Alıntı yapmadığım için hatırlayamadım, kusura bakma :) Birkaç arkadaş da desteklemişti, ben de okudum beğendim diye. Çok var bu tip kitaplar, böyle referans olunca bunu alayım diye düşündüm. Motivasyona yardımcı olur umuduyla. Bu sabah başladım, henüz 25 sayfa kadar okudum :)ya ben önermiştim aslında ondan mı bahsediyordun :))
Canım senin o kadar yorgunluğun, koşuşturman bu hafta kafi gelmiştir bence. Ne de olsa sporunu, yürüyüşünü ihmal etmiyorsun, böyle didindiğin günlerde telafi oluyordur eminim :)ben başlayalı 9 ayı geçmiş ama asıl kiloyu ilk 5 ayda verdim ben bikaç aydır yerimde sayıyorum gibi bişey
umut ne güzel yaptın yürüdün canım ben bişey yapamadım spor adına bugün dün çok yorulmuşum daha kendime gelemedim
Tabii paylaşırım. Konuya bir göz attım (geniş vakitte daha detaylı okuyacağım), benim için de faydalı oldu, teşekkürler paylaşım için. Az sonra gidip biraz daha okuyacağım, sanırım 2 gün içinde kitabı bitiririm :)http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/264988-tek-sisman-beyniniz.html
umutcum okuduğun kitap sitede paylaşılmış. güzel bir açıklama kısmı var. okuduktan sonra düşüncelerini paylaşırmısın?
Merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrrr :122: ben geldimmmmmmmmm
.................
Sağ ol canım maalesef kPnin iyileşme durumu yok hem alzheimer hemde nöropati diye bir rahatsızlık. Artık beyin vucuduna hükmetmiyor nöropati yüzünden. Eee Alzheimer da malum beynin işlemini bozuyor ama tabi Rabbimden ümit kesilmez
Yan apartmanımızda oturuyorlar ama başka semtte de olsa rahat vermez çünkü kadın beni istemiyor zaten o yüzden yapıyor. Başka semtte olsa hafta içi burada kal demeye bile kalkar bence. Ben evlendiğimden beri şaşırıyordum onların Ana Babalarına karşı tavırlarına hatta ben nişanlandığımızdan beri KPye Babacığım diye hitap ederdim ve en sonunda bir gün KP herkes bir aradayken yazık ulan size şu kız daha şurda kaç gündür ailemizde ama babacığım diyor başka birşey demiyor sizde hiç yok diye fırça atmıştı onlara
Heee yine sağ olsun sonradan çok kazığını yedim o ayrıama şu an hasta ve inan bir an olsun bana yaşattığı kötü anları aklıma bile getirmiyorum çünkü şu an yardıma muhtaç ve aklı gidip geliyor. İnan şu an Ana avrat küfür etse güler geçerim sonuçta aklı hiç bir şeye ermeyen ufak çocuk gibi.
Cumartesi için eşim kardeşini aramış ve oda normalde kocasını zerre kadar takmazken eşim izin verirse ancak gelebilirim kesin değil deyip kestirip atmışBüyük konuşmayayım ama ben öyle bir durumda asla izin istemem ancak haber veririm heee izin vermezsede o kocayı terk ederim çünkü ne olursa olsun Koca bulunur Anne baba bulunmaz diye düşünürüm genelde tabi benim eşim asla öyle birşey yapmaz bende tabiki.
........
sen de onları yiyip de yarın artı çıkmazsan sana da bravo canımhayirli geceler kizlarrrrr
beyzus abla masallah sana sicacik cevizli ekmekden bir dilimmmm
asucum allah kabul etsin cnm sanada masalllahh bir kasecik yemissinben 4kase yedimm
semirancim gecmis olsun cnm rabbim sana sabir versincavarlarla ugrasiyorsun
Bende çok severim bademi ama çok tutuyor beni.
He valla anca bunu düşünen tonton bir yazardır.
Hımmm misler gibi kokmuştur şimdi.
Dietisyen ödem için bişey önermedimi?
Allah kabul etsin asumancım bravo valla yemeden iyi dayanmışsın.
Ohhh rahatlamışsındır doğumdan sonra ilk defa oldun dimi?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Selam canım hoşgeldin.
Hoşgeldin canım bendede haşimito var.
Selahattin dönmezin kitabıda çok güzel tavsye ederim.
Canım ya ne hoş valla uyumamak için iyi numara.
Demek kayuu karşı baya doldun haa:::))))))))))))))))))))))))))))))))))
Banada verdi dr benimki benim iştahımı kesti.Benimde şikayetlerim azalmadı bugün tekrar gittim efor yaptı ondada şüpheli efor sonucu çıktı yarında kalp sintigrafisi çekilecek inşallah temiz çıkar.
