Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim büyük kızım hiç sevmiyor Aşureyi küçüğüne de bugün komşunun getirdiğinden bir kaşık verdim oda yemedi ( kaseye elimi bile sürmedim :122: ) eşimde zaten şirkete götürdüğünden de götürür o yüzden eve en fazla 3 yada 4 kase ayırmayı düşünüyorum olurda dayanamazsam pazar günü öğlen yemeğinin yerine bir kase yerim diye düşünüyordum ama belli olmaz vazgeçme ihtimalim daha yüksek. Cumartesi kız kardeşimede götüreceğim o bakımdan kalmaz zaten fazla evde

Ayyyy yarın bildirim var :122: :122: :122: çok merak ediyorum aslında kaç kilo olduğumu ama yarına kadar sabrediceğim. Bu hafta biraz daha kastım kendimi karşılığınıda alırım inşallah Komşu Ablam kız valla totoşun ufaldı yüzün süzüldü diyip duruyor hatta nasıl etkilendiysem her tuvalete gittiğimde aynada uzun uzun kendime bakıyorum
Sporumuda yapabildim öncekine nazaran biraz daha fazla :122:
Amannnnnnn sabahlar olmasın

İnşallah bundan sonra hepimiz her hafta eksilerle bildiri yaparızda 2012ye daha girmeden geldiğimizi hissettiririz

Canım bırak o kaşığı elinden bakim
Bu arada tebrikler eski pantalonun sana olduğuna göre kesin giden birşeyler var inşallah hep birlikte çok daha güzel kilolarda veririz yeterki anamızın aşurelerinden uzak duralım
Yarın kilo bildirimi yapmayı da unutma

ne güzel sevmiyorsa kiloda almaz :) benim annemde hiç sevmez ama ben bayılırım... bende oğluma verdim gelenlerin sularından yedi ve istedi :) sen eşin yerse 3-4 kase ayır yoksa o kadar ayırma yersin dayanamazda ve sıkman boş olur bu hafta. iyi dikkat ettin en azından geri gelmesinler çektiklerini ve çekeceğini düşün ... ayıracağın kaselerde küçük boy olsun mümkünse :) 1 küçük kaseyi pazar öğlen niyetine yedin eee diğer kaseler ne olacak? eşin yerse ayır sen yoksa ayırma.
hadi bakalım komşu ablan haklı çıkacak mı inşallah çıkar :)
ayy 2012ye 75 ile girmek istiyorum bende ama nasıl

hayirli geceler kizlarrrrr
beyzus abla masallah sana sicacik cevizli ekmekden bir dilimmmm
asucum allah kabul etsin cnm sanada masalllahh bir kasecik yemissin ben 4kase yedimm
semirancim gecmis olsun cnm rabbim sana sabir versin cavarlarla ugrasiyorsun

Evet canım şimdiden kaselere bile karar verdim en ufaklarını seçmiştim bende
Eşim aşureye bayılır inan ona 10 kase ayırsam hepsini her üsmen agam valla Allahtan boyu var sigarayı bıraktığından beri bir yiyorki inanamazsın göbişin çıktı diyorum valla yaa benim kendimi frenlemem lazım diyor ama yinede bir fren sesi duyamıyorum
Neyse artık ben onun kilosuna inince nasılsa anam hatun aldı başını gidiyor eksilere doğru deyip başlar oda dikkat etmeye

Bu arada sana iyi geceler ben yazana kadar yatmaya niyetlenmişsin

selamlar ben geldim annemdeydim dün evime geldim nete ancak girdim nasılsınız inşallah iyisinizdir.

HOşgeldin canım Eee nasıl gidiyor sağlıklı beslenme

İyi geceler Banucuğum;

Çok iyi olur gerçekten ama kendime güvenemiyorum;alıp başımı giderim de çok yerim diye.Özellikle bademe dayanamam...Az az yemeyi denemeliyim,başarırsam rutine koyarım...
Bende çok severim bademi ama çok tutuyor beni.
He valla anca bunu düşünen tonton bir yazardır.
YENACIĞIMMMMM;

Şu anda mutfakta neler oluyor biliyormusun????????????????

