerden daha iyi anlayan yoktur emin olbende çok isterim yine eskisi gibi incecik olmayı ama sonuçta biz bu kiloları 3 yada 5 ay içinde almadık ki o süre içinde verelim. Üstelik aç gezdikce metabolizman zamanla çalışmayı red edicektir. Ben geçmişte çok yaptım o hatayı ve sonunda bana o zamanki doktorum metabolizman durma noktasına gelmiş artık kendini de yırtsan çok zor kilo verirsin demişti ki neticede de o oldu ve ben senelerce kilo veremedim. Üzerine PKO birde insülin direnci çıkınca hadi buyrun cenaze namazına demiştim ilk duyduğumda ama şükür yavaş yavaş da olsa ben kilo vermeye başladım ve hiçte acelem yok. Hee canım bir şeyi çok çekersede yerim az da olsa sonuçta dengelemeyi öğrendim. Zaten artık bünyede alışmaya başladığındanmıdır nedir canım hiç bir kaçamak istemiyor ısrarda eden olsa hayır diyebiliyorum
Yine sen bilirsin ama bence kendine o kötülüğü yapma. Umarım yazdıklarım sana ukalaca gelmez ama bunlar gerçekten içimden gelen şeylerseni hastalanmanı istemeyiz dimi ama
slm kızlar benıde ar4anıza alır mısınız bende mayıs ayından berı zayıflamaya calısıyorum hem pko hem hıpotıroıd hemde ınsulın dırencım var ne yzaıkkı cok zor kılo verıyorum basladıgımda 112 kıloydum suan da 102 mayısdan berı on kıloyu cok zor verdım anlıcanız ben de pes etmek uzereyım bana da destek olursanız sevınırım
selam benıde alırmısınız aranıza...
ben bütün gün oturarak çalışan + haşimotosu olan 95,2 kg ağarlığında evli-mutlu-çocuklu bir bayanım....
en az 20 kg vermem gerekiyorki artık biyerden başlamak lazım değilmi?
en güseli akşam yemeğini bırakmak diyorum diyet başarı öykülerini okudukça,,,,
banada destek olurmusunuz*
ben hala şişkoyum yaaa
gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
bugün b-fitte son günümdü epeyce incelme olmuş ama kilo vermemişim özellikle karından 6 cm gitmiş...oradan pazara indim çarşıda taksitlerimi yatırdım yürüyerek eve döndüm yarım saatde yürümüş oldum .çarşıdada bir sıcak simit yedim şimdi öğle yemeği yemiyorum artık
kesinlikle her ikisi de kiloya bagli degisiyor canim..sende baya kilo vermişsin cnm sanada maşallah diyim...spor yapsam yeter o zaman..peki kilo verince gögüs le ayak ölçüsü küçülüyomu..ayağım 40 numaraydı şimdi 41 numara olmuş inanamadım evde giymek için spor ayakkabı aldım 41 numara:18::18::18::18:
ayni sorun bende var. gecen yaz rahat rahat giydigim babetlerim bu yaz resmen ayagimin ust yanlarini kesti surtune surtune.. giyemedim. gecen sene giyip saatlerce yururdum oysa ki, demek ne kadar buyumus ayaklarimgercekten zayıflayınca ayaklar kuculuyor mu cok sevındım yaa cunku hıc guzel ayakkabı bulamıyorum 40 gıyıyorum ama hep anne ısı gıymek zorundayım babetler bıle olmuyor uzerı sıkıyor
selam kader arkadaşlarım.
bugün sadece
Sağol Tarçın kokulu AsucuğumSeninde yaptığın aşureyi kabul etsin ve Rabbim evinden bereketi eksik etmesin
Canım sen ne kadardan yaptın aşureyi :44: ben her sene bir kilo buğdaydan yapıyorumondan sonra hem apartmana, hem Kvye ( büyük porsiyon onlara Kv 40 senelik evli bir kere yapmamış ), eşimin şirketine ( onlarada büyük kap ) birde kızımın okuluna ( bir büyük kapta öğretmenlere )
çok haklısınız çok ama yiyemiyorum ya of ekmek şeker zehir gibi geliyor bana yemek yapmaya da üşeniyorum tek olunca evde..siz de hosgeldiniz kizlar
sanirim ben de... :44:
cok gecmis olsun canim bol bol dinlen, vitamin mineral al simdi cok lazim sana hepsini kaybettin cunku
tebrik ederiimolsun tartidan daha onemli mezuranin gosterdigi :) demek ki yag yakmissin kas yapmissin. harika bence hele karindan 6 cm
kesinlikle her ikisi de kiloya bagli degisiyor canim..
