umarım ciddi bir sorun çıkmazİyi geceler...
solunum-alerji
Sorma yapmadıkları tetkik kalmadı..Radyoloji kaldı onuda 22 sinde gittiğimizde halledilecek...
yok valla öyle olsa iyi kaynananm çok yeme alma kilo diyor bende o dedikçe yiyesim geliyor sanki yediğimle doymuyorum ama bugünden itibaren yok yemiyecemvijdan azabından uyuyama emii:))) şaka biyana cuma bildirim sonrası bi gevşeme oluyo insanda daha 1 hafta var diyee
bende onları soracaktımöyle özelden kimseyle görüşmüyorum bi aşkito vardı 90lardan inmişti 60lara sonra 2. yi doğum yaptı burdan takip ediyorum okadar bonus citol vardı bide tursari merak ettim zayıfladılarmıki senlen benmi kaldıkk kızz yoksaaa
bir öğretmen arkadaş vardı birde bebeği vardı diyetisyene gidiyordu iyide veriyordu okulda sene başında veli zannettik kilo verince gençşeştin demişlerdi hani o bonusmuydu
en alırım kitabınıArtık kitabı hangi rafa koyacaklarını şaşırırlar acaba Korkumu yoksa Komedi bölümünde mi dursun diye kavaga etsin millet sonra
Daha çok uzun işi var o kitabın bir ara parayı kenara koyabilirsem notere onaylatmam gerekiyormuş ondan sonra yazım hataları varmı cümle düzgünmü falan diye bir daha kontrol edilecek ( yayın evi yapıyormuş onu tabi beğenirse ) ondan sonra basımdı falan filan işte
Ama Rabbim bana bunu nasip kısmet edersede baştan kendi kendime söz verdim çocuk eskirgemeye gelirin yarısını bağışlamak istiyorum diye kısmet işte bakarsın 4 yada 5 sene sonrada olsa nasip olur
Canım çok geç oldu cadı kızım hala uyumamakta direniyor ben iyisimi onunla yatayımda öyle uyusun
Yarın sabahtan görüşürüz inşallah yine olmadı gece
Herkese hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
İnşallah önümüzdeki haftada güzel sonuçlarla geliriz :122:
Allaha emanet olun ve kedinize iyi bakın
beyaz ekmek yeme kepekli yeiyi geceler
ben bu topiğe ilk kez girdim ve ilk kez yazıyorum
bana yardımcı olacağınızı düşünüyorum
ben hiç diyet yapmadım hep çok düzensiz beslenmişimdir
çok ekmek yiyorum günde iki ekmek 4 öğün yiyorum
dün gezmem vardı gittiğim evde elektironik baskül vardı kimse görmeden çıktım tartılmaya bide ne göreyim92 kiloyum inanamadım düne kadar 90 nı hiç görmemiştim şok oldum vicüdüm dağılmış gidiyor ben kendime çeki düzen vermeliyim
demenin zamanı gelmişte geçiyor bile ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilemiyorum
bu gün sabah kahvaltısıyla başladım ekmeği azaltmaya ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum
şuan açlıktan ölüyorum miğdem bulanmaya başladı zor tutuyorum kendimi aç açta uyunmazki:26:
günde iki ekmek yiyordum bu sabah bir ekmeği dörde böldüm 4 öğün yediğim için her öğünde 4/1 yedim hiç birinde doymadım tabii şimdide çok açım
desteğinize ihtiyacım var bana yol gösterirmisiniz benide aranıza alırmısınız
dilimle ye her öğünde 3 dilim ye aralarda meyve ögünlerde yoğurt ye tok tutar
güle güle kullansınlargünaydın millet dün ugrayamadım annemler araba almıştı hayırlı olsuna gittim sonra kızım gelmişti 15 günde bir görüyorum kızımı biraz hasret giderdik şimdi herkes uyurken ben burdayım BEYZUŞ ABLA ELLERİNE SAGLIK ............DERECEYE GİREN ARKADAŞLAR TEBRİKLER
bimde ligt peynir var hemde ucuz küçük kutudaCanım ya bu yağsız peyniri nerden buluyorsun Allah aşkına bana diyetisyenim yarım yağlı verdi peyniri gezmediğim market kalmadı hepsinin üstünde TAM yağlı yazıyor. Ben yarım yağlı peynir nerden bulurum :26:
2 hafta düzenli paylaşım yapınca listeye girersin canım liste kilo listesi en çok kilo verenler dereceye giriyorburaya herkes katılamıyor galiba neyse bizde sohbet arkadaşı olarak katılırız bu liste filan ben anlamadım :100:
akıllı kadınsınGünaydın canım...
İyiyim asuuu sen nasılsın.. uyudunmu yeterince .?
ben gece ikide yatıp yedide kalktım ama iyiyim bol bol çay içtim halada içiyorum kendime geldim.:)
Kızım dersaneden geç çıkmışlar, otobüsü kaçırmış..Aradım nasıl kızgıın.:)
hemen yanında bim var git orayı dolaş vakit geçsin dedim...
umarım devam eder hoşgeldinSelaammm herkese... pek yazdıklarım gözükmesede ben yazayım yinede :)
bugun diyetimin ilk günü arkadaslar.. sizi takip ettikce gaza geliyorum insallah hep böle devam eder.
sorumu görmediniz zannedersem
bana öneride bulunurmusunuz
evde leslie ile yürüyenler var internette arayınca çıkar indirebilirsin