Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler...

solunum-alerji
Sorma yapmadıkları tetkik kalmadı..Radyoloji kaldı onuda 22 sinde gittiğimizde halledilecek...
umarım ciddi bir sorun çıkmaz

vijdan azabından uyuyama emii:))) şaka biyana cuma bildirim sonrası bi gevşeme oluyo insanda daha 1 hafta var diyee
yok valla öyle olsa iyi kaynananm çok yeme alma kilo diyor bende o dedikçe yiyesim geliyor sanki yediğimle doymuyorum ama bugünden itibaren yok yemiyecem

bende onları soracaktım
bir öğretmen arkadaş vardı birde bebeği vardı diyetisyene gidiyordu iyide veriyordu okulda sene başında veli zannettik kilo verince gençşeştin demişlerdi hani o bonusmuydu

en alırım kitabını

beyaz ekmek yeme kepekli ye
dilimle ye her öğünde 3 dilim ye aralarda meyve ögünlerde yoğurt ye tok tutar
güle güle kullansınlar

bimde ligt peynir var hemde ucuz küçük kutuda

buraya herkes katılamıyor galiba neyse bizde sohbet arkadaşı olarak katılırız bu liste filan ben anlamadım :100:
2 hafta düzenli paylaşım yapınca listeye girersin canım liste kilo listesi en çok kilo verenler dereceye giriyor

akıllı kadınsın

Selaammm herkese... pek yazdıklarım gözükmesede ben yazayım yinede :)
bugun diyetimin ilk günü arkadaslar.. sizi takip ettikce gaza geliyorum insallah hep böle devam eder.
umarım devam eder hoşgeldin

sorumu görmediniz zannedersem
bana öneride bulunurmusunuz

evde leslie ile yürüyenler var internette arayınca çıkar indirebilirsin

inş olmustur artık bu çizelge ne zor şey yaa şimdide bmı de hata var ama olsun,bi dahakine düzeltirim
banu bu arada senin çizelgn de de bi sorun var sanki:44:
Ben daha bir türlü yapmadımondandır canım.
Çok haklısın canım ne güzel anlatmışsın.
Hihi dündende doktor aynını bana yaptı:)))
Allah yardımcıları olsun çok zor.
bugün tam 4 kase aşure yedim bir pakette çikolata 1 kase çekirdek içime fil kaçtı hemde ailecek sanırım
Pişman olma artık yemişsin:)
Valla ceco acayip satar kız hepimiz senin yazılarını çoğunlukla kocaman bir gülücükle okuyoruz gel bizim yayınevinden çıkaralım bu kitabi:)
Marketlerde açık olarak satılıyor yada mavi yeşilin var onu tercih edebilirsin ama ben hiç bir dietimde yarım yağlı peynir yemedim eğer kolestorol problemin yoksa sorun olmaz ben öyle yaptım...
Canım ya neden gidiceksin bak ne güzel hep beraber kilolar veriyoruz alınma darılma kal aramızda....
Canım kepekli diyede fazla yeme sakın onunda zararı var.
Oyy ortak çıktı artık naz hanım yerim ben onu.

Selam tombişler nasılsınız bu sabah ben kahvaltıda 1 tane simit yedim 1/2 yerim diye başladım hepsini lüplettim.Bir spora başlasam çok güzel olucakta....

cnm tam yağsız deil ben az yağlı yazacagima yağsız demişim sabah tost yaptim peynirin uzrine baktım 13% yağlı yaziyordu cnm ben avrupadayim burda markettlerde var ama yazın bende tr marketten bulmustum ama çok aramıştım şu an marketin ismi aklıma gelmiyor
bu gün yemek yapcam eşimin misafiri gelcek .alış verisede gitcem akşama inşallah görüşürüz

Selam Millet :122:

