TEŞEKKÜR EDERİM CANIM RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZamin inşallah Allah razı olsun senden ne güzel dualar paylaşıyorsun
herkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş
aman nasılda sevindim valla kendim vermiş gibi bravoo süper vermişsin
amin
iyi yoculuklar umarım hayırlı olur
evet bazı bebek zor ben tahmin ediyorum nazı keçi gibide inadı vardır birde
valla hastalık annemin sıkıntısı zor du ama sen yinede döv valla dövv
kilo bildirimi
geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3
giden 1000 gram
spor yok
nasıl verdim ben anlamadım ama sanırım bu öncedden verdiklerim bu hafta şişler indi ondan sanırım
AMİNNNNN CANIMmerhabalar nasılsınız kızlar hayırlı cumalar Allah bugünün rahmetini bereketini üzerimize eylesin amin..... Kilo bildirimi yapayım ben de
geçen hafta 90.700
bu hafta 90.200
giden 500
spor yok valla hem de kaçamak dolu bir hafta geçirdim ama kilo vermişim bu tezatını anlamış değilim spor yaparım diyete uymaya çalışırım yerimden kımıldamam hiç dikkat etmem kilo veririm ee noluyor kasıyorum demek ki dikkat edince neyse hayır olsun diyorum herşey istediğimiz gibi olsun herkesi kocaman öptm
geçmiş olsun dileğinde bulunan bütüüün arkadaşlara çook teşekkür ederim daha iyi olmaya çalışıyorum.....
çok geç olmadan yazayım da geçmişi okuyayım kim ne etmiş bi bakayım
geçen haftaa:80,1
bu hafta:79,6
GİDEN: 500 gr aamaaa 7 lerrr göründü sonunda oleeeeyyyyyyy:118:
spor:240dk:122:
tam dediği mkadar gitti bundan sonra 500 gr gider en fazla demiştim.bari 1 diyim de 1 gitsin:))) ama bugün aşure deniyorum bakalım ne edecem.
Günaydınlar herkese
koşuşturmaktan giremedim malesef
beyzuş kilom aynı
Geçmişi okudum geldim
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim maşallahhh hemen hemen herkes vermiş
Beyzuşummm bu haftaya listeye girebilirim dimi :26:
Gittim tahlillerimi aldım çok şükür çikolata kisti değilmiş kötü huylu değil dedi doktor içi kan dolu dedi Yasmin kullanıyordum onu değiştirdi ve işin güzel yanı PCO için senin menstual gelişiminde bir sorun yok dedi PCO akut döneminde baskılanmış dedi kilo verdikçede Allahın izniyle düzelirmiş. Çok sevindim ilacımı aldım geldimmm. Yarın ya da çok kar yağarsa pazartesiye bırakırım. Ürikasitim ve kolesterolüm için tahlil yaptırıcam onlarda iyi çıkarsa değmeyin keyfimeama ayın 13üne kadar vermem gereken 1 kilo daha var inşallah veririm de diyetisyenime mahçup olmam :18:
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122:
Geçen hafta: 112,4 kg
Bu hafta: 109,5 kg :122: :122: :122: :122:
Gidennnnnnnnnn: 2,9 kg :122: :122: :122:
Sporum : 200 dakika
Kızlar hala gözlerime inanamıyorum ilk hedefime ulaştım :122: şimdi kendime bu akşam yeni hedef koyucağım ve bu sonuçu gördükten sonra istesemde kaçamak yapamam. Darısı hepimizin başınainşallah hepbirlikte cıtırlığa emin adımlarla ilerleyeceğiz.
