günaydın benimde kg 87.00
geçen hafta 87.100
arkadaşlar bu ara ailevi sıkıntılarım var fazla paylaşımda bulunamıyorum isterseniz beni izinli sayın yada sadece cuma bildirim yapmama 1 ay kadar müsade edin
spor yok
kilo veren herkesi tebrik ederim. ama kimse kusura bakmasın. bravolar cecoya.(banu demek tuhaf geliyor nedense:)) valla canım bu haftanın tacını ben sana verdim :) güle güle kullan.Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Ve büyük gün yine geldi çattıama bu hafta resmen aç gezdiğimi söyleyebilirim hatta bir ara Kemal sunalın bir filminde hani bir sahne vardı adam parası olmadığı ancak yarım ekmek alabiliyor onuda tavukcunun önünden geçerken kızaran tavukları görünce cama banıp banıp yiyordu ya heh işte bir ara o hale geldim
Kahvaltımı etmeden sizlerle zaferimi paylaşmak istedim tabiki :122: bu hafta kendimi aştım inşallah önümüzdeki haftada öyle olur ama bu kadar kasamam önümüzdeki hafta
Geçen hafta: 112,4 kg
Bu hafta: 109,5 kg :122: :122: :122: :122:
Gidennnnnnnnnn: 2,9 kg :122: :122: :122:
Sporum : 200 dakika
Kızlar hala gözlerime inanamıyorum ilk hedefime ulaştım :122: şimdi kendime bu akşam yeni hedef koyucağım ve bu sonuçu gördükten sonra istesemde kaçamak yapamam. Darısı hepimizin başınainşallah hepbirlikte cıtırlığa emin adımlarla ilerleyeceğiz.
Bugün yine 32 dişim ortada dolaşırım :122:
Sanada günaydınnn
Ne demek kızmak güzelim
dur barı diğer kısmınıda anlatayımTanıştıktan 3 ay sonra nişanlanmaya niyetlenince annem tabi babanı nasıl türkiyeye getiriceğiz dedi adamcağızı önce türkiyeye getirip sonra burada söyleyelim dedik hani gitmiyorum lan ben demesin diye
Ben tabi başladım 1 ay öncesinde baba kışın türkiyeye ailecek gidelim demeye ama yok sen al kız kardeşini git bizi sürüklemeyin diyor. He aslında ben tanıştığımdan itibaren hep babama derdim babaaa benim sevgilim mavi gözlü yok şöyle yok böyle diye ama adamcağız defol git ananla dalga geç derdierkek fatma gibi olunca konduramadı adamcağız zaar
Neyse baktım babam ben gelmem diyor bende tehdit ettimbak dedim şimdi sen geliyormusun gelmiyormusun valla ararım babannemi ya babanne biz kışın ailecek yeni yıla birlikte girelim diyoruz ama babam ( yani oğlun ) offf çekemem şimdi anamı diyor derim dedim Başladı tabi gülmeye ş...fsiz evlat zorla beni türkiye ye götüreceksin demişti
Gittikten bir gün sonra anneme hadi babama söyle diyorum yok nasıl söyliycem diyor bende en sonunda aaa kendi işimi kendim görürüm demiştimdirek odaya girip baba haberin olsun 3 gün sonra beni istemeye geliyorlar dedim baştan şok oldu ama sonra oturup eşimle ilgili sorular sordu eminmisin falan hesabı sonrada tamam dedi
İki haftalığına gelmiştik zaten o arada istememe faslı ve nişanı çıkarı verdik
Sabah sabah çenem düştü devamını başka zaman anlatırım
kız daha allahtan cezanımı istiyon. benim pazr günkü kilom 94.100 dü. neyseki bu hafta eksiye düştüm. aslında yerimde sayıyorum ama neyse bakalım. senide çok tebrik ederim.gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum
ekleme: sporum 145 dakika bu arada
150 mekik demişsin mekik göbeğine fayda etti mi canım ya?
