- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bayağı geç yatıyorsun canım inşallah acıkmazsın.....
ne güzel bir duygu değil mi 38leride giyeceğiz inşallah canım
voltrannnnnnnn tamam bu hafta voltran olalım bakalım :)
aşkolsun beyzuş ablam ya 500 gram aldım diye insan 90lara taşır mı tekrar beni(( halbuki ben 80.4 üm
şaka bir yana ellerine ,emeğine sağlık ,helal et hakkını zamanını aldık
kızlar hepinizi tebrik ederim harikasınız....
ayyy bu hafta cecomda var nasıl sevindim ya, beyzuş ablam ya sana da helal olsun...
toztoprak zaten tozunu attırır artık buranın :)))) canım senin adın ne bu arada...
Herkese merhabalarrrrrrrrr :122: açılın kraliçe geliyor
Anammmmmmmm inanamıyorum yaaa tamam bu hafta iyi kilo verdim ama ben Fulya ve Fisunun beni geçtiklerini düşünüyordum doğrusu.
Buraya başlayalı 4 ay oldu ve bu ikinci tacımAllah hepimize nasip etsin ve inşallah hepbirlikte yeni yıla çok daha dinç ve fıstık gibi biriceğiz inşallah :122: Oyyyy yeni hedefimi belirliyeyimde kaldığım yerden devam edeyim nasıl bir gaza geldiysem oturduğum yerde zıplayasım var
Görmemişin Tacı olmuş tutmuş tepesini koparmış
Sağol canım şükür temiz çıktı rahatladım bende aynı ilacı kullanıyorum.çok sağol canım benim...bencede mezurada çok önemliydi olsun yavaş yavaş gidecek inş kilolarımız...
banucum inş temiz çıkar ..banada başta iştahsızlık yapmıştı lust...kullanıyorum ben
Nefisler yaaa bir ara muhakkak yapıcam şöyle 5 kilo veriyim sen bana tarifi tekrar verirsin şimdi yazmıyım çünkü yaparım::)))CAnım o kurabiyeler bize göre değilyağlıdır biraz o yüzden zaten yemedim ya
Ama yinede tarifini verim sana
125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor
Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak o yüzden sık sık kontrol etmek lazım ben bugün bir tepsisini yaktım
İstiyorsan sadece yumurta sarısı sürüp sonradan üzerine erimiş çikolata dökebilirsin yada yenilen o gıda boyalarıyla boyayabilirsin
Dur bide resim eklimde tam olsun
Eki Görüntüle 303798 Eki Görüntüle 303799
Bugün bütün gün hastahanedeydim beyzuş ablacım kilom aynı............................
Herkese merhabalarrrrrrrrr :122: açılın kraliçe geliyor
Anammmmmmmm inanamıyorum yaaa tamam bu hafta iyi kilo verdim ama ben Fulya ve Fisunun beni geçtiklerini düşünüyordum doğrusu.
Buraya başlayalı 4 ay oldu ve bu ikinci tacımAllah hepimize nasip etsin ve inşallah hepbirlikte yeni yıla çok daha dinç ve fıstık gibi biriceğiz inşallah :122: Oyyyy yeni hedefimi belirliyeyimde kaldığım yerden devam edeyim nasıl bir gaza geldiysem oturduğum yerde zıplayasım var
Sağol Ablacığım Allah bütün aşure yapanlarınkini kabul etsin
Aaaa ne demek ablacığım başımın üzerinde yerin var.