Sabah erkenden eşimle kahvaltımızı yaptık ve işlerimi düzenledikten sonra tam gelip sizlere birşeyler yazacakken sabah kahvesi için Komşu Ablam müsaitmisin diye aradı tabi benim ufak canavarda fırsattan istifade laptobu karıştırıp kapatmış tabi ondan sonra herşeyi tekrar yazmak zorunda kalıyorum
Bugün kız kardeşime yemeğe davetliyiz ve ben öğlenlik sadec bir tane meyve kıtırlı Aktivya yemeyi düşünüyorum sonuçta akşam yemeğinde az az da olsa herşeyden yemek istiyorum ve verdiğim kiloları almayı asla istemiyorum.
Aslında çok fazla kilo vermek de iyi değilmiş çünkü bu sefer kiloyu geri alacağım korkusu daha büyük oluyor
Daha evel az verdiğimde falza takılmıyordum alırsam diye ama bu sefer çok pis tırsıyorum
İnşallah almam yaaa :26:
Herkese kaçamaksız ve hareketli bir haftasonu diliyorummmmmmmmmm :122:

Canım Hoşgeldin bencede doğru adresdesin. Burada motivasyon açısından çok fazlası var ve mutlaka hepbirlikte hedeflerimize bir an önce ulaşacağız yeterki düzenli burada ol ve paylaşımda bulun.

Canım Annenlerin Arabası hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah ... Aminnnnnn
Eminim kızında seni çok özlemiştir Birlikte olduğunuz zamanı çok güzel değerlendirirsiniz inşallah

Canım sakın bir anlık kırgınlıkla buradan ayrılma sonuçta görüyoruz buradan kopanların çoğu azda olsa kilo alıyor
Biz seni her zaman burada görmek istiyoruz ve bizler hedefine giden yolda sana eşlik etmek istiyoruz. Aslında Listeler sadece bizleri daha sıkı hedefimize bağlamak için ve bu da devamlı paylaşımla daha güzel olur diye düşünüyorum.
Yine sen bilirsin ama bir anlık kırgınlıkla bizleri bırakma mümkünse daha sık gel

buraya herkes katılamıyor galiba neyse bizde sohbet arkadaşı olarak katılırız bu liste filan ben anlamadım :100:

Kız kim demiş onu Listeye girmek için 2 bildirim yapma şartı var sadece oda yeni gelen birkaç arkadaşın kendini geçmişte listeye ekletip bir kaç gün sonra bir daha hiç gelmemek üzere yok olmuş olmaları. Listeyi hazırlamakla uğraşan arkadaşlarımıza da her hafta onu çıkar bunu ekle drdi olmaması için böyle bir kural konmuş bencede çok güzel olmuş
Sende haftaya galiba listede olucakların arasındasın yanılmıyorsam o yüzden üzülme sohbet arkadaşı tabiki lazım ama paylaşımı bol olursa tam süper olur

bugun diyetimin ilk günü arkadaslar.. sizi takip ettikce gaza geliyorum insallah hep böle devam eder.

Kız biz görüyoruz sen yaz yeterki ya yeni gelenlerin hepsi aynı derden muzdarip ama biz herkesi seve seve aramıza alıyoruz. İlk zamanlar heleki yoğun saatlerde yazılanlar arada kaynayabiliyor ama emin ol biz genelde herkese yazmaya çalışıyoruz çünkü heleki ilk zamanların ne kadar önemli olduğunu bizde biliyoruz çünkü aynı şeyleri bizde yaşadık
Pes etme ve kendini her fırsatta belli etmeye çalış sonra bir bakmışsın senden sonra gelenler aynı sitemi sana yapacaklar

slm kizlarrrrrrrrrrr hepinize iyi haftasonlari ben bi taraftan is yapiyorum bi taraftanda burayi actim gelip gidip okuyorum
bugün cok kötüyüm yav karnim belim agridan kopuyo sanki reglimin en pis günündeyim

Valla ceco acayip satar kız hepimiz senin yazılarını çoğunlukla kocaman bir gülücükle okuyoruz gel bizim yayınevinden çıkaralım bu kitabi:)

