- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oldun sen oldun valla, o kadar kurabiye yap 1 tane tırtıklama ,aşure yap yeme harikasın sen ya....
geçen sene 1 velimiz göndermişti okula o gün toplantı vardı inanılmaz makbule geçmişti bayağı dua almıştı bizden,sen deyince onu hatırladım bak :)
regl oldum nihayet evet rahatladım geçti gitti dünün acısı :)
ağrım yok artık şükür.
çok ama çok az yemişsin sen şimdiden bunu yersen ileride metabolizman durunca ne yapacaksın? bence daha düzenli başla sonra azaltacaksın zaten mecburen... tabi yinede sen bilirsin...
hepsini gönder gitsin sen sadece 3 kaşık ye :)
mrb kızlar bende payllaşımlarınızı okuyarak 2 haftamı doldurmaya ve aranıza katılmayı bekliyorum..benim diette 11 .günüm tartılmıyorum ama bugün olmayan bi pantolonumu giyebildim çok mutluyum sizinle paylaşmak istedimmm...
aaa bide şu aşure telaşı amann allahım annemde hafta sonu yapacak ve nasıl dayacam bilmiyorum.. çok seviyorum gerçi dietteyken ikikere yedim ve tam doyumluk yedim..aslında hakkımı tükettim...
Benim büyük kızım hiç sevmiyor Aşureyiküçüğüne de bugün komşunun getirdiğinden bir kaşık verdim oda yemedi ( kaseye elimi bile sürmedim :122: ) eşimde zaten şirkete götürdüğünden de götürür o yüzden eve en fazla 3 yada 4 kase ayırmayı düşünüyorum olurda dayanamazsam pazar günü öğlen yemeğinin yerine bir kase yerim diye düşünüyordum ama belli olmaz vazgeçme ihtimalim daha yüksek. Cumartesi kız kardeşimede götüreceğim o bakımdan kalmaz zaten fazla evde
Ayyyy yarın bildirim var :122: :122: :122: çok merak ediyorum aslında kaç kilo olduğumu ama yarına kadar sabrediceğim. Bu hafta biraz daha kastım kendimi karşılığınıda alırım inşallahKomşu Ablam kız valla totoşun ufaldı yüzün süzüldü diyip duruyor hatta nasıl etkilendiysem her tuvalete gittiğimde aynada uzun uzun kendime bakıyorum
Sporumuda yapabildim öncekine nazaran biraz daha fazla :122:
Amannnnnnn sabahlar olmasın
İnşallah bundan sonra hepimiz her hafta eksilerle bildiri yaparızda 2012ye daha girmeden geldiğimizi hissettiririz
ne güzel sevmiyorsa kiloda almaz :) benim annemde hiç sevmez ama ben bayılırım... bende oğluma verdim gelenlerin sularından yedi ve istedi :) sen eşin yerse 3-4 kase ayır yoksa o kadar ayırma yersin dayanamazda ve sıkman boş olur bu hafta. iyi dikkat ettin en azından geri gelmesinler çektiklerini ve çekeceğini düşün ... ayıracağın kaselerde küçük boy olsun mümkünse :) 1 küçük kaseyi pazar öğlen niyetine yedin eee diğer kaseler ne olacak? eşin yerse ayır sen yoksa ayırma.
hadi bakalım komşu ablan haklı çıkacak mı inşallah çıkar :)
ayy 2012ye 75 ile girmek istiyorum bende ama nasıl
selamlar ben geldim annemdeydim dün evime geldim nete ancak girdim nasılsınız inşallah iyisinizdir.
Bende çok severim bademi ama çok tutuyor beni.İyi geceler Banucuğum;
Çok iyi olur gerçekten ama kendime güvenemiyorum;alıp başımı giderim de çok yerim diye.Özellikle bademe dayanamam...Az az yemeyi denemeliyim,başarırsam rutine koyarım...
He valla anca bunu düşünen tonton bir yazardır.Yarın asuu geldiğinde topiği tarçın kokusu sarıyormuş..:)
Bir yazı okumuştum hayalineki yahut sevdiği kadın için tarçın kokulu kadınım diye bahsetmişti yazar..
