5 günde 5 kilo diyeti yasak artık..
Sonra kilo vermeniz duruyor..Özlem her hafta iyi kötü veriyordu bu hafta artıda..
MElis öyle..
Canım sen hiç hevesini kırma haftayada sen listeleri sallayacaksınaksine bu seni kamçılasın daha fazla.
Bak yılbaşı yarışının sonunada az kaldı sayılırorada bence kesin listeye girebilirsin eğer patronuna uymazsan ay şeytana uyma der gibi oldu
TrulyScrumptious canım sana da tebrikler... sende neredeyse 3 kg vermişsinnn maaşallah
bence harikaaa seni can-ı gönülden tebrik ediyorummm
cnmya üzülme bende 3.200 verdim ama bende henüz listede yokum sakın moralini bozma aynen tam gaz yola devam...
kıyamam ben sanaaaa hevesin niye kırılıyor ,maşallah 3 kiloya yakın verdin daha ne olsun. bu seni neden yeterince motive etmiyor canım ya hangi diyeti yaparsan yap bu kadar veremezsin ,üzülmenin değil sevinmenin zamanı şimdi. ben bu hafta 2800 verseydim offf ne güzel olurdu yani yerinde olmak için can atıyorum desem inanır mısın :))) korumak güç dikkat etmen gerek biliyorsun değil mi? ben senden haftaya 8leri bekliyorum....
Fulyacığım;
Sanırım senin gönlünü yeterince alamadım galiba..Kusura bakma;belli kurallarla gidiyoruz maalesef...Sadece sana uygulanan bir şey değil....
Eğer bu seni tatmin edecekse;
EY TOPİK AHALİSİ ,FULYA BU HAFTA ÇOK GAYRET EDİP;BÜYÜK AZİMLE 2.8 KİLO VERMİŞTİR AMA BEYZUŞ YÜZÜNDEN LİSTEDE BELİRTİLMEDİĞİ İÇİN;KENDİSİ TEBRİK EDİLEMEMİŞTİR.LÜTFEN KENDİSİNİ LAYIKI İLE TEBRİK EDİNİZ......
Üstelik verdiğin kilonun gümbürtüye gittiğini hiç zannetmiyorum;o yine senin kazancın,ben yazsam da yazmasamda.......
hemen bakacağım ancak geçmişi okuyup geldim anammm bizim hatunlar oş durmamış yazmışlarda yazmışlar düşünmemişler bu semiran girer de okur mu gece gece tek gözle diyeeeeeee ama biliyorum ki resimler çok güzel şimdikkk gidiyorum albümeeeeeeGüle güle giy :) Ne güzel bir duygu değil mi? O yüzden geçen gün yazdım ben, 10 kilo büyük fark yaratıyor diye. Geçen kıştan yaklaşık 10 kilo daha zayıfım şu anda, 1 yılda 10 kilo fazla görünmese de geçen sene giyemediğim, düğmeleri kapanmayan krem rengi kabanımı bu sene rahatça giydim. Hatta öyle dolap bekliyordu, seyahate giderken aklıma geldi, deneyip olunca şaşırdım :))
Tebrik ederim seni de.. Devamı gelsin, 38 bedenlere de girelim inşallah :)
*** Bu arada seyahat deyince, albüme resim ekledim arkadaşlar. Semirancığım bilmem görecek misin? :))) Asıl resimler diğer arkadaştaydı, onu beklemeden bendekileri koydum, daha çok şehir resimleri var. Yurtdışında yaşayan arkadaşlar için olağan görüntülerdir, ama özellikle akşamları, şehrin ışıltılı cıvıltılı hallerini sevdiğim için paylaşmak istedim.
ablacım emeğine sağlık ellerin dert görmesin kızlarrrrrrrr sizi ayakta alkışlıyorum süpersinizzz eferim sizeee cecommmmm harikasın kıssssssssHaftanın birincisi..........CECO34..........-2900
Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500
Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
hg cnm merhabaaaaaa1.73, TozToprak, tebessum77, ceren81, semiran, BEYZUS, ilbatum, mmery, YENA, ceco34, ilknur83, Derin, nursena
vay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........
MElis'çim pek iyi değilim aslında...