Anaaa sen yayın evindemi çalışıyorsun Adı ne yayın evinin
Benim karşı komşumda eskiden bir yayın evinde çalışıyorymuş ama evlenmeden evvel ayrılmak zorunda kalmış maaşları ödenemiyor diye. Tabi baştan baya bir sabır etmiş sonra patron ya ben ödeyemiyeceğim sen bir sürü teklif alıyorsun git kurtar kendini falan demiş. Hatta hala bile o patronundan çok adam gibi adamdı diye bahseder.
Hatta adamın telefonunu çok aradık ama bulamadık senin patronun olmasın sakin

cecoooooommmm ve tomurcuk bizden baska kimse yok sanirim :44::44::44: daha banyolari temizliycem merdivenleri paspas sirasi bende ütüm var yapilcak
bende cikiyorum kizlar öptüm sizi aksama görüsürüz insallah hoscakalinnnnnnnnn

bimde ligt peynir var hemde ucuz küçük kutuda

Aaa bak o kadar markete baktım BİM aklıma gelmedi bidahaki sefere oradan alayım. Light demedi yarım yağlı dedi diyetisyen ama yarım yağlı yok ben napayım Tüm kutuların üstüne dana kadar tam yağlı yazmışlar

Marketlerde açık olarak satılıyor yada mavi yeşilin var onu tercih edebilirsin ama ben hiç bir dietimde yarım yağlı peynir yemedim eğer kolestorol problemin yoksa sorun olmaz ben öyle yaptım...

Valla canım ben de hep normal yağlı yiyordum da diyetisyen üstüne bastıra bastıra yarım yağlı dedi kolesterolüm yüksek ondan sanırımm :26:

Hııı sen yurtdışındasın anladım canım tamam bir bak sen olmadı light alcam zaten

tesekkur ederim canım burdayım gitmiyorum bir yere :)

Canım ya neden gidiceksin bak ne güzel hep beraber kilolar veriyoruz alınma darılma kal aramızda....

evet kilo verme yolunda daha çok koşturacağım hepbirlikte koşturacağız :)

daha fazla zaman ayıracağım buraya söz...

Afiyet olsun.. büyüttün çocukları tabii.sevgiliyle romantik kahvaltılar yapılıyor rahtalıkla.

olamadı malesef canım
yürüdük tam mekana ulaştık telefon geldi eşimi çaağırdılar dolmuşa binip geri geldik
yani saat 2 ben daha kahvaltı yapmadım 2 lokum yedim şimdide napsam acaba 1 kase aşuremi yesemnesfitmi yesem diye düşünüyorum hala
yeşimcim paylaşım veya bildirim yapamadığında izinli yazılabilirsin tabii canım hatta msn den veya faceden de bildiirebilirsin bu konuda ben aracı olurum istersen sen zaten her fırsat bulduğunda burda olursun ondan eminim

işleri yoğunmuş canım birde kpss için dersaneye gidiyordu sanırsam

ben de deneyecğim tuzlu ayva yemeyi bakalım ama ödem olursam size yüklenirim haberiniz olsun
dene ablam farkı göreceksin..
inşallah canım hep azimle devam edersin.

sorumu görmediniz zannedersem
bana öneride bulunurmusunuz
öncelikle merhaba hıoşgeldin. internetten leslie sansone walk at home yaz orda 1-2-3 mve daha cok yürüyüş yaptırıyor.bende calışıtıgım için evde onunla yapıyorum.tavsiye ederim.

ceco ne alemsin senyaa bayılıyorum sana pozitif insan. sen yaşlanmazsın da kesin

benimde ütüler var akşam işten cıkıcam eve gidicem ütü yapcam ee artık aşurelikleri hazırlıcam vakitsizlikten bir türlü yapamadım belki günüde geçti ama evimizde kaynasın en azından. belki tezmliğide yaparım ki pazar günü bana kalsın. uff puff

tesekkur ederim canım burdayım gitmiyorum bir yere :)

evet kilo verme yolunda daha çok koşturacağım hepbirlikte koşturacağız :)

daha fazla zaman ayıracağım buraya söz...