Çok hoşuma gitmişti..İlginç bulmuştum..
Şimdi düşündüm acaba yazarda obezmiydi.? :)
Hımmm misler gibi kokmuştur şimdi.YENACIĞIMMMMM;
Şu anda mutfakta neler oluyor biliyormusun????????????????
Sütlü,cevizli yulaf ekmeği pişiyor....Sabah için....Allah yardımcım olsun....
Dietisyen ödem için bişey önermedimi?günaydınlar kucak dolusu sevgiler herkese
tartı oynayıp duruyo ama sebebi ödem o yüzden hiç moralimi bozmuyorum
ellerimin ayaklarımın şişliğinden anlıyorum çünkü
umarım sizler en azından gzl bildirim yaparsınız yrn
hepinizi çok öpüyrum ve gününüzün gzl geçmesini diliyorum
Allah kabul etsin asumancım bravo valla yemeden iyi dayanmışsın.herkese günaydınnnn
kazandan çıktım tarçın kokumla geldim
sabah sabah güldürdünüz beni hatun kişiler
dün sabah 6 da kalktım 7 de koydum kazanı ocağa annem kayınvalidem gelene kadar pişirdim aşuremi
sonra çoluk çocuk yemek aşure dağıtım telaşı derken akşam da kardeşim yeğenim de vardı 10 a doğru gittiler ben de ortalığı toplayıp aldım elime laptopu ama ne yorgun ve uykusuzdum o nedenle vurdum kafayı yattım bugün de diğer kardeşime gideceğim aşure götüreceğim o gelemedi bebiş var 3.5 aylık hava da yağmurlu
büyük kızım gitti küçük de gitsin ben de küçük kardeşimle büyük kardeşime doğru vıınnn
he bu arada daha bir kase aşure bile yemedim nedense bikaç kaşık yedim ayaküstü tadına bakmak için o kadar
herkesler beğendi aşuremi ben de bu akşam yerim belki
Ohhh rahatlamışsındır doğumdan sonra ilk defa oldun dimi?günaydın kızlar
veeeeeee beklenen geldi nihayet ama karnım çooooooook ağrıyor(((
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.günaydın kızlar bir haftadır sizlerlle olamadım dedim geçmişi okuyayım 111 sayfa gitmiş cesaret edemedim bu hafta doktora gittim boynum çok ağrıyordu ellerimde uyuşmaya başlamıştı doktor film çektirdi boyun fıtığı olduğumu söyledi elişini yasakladı bilgisayarı yasakladı patlarım herhalde el işi yok bilgisayar yok ama arada takılırım bu hafta diyetime dikkat etdiğim halde sabah tartıldığım da kilo verememiş olduğumu gördüm adetim yaklaşıyor herhalde ondan kendimi zayıflamış hissediyorum ama anlamadım
Selam canım hoşgeldin.slm kızlar benıde ar4anıza alır mısınız bende mayıs ayından berı zayıflamaya calısıyorum hem pko hem hıpotıroıd hemde ınsulın dırencım var ne yzaıkkı cok zor kılo verıyorum basladıgımda 112 kıloydum suan da 102 mayısdan berı on kıloyu cok zor verdım anlıcanız ben de pes etmek uzereyım bana da destek olursanız sevınırım
Hoşgeldin canım bendede haşimito var.selam benıde alırmısınız aranıza...
ben bütün gün oturarak çalışan + haşimotosu olan 95,2 kg ağarlığında evli-mutlu-çocuklu bir bayanım....
en az 20 kg vermem gerekiyorki artık biyerden başlamak lazım değilmi?
en güseli akşam yemeğini bırakmak diyorum diyet başarı öykülerini okudukça,,,,
banada destek olurmusunuz*
Selahattin dönmezin kitabıda çok güzel tavsye ederim.Umutt'çuğum,demek başladın kitaba..bende öyle mucize bekleyerek okumaya başlamıştım hatta onu o kadar zor bulmuştumki..
Her kitapçıda yoktu..Zar zor edindim ama.:))
İnşallah sende çok işe yarar..
Dediğim gibi bende başlayacağım okumaya yeniden..