amin ablacım sağol
1 kilo vermişsin daha ne sopası istiyon bakıyım sen bi daha bu haftaki gibi yeme tamamdırkilo bildirimi
geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3
giden 1000 gram
spor yok
nasıl verdim ben anlamadım ama sanırım bu öncedden verdiklerim bu hafta şişler indi ondan sanırım
canım sana da hayırlı cumalar haftaya 80lere demir atmanı bekliyorum senden inşallah canımmerhabalar nasılsınız kızlar hayırlı cumalar Allah bugünün rahmetini bereketini üzerimize eylesin amin..... Kilo bildirimi yapayım ben de
geçen hafta 90.700
bu hafta 90.200
giden 500
spor yok valla hem de kaçamak dolu bir hafta geçirdim ama kilo vermişim bu tezatını anlamış değilim spor yaparım diyete uymaya çalışırım yerimden kımıldamam hiç dikkat etmem kilo veririm ee noluyor kasıyorum demek ki dikkat edince neyse hayır olsun diyorum herşey istediğimiz gibi olsun herkesi kocaman öptm
hayırlı cumalar
geçen hafta 85.6
bu hafta 84.8
1 kilo vermişsin daha ne sopası istiyon bakıyım sen bi daha bu haftaki gibi yeme tamamdır
canım sana da hayırlı cumalar haftaya 80lere demir atmanı bekliyorum senden inşallah canım
hayırlı cumalar tebrikler
geçmiş olsun dileğinde bulunan bütüüün arkadaşlara çook teşekkür ederim daha iyi olmaya çalışıyorum.....
herkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş
ALLAH yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda halledersinizgünaydın benimde kg 87.00
geçen hafta 87.100
arkadaşlar bu ara ailevi sıkıntılarım var fazla paylaşımda bulunamıyorum isterseniz beni izinli sayın yada sadece cuma bildirim yapmama 1 ay kadar müsade edin
spor yok
kilo bildirimi
geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3
giden 1000 gram
spor yok
nasıl verdim ben anlamadım ama sanırım bu öncedden verdiklerim bu hafta şişler indi ondan sanırım
insallah devami gelir canimmerhabalar nasılsınız kızlar hayırlı cumalar Allah bugünün rahmetini bereketini üzerimize eylesin amin..... Kilo bildirimi yapayım ben de
geçen hafta 90.700
bu hafta 90.200
giden 500
spor yok valla hem de kaçamak dolu bir hafta geçirdim ama kilo vermişim bu tezatını anlamış değilim spor yaparım diyete uymaya çalışırım yerimden kımıldamam hiç dikkat etmem kilo veririm ee noluyor kasıyorum demek ki dikkat edince neyse hayır olsun diyorum herşey istediğimiz gibi olsun herkesi kocaman öptm
hayırlı cumalar
geçen hafta 85.6
bu hafta 84.8
Selam :)
kilo bildirimim
Pazartesi başlangıç : 93 kg.
Bugünkü kilom : 92,2 kg.
Allah'a şükür spor falan yapmadan ve gribime rağmen gitmiş bişeyler.Haftaya listeye girmek için sabırsızlanıyorum daha iyi bir bildirimle tabii :114:
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ederim
çok geç olmadan yazayım da geçmişi okuyayım kim ne etmiş bi bakayım
geçen haftaa:80,1
bu hafta:79,6
GİDEN: 500 gr aamaaa 7 lerrr göründü sonunda oleeeeyyyyyyy:118:
spor:240dk:122:
tam dediği mkadar gitti bundan sonra 500 gr gider en fazla demiştim.bari 1 diyim de 1 gitsin:))) ama bugün aşure deniyorum bakalım ne edecem.
seninde mi regl öncesiydi?Herkeslere kocaman günaydın.
Kilom + maalsef
98,4 sanırım 1 kg fazla.
Dikkat ettim az çok sporda yaptım ama neyse.
Sporda 120 dk
kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum.
aferin sana kız gitmiş bak, hep böyle devam :)Günaydın Kızlar
Hemen kilo bildirimi yapıp çıkıyorum tahlil sonuçlarımı almaya gidicem. Geçmişi dönünce okurum.
Geçen hafta = 109.1
Bu hafta = 108.1
Spor yok.
