canim masallah iyi vermissin sende
regl oncesine gelmeseydi 3kilo ustundede verirdin ama bu sonuçta guzel dikat edersen insallah haftaya 8li rakamlardasin
kilom aynı ne yazıkkı arkadaşlar pek paylaşımda bulunumıyorum biliyorum şu sıra ingiltereye gitmek için evraklarla uğrasıyorum beni 1 ay izinli yazarmısınız çunku dönus zamanım belli değıl simdilik sirket 1 aylıgına gonderıyoruz dedi ama belli olmazmış kalıs surem uzayabilirmiş herkese sevgiler iyişallah herkes en kısa zamanda emeline ulaşır öpuyorum
tebrikler 7 ler geldi umarım 8 lere çıkmazsın birdahaçok geç olmadan yazayım da geçmişi okuyayım kim ne etmiş bi bakayım
geçen haftaa:80,1
bu hafta:79,6
GİDEN: 500 gr aamaaa 7 lerrr göründü sonunda oleeeeyyyyyyy:118:
spor:240dk:122:
tam dediği mkadar gitti bundan sonra 500 gr gider en fazla demiştim.bari 1 diyim de 1 gitsin:))) ama bugün aşure deniyorum bakalım ne edecem.
ben sana özel msg attımCANSELLLLLLL canım ya sende leslie vardı sanırım bana şu zayıflatan milleri göndersen olmaz mı nolurrrrrrrrrr ya da cdleri nerede satılıyor adres versen alsam
yok ya bir günlük kaçamak değilki her gece yarısı deli gibi yedim şişler indi ondan bu kiloyu önceden verdim bence ama şişten göremedimsüpersin süperrrrr
çektiğine değdi zaten bi dahada yapmazsın çalışan için diyet zor zaten bi dde şok diyet fenaa.giden kiloni çin
aminnnnnnnnnnnnn ne güzel bir duaa teşekkürler
sen spora başladınya gelir gerisi canım takma artıya şişliktir.göndereceğim özelden leslie bi daha deneyeceğim
yaa melis bende acemi acemi yapacağım bugün başaldım pişirmeye de nasıl dayanacam.kaç yıldır yiyemiyordum gebelik şekeri derken öyleee bakıyordum bakalım ne yapacağım?_
aşure yapıp 1 kase yiyen ankara güzelim tebrik ederim.bundan sonra seni zorlayacak bişi yok tam gaz devam
benimde olur bazen.mesela dün yediğim kısr börek bugüne çıkmadı yarın veya öbürgüne çıkar amaama 1 kg iyikide gitmiş.
tebrikler artık ören olma zamanı bizlere tekrardan çok dinlendiniz yeter gari
bizde seni tebirk ederiz.sporsuz iyi gitmiş
bende ondan cumaya sakladım zaten aşure işini heheheama acemyim bakalım inşallah yenebilir düzeyde olur yoksa o kadar malzeme boşa gidecek
tamam tama yollayacam sen kafana koydun aferin sanaaa
ayyy ne güzelll kalbin neşeyle dolmuşturr.biz eşimle sinemaya gitmeyelii ooooooo çok oldu.en son gorayamı ne gitmiştik
kızlar akşam glucophage başladım 850 mg aldım
üstüne bide 3 gündür tuvalete çıkmamıştım diye ilaç içtim (2tane)
veeee ishal oldum wc den çıkamıyorum eve nasıl gitcem bakalım
inş trafik yoktur ki imkansız
ilbatum sende zayıfla sitesi var oraya üye ol orda video bölümünde bütün leslie programlarını indirmeden yapabilirsin ..
bende iki mille lesliemi yaptım duşumuda aldım haşlanmış brokoli ve yağsız salatamı yiyorum şu anda ,çünki eşim cumadan gelirken lokma dağıtıyorlarmış seviyorum diye getirmiş iki tane minicik yedim...o yüzden ekmek yemiyorum
tebrikler 7 ler geldi umarım 8 lere çıkmazsın birdaha
ben sana özel msg attım
yok ya bir günlük kaçamak değilki her gece yarısı deli gibi yedim şişler indi ondan bu kiloyu önceden verdim bence ama şişten göremedim
geçmiş olsun gazozun içine asprin at iç iyi geliyor
çok geç olmadan yazayım da geçmişi okuyayım kim ne etmiş bi bakayım
geçen haftaa:80,1
bu hafta:79,6
GİDEN: 500 gr aamaaa 7 lerrr göründü sonunda oleeeeyyyyyyy:118:
spor:240dk:122:
tam dediği mkadar gitti bundan sonra 500 gr gider en fazla demiştim.bari 1 diyim de 1 gitsin:))) ama bugün aşure deniyorum bakalım ne edecem.
evet canim bukadarina sukur dikkat etsem asureleri hupletmesem belki almazdim ama pisman degilimseninde mi regl öncesiydi?
aferin sana kız gitmiş bak, hep böyle devam :)
inşallah inerim canım artık sıkıldım 8lerden çok uzadı ya, görmem gerek bol spor bakalım ne olacak :)
sen yedin geldi ben hem yedim hem regl geldi ama bak veridğimizin hepsini ya da fazlasını almadık bu sevindirici değil mi :))))))
edeceğiz değil mi ?