Canım ya ne hoş valla uyumamak için iyi numara.Bir yandan burayı takip ediyorum diğer yandan telefonla konuşuyorum..en sevdiğim iki arkadaş buluşmuş kahve içiyorlarmış..
Ne gereği varsa arayıp beni haberdar ediyorlar..
Nilüüüü hahaha browni ve nesss ayyy ne güzel bir ikili..
E barışıda al gell,olsuuun....
Görüşmeyeceğim bir daha onlarla..
Ben oğlumun karnını doyurayım gelirim yine..
acıktığını söylüyor ilginçç..
Artık öğlen uyumak istemiyor bende dinlen diyorum,yada uzanarak tv.izle diyorum öyle dalıp gidiyor..
Şimdi geldi anne ben dinlenecekmiyim.?.Evet dedim..
Ben acıktım dedi.:))
Demek kayuu karşı baya doldun haa:::))))))))))))))))))))))))))))))))))Bende kayuu nun annesine sinir oluyorum be kadın hiçmi insan sinirlenmez.. sürekli tatlım tatlım diye dolaşıyor..
birde nasıl sekreterse çoğunluk evde arada toplantısı oluyor...
KAhvaltıda hep mısır gevreği yemeleri kötü örnek oluyor..
Yapın şöyle ballı,yumurtalı,peynirli kahvaltı..Ondan sonrada ama kayuu mısır gevreği yiyoooo oluyor...:))
Kayuuda robot gibi hiçbirşeye itiraz etmez hııım anladım, tamam o zaman der..
Bende ne kinlenmişim kayu ve ailesine..
Umutt, açığa çıkardın..:))))
Banada verdi dr benimki benim iştahımı kesti.Benimde şikayetlerim azalmadı bugün tekrar gittim efor yaptı ondada şüpheli efor sonucu çıktı yarında kalp sintigrafisi çekilecek inşallah temiz çıkar.çok sağol ablacım bugün düne göre daha iyi kızım...ben artık etmiyorum ablacım çok yıprattım kendimi bu konuda çok ağladım ama bıraktım artık yakasını ama bu sefer çevre rahat vermiyor kızına kötülük yapıyorsun verme bu sütü kansız kalack yemek yesin vermezsen yemek yer gibi laflar ...tabii bende üzülüyorum uğraşayım diyorum ama inadından yemiyor dediğin çok doğru...
gittim canım ilaç verdi tabii daha iyiyim en azından iştahlı biriydim zaten değişen bişey olmadı, sadece ayaklarımdai karıncalanmalar geçmiyor benimde
çok sağol canım inşallah...
saferan çok geçmiş olsun canım...
Süper derincim bence bırakma devam et..bugün b-fitte son günümdü epeyce incelme olmuş ama kilo vermemişim özellikle karından 6 cm gitmiş...oradan pazara indim çarşıda taksitlerimi yatırdım yürüyerek eve döndüm yarım saatde yürümüş oldum .çarşıdada bir sıcak simit yedim şimdi öğle yemeği yemiyorum artık
Güzel bir motivasyon yöntemi inşallah hergün yürürsün.Birazdan yürüyüşe çıkacağım, nihayet cicilerimi giyip yürümek nasip olacak. Çok komik insanım ben; yürüyüş için giysi-ekipman aldım ya; sırf onların hevesi ile yürüyüş yapacağım. Var mı böyle bir cins? Aldığım da 2 tayt, 2 üst bir de bel çantası.
Pazartesi yürümeye çok hevesliydim; hava da çok iyiydi, ama eve montaja gelecek ekibi bekledim 13.00 deyip 18.00'de geldiler çıkamadım. Salı sadece yarım saat yürüyebildim, dün sağanak yağmur vardı. Bugün çıkıp güzeeel bir yürümeyi planlıyorum.
