Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallahhh :)

yok canım benim ben zaten sana demedim... neyse bosver. tsk ederim ama seninde gönlünde yerimin oldugunu bilmek güzel :) çok öpüyorummmmmmm
aramizda seni gormek istiyorum tabiki senin oguzel guler yuzune bayiliyorum profilindeki resmin beni benden aliyor çok guzel yuzun var masallah içinin guzelligi yuzune sansimis derlerya oylesin çok iyi kalpli bi insansn eminim buna

kis nerdende buluyorsun boyle seyleri çok guzelmis bayildim
neyseki benim esim oyle demez valla aksamlari yaninda biraz ortaligi toplamaya kalksam hani çocuklar yatinca çamasir falan asiyorum onun gibi
yeter diyor aksama kadar yorulmadinmi gel yanima oturalim der
kendi evde oluncada yardimci olur saolsun benle manti yapmisligi bile var sevdigimin (digerlerini soylemeye gerek bile yok)

masallah hanimlar
BEYZUS ablam ellerine saglik hakkini helal et busefer baya ugrastin listeyle yorgun yorgun ozur dilemene gerek yok

bende ece gibi baslarmisim kiskandim diyeee

saka bi yana gerçekten kutlarim herkesi

ece cim darilma bana olarmii

Son düzenleme:

arkadaşlar ben dün gece geldim ilk defa direkte mesaj yazdım önceki mesajlarınızı filan hiç takip etmedim
dun cumaydı 92 kilo olduğumu yazdım
bu yazım ilk cuma olarak kabul edilecekmi listeye girebilmem için
günlük ne yediğimi yazmam gerekiyormu:26:

Olleeeyyy uzun bir aradan sonra leslie yaptımmm 30 dakika dayanabilirmiyim dedim 40 dakika yaptımmm
aşkımda diyor ki sen beni sevgilin yaptıysan herşeyi yapabilirsin

Seni not etmiştim canım zaten...Önümüzdeki cuma;saat en geç 13.00 gibi kