Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haklisin canim. haftaya sallayacagimi dusunmuyorum cunku bu 5 gunde 5 kilo diyetinden sonra kilo aliniyor illa ki :/ korumaya caliscam

TrulyScrumptious canım sana da tebrikler... sende neredeyse 3 kg vermişsinnn maaşallah

bence harikaaa seni can-ı gönülden tebrik ediyorummm

tesekkur ederim canim

cnmya üzülme bende 3.200 verdim ama bende henüz listede yokum sakın moralini bozma aynen tam gaz yola devam...

haftaya listeye girdigimde buyuk ihtimalle artilarda olcam ona yaniyorum

canim sen benim bu topikteki en buyuk motivasyon kaynagimsin tesekkur ederim.. evet korumak guc bildigim halde bugun malesef 5 gunun acisini cikardim. catlayana kadar yedim resmen. ama kalan 6 gun yine diyetime devam edicem bugunluk benim bayramim olsun :)

tatmin etmedi beyzus cunku amacim bu degildi..
canim, tacimi aldim ya tesekkur ederim seni de suclamiyorum beyzusun yuzunden demiyorum sanirim beni yanlis anladin. tek bana yapilmadigini da zaten biliyorum 9. takimda da 2. haftada girmistim listeye sonucta kural o bastan kabul ederek girmiyor muyuz?..
ben sadece bu kilo kaybi benim icin cok buyuk birsey oldugundan bir de midem sirtima yapisik gezdigim bir haftanin sonucunda (hem de regl oncesi malum) biraz hassaslastim galiba. sinir ettiysem (ki gorunuse bakilirsa oyle oldu) ozur dilerim, inan amacim oyle birsey yapmak degildi. sadece dedim ki insan onca kilo verince dereceye de girmek istiyor ama gumburtuye gitti dedim. kurallari veya birini elestirmek degildi bu. sakayla karisik trip atayim demistim. bu arada evet kimse bilmese bile olurdu sonucta ben kiloyu kendim icin veriyorum kk'ye katilmadan once diyete baslamistim, kk'den ciksam da diyetteyim bu gercegi de hicbirsey degistirmeyecek. kk'de bulunmam sadece motivasyon icin ve de burada hic arkadasim olmadigi icin biraz sosyallesme amacli. illa herkes beni alkislasin hevesinde degilim yani.. oyle aksettirdiysem uzgunum, beni henuz tanimadiginiz icin aklinizda yanlis bir imaj olusturmak istemem.

Adam Akşamdan Kalma Büyük Bir Baş Ağrısıyla Uyanmış

Zorlukla Gözlerini Açarak, Yatağından Doğrularak Şöyle

Bir Etrafına Bakmış Komodinin Üstünde Bir Bardak Su ve İki Aspirin Duruyor. Yatağın Ayakucundaki Sandalyede Elbiseleri Ütülenmiş Durumda, Aspirinleri İçerken Komodindeki Not Dikkatini Çekmiş ..
...
" Sevgilim, Günaydın. Kahvaltın Mutfakta. Ben Alışverişe Gidiyorum. Erken Dönerim, Seni Seviyorum."

Kalkıp Üstünü Giyinmiş ve Mutfağa Gitmiş. Bi Bakmış
Oğlu Kahvaltı Ediyor ve Kendi Servisi ve Gazeteleride Masanın Üstünde Duruyormuş. Oturup, Kahvaltısına Başlamış ve Oğluna Sormuş " Evlat Dün Gece Neler Oldu Biliyor musun ?" Oğlu; Dün Gece Sarhoş Olarak Eve Geldiğinde Saat Üçü Geçiyordu. Önce Koridordaki Sandalyeyi Devirdin ve Ardından Kustun, Daha Sonrada Yüzünü Odanın Kapısına Çarptın ve Bir Gözün Morardı. Adam Şaşırmış Vaziyette: Anlayamadım. Neden O Zaman Her Şey Temiz, Kahvaltı Hazır ve Gazetelerim Alınmış ?

Çocuk: Onu mu Soruyorsun ? Annem Seni Sürükleyerek Yatak Odasına Götürüp, Pantolonunu Çıkarmaya Çalıştığında;

Bayan, Beni Yanlız Bırakın, " BEN EVLİ BİR ADAM'IM " Dedin .. ♥...!=)Devamını Gör

yena allah şifasını verir inşallah allah kimseyi evladıyla sınamasınn çok zorr dert verip derman aratmasın ama sen iyce yıpratıyosun sinirlerini lütfen hayat devam ediyooooo

hemen bakacağım ancak geçmişi okuyup geldim anammm bizim hatunlar oş durmamış yazmışlarda yazmışlar düşünmemişler bu semiran girer de okur mu gece gece tek gözle diyeeeeeee ama biliyorum ki resimler çok güzel şimdikkk gidiyorum albümeeeeee
Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500

Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
ablacım emeğine sağlık ellerin dert görmesin kızlarrrrrrrr sizi ayakta alkışlıyorum süpersinizzz eferim sizeee cecommmmm harikasın kıssssssss
Eki Görüntüle 304374
kızlar bakın bayıldım ben buna

1.73, TozToprak, tebessum77, ceren81, semiran, BEYZUS, ilbatum, mmery, YENA, ceco34, ilknur83, Derin, nursena

vay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........
hg cnm merhabaaaaaa

yenacım Allahım acil şifa versin sabır versin metanetlik versinnnn ne desekki durumaaa

Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500

Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
kızlar bravooo
ceco nasıl verdin anam senin metabolizma durdu durdu ama tam açıldı
beyzuş abla yaş ilerledikçe vermek zorlaşır derler gelsinde seni görsün diyenler
canını sıkma yine girersin listeye
kural böyle kuralıbiliordun sanırım diyecem çünkü sık paylaşımda bulunuyorsun arkadaşlar yeni gelenlere mutlaha bildirmişlerdir kuralı
ama kiloyu verdin önemli olan o gerisi boş

vay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........
merhaba
aman allahım bu yaşta yavrum yazık ya
allah anasına babasına sabır versin
herşeyin başı sağlık nasıl dayanılır
Söyledim değilmi.?
ayın 22 sine gün verildi...

ne yapacaklar solunum içinmi

Canım inan çok üzüldüm umarıufaklık bir an önce sağlığına kavuşur. Ailesinede Rabbim sabirlar versin hem çok ufak daha. Bütün Dualarımız onlarla :26:

Merak etme özelden anlatırım olmazsa sonra anammmm ceco brezilya kökeninmi var ne bitmez hikayen var derler
Zaten eşime de diyorum bir gün hayatımı yazıcağım kitap haline getiriceğim adıda Kaynanatör maduru olucak diye kızıyor tabi
Bir ara kızım için bir hikaye yazmıştım ve geçmişte bir yayın evinde çalışmış olan komşu ablam tutturdu onu iyice tamamlada ben şu eski arkadaşların telefonunu bulayımda basalım diye bence biraz hayal gibi ama en kötü ihtimalle sırf kızlarıma benden bir hatıra kalsın diye bir matbacıya kitap haline getirip hediye etmeyi düşünüyorum

çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…