Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik eden herkese cok tesekkur ederim, ayrica kilo veren herkesi de tebrik ederim

canim masallah iyi vermissin sende
regl oncesine gelmeseydi 3kilo ustundede verirdin ama bu sonuçta guzel dikat edersen insallah haftaya 8li rakamlardasin

ayy umarim oyle olur, 8leri gormeyi istiyorum artikk ama su regl hala baslayamadi karnim tas gibi bi baslasaydi da kurtulsaydim. haftaya bildirime kadar olup bitse bari

hangi sehre gideceksin canim? ben de ingiltere'deyim belki yakina geliyorsundur

tebrikler 7 ler geldi umarım 8 lere çıkmazsın birdaha

CANSELLLLLLL canım ya sende leslie vardı sanırım bana şu zayıflatan milleri göndersen olmaz mı nolurrrrrrrrrr ya da cdleri nerede satılıyor adres versen alsam
ben sana özel msg attım

yok ya bir günlük kaçamak değilki her gece yarısı deli gibi yedim şişler indi ondan bu kiloyu önceden verdim bence ama şişten göremedim

geçmiş olsun gazozun içine asprin at iç iyi geliyor

tamam canım bakayım orayada sağol...

aman aman çok yeme valla sonu kötü pişmanlık duymanı istemem

sağol fıstığım ya

evet canim bukadarina sukur dikkat etsem asureleri hupletmesem belki almazdim ama pisman degilim haftaya kadar insallah veririm

senin içinde bi degisiklik olmus iyi yapmissin ohhh gule gule kullan yeni saçlarini

hayırlı cumalar arkadaşlar..kilo verenleri ve sabit kalanları tebrik ediyorum canı gönülden..

geçen hafta kilom 105,5
bu hafta:104

spor 220 dakika leslie

cnm 600gr çok deil çiğköfte sisirmistir haftaya verirsin
insallah veririm asurelerinde payi vardir bence
yedim valla çok guzel olmustu dahada yapacak komsularim var annemde (kv) yapmadi onlardanda yerim artik haftaya bu aldigimi verirsem çok sukur sonrasinda hemen vermesemde olur

hos geldin aramiza insallah hedefledigin kiloya ulasirsin saglikli bi sekilde

masallah canim iyi dayanmissin asureye kocaa topikte en fazla asure yiyen ben olmusum heralde neyse haftaya toparlarim insallah

geçmis olsun canimmm

ah o eski azmim olsa size de yeter banada ama ancak yerimde sayıyorum ama yetti gari
sende kesin ödem vardır nevincim ayvayı tam yemişsin yani tuzla ayva yendiğini ilk kez duydum valla
Tamam canım :) Bir kiloyu bulsam öper başıma koyarım, razı olmak ne demek :))
ah ah ben de aynen öyle aslında ama sıkıldım artık bi ileri bi geri sonuç yerimde sayıyorum
5kilo diyetini yapmayı bile düşündüm ama vazgeçtim gibi şimdi napsak yaa bi yöntem bulsak aslında yöntem belli boğazını tutacaksın da

Allah kabul etsin ellerine sağlık ve de bravo az yediğin için

öldümmmmmm 55 dk leslie + 10 dk tiffany ruthe yaptım (bunu kendim buldum hafif oynak bir tip olunca kıvır kıvır dur :)))

65 dk sporum var yaşasınnnnn

benidövün valla tam sopalığım yazıyım bakın
sabah 1.5 dilim ekmek
biraz menemen
2 dilim peynir

ara yok

öğlen 1 kase aşure

ara yarım halley

akşam 1 kepçe kuru fasulye
5-6 yk pilav
salata

ara 1 kase aşure

normalde tuza düşkünlüğüm yok o yüzden şüphelendim alışık dğil vücüt ama ayvayı tuzlayıp yemeye bayılıyorum bu sayede ayvayıda yiyorum(!)
bende bayılırım ayvayı hem tuzlarım hemde azcık limonlarım : )))

aşureye kim dayanabilir ki allah aşkına ama fazla yememek gerek tabi ,bende gelenden 3-4 t.k hüplettim ,üstüne 65 dk spor yaptım :)

aslında yediklerin çok görünmüyor ama aşureler o açığı fazlasıyla kapamış :)

bugün bim e spor pantolon gelmiş L beden aldım bel kısmı bol geldi biraz inanamadım gerçi kalıbı büyük ama xxxl giyerdim önceden 52 beden giyerdim

Son düzenleme:
Gözün aydın :)
...
artıdayım. Inşallah haftaya daha güzel olur.
Olur canım, eminim. Bu hafta artıdakiler Voltran'ı oluşturup güç topluyoruz haftaya eksideyiz :)
... offf umut of bu hafta bende varım artık dürtükler dururuz birbirimizi :)
Dürtükleriz, Voltran dedim ya işte :)) Zaten sen azimlisin, verirsin eminim.
Aman canım, hiç şaşırtma metabolizmanı bence. Gayet iyisin, boyun posun, verdiğin kilolar ortada. Amaaa yetmez tabii ki, son hedefine ulaşana kadar gider, güzel bir başarı hikayesi yazarsın sen, eminim

bugün bim e spor pantolon gelmiş L beden aldım bel kısmı bol geldi biraz inanamadım gerçi kalıbı büyük ama xxxl giyerdim önceden 52 beden giyerdim

Güle güle giy :) Ne güzel bir duygu değil mi? O yüzden geçen gün yazdım ben, 10 kilo büyük fark yaratıyor diye. Geçen kıştan yaklaşık 10 kilo daha zayıfım şu anda, 1 yılda 10 kilo fazla görünmese de geçen sene giyemediğim, düğmeleri kapanmayan krem rengi kabanımı bu sene rahatça giydim. Hatta öyle dolap bekliyordu, seyahate giderken aklıma geldi, deneyip olunca şaşırdım :))
Tebrik ederim seni de.. Devamı gelsin, 38 bedenlere de girelim inşallah :)

*** Bu arada seyahat deyince, albüme resim ekledim arkadaşlar. Semirancığım bilmem görecek misin? :))) Asıl resimler diğer arkadaştaydı, onu beklemeden bendekileri koydum, daha çok şehir resimleri var. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar için olağan görüntülerdir, ama özellikle akşamları, şehrin ışıltılı cıvıltılı hallerini sevdiğim için paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

inşalllah valla girelim yeter bu şişkoluk

resimler şahane sende süper çıkmışsın maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…