ayni sorun bende var. gecen yaz rahat rahat giydigim babetlerim bu yaz resmen ayagimin ust yanlarini kesti surtune surtune.. giyemedim. gecen sene giyip saatlerce yururdum oysa ki, demek ne kadar buyumus ayaklarim
canim bak, bir an once kiloyu vermek istiyorsun anliyorum ama sana olacaklari soyleyeyim simdi bir iki hafta hizli kilo vereceksin sonra duracak neden durdu diye deli olacaksin sonra bir gun depresyondan pes edip yemeklere saldiracaksin. vucudu kitlik psikolojisine sokuyorsun, metabolizma hizini dusuruyorsun, ic organlarinin calismasi icin gerekli enerjiyi bile vermiyorsun vucuduna. cok yanlis yoldasin canim... ben senin yediginin 10 katini yiyerek 8 kilo verdim 1.5 ayda. daha az yersem daha hizli veririm diye birsey YOK malesef dogru oranti yok bu iste. zayiflamak istiyorsan yiyeceksin, yeterli yemezsen olmaz vucudun tutar herseyi yag olarak. yiyeceksin ama saglikli tercihler yapacaksin yani. protein-karbonhidrat-yag alimini denede tutmak gerek. vitamin mineral gerek. sen su an resmen olum orucundasin tatlim... sporu birak, yurumeye halin olmayacak saclarin dokulecek. cok surmeyecek ama sana soyleyeyim bozacaksin bunu eninde sonunda cunku vucudun ihtiyaclarini karsilamiyorsun birgun resmen saldiracaksin yemeklere, ama bizim amacimiz daha uzun surede daha saglikli kilo vermek ve de bunun KALICI olmasi degil mi.. nolur yol yakinken vazgec vucuduna iskence etme boyle. ben gunde 1500 kalori civari yiyorum o bile aslinda az, 1700e cikarmam lazimmis. senin yedigin 400 ya var ya yok. bence oturup mantikli bir sekilde dusun ben ne yapmak istiyorum, bu kilolardan kalici olarak kurtulmak mi yoksa kisa zamanda bir anda bir kismini verip sonra tum metabolizmami bozup sonra fazlasiyla geri almak mi istiyorum.... bunu dusun canim. kolay gelsin
oldun sen oldun valla, o kadar kurabiye yap 1 tane tırtıklama ,aşure yap yeme harikasın sen ya....Merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr :122: ben geldimmmmmmmmm
Maşallah dünden beri ne kadar geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim
Sohbetlerinize bayıldım keşke daha otursaymışım
Yarın akşam inşallah
Bugün günüm çok rahat ve huzurlu geçti çok şükür, dünki sıkıntıdan eser kalmadı :122:
Geçen gün ikiz yeğenlerim ( 4 yaşında sıpalar) nerden akıllarına geldiyse annelerinden Noel Kurabiyesi istemişler hani şu şekilli olanlardan. Oda tabi onları Teyzoşunuz yaptı diyince ille ara istiyoruz diye tuturmuşlar. Aynı gün söylemişti ama işte benim ufak çanavarla ancak bugün yapabildim. İki tepsi yaptım ve öğlen 3 den akşam 6ya kadar onla uğraştım.
Hatta 3 tepsi yapmıştımda nasıl daldıysam 1ini yakmayı başardımyine baya çıktı allahtan. Hepsini şöyle vakumlu bir kapaklıya doldurup cumartesi yemeğe gittiğimizde götürceğim. Benim kızlara bile ancak birkaç tane bırakıcağım sonuçta büyüğü dayanamayıp bitirir sonra oturup ağlar iki gün sonra kilo aldım diye
Yarın bende Aşureye niyetlendim :122: Bu gece herşeyi hazırlıyayım geç saatte de sabah kalkar kalkmaz başlarım
Ama kendimden okadar eminim ki kesinlikle o aşureden yemeyi düşünmüyorum ki normalde kazana düşen ben olurdum
İnşallah irademe sahip olabilirim tamda regl öncesi zamanlamam kötü ama neyse
işte küçük cadının yan etkileri
Halini hatırını sorayım diyordum. İştimalara düzenli olarak katılıyorsun diye sana efferim diyecektim ama olmadı
Umarım herşey yolunda gidiyordur ve yarın sende süper bir bildirim yaparsın.
