kilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum
artıda olanlara haftaya inş. ( nevincim bu hafta 2mizde sıfır kaçamak yapıcaz ona göre )
bu arada akşam gittim
kaş bıtık aldırdım
manikür yaptırdım
saçımı kesitrdim boyattım
makyaj yaptım ve eşimle yemeğe gittim
sonra da sinemaya gidecektik ama vazgeçtik bugune erteledik
ohh ya bugun enerjıkim biraz bide kilo gitse iyi olcaktı ama haftaya inş. :)
geçmişi okudum geldim
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim maşallahhh hemen hemen herkes vermiş
beyzuşummm bu haftaya listeye girebilirim dimi :26:
Gittim tahlillerimi aldım çok şükür çikolata kisti değilmiş kötü huylu değil dedi doktor içi kan dolu dedi yasmin kullanıyordum onu değiştirdi ve işin güzel yanı pco için senin menstual gelişiminde bir sorun yok dedi pco akut döneminde baskılanmış dedi kilo verdikçede allahın izniyle düzelirmiş. çok sevindim ilacımı aldım geldimmm. Yarın ya da çok kar yağarsa pazartesiye bırakırım. ürikasitim ve kolesterolüm için tahlil yaptırıcam onlarda iyi çıkarsa değmeyin keyfimeAma ayın 13üne kadar vermem gereken 1 kilo daha var inşallah veririm de diyetisyenime mahçup olmam :18:
asuman ABLACIM tebrikler tekrar 70 leri gördün.sendeki azim bizede geçsin biraz ne olur artık.sağol canım inşallah ben de bu hafta biraz sıkıp dişimi 70leri sağlamlamak istiyorum ama bakalım nolur
aşure de eminim güzel olur beni de çağırsaydın ya bi kase de senin aşureden yerdim
Ooo maşallah iyi toplamışsın o zaman yediklerini
yaşasın papatya diyelim bi de değilmi ama
benim seyahatte aldığım bir kilo aynen duruyor ne yazık ki((
kilom: 84.2 kg
kitap değil, ansiklopedi okumaya başlamam gerek galiba...
Spor: 110 dk. (30+60 yürüyüş+20 dk egzersiz)
kilo veren ve almayan arkadaşlarımı tebrik ederim :) benim gibi artıda olanlarla da birbirimize destek verip, haftaya güzel bir sonuç alabiliriz umarım :)
asumancım , yağmurgözlüm teşekkürler kızlar ben de çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına
çizelge değiştirmeyi bile özlemişim... Hiç bırakmasaymışım burayı şimdi çoktan 99u görmüş olurdum herhaldeNeyse inşallah 1.5 ay sonra 99u görücem
haftaya fazlasıyla gitsin o gelen kilolar inşallah canım
bu hafta iyice işi sıkı tutalım spor ve beslenme açısından haftaya bildirimler süper olsun tamammı
ben ceco napıyorsa onu yapacağım fazladan bir de yürürüm 1 kiloya bile razıyım
ohh sefan olsun canım değişikilik her zaman için iyidir.
Kilo meslesini hiç sorma uzun zamndır en az kaçamağı yaptım sporada başladım artıdayım. Ya ben bi kaç gündür tuzlayıp tuzlayıp ayva yiyorum acaba vücut su tumuş olabilirmi. çok skıın canım bu duruma.
çok geçmiş olsun.
asuman ABLACIM tebrikler tekrar 70 leri gördün.sendeki azim bizede geçsin biraz ne olur artık.
artıdayım. Inşallah haftaya daha güzel olur.
ceco sana ayrıca tebrikler canım ne güzel verdin bak. Demekki biraz aç kalmak lazım.
merhaba,
2 gündür siteyi ve bu başlığı takip ediyorum.
ben de 90 kg üstündeyim (94kg)
ben de kilo vermek istiyorum
hatta herkes kilo vermemi istiyor.
doğumdan sonra tam 25 kilo kaldı üstümde. nasıl gidecek en ufak bir fikrim.
ne diyeceğimi bile toparlayamıyorum.
çünkü artık "tak" dedi. 46 beden elbise giymek nefes nefese kalmak. denemek ama yapamamak v.s.
azmini görünce açıkçası çok takdir ettim ve tekrardan yapabilirime inandım.
aranıza katılabilir miyim?
cnm kesinlikle ödem toplamıştır vücudun
tuzu bende çok seviyorum
mesela artık salatalık domates doğradıgımda tuz koymuyorum
lıght zeytin yiyorum en azından ordan azaltıyorum sende tuzu bırak cnm bence
normalde tuza düşkünlüğüm yok o yüzden şüphelendim alışık dğil vücüt ama ayvayı tuzlayıp yemeye bayılıyorum bu sayede ayvayıda yiyorum(!)
