Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tam cikmak üzereydim gitmeden sana cok katildigimi söylemek istedim bizim evde günlük yenen seyler biri olmazsa biri mutlaka oluyor ben degil ama cocuklar cok seviyorlar hep öyle olur zaten en cok sevdiklerimiz verir en büyük zarari

İyi geceler hanımlar....

Bu gece misafirlerim vardı;gelemedim.....

Yarın için herkese çoookkkk güzel sonuçlar diliyorum.....

Ben yarın üniversite arkadaşlarımla buluşacağım.Yılda bir kez olduğu için cuma olmaz diye kıvıramadım..Listeyi akşam hazırlayabileceğim.Kusura bakmayın lütfen.Hepinizi öpüyorum.

annemin ameliyat olduüu gün biri daha ameliyat olmuştu 120 kilo
annemde kilo vermelisin diyen bir dr. a sevmedim seni demişti dr. baktı kaldı

birşey çıkmayacak bence ama göster canım içinide ferah tut

sarayburnu
sultanahmet
kız kulesi taksim istiklal
vapurla kavak sefası
hoşgeldin iyiy gelmiş tatil sevindim 1 kilo nedir verisin

merhabalar ben geldim yeni okulum ve ben 27 çocukla ohhhh curcuna kovalamaca bağırtı çağırtıııııı
allah kolaylık versin hayırlı olsun yeni okul

banucuuumm hoşbulduk canım.cinsiyetimi kızz.adımızda serra olacak Rabbim nasip ederse inşallah
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kolay bir hamileleik olsun

amanınn bir ara gidiyorsun sandım
ya bana bak bende aynıyım kaç kere geldim gittim sen biliyorsun ama bu sefer tam başladım kaçamakta yapıyorum ruhum aç çünkü biliyorum ama vereceğiz beraber
yok nilüfer bu sefer verceğiz
annemi anlatayım sana ben annem olmak istemiyorum annem kilo vereyim derken hopluyordu dizini sakatladı ve kiloda binince dahada kötüledi son 4 yıldır falan bastonla yürüyor geçen sene babam ilçeye gidecek köyden birşeyler alacak annemde sıkılıyor bende geleyim dedi babam ne dedi biliyormusun sen bastonla yürüyemiyorsunda ne işin var dedi kadın bitti valla
ben annem olmıyacağım vereceğim kiloları sende valla evini bulur taciz ederim sakınnn dönmek yok

görmezden gel ağlamasını istediğini yapma en iyi çözüm

Evet canım;üçgen ambalajlı....

Bölgesel demek ki...Ben de şaşırdım şimdi.Sonuçta Bim'in tüm ürünlerinin tüm mağazalarında olması gerekmezmi...
bölgesel değişebiliyor ürünler

çocukla iş yapmak zor allah kolylık versin ama sana iyi gelecek bu iş hayırlısıyla alnının akıyla tamamlarsın inşallah

sevindim iyi çıkmasına
allahım acil şifalar versin ablam sende yoruldun tabi kendinide ihmal etme aman dikkat geçmiş olsun

ayşeciğin kilo almasına üzüldüm
düzen değişti tabi o etkilemiştir

onlar darıldı olan size oldu ençokta çocuklara desene
umarım düzelir

geçmiş olsun
ohhh 8 cm ne güzel bravooo
sıkma canını geçer
ben kızımı anlatayımmı sana benimki 1.5 aylık emmeyi bıraktı biberon ve kaşık almıyor
battaniyenin arasında uyutuyorum uyurken anne sütü biberonla veriyorum gaz çıkartırken uyanıyor sonra uykusu hala olduğu için yine sallıyorum o uyuyunca ben süt sağıyorum süt sağma bitince hemen uyanıyor bu 3 ay devam etti ayrıca ilk 6 ay akşam 6 gece 11 kadar morarana kadar ağlamalarını saymıyorum
sonra 4 aylıktı öylede yememeye başladı bebek arabasında yada arabada dolaştırıyoruz uyuyor uyuyunca hemen koşarak annemin evin önüne geliyoruz anne uyudu hemen uyanmadan sütü ısıst sütü içer uyanır varya zombi gibi olmuştum o ara
ymek olayıda4 aylıkken ek gıdaya başladık benimki ilk ek gıdasını 8 aylığa kadar almadı hiç bir şey yemedi
düşündükçe çıldırasım geliyor ama geçiyor
hareket dersen 9 aylık yürüdü ve hiç oturmadı
ve sürekli hasta hastaneye gidince hoşgeldin özge diyorlar kızıma o derce yani
yani yemesi dert uyması dert öglen uykusunu 2.5 yaşında bıraktı anne gece olmadı niye uyuyacam dedi ağzım açık kaldı
ama iyiki doğurmuşum
allah kolaylık versin hem sana hem eşine oda ne yapsın babası sende yanlızsın oda zor

