Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,

2 gündür siteyi ve bu başlığı takip ediyorum.

ben de 90 kg üstündeyim (94kg)
ben de kilo vermek istiyorum
hatta herkes kilo vermemi istiyor.

doğumdan sonra tam 25 kilo kaldı üstümde. nasıl gidecek en ufak bir fikrim yok.

ne diyeceğimi bile toparlayamıyorum.
çünkü artık "tak" dedi. 46 beden elbise giymek nefes nefese kalmak. denemek ama yapamamak v.s.

azminizi görünce açıkçası çok takdir ettim ve tekrardan yapabilirime inandım.

aranıza katılabilir miyim?

Son düzenleme:

ohh sefan olsun canım değişikilik her zaman için iyidir.
Kilo meslesini hiç sorma uzun zamndır en az kaçamağı yaptım sporada başladım artıdayım. Ya ben bi kaç gündür tuzlayıp tuzlayıp ayva yiyorum acaba vücut su tumuş olabilirmi. çok skıın canım bu duruma.

çok geçmiş olsun.

asuman ABLACIM tebrikler tekrar 70 leri gördün.sendeki azim bizede geçsin biraz ne olur artık.

artıdayım. Inşallah haftaya daha güzel olur.

ceco sana ayrıca tebrikler canım ne güzel verdin bak. Demekki biraz aç kalmak lazım.

Son düzenleme:

cnm tahlillerin temiz çıkmasına sevindim birakmasaydin 99 olurdun cnm biz hayat boyunca sağlıklı beslenmeyi birakmamamiz lazım yoksa hop 100kg

Tamam canım :) Bir kiloyu bulsam öper başıma koyarım, razı olmak ne demek :))

cnm kesinlikle ödem toplamıştır vücudun
tuzu bende çok seviyorum
mesela artık salatalık domates doğradıgımda tuz koymuyorum
lıght zeytin yiyorum en azından ordan azaltıyorum sende tuzu bırak cnm bence

cnm hosgeldin doğru yerdesin istedinmi tabiki verirsin verdikcede gaza geliyorsun

nasılsınız hepinize hayırlı cumalar bende pazardan geldim kayınvaldem aşure göndermiş valla 1 tabak yedim dayanamadım :18:

normalde tuza düşkünlüğüm yok o yüzden şüphelendim alışık dğil vücüt ama ayvayı tuzlayıp yemeye bayılıyorum bu sayede ayvayıda yiyorum(!)

sabahtan beri aşure ile uğraştım yememyyeyim diyede 1herkeze dağıttımm 1 kase yedim en küçüğünden ayy yazarken bile ağzım sulanıyo ama yemiyeyim 3 kase buraktm evdekilere eşim iyi sen yemicen diye bize niye az buraktın dedi görevden yarın dönerse oda onu yer ohhhh kalorisiz bi aşure gününüde atlatırım

kilo verenleri tebrik ediyorum çokk azimliyiz çokkkk yeni yıla azda olsa 1 kaç kilo vermiş olarak gircem

kızlar akşam glucophage başladım 850 mg aldım
üstüne bide 3 gündür tuvalete çıkmamıştım diye ilaç içtim (2tane)
veeee ishal oldum wc den çıkamıyorum eve nasıl gitcem bakalım
inş trafik yoktur ki imkansız

kafaya koydumda benim oğlan izin veriyor mu, sözde yatırdım ve hiç vakit kaybetmeden açtım ,ne kadar yaptım dersin 20 dk evet yanlış duymadın sadece 20 dk o kadar uyuyor ya sabahın 7sinden beride ayakta
inşalah devam edeceğim canım....
hayırlı cumalar arkadaşlar..kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik ediyorum canı gönülden..

geçen hafta kilom 105,5
bu hafta:104

spor 220 dakika leslie
süpersin inşalllah hep böyle devam eder....
sağol canım mesajını aldım allah razı olsun....
offf umut of bu hafta bende varım artık dürtükler dururuz birbirimizi :)
canım benimde sezeryan. mekik işine yeni başladım tam bişey diyemiycem. her akşam 50 mekik çekmeye çalışıyorum. umarım faydası olur.
anladım canım sağol
nasılsınız hepinize hayırlı cumalar bende pazardan geldim kayınvaldem aşure göndermiş valla 1 tabak yedim dayanamadım :18:
benimde komşum getirdi mutfağı öyle bir tarçın kokusu sardı ki sorma...