Canım aramıza hoşgeldin. İnşallah sende bir an önce hedefine ulaşır yaza damgasını vuracakların arasında olursun
Azmini sakın kaybetme istedikten sonra elde edemeyeceğin şey yok :122: Bende PKoluyum o yüzden fazla takılma ona ben verebiliyorsam sen kesin verirsinbir çoğumuz aynı şeyi söylerse şaşırma çünkü hepimiz aynıyız ve hepimiz motivasyonu tavan yaptırdıkca burada çok güzel kilolar verdik ve vermeye devam ediyoruz
Pepeyle değilde kardeşi Bebeyle aklını bozdu
Sabah eşime ufak televizyonu salona taşıtıp bağlattım uyduyatabi ben pepeyi açmadım diye cadı eli uzandığı için devamlı tvyi kapattı Benim Cadı reklam delisidir daha çok hele birde müzikli bir şey çıksın hemen başlar oynamaya
hadi gözün aydın
Yani regl olduğuna göre kesin stresin azalmıştır. İnşallah ağrılarında azalır bir an önce canım arkadaşım
Aramıza hoşgeldin! İnşallah sende bir an önce hedeflediğin kiloya düşersin. Bak maşallah başlangıçı yapmışsın devamı da gelirMotivasyon burada istediğin kadar var nasılsa :122:
Sağ ol canım maalesef kPnin iyileşme durumu yok hem alzheimer hemde nöropati diye bir rahatsızlık. Artık beyin vucuduna hükmetmiyor nöropati yüzünden. Eee Alzheimer da malum beynin işlemini bozuyor ama tabi Rabbimden ümit kesilmez
Yan apartmanımızda oturuyorlar ama başka semtte de olsa rahat vermez çünkü kadın beni istemiyor zaten o yüzden yapıyor. Başka semtte olsa hafta içi burada kal demeye bile kalkar bence. Ben evlendiğimden beri şaşırıyordum onların Ana Babalarına karşı tavırlarına hatta ben nişanlandığımızdan beri KPye Babacığım diye hitap ederdim ve en sonunda bir gün KP herkes bir aradayken yazık ulan size şu kız daha şurda kaç gündür ailemizde ama babacığım diyor başka birşey demiyor sizde hiç yok diye fırça atmıştı onlara
Heee yine sağ olsun sonradan çok kazığını yedim o ayrıama şu an hasta ve inan bir an olsun bana yaşattığı kötü anları aklıma bile getirmiyorum çünkü şu an yardıma muhtaç ve aklı gidip geliyor. İnan şu an Ana avrat küfür etse güler geçerim sonuçta aklı hiç bir şeye ermeyen ufak çocuk gibi.
Cumartesi için eşim kardeşini aramış ve oda normalde kocasını zerre kadar takmazken eşim izin verirse ancak gelebilirim kesin değil deyip kestirip atmışBüyük konuşmayayım ama ben öyle bir durumda asla izin istemem ancak haber veririm heee izin vermezsede o kocayı terk ederim çünkü ne olursa olsun Koca bulunur Anne baba bulunmaz diye düşünürüm genelde tabi benim eşim asla öyle birşey yapmaz bende tabiki.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah yarın güzel haberler verirsin
Şimdi sen o Pişmaniyeyi yiyorsun ama emin ol bir gün çok pişman olucaksın deseydin ya
Sende ona inat çıtır olda görsün bakalım nasıl oluyormuş :122:
Benim eşimde bir ara eve alıyordu birşeyler ama artık almıyor hatta ben başka birşey yemiyeyim diye kendime ne yapıyorsam ondan yiyor
çok ama çok az yemişsin sen şimdiden bunu yersen ileride metabolizman durunca ne yapacaksın? bence daha düzenli başla sonra azaltacaksın zaten mecburen... tabi yinede sen bilirsin...selam kader arkadaşlarım.
bugün sadece
Sağol Tarçın kokulu AsucuğumSeninde yaptığın aşureyi kabul etsin ve Rabbim evinden bereketi eksik etmesin
Canım sen ne kadardan yaptın aşureyi :44: ben her sene bir kilo buğdaydan yapıyorumondan sonra hem apartmana, hem Kvye ( büyük porsiyon onlara Kv 40 senelik evli bir kere yapmamış ), eşimin şirketine ( onlarada büyük kap ) birde kızımın okuluna ( bir büyük kapta öğretmenlere )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?