Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alooooo kızlar kilo çizelgemi degiştirmek istiyorum yardımmmm lütfennnnnnnnn
canım siteye gir tekrar. kilo çizelgesi yaptığın siteye. ilk girişte şifre yazmıştın. şifreni gir. aşağıda verdiğin ölçüler çıkacak. ordan en son kilonun olduğu yeri silip yeni kilonu ekle kaydet.

kız kar yağması bişey değilde senin uçaklar iptal olursa o kötü ilk o aklıma geldi valla.

Yaaaaaaa deme öyleee iptal olmaaazz hem daha 17 gün var karlar erir belki :44: hem erzurumda hep kar var, kar yağıyor diye uçuşları iptal etselerdi ooo erzurum hava alanı kışın çalışmazdı

Son düzenleme:
Ya bu arada bilen kullanan varmı yorum yapılırsa çok sevinirim

Omega 3 hapı kullananlar var mı ? Erkek arkadaşım kullanalım dedi çünkü ikimizde de hafıza sıfır uzun süredir hep rejim yapıyorum ondan gitti aklım.
Zararı varmıdır kilo aldırır mı ? Bilenler yazarsa çok sevinirim.

sabah hafif kahvalti,öğlene ekmeksiz yemek yedim hiç kaçamak yapmamaya söz verdim kendime şimdide form çayımı içiyordumki.... ustamız saolsun hurmalı cevizli yaş pasta yapmış.patronumuz hacca gitmişti hurma gelmişti ordan onu değerlendirmiş. ee tabi banada bir dilim geldi tatmak için bir çatal aldım bıraktım. yalnız tadı mükemmeldi.ceviz ve hurma kremanın içinde süper ikili oluşturmuş.yani kaçamak oldu 50 kalorilikte olsa...

çok sevindim seni burda daha çok görmek istiyorum. bak ben kovulmak pahasına da olsa hergün yazıyorum. işin şakası tabii fırsat bulabiliyorum azda olsa.hep beraber vereceğiz kiloları inşallah...

inşallahhh :)

yok canım benim ben zaten sana demedim... neyse bosver. tsk ederim ama seninde gönlünde yerimin oldugunu bilmek güzel :) çok öpüyorummmmmmm

Şuanda 3000. msjımı yazıyorum.
Taaammmmm 19 aydır bazen çok sıkı bazen uzak olsam da bu topicteyim ve kilo verme telaşındayım.
İyi ki de bulmuşum burayı ve iyiki de beni de aranıza alırmısınız demişim yoksa şimdilerde 140 kilo olmam kaçınılmazdı sanırım.
Evet bu kadar sürede verdiğim kilo az ama hiç değil 60 beden pantolon giyiyordum şimdi zorlasam 50 beden oluyor.
Artık daha rahat kıyafet bulabiliyorum kendime ve bi 10 kilo daha versem herşey çok daha rahat olacak bunu da biliyorum.

Burada sadece kilo vermiyoruz aynı zamanda dost oluyoruz seviyoruz birbirimizi ama gerçekten ve çıkarsızca. Biz gerçekten YOLDAŞ olduk burada. Amacımız aynı ve birbirimizin elini sımsıkı tutuyoruz aynı yolda yürürken. Birimizin sevinci hepimizin sevinci oluyor ve acıya hep beraber üzülüyoruz.

İyi ki varsın diyeceğim o kadar çok insan var ki burada... Yena, Beyzuş,Zeynep abla demirbaşlarımız Kimler geldi kimler geçti onlar hala burada ve iyiki de buradalar. Sağlıkla alakalı birşey aklıma takıldığında ilk aklıma gelen Beyzuş oluyor iyi ki var her zaman bizi aydınlatıp yardımcı olmaya çalışıyor. Yenayı ne desem de anlatsam bilemiyorum çok ayrı bir yerde hepimizin gönüllerine taht kurdu eminim zeynep abla şu aralar zor dönemler geçiriyor fakat eskiden çok ablalık yaptı çooook nasihat etti iyiki de etmiş iyiki de var zeynep ablamız.
Diğer kızlar hepinizin yeri apayrı ve hepinizi yakından takip ediyorum emin olun

Burası çok güzel ya kimseyle paylaşamadıklarımızı konuşamadıklarımızı soramadıklarımızı burda soruyoruz anlatıyoruz dinliyoruz öğreniyoruz.

İyi ki varsın +90 topici ... 75 kilo da olsam burda kalıcam çoook seviyorum burayı ve burdaki dostlukları

Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...

Yaaaaaaa deme öyleee iptal olmaaazz hem daha 17 gün var karlar erir belki :44: hem erzurumda hep kar var, kar yağıyor diye uçuşları iptal etselerdi ooo erzurum hava alanı kışın çalışmazdı

narin kelebeğim inşallah kapanmaz canım. dua değildi benimki. valla sein kadar üzülürüm gidememene. sen ilk yazdığında istanbula ilk geldiğim günler aklıma geldi. senin kadar sevindim buralara gelceğine. sevdiğinin yanında olacağına. hiçbirşeyin seni üzmesinede izin verme. ilerde sadece o anlar kalıyor elinde. olabildiğince güzel geçir her dakikanı.
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
bu siteyi dün toztoprak önermişti sağolsun. açıklamalarıyla birlite var. hemde en altta 4-5 kilo verdiren 3 mil var. klasik lesliden daha zevkli ve tempolu dene bence.

canımm çok güzel bir 3.000 mesaj olmuş..evet sana katılıyorum bende iyiki beni aranıza alırmısınız demişim sizlere.senden cok cok sonra geldim ama hepinizi çok seviyorum... inş bunun gibi nice 3.000 msjlar yazarsın bize.

çok güzell
evet erkeklerin bir çogu böyle düşünüyor ne yazıkki ama ben sanslıyım eşim bana hep yardımcı olur,tatil günlerinde de evde benmle çalışır

beyzusum ellerine saglık. ama ben 1.6 kilo vermiştim bu hafta dereceye girerim diyede cok sevinmiştim olsun önemli degil bende haftaya yine iyi bişeyler yapar haftaya olacak listede dereceye girerim dimi ama :) çok öptümmmm

Canım;

Kusuruma bakma...Listeyi hazırlarken çok yorgundum....Herkesten özür dileyerek haftanın derecelerini tekrar veriyorum...

Haftanın Birincisi..........CECO34..........-2900

Haftanın İkincisi..........YOTSUZ..........-1600

Haftanın Üçüncüsü......TOZTOPRAK.....-1500

buraya herkes katılamıyor galiba neyse bizde sohbet arkadaşı olarak katılırız bu liste filan ben anlamadım :100:

Anlamayacak bir şey yok Turnal...
2 cuma bildirim yaptığında 2. cuma listede oluyorsun.Sen topiği okuyan birisin bilmen gerekir diye düşünüyorum.Hatta ilk gelenlere hemen bu liste işini açıklıyoruz...

Benim bildiğim;2 cuma önce 93.500 diye kilonu bildirdin ama bu cuma bildirim yapmadın.Belki de benim gözümden kaçtı bilemiyorum.Eğer ben görmediysem benim hatam hemen eklerim.

Takdir edersin ki ;listemiz çok kalabalık ve takip edebilmek bazen güç oluyor.Dediğim gibi bu cuma kilonu bildirdin ve ben görmediysem lütfen kaçıncı sayfada bildirim yaptığını yaz;ben de hemen hatamı telafi edeyim...

Hiç önemi yok beyzuş ablam. Yaptıgın iş zor. Herkesin harcı degil. Ellerine sağlık. Tsk ederim tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…