Beyzuşşş,PPD negatif
Okundu bugün..İyimi,kötümü.??
hoşgeldin canım.. olsun utanma sen de telafi edersin diger haftalarda
herkese iyi geceler çooooooooook tatlı rüyalar ben yatıyorum
İlknur,
bende anlatayım...
Şişman bir kadın doktora gidiyor bel ağrısı şikayetiyle..
Doktorda hastayı dinledikten sonra tamam gidebilirsin diyor..
KAdında bana ilaç yazmayacakmısınız dedikten sonra doktorda reçeteye ''kilo verceksin''yazmış..
Fakat bu olay sanırım gerçek fıkra değil..
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)
1.73, TozToprak, tebessum77, ceren81, semiran, BEYZUS, ilbatum, mmery, YENA, ceco34, ilknur83, Derin, nursena
vay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........
hos geldin ablacim nasilsin? baris nasil insallh daha iyidir?
Hangi civciv, sarıcivcivmi.?
İnan hiç bir fikrim yok...
[COLOR="#0000CD"Bu şekilde sayı ve isim bildirmek site tarafından yasaklandı canım.İstersen yapma....[/COLOR]
evet cnm saricivcivimiz birde simal vardi dün okuyordu
asucum bende bayildim
bunu görünce aklma bi fikra geldi kisa ve öz anlatayim hemencecik
kadinin biri doktora gitmis . doktor buna diyet uygulamasini söylemis ve güzel bir diyet listesi vermis. kadin bakmis bakmis okuduktan sonra demiski : doktor beycigim ben bunlari yemeklerden öncemi yiycem yemeklerden sonrami ???
bende katiliyorum ablacim benimde 3 tane melegim var (yaramazlik yok ama ilgi bekliyorlar ayri ayri ) yinede girmeye çalisiyorum elimden geldigi kadar eger paylsim olmayacaksa (mazaretsiz) listede olmaninda anlami yokDeğilmi.?ki oğlunun nasıl hareketli olduğunu hep anlatıyorsun..bende biliyorum ve yaşıyorum erkek çocukları çok hareketli ve yaramaz oluyorlar...
hayır insanız sonuçta hastalık olur,vakit bulamazsın,misafirin vardır vb.
suistimal edilmemeli ama..
herkese iyi geceler çooooooooook tatlı rüyalar ben yatıyorum
Canım;
Şu an veya geçmişte verem mikrobu ile karşılaşmamış ve savunma mekanizması gelişmemiş...
Sanırım aşı yenilenecek...
İyi tabii ki; alta yatan nedeni arıyorlar madem ''verem mikrobu''diskalifiye oldu....
evet çok duyuyorum burda bu diyeti karar verip başlarsan,başlayıp bitiriken burda bilgi verirsen sevinirim çok,bende merak ediyorum gerçekten oluyormu diyehosbuldum caniminsallah öyle olur canim bakalim 5 günde 5 kilo diyetine baslasammi diye düsünüüyorum
ahh cecoşş çıldırmanı bile ne güzel anlatıyosun,hep böyle sempatik,tatlı nasıl olabiliyor bir insan?İyi geceler canım yarın görüşmek üzere
Sana tatlı rüyalar benim canavar hala dolanıyor abla, anne ve baba diye
Hacı yatmaz gibi mübarek ben yatırıyorum o kalkıyor
Gece gece bağırtacak beni ondan sonra anında küsüp uyurama tabi o çıldırma noktasına gelirsem onada daha iki saatcik var uyur inşallah da bende ondan sonra yatarım ancak
Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 0 ziyaretçi)
1.73, TozToprak, tebessum77, ceren81, semiran, BEYZUS, ilbatum, mmery, YENA, ceco34, ilknur83, Derin, nursena
vay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........
MElis'çim pek iyi değilim aslında...
Eski mahalleden çocukluk arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim bugün...(
Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
Oğlumu uyuttum kızım kursa gitti bende saatlerce ağladım..
İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
Allahım şifa versin nerde varsa..(
OĞlu 4 yaşındaymış.
MElis'çim pek iyi değilim aslında...
Eski mahalleden çocukluk arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim bugün...(
Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
Oğlumu uyuttum kızım kursa gitti bende saatlerce ağladım..
İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
Allahım şifa versin nerde varsa..(
OĞlu 4 yaşındaymış.
Rabbim sifasini versin insallah tez vekitte sagligina kavusur Allahim kimseyi evladiyla sinamasin
söylemistim sanirim daha önce benim oglumda epilepsiydi simdi cok sükür tedavisini oldu ama o günleri hatirladikca hala tüylerim diken diken olur bogazima bir dügüm saplanirAllah kimsenin basina vermesin...
yenacım üzüldüm arkadaşının çocuğuna inşallah şifa bulur kuzucuk
Çok üzüntü verici...Allah yardımcıları olsun...
Yenacığım;çocuğun kardeşi yokmu ilik nakli açısından soruyorum.Böyle bir imkan vardır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?