kafaya koydumda benim oğlan izin veriyor mu, sözde yatırdım ve hiç vakit kaybetmeden açtım ,ne kadar yaptım dersin 20 dk evet yanlış duymadın sadece 20 dk o kadar uyuyor ya sabahın 7sinden beride ayaktasüpersin süperrrrr
çektiğine değdi zaten bi dahada yapmazsın çalışan için diyet zor zaten bi dde şok diyet fenaa.giden kiloni çin
aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir duaa teşekkürler
sen spora başladınya gelir gerisi canım takma artıya şişliktir.göndereceğim özelden leslie bi daha deneyeceğim
yaa melis bende acemi acemi yapacağım bugün başaldım pişirmeye de nasıl dayanacam.kaç yıldır yiyemiyordum gebelik şekeri derken öyleee bakıyordum bakalım ne yapacağım?_
aşure yapıp 1 kase yiyen ankara güzelim tebrik ederim.bundan sonra seni zorlayacak bişi yok tam gaz devam
benimde olur bazen.mesela dün yediğim kısr börek bugüne çıkmadı yarın veya öbürgüne çıkar amaama 1 kg iyikide gitmiş.
tebrikler artık ören olma zamanı bizlere tekrardan çok dinlendiniz yeter gari
bizde seni tebirk ederiz.sporsuz iyi gitmiş
bende ondan cumaya sakladım zaten aşure işini heheheama acemyim bakalım inşallah yenebilir düzeyde olur yoksa o kadar malzeme boşa gidecek
tamam tama yollayacam sen kafana koydun aferin sanaaa
ayyy ne güzelll kalbin neşeyle dolmuşturr.biz eşimle sinemaya gitmeyelii ooooooo çok oldu.en son gorayamı ne gitmiştik
süpersin inşalllah hep böyle devam eder....hayırlı cumalar arkadaşlar..kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik ediyorum canı gönülden..
geçen hafta kilom 105,5
bu hafta:104
spor 220 dakika leslie
sağol canım mesajını aldım allah razı olsun....bende internetten indirdim istersen link atıyım biraz zaman alıyo ama değiyo eski videoları war görüntüler iyi değil ama hareketler aynı..yeni videoları iyi..
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
offf umut of bu hafta bende varım artık dürtükler dururuz birbirimizi :)Benim seyahatte aldığım bir kilo aynen duruyor ne yazık ki((
Kilom: 84.2 kg
Kitap değil, ansiklopedi okumaya başlamam gerek galiba...
Kilo veren ve almayan arkadaşlarımı tebrik ederim :) Benim gibi artıda olanlarla da birbirimize destek verip, haftaya güzel bir sonuç alabiliriz umarım :)
anladım canım sağolcanım benimde sezeryan. mekik işine yeni başladım tam bişey diyemiycem. her akşam 50 mekik çekmeye çalışıyorum. umarım faydası olur.
benimde komşum getirdi mutfağı öyle bir tarçın kokusu sardı ki sorma...nasılsınız hepinize hayırlı cumalar bende pazardan geldim kayınvaldem aşure göndermiş valla 1 tabak yedim dayanamadım :18:
sabahtan beri aşure ile uğraştım yememyyeyim diyede 1herkeze dağıttımm 1 kase yedim en küçüğünden ayy yazarken bile ağzım sulanıyo ama yemiyeyim 3 kase buraktm evdekilere eşim iyi sen yemicen diye bize niye az buraktın dedi görevden yarın dönerse oda onu yer ohhhh kalorisiz bi aşure gününüde atlatırım
kilo verenleri tebrik ediyorum çokk azimliyiz çokkkk yeni yıla azda olsa 1 kaç kilo vermiş olarak gircem
kafaya koydumda benim oğlan izin veriyor mu, sözde yatırdım ve hiç vakit kaybetmeden açtım ,ne kadar yaptım dersin 20 dk evet yanlış duymadın sadece 20 dk o kadar uyuyor ya sabahın 7sinden beride ayaktasüpersin süperrrrr
çektiğine değdi zaten bi dahada yapmazsın çalışan için diyet zor zaten bi dde şok diyet fenaa.giden kiloni çin
aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir duaa teşekkürler
sen spora başladınya gelir gerisi canım takma artıya şişliktir.göndereceğim özelden leslie bi daha deneyeceğim
yaa melis bende acemi acemi yapacağım bugün başaldım pişirmeye de nasıl dayanacam.kaç yıldır yiyemiyordum gebelik şekeri derken öyleee bakıyordum bakalım ne yapacağım?_
aşure yapıp 1 kase yiyen ankara güzelim tebrik ederim.bundan sonra seni zorlayacak bişi yok tam gaz devam
benimde olur bazen.mesela dün yediğim kısr börek bugüne çıkmadı yarın veya öbürgüne çıkar amaama 1 kg iyikide gitmiş.
