Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın benim güzel kalpli tonton arkadaşlarım. güzel bir hafta sonu diliyorum herkese

herkese selamlar
yenacım nasılsın canım
papatya hoşgeldin ekmek işini halletmen lazım kesnlikle tam buğday ve çavdar dene daha çok tokluk hissi verirler
yeşimcimm gitmeee

Yeşim'ciğim,bu kadar kalabalık bir kadroda azda olsa kuralların olması gerekir değilmi.?
Burası hepimizin topiği,belli kıstasların olması daha saygılı ve sevgili yazışmamızı sağlar..
Neden kişisel algılayıp gönül koyuyorsunki..MEsajını okuyunca üzüldüm inan..
seni ve mesajlarını seviyoruz..ama sende biliyorsun çok uzun zamandır sadece cuma günleri giriyorsun..
En büyük fedakarlığı yapıp kilo vermeye çalışıyoruz en azından günde bir defa dahi olsa girip mesaj yazabilirsin..

Listeyi ben hazırlarken sana demiştimki -eğer çok yoğunsan bir süre izinli ol sonra rahatlayınca tekrar gel listeye- diye ama sen bana dönmemiştin..

Şimdi böyle güzel kilo vermeye başlamışken kzgınlıkla beni çıkarın listeden deme -yada alınganlık diyeyim.:)-
Fırsat yaratırsın eminim.Yok hiiç giremiyoum dersen anlarım seni,ama kırıldığın için gitme lütfen...

günaydın benim güzel kalpli tonton arkadaşlarım. güzel bir hafta sonu diliyorum herkese

Günaydın canım...

herkese selamlar
yenacım nasılsın canım
papatya hoşgeldin ekmek işini halletmen lazım kesnlikle tam buğday ve çavdar dene daha çok tokluk hissi verirler
yeşimcimm gitmeee

İyiyim asuuu sen nasılsın.. uyudunmu yeterince .?
ben gece ikide yatıp yedide kalktım ama iyiyim bol bol çay içtim halada içiyorum kendime geldim.:)

Kızım dersaneden geç çıkmışlar, otobüsü kaçırmış..Aradım nasıl kızgıın.:)
hemen yanında bim var git orayı dolaş vakit geçsin dedim...

herkese selamlar
yenacım nasılsın canım
yeşimcimm gitmeee

hoş buldum
sabah kahvaltısında düne göre daha az ekmek yedim
bu gün kepek ekmeğine bi kavuşuyum deneyim devam etme başarısını gösterebilirsem
tavsiye ettiğin ekmek türlerinide deniycem inşallah

hoşgeldin..
Sıcak beyaz ekmek nefis bişey haklısın.:)
tüm güzel mamaların geri dönüşümüde epey güzel oluyor.:)

KEpek ekmeğindense tam buğday veya tam çavdar ekmeği çok tok tutuyor kendimden bilirim..
Bende mide yerine işkembe olduğu için iki dilimle dahi doyuyorum düşün.:)

Eğer alamıyorsan tam buğday unu alıp evde yapabilirsin kendin..
Umutt arkadaşımızın normal ev fırınında yapılan bir tarifi var onu denersin...

Son düzenleme:

yeterince uyudum sanırım 11 i geçiyordu uyandım boynum tutulmuş biraz daha kahvaltı da yapmadım kızları doyurdum ben de büyük kızım dersaneye gidecek biz de eşimle yeriz dışarda bişeyler artık
otobüs saatli geliyor herhalde dolaşsın ben severim bimi
şimdi hazırlanıyım çıkayım akşamüstü gelirim yine

Afiyet olsun.. büyüttün çocukları tabii.sevgiliyle romantik kahvaltılar yapılıyor rahtalıkla.

tabi tabiiiiii

hep bi bahanemiz var kilo için

pko lu haşimotolu emzikli (ben gibi) ama bahanelerin arkasına sığınmayıp bu yola BİSMİLLAH deyip başladık ve başarıcaz

benden sana naçizane tavsiye

beyaz ekmeği bu kadar seviyosan birden kesme sora günün birinde gözün döner

başlarım diyetine de kilo vermesine de ............deyip yemeklere dalarsın

geçmişte birçoğumuzun yaptığı hatalar

demedi deme (kurtlar vadisinde bi adam söylüyoduya)

Son düzenleme:
Selaammm herkese... pek yazdıklarım gözükmesede ben yazayım yinede :)
bugun diyetimin ilk günü arkadaslar.. sizi takip ettikce gaza geliyorum insallah hep böle devam eder.

bu dediklerini aklıma not ettim eğer ekmeğe ulaşamaz isem kendim yapmayıda denerim

haklısın ben zaten ekmeği tamamen kesmeyi şimdilik hiç düşünemiyorum azaltmaya çalışıyorum inşallah muaffak olurum
zannedersem sizleri takip etmeye devam edersen bir nebze başara bilirim gibi geliyor

kilo veren dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum..
iki mille lesliemi yaptım çok huzurluyum,bugünki sporumu yapmış oldum akşam üzeride yarım saat yürüyebilkirsem çok iyi olacak..
en iyisi çıkayım naz yazacakmış kıyamet kopuyor nasıl ağlıyor.....