Süper derincim bence bırakma devam et..
Güzel bir motivasyon yöntemi inşallah hergün yürürsün.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçla erir benim kuzende ameliyat oldu ama herkesinki farklı oluyor inşallah seninki erir.
Sen çok spor yaptın canım üç çocukla.
Çin işkencesi valla.
Banucum nasıl yapıyosun kurabiyeleri merak ettim ben çok severim kurabiyeyiide.Allah kabul etsin canım aşureni banada yolla ama:)
Canım geçen haftaki kilon çıkarsa da sakın takılma sonuçta insan regl olunca otomatikman zaten 1 kilo fazla çıkıyor insan en azındanama ben yinede senin eksi bir bildirim yapacağına eminim o yüzden sakın stress yapma.
Stres bize artık yasakçünkü oda kilo vermeyi engeller
tamam canmmm strs konusunda anlaştıkcecoş senle hemen hemen aynı başlamısız yaklaşık bu 8 kiloyu kaç ayda vermiştin:44:
olsun regl olayımda +1 bile olsam üzülmeyeyimolamadığım günlerin hatırınaaa
zaten ilaç zoruyla biraz düzene girdii..
slm topikimin güzel vede özel hatunlariiiiiikeyifler nasil bakalim bu aksam ??? benimde bugün karin ve bel agrilarim var bende regl oldum ama buna ragmen kendimi iyi hissediyorum yarin büyük ihtimal yine 97 yi göstericek tartim ama sanirim buna sükretmeliyim az bile oluyo bana artilarda cikmiyimde baska bisi istemiyorum kizlar size bisi sorucam aranizda diyetteyken salam sucuk sosi yiyen varmi acaba ??? arada sirada yiyorumda ben
herkese iyi geceler
yarın güzel güzel rakamlar görelim inşallah ben yine umutsuzum
ilknurcum ben yiyorum ama arada ve az yiyorum canım
herkese iyi geceler
yarın güzel güzel rakamlar görelim inşallah ben yine umutsuzum
ilknurcum ben yiyorum ama arada ve az yiyorum canım
slm topikimin güzel vede özel hatunlariiiiiikeyifler nasil bakalim bu aksam ??? benimde bugün karin ve bel agrilarim var bende regl oldum ama buna ragmen kendimi iyi hissediyorum yarin büyük ihtimal yine 97 yi göstericek tartim ama sanirim buna sükretmeliyim az bile oluyo bana artilarda cikmiyimde baska bisi istemiyorum kizlar size bisi sorucam aranizda diyetteyken salam sucuk sosi yiyen varmi acaba ??? arada sirada yiyorumda ben
görürsün cnmcim görürsün insallah ...birisi bana mı seslendiiii
ben çok iyiyim ilknurcum bende de bel agrısı var aynı dertten
inş artı çıkmassın bende 97 lerde olduğum günleri görebilecekmiyim ama tabiki görecegim inş.
canım benm listemde olmadığından yiyemiyorum 3s leri
Hoşgeldin canım
İyi olmana sevindim inşallah yarın tartıdada güzel sonuç alırsın sen sakın aksini düşünme
Ben normalde hiç sucuk, salam yada sosis kahvaltıda yemem ama tabi malum çocuk olunca arada almak zorunda kalıyorum. Benim büyük kız bayılır hatta sosisi bile haşlanmadan yergenelde o tip şeyler eve aldığımda bitene kadar gidip gelip yediği için onunla en son bir anlaşma yaptım ve sadece ayda iki kere salam, sosis yada sucuk alıyorum o zamanda tabi ucundan eccük bende yiyorum ama nasıl diyeyim sana kahvaltı tabağı hazırlıyorsam ( ortaya kondumu kim önce davranırsa hesabı baba kız yarış yapıyorlar ) onlara atıyorum 3 dilim koyuyorsam kendime 1.
Yada eşim ille suçuk diyorsa 1 tane tadımlık heee bir tek sosisde 2 tane yerim ama dediğim gibi ayda 1 yada en fazla 2 keredir odabence okadar çatlakta su kaçırmaz
görürsün cnmcim görürsün insallah ...
yav bi yanlislik yaptimda ben azicik ceco yazdi sandim kisa bi düzeltmem oldu
hahah düzeltmenden önceki yazını görmedim zaten canım
bu arada güzel bayanlar demiştinya ondan dedmm biri bana mı seslendiyi
hosbuldum cecommm
cnm fazla merak iyi degilmis ama bisi sorucam annemler almanyada demistin sen türkiyeye mi gelin geldin yani benim durumumun tam tersi gibimi olmus?
yav bendemi diyetisyene gitsem napsam bilmiyorum ama alman doktorlarlada nasil anlasirim bilmiyorum :18::18::18: benimde belki elimde listem olsa belki daha cabuk ve kolay olur
....kizlar size bisi sorucam aranizda diyetteyken salam sucuk sosi yiyen varmi acaba ???arada sirada yiyorumda ben
Evet canım ben doğma büyüme Almanyalıyım.
Ben 19 yaşındayken koca kıtlığı olucak diye bir söylenti duydum hemencecik evlendim ne olur ne olmaz
Şaka bir yana eşimle yaz tatilimin son 10 günü tanıştık ve ben ona baştan söylediğim halde artık beni neresiyle dinlediyse Almanyalı olduğumu anlamamışson gün ben yarın uçuyorum dediğimde ya her hafta sonu olmasa bile iki haftada bir gelirim seni görmeye dedi bende tabi nereye geliyorsun dedim oda bana Antalyaya demezmi
Eşimle yüz yüze 10 gün görüştükten 1 ay sonra bana evlenme teklif etti ama ben gitmem sen gelcen dedi
Zaten İstanbulda yaşamayı çok istiyordum bende kabul ettim ve toplam 9 ay sonra evlendik ( o arada sadece iki kere bir araya geldik)
Bu sene 12 sene bitecek ve inan okadar sıkıntıya rağmen iyiki evlenip istanbula gelmişim diyorum
Şu an Alman vatandaşı olduğum için giriş çıkış derdimde yok ama seneye kışa inşallah ailecek gidiceğiz yine :122: tabi ben pıstık gibi olucağım o zamana kadar
Bence Almancası iyi olan biriyle git en azından bütün şikayetlerini rahat rahat iletirsin. Benim Almanyadaki bir arkadaşım gitmiş ve doktor her hafta kontrole çağırıyormuş liste yeniliyormuş 1 aya toplam 10 kilo verdim diyor ama tabi spor salonuna da başlamış haftanın iki günü130 kgdan 120ye düşmüş.
Anneme anammmm bana yetişmesin ben de daha dikkatli olayım diyorum nasıl gülüyor bilmeyen seni fesat sanır diyebende diyorum hep fesat olsaydı zayıf olurdum diye
Yaaa kızlar size gerçekten doyum olmuyor ama ben yatayım sabah erken kalkmam lazım ki bildirimimi yapayım ondan sonrada aşureye girişeyimancak pişer sonra bide onun bulaşıklarını yıkaması var.
Sizlere güzel sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum hepinizi
Evet canım ben doğma büyüme Almanyalıyım.
Ben 19 yaşındayken koca kıtlığı olucak diye bir söylenti duydum hemencecik evlendim ne olur ne olmaz
Şaka bir yana eşimle yaz tatilimin son 10 günü tanıştık ve ben ona baştan söylediğim halde artık beni neresiyle dinlediyse Almanyalı olduğumu anlamamışson gün ben yarın uçuyorum dediğimde ya her hafta sonu olmasa bile iki haftada bir gelirim seni görmeye dedi bende tabi nereye geliyorsun dedim oda bana Antalyaya demezmi
Eşimle yüz yüze 10 gün görüştükten 1 ay sonra bana evlenme teklif etti ama ben gitmem sen gelcen dedi
Zaten İstanbulda yaşamayı çok istiyordum bende kabul ettim ve toplam 9 ay sonra evlendik ( o arada sadece iki kere bir araya geldik)
Bu sene 12 sene bitecek ve inan okadar sıkıntıya rağmen iyiki evlenip istanbula gelmişim diyorum
Şu an Alman vatandaşı olduğum için giriş çıkış derdimde yok ama seneye kışa inşallah ailecek gidiceğiz yine :122: tabi ben pıstık gibi olucağım o zamana kadar
Bence Almancası iyi olan biriyle git en azından bütün şikayetlerini rahat rahat iletirsin. Benim Almanyadaki bir arkadaşım gitmiş ve doktor her hafta kontrole çağırıyormuş liste yeniliyormuş 1 aya toplam 10 kilo verdim diyor ama tabi spor salonuna da başlamış haftanın iki günü130 kgdan 120ye düşmüş.
Anneme anammmm bana yetişmesin ben de daha dikkatli olayım diyorum nasıl gülüyor bilmeyen seni fesat sanır diyebende diyorum hep fesat olsaydı zayıf olurdum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?