Yürürken kitaptaki gibi zayıf ve mutlu hayal edeceğim kendimi. İlginçtir zihnimde beyaz t-shirt, dar kot pantolonla canlanıyor zayıf halim. Yani öyle bikinili ya da gece kıyafetli, bakımlı bir şekil yok hayalimde. Halbuki hayal bu, olabildiğince güzel düşün kendini değil mi? Yok gene paspal olacağım ben :))))
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçla erir benim kuzende ameliyat oldu ama herkesinki farklı oluyor inşallah seninki erir.Slm kızlar
Jinekologdan geliyorumPco tedavisi gördüğüm için 7 aydır yasmin kullanıyorum o da ben de ara kanama yapıyordu kadın doğum hastanesinin en iyi hekiminden randevu aldım taaaa 20 gün önce adam çok iyimiş 20 gün 1 ay sonrasına ancak randevu veriyorlar. Daha öncesinde 4 cm lik kistim vardı o erimişti bugün bu doktor bakarken bir kistin var dedi çikolata kisti olabilir dedi tahlil istedi sonucu yarın belli olacak. Çikolata kisti hakkında bilgisi olan var mı ? Neden olur nasıl iyileşir :44: Beni aydınlatırsanız çok sevinirim :26:
Sen çok spor yaptın canım üç çocukla.canim bende senin gibi çok arastirip sormustum
eger spor yaparsan sarkma olmaz gayet de guzel toparlanma olur
Bende oyle oldu çunki bol bol yuruyus yaptim +leslie yaptim
geçenlerde arkadasim gelmisti yine soyledi
gerçi her gordugunde soyler saolsun hiç sarkma olmis masallah diyor
hatta bikeresinde korsemi takiyorsun yoksa diye takildi baktida
yani oyle yumusama yok karnimda falan(sadece eccuk buyuk)daha kuçulunce neolur bilmem benim kilo problemin çoguu gobuste kollarim bacaklarim incecikti zaten en fazla yag gobekte ve sirtimda birikmis yani ust tarafta bacaklarimi gorsen komik yani ben kendimi tavuga benzetiyorum hihihih oyuzden kollardan bacaklardan sorun yok sirtimda baya gitti leslie sayesinde ama gobek zor onuda mekikle eritmem lazim yoksa 58 kiloya dusuncede bunlari yazabilirmiyim bilmem daha çok yolum var ilerisi için bisey diyemem ama simdilik halimden memnunum
vucut sporla toparlaniyor gerçekten gozle gorulur derecede degisiklik var bendeçok sukur
Çin işkencesi valla.nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
Banucum nasıl yapıyosun kurabiyeleri merak ettim ben çok severim kurabiyeyiide.Allah kabul etsin canım aşureni banada yolla ama:)Merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr :122: ben geldimmmmmmmmm
Maşallah dünden beri ne kadar geçmiş birikmiş oku oku ancak bitirdim
Sohbetlerinize bayıldım keşke daha otursaymışım
Yarın akşam inşallah
Bugün günüm çok rahat ve huzurlu geçti çok şükür, dünki sıkıntıdan eser kalmadı :122:
Geçen gün ikiz yeğenlerim ( 4 yaşında sıpalar) nerden akıllarına geldiyse annelerinden Noel Kurabiyesi istemişler hani şu şekilli olanlardan. Oda tabi onları Teyzoşunuz yaptı diyince ille ara istiyoruz diye tuturmuşlar. Aynı gün söylemişti ama işte benim ufak çanavarla ancak bugün yapabildim. İki tepsi yaptım ve öğlen 3 den akşam 6ya kadar onla uğraştım.
Hatta 3 tepsi yapmıştımda nasıl daldıysam 1ini yakmayı başardımyine baya çıktı allahtan. Hepsini şöyle vakumlu bir kapaklıya doldurup cumartesi yemeğe gittiğimizde götürceğim. Benim kızlara bile ancak birkaç tane bırakıcağım sonuçta büyüğü dayanamayıp bitirir sonra oturup ağlar iki gün sonra kilo aldım diye
Yarın bende Aşureye niyetlendim :122: Bu gece herşeyi hazırlıyayım geç saatte de sabah kalkar kalkmaz başlarım
Ama kendimden okadar eminim ki kesinlikle o aşureden yemeyi düşünmüyorum ki normalde kazana düşen ben olurdum
İnşallah irademe sahip olabilirim tamda regl öncesi zamanlamam kötü ama neyse
işte küçük cadının yan etkileri
Halini hatırını sorayım diyordum. İştimalara düzenli olarak katılıyorsun diye sana efferim diyecektim ama olmadı
Umarım herşey yolunda gidiyordur ve yarın sende süper bir bildirim yaparsın.