geçmiş olsun naza
aman dikkat et çok yıpratıyor bronşit çocuğu

bravo nasıl dayandın
ben yaptığım gün 2 kase yedim ama hiç yemek yemedim
kaynanam bendeya yapalım dedi güya o yapacak ben çıkıyorum sen haşlamaları yap ben gelince bilrleştiririm dedi
aşureyi kim yaptı ben anlamadım

geçmiş olsun eğzersizler vermiştir sanırım o hareketleri mutlaka yap

gıda zehirlenmesi olmuşum kıvranıyorum hala ağrıdan mahvoldum mide bağırsak iflas etti...düzelemedim hala....
geçmiş olsun

benim kızda 1 aydır anne ben acıktım diyor inanamıyorum ne mutluluk ama

benimki bir ara ayakta sallanıyor ama sürekli sabah kadar ben onu ayağıma koyuyorum yerede uzanıyorum sabah kadar duraksız sallıyordum
birgün çıkdırdım uykusuzluktan bel agrısından attım yere yatağı ben uyumuyorum sende uyma ağla dedim ağladı ağladı 1 saat 2 saat uyudu
dr. bile bu zor bebek derdi kızıma
emekleme bir ay sürdü 8 aylık emekledi 9 aylık yürüdü
amanın anlattıkça fena oldum
ama şimdi sen canım annemsin diyorya bana içim eriyor

nasılsınız ben biraz kötüyüm yaa eşim yanımda sürekli pişmaniye yiyor banada aferin sana görüm seni ver şu kiloları diyor nasıl canım çekiyo anlatamam :18: :18: :18: :18:
hain bunlar inadınamı yapıyorlar
bravooo nasıl dayandın ben yedim valla aşure

umarım sonuçlar iyi çıkar

kızımada gödersene kurabiyee
bende deniycem tarifi sağol

herkese iyi geceler
yarın güzel güzel rakamlar görelim inşallah ben yine umutsuzum
ilknurcum ben yiyorum ama arada ve az yiyorum canım
beni dövvv valla döv
bu hafta neler yedim neler
hemde her gece tüm aburcuburlardan paket paket yedim
aşureden toplamda 4 kase yedim
hele 2 gece önce3 kase kuruyemiş yedim sonrada midem bulandı o kadar yani
delirdim resmen

iyi eğlenceler ablam

canım ya hala bizleri düşünüyor

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım geçen hafta 105.5 bu hafta 105 çıktı

gunaydın kızlar

bu aralar koptum sızlerden

kılom --93,5

soguk algınlıgım var kendımı toparlayıp gelecegım m sızsız yarım oldum sankı...

kilom 89.500 yaşasınnn 8 li rakamlarrrraa merhaabbaaa dedim yenidennnn

beyzusss ablammm 2. bildirimim girebilirmiyimm listeyeee

Son düzenleme:
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:

Ve büyük gün yine geldi çattı ama bu hafta resmen aç gezdiğimi söyleyebilirim hatta bir ara Kemal sunalın bir filminde hani bir sahne vardı adam parası olmadığı ancak yarım ekmek alabiliyor onuda tavukcunun önünden geçerken kızaran tavukları görünce cama banıp banıp yiyordu ya heh işte bir ara o hale geldim

Kahvaltımı etmeden sizlerle zaferimi paylaşmak istedim tabiki :122: bu hafta kendimi aştım inşallah önümüzdeki haftada öyle olur ama bu kadar kasamam önümüzdeki hafta

Geçen hafta: 112,4 kg
Bu hafta: 109,5 kg :122: :122: :122: :122:

Gidennnnnnnnnn: 2,9 kg :122: :122: :122:

Sporum : 200 dakika

Kızlar hala gözlerime inanamıyorum ilk hedefime ulaştım :122: şimdi kendime bu akşam yeni hedef koyucağım ve bu sonuçu gördükten sonra istesemde kaçamak yapamam. Darısı hepimizin başına inşallah hepbirlikte cıtırlığa emin adımlarla ilerleyeceğiz.
Bugün yine 32 dişim ortada dolaşırım :122:

Sanada günaydınnn

Ne demek kızmak güzelim
dur barı diğer kısmınıda anlatayım Tanıştıktan 3 ay sonra nişanlanmaya niyetlenince annem tabi babanı nasıl türkiyeye getiriceğiz dedi adamcağızı önce türkiyeye getirip sonra burada söyleyelim dedik hani gitmiyorum lan ben demesin diye
Ben tabi başladım 1 ay öncesinde baba kışın türkiyeye ailecek gidelim demeye ama yok sen al kız kardeşini git bizi sürüklemeyin diyor. He aslında ben tanıştığımdan itibaren hep babama derdim babaaa benim sevgilim mavi gözlü yok şöyle yok böyle diye ama adamcağız defol git ananla dalga geç derdi erkek fatma gibi olunca konduramadı adamcağız zaar
Neyse baktım babam ben gelmem diyor bende tehdit ettim bak dedim şimdi sen geliyormusun gelmiyormusun valla ararım babannemi ya babanne biz kışın ailecek yeni yıla birlikte girelim diyoruz ama babam ( yani oğlun ) offf çekemem şimdi anamı diyor derim dedim Başladı tabi gülmeye ş...fsiz evlat zorla beni türkiye ye götüreceksin demişti
Gittikten bir gün sonra anneme hadi babama söyle diyorum yok nasıl söyliycem diyor bende en sonunda aaa kendi işimi kendim görürüm demiştim direk odaya girip baba haberin olsun 3 gün sonra beni istemeye geliyorlar dedim baştan şok oldu ama sonra oturup eşimle ilgili sorular sordu eminmisin falan hesabı sonrada tamam dedi
İki haftalığına gelmiştik zaten o arada istememe faslı ve nişanı çıkarı verdik

Sabah sabah çenem düştü devamını başka zaman anlatırım

gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum

ekleme: sporum 145 dakika bu arada

Son düzenleme:

tebrik ederim canimm

banucum akşama sendeyim misafir kabul edermisin aşure kokusu aldım sanki...
Allah kabul etsin canım

iyi eğlenceler ablacım
toksincim çok sağol canım erimişler evt en çokda göbeğime seviniyorum zaten....
Yağmurgözlü çok sağol canım geçmiş olsun dileklerin için .....

ohhh 8 cm ne güzel bravooo

evet canım ya 8 cm terzi etekleri yeni aldım sandı neden bu kadar büyük aldın demezmi

aferin sana :) iyi eşin yiyorsa ayır o zaman adamcağız yesin. seni görünce çıtır çıtır kıskanır o da frene basar o zaman sesini duyarsın :)
Sanada hayırlı geceler toksincim nasılsın.

Sen artı çıkmazsın canım inanıyorum sana.
regl dönemindeyim ve artıyım
sen bunları yaptın ve yemedin ha valla helal olsun sana....

canım kutlarım çok yakında 2 li basamaklar geliyor. inşallah devamı da tıkıt tıkıt gelir

harikasın canım ya maşallah sana ,demek kemal sunal ha alemsin kız sen :))) hababam sınıfındada su içiyorlardı bende onu hatırladım bak :)
gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum

ekleme: sporum 145 dakika bu arada

sende süpersin canım ya maşalalh regl öncesi olur ben artı çıktım

geçmişe bakmadan bildirim yapayım.
geçen hafta 92.100
bugün 92
spor 120dk lesli + 150mekik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…