150 mekik demişsin mekik göbeğine fayda etti mi canım ya?geçmişe bakmadan bildirim yapayım.
geçen hafta 92.100
bugün 92
spor 120dk lesli + 150mekik.
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
beyzuş ablam
kilom...99,3
yine takvim yaprakları cuma'yı gösteriyor,rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.bizlere esenlik versin.ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.selam ve dua ile hayırlı cumalar.
tarifini not aldim bende kuzucklarima yapiyimCAnım o kurabiyeler bize göre değilyağlıdır biraz o yüzden zaten yemedim ya
Ama yinede tarifini verim sana
125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor
Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak o yüzden sık sık kontrol etmek lazım ben bugün bir tepsisini yaktım
İstiyorsan sadece yumurta sarısı sürüp sonradan üzerine erimiş çikolata dökebilirsin yada yenilen o gıda boyalarıyla boyayabilirsin
Dur bide resim eklimde tam olsun
Eki Görüntüle 303798 Eki Görüntüle 303799
geçmis olsun canimslm topikimin güzel vede özel hatunlariiiiiikeyifler nasil bakalim bu aksam ??? benimde bugün karin ve bel agrilarim var bende regl oldum ama buna ragmen kendimi iyi hissediyorum yarin büyük ihtimal yine 97 yi göstericek tartim ama sanirim buna sükretmeliyim az bile oluyo bana artilarda cikmiyimde baska bisi istemiyorum kizlar size bisi sorucam aranizda diyetteyken salam sucuk sosi yiyen varmi acaba ??? arada sirada yiyorumda ben
guzel vakit geçirmen dilegiyle ablacimİyi geceler hanımlar....
Bu gece misafirlerim vardı;gelemedim.....
Yarın için herkese çoookkkk güzel sonuçlar diliyorum.....
Ben yarın üniversite arkadaşlarımla buluşacağım.Yılda bir kez olduğu için cuma olmaz diye kıvıramadım..Listeyi akşam hazırlayabileceğim.Kusura bakmayın lütfen.Hepinizi öpüyorum.
geçen hafta94.5 şimdi 93
kilom 89.500 yaşasınnn 8 li rakamlarrrraa merhaabbaaa dedim yenidennnn
beyzusss ablammm 2. bildirimim girebilirmiyimm listeyeee
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Ve büyük gün yine geldi çattıama bu hafta resmen aç gezdiğimi söyleyebilirim hatta bir ara Kemal sunalın bir filminde hani bir sahne vardı adam parası olmadığı ancak yarım ekmek alabiliyor onuda tavukcunun önünden geçerken kızaran tavukları görünce cama banıp banıp yiyordu ya heh işte bir ara o hale geldim
Kahvaltımı etmeden sizlerle zaferimi paylaşmak istedim tabiki :122: bu hafta kendimi aştım inşallah önümüzdeki haftada öyle olur ama bu kadar kasamam önümüzdeki hafta
Geçen hafta: 112,4 kg
Bu hafta: 109,5 kg :122: :122: :122: :122:
Gidennnnnnnnnn: 2,9 kg :122: :122: :122:
Sporum : 200 dakika
Kızlar hala gözlerime inanamıyorum ilk hedefime ulaştım :122: şimdi kendime bu akşam yeni hedef koyucağım ve bu sonuçu gördükten sonra istesemde kaçamak yapamam. Darısı hepimizin başınainşallah hepbirlikte cıtırlığa emin adımlarla ilerleyeceğiz.
