Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hamile misiniz??? çok ekmek yeme ihtiyacı bundan mı bilmem ama beyaz ekmekteki nişasta insana yedikçe yeme hissi veriyor boş boş bile yense biraz daha fazla yeme isteği veriyor peki esmer ekmek ya da çavdar kepek ekmeği tahıllı ekmek yemeyi denediniz mi ekmeği kesmeniz çok isabetli bir karar olmuş fakat kilo almanıza sebep olan şey sadece ekmekte olmayabilir dr kontrolu yaptırın derim ve sık sık az yiyerek bolca da su içerek bu açlığı giderebilirsiniz çok acıktıysanız galeta yeyin 1 bardak süt tarçınlı yudum yudum iiçin daha o kadar çok şey var ki diyet konusunda bilmeniz gerekn ama işin özü az yemek sık yemek yiyerek kilo vermek tabiki de sporsuz diyet olmazzzzzz naçizane bildiklerim bunlar ....

hoşbulduk teşekkür ederim gösterdiğin ilgi için inşallah yarın yine buluşur bilgilerinizden faydalana bilirim

nerdeeeeeee keşke hamile olsam ozaman ne diyeti yan gelir yatarım
teşekkür ederim gösterdiğin ilgi için daha bugün başladım devam ettirebilecek iradeyi kendimde bulabilecekmiyim hiç emin değilim
ben küçük bir ilçedeyim burda çeşitli ekmekler yok sadece beyaz ekmek yapılıyor bu gece evde süt yok nursenanın dediği gibi biraz yoğurt yiyim tabi yanında çok ta az ekmek yoksa bu gece geçmez gibi geliyor
bu arada ben geçen sene endokrolojiye gittim gerekli kan tahlillerim yapıldı bi sorun çıkmadı bana dr. diyet listesi verdi ama bir öğüm bile uygulamadım ama ozamanlar bu kadar fazla değildim dün şok oldum uzun süredirde tartılmadığım için çok şaşırdım moralim bozuldu gerçekle yüzleşinde
sizlerin desteğiyle inşallah başara bilirim

alttaki çizelgeden öyle sandım özür dilerim gelelim yazdıklarınaa cnm eğer önünü almazsan 90 da olursun 100 de demekki vücudun elverişli bu saate ekmek yemen doğru değil su iç yudum yudum bardağı eline al yoğurt ye ev de galeta varsa 1 tane de ondan ye ama ekmek yeme sen bilirsin ama bu iş sabır ve azim işi sağlığımız söz konusu yan gelip yatmayı herkes çok istiyor yemek yemeyi de hepimiz sen kadar ,stiyoruzzz ama maalesef bizler hayat şeklimiz değiştirmek zorunda olan insanlarız sağlığımız korumalıyız bunun diyetini rabbim bize az yemek yememiz için uygun görmüş elden bişey gelmiyor yersek kilo alıyoruz hayat kalitemiz düşüyorr bundan başka yapabilieceğimiz birşeyin olduğunu sanmıyorum diyerek huzurunuzdan ayrılıyorum iyi gecelerrrrrr herkeseeeeeee

cnm hosgeldin dogru yerdesin ben sana benim yaptigimi yazayim ben saglikli beslenme ilk önce hic ac kalmiyacaksin
günde 2dilim kepekli ekmek sabahlariyani
istedigin kadar sebze yemegi tabi princli deil yagida az olacak cig yada pismis yiyebilirsin
meyve
yagsiz peynir
haftada 3-2 gün beyaz et ,balik
et yagsiz ve avuc icin kadar et yiyebilirsin
haftada 2tane yumurta

yasaklar seker,pasta.kurabiler, börekler, beyaz makarna ben yemiyorum ama arkadaslar yiyor ,pilav ,meyve sulari unlu corbalar,ben kepekli undan corba yapiyorum
2litre su yaninda bir pet sise su tasimani tavsiye ederim cnm

bu bana verilen saglikli beslenme ha hedefimize ulastikmi yasak seylerden yiyebilcez bu gün yediysek yarin sebze agirlikli yiyerek dengeliyecez

Son düzenleme:

özür dileyecek bi durum yok canım
sözlerinde çok haklısın şimdi bir çay bardağı yoğurt koydum tatlı kaşığıyla oynaya oynaya yiyorum inşallah yoğurt uykumu getirirde bu ilk günü böylece kapatabilirim
iyi geceler ilerleyen zamanlardada bilgilerini deneyimlerini benimle paylaşırsan memnun olurum

teşekkür ederim listeni benimle paylaştığın için ama bende şöyle bir sorun var o saydığın aburcuburları hazır gıdaları pek tüketmem nefsimde çekmez benim sorunum ekmekle ben çok ekmek yiyorum ekmeyi az yediğim zaman bir tencere yemeyi tek başıma yesen doymuyorum bu gün ilk günüm ve sabahtan beri sanki oruçmuşum miğdeme bişey girmemiş gibi hissediyorum
inşallah sizlerin desteğiyle sizler kadar iradeli olmasamda devam etmeye çalışacağım diyetime

bu gece benimle paylaşımlarınız için teşekkür ederim forumdan çıkıp yatsam iyi olacak yoksa ilk günden diyeti bozacağım yarın inşallah yine görüşürüz iyi geceler

