evet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
kıyamam ben sanaaaa hevesin niye kırılıyor ,maşallah 3 kiloya yakın verdin daha ne olsun. bu seni neden yeterince motive etmiyor canım ya hangi diyeti yaparsan yap bu kadar veremezsin ,üzülmenin değil sevinmenin zamanı şimdi. ben bu hafta 2800 verseydim offf ne güzel olurdu yani yerinde olmak için can atıyorum desem inanır mısın :))) korumak güç dikkat etmen gerek biliyorsun değil mi? ben senden haftaya 8leri bekliyorum....evet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
...
inş canımmmm ayhhh her hafta böyle 2şer 2şer versem daha ne isterim kiii...
ahh evet seni gördümm aman olsun ne olak 500grcık bence haftaya telafi edeceksin
cnmya üzülme bende 3.200 verdim ama bende henüz listede yokum sakın moralini bozma aynen tam gaz yola devam...
bende internetten indirdim istersen link atıyım biraz zaman alıyo ama değiyo eski videoları war görüntüler iyi değil ama hareketler aynı..yeni videoları iyi..
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
Tamam canım daha sonra alıyım yerim ben onları yiğenlerde çok seviliyor.İnşallah canımbirincilik işin makarası ama insan gerçekten kendini bir sonraki haftaya çok daha güçlü hissediyor güzel bir sonuç alınca. Ben inanıyorum ki sen haftaya benden daha iyi bir bildiri yapıcaksın ama benimde elim armut toplamıyor
Birlikte bu energiyle çok güzel kilolar vericeğiz inşallah...Aminnnnnnn
Bu arada sen birde regl öncesi bukadar kilo verdin üstelik noel zamanıasıl başarı senin canım inşallah haftayada bukadar güzel olur.
Sağ ol canım darısı seni başınaMerak etme o kurabiyelerin tarifini ne zaman istersen sana veririm bencede şimdi yazma bende aslında yapmayacaktımda yeğenlerime hayır diyemiyorum okadar tatlı Tete ne olur yaparmısın diye arkadan sesleniyorlar ki
Ablacığım valla ben bu gazla kesin yine çok dikkatli olurum ucunda taç varBu hafta biraz karın kaslarıma çalışmak istiyorum az daha düzleşsin artık karnım acaba günde 20 mekik çeksem bir haftada fark edermi diyorum ama bakakda görek
Artık sende önümüzdeki hafta beni utandırmaz yine 7 lere inersin ama bu sefer 78.5 olsungaranti olur en azından. Ben eminim bu hafta kesinlikle o çantayı sonuna kadar hak edeceksin. Tabi bende kendimi tutacağım ki verdiklerimi geri almayayım hatta yine güzel kilolar vereyim
canım hoş geldinbu arada ben sana dün akşam demedim mi eksilerde çıkarsın diye İnşallah bundan sonra hepimiz eksilerde geziceğiz inşallah. Bende seni tebrik ediyorum canım harika iş çıkarmışsın.
canım sen ne yaptında verdin maşallah sana...
iyi geceler kızlarr ceco masallah kralıce olmussun kızz tebrıklerr
kılo veren veremeyen herkezı tebrık ederım
masallah herkez cok guzel kılo vermıss
beyzus abla elıne saglık
görümcemin oglu sunnet oldu bugun aksama kadar onlarla ugrastık geldım bır bakayım dedım bir tarfatsn dızime bakıyorum
İyi geceler gülma nasılsın.3melegmvar+, eslem, ceco34+, mmery
iyi geceler kızlar
Aynı şekilde yapıcan canım kilonu değiştir işlem aynı...kızlarr size bir sorum olacak... ben çizelgemi nasıl eksiltecegim..yani 116 oldumya nasıl yazcam? onunda linki var mı?
ahh bir de onu ögrenirsem bayağı kıdemleneceğim burada..
3melegmvar+, eslem, ceco34+, mmery
iyi geceler kızlar
İyi geceler gülma nasılsın.
Aynı şekilde yapıcan canım kilonu değiştir işlem aynı...
hımm anladım canım sağolya kötü örnek olmak istemiyorum ama destekleyici bişey kullanıyorum ben..
kızlarr size bir sorum olacak... ben çizelgemi nasıl eksiltecegim..yani 116 oldumya nasıl yazcam? onunda linki var mı?
ahh bir de onu ögrenirsem bayağı kıdemleneceğim burada..
evet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
3melegmvar+, eslem, ceco34+, mmery
iyi geceler kızlar
Azmı canım süper ya.teşekkür ederm banuuu.. 2 kilo 2kilodur dimi
Aaaaaa aynı ben::)))))
Azmı canım süper ya.
Aaaaaa aynı ben::)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?