Sağ ol canım darısı herkesin başınabu hafta baya kastım kendimi ama sonuçuma deydi doğrusu. Bu hafta kendimi okadar kasmamayı düşünüyorum çünkü bir ara baş dönmesi bile yaşadım en sonunda eşim kızdı okadarda değil haftada 500 gr yeter fazlada zorlama diye
Ablacığım Eline ve yüreğine sağlık bende çok içtenlikle aminnnnnn derim ancak bu duvaya
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.... Amin
Sağ ol canım bende büyük bir sevinç ve gururla tacı kabul ediyorum ve gözüm gibi bakacağıma söz veriyorum
Ay bir an kendimi Güzellik Yarışmasında Birinci olmuş Gözyaşı döken 20lik kızlardan gibi hissettimİnşallah haftayada güzel bir sonuç alırımda taçı benden daha güzel bir sonuç vermiş olsan arkadaşa teslim ederim
Maaşallah canım Allah nazardan saklasın sizi
Saçlarını güle güle kullan eminim bu enerjiyle sen haftaya da süper bir bildirim yaparsın
Senin için çok sevindim canım darısı biz diğer PCOlulara :122: o vermen gereken 1 kiloyuda sakın kafana takma eminim ayın 15inde gitmiş olucaktır o ufacık fazlalık
Canım inşallah haftaya sende çok güzel bir sonuç bildirirsinBen bu hafta biraz abarttım uzun süreli çekilmez bıkar iyice salarım diye bu hafta biraz daha kendimi kasmadan yemeyi düşünüyorum inşallah aynı şekilde devam ederimde şu fazlalıklardan kurtulurum :122:
Tabiki katılabilirsin hatta aramıza hoşgeldinİnşallah sende istediğin kiloya sağlıkı bir şekilde düşersin.
Canım kesin biraz aç kalmak gerekiyor ama eşim abartmamı yasakladısonra tam vermeye başlamışken pes edersin diyor. Aslında haksızda sayılmaz çünkü ben uzun süreli sıkıntıya gelemiyorum ama inşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verebileceğiz hepbirlikte
Canım çok geçmiş olsun eminim şu an daha iyisindir. O ilaç iki yada üç kere öyle yaptıktan sonra bünye alışıyor ve umarım sağ sağlık eve varabilmişsindir
Güzelim hadi bir kaseyi anladım canın çekti ikinciside ikramiyesimiaslında fazla yememişsin ama Özleminde dediği gibi ikinci keşke olmasaymış. Bende bugün aşure yaptım ve inan malzemeleri haşlarken bile olmuş mu diye baktıklarımı ısırıp attim Allah affetsin ama her olmuşmu diye ısırdığımı yeseydim yanmıştım birde şekerinin tadına baktım
Tamam tamam bakma öyle en sonunda dayanamadım kazanın dibinde çok az vardı 3 - 4 kaşık kase kirtlettiğime deymez dedim hüplettimartık pazar günü kendime vermiş olduğum aşure hakkımı yarıya düşürdüm kendime ceza olarak
Ablacığımmmmmmmmm Ellerine sağlıkHakkını helal et yorduk yine seni
Bu hafta bildirim yapan herkesi eksisiyle artısıyla tebrik ediyorum ve beni tebrik eden herkesi kocaman öpüyorum
İnanın sizin desteğiniz ve motivasyonunuz olmasaydı kesinlikle veremezdim bu kiloyu. İyiki varsınız
Özlemmmmmmmmmmmmm hele sen canım benim gerçekten çok iyi bir dostsun burdan olsun özelden olsun devamlı beni motive ettin. Allah hepinizden razı olsun... Rabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda ... Aminnnnnnnnnn
kız sen ne fenasın çok güldüm ya demek bu hafta yapardın ha :))))tesekkur ederim beyzuscugum cok incesin
bilseydim gecen hafta yer bu hafta yapardim o diyeti
bu hafta veremem ama belki koruyabilirim bir ihtimal, umarim :18:
vayyyyyyyy kraliçemiz teşrif etmiş hoşgelmiş :)))Herkese merhabalarrrrrrrrr :122: açılın kraliçe geliyor
Sağol Ablacığım Allah bütün aşure yapanlarınkini kabul etsin
Aaaa ne demek ablacığım başımın üzerinde yerin var.
Sağ ol canım darısı herkesin başınabu hafta baya kastım kendimi ama sonuçuma deydi doğrusu. Bu hafta kendimi okadar kasmamayı düşünüyorum çünkü bir ara baş dönmesi bile yaşadım en sonunda eşim kızdı okadarda değil haftada 500 gr yeter fazlada zorlama diye
Ablacığım Eline ve yüreğine sağlık bende çok içtenlikle aminnnnnn derim ancak bu duvaya
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.... Amin
Sağ ol canım bende büyük bir sevinç ve gururla tacı kabul ediyorum ve gözüm gibi bakacağıma söz veriyorum
Ay bir an kendimi Güzellik Yarışmasında Birinci olmuş Gözyaşı döken 20lik kızlardan gibi hissettimİnşallah haftayada güzel bir sonuç alırımda taçı benden daha güzel bir sonuç vermiş olsan arkadaşa teslim ederim
Maaşallah canım Allah nazardan saklasın sizi
Saçlarını güle güle kullan eminim bu enerjiyle sen haftaya da süper bir bildirim yaparsın
Senin için çok sevindim canım darısı biz diğer PCOlulara :122: o vermen gereken 1 kiloyuda sakın kafana takma eminim ayın 15inde gitmiş olucaktır o ufacık fazlalık
Canım inşallah haftaya sende çok güzel bir sonuç bildirirsinBen bu hafta biraz abarttım uzun süreli çekilmez bıkar iyice salarım diye bu hafta biraz daha kendimi kasmadan yemeyi düşünüyorum inşallah aynı şekilde devam ederimde şu fazlalıklardan kurtulurum :122:
Tabiki katılabilirsin hatta aramıza hoşgeldinİnşallah sende istediğin kiloya sağlıkı bir şekilde düşersin.
Canım kesin biraz aç kalmak gerekiyor ama eşim abartmamı yasakladısonra tam vermeye başlamışken pes edersin diyor. Aslında haksızda sayılmaz çünkü ben uzun süreli sıkıntıya gelemiyorum ama inşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verebileceğiz hepbirlikte
Canım çok geçmiş olsun eminim şu an daha iyisindir. O ilaç iki yada üç kere öyle yaptıktan sonra bünye alışıyor ve umarım sağ sağlık eve varabilmişsindir
Güzelim hadi bir kaseyi anladım canın çekti ikinciside ikramiyesimiaslında fazla yememişsin ama Özleminde dediği gibi ikinci keşke olmasaymış. Bende bugün aşure yaptım ve inan malzemeleri haşlarken bile olmuş mu diye baktıklarımı ısırıp attim Allah affetsin ama her olmuşmu diye ısırdığımı yeseydim yanmıştım birde şekerinin tadına baktım
Tamam tamam bakma öyle en sonunda dayanamadım kazanın dibinde çok az vardı 3 - 4 kaşık kase kirtlettiğime deymez dedim hüplettimartık pazar günü kendime vermiş olduğum aşure hakkımı yarıya düşürdüm kendime ceza olarak
Ablacığımmmmmmmmm Ellerine sağlıkHakkını helal et yorduk yine seni
Bu hafta bildirim yapan herkesi eksisiyle artısıyla tebrik ediyorum ve beni tebrik eden herkesi kocaman öpüyorum
İnanın sizin desteğiniz ve motivasyonunuz olmasaydı kesinlikle veremezdim bu kiloyu. İyiki varsınız
Özlemmmmmmmmmmmmm hele sen canım benim gerçekten çok iyi bir dostsun burdan olsun özelden olsun devamlı beni motive ettin. Allah hepinizden razı olsun... Rabbim kalbinizden geçen tüm dualarınızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda ... Aminnnnnnnnnn
...........................
Ayyyy ne yapmışım ben öyle.....
Hemen düzeltiyorum canım kusura bakma....
kız sen ne fenasın çok güldüm ya demek bu hafta yapardın ha :))))
vayyyyyyyy kraliçemiz teşrif etmiş hoşgelmiş :)))
hakettin canım benim sen bu hafta çok dikkat ettin maşallah, hep böyle güzel bildirimlerin olsun inşallah
ne güzel bir duygu değil mi sanki birden manken olmuş gibi hissediyor insan kendini :)
geçen haftada ben öyleydim içim kıpır kıpırdı seni çok iyi anlıyorum canım benim inşallah hep böyle olursun...
canım benim ne önemi var hepimiz burada arkadaşız ve birbirimizi motive etmek için varız ve ben sana ilk defa bu kadar güvendim, güvendiğim kadarda varmış yüzümü kara çıkarmadın helal olsun sana...
amin canım rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah
ablam hiç önemi yoktu emin ol haftaya düzeltirdin zahmet ettin tüh üzüldüm şimdi ,kusura bakma ne olur, ellerine sağlık tekrar
tebrik ederim kralicem:124::122:
hayran oldum ilk haftan olsa anlardim da arada bir yerde bu kadar cok vermek harika birsey ac mi gezdin yoksa cok mu spor yaptin :26: kiskandimmmmmmmmbenim korkunc diyeti uygulasan demek kimbilir kac kilo verecekmissin harika gidiyorsun aynen boyle devam et canim bak beni de motive ettin tekrardan. artik seni gecmeye caliscam haftaya
Sağol canım şükür temiz çıktı rahatladım bende aynı ilacı kullanıyorum.
Nefisler yaaa bir ara muhakkak yapıcam şöyle 5 kilo veriyim sen bana tarifi tekrar verirsin şimdi yazmıyım çünkü yaparım::)))
Bugün bütün gün hastahanedeydim beyzuş ablacım kilom aynı.
Tüm kilo verenleri kutlarım ceco fırtına gibi esmişsin bravoooooo.
Bir şey değil graliçam...Sen her hafta böyle güzel kilolar ver;ben yorulmam...Seve seve yapıyorum...
Bak: haftaya da birinci ol sana ;3 ayrı model taç vermeyen Beyza artık buralara gelemez.Hadi göreyim seni....
kız sen ne fenasın çok güldüm ya demek bu hafta yapardın ha :))))
vayyyyyyyy kraliçemiz teşrif etmiş hoşgelmiş :)))
hakettin canım benim sen bu hafta çok dikkat ettin maşallah, hep böyle güzel bildirimlerin olsun inşallah
ne güzel bir duygu değil mi sanki birden manken olmuş gibi hissediyor insan kendini :)
geçen haftada ben öyleydim içim kıpır kıpırdı seni çok iyi anlıyorum canım benim inşallah hep böyle olursun...
canım benim ne önemi var hepimiz burada arkadaşız ve birbirimizi motive etmek için varız ve ben sana ilk defa bu kadar güvendim, güvendiğim kadarda varmış yüzümü kara çıkarmadın helal olsun sana...
amin canım rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah
ablam hiç önemi yoktu emin ol haftaya düzeltirdin zahmet ettin tüh üzüldüm şimdi ,kusura bakma ne olur, ellerine sağlık tekrar
kızlarrrrr ben geldimmmmm hatta geçmişi de okudum geldim,ker konuya vakıfım istediginiz yerden sorabilirsiniz
ccecoşşş seni tebrik ediyorummm önceliklee vallahi nerdeyse 3 kg nasıl yaptınnn
vee veren,yerinde sayan hatta artılarda olan bütün arkadaşlarımıda tebrik ediyorum bu yoldasavaşlar verip ve sabah bir ümitle kalkıp bildirim yaptıkları için
vee şimdi de sıra bana geldiiii 5.30 da diyetisyen randevum vardı kontrol etti beni...
bende doktor bildirimi yapıyorum 118.3 ten 116.0 olmuşummm. üstelik reglimin 2.günü
ilk hafta da 2 kilo vermişim ve çokkk mutluyum
kızlarrrrr ben geldimmmmm hatta geçmişi de okudum geldim,ker konuya vakıfım istediginiz yerden sorabilirsiniz
vee veren,yerinde sayan hatta artılarda olan bütün arkadaşlarımıda tebrik ediyorum bu yoldasavaşlar verip ve sabah bir ümitle kalkıp bildirim yaptıkları için
vee şimdi de sıra bana geldiiii 5.30 da diyetisyen randevum vardı kontrol etti beni...
bende doktor bildirimi yapıyorum 118.3 ten 116.0 olmuşummm. üstelik reglimin 2.günü
Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900
Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500
Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
yormak istemezdim ablacım o yüzden üzüldüm.....Niye üzülüyorsun Özlemciğim....Sonuçta yanlış yazmışım,düzeltmem gerek.Kayıt ediyorum zaten düzeltmesi hiç sorun olmuyor....
Sen de sağol canım....
İnşallah canımbirincilik işin makarası ama insan gerçekten kendini bir sonraki haftaya çok daha güçlü hissediyor güzel bir sonuç alınca. Ben inanıyorum ki sen haftaya benden daha iyi bir bildiri yapıcaksın ama benimde elim armut toplamıyor
Birlikte bu energiyle çok güzel kilolar vericeğiz inşallah...Aminnnnnnn
Bu arada sen birde regl öncesi bukadar kilo verdin üstelik noel zamanıasıl başarı senin canım inşallah haftayada bukadar güzel olur.
Sağ ol canım darısı seni başınaMerak etme o kurabiyelerin tarifini ne zaman istersen sana veririm bencede şimdi yazma bende aslında yapmayacaktımda yeğenlerime hayır diyemiyorum okadar tatlı Tete ne olur yaparmısın diye arkadan sesleniyorlar ki
Ablacığım valla ben bu gazla kesin yine çok dikkatli olurum ucunda taç varBu hafta biraz karın kaslarıma çalışmak istiyorum az daha düzleşsin artık karnım acaba günde 20 mekik çeksem bir haftada fark edermi diyorum ama bakakda görek
Artık sende önümüzdeki hafta beni utandırmaz yine 7 lere inersin ama bu sefer 78.5 olsungaranti olur en azından. Ben eminim bu hafta kesinlikle o çantayı sonuna kadar hak edeceksin. Tabi bende kendimi tutacağım ki verdiklerimi geri almayayım hatta yine güzel kilolar vereyim
canım hoş geldinbu arada ben sana dün akşam demedim mi eksilerde çıkarsın diye İnşallah bundan sonra hepimiz eksilerde geziceğiz inşallah. Bende seni tebrik ediyorum canım harika iş çıkarmışsın.
beyzuş ablacım ellerine sağlık ve de tebrik ederşm maşallahın var
toztoprak sana da tebrikler hep böyle devam edersin inşallah
cecom kraliçem
İnşallah canımbirincilik işin makarası ama insan gerçekten kendini bir sonraki haftaya çok daha güçlü hissediyor güzel bir sonuç alınca. Ben inanıyorum ki sen haftaya benden daha iyi bir bildiri yapıcaksın ama benimde elim armut toplamıyor
Birlikte bu energiyle çok güzel kilolar vericeğiz inşallah...Aminnnnnnn
...harikasın maşallah sana, haftayada böyle olur inşallah ....
hımmm söyle bakalım ben kaç kiloyum
evet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
Sen de sağol canım benim....
Senin de maaşallahın var.Allah daim etsin ;bu gidişler durmasın inşallah....
Bu hafta listeye giriyordun canım...Geç bildirim yaptığın için kendini listede göremeyeceksin..Aslında düzeltme yapıp seni listeye ekleyebilirim ama düzeltmeler yaparak 2 kez yayınladım tekrar yayınlayıp kafaları karıştırmak istemiyorum...
Tabii ki listedesin...Haftaya cuma ;bu günkü kilonu da listede belirterek yeni kilonu ilave etsem bana kırılmazsın değilmi?
Bir de kilonu daha erken bildirsen çok iyi olacak.Topiğimizin kuralı olarak saat 13.00 e kadar kiloları bildiriyoruz.Tabii bir takım esnekliklerimiz oluyor ama ,bu gün çok geç bildirim yaptın...
Haftaya her şeyi ikimizde düzeltiriz...
Tebrik ediyorum,çok iyi kilo vermişsin.Daim olsun inşallah...
evet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?