Sütlü,cevizli yulaf ekmeği pişiyor....Sabah için....Allah yardımcım olsun....
Hımmm misler gibi kokmuştur şimdi.
Dietisyen ödem için bişey önermedimi?
Allah kabul etsin asumancım bravo valla yemeden iyi dayanmışsın.
günaydın kızlar

veeeeeee beklenen geldi nihayet ama karnım çooooooook ağrıyor (((
Ohhh rahatlamışsındır doğumdan sonra ilk defa oldun dimi?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Selam canım hoşgeldin.
Hoşgeldin canım bendede haşimito var.
Selahattin dönmezin kitabıda çok güzel tavsye ederim.
Canım ya ne hoş valla uyumamak için iyi numara.
Demek kayuu karşı baya doldun haa:::))))))))))))))))))))))))))))))))))
Banada verdi dr benimki benim iştahımı kesti.Benimde şikayetlerim azalmadı bugün tekrar gittim efor yaptı ondada şüpheli efor sonucu çıktı yarında kalp sintigrafisi çekilecek inşallah temiz çıkar.
Süper derincim bence bırakma devam et..
Güzel bir motivasyon yöntemi inşallah hergün yürürsün.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçla erir benim kuzende ameliyat oldu ama herkesinki farklı oluyor inşallah seninki erir.
Sen çok spor yaptın canım üç çocukla.
nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
Çin işkencesi valla.
Banucum nasıl yapıyosun kurabiyeleri merak ettim ben çok severim kurabiyeyiide.Allah kabul etsin canım aşureni banada yolla ama:)

Sanada hayırlı geceler toksincim nasılsın.
hepinize iyi geceler yarını iple çekemiyorum bu kez inşallah fazla + çıkmam ((
Sen artı çıkmazsın canım inanıyorum sana.

çok sağol canım benim...bencede mezurada çok önemliydi olsun yavaş yavaş gidecek inş kilolarımız...

banucum inş temiz çıkar ..banada başta iştahsızlık yapmıştı lust...kullanıyorum ben

ceco kiz seni cok kararli gordum demek kurabiye yemedin
2012nin citir fistigi olcan

hayirli aksamlar tombul kelebekcim gecmis olsun cnm
ucaga yanina naneli seker sakiz kitap felan almani tavsiye ederim

Son düzenleme:

ya haklısın canım yemicem ama annem küsmesin diye bi kaşık tatcam diyete başladığımda 94.200 gr dım bugün 11. gün daha tartılmadım tartıldığımda sizinle paylaşcam çok merak ediyorum ama tartılmayda korkuyorum....

CAnım o kurabiyeler bize göre değil yağlıdır biraz o yüzden zaten yemedim ya
Ama yinede tarifini verim sana

125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor

Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak o yüzden sık sık kontrol etmek lazım ben bugün bir tepsisini yaktım
İstiyorsan sadece yumurta sarısı sürüp sonradan üzerine erimiş çikolata dökebilirsin yada yenilen o gıda boyalarıyla boyayabilirsin

Dur bide resim eklimde tam olsun

Son düzenleme:

derincim demek yaglarin erimis sana cok guzel motivasyon olmustur gobekten 6cm superr

Korkma korkma bak nasılsa yarın tartılma günü herkes kilocuklarını bildirdiğinde arada kaynarsın
Eskiden ben kimseye kilomu söylemezdim hatta kilo mevzusu olduğunda hep konuyu değiştirirdim inan şu an ben okadar gururlu birşekilde söylüyorum ki ben 120 kiloydum ama şu an şukadar oldum diye çünkü gerçekten yaptığımız şey kolay değil ve biz zoru başarabildiğimize göre bundan utanmamamız lazım aksine helal olsun ya sen bu işi başaracaksın diye tepkiler alıyorum devamlı.
Eminim sende şu durumu bir kere atlat asla tartılmaktan korkmazsın çünkü o 100 gr bile bizim için önemli hale geliyor ve seve seve tartılıyoruz giden kilo heyecanını yaşamak için

Buradan ayrılma emin ol sende verirsin zamanla ve sağlıklı bir şekilde.

hahahh hayy çok yaşa sen cecocummm,bende kilomu söleyemezdim 80lerdeyken bile,ama şimdi kalmadı o komplexlerim,utangaçlıklarım...
açıldım mı nee
ayhhhh ben de heyecanlıyım,1 haftadır tartılmadım,diyet listeme uydum yarında kontrolüm var...
acaba tartıda kaç geleceğimmmmm:26::26: ama bi yandan da bir korku sardı beni:18::18::18:
cecoşşş yarın reglimn 2.günü olcak acaba kilom beni yanıltır mı?:18::18:

toksincim çok sağol canım erimişler evt en çokda göbeğime seviniyorum zaten....
yağmurgözlü çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için .....

Canım geçen haftaki kilon çıkarsa da sakın takılma sonuçta insan regl olunca otomatikman zaten 1 kilo fazla çıkıyor insan en azından ama ben yinede senin eksi bir bildirim yapacağına eminim o yüzden sakın stress yapma.
Stres bize artık yasak çünkü oda kilo vermeyi engeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…