Kızlaaarrr 3 mil leslie kimde var yaaabiri bana gönderebilir mi ? Bilgisayarımdaki silinmiş indirdiğim yerdeki linkleri de kaldırmışlar lesliesiz kaldım
canım siteye gir tekrar. kilo çizelgesi yaptığın siteye. ilk girişte şifre yazmıştın. şifreni gir. aşağıda verdiğin ölçüler çıkacak. ordan en son kilonun olduğu yeri silip yeni kilonu ekle kaydet.alooooo kızlar kilo çizelgemi degiştirmek istiyorum yardımmmm lütfennnnnnnnn
kız kar yağması bişey değilde senin uçaklar iptal olursa o kötü ilk o aklıma geldi valla.
Kızlaaarrr 3 mil leslie kimde var yaaabiri bana gönderebilir mi ? Bilgisayarımdaki silinmiş indirdiğim yerdeki linkleri de kaldırmışlar lesliesiz kaldım
baharcim bak bu linkte hepsi var ama indirmen gerekiyor
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirü...8-leslie-sansone-kucultulmus-tek-linkler.html
link açılmıyor canım faceden atarmısın linki bir zahmet
attim cnm gülü gülü kullan bende indirmistim ordan
Çoooooook teşekkür ederim ilknurcum
çok sevindim seni burda daha çok görmek istiyorum. bak ben kovulmak pahasına da olsa hergün yazıyorum. işin şakası tabii fırsat bulabiliyorum azda olsa.hep beraber vereceğiz kiloları inşallah...
YOTSUZ gitme bisyere lutfen evet kurallar olmali katiliyorum ben ama senin için kasdetmedim sen bir,iki hafta gelip yazip sonrada ortdan kaybolanlarda DEGILSIN çunki gordugum kadariyla sen girmeye çalisiyorsun (cumalardan oncede goruyorum )eger çok yogunsan en azinda izinli yazil derim islerin biraz hafifleyince dah sIk gelir paylasimda bulunursun
Yaaaaaaademe öyleee iptal olmaaazz hem daha 17 gün var karlar erir belki :44: hem erzurumda hep kar var, kar yağıyor diye uçuşları iptal etselerdi ooo erzurum hava alanı kışın çalışmazdı
canımm çok güzel bir 3.000 mesaj olmuş..evet sana katılıyorum bende iyiki beni aranıza alırmısınız demişim sizlere.senden cok cok sonra geldim ama hepinizi çok seviyorum... inş bunun gibi nice 3.000 msjlar yazarsın bize.Şuanda 3000. msjımı yazıyorum.
Burası çok güzel ya kimseyle paylaşamadıklarımızı konuşamadıklarımızı soramadıklarımızı burda soruyoruz anlatıyoruz dinliyoruz öğreniyoruz.
İyi ki varsın +90 topici ... 75 kilo da olsam burda kalıcam çoook seviyorum burayı ve burdaki dostlukları
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...
beyzusum ellerine saglık. ama ben 1.6 kilo vermiştim bu hafta dereceye girerim diyede cok sevinmiştimolsun önemli degil bende haftaya yine iyi bişeyler yapar haftaya olacak listede dereceye girerim dimi ama :) çok öptümmmm
buraya herkes katılamıyor galiba neyse bizde sohbet arkadaşı olarak katılırız bu liste filan ben anlamadım :100:
Canım;
Kusuruma bakma...Listeyi hazırlarken çok yorgundum....Herkesten özür dileyerek haftanın derecelerini tekrar veriyorum...
Haftanın Birincisi..........CECO34..........-2900
Haftanın İkincisi..........YOTSUZ..........-1600
Haftanın Üçüncüsü......TOZTOPRAK.....-1500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?