Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildirimi

geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3

giden 1000 gram

spor yok
nasıl verdim ben anlamadım ama sanırım bu öncedden verdiklerim bu hafta şişler indi ondan sanırım

merhabalar nasılsınız kızlar hayırlı cumalar Allah bugünün rahmetini bereketini üzerimize eylesin amin..... Kilo bildirimi yapayım ben de
geçen hafta 90.700
bu hafta 90.200
giden 500
spor yok valla hem de kaçamak dolu bir hafta geçirdim ama kilo vermişim bu tezatını anlamış değilim spor yaparım diyete uymaya çalışırım yerimden kımıldamam hiç dikkat etmem kilo veririm ee noluyor kasıyorum demek ki dikkat edince neyse hayır olsun diyorum herşey istediğimiz gibi olsun herkesi kocaman öptm

Profit sakın tamamen kaybolma

sorunlar içinde kendini fazla sıkma hayat çok kısa

kilo veren herkesi tebrik ederim. ama kimse kusura bakmasın. bravolar cecoya.(banu demek tuhaf geliyor nedense:)) valla canım bu haftanın tacını ben sana verdim :) güle güle kullan.
gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum

ekleme: sporum 145 dakika bu arada
kız daha allahtan cezanımı istiyon. benim pazr günkü kilom 94.100 dü. neyseki bu hafta eksiye düştüm. aslında yerimde sayıyorum ama neyse bakalım. senide çok tebrik ederim.
150 mekik demişsin mekik göbeğine fayda etti mi canım ya?

amin ablacım sağol

canım geçen hafta dar kesim bir pantolon almıştım ilkkez. heryanım rahatça girdide fermar için azcık içe çekiyodum. şimdi gerek kalmıyor. bilmiyorum neden. pazar günü 94 kiloyu görmüştüm. şimdi 92 yim. bilmem kilo gitti bilmem mekik...

kilo bildirimi

geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3

giden 1000 gram

spor yok
nasıl verdim ben anlamadım ama sanırım bu öncedden verdiklerim bu hafta şişler indi ondan sanırım
1 kilo vermişsin daha ne sopası istiyon bakıyım sen bi daha bu haftaki gibi yeme tamamdır
canım sana da hayırlı cumalar haftaya 80lere demir atmanı bekliyorum senden inşallah canım
hayırlı cumalar

geçen hafta 85.6

bu hafta 84.8

hayırlı cumalar tebrikler

kilo bildirimiii.........

geçen hafta............119......

bu hafta.................119.............

geçmiş olsun dileğinde bulunan bütüüün arkadaşlara çook teşekkür ederim daha iyi olmaya çalışıyorum.....

inş inş bakalım bu hafta bole geçti yeni haftaya daha dikkat ederek başlayım istiyorum asumanım ama biliyorsun sen de sıkıldım diyetten ve bu moddan ama bırakmak da asla istemiyorum sallıyorum sürüyorum diyebilirim hayır olsun seni de tebrik ederim geri indin 7 li rakamalara harikasın aşureyi yap ama yeme güzel irade çelik gibi maşallah

Selam :)

kilo bildirimim
Pazartesi başlangıç : 93 kg.
Bugünkü kilom : 92,2 kg.

Allah'a şükür spor falan yapmadan ve gribime rağmen gitmiş bişeyler.Haftaya listeye girmek için sabırsızlanıyorum daha iyi bir bildirimle tabii :114:
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ederim

herkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş
insallah bidaha gormezsin ablacim

ALLAH yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda halledersiniz

kilo bildirimi

geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3

giden 1000 gram

spor yok

insallah devami gelir canim

hayırlı cumalar

geçen hafta 85.6

bu hafta 84.8

çok geç olmadan yazayım da geçmişi okuyayım kim ne etmiş bi bakayım

geçen haftaa:80,1
bu hafta:79,6

GİDEN: 500 gr aamaaa 7 lerrr göründü sonunda oleeeeyyyyyyy:118:

spor:240dk :122:

tam dediği mkadar gitti bundan sonra 500 gr gider en fazla demiştim.bari 1 diyim de 1 gitsin:))) ama bugün aşure deniyorum bakalım ne edecem.

oooo maşallah süper
aşureyi de cumaya yapmak çok akıllıca şimdiden eline sağlık yersin pazartesiden itibaren daha dikkat edersin hiiiiç bişeycik olmaz

Herkeslere kocaman günaydın.

Kilom + maalsef

98,4 sanırım 1 kg fazla.

Dikkat ettim az çok sporda yaptım ama neyse.

Sporda 120 dk

kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum.
seninde mi regl öncesiydi?
aferin sana kız gitmiş bak, hep böyle devam :)
inşallah inerim canım artık sıkıldım 8lerden çok uzadı ya, görmem gerek bol spor bakalım ne olacak :)
sen yedin geldi ben hem yedim hem regl geldi ama bak veridğimizin hepsini ya da fazlasını almadık bu sevindirici değil mi :))))))
kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederimmmmm
benim gibi artida olanlarda moral bozmak yooook yola devammm haftaya insallah telafi edicezz
edeceğiz değil mi ?
herkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş
ben kaybettim geçen hafta ucundan görmüştüm oysa ,sen kaybetme aynen devam
kilo bildirimi

geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3

giden 1000 gram

spor yok
süpersin canım ya maşallah sana

yok ben göbeğin düzleşti mi onun için soruyorum malum sezeyan sonrası benimki fena ,sen normal doğum mu yapmıştın?

canımmm tşk ederimm:) bu arada 2 gündee 103.3den 102.2 ye düstüm cok mutluyum

maşallah canım sana ohhh nihayet 7leri gördün ,inşallah bana haftaya kısmet olur :)
bende ucundanda olsa göreyim demiştim gerçekten ucundan görmüştüm 79.9 la şimdi tam 79 istiyorum bakalım :)

CANSELLLLLLL canım ya sende leslie vardı sanırım bana şu zayıflatan milleri göndersen olmaz mı nolurrrrrrrrrr ya da cdleri nerede satılıyor adres versen alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…