ben kaybettimgeçen hafta ucundan görmüştüm oysa ,sen kaybetme aynen devam
süpersin canım ya maşallah sana
yok ben göbeğin düzleşti mi onun için soruyorum malum sezeyan sonrası benimki fena ,sen normal doğum mu yapmıştın?
senin içinde bi degisiklik olmus iyi yapmissin ohhh gule gule kullan yeni saçlarinikilo veren sabit kalan herkesi tebrik ediyorum
artıda olanlara haftaya inş. ( nevincim bu hafta 2mizde sıfır kaçamak yapıcaz ona göre )
bu arada akşam gittim
kaş bıtık aldırdım
manikür yaptırdım
saçımı kesitrdim boyattım
makyaj yaptım ve eşimle yemeğe gittim
sonra da sinemaya gidecektik ama vazgeçtik bugune erteledik
ohh ya bugun enerjıkim biraz bide kilo gitse iyi olcaktı ama haftaya inş. :)
hayırlı cumalar arkadaşlar..kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik ediyorum canı gönülden..
geçen hafta kilom 105,5
bu hafta:104
spor 220 dakika leslie
insallah veririm asurelerinde payi vardir bencecnm 600gr çok deil çiğköfte sisirmistir haftaya verirsin
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin saglikli bi sekildemerhaba,
2 gündür siteyi ve bu başlığı takip ediyorum.
ben de 90 kg üstündeyim (94kg)
ben de kilo vermek istiyorum
hatta herkes kilo vermemi istiyor.
doğumdan sonra tam 25 kilo kaldı üstümde. nasıl gidecek en ufak bir fikrim yok.
ne diyeceğimi bile toparlayamıyorum.
çünkü artık "tak" dedi. 46 beden elbise giymek nefes nefese kalmak. denemek ama yapamamak v.s.
azminizi görünce açıkçası çok takdir ettim ve tekrardan yapabilirime inandım.
aranıza katılabilir miyim?
masallah canim iyi dayanmissin asureye kocaa topikte en fazla asure yiyen ben olmusum heraldesabahtan beri aşure ile uğraştım yememyyeyim diyede 1herkeze dağıttımm 1 kase yedim en küçüğünden ayy yazarken bile ağzım sulanıyo ama yemiyeyim 3 kase buraktm evdekilere eşim iyi sen yemicen diye bize niye az buraktın dedi görevden yarın dönerse oda onu yer ohhhh kalorisiz bi aşure gününüde atlatırım
kilo verenleri tebrik ediyorum çokk azimliyiz çokkkk yeni yıla azda olsa 1 kaç kilo vermiş olarak gircem
geçmis olsun canimmmkızlar akşam glucophage başladım 850 mg aldım
üstüne bide 3 gündür tuvalete çıkmamıştım diye ilaç içtim (2tane)
veeee ishal oldum wc den çıkamıyorum eve nasıl gitcem bakalım
inş trafik yoktur ki imkansız
ah o eski azmim olsa size de yeter banada ama ancak yerimde sayıyorum ama yetti gariohh sefan olsun canım değişikilik her zaman için iyidir.
Kilo meslesini hiç sorma uzun zamndır en az kaçamağı yaptım sporada başladım artıdayım. Ya ben bi kaç gündür tuzlayıp tuzlayıp ayva yiyorum acaba vücut su tumuş olabilirmi. çok skıın canım bu duruma.
çok geçmiş olsun.
asuman ABLACIM tebrikler tekrar 70 leri gördün.sendeki azim bizede geçsin biraz ne olur artık.
artıdayım. Inşallah haftaya daha güzel olur.
ceco sana ayrıca tebrikler canım ne güzel verdin bak. Demekki biraz aç kalmak lazım.
ah ah ben de aynen öyle aslında ama sıkıldım artık bi ileri bi geri sonuç yerimde sayıyorumTamam canım :) Bir kiloyu bulsam öper başıma koyarım, razı olmak ne demek :))
sabahtan beri aşure ile uğraştım yememyyeyim diyede 1herkeze dağıttımm 1 kase yedim en küçüğünden ayy yazarken bile ağzım sulanıyo ama yemiyeyim 3 kase buraktm evdekilere eşim iyi sen yemicen diye bize niye az buraktın dedi görevden yarın dönerse oda onu yer ohhhh kalorisiz bi aşure gününüde atlatırım
kilo verenleri tebrik ediyorum çokk azimliyiz çokkkk yeni yıla azda olsa 1 kaç kilo vermiş olarak gircem
bende bayılırım ayvayı hem tuzlarım hemde azcık limonlarım : )))normalde tuza düşkünlüğüm yok o yüzden şüphelendim alışık dğil vücüt ama ayvayı tuzlayıp yemeye bayılıyorum bu sayede ayvayıda yiyorum(!)
