Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öldümmmmmm 55 dk leslie + 10 dk tiffany ruthe yaptım (bunu kendim buldum hafif oynak bir tip olunca kıvır kıvır dur :)))

65 dk sporum var yaşasınnnnn

İyi akşamlar arkadaşlar....

Kilo veren ve gayret eden herkesi çok kutluyorum...
iyi aksamlar ablacim
Ellerine saglik liste için hakkini helall et yorduk seni

Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500

Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
Tebrik ederim kizlarrrrr

insalah haftaya en az 1 kilo daha verirsin canimm

gorumcenin ogluna geçmis olsun canimm

3melegmvar+, eslem, ceco34+, mmery

iyi geceler kızlar
iyi geceler canm16:

kilo verenleri,listeye girenleri tebrik ederim..
Ceco, maşallah çok sevindim senin adına..
senin meto yavaş gitti ama canına tak etti en sonunda ..İnşallah hep öyle olur..

---

Hemen hemen hergün yeni arkadaşlar gelip bir an önce diyete başlayıp kilo vermek istediklerini belirtip listeye girmek istediklerini söylüyorlar...
Buraya kadar güzel.fakat bir iki hafta bile olmadan hiç bir mazeret bildirmeden üstelik doğru dürüst paylaşım yapmadan ortadan yok oluyorlar...

Tek başımıza kilo veremedğimiz için burdayız herşeyde olduğu gibi kilo vermede bile çok etkili ekip işi,paylaşım,aynı duyguların zorluğunu yaşayanlarla birlikte yola çıkmak hepimiz için terapi gibi..

MAdem böyle bir sistemle hem arkadaşlık edip, hemde sağlıklı zayıflıyorsak o zaman bununda kuralı,disiplini olmalı ki bir anlamı olsun,devamlılığı olsun..

Bir çoğumuz burda emek harcıyoruz..Hemen hemen hergün girip paylaşımda bulunuyoruz,sevinçlerimize ,acılarımıza ortak oluyoruz...

Aynı anda cuma takımlarında olan arkadaşlarımızda var...Onlar çok iyi bilirler ordaki kurallar çok daha katı..diskalifiye olanlar bir daha girmiyor bile takımlara ama bizde öyle birşey yok..
İlk bir veya iki hafta paylaşım yapılacak ondan sonra bulunduğu kilo ile bildirim yapıp listeye girecek..

Hafta içi paylaşım şart olmalı,cuma günü işimiz varsa perşembe akşamı kilomuzu bildirmeliyiz...

----

Beyzuşçum,karanfil ve dilek bence listeden çıkabilir...

Son düzenleme:
slm kizlarrrrrrrrr ben geldimmm
nasilsiniz bakaim ???
öncelikle tüm topikdaslarimi cani gönülden kutluyor kendimlede icten ice utaniyorum herkezler ne kadarda güzel kilolar vermisler imreniyorum size gercekten

Beyzuşşş,PPD negatif
Okundu bugün..İyimi,kötümü.??

geçmiş olsun canım..ne güzel tahlillerinde temiz çıkmış..inş ideal kilolarımıza ulaşırız hep birlikte..

İyi akşamlar arkadaşlar....

Kilo veren ve gayret eden herkesi çok kutluyorum...

tşk beyzus abla..emeklerin içinde tşk

Sağol canım :)

Ellerine sağlık, teşekkür ederiz. Ben de gayret gösteren herkesi kutluyorum, en başta dereceye girenleri, devamında kilo kaybedenleri, sabit kalanları :))

Offf taca baaaakkkk Süpermiş yaaa Beyzuuuşşşş bayıldım haftaya ben alcam ben alcaaaammmmm

hayır hayır ben alıcam

kilo verememekten korkuyodum gram oynamadı 5 gün son 2 gün fark etti nasıl olduysa..fadime cnm..

...........................

beyzuş ablacım ellerine sağlık ve de tebrik ederşm maşallahın var
toztoprak sana da tebrikler hep böyle devam edersin inşallah
cecom kraliçem
tşk ederim..

işini gördüyse ne mutlu canım ben indirdim ordan 3-4 fast milleri cd ye aktardım öyle daha rahat..geçiyorum salona tepinip duruyorum işte..ben bulamadım yemek tarifini

ya kötü örnek olmak istemiyorum ama destekleyici bişey kullanıyorum ben..

ne kullanıyosum canım tvde gösterilen haplar falanmı acaba..bende kullandım daha önce elma lahana hapı her sene biri moda oluyo..sonuç ilaçlar bitince 2 kat kilo aldım..inş olmaz sende..

