Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşşş,PPD negatif
Okundu bugün..İyimi,kötümü.??

Canım;

Şu an veya geçmişte verem mikrobu ile karşılaşmamış ve savunma mekanizması gelişmemiş...

Sanırım aşı yenilenecek...

İyi tabii ki; alta yatan nedeni arıyorlar madem ''verem mikrobu''diskalifiye oldu....

1.73, TozToprak, tebessum77, ceren81, semiran, BEYZUS, ilbatum, mmery, YENA, ceco34, ilknur83, Derin, nursena

vay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........

Son düzenleme:
herkese iyi geceler çooooooooook tatlı rüyalar ben yatıyorum

İyi geceler canım yarın görüşmek üzere
Sana tatlı rüyalar benim canavar hala dolanıyor abla, anne ve baba diye
Hacı yatmaz gibi mübarek ben yatırıyorum o kalkıyor
Gece gece bağırtacak beni ondan sonra anında küsüp uyur ama tabi o çıldırma noktasına gelirsem onada daha iki saatcik var uyur inşallah da bende ondan sonra yatarım ancak

hehehehehe seninkide güzelmis yenacigim

Bu şekilde sayı ve isim bildirmek site tarafından yasaklandı canım.İstersen yapma....

hos geldin ablacim nasilsin? baris nasil insallh daha iyidir?

MElis'çim pek iyi değilim aslında...
Eski mahalleden çocukluk arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim bugün...(

Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
Oğlumu uyuttum kızım kursa gitti bende saatlerce ağladım..

İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
Allahım şifa versin nerde varsa..(

OĞlu 4 yaşındaymış.

budaa supermis

bende katiliyorum ablacim benimde 3 tane melegim var (yaramazlik yok ama ilgi bekliyorlar ayri ayri ) yinede girmeye çalisiyorum elimden geldigi kadar eger paylsim olmayacaksa (mazaretsiz) listede olmaninda anlami yok
herkese iyi geceler çooooooooook tatlı rüyalar ben yatıyorum

iyi geceler canimm

bende yatiyim bari
yarin tatil okulda yok biraz geç kalkmayi dusunuyorum

herkese iyi geceler ALLAH rahatlik versin

Söyledim değilmi.?
ayın 22 sine gün verildi...

hosbuldum canim insallah öyle olur canim bakalim 5 günde 5 kilo diyetine baslasammi diye düsünüüyorum
evet çok duyuyorum burda bu diyeti karar verip başlarsan,başlayıp bitiriken burda bilgi verirsen sevinirim çok,bende merak ediyorum gerçekten oluyormu diye
ahh cecoşş çıldırmanı bile ne güzel anlatıyosun,hep böyle sempatik,tatlı nasıl olabiliyor bir insan?
bu arada isteme olayını da okudum devamı sonra dedin merakla bekliyorum

merhaba 73 hoşgeldinnn
kız tombullar hımbıl olmazzz gececi olur

Rabbim sifasini versin insallah tez vekitte sagligina kavusur Allahim kimseyi evladiyla sinamasin
söylemistim sanirim daha önce benim oglumda epilepsiydi simdi cok sükür tedavisini oldu ama o günleri hatirladikca hala tüylerim diken diken olur bogazima bir dügüm saplanir Allah kimsenin basina vermesin...

Çok üzüntü verici...Allah yardımcıları olsun...

Yenacığım;çocuğun kardeşi yokmu ilik nakli açısından soruyorum.Böyle bir imkan vardır inşallah...

5 günde 5 kilo diyeti yasak artık..

Sonra kilo vermeniz duruyor..Özlem her hafta iyi kötü veriyordu bu hafta artıda..
MElis öyle..

yenacım üzüldüm arkadaşının çocuğuna inşallah şifa bulur kuzucuk

Çok üzüntü verici...Allah yardımcıları olsun...

Yenacığım;çocuğun kardeşi yokmu ilik nakli açısından soruyorum.Böyle bir imkan vardır inşallah...

Hemde ne acı..

Tek çocuk beyzuşum..Benimde bugün o geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…