Bugün yine 32 dişim ortada dolaşırım :122:
Sanada günaydınnn
Ne demek kızmak güzelim
dur barı diğer kısmınıda anlatayımTanıştıktan 3 ay sonra nişanlanmaya niyetlenince annem tabi babanı nasıl türkiyeye getiriceğiz dedi adamcağızı önce türkiyeye getirip sonra burada söyleyelim dedik hani gitmiyorum lan ben demesin diye
Ben tabi başladım 1 ay öncesinde baba kışın türkiyeye ailecek gidelim demeye ama yok sen al kız kardeşini git bizi sürüklemeyin diyor. He aslında ben tanıştığımdan itibaren hep babama derdim babaaa benim sevgilim mavi gözlü yok şöyle yok böyle diye ama adamcağız defol git ananla dalga geç derdierkek fatma gibi olunca konduramadı adamcağız zaar
Neyse baktım babam ben gelmem diyor bende tehdit ettimbak dedim şimdi sen geliyormusun gelmiyormusun valla ararım babannemi ya babanne biz kışın ailecek yeni yıla birlikte girelim diyoruz ama babam ( yani oğlun ) offf çekemem şimdi anamı diyor derim dedim Başladı tabi gülmeye ş...fsiz evlat zorla beni türkiye ye götüreceksin demişti
Gittikten bir gün sonra anneme hadi babama söyle diyorum yok nasıl söyliycem diyor bende en sonunda aaa kendi işimi kendim görürüm demiştimdirek odaya girip baba haberin olsun 3 gün sonra beni istemeye geliyorlar dedim baştan şok oldu ama sonra oturup eşimle ilgili sorular sordu eminmisin falan hesabı sonrada tamam dedi
İki haftalığına gelmiştik zaten o arada istememe faslı ve nişanı çıkarı verdik
Sabah sabah çenem düştü devamını başka zaman anlatırım
gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum
ekleme: sporum 145 dakika bu arada
geçen hafta: 79.9
bu hafta :80.4
gelen 500 gram :) üzülmüyorum çünkü regl şişliği olduğunu biliyorum haftaya çok daha güzel bir sonuçla geleceğim inşallah :)
oyyy oyyy ne büyük konuşmuşum bir daha 80leri görmeyeceğim demiştim oysa ,eee ne demişler büyük lokma ye büyük söz söyleme
MUTLU canım biliyorum bu hafta listede değilim ama yinede bildireyim spor : 180 dk... inşallah başladım bakalım
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn ALLAH razi olsun ablacim ne guzel duaYine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
Günaydın Kızlar
Hemen kilo bildirimi yapıp çıkıyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem. Geçmişi dönünce okurum.
Geçen hafta = 109.1
Bu hafta = 108.1
Spor yok.
Görüşürüzzzz
güzel duaların için ALLAH RAZI OLSUN ...........AMİN DİYORUM.SENİ KUTLARIM 8 SANTİM İNCELME ÇOK GÜZEL
demin alıntı yapmayı unutmuşum üste yazdıklarım senin içindi
aminnn ablacım günaydın.
tarifini not aldim bende kuzucklarima yapiyim
ama ben yemiyim
geçmis olsun canim
ben yiyorum benim çocuklarda çok seviyor oyuzden aliyorum (herzaman olmasada)
guzel vakit geçirmen dilegiyle ablacim
gelince yaparsin liste bekleyebilir
insallah bidaha 9lu rakamlari gormezsin canim
hep boyle devam eder insallah
dogum gununde ikili rakamlari goruceksin ben inaniyorum sana
canim masallah iyi vermissin sende
regl oncesine gelmeseydi 3kilo ustundede verirdin ama bu sonuçta guzel dikat edersen insallah haftaya 8li rakamlardasin
sende bendensin canim
olsun uzulme bukadarcik +olur haftaya insallah 7lere inersin tekrar busefer sabitlersinde
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn ALLAH razi olsun ablacim ne guzel dua
ben kaçirdim galiba insallah iyisindir
ne için yaptirdiysan insallah temiz çikar sonuçlarin canim
amin canım Allah hepimizin evine bereket versinsanada iyi geceler asucummmmmmm hosgeldin
bende yiyorum ne yalan söliyim ama mesela ben beyaz ekmek yemiyorum diyet ürünlerinden kullanmaya calisiyorum
bu arada tarcin kokun teeeeeeeeeeeeeeee alamanyalara kadar geldi Allah kabul etsin evinden bereket hic eksilmesin cnm
bekliyoru güzel bildirimler bakalımtşkkerler asumancım,inş güzel olur..
sana da ii geceler tatlım
çok haklısın canım ne doğru bilgiler ama nedense vazgeçmiyoruz bunlardan bile bile hem de eskiye göre çok seyrek alıyorum ama hiç almasak daha iyiCanım ben oldum olası çok severim, tatlıdan çok böyle şeylere düşkünüm ama uzun zamandır (çocuklar olduktan sonra) sosis ve salamı eve hiç sokmuyorum. Yılda 1-2 kere pastırma, ayda bir defa da iyi pişirilmiş sucuk yiyoruz sadece. Bu besinlerde bulunan (en iyi markalarda bile) nitrit ve nitrat maddeleri ciddi kanserojenlerdir, özellikle bebek düşünen kadınların uzak durmasını öneririm. En fazla salam ve sosiste bulunur, pişirilmeyen gıdalardaki formu daha tehlikelidir. Bunlar genel bilgiler, eminim nette daha detaylı bilgiler vardır :)
Tabii ev yapımı ürünler için geçerli değil yazdıklarım, eğer ev yapımı bulabilirseniz gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz :)
Neden tüm güzel şeyler zararlı ya da kalorilidir acaba?
