Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnmya üzülme bende 3.200 verdim ama bende henüz listede yokum sakın moralini bozma aynen tam gaz yola devam...

kıyamam ben sanaaaa hevesin niye kırılıyor ,maşallah 3 kiloya yakın verdin daha ne olsun. bu seni neden yeterince motive etmiyor canım ya hangi diyeti yaparsan yap bu kadar veremezsin ,üzülmenin değil sevinmenin zamanı şimdi. ben bu hafta 2800 verseydim offf ne güzel olurdu yani yerinde olmak için can atıyorum desem inanır mısın :))) korumak güç dikkat etmen gerek biliyorsun değil mi? ben senden haftaya 8leri bekliyorum....
...
inş canımmmm ayhhh her hafta böyle 2şer 2şer versem daha ne isterim kiii...

ahh evet seni gördümm aman olsun ne olak 500grcık bence haftaya telafi edeceksin

keşkeeee hep 2 gitse ne kalır geriye :)

inşallah telafi edebilirim canım spora başladım bakalım inşallah fayda eder.

canım paylaşım için sağol. hem leslilere baktım hemde daha birçok yararlı bilgi var. hoşuma gitti. eline sağlık tşk ederim. bugün farklı bir 3 mil indirdim.çok hareketli henüz yapmaya fırsatım olmadı ama. hızlandırılmış tur gezdim baya güzel yani. bide en altta uygulamalı yemek tarifi vermiş. merak ettim. ne yemeği yaptı biliyomusunuz. yağda yumurta, yanına muz çilekli yoğurt, çilek süt yaptı blendırda geçirdi. yumurtanın yanına koydu bardakla, hazır ısıtmalık etler balıklar filan oluyor ya. ondan yaptı tavada. yanında brokoli haşladı. içine fiyonk makarna koydu. yemek yaptım diye geçindi.

Tamam canım daha sonra alıyım yerim ben onları yiğenlerde çok seviliyor.

kızlarr size bir sorum olacak... ben çizelgemi nasıl eksiltecegim..yani 116 oldumya nasıl yazcam? onunda linki var mı?

ahh bir de onu ögrenirsem bayağı kıdemleneceğim burada..

iyi geceler kızlarr ceco masallah kralıce olmussun kızz tebrıklerr
kılo veren veremeyen herkezı tebrık ederım
masallah herkez cok guzel kılo vermıss

beyzus abla elıne saglık

görümcemin oglu sunnet oldu bugun aksama kadar onlarla ugrastık geldım bır bakayım dedım bir tarfatsn dızime bakıyorum

Sağ ol canım darısı hepinizin hatta benimde dahil hepimizin başına.
Görümcenin oğluna da geçmiş olsun. İnşallah damatlığınıda görürsünüz

3melegmvar+, eslem, ceco34+, mmery

iyi geceler kızlar
İyi geceler gülma nasılsın.
kızlarr size bir sorum olacak... ben çizelgemi nasıl eksiltecegim..yani 116 oldumya nasıl yazcam? onunda linki var mı?

Aynı şekilde yapıcan canım kilonu değiştir işlem aynı...

ya kötü örnek olmak istemiyorum ama destekleyici bişey kullanıyorum ben..
hımm anladım canım sağol

aynı girdiğin yerden yeniden yaparsın canım

Fulyacığım;

Sanırım senin gönlünü yeterince alamadım galiba..Kusura bakma;belli kurallarla gidiyoruz maalesef...Sadece sana uygulanan bir şey değil....

Eğer bu seni tatmin edecekse;

EY TOPİK AHALİSİ ,FULYA BU HAFTA ÇOK GAYRET EDİP;BÜYÜK AZİMLE 2.8 KİLO VERMİŞTİR AMA BEYZUŞ YÜZÜNDEN LİSTEDE BELİRTİLMEDİĞİ İÇİN;KENDİSİ TEBRİK EDİLEMEMİŞTİR.LÜTFEN KENDİSİNİ LAYIKI İLE TEBRİK EDİNİZ......

Üstelik verdiğin kilonun gümbürtüye gittiğini hiç zannetmiyorum;o yine senin kazancın,ben yazsam da yazmasamda.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…