ellerine sağlık canım ...

kafaya koydumda benim oğlan izin veriyor mu, sözde yatırdım ve hiç vakit kaybetmeden açtım ,ne kadar yaptım dersin 20 dk evet yanlış duymadın sadece 20 dk o kadar uyuyor ya sabahın 7sinden beride ayakta
inşalah devam edeceğim canım....
hayırlı cumalar arkadaşlar..kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik ediyorum canı gönülden..

geçen hafta kilom 105,5
bu hafta:104

spor 220 dakika leslie
süpersin inşalllah hep böyle devam eder....
sağol canım mesajını aldım allah razı olsun....
offf umut of bu hafta bende varım artık dürtükler dururuz birbirimizi :)
canım benimde sezeryan. mekik işine yeni başladım tam bişey diyemiycem. her akşam 50 mekik çekmeye çalışıyorum. umarım faydası olur.
anladım canım sağol
benimde komşum getirdi mutfağı öyle bir tarçın kokusu sardı ki sorma...

ellerine sağlık canım ...

canım keşke bu akşamdan başlasaydın yarın evdeyken ishal olurdun en azından.ama sende haklısın tabi 3 gün çıkamayınca bu kadar bozacağını tahmin edemedin sanırım rahatlatır diye düşündün. :26: ishalin kesilmesi için 1 çay kaşığı türk kahvesinin içine biraz limon sıkıp yutarsan keser.Ama az kaldı eve gitmene galiba...dayanabilcen mi ki :44:

hay allah tersliğe bak ya. Erken çıkmaya çalış bence fazla trafıge kalmazsın belkı.karşını trafiğide felaket olmus metrobüsten dolayı.beykette teyzeme gitmiştik 2,5 saatte.

asumancım sağol canım..

sorma hemde ne zor bebek, çok inatçı aynen dediği olana kadar ağlıyor

baharcım geçmiş olsun sevindim çikolata kisti olmadığına hamile kalmakta problem oluyordu çünki ,gerçi dayımın gelinindede vardı 5 sene sonra şimdi 7 aylık hamile...

ilbatum sende zayıfla sitesi var oraya üye ol orda video bölümünde bütün leslie programlarını indirmeden yapabilirsin ..

bende iki mille lesliemi yaptım duşumuda aldım haşlanmış brokoli ve yağsız salatamı yiyorum şu anda ,çünki eşim cumadan gelirken lokma dağıtıyorlarmış seviyorum diye getirmiş iki tane minicik yedim...o yüzden ekmek yemiyorum

cnm tahlillerin temiz çıkmasına sevindim birakmasaydin 99 olurdun cnm biz hayat boyunca sağlıklı beslenmeyi birakmamamiz lazım yoksa hop 100kg

Sağol canım. Çok haklısın ya biz ömür boyu yiyip içtiğimize dikkat etmek zorundayız en azından normal kilomuza düştüğümüzde 1 ay yiyip 1 ay dikkat ederek dengede tutmalıyız. Geçen endokrin doktorum dedi bu diyet ömürlük dedi kendini alıştırsan iyi edersin

Canım neden 2 tane içtin onu anlayamadım doktorun mu söylemişti :44: ishal için mümkünse 1 çay bardağı suya 1 yemek kaşığı şeker yarım çay kaşığı tuz at iç. İshale birebir.

baharcım geçmiş olsun sevindim çikolata kisti olmadığına hamile kalmakta problem oluyordu çünki ,gerçi dayımın gelinindede vardı 5 sene sonra şimdi 7 aylık hamile...

Sağol canım evet dün ben de bayağı araştırdım hamileliğe engelmiş ameliyatla alınıyormuş ben de çok üzülmüştüm ama değilmiş çok şükür. Bu arada b-fit 6 cm verdiğini okudum kilo vermeden sadece incelme sıkılaşma oldu demekki süper birşey bu. Burda da b-fit var ama bize çooooooook uzak yoksa ben de giderdim Leslie yapsam o da kar ama ona da üşeniyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…