canım bu haftalık seni dövmeyim diyorum hastalık sıkıntı felan zor tabii amaaaa böyle devam edersen kork bendenbenimki bir ara ayakta sallanıyor ama sürekli sabah kadar ben onu ayağıma koyuyorum yerede uzanıyorum sabah kadar duraksız sallıyordum
birgün çıkdırdım uykusuzluktan bel agrısından attım yere yatağı ben uyumuyorum sende uyma ağla dedim ağladı ağladı 1 saat 2 saat uyudu
dr. bile bu zor bebek derdi kızıma
emekleme bir ay sürdü 8 aylık emekledi 9 aylık yürüdü
amanın anlattıkça fena oldum
ama şimdi sen canım annemsin diyorya bana içim eriyor
hain bunlar inadınamı yapıyorlar
bravooo nasıl dayandın ben yedim valla aşure
umarım sonuçlar iyi çıkar
kızımada gödersene kurabiyee
bende deniycem tarifi sağol
beni dövvv valla döv
bu hafta neler yedim neler
hemde her gece tüm aburcuburlardan paket paket yedim
aşureden toplamda 4 kase yedim
hele 2 gece önce3 kase kuruyemiş yedim sonrada midem bulandı o kadar yani
delirdim resmen
iyi eğlenceler ablam
bravo sana banucum çok tebrik ederim seni maşallah devamı da gelsin inşallahHerkese günaydınnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Ve büyük gün yine geldi çattıama bu hafta resmen aç gezdiğimi söyleyebilirim hatta bir ara Kemal sunalın bir filminde hani bir sahne vardı adam parası olmadığı ancak yarım ekmek alabiliyor onuda tavukcunun önünden geçerken kızaran tavukları görünce cama banıp banıp yiyordu ya heh işte bir ara o hale geldim
Kahvaltımı etmeden sizlerle zaferimi paylaşmak istedim tabiki :122: bu hafta kendimi aştım inşallah önümüzdeki haftada öyle olur ama bu kadar kasamam önümüzdeki hafta
Kızlar hala gözlerime inanamıyorum ilk hedefime ulaştım :122: şimdi kendime bu akşam yeni hedef koyucağım ve bu sonuçu gördükten sonra istesemde kaçamak yapamam. Darısı hepimizin başınainşallah hepbirlikte cıtırlığa emin adımlarla ilerleyeceğiz.
:
3 kiloya yakın bir fark az değil bence regl durumunu da hesaba katarsak epeyce iyi hatta sen korumaya bak canım tebrikler zor da olsa atlattıngunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum
ekleme: sporum 145 dakika bu arada
merhaba güzeller,
kilo veren herkesi ve sabit kalanları kutlarım.
kilo bildirimimm
89.900 kg
amin inşallah Allah razı olsun senden ne güzel dualar paylaşıyorsunYine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
o kadar artıdan bişey olmaz bozma hiç moralinigunaydin çitir adaylariiiiiiii
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 73
GELEN 600gram ((( sey yanii ben kem kum onuda huplettigim asurelere bagliyorum ve dun aksamki çigkofteye)))
Asure yapita yemeyen yada sadece bikaç kasikla kalanlara masallah diyorum ben dayanamadim komsularimin getirdiklerinin hepsini huplettim (evde bi ben seviyormusum)
kendim de yapicaktim ama vazgeçtim gibi çunki ilkkez yapicam belki yapamam diye korkuyorum:18::18: hadi yaptim diyelim benim elim aza gitmez çok yaparim sonrada dayanamamki ben offff offf daha getirecek olanlar var Annemde yapmadi(kv) oda yapinca tam olur yani
MUTLU cum sporum 520 dk
trulyscrumptious ve banu maşallah sizlere 3er kilo
tebessüm canım senin kızınla naz kardeşmi acaba bu kadarmı olur nazda indından emmedi bende sağıyordum sırtımdan ter boşalıyordu anneannem kızım parçaladın kendini yapma yeter artık derdi..her huyları aynı yemesi uykusu ...