Son düzenleme:
günaydın millet dün ugrayamadım annemler araba almıştı hayırlı olsuna gittim sonra kızım gelmişti 15 günde bir görüyorum kızımı biraz hasret giderdik şimdi herkes uyurken ben burdayım BEYZUŞ ABLA ELLERİNE SAGLIK ............DERECEYE GİREN ARKADAŞLAR TEBRİKLER

beyzusum ellerine saglık. ama ben 1.6 kilo vermiştim bu hafta dereceye girerim diyede cok sevinmiştim olsun önemli degil bende haftaya yine iyi bişeyler yapar haftaya olacak listede dereceye girerim dimi ama :) çok öptümmmm

Canım ya bu yağsız peyniri nerden buluyorsun Allah aşkına bana diyetisyenim yarım yağlı verdi peyniri gezmediğim market kalmadı hepsinin üstünde TAM yağlı yazıyor. Ben yarım yağlı peynir nerden bulurum :26:

Günaydın Kızlar

Erzurum karlar altında dünden beri yağıyor da yağıyor :100: :97: Bu havada dışarı çıkmak dahi istemiyorum ya Soğuuuuuuk çok soğuukkkkk soğuk daha da soğuyacak :101:

Aslıdan haberi olan var mı ??? chery-pee nerelerdesin bacım

Burda duruma el atmak zorundayım. İş yerinde olmak çalışmak inanın evde bebek bakmak ev işi yapmak kadar zor. Evet yaklasık 2 aydır haftada bir mesaj yazabiliyorsam kendimi sanslı sanıyorum sonrada cuma bildirim yapıp kacıyorum. ama bütün bunlar ilk 3 ay hemen hemen her gün bişeyler yazdıgımı sürekli cevaplar verdiğimi degistirmez. Yani insanların zorlu ve yogun dönemleri olabilir. Ama buranın kurallarını ben cok iyi bilmiyormusum demekki. Beni listeden cıkarabilirsiniz. Yapacak bişey yok artık. facebookta beni eklemek isteyen görüşmek isteyen arkadaslarla ordan devam ederiz görüşmelerimize. facebook yesim serkan otsuz olarak aratırsanız bulabilirsiniz beni. kk den ismim su diye mesaj atarsanız eklerim hemen. Msn adresimde yesimotsuz@hotmail.com.

beyzusum ellerine saglık. ama ben 1.6 kilo vermiştim bu hafta dereceye girerim diyede cok sevinmiştim olsun önemli degil bende haftaya yine iyi bişeyler yapar haftaya olacak listede dereceye girerim dimi ama :) çok öptümmmm

Ben zaten dereceye giremiyormusum beyzus ablacım. gecmişi okuyunca gördümki zaten benden cok daha iyi kilo veren yol arkadaslarımız varmıs. önemli degil yani az önce yazdıgımı önemseme.

Bundan sonra vaktim oldukca okumaya calısırım ama herhangi bir listede olmayacagım. Kendinize iyi bakın. İnsallah herkes istediği kilolara saglıklı sıhhatli bir sekilde ulasır. Sevgiler...

ablacım tuzsuz ayva yiyememki tuz onu sulandırıyor ve yenmesi kolay oluyor.ne bilim ben acaba bende bir acayiplik mi var

bende bayılırım ayvayı hem tuzlarım hemde azcık limonlarım : )))

aşureye kim dayanabilir ki allah aşkına ama fazla yememek gerek tabi ,bende gelenden 3-4 t.k hüplettim ,üstüne 65 dk spor yaptım :)

bak ayvayı tuzla yiyenler çoğalıyor.bebişle 65 dk spor bravo sana.

inşallah umut veririz artık kiloları şöle 3-5 kilo gitse motivasyonum artacak ama çabalayıpta aynı yerde kaldığımı görünce çok moralim bozuluyor.

Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500

Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200

ellerine sağlık ablacım.
dereceye girenlere tebrikler

Eki Görüntüle 304374
kızlar bakın bayıldım ben buna

allahım şifasını versin inşallah. zor ama bildiğim kadarıyle küçük yaşta tedavisi daha da mümkün.allah yardımcıları olsun. ilik bulunur inşallah.

kadınlar için bu kadar işte bazen bir tek cümleye dünyayı ayaklarına seriyoruz...

günaydın bahar...

yeşim merhaba, ben bişeyleri kaçırdım hızlı hızlı okurken neler oluyor?

buraya herkes katılamıyor galiba neyse bizde sohbet arkadaşı olarak katılırız bu liste filan ben anlamadım :100:

Yotsuz fırsat bulursan paylaşımda bulun motivasyon açısından

ama tercih senin

bizi unutma listede olmasanda arada gir ve verdiğin kilolardan bizi haberdar et

Papatya sende hoşgeldin

ekmek tüketimin fazla geldi bana da Semiranın dediği gibi beyaz ekmeği yedikçe yiyesi geliyo insanın

oralarda halk ekmeği varsa bi bak derim

tam bugdayı, kepeklisi,çavdarı çeşit bol hemde hijyenik

biraz beyaz ekmek biraz diğerlerinden karma tüket çünkü beyaz ekmeği birden bırakmak

zor gelebilir

Son düzenleme:
işleri yoğunmuş canım birde kpss için dersaneye gidiyordu sanırsam

ben de deneyecğim tuzlu ayva yemeyi bakalım ama ödem olursam size yüklenirim haberiniz olsun

hoşbuldum teşekkur ederim
bu gün eşim şehir merkezine gitti ondan kepek ekmeği istedim gelince inşallah beyaz ekmeği bırakacağım bide onu deneyim
biz ailece ekmeği çok tüketiriz ama benden başka kilolu yok bende pco var ondan zannedersem kiloluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…