tebrikler artık ören olma zamanı bizlere tekrardan çok dinlendiniz yeter gari
bizde seni tebirk ederiz.sporsuz iyi gitmiş
bende ondan cumaya sakladım zaten aşure işini heheheama acemyim bakalım inşallah yenebilir düzeyde olur yoksa o kadar malzeme boşa gidecek
tamam tama yollayacam sen kafana koydun aferin sanaaa
ayyy ne güzelll kalbin neşeyle dolmuşturr.biz eşimle sinemaya gitmeyelii ooooooo çok oldu.en son gorayamı ne gitmiştik
süpersin inşalllah hep böyle devam eder....hayırlı cumalar arkadaşlar..kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik ediyorum canı gönülden..
geçen hafta kilom 105,5
bu hafta:104
spor 220 dakika leslie
sağol canım mesajını aldım allah razı olsun....bende internetten indirdim istersen link atıyım biraz zaman alıyo ama değiyo eski videoları war görüntüler iyi değil ama hareketler aynı..yeni videoları iyi..
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
offf umut of bu hafta bende varım artık dürtükler dururuz birbirimizi :)Benim seyahatte aldığım bir kilo aynen duruyor ne yazık ki((
Kilom: 84.2 kg
Kitap değil, ansiklopedi okumaya başlamam gerek galiba...
Kilo veren ve almayan arkadaşlarımı tebrik ederim :) Benim gibi artıda olanlarla da birbirimize destek verip, haftaya güzel bir sonuç alabiliriz umarım :)
anladım canım sağolcanım benimde sezeryan. mekik işine yeni başladım tam bişey diyemiycem. her akşam 50 mekik çekmeye çalışıyorum. umarım faydası olur.
benimde komşum getirdi mutfağı öyle bir tarçın kokusu sardı ki sorma...nasılsınız hepinize hayırlı cumalar bende pazardan geldim kayınvaldem aşure göndermiş valla 1 tabak yedim dayanamadım :18:
sabahtan beri aşure ile uğraştım yememyyeyim diyede 1herkeze dağıttımm 1 kase yedim en küçüğünden ayy yazarken bile ağzım sulanıyo ama yemiyeyim 3 kase buraktm evdekilere eşim iyi sen yemicen diye bize niye az buraktın dedi görevden yarın dönerse oda onu yer ohhhh kalorisiz bi aşure gününüde atlatırım
kilo verenleri tebrik ediyorum çokk azimliyiz çokkkk yeni yıla azda olsa 1 kaç kilo vermiş olarak gircem
kızlar akşam glucophage başladım 850 mg aldım
üstüne bide 3 gündür tuvalete çıkmamıştım diye ilaç içtim (2tane)
veeee ishal oldum wc den çıkamıyorum eve nasıl gitcem bakalım
inş trafik yoktur ki imkansız
asumancım sağol canım..amin canım Allah hepimizin evine bereket versin
ben de beyaz ekmek yemiyorum canım tam buğday çavdra yiyorum akşamları da genelde ekmek yemiyorum
bekliyoru güzel bildirimler bakalım
çok haklısın canım ne doğru bilgiler ama nedense vazgeçmiyoruz bunlardan bile bile hem de eskiye göre çok seyrek alıyorum ama hiç almasak daha iyi
canım bu haftalık seni dövmeyim diyorum hastalık sıkıntı felan zor tabii amaaaa böyle devam edersen kork benden
bravo sana banucum çok tebrik ederim seni maşallah devamı da gelsin inşallah
3 kiloya yakın bir fark az değil bence regl durumunu da hesaba katarsak epeyce iyi hatta sen korumaya bak canım tebrikler zor da olsa atlattın
füsun ne yaptı acaba
amin inşallah Allah razı olsun senden ne güzel dualar paylaşıyorsun
o kadar artıdan bişey olmaz bozma hiç moralini
canım üzülme sakın incelme olmuş spordan dolayı ne güzel
beyzuş ablam günün güzel geçsin inşallah liste hiç problem değil
aman nasılda sevindim valla kendim vermiş gibi bravoo süper vermişsin
amin
iyi yoculuklar umarım hayırlı olur
evet bazı bebek zor ben tahmin ediyorum nazı keçi gibide inadı vardır birde
valla hastalık annemin sıkıntısı zor du ama sen yinede döv valla dövv
cnm tahlillerin temiz çıkmasına sevindim birakmasaydin 99 olurdun cnm biz hayat boyunca sağlıklı beslenmeyi birakmamamiz lazım yoksa hop 100kg
baharcım geçmiş olsun sevindim çikolata kisti olmadığına hamile kalmakta problem oluyordu çünki ,gerçi dayımın gelinindede vardı 5 sene sonra şimdi 7 aylık hamile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?