Canım aramıza hoşgeldin. İnşallah sende bir an önce hedefine ulaşır yaza damgasını vuracakların arasında olursun
Azmini sakın kaybetme istedikten sonra elde edemeyeceğin şey yok :122: Bende PKoluyum o yüzden fazla takılma ona ben verebiliyorsam sen kesin verirsinbir çoğumuz aynı şeyi söylerse şaşırma çünkü hepimiz aynıyız ve hepimiz motivasyonu tavan yaptırdıkca burada çok güzel kilolar verdik ve vermeye devam ediyoruz
Pepeyle değilde kardeşi Bebeyle aklını bozdu
Sabah eşime ufak televizyonu salona taşıtıp bağlattım uyduyatabi ben pepeyi açmadım diye cadı eli uzandığı için devamlı tvyi kapattı Benim Cadı reklam delisidir daha çok hele birde müzikli bir şey çıksın hemen başlar oynamaya
hadi gözün aydın
Yani regl olduğuna göre kesin stresin azalmıştır. İnşallah ağrılarında azalır bir an önce canım arkadaşım
Aramıza hoşgeldin! İnşallah sende bir an önce hedeflediğin kiloya düşersin. Bak maşallah başlangıçı yapmışsın devamı da gelirMotivasyon burada istediğin kadar var nasılsa :122:
Sağ ol canım maalesef kPnin iyileşme durumu yok hem alzheimer hemde nöropati diye bir rahatsızlık. Artık beyin vucuduna hükmetmiyor nöropati yüzünden. Eee Alzheimer da malum beynin işlemini bozuyor ama tabi Rabbimden ümit kesilmez
Yan apartmanımızda oturuyorlar ama başka semtte de olsa rahat vermez çünkü kadın beni istemiyor zaten o yüzden yapıyor. Başka semtte olsa hafta içi burada kal demeye bile kalkar bence. Ben evlendiğimden beri şaşırıyordum onların Ana Babalarına karşı tavırlarına hatta ben nişanlandığımızdan beri KPye Babacığım diye hitap ederdim ve en sonunda bir gün KP herkes bir aradayken yazık ulan size şu kız daha şurda kaç gündür ailemizde ama babacığım diyor başka birşey demiyor sizde hiç yok diye fırça atmıştı onlara
Heee yine sağ olsun sonradan çok kazığını yedim o ayrıama şu an hasta ve inan bir an olsun bana yaşattığı kötü anları aklıma bile getirmiyorum çünkü şu an yardıma muhtaç ve aklı gidip geliyor. İnan şu an Ana avrat küfür etse güler geçerim sonuçta aklı hiç bir şeye ermeyen ufak çocuk gibi.
Cumartesi için eşim kardeşini aramış ve oda normalde kocasını zerre kadar takmazken eşim izin verirse ancak gelebilirim kesin değil deyip kestirip atmışBüyük konuşmayayım ama ben öyle bir durumda asla izin istemem ancak haber veririm heee izin vermezsede o kocayı terk ederim çünkü ne olursa olsun Koca bulunur Anne baba bulunmaz diye düşünürüm genelde tabi benim eşim asla öyle birşey yapmaz bende tabiki.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah yarın güzel haberler verirsin
Şimdi sen o Pişmaniyeyi yiyorsun ama emin ol bir gün çok pişman olucaksın deseydin ya
Sende ona inat çıtır olda görsün bakalım nasıl oluyormuş :122:
Benim eşimde bir ara eve alıyordu birşeyler ama artık almıyor hatta ben başka birşey yemiyeyim diye kendime ne yapıyorsam ondan yiyor
Sanada hayırlı geceler toksincim nasılsın.hayirli geceler kizlarrrrr
beyzus abla masallah sana sicacik cevizli ekmekden bir dilimmmm
asucum allah kabul etsin cnm sanada masalllahh bir kasecik yemissinben 4kase yedimm
semirancim gecmis olsun cnm rabbim sana sabir versincavarlarla ugrasiyorsun
Sen artı çıkmazsın canım inanıyorum sana.hepinize iyi geceler yarını iple çekemiyorum bu kez inşallah fazla + çıkmam((
çok sağol canım benim...bencede mezurada çok önemliydi olsun yavaş yavaş gidecek inş kilolarımız...siz de hosgeldiniz kizlar
sanirim ben de... :44:
cok gecmis olsun canim bol bol dinlen, vitamin mineral al simdi cok lazim sana hepsini kaybettin cunku
tebrik ederiimolsun tartidan daha onemli mezuranin gosterdigi :) demek ki yag yakmissin kas yapmissin. harika bence hele karindan 6 cm
kesinlikle her ikisi de kiloya bagli degisiyor canim..