çok sevindim seni burda daha çok görmek istiyorum. bak ben kovulmak pahasına da olsa hergün yazıyorum. işin şakası tabii fırsat bulabiliyorum azda olsa.hep beraber vereceğiz kiloları inşallah...

arkadaşlar bu kilo degiştirme nasıl yapılır yapamadım

İyi akşamlar arkadaşlar....

Kilo veren ve gayret eden herkesi çok kutluyorum...

Haftanın birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın ikincisi..........TOZTOPRAK.....-1500

Haftanın üçüncüsü......BEYZUS..........-1200
canım eline emeğine sağlık. çok teşekkür ederim. valla sana bunu yazarken çok geç kalmış hissediyorum. çünkü koskoca bir gün okudum. sanki aradan haftalar geçmiş gibi hissettim. tekrar sağol.
aaa ben tebrik etmiştim hemde en baştan ( yoksa sen beni beğenmiyomusun (
canım eğer imkanın varsa randevularını perşembeye al nasıl olur?? karışmış gibi oldum ama. seninde kopmanı istemem.
cnmya üzülme bende 3.200 verdim ama bende henüz listede yokum sakın moralini bozma aynen tam gaz yola devam...
olsun canım. tebrik ederim verdiğin kilodan dolayı. paylaşımlarını eksik etme. senin adına sevindim. şişmanlığa karşı bir darbede sen vurmuş oldun. kendi listende birincisin ya sen ona bak.
Eki Görüntüle 304374
kızlar bakın bayıldım ben buna
ay bende bayıldım ona :))
yanecım valla avatarına bayıldım. bu arada başka bişi daha diyecektim ama unuttum (
işini gördüyse ne mutlu canım ben indirdim ordan 3-4 fast milleri cd ye aktardım öyle daha rahat..geçiyorum salona tepinip duruyorum işte..ben bulamadım yemek tarifini
:))
valla canım en altta 4-5 kilo verdiren 3 mili indirdim akşamda yaptım. 2 mili zor bitirdim. çok tempolu. alışmışım uyuşukluğa. çarpıntı yaptı bıraktım. ama zamanla bünye alışacaktır eminim.
çok üzüldüm allah yardımcıları olsun. evlat hakkaten başka bişey. karşımdaki insanı zerre kadar sevmesemde çocuklar bambaşka işte. allah düşmanımın başına vermesin.
5 günde 5 kilo diyeti yasak artık..

Sonra kilo vermeniz duruyor..Özlem her hafta iyi kötü veriyordu bu hafta artıda..
MElis öyle..
yumru vurdun vallaki :))
ah biz kadınlar 1 lafa eriyip bitiyoz işte :)
valla çocuklara kitap bırakma fikride güzelmiş. bende oğluma günlük tuttum. hergün değilde özel zamanları yazıyorum. doğan cüceloğlunun babası yapmış böyle bişey. benimde çok hoşuma gitti. şimdiden ona nasıl ve hangi şartlarda vermem gerektiğini düşünüyorum. sık sık da içine onu ne kadar çok sevdiğimizi yazıyorum. bunu 2 sebebten yapıyorum. 1. si çok sevmemden. 2. si kardeş düşünüyorum. ilerde onu çaok seviyosunuz beni sevmiyosunuz demesin diye.
bugün tam 4 kase aşure yedim bir pakette çikolata 1 kase çekirdek içime fil kaçtı hemde ailecek sanırım
maşşallah canım :))
papatyacım hoşgeldin. bede evde yapmanı önerecektim ama aşağıdaki yazılara bakınca arkadaşlar hızlı davranmış. eğer imkanın varsa çavdar ekmeğini tavsiye ederim. hem daha lezzetli hemde kepekli ekmek kansızlık yapıyormuş. nette normal fırınlarda yapılacak ekmektarifleri var. onlardan denemeni tavsiye ederim.
kız kar yağması bişey değilde senin uçaklar iptal olursa o kötü ilk o aklıma geldi valla.

