Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zeynep 957----- | İzinli|-----|izinli|

İlbatum----- | 79.9|-----|90.4(+500)|

Toksin----- |68.8|-----|68.5(-300)|

Nevzamansız----- | 97.5|-----|98.4(+900)|

Beyzus----- | 87|-----|85.8(-1200)|

Fadime02----- | 100.3|-----|100.3(0.00)|

Yasafat----- |83.4|-----|83.4(0.00)|-----|izinli|

Derin----- |115|-----|114.8(-200)|

Yena----- |izinli|-----|izinli|

Ceco34----- |112.4|----- |109.5(-2900)|

Yst38----- |92.100|-----|92(-100)|

3melegmvar----- |72.4|-----|73(+600)|

Yağmurgözlü----- | 99|-----|99.3(+300)|

Saferan----- |119.8| -----119(-800)|

Umuttt----- |83.1|-----|84.2( +1100)|

Asumanzeynep----- | 80.3|-----|79.9(-400)|

Dalokaysmom----- | 89.5|-----|98.9(+400)|

Semiran----- |90.7|-----|90.200(-500)|

Banu145145----- |106.1|-----|?|

Gulma----- | 93.5|-----|93.5(0.00)|

Corazon----- |96.1|-----|?|

AyseC52----- | 98.1|-----|98.1(0.00)|

Tebessüm77----- | 83.3|-----|82.3(-1000)|

Profit----- |87.1|-----|87(-100)|

Bitmedi----- |105.5|-----|105(-500)|

Ece78----- | 80.1|-----|79.6(-500)|

Efsunlu----- | 88|-----|?|

Dilek78----- |93.2|----|?|

Yotsuz----- |86.4|-----|84.8(-800)|

Yasemenn----- | 85.6|-----|84.8(-800)|

Karanfil83----- |90.800|-----|?|

İlknur83-----|97|-----|97(0.00)|

Toztoprak-----|105.5|-----|104(-1500)|

Nursena |89.5|

TrulyScrumptious |90.2|

Tombulkelebekim |108.1|

Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500

Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200

resimler şahane sende süper çıkmışsın maşşallah
Sağol canım :)
İyi akşamlar arkadaşlar....

Kilo veren ve gayret eden herkesi çok kutluyorum...
Ellerine sağlık, teşekkür ederiz. Ben de gayret gösteren herkesi kutluyorum, en başta dereceye girenleri, devamında kilo kaybedenleri, sabit kalanları :))

Son düzenleme:
Kilo veren herkesi tebrik ederim umarım her hafta en az 1er kilo veririz

Spora başlamam şart :26: bu nasıl bir üşengeçlik var üstümde yaaa

herkese meraba ilk önce kilo bildirimimi yapim arkadaşlar 10 gün önce 94.200 idim şuan 91 im çok multlu oldum ama bugün izinliydik kardeşimle biraz azıttık bütün gün gezdik alışveriş yaptık ve yemeğide fazla kaçırdım ama pişman dilim kendimi ödüllendiriyorum..

hemde nasıl dahada saat 7 dayansamda bari bu satten sonra yemesem gece 2-3 gibi yatıyorum o saate kesin acıkırım
bayağı geç yatıyorsun canım inşallah acıkmazsın.....
bugün bim e spor pantolon gelmiş L beden aldım bel kısmı bol geldi biraz inanamadım gerçi kalıbı büyük ama xxxl giyerdim önceden 52 beden giyerdim
ne güzel bir duygu değil mi 38leride giyeceğiz inşallah canım
voltrannnnnnnn tamam bu hafta voltran olalım bakalım :)
aşkolsun beyzuş ablam ya 500 gram aldım diye insan 90lara taşır mı tekrar beni (( halbuki ben 80.4 üm

şaka bir yana ellerine ,emeğine sağlık ,helal et hakkını zamanını aldık

kızlar hepinizi tebrik ederim harikasınız....

ayyy bu hafta cecomda var nasıl sevindim ya, beyzuş ablam ya sana da helal olsun...
toztoprak zaten tozunu attırır artık buranın :)))) canım senin adın ne bu arada...

Ayyyy ne yapmışım ben öyle.....

Hemen düzeltiyorum canım kusura bakma....