evet canim bukadarina sukur dikkat etsem asureleri hupletmesem belki almazdim ama pisman degilimhaftaya kadar insallah veririm
senin içinde bi degisiklik olmus iyi yapmissin ohhh gule gule kullan yeni saçlarini
insallah veririm asurelerinde payi vardir bence
yedim valla çok guzel olmustu dahada yapacak komsularim var annemde (kv) yapmadi onlardanda yerim artik haftaya bu aldigimi verirsem çok sukur sonrasinda hemen vermesemde olur
hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin saglikli bi sekilde
masallah canim iyi dayanmissin asureye kocaa topikte en fazla asure yiyen ben olmusum heraldeneyse haftaya toparlarim insallah
geçmis olsun canimmm
öldümmmmmm 55 dk leslie + 10 dk tiffany ruthe yaptım (bunu kendim buldum hafif oynak bir tip olunca kıvır kıvır dur :)))
65 dk sporum var yaşasınnnnn
benidövün valla tam sopalığım yazıyım bakın
sabah 1.5 dilim ekmek
biraz menemen
2 dilim peynir
ara yok
öğlen 1 kase aşure
ara yarım halley
akşam 1 kepçe kuru fasulye
5-6 yk pilav
salata
ara 1 kase aşure
aslında yediklerin çok görünmüyor ama aşureler o açığı fazlasıyla kapamış :)
Gözün aydın :)Geçmişi okudum geldim
Kilo veren herkesi çok tebrik ederim maşallahhh hemen hemen herkes vermiş
Beyzuşummm bu haftaya listeye girebilirim dimi :26:
Gittim tahlillerimi aldım çok şükür çikolata kisti değilmiş kötü huylu değil dedi doktor...
Olur canım, eminim. Bu hafta artıdakiler Voltran'ı oluşturup güç topluyoruz haftaya eksideyiz :)...
artıdayım. Inşallah haftaya daha güzel olur.
Dürtükleriz, Voltran dedim ya işte :)) Zaten sen azimlisin, verirsin eminim.... offf umut of bu hafta bende varım artık dürtükler dururuz birbirimizi :)
Aman canım, hiç şaşırtma metabolizmanı bence. Gayet iyisin, boyun posun, verdiğin kilolar ortada. Amaaa yetmez tabii ki, son hedefine ulaşana kadar gider, güzel bir başarı hikayesi yazarsın sen, eminimah o eski azmim olsa size de yeter banada ama ancak yerimde sayıyorum ama yetti gari
sende kesin ödem vardır nevincim ayvayı tam yemişsin yani tuzla ayva yendiğini ilk kez duydum valla
ah ah ben de aynen öyle aslında ama sıkıldım artık bi ileri bi geri sonuç yerimde sayıyorum
5kilo diyetini yapmayı bile düşündüm ama vazgeçtim gibi şimdi napsak yaa bi yöntem bulsak aslında yöntem belli boğazını tutacaksın da
....
bugün bim e spor pantolon gelmiş L beden aldım bel kısmı bol geldi biraz inanamadım gerçi kalıbı büyük ama xxxl giyerdim önceden 52 beden giyerdim
Güle güle giy :) Ne güzel bir duygu değil mi? O yüzden geçen gün yazdım ben, 10 kilo büyük fark yaratıyor diye. Geçen kıştan yaklaşık 10 kilo daha zayıfım şu anda, 1 yılda 10 kilo fazla görünmese de geçen sene giyemediğim, düğmeleri kapanmayan krem rengi kabanımı bu sene rahatça giydim. Hatta öyle dolap bekliyordu, seyahate giderken aklıma geldi, deneyip olunca şaşırdım :))
Tebrik ederim seni de.. Devamı gelsin, 38 bedenlere de girelim inşallah :)
*** Bu arada seyahat deyince, albüme resim ekledim arkadaşlar. Semirancığım bilmem görecek misin? :))) Asıl resimler diğer arkadaştaydı, onu beklemeden bendekileri koydum, daha çok şehir resimleri var. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar için olağan görüntülerdir, ama özellikle akşamları, şehrin ışıltılı cıvıltılı hallerini sevdiğim için paylaşmak istedim.
Güle güle giy :) Ne güzel bir duygu değil mi? O yüzden geçen gün yazdım ben, 10 kilo büyük fark yaratıyor diye. Geçen kıştan yaklaşık 10 kilo daha zayıfım şu anda, 1 yılda 10 kilo fazla görünmese de geçen sene giyemediğim, düğmeleri kapanmayan krem rengi kabanımı bu sene rahatça giydim. Hatta öyle dolap bekliyordu, seyahate giderken aklıma geldi, deneyip olunca şaşırdım :))
Tebrik ederim seni de.. Devamı gelsin, 38 bedenlere de girelim inşallah :)
*** Bu arada seyahat deyince, albüme resim ekledim arkadaşlar. Semirancığım bilmem görecek misin? :))) Asıl resimler diğer arkadaştaydı, onu beklemeden bendekileri koydum, daha çok şehir resimleri var. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar için olağan görüntülerdir, ama özellikle akşamları, şehrin ışıltılı cıvıltılı hallerini sevdiğim için paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?