kilom 114.8 hayret bişey o kadar spora rağmen girmiyoır gitmiyor ben bu metabolizmanın.....
sporum 300 dakika
aman nasılda sevindim valla kendim vermiş gibi bravoo süper vermişsinHerkese günaydınnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Sanada günaydınnn
Ne demek kızmak güzelim
dur barı diğer kısmınıda anlatayımTanıştıktan 3 ay sonra nişanlanmaya niyetlenince annem tabi babanı nasıl türkiyeye getiriceğiz dedi adamcağızı önce türkiyeye getirip sonra burada söyleyelim dedik hani gitmiyorum lan ben demesin diye
Ben tabi başladım 1 ay öncesinde baba kışın türkiyeye ailecek gidelim demeye ama yok sen al kız kardeşini git bizi sürüklemeyin diyor. He aslında ben tanıştığımdan itibaren hep babama derdim babaaa benim sevgilim mavi gözlü yok şöyle yok böyle diye ama adamcağız defol git ananla dalga geç derdierkek fatma gibi olunca konduramadı adamcağız zaar
Neyse baktım babam ben gelmem diyor bende tehdit ettimbak dedim şimdi sen geliyormusun gelmiyormusun valla ararım babannemi ya babanne biz kışın ailecek yeni yıla birlikte girelim diyoruz ama babam ( yani oğlun ) offf çekemem şimdi anamı diyor derim dedim Başladı tabi gülmeye ş...fsiz evlat zorla beni türkiye ye götüreceksin demişti
Gittikten bir gün sonra anneme hadi babama söyle diyorum yok nasıl söyliycem diyor bende en sonunda aaa kendi işimi kendim görürüm demiştimdirek odaya girip baba haberin olsun 3 gün sonra beni istemeye geliyorlar dedim baştan şok oldu ama sonra oturup eşimle ilgili sorular sordu eminmisin falan hesabı sonrada tamam dedi
İki haftalığına gelmiştik zaten o arada istememe faslı ve nişanı çıkarı verdik
Sabah sabah çenem düştü devamını başka zaman anlatırım
aminYine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
iyi yoculuklar umarım hayırlı olurkilom aynı ne yazıkkı arkadaşlar pek paylaşımda bulunumıyorum biliyorum şu sıra ingiltereye gitmek için evraklarla uğrasıyorum beni 1 ay izinli yazarmısınız çunku dönus zamanım belli değıl simdilik sirket 1 aylıgına gonderıyoruz dedi ama belli olmazmış kalıs surem uzayabilirmiş herkese sevgiler iyişallah herkes en kısa zamanda emeline ulaşır öpuyorum
evet bazı bebek zor ben tahmin ediyorum nazı keçi gibide inadı vardır birdetrulyscrumptious ve banu maşallah sizlere 3er kilo
tebessüm canım senin kızınla naz kardeşmi acaba bu kadarmı olur nazda indından emmedi bende sağıyordum sırtımdan ter boşalıyordu anneannem kızım parçaladın kendini yapma yeter artık derdi..her huyları aynı yemesi uykusu ...
kilom 114.8 hayret bişey o kadar spora rağmen girmiyoır gitmiyor ben bu metabolizmanın.....
sporum 300 dakika
amin canım Allah hepimizin evine bereket versin
ben de beyaz ekmek yemiyorum canım tam buğday çavdra yiyorum akşamları da genelde ekmek yemiyorum
bekliyoru güzel bildirimler bakalım
çok haklısın canım ne doğru bilgiler ama nedense vazgeçmiyoruz bunlardan bile bile hem de eskiye göre çok seyrek alıyorum ama hiç almasak daha iyi
canım bu haftalık seni dövmeyim diyorum hastalık sıkıntı felan zor tabii amaaaa böyle devam edersen kork benden
bravo sana banucum çok tebrik ederim seni maşallah devamı da gelsin inşallah
3 kiloya yakın bir fark az değil bence regl durumunu da hesaba katarsak epeyce iyi hatta sen korumaya bak canım tebrikler zor da olsa atlattın
füsun ne yaptı acaba
amin inşallah Allah razı olsun senden ne güzel dualar paylaşıyorsun
o kadar artıdan bişey olmaz bozma hiç moralini
canım üzülme sakın incelme olmuş spordan dolayı ne güzel
beyzuş ablam günün güzel geçsin inşallah liste hiç problem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?