...........................

tesekkur ederim beyzuscugum cok incesin
bilseydim gecen hafta yer bu hafta yapardim o diyeti
bu hafta veremem ama belki koruyabilirim bir ihtimal, umarim :18:

Herkese merhabalarrrrrrrrr :122: açılın kraliçe geliyor

Anammmmmmmm inanamıyorum yaaa tamam bu hafta iyi kilo verdim ama ben Fulya ve Fisunun beni geçtiklerini düşünüyordum doğrusu.
Buraya başlayalı 4 ay oldu ve bu ikinci tacım Allah hepimize nasip etsin ve inşallah hepbirlikte yeni yıla çok daha dinç ve fıstık gibi biriceğiz inşallah :122: Oyyyy yeni hedefimi belirliyeyimde kaldığım yerden devam edeyim nasıl bir gaza geldiysem oturduğum yerde zıplayasım var

Görmemişin Tacı olmuş tutmuş tepesini koparmış

banucum akşama sendeyim misafir kabul edermisin aşure kokusu aldım sanki...
Allah kabul etsin canım
[/b]

Sağol Ablacığım Allah bütün aşure yapanlarınkini kabul etsin
Aaaa ne demek ablacığım başımın üzerinde yerin var.

canım kutlarım çok yakında 2 li basamaklar geliyor. inşallah devamı da tıkıt tıkıt gelir

Sağ ol canım darısı herkesin başına bu hafta baya kastım kendimi ama sonuçuma deydi doğrusu. Bu hafta kendimi okadar kasmamayı düşünüyorum çünkü bir ara baş dönmesi bile yaşadım en sonunda eşim kızdı okadarda değil haftada 500 gr yeter fazlada zorlama diye

Ablacığım Eline ve yüreğine sağlık bende çok içtenlikle aminnnnnn derim ancak bu duvaya
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.... Amin

kilo veren herkesi tebrik ederim. ama kimse kusura bakmasın. bravolar cecoya.(banu demek tuhaf geliyor nedense:)) valla canım bu haftanın tacını ben sana verdim :) güle güle kullan.

Sağ ol canım bende büyük bir sevinç ve gururla tacı kabul ediyorum ve gözüm gibi bakacağıma söz veriyorum
Ay bir an kendimi Güzellik Yarışmasında Birinci olmuş Gözyaşı döken 20lik kızlardan gibi hissettim İnşallah haftayada güzel bir sonuç alırımda taçı benden daha güzel bir sonuç vermiş olsan arkadaşa teslim ederim

Maaşallah canım Allah nazardan saklasın sizi
Saçlarını güle güle kullan eminim bu enerjiyle sen haftaya da süper bir bildirim yaparsın

Senin için çok sevindim canım darısı biz diğer PCOlulara :122: o vermen gereken 1 kiloyuda sakın kafana takma eminim ayın 15inde gitmiş olucaktır o ufacık fazlalık

Canım inşallah haftaya sende çok güzel bir sonuç bildirirsin Ben bu hafta biraz abarttım uzun süreli çekilmez bıkar iyice salarım diye bu hafta biraz daha kendimi kasmadan yemeyi düşünüyorum inşallah aynı şekilde devam ederimde şu fazlalıklardan kurtulurum :122:

Tabiki katılabilirsin hatta aramıza hoşgeldin İnşallah sende istediğin kiloya sağlıkı bir şekilde düşersin.

ceco sana ayrıca tebrikler canım ne güzel verdin bak. Demekki biraz aç kalmak lazım.

Canım kesin biraz aç kalmak gerekiyor ama eşim abartmamı yasakladı sonra tam vermeye başlamışken pes edersin diyor. Aslında haksızda sayılmaz çünkü ben uzun süreli sıkıntıya gelemiyorum ama inşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verebileceğiz hepbirlikte

Canım çok geçmiş olsun eminim şu an daha iyisindir. O ilaç iki yada üç kere öyle yaptıktan sonra bünye alışıyor ve umarım sağ sağlık eve varabilmişsindir

Güzelim hadi bir kaseyi anladım canın çekti ikinciside ikramiyesimi aslında fazla yememişsin ama Özleminde dediği gibi ikinci keşke olmasaymış. Bende bugün aşure yaptım ve inan malzemeleri haşlarken bile olmuş mu diye baktıklarımı ısırıp attim Allah affetsin ama her olmuşmu diye ısırdığımı yeseydim yanmıştım birde şekerinin tadına baktım

Tamam tamam bakma öyle en sonunda dayanamadım kazanın dibinde çok az vardı 3 - 4 kaşık kase kirtlettiğime deymez dedim hüplettim artık pazar günü kendime vermiş olduğum aşure hakkımı yarıya düşürdüm kendime ceza olarak

Ablacığımmmmmmmmm Ellerine sağlık Hakkını helal et yorduk yine seni
Bu hafta bildirim yapan herkesi eksisiyle artısıyla tebrik ediyorum ve beni tebrik eden herkesi kocaman öpüyorum
İnanın sizin desteğiniz ve motivasyonunuz olmasaydı kesinlikle veremezdim bu kiloyu. İyiki varsınız

Özlemmmmmmmmmmmmm hele sen canım benim gerçekten çok iyi bir dostsun burdan olsun özelden olsun devamlı beni motive ettin. Allah hepinizden razı olsun... Rabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda ... Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…