Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen hafta: 79.9

bu hafta :80.4

gelen 500 gram :) üzülmüyorum çünkü regl şişliği olduğunu biliyorum haftaya çok daha güzel bir sonuçla geleceğim inşallah :)

oyyy oyyy ne büyük konuşmuşum bir daha 80leri görmeyeceğim demiştim oysa ,eee ne demişler büyük lokma ye büyük söz söyleme

MUTLU canım biliyorum bu hafta listede değilim ama yinede bildireyim spor : 180 dk... inşallah başladım bakalım

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

geçmişe bakmadan bildirim yapayım.
geçen hafta 92.100
bugün 92
spor 120dk lesli + 150mekik.
150 mekik demişsin mekik göbeğine fayda etti mi canım ya?

amin ablacım sağol

aminnn ablacım günaydın.

Herkeslere kocaman günaydın.

Kilom + maalsef

98,4 sanırım 1 kg fazla.

Dikkat ettim az çok sporda yaptım ama neyse.

Sporda 120 dk

kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum.

Günaydın Kızlar

Hemen kilo bildirimi yapıp çıkıyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem. Geçmişi dönünce okurum.

Geçen hafta = 109.1
Bu hafta = 108.1

Spor yok.

Görüşürüzzzz

tarifini not aldim bende kuzucklarima yapiyim
ama ben yemiyim

geçmis olsun canim
ben yiyorum benim çocuklarda çok seviyor oyuzden aliyorum (herzaman olmasada)

guzel vakit geçirmen dilegiyle ablacim
gelince yaparsin liste bekleyebilir

geçen hafta94.5 şimdi 93

kilom 89.500 yaşasınnn 8 li rakamlarrrraa merhaabbaaa dedim yenidennnn

beyzusss ablammm 2. bildirimim girebilirmiyimm listeyeee
insallah bidaha 9lu rakamlari gormezsin canim

hep boyle devam eder insallah
dogum gununde ikili rakamlari goruceksin ben inaniyorum sana
gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum

ekleme: sporum 145 dakika bu arada
canim masallah iyi vermissin sende
regl oncesine gelmeseydi 3kilo ustundede verirdin ama bu sonuçta guzel dikat edersen insallah haftaya 8li rakamlardasin

sende bendensin canim
olsun uzulme bukadarcik +olur haftaya insallah 7lere inersin tekrar busefer sabitlersinde

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn ALLAH razi olsun ablacim ne guzel dua

ben kaçirdim galiba insallah iyisindir
ne için yaptirdiysan insallah temiz çikar sonuçlarin canim

kilom aynı ne yazıkkı arkadaşlar pek paylaşımda bulunumıyorum biliyorum şu sıra ingiltereye gitmek için evraklarla uğrasıyorum beni 1 ay izinli yazarmısınız çunku dönus zamanım belli değıl simdilik sirket 1 aylıgına gonderıyoruz dedi ama belli olmazmış kalıs surem uzayabilirmiş herkese sevgiler iyişallah herkes en kısa zamanda emeline ulaşır öpuyorum

gunaydin çitir adaylariiiiiiii

Geçen hafta 72.4

Bu hafta 73

GELEN 600gram ((( sey yanii ben kem kum onuda huplettigim asurelere bagliyorum ve dun aksamki çigkofteye)))
Asure yapita yemeyen yada sadece bikaç kasikla kalanlara masallah diyorum ben dayanamadim komsularimin getirdiklerinin hepsini huplettim (evde bi ben seviyormusum)
kendim de yapicaktim ama vazgeçtim gibi çunki ilkkez yapicam belki yapamam diye korkuyorum:18::18: hadi yaptim diyelim benim elim aza gitmez çok yaparim sonrada dayanamamki ben offff offf daha getirecek olanlar var Annemde yapmadi(kv) oda yapinca tam olur yani

MUTLU cum sporum 520 dk

Son düzenleme:
trulyscrumptious ve banu maşallah sizlere 3er kilo
tebessüm canım senin kızınla naz kardeşmi acaba bu kadarmı olur nazda indından emmedi bende sağıyordum sırtımdan ter boşalıyordu anneannem kızım parçaladın kendini yapma yeter artık derdi..her huyları aynı yemesi uykusu ...

kilom 114.8 hayret bişey o kadar spora rağmen girmiyoır gitmiyor ben bu metabolizmanın.....
sporum 300 dakika

kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederimmmmm
benim gibi artida olanlarda moral bozmak yooook yola devammm haftaya insallah telafi edicezz

güzel duaların için ALLAH RAZI OLSUN ...........AMİN DİYORUM.SENİ KUTLARIM 8 SANTİM İNCELME ÇOK GÜZEL

demin alıntı yapmayı unutmuşum üste yazdıklarım senin içindi

aminnn ablacım günaydın.

amin canım Allah hepimizin evine bereket versin
ben de beyaz ekmek yemiyorum canım tam buğday çavdra yiyorum akşamları da genelde ekmek yemiyorum
tşkkerler asumancım,inş güzel olur..
sana da ii geceler tatlım
bekliyoru güzel bildirimler bakalım
çok haklısın canım ne doğru bilgiler ama nedense vazgeçmiyoruz bunlardan bile bile hem de eskiye göre çok seyrek alıyorum ama hiç almasak daha iyi
canım bu haftalık seni dövmeyim diyorum hastalık sıkıntı felan zor tabii amaaaa böyle devam edersen kork benden
bravo sana banucum çok tebrik ederim seni maşallah devamı da gelsin inşallah
gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum

ekleme: sporum 145 dakika bu arada
3 kiloya yakın bir fark az değil bence regl durumunu da hesaba katarsak epeyce iyi hatta sen korumaya bak canım tebrikler zor da olsa atlattın
füsun ne yaptı acaba
merhaba güzeller,

kilo veren herkesi ve sabit kalanları kutlarım.

kilo bildirimimm
89.900 kg

amin inşallah Allah razı olsun senden ne güzel dualar paylaşıyorsun
o kadar artıdan bişey olmaz bozma hiç moralini

canım üzülme sakın incelme olmuş spordan dolayı ne güzel
beyzuş ablam günün güzel geçsin inşallah liste hiç problem değil

herkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş

günaydın benimde kg 87.00
geçen hafta 87.100
arkadaşlar bu ara ailevi sıkıntılarım var fazla paylaşımda bulunamıyorum isterseniz beni izinli sayın yada sadece cuma bildirim yapmama 1 ay kadar müsade edin
spor yok

aman nasılda sevindim valla kendim vermiş gibi bravoo süper vermişsin
amin
iyi yoculuklar umarım hayırlı olur

evet bazı bebek zor ben tahmin ediyorum nazı keçi gibide inadı vardır birde

valla hastalık annemin sıkıntısı zor du ama sen yinede döv valla dövv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…