Bugün yine 32 dişim ortada dolaşırım :122
:
gunaydin topik
gecen haftaki kilom 93, bu haftaki kilom 90.2
cok ahim sahim birsey olmadi, 80leri gorebilseydim iyiydi ama neyse artik regl oncesi siskinligine veriyorum
ekleme: sporum 145 dakika bu arada
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.
geçen hafta: 79.9
bu hafta :80.4
gelen 500 gram :) üzülmüyorum çünkü regl şişliği olduğunu biliyorum haftaya çok daha güzel bir sonuçla geleceğim inşallah :)
oyyy oyyy ne büyük konuşmuşum bir daha 80leri görmeyeceğim demiştim oysa ,eee ne demişler büyük lokma ye büyük söz söyleme
MUTLU canım biliyorum bu hafta listede değilim ama yinede bildireyim spor : 180 dk... inşallah başladım bakalım
gunaydin çitir adaylariiiiiiii
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 73
GELEN 600gram ((( sey yanii ben kem kum onuda huplettigim asurelere bagliyorum ve dun aksamki çigkofteye)))
Asure yapita yemeyen yada sadece bikaç kasikla kalanlara masallah diyorum ben dayanamadim komsularimin getirdiklerinin hepsini huplettim (evde bi ben seviyormusum)
kendim de yapicaktim ama vazgeçtim gibi çunki ilkkez yapicam belki yapamam diye korkuyorum:18::18: hadi yaptim diyelim benim elim aza gitmez çok yaparim sonrada dayanamamki ben offff offf daha getirecek olanlar var Annemde yapmadi(kv) oda yapinca tam olur yani
MUTLU cum sporum 520 dk
herkese hayırlı cumalar
geçen hafta 80.3
bu hafta 79.9 buldum bakalım kaybetmezsem yine
giden 400gr
sporum 210dk yürüyüş
kilo bildirimi
geçen hafta 83.3
bu hafta 82.3
giden 1000 gram
spor yok
nasıl verdim ben anlamadım ama sanırım bu öncedden verdiklerim bu hafta şişler indi ondan sanırım
merhabalar nasılsınız kızlar hayırlı cumalar Allah bugünün rahmetini bereketini üzerimize eylesin amin..... Kilo bildirimi yapayım ben de
geçen hafta 90.700
bu hafta 90.200
giden 500
spor yok valla hem de kaçamak dolu bir hafta geçirdim ama kilo vermişim bu tezatını anlamış değilim spor yaparım diyete uymaya çalışırım yerimden kımıldamam hiç dikkat etmem kilo veririm ee noluyor kasıyorum demek ki dikkat edince neyse hayır olsun diyorum herşey istediğimiz gibi olsun herkesi kocaman öptm
bizde seni tebirk ederiz.sporsuz iyi gitmişSelam :)
kilo bildirimim
Pazartesi başlangıç : 93 kg.
Bugünkü kilom : 92,2 kg.
Allah'a şükür spor falan yapmadan ve gribime rağmen gitmiş bişeyler.Haftaya listeye girmek için sabırsızlanıyorum daha iyi bir bildirimle tabii :114:
kilo veren ve sabit kalanları tebrik ederim
oooo maşallah süper
aşureyi de cumaya yapmak çok akıllıca şimdiden eline sağlık yersin pazartesiden itibaren daha dikkat edersin hiiiiç bişeycik olmaz
tamam tama yollayacam sen kafana koydun aferin sanaaaCANSELLLLLLL canım ya sende leslie vardı sanırım bana şu zayıflatan milleri göndersen olmaz mı nolurrrrrrrrrr ya da cdleri nerede satılıyor adres versen alsam
kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum
artıda olanlara haftaya inş. ( nevincim bu hafta 2mizde sıfır kaçamak yapıcaz ona göre )
bu arada akşam gittim
kaş bıtık aldırdım
manikür yaptırdım
saçımı kesitrdim boyattım
makyaj yaptım ve eşimle yemeğe gittim
sonra da sinemaya gidecektik ama vazgeçtik bugune erteledik
ohh ya bugun enerjıkim biraz bide kilo gitse iyi olcaktı ama haftaya inş. :)
ayyy ne güzelll kalbin neşeyle dolmuşturr.biz eşimle sinemaya gitmeyelii ooooooo çok oldu.en son gorayamı ne gitmiştik
CANSELLLLLLL canım ya sende leslie vardı sanırım bana şu zayıflatan milleri göndersen olmaz mı nolurrrrrrrrrr ya da cdleri nerede satılıyor adres versen alsam
CANSELLLLLLL canım ya sende leslie vardı sanırım bana şu zayıflatan milleri göndersen olmaz mı nolurrrrrrrrrr ya da cdleri nerede satılıyor adres versen alsam
ayşecim ne güzel moral olmuştur sana iyi günlerde kullan yeni saçlarını emininm çok yakışmıştır..sinemada en son çınar ağacı filmini izlemiştim bende gitmeyeli bayağı olmuş....:)) gitmek istediğim 3 film var... entelköy efeköye karşı,anadolu kartalları vee dedemin insanları...:))kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum
artıda olanlara haftaya inş. ( nevincim bu hafta 2mizde sıfır kaçamak yapıcaz ona göre )
bu arada akşam gittim
kaş bıtık aldırdım
manikür yaptırdım
saçımı kesitrdim boyattım
makyaj yaptım ve eşimle yemeğe gittim
sonra da sinemaya gidecektik ama vazgeçtik bugune erteledik
ohh ya bugun enerjıkim biraz bide kilo gitse iyi olcaktı ama haftaya inş. :)
Geçmişi okudum geldim
Gittim tahlillerimi aldım çok şükür çikolata kisti değilmiş kötü huylu değil dedi doktor içi kan dolu dedi Yasmin kullanıyordum onu değiştirdi ve işin güzel yanı PCO için senin menstual gelişiminde bir sorun yok dedi PCO akut döneminde baskılanmış dedi kilo verdikçede Allahın izniyle düzelirmiş. Çok sevindim ilacımı aldım geldimmm. Yarın ya da çok kar yağarsa pazartesiye bırakırım. Ürikasitim ve kolesterolüm için tahlil yaptırıcam onlarda iyi çıkarsa değmeyin keyfimeama ayın 13üne kadar vermem gereken 1 kilo daha var inşallah veririm de diyetisyenime mahçup olmam :18:
sağol canım inşallah ben de bu hafta biraz sıkıp dişimi 70leri sağlamlamak istiyorum ama bakalım nolursüpersin süperrrrr
çektiğine değdi zaten bi dahada yapmazsın çalışan için diyet zor zaten bi dde şok diyet fenaa.giden kiloni çin
aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir duaa teşekkürler
sen spora başladınya gelir gerisi canım takma artıya şişliktir.göndereceğim özelden leslie bi daha deneyeceğim
yaa melis bende acemi acemi yapacağım bugün başaldım pişirmeye de nasıl dayanacam.kaç yıldır yiyemiyordum gebelik şekeri derken öyleee bakıyordum bakalım ne yapacağım?_
aşure yapıp 1 kase yiyen ankara güzelim tebrik ederim.bundan sonra seni zorlayacak bişi yok tam gaz devam
benimde olur bazen.mesela dün yediğim kısr börek bugüne çıkmadı yarın veya öbürgüne çıkar amaama 1 kg iyikide gitmiş.