ayni sorun bende var. gecen yaz rahat rahat giydigim babetlerim bu yaz resmen ayagimin ust yanlarini kesti surtune surtune.. giyemedim. gecen sene giyip saatlerce yururdum oysa ki, demek ne kadar buyumus ayaklarim
canim bak, bir an once kiloyu vermek istiyorsun anliyorum ama sana olacaklari soyleyeyim simdi bir iki hafta hizli kilo vereceksin sonra duracak neden durdu diye deli olacaksin sonra bir gun depresyondan pes edip yemeklere saldiracaksin. vucudu kitlik psikolojisine sokuyorsun, metabolizma hizini dusuruyorsun, ic organlarinin calismasi icin gerekli enerjiyi bile vermiyorsun vucuduna. cok yanlis yoldasin canim... ben senin yediginin 10 katini yiyerek 8 kilo verdim 1.5 ayda. daha az yersem daha hizli veririm diye birsey YOK malesef dogru oranti yok bu iste. zayiflamak istiyorsan yiyeceksin, yeterli yemezsen olmaz vucudun tutar herseyi yag olarak. yiyeceksin ama saglikli tercihler yapacaksin yani. protein-karbonhidrat-yag alimini denede tutmak gerek. vitamin mineral gerek. sen su an resmen olum orucundasin tatlim... sporu birak, yurumeye halin olmayacak saclarin dokulecek. cok surmeyecek ama sana soyleyeyim bozacaksin bunu eninde sonunda cunku vucudun ihtiyaclarini karsilamiyorsun birgun resmen saldiracaksin yemeklere, ama bizim amacimiz daha uzun surede daha saglikli kilo vermek ve de bunun KALICI olmasi degil mi.. nolur yol yakinken vazgec vucuduna iskence etme boyle. ben gunde 1500 kalori civari yiyorum o bile aslinda az, 1700e cikarmam lazimmis. senin yedigin 400 ya var ya yok. bence oturup mantikli bir sekilde dusun ben ne yapmak istiyorum, bu kilolardan kalici olarak kurtulmak mi yoksa kisa zamanda bir anda bir kismini verip sonra tum metabolizmami bozup sonra fazlasiyla geri almak mi istiyorum.... bunu dusun canim. kolay gelsin
Bende çok severim bademi ama çok tutuyor beni.
He valla anca bunu düşünen tonton bir yazardır.
Hımmm misler gibi kokmuştur şimdi.
Dietisyen ödem için bişey önermedimi?
Allah kabul etsin asumancım bravo valla yemeden iyi dayanmışsın.
Ohhh rahatlamışsındır doğumdan sonra ilk defa oldun dimi?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Selam canım hoşgeldin.
Hoşgeldin canım bendede haşimito var.
Selahattin dönmezin kitabıda çok güzel tavsye ederim.
Canım ya ne hoş valla uyumamak için iyi numara.
Demek kayuu karşı baya doldun haa:::))))))))))))))))))))))))))))))))))
Banada verdi dr benimki benim iştahımı kesti.Benimde şikayetlerim azalmadı bugün tekrar gittim efor yaptı ondada şüpheli efor sonucu çıktı yarında kalp sintigrafisi çekilecek inşallah temiz çıkar.
Süper derincim bence bırakma devam et..
Güzel bir motivasyon yöntemi inşallah hergün yürürsün.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçla erir benim kuzende ameliyat oldu ama herkesinki farklı oluyor inşallah seninki erir.
Sen çok spor yaptın canım üç çocukla.
Çin işkencesi valla.