Görüşürüzzzz
inşallah inerim canım artık sıkıldım 8lerden çok uzadı ya, görmem gerek bol spor bakalım ne olacak :)tarifini not aldim bende kuzucklarima yapiyim
ama ben yemiyim
geçmis olsun canim
ben yiyorum benim çocuklarda çok seviyor oyuzden aliyorum (herzaman olmasada)
guzel vakit geçirmen dilegiyle ablacim
gelince yaparsin liste bekleyebilir
insallah bidaha 9lu rakamlari gormezsin canim
hep boyle devam eder insallah
dogum gununde ikili rakamlari goruceksin ben inaniyorum sana
canim masallah iyi vermissin sende
regl oncesine gelmeseydi 3kilo ustundede verirdin ama bu sonuçta guzel dikat edersen insallah haftaya 8li rakamlardasin
sende bendensin canim
olsun uzulme bukadarcik +olur haftaya insallah 7lere inersin tekrar busefer sabitlersinde
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn ALLAH razi olsun ablacim ne guzel dua
ben kaçirdim galiba insallah iyisindir
ne için yaptirdiysan insallah temiz çikar sonuçlarin canim
sen yedin geldi ben hem yedim hem regl geldi ama bak veridğimizin hepsini ya da fazlasını almadık bu sevindirici değil mi :))))))gunaydin çitir adaylariiiiiiii
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 73
GELEN 600gram ((( sey yanii ben kem kum onuda huplettigim asurelere bagliyorum ve dun aksamki çigkofteye)))
Asure yapita yemeyen yada sadece bikaç kasikla kalanlara masallah diyorum ben dayanamadim komsularimin getirdiklerinin hepsini huplettim (evde bi ben seviyormusum)
kendim de yapicaktim ama vazgeçtim gibi çunki ilkkez yapicam belki yapamam diye korkuyorum:18::18: hadi yaptim diyelim benim elim aza gitmez çok yaparim sonrada dayanamamki ben offff offf daha getirecek olanlar var Annemde yapmadi(kv) oda yapinca tam olur yani
MUTLU cum sporum 520 dk
edeceğiz değil mi ?kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederimmmmm
benim gibi artida olanlarda moral bozmak yooook yola devammm haftaya insallah telafi edicezz
ben kaybettimherkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş
süpersin canım ya maşallah sanakilo bildirimi
geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3
giden 1000 gram
spor yok
kilo veren herkesi tebrik ederim. ama kimse kusura bakmasın. bravolar cecoya.(banu demek tuhaf geliyor nedense:)) valla canım bu haftanın tacını ben sana verdim :) güle güle kullan.
kız daha allahtan cezanımı istiyon. benim pazr günkü kilom 94.100 dü. neyseki bu hafta eksiye düştüm. aslında yerimde sayıyorum ama neyse bakalım. senide çok tebrik ederim.
canım geçen hafta dar kesim bir pantolon almıştım ilkkez. heryanım rahatça girdide fermar için azcık içe çekiyodum. şimdi gerek kalmıyor. bilmiyorum neden. pazar günü 94 kiloyu görmüştüm. şimdi 92 yim. bilmem kilo gitti bilmem mekik...
Weight Loss - Diet Ticker
buradan bir cetvel seçiyorsunuz. 1 2 3 4 ile diğer sayfalara da bakabilirsiniz.
NEXT
cetvel üzerindeki belirteci seçiyorsunuz. yine 1 2 3 4 ile diğer sayfalara da bakabilirsiniz.
NEXT
Choose a Password/Pin: daha sonra cetveldeki kiloyu değiştirmek için buraya bir şifre giriyorsunuz
Track: Weight i işaretliyorsunuz.
Weight Measurements
Weight Units: kg 'ı seçiyorsunuz
Your target weight: hedef kilo
Your starting weight: başlangıç kilosu
Your current weight: şu anki kilo
Weight Date: tarih ay/gün/yıl
Body Mass Index (BMI) - Optional
Height Units: metric
Your height: 1 m 68 cm örneğin (Boyunuz)
NEXT
IMPORTANT: To update your ticker, click on it or bookmark this web address:
yazan yerin altındaki adresi bir kenara kopyalayın. sonra bunu kullanarak güncelleme yapacaksınız. ve şifreniz ile.
aşağıda
bbCode:
(Message Boards code, FertilityFriend.com's boards, phpBB based boards, Invision Power Board, vBulletin...)
yazan yerde
"
[..url=http://www.TickerFactory.com/xxxx]
[ img]http://tickers.TickerFactory.com/xxx/weight.png[/img]
[/ url]
"
arasında kalan kısmı kopyalayıp
şöyle bir link olmalı:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjRJbC1/weight.png
burada profilimde çizelge yazan yere yapıştırıyorsunuz.
çok geç olmadan yazayım da geçmişi okuyayım kim ne etmiş bi bakayım
geçen haftaa:80,1
bu hafta:79,6
GİDEN: 500 gr aamaaa 7 lerrr göründü sonunda oleeeeyyyyyyy:118:
spor:240dk:122:
tam dediği mkadar gitti bundan sonra 500 gr gider en fazla demiştim.bari 1 diyim de 1 gitsin:))) ama bugün aşure deniyorum bakalım ne edecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?