çok haklısın canm. aslında içimizden söylediğimiz kadar dışımızdanda tekrar etmeliyiz bunu.

alooooo kızlar kilo çizelgemi degiştirmek istiyorum yardımmmm lütfennnnnnnnn

93.50 dum 01.12.2011 veee 10.12.2011 de tam 90 nım çokkkk mutluyummmm

Kızlaaarrr 3 mil leslie kimde var yaaa biri bana gönderebilir mi ? Bilgisayarımdaki silinmiş indirdiğim yerdeki linkleri de kaldırmışlar lesliesiz kaldım

buda guzelimis
ama gerçektir bencede çunki bende geçn sene ayagim agridiginda doktora gittim kilo ver dedi
ben ogunden sonra esime ayagim agriyor diye naz yapamadim17: bikaçkez demistimde kilo vemen gerekiyormus canim duymadinmi dedi offff offff
kilolu olmak zor hemen kiloya baglaniyor hersey halbiki zayiflarinda dertleri oluyor korkudan basim agriyor diyemez hale gelmistim yaffff

kusura baka ablacim dun cp yazamadan çikmak zorundaydim
çok uzuldum yavrucaga ALLAH im tez zamanda sifasini versin ailesinede sabir
evlat soz konusu olunca dayanamiyorum çokkk hassasim
bende 3.ye hamileyken çok zor gunler yasamistim bebegime (trisomie 21 teshisi koymustu doktorun biri) down sendromu yani (ultrasonda yanlis olçmus )
ALLAH im uyuyamiyordum neyapacagimi sasirmistim doktor karnindan su alinmasi gerek kesin teshiz için dedi ama bebegi kaybetme riski var dedi (6aylik di) ben istemedim yaptirmadim otesti baya bi arastirdiktan sonra iyi bi doktor(uzman) bulduk verdik parayi ultrasonda daha detayli inceledi olçtu falan
bebeginiz gayet saglikli korkmayin dedi ALLAH im oan dunyalar benim olmustu nasil aglamistim sevinçten sukurler olsun (kizim çok saglikli ALLAH ima sukurler osun)
ama tersini soyleseydi bile doguracatim bakacaktim aksini asla dusunmemistim
ALLAH im kimseyi evladiyla sinamasin

5 günde 5 kilo diyeti yasak artık..

Sonra kilo vermeniz duruyor..Özlem her hafta iyi kötü veriyordu bu hafta artıda..
MElis öyle..
ablacim ben zaten bayadirk takilmistim benim için bi hareket oldu simd bunu korumak istiyorum insallah daha almam

supermis buda ama helal olsun adama karisina sadikmis

hos geldn aramiza insallah sende istedigin kiloya ulasirsin

arkadaşlar benim bulunduğum yerde yürüyüş yapma imkanım yok
bana ne tavsiye edersiniz
evde neler yapabilirim
canim leslie yapabilirsin

slm kizlarrrrrrrrrrr hepinize iyi haftasonlari ben bi taraftan is yapiyorum bi taraftanda burayi actim gelip gidip okuyorum
bugün cok kötüyüm yav karnim belim agridan kopuyo sanki reglimin en pis günündeyim
geçmis olsun canim

YOTSUZ gitme bisyere lutfen
evet kurallar olmali katiliyorum ben ama senin için kasdetmedim
sen bir,iki hafta gelip yazip sonrada ortdan kaybolanlarda DEGILSIN çunki gordugum kadariyla sen girmeye çalisiyorsun (cumalardan oncede goruyorum )eger çok yogunsan en azinda izinli yazil derim islerin biraz hafifleyince dah sIk gelir paylasimda bulunursun

yst35 haklısın canımmm.cidden bunu neden düşünememiştim ki bennn,bu diyet beynimide küçültüyor olmasın:18::18::18:
ahhaah evet hemen pazartesi arayıp randevumu persembeye alayımm bende bildirimlerimi yapayımm

teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…