Banucum nasıl yapıyosun kurabiyeleri merak ettim ben çok severim kurabiyeyiide.Allah kabul etsin canım aşureni banada yolla ama:)
Canım bırak o kaşığı elinden bakim
Bu arada tebrikler eski pantalonun sana olduğuna göre kesin giden birşeyler varinşallah hep birlikte çok daha güzel kilolarda veririz yeterki anamızın aşurelerinden uzak duralım
Yarın kilo bildirimi yapmayı da unutma
Bende çok severim bademi ama çok tutuyor beni.
He valla anca bunu düşünen tonton bir yazardır.
Hımmm misler gibi kokmuştur şimdi.
Dietisyen ödem için bişey önermedimi?
Allah kabul etsin asumancım bravo valla yemeden iyi dayanmışsın.
Ohhh rahatlamışsındır doğumdan sonra ilk defa oldun dimi?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Selam canım hoşgeldin.
Hoşgeldin canım bendede haşimito var.
Selahattin dönmezin kitabıda çok güzel tavsye ederim.
Canım ya ne hoş valla uyumamak için iyi numara.
Demek kayuu karşı baya doldun haa:::))))))))))))))))))))))))))))))))))
Banada verdi dr benimki benim iştahımı kesti.Benimde şikayetlerim azalmadı bugün tekrar gittim efor yaptı ondada şüpheli efor sonucu çıktı yarında kalp sintigrafisi çekilecek inşallah temiz çıkar.
Süper derincim bence bırakma devam et..
Güzel bir motivasyon yöntemi inşallah hergün yürürsün.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçla erir benim kuzende ameliyat oldu ama herkesinki farklı oluyor inşallah seninki erir.
Sen çok spor yaptın canım üç çocukla.
Çin işkencesi valla.
Banucum nasıl yapıyosun kurabiyeleri merak ettim ben çok severim kurabiyeyiide.Allah kabul etsin canım aşureni banada yolla ama:)
çok sağol canım benim...bencede mezurada çok önemliydi olsun yavaş yavaş gidecek inş kilolarımız...
banucum inş temiz çıkar ..banada başta iştahsızlık yapmıştı lust...kullanıyorum ben
ya haklısın canım yemicem ama annem küsmesin diye bi kaşık tatcam diyete başladığımda 94.200 gr dım bugün 11. gün daha tartılmadım tartıldığımda sizinle paylaşcam çok merak ediyorum ama tartılmayda korkuyorum....
evet canımmm o zamana kadar bu azimle gittim mi tamamdırrr.. gerisi gelir,bayada kolaylarım
ayhh artık haziran gelseee tabi benm çizelgemde hedefledigim kilomla
Korkma korkma bak nasılsa yarın tartılma günü herkes kilocuklarını bildirdiğinde arada kaynarsın
Eskiden ben kimseye kilomu söylemezdim hatta kilo mevzusu olduğunda hep konuyu değiştirirdim inan şu an ben okadar gururlu birşekilde söylüyorum ki ben 120 kiloydum ama şu an şukadar oldum diye çünkü gerçekten yaptığımız şey kolay değil ve biz zoru başarabildiğimize göre bundan utanmamamız lazımaksine helal olsun ya sen bu işi başaracaksın diye tepkiler alıyorum devamlı.
Eminim sende şu durumu bir kere atlat asla tartılmaktan korkmazsın çünkü o 100 gr bile bizim için önemli hale geliyor ve seve seve tartılıyoruz giden kilo heyecanını yaşamak için
Buradan ayrılma emin ol sende verirsin zamanla ve sağlıklı bir şekilde.
hahahh hayy çok yaşa sen cecocummm,bende kilomu söleyemezdim 80lerdeyken bile,ama şimdi kalmadı o komplexlerim,utangaçlıklarım...
açıldım mı nee
ayhhhh ben de heyecanlıyım,1 haftadır tartılmadım,diyet listeme uydum yarında kontrolüm var...
acaba tartıda kaç geleceğimmmmm:26::26: ama bi yandan da bir korku sardı beni:18::18::18:
cecoşşş yarın reglimn 2.günü olcak acaba kilom beni yanıltır mı?:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?