kızlarr size bir sorum olacak... ben çizelgemi nasıl eksiltecegim..yani 116 oldumya nasıl yazcam? onunda linki var mı?

ahh bir de onu ögrenirsem bayağı kıdemleneceğim burada..

tickerfactory den her defasında yeni yapıyorum ben eskiyi bulana kadar başım ağrıyo :)

Eki Görüntüle 304374
kızlar bakın bayıldım ben buna

güzelmiş :))

kızlarrr tebrikk ederimmm kocam görevde nette bi bozukluk var sanırım kızım kablosuz dekoderin antenini bozduu kopup duruyoo offf zaten hep koca evde yokken olur sıkıldım giremiyorum diye nes-yse düzeltir yarın inşallah sağ sağlim gelsinde eve

Bahar'cığım gözün aydın tahlil sonuçları için...
Yakında tamamen düzeleceksin böyle giderse..

Eki Görüntüle 304374

asucum bende bayildim
bunu görünce aklma bi fikra geldi kisa ve öz anlatayim hemencecik
kadinin biri doktora gitmis . doktor buna diyet uygulamasini söylemis ve güzel bir diyet listesi vermis. kadin bakmis bakmis okuduktan sonra demiski : doktor beycigim ben bunlari yemeklerden öncemi yiycem yemeklerden sonrami ???

sana kesinlikle katılıyorum canım ben o kadar bebişle uğraşmama rağmen vakit bulabiliyor ve bulduğum ilk fırsatta burada oluyorsam herkeste olmalı... paylaşım yok sadece cuma uğrayıp bildirim cuma günü yarattığın o zamanı haftanın diğer günleri hiç mi bulamıyorsun değil mi? bence yotsuz da çıkarılmalı o da sadece cumaları burada...

Eki Görüntüle 304374

ben tebrik ettim ama yine ediyorum FULYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TEBRİKLER CANIM

Eki Görüntüle 304374
bayildimmm

hos geldin ablacim nasilsin? baris nasil insallh daha iyidir?

Tamamdır YENAM...
Duygularıma tercüman oldun sağol...
Çoğu arkadaşımız bu kurallar içinde yürümeye çalışırken ;sıra dışı olmayı arzu eden arkadaşlara elimden geldiği kadar derdimi anlatmaya çalışıyorum ve bunu yaparken esprili ve zarif olmaya da oldukça dikkat ediyorum..Anlaşılamıyorsam kusur ben de değil.Hele hele kurallar dahilinde paylaşım yapan arkadaşlarımın hakkının hiçe sayılmak istendiğini görmek beni üzüyor...

Kuralcı ve paylaşımcı güzel yürekli arkadaşlarımı,kardeşlerimi çoookkk öpüyorum....

kraliçe ceco senide tebrik ederim cnm..
beyzus abla sanada tebrikler..

akşam dışarı çıktım oğlumla 6 ta eşimin iş yerine uğradık.mutfak alışverişi yaptık eve geldiğimde saat 21 falandı..ayıptır sölemesi balık kızarttım öğlen 4 kaşık aşure yemiştim anacığım göndermiş akşamda balıktan yedim ekmeksiz kıvırcıkla bugün bonus günü ilan ettim kendime sabahta küçük dilim börek yemiştim..gidemde az leslie ablaya yürüyeyim biraz..iyi geceler kızlar

Değilmi.?ki oğlunun nasıl hareketli olduğunu hep anlatıyorsun..bende biliyorum ve yaşıyorum erkek çocukları çok hareketli ve yaramaz oluyorlar...
hayır insanız sonuçta hastalık olur,vakit bulamazsın,misafirin vardır vb.
suistimal edilmemeli ama..

slm kizlarrrrrrrrr ben geldimmm
nasilsiniz bakaim ???
öncelikle tüm topikdaslarimi cani gönülden kutluyor kendimlede icten ice utaniyorum herkezler ne kadarda güzel kilolar vermisler imreniyorum size gercekten

hoşgeldin canım.. olsun utanma sen de telafi edersin diger haftalarda

yani ... benim oğlum gerçekten çok hareketli ,az uyur ama ben o 10dkda bile buradayım.
canım zaten mazereti olanları izinlide yazıyoruz yani böyle bir haklarıda var neden suistimal ediliyor bu kadar esnekken kurallar ...

İlknur,
bende anlatayım...
Şişman bir kadın doktora gidiyor bel ağrısı şikayetiyle..
Doktorda hastayı dinledikten sonra tamam gidebilirsin diyor..
KAdında bana ilaç yazmayacakmısınız dedikten sonra doktorda reçeteye ''kilo verceksin''yazmış..
Fakat bu olay sanırım gerçek fıkra değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…