herkese selamlar
yenacım nasılsın canım
yeşimcimm gitmeee

canım asumanım yok gitmiyorum sadece listeden çıkıyorum. arada sırada sizlerle tekrar konusmak haberlesmek kesinlikle istiyorum. facebook ve msn adresimi vermemin nedenide en azından telefonumla nerde olursam olayım rahatlıkla takip edebiliyorum ama kk nü telefonla kullanabilmem inanılmaz zor oluyor. tesekkur ederim ayrıca sana...

Yotsuz fırsat bulursan paylaşımda bulun motivasyon açısından

ama tercih senin

bizi unutma listede olmasanda arada gir ve verdiğin kilolardan bizi haberdar et

tesekkur ederim yasemenn unutmam mümkün değil. Ama keşke bende evde olsaydım diye düşünmeden edemiyorum :26:

Benim nazik, düşünceli, insan canlısı samimiyetine yüzünü hiç görmeden inandığım saygı duyduğum güzel yenam... Herzamanki zerafetin ve iyiliğinle yine beni fethettin. Kurallar konusunda inan bana çok haklısınız. Bende bir şirketin genel müdürlüğünü yapıyorum ve ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Ama nacizane fikrim burası bir sosyal alan. Zaten iş hayatımızda karşımızdaki insanlara istemeden kurallar geregi zorla yaptırımda bulundugumuz yada bize bulunuldugunu düşündüğümüz zamanlar oluyor ve bu zamanlarda ne kadar daralıyorsak işte ozaman kendimizi böyle güzel seviyeli basarılı sosyal bir grubun içinde bulmuyor muyuz? geçmişteki yazdıgım mesajları bir tarasam emin olun 100 taneyse 70 inde keske daha cok vakit ayırabilsem keske daha fazla derdinize sevincinize ortak olabilsem diye yazdıgım cümlelerim vardır ve hala aynı fikirdeyim yapamadıgım içinde cok üzgünüm. Benim ne yalan söyleyeyim kızdığım üzüldüğüm darıldığım kısmı bu kadar kolay bir dille oda cumadan cumaya giriyor listeden cıkması lazım artık diye hüküm sürmesi bir arkadasımızın. Bu grup cok uzun soluklu ve arada sırada sayımızın cogaldıgı arada sırada demirbaşların kaldığı gercekten cok dogru ve düzgün bir grup. Kuralları çiğnemeyi asla istemem bu yüzden listeden cıkartılmayı talep ettim. Dün bildirimde geç kaldığım için resmen agladım. Çünkü okadar haftadan okadar aydan sonra sizlerinde destegi ile verdiğim en fazla olan 1.6 kiloyu sizinle paylasmakta geciktim, dereceye girebilmek cok ama cok büyük bir hayalimdi ama evde olanlar kadar kolay olmuyor biz calısanlar için emin olun. Ev işleri, özellikle cocugu olanlar bu arkadaslarımızı ayrıca tebrik ediyorum evet bu bir gercek yüce ev hanımlıgını ve bunun beraberinde büyük bir sorumluluk olan güzel evlatlarına bakabildikleri için tebrik ediyorum. Ama evinde internet olan ve evinde olan bir hanım için öglen saat 13:00 e kadar her hangi bir saat diliminde bildirim yapmak günde en az 1 mesaj yazmak bizimki kadar zor degildir inancındayım belki yanılıyorumdur belki kızacaksınız bana ama yasamayan bilemez durumu ile karsılıklı olarak karsı karsıyayız.

Beni çevremde tanıyan herkes cok iyi bilir. Son derece sosyal ve insanlarla içiçe bir arada güzel sohbetler etmeyi seven herzaman güzin abla modunda biriyimdir. Ama suan seni güzin abla yaptım kusura bakma ne olursun.

Listeye koymayalım artık beni. Paylasımlardan ve muhabbetinizden kopmama imkan yok. Hepinizi cok seviyorum. Bunları yazarken bile agladıgıma inanamıyorum. Suan aylık şirket içi toplantısının ögle yemegi arasındayız ve ben yemege gitmedim sizlere yazmak istedim. Galiba birazda doluyum. Bu küçük durumu abartmış olabilirim. Kusura bakmayın. Kendinize iyi bakın...

ay canim benim kiyamam ben sana inan yazdiklarini okuyunca üzüldüm cünkü hepimiz gram verebilmek icin neler neler yapiyoruz liste isin eglencesi bence ben ve tüm arkadaslar burada birbirimiz icin bisiler yapiyoruz ama önce kendimiz icin yapiyoruz üzülme sen sikma canini ama arada gel olmaz öyle küsüp gitmek senide aramizda görmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…