tebrikler artık ören olma zamanı bizlere tekrardan çok dinlendiniz yeter gari
bizde seni tebirk ederiz.sporsuz iyi gitmiş
bende ondan cumaya sakladım zaten aşure işini heheheama acemyim bakalım inşallah yenebilir düzeyde olur yoksa o kadar malzeme boşa gidecek
tamam tama yollayacam sen kafana koydun aferin sanaaa
ayyy ne güzelll kalbin neşeyle dolmuşturr.biz eşimle sinemaya gitmeyelii ooooooo çok oldu.en son gorayamı ne gitmiştik
slamlarrr kizlarrrr
beyzuz ablacim kg 68.5kg
mutlucum ben oruc tuttuğum için sporum yok şimdilik ayın 1de insalllah tam sahalara geri donecemmm o zamana kadar izinli yazarmisinn cnm
asucumsanada bravo demissin ya ben daha neler yemiştim morelim cok bolmustu 70kg cikiyom diye ve 2 gündür dikkat ediyorum çok mutluyummmmm benim joketrimde var bebis
kilo verenleri ve sabit kalanlari tebrik ederimmmmm
benim gibi artida olanlarda moral bozmak yooook yola devammm haftaya insallah telafi edicezz
Benim seyahatte aldığım bir kilo aynen duruyor ne yazık ki((
Kilom: 84.2 kg
Kitap değil, ansiklopedi okumaya başlamam gerek galiba...
Spor: 110 dk. (30+60 yürüyüş+20 dk egzersiz)
Kilo veren ve almayan arkadaşlarımı tebrik ederim :) Benim gibi artıda olanlarla da birbirimize destek verip, haftaya güzel bir sonuç alabiliriz umarım :)
seninde mi regl öncesiydi?
aferin sana kız gitmiş bak, hep böyle devam :)
inşallah inerim canım artık sıkıldım 8lerden çok uzadı ya, görmem gerek bol spor bakalım ne olacak :)
sen yedin geldi ben hem yedim hem regl geldi ama bak veridğimizin hepsini ya da fazlasını almadık bu sevindirici değil mi :))))))
edeceğiz değil mi ?
ben kaybettimgeçen hafta ucundan görmüştüm oysa ,sen kaybetme aynen devam
süpersin canım ya maşallah sana
yok ben göbeğin düzleşti mi onun için soruyorum malum sezeyan sonrası benimki fena ,sen normal doğum mu yapmıştın?
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ
AMİNNNNN CANIM
GÜNAYDIN AYŞECİM KOLAY GELSİN
Geçmişi okudum geldim
süpersin süperrrrr
çektiğine değdi zaten bi dahada yapmazsın çalışan için diyet zor zaten bi dde şok diyet fenaa.giden kiloni çin
aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir duaa teşekkürler
sen spora başladınya gelir gerisi canım takma artıya şişliktir.göndereceğim özelden leslie bi daha deneyeceğim
yaa melis bende acemi acemi yapacağım bugün başaldım pişirmeye de nasıl dayanacam.kaç yıldır yiyemiyordum gebelik şekeri derken öyleee bakıyordum bakalım ne yapacağım?_
aşure yapıp 1 kase yiyen ankara güzelim tebrik ederim.bundan sonra seni zorlayacak bişi yok tam gaz devam
benimde olur bazen.mesela dün yediğim kısr börek bugüne çıkmadı yarın veya öbürgüne çıkar amaama 1 kg iyikide gitmiş.
tebrikler artık ören olma zamanı bizlere tekrardan çok dinlendiniz yeter gari
bizde seni tebirk ederiz.sporsuz iyi gitmiş
bende ondan cumaya sakladım zaten aşure işini heheheama acemyim bakalım inşallah yenebilir düzeyde olur yoksa o kadar malzeme boşa gidecek
tamam tama yollayacam sen kafana koydun aferin sanaaa
ayşecim ne güzel moral olmuştur sana iyi günlerde kullan yeni saçlarını emininm çok yakışmıştır..sinemada en son çınar ağacı filmini izlemiştim bende gitmeyeli bayağı olmuş....:)) gitmek istediğim 3 film var... entelköy efeköye karşı,anadolu kartalları vee dedemin insanları...:))
baharcım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim
sağol canım inşallah ben de bu hafta biraz sıkıp dişimi 70leri sağlamlamak istiyorum ama bakalım nolur
aşure de eminim güzel olur beni de çağırsaydın ya bi kase de senin aşureden yerdim
ooo maşallah iyi toplamışsın o zaman yediklerini
yaşasın papatya diyelim bi de değilmi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?