Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hahaha brezilya kökenli cecooo ah anlat anamm özel genel farketmez
hahahha iyi fikirmişşş.. kaynanatör maduru...
evet hatıra bile olsa güzel bi fikir ama gerçek olur da çıkarırsan ilk alanlardan olurum sanırım..
çünkü burda bile yazdıklarını okurken hep tebessüm olusuyor yüzümde kitapta ne gkahkalar atarım belli deil

vijdan azabından uyuyama emii:))) şaka biyana cuma bildirim sonrası bi gevşeme oluyo insanda daha 1 hafta var diyee

nursena,eski ekiple görüşüyormusun.?
bazen hüzün okuyor burayı görüyorum..birde kalemtraş vardı sanırım..

nursena,eski ekiple görüşüyormusun.?
bazen hüzün okuyor burayı görüyorum..birde kalemtraş vardı sanırım..

öyle özelden kimseyle görüşmüyorum bi aşkito vardı 90lardan inmişti 60lara sonra 2. yi doğum yaptı burdan takip ediyorum okadar bonus citol vardı bide tursari merak ettim zayıfladılarmıki senlen benmi kaldıkk kızz yoksaaa

Artık kitabı hangi rafa koyacaklarını şaşırırlar acaba Korkumu yoksa Komedi bölümünde mi dursun diye kavaga etsin millet sonra
Daha çok uzun işi var o kitabın bir ara parayı kenara koyabilirsem notere onaylatmam gerekiyormuş ondan sonra yazım hataları varmı cümle düzgünmü falan diye bir daha kontrol edilecek ( yayın evi yapıyormuş onu tabi beğenirse ) ondan sonra basımdı falan filan işte
Ama Rabbim bana bunu nasip kısmet edersede baştan kendi kendime söz verdim çocuk eskirgemeye gelirin yarısını bağışlamak istiyorum diye kısmet işte bakarsın 4 yada 5 sene sonrada olsa nasip olur

Canım çok geç oldu cadı kızım hala uyumamakta direniyor ben iyisimi onunla yatayımda öyle uyusun
Yarın sabahtan görüşürüz inşallah yine olmadı gece

Herkese hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
İnşallah önümüzdeki haftada güzel sonuçlarla geliriz :122:
Allaha emanet olun ve kedinize iyi bakın

Bonus la bir ara msn de denk geldiğimizde görüşüyorduk ama şimdi hiç karşılaşmıyorum...
Sanırım oda 90 kilo kabusunda hala..
tursaride kilo vermedi en son bildiğim..

Aşkito dışında herkes hala şişko.. bence en zayıfımız sen ve beyzuş en azından seksenlerdesiniz..
90 lar lanetli gibi bırakmıyor yakamızı.:)

Seçil nişanlandı biliyormusun.?

Toksin en çıtırımız..:)

Son düzenleme:
Asuu,seni sessiz görüyorum bu aralar..
Banamı öyle geliyor..

seçil güzelll verdi ondaki gayret nerdeee maşşallah

İyi geceler hanımlar..
Allah rahatlık versin...

bu güzel hayallerin inş gerçege dönüşür canım..
evet oldukça geç olmuş o küçük cadı için
ikinize de iyi geceler yarın görüşürss

iyi geceler
ben bu topiğe ilk kez girdim ve ilk kez yazıyorum
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum
ben hiç diyet yapmadım hep çok düzensiz beslenmişimdir
çok ekmek yiyorum günde iki ekmek 4 öğün yiyorum
dün gezmem vardı gittiğim evde elektironik baskül vardı kimse görmeden çıktım tartılmaya bide ne göreyim92 kiloyum inanamadım düne kadar 90 nı hiç görmemiştim şok oldum vicüdüm dağılmış gidiyor ben kendime çeki düzen vermeliyim
demenin zamanı gelmişte geçiyor bile ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilemiyorum
bu gün sabah kahvaltısıyla başladım ekmeği azaltmaya ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum
şuan açlıktan ölüyorum miğdem bulanmaya başladı zor tutuyorum kendimi aç açta uyunmazki:26:
günde iki ekmek yiyordum bu sabah bir ekmeği dörde böldüm 4 öğün yediğim için her öğünde 4/1 yedim hiç birinde doymadım tabii şimdide çok açım
desteğinize ihtiyacım var bana yol gösterirmisiniz benide aranıza alırmısınız

hoş geldin yarın uzun uzun konuşuruz çocuk ağlıyo çok acıktıysan yoğurt ye 2 -3 kaşıkk azmedersen veririz hep beraber bizlerde kilolorundan memnun olmayan tonbiş hatunlarız yaza çıtır olcaz çizelge yapmakla başlaya bilirsin işe iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…