- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
öldümmmmmm 55 dk leslie + 10 dk tiffany ruthe yaptım (bunu kendim buldum hafif oynak bir tip olunca kıvır kıvır dur :)))
65 dk sporum var yaşasınnnnn
iyi aksamlar ablacimİyi akşamlar arkadaşlar....
Kilo veren ve gayret eden herkesi çok kutluyorum...
Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900
Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500
Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
herkese meraba ilk önce kilo bildirimimi yapim arkadaşlar 10 gün önce 94.200 idim şuan 91 im çok multlu oldum ama bugün izinliydik kardeşimle biraz azıttık bütün gün gezdik alışveriş yaptık ve yemeğide fazla kaçırdım ama pişman dilim kendimi ödüllendiriyorum..
kızlarrrrr ben geldimmmmm hatta geçmişi de okudum geldim,ker konuya vakıfım istediginiz yerden sorabilirsiniz
ccecoşşş seni tebrik ediyorummm önceliklee vallahi nerdeyse 3 kg nasıl yaptınnn
vee veren,yerinde sayan hatta artılarda olan bütün arkadaşlarımıda tebrik ediyorum bu yoldasavaşlar verip ve sabah bir ümitle kalkıp bildirim yaptıkları için
vee şimdi de sıra bana geldiiii 5.30 da diyetisyen randevum vardı kontrol etti beni...
bende doktor bildirimi yapıyorum 118.3 ten 116.0 olmuşummm. üstelik reglimin 2.günü
ilk hafta da 2 kilo vermişim ve çokkk mutluyum
evet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
gorumcenin ogluna geçmis olsun canimmiyi geceler kızlarr ceco masallah kralıce olmussun kızz tebrıklerr
kılo veren veremeyen herkezı tebrık ederım
masallah herkez cok guzel kılo vermıss
beyzus abla elıne saglık
görümcemin oglu sunnet oldu bugun aksama kadar onlarla ugrastık geldım bır bakayım dedım bir tarfatsn dızime bakıyorum
iyi geceler canm3melegmvar+, eslem, ceco34+, mmery
iyi geceler kızlar
asumancım , yağmurgözlüm teşekkürler kızlar ben de çok sevindim tahlillerin temiz çıkmasına
çizelge değiştirmeyi bile özlemişim... Hiç bırakmasaymışım burayı şimdi çoktan 99u görmüş olurdum herhaldeNeyse inşallah 1.5 ay sonra 99u görücem
İyi akşamlar arkadaşlar....
Kilo veren ve gayret eden herkesi çok kutluyorum...
Sağol canım :)
Ellerine sağlık, teşekkür ederiz. Ben de gayret gösteren herkesi kutluyorum, en başta dereceye girenleri, devamında kilo kaybedenleri, sabit kalanları :))
Offf taca baaaakkkkSüpermiş yaaa Beyzuuuşşşş bayıldım haftaya ben alcam ben alcaaaammmmm
bayağı geç yatıyorsun canım inşallah acıkmazsın.....
ne güzel bir duygu değil mi 38leride giyeceğiz inşallah canım
voltrannnnnnnn tamam bu hafta voltran olalım bakalım :)
aşkolsun beyzuş ablam ya 500 gram aldım diye insan 90lara taşır mı tekrar beni(( halbuki ben 80.4 üm
şaka bir yana ellerine ,emeğine sağlık ,helal et hakkını zamanını aldık
kızlar hepinizi tebrik ederim harikasınız....
ayyy bu hafta cecomda var nasıl sevindim ya, beyzuş ablam ya sana da helal olsun...
toztoprak zaten tozunu attırır artık buranın :)))) canım senin adın ne bu arada...
...........................
tşk ederim..beyzuş ablacım ellerine sağlık ve de tebrik ederşm maşallahın var
toztoprak sana da tebrikler hep böyle devam edersin inşallah
cecom kraliçem
canım paylaşım için sağol. hem leslilere baktım hemde daha birçok yararlı bilgi var. hoşuma gitti. eline sağlık tşk ederim. bugün farklı bir 3 mil indirdim.çok hareketli henüz yapmaya fırsatım olmadı ama. hızlandırılmış tur gezdim baya güzel yani. bide en altta uygulamalı yemek tarifi vermiş. merak ettim. ne yemeği yaptı biliyomusunuz. yağda yumurta, yanına muz çilekli yoğurt, çilek süt yaptı blendırda geçirdi. yumurtanın yanına koydu bardakla, hazır ısıtmalık etler balıklar filan oluyor ya. ondan yaptı tavada. yanında brokoli haşladı. içine fiyonk makarna koydu. yemek yaptım diye geçindi.
ya kötü örnek olmak istemiyorum ama destekleyici bişey kullanıyorum ben..
kızlarr size bir sorum olacak... ben çizelgemi nasıl eksiltecegim..yani 116 oldumya nasıl yazcam? onunda linki var mı?
ahh bir de onu ögrenirsem bayağı kıdemleneceğim burada..
sana kesinlikle katılıyorum canım ben o kadar bebişle uğraşmama rağmen vakit bulabiliyor ve bulduğum ilk fırsatta burada oluyorsam herkeste olmalı... paylaşım yok sadece cuma uğrayıp bildirim cuma günü yarattığın o zamanı haftanın diğer günleri hiç mi bulamıyorsun değil mi? bence yotsuz da çıkarılmalı o da sadece cumaları burada...kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ederim..
Ceco, maşallah çok sevindim senin adına..
senin meto yavaş gitti ama canına tak etti en sonunda ..İnşallah hep öyle olur..
---
Hemen hemen hergün yeni arkadaşlar gelip bir an önce diyete başlayıp kilo vermek istediklerini belirtip listeye girmek istediklerini söylüyorlar...
Buraya kadar güzel.fakat bir iki hafta bile olmadan hiç bir mazeret bildirmeden üstelik doğru dürüst paylaşım yapmadan ortadan yok oluyorlar...
Tek başımıza kilo veremedğimiz için burdayız herşeyde olduğu gibi kilo vermede bile çok etkili ekip işi,paylaşım,aynı duyguların zorluğunu yaşayanlarla birlikte yola çıkmak hepimiz için terapi gibi..
MAdem böyle bir sistemle hem arkadaşlık edip, hemde sağlıklı zayıflıyorsak o zaman bununda kuralı,disiplini olmalı ki bir anlamı olsun,devamlılığı olsun..
Bir çoğumuz burda emek harcıyoruz..Hemen hemen hergün girip paylaşımda bulunuyoruz,sevinçlerimize ,acılarımıza ortak oluyoruz...
Aynı anda cuma takımlarında olan arkadaşlarımızda var...Onlar çok iyi bilirler ordaki kurallar çok daha katı..diskalifiye olanlar bir daha girmiyor bile takımlara ama bizde öyle birşey yok..
İlk bir veya iki hafta paylaşım yapılacak ondan sonra bulunduğu kilo ile bildirim yapıp listeye girecek..
Hafta içi paylaşım şart olmalı,cuma günü işimiz varsa perşembe akşamı kilomuzu bildirmeliyiz...
----
Beyzuşçum,karanfil ve dilek bence listeden çıkabilir...
Fulyacığım;
Sanırım senin gönlünü yeterince alamadım galiba..Kusura bakma;belli kurallarla gidiyoruz maalesef...Sadece sana uygulanan bir şey değil....
Eğer bu seni tatmin edecekse;
EY TOPİK AHALİSİ ,FULYA BU HAFTA ÇOK GAYRET EDİP;BÜYÜK AZİMLE 2.8 KİLO VERMİŞTİR AMA BEYZUŞ YÜZÜNDEN LİSTEDE BELİRTİLMEDİĞİ İÇİN;KENDİSİ TEBRİK EDİLEMEMİŞTİR.LÜTFEN KENDİSİNİ LAYIKI İLE TEBRİK EDİNİZ......
Üstelik verdiğin kilonun gümbürtüye gittiğini hiç zannetmiyorum;o yine senin kazancın,ben yazsam da yazmasamda.......
hos geldin ablacim nasilsin? baris nasil insallh daha iyidir?kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ederim..
senin meto yavaş gitti ama canına tak etti en sonunda ..İnşallah hep öyle olur..
---
Hemen hemen hergün yeni arkadaşlar gelip bir an önce diyete başlayıp kilo vermek istediklerini belirtip listeye girmek istediklerini söylüyorlar...
Buraya kadar güzel.fakat bir iki hafta bile olmadan hiç bir mazeret bildirmeden üstelik doğru dürüst paylaşım yapmadan ortadan yok oluyorlar...
Tek başımıza kilo veremedğimiz için burdayız herşeyde olduğu gibi kilo vermede bile çok etkili ekip işi,paylaşım,aynı duyguların zorluğunu yaşayanlarla birlikte yola çıkmak hepimiz için terapi gibi..
MAdem böyle bir sistemle hem arkadaşlık edip, hemde sağlıklı zayıflıyorsak o zaman bununda kuralı,disiplini olmalı ki bir anlamı olsun,devamlılığı olsun..
Bir çoğumuz burda emek harcıyoruz..Hemen hemen hergün girip paylaşımda bulunuyoruz,sevinçlerimize ,acılarımıza ortak oluyoruz...
Aynı anda cuma takımlarında olan arkadaşlarımızda var...Onlar çok iyi bilirler ordaki kurallar çok daha katı..diskalifiye olanlar bir daha girmiyor bile takımlara ama bizde öyle birşey yok..
İlk bir veya iki hafta paylaşım yapılacak ondan sonra bulunduğu kilo ile bildirim yapıp listeye girecek..
Hafta içi paylaşım şart olmalı,cuma günü işimiz varsa perşembe akşamı kilomuzu bildirmeliyiz...
----
beyzus ablacim ellerine saglik
ilk 3giren arkadaslar tbrkler ceco spersin cnm
yenacim civcivimiz vardi ne oldu biliyormusun
kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ederim..
---
----
sana kesinlikle katılıyorum canım ben o kadar bebişle uğraşmama rağmen vakit bulabiliyor ve bulduğum ilk fırsatta burada oluyorsam herkeste olmalı... paylaşım yok sadece cuma uğrayıp bildirim cuma günü yarattığın o zamanı haftanın diğer günleri hiç mi bulamıyorsun değil mi? bence yotsuz da çıkarılmalı o da sadece cumaları burada...
ben tebrik ettim ama yine ediyorum FULYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TEBRİKLER CANIM
slm kizlarrrrrrrrr ben geldimmm
nasilsiniz bakaim ???
öncelikle tüm topikdaslarimi cani gönülden kutluyor kendimlede icten ice utaniyorumherkezler ne kadarda güzel kilolar vermisler imreniyorum size gercekten
Değilmi.?ki oğlunun nasıl hareketli olduğunu hep anlatıyorsun..bende biliyorum ve yaşıyorum erkek çocukları çok hareketli ve yaramaz oluyorlar...
hayır insanız sonuçta hastalık olur,vakit bulamazsın,misafirin vardır vb.
suistimal edilmemeli ama..
asucum bende bayildim
bunu görünce aklma bi fikra geldi kisa ve öz anlatayim hemencecik
kadinin biri doktora gitmis . doktor buna diyet uygulamasini söylemis ve güzel bir diyet listesi vermis. kadin bakmis bakmis okuduktan sonra demiski : doktor beycigim ben bunlari yemeklerden öncemi yiycem yemeklerden sonrami ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?