Eski mahalleden çocukluk arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim bugün...(
Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
Oğlumu uyuttum kızım kursa gitti bende saatlerce ağladım..
İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
Allahım şifa versin nerde varsa..(
OĞlu 4 yaşındaymış.
kızlar bravoooHaftanın birincisi..........CECO34..........-2900
Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500
Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
canını sıkma yine girersin listeyeevet canim da o kadar eziyet cektim ac kaldim geberdim verdim 2.8 kiloyu ama gumburtuye gitti listeye ancak girebildigim icingecen hafta bildirim yapmistim bari fark yazilsaydi bir iki kisi tebrik etseydi ben de iyice motive olsaydim hevesim kirildi nasil israrla diyete uymustum dereceye gircem diye neyse artik baska bahara kaldi
merhabavay be bide tombullar hımbıl olur derler...
bizim takımdakiler bile uyudular..
kızlar merhaba hepinize...........
aman allahım bu yaşta yavrum yazık yaMElis'çim pek iyi değilim aslında...
Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
OĞlu 4 yaşındaymış.
Söyledim değilmi.?
ayın 22 sine gün verildi...
MElis'çim pek iyi değilim aslında...
OĞlu 4 yaşındaymış.
evet çok duyuyorum burda bu diyeti karar verip başlarsan,başlayıp bitiriken burda bilgi verirsen sevinirim çok,bende merak ediyorum gerçekten oluyormu diye
ahh cecoşş çıldırmanı bile ne güzel anlatıyosun,hep böyle sempatik,tatlı nasıl olabiliyor bir insan?
bu arada isteme olayını da okudum devamı sonra dedin merakla bekliyorum
merhaba 73hoşgeldinnn
kız tombullar hımbıl olmazzz gececi olur
İyi geceler arkadaşlar;
Allah rahatlık versin hepinize...Yarın görüşürüz nasipse...
Hemde ne acı..
Tek çocuk beyzuşum..Benimde bugün o geldi aklıma..
Adam Akşamdan Kalma Büyük Bir Baş Ağrısıyla Uyanmış
Zorlukla Gözlerini Açarak, Yatağından Doğrularak Şöyle
Bir Etrafına Bakmış Komodinin Üstünde Bir Bardak Su ve İki Aspirin Duruyor. Yatağın Ayakucundaki Sandalyede Elbiseleri Ütülenmiş Durumda, Aspirinleri İçerken Komodindeki Not Dikkatini Çekmiş ..
...
" Sevgilim, Günaydın. Kahvaltın Mutfakta. Ben Alışverişe Gidiyorum. Erken Dönerim, Seni Seviyorum."
Kalkıp Üstünü Giyinmiş ve Mutfağa Gitmiş. Bi Bakmış
Oğlu Kahvaltı Ediyor ve Kendi Servisi ve Gazeteleride Masanın Üstünde Duruyormuş. Oturup, Kahvaltısına Başlamış ve Oğluna Sormuş " Evlat Dün Gece Neler Oldu Biliyor musun ?" Oğlu; Dün Gece Sarhoş Olarak Eve Geldiğinde Saat Üçü Geçiyordu. Önce Koridordaki Sandalyeyi Devirdin ve Ardından Kustun, Daha Sonrada Yüzünü Odanın Kapısına Çarptın ve Bir Gözün Morardı. Adam Şaşırmış Vaziyette: Anlayamadım. Neden O Zaman Her Şey Temiz, Kahvaltı Hazır ve Gazetelerim Alınmış ?
Çocuk: Onu mu Soruyorsun ? Annem Seni Sürükleyerek Yatak Odasına Götürüp, Pantolonunu Çıkarmaya Çalıştığında;
Bayan, Beni Yanlız Bırakın, " BEN EVLİ BİR ADAM'IM " Dedin .. ♥...!=)Devamını Gör
hayır hayır ben alıcam
Bahar'cığım gözün aydın tahlil sonuçları için...
Yakında tamamen düzeleceksin böyle giderse..
iyi geceler ablacım
Cümleten herkeslere iyi geceler
İyi geceler arkadaşlar;
Allah rahatlık versin hepinize...Yarın görüşürüz nasipse...
ne yapacaklar solunum içinmi
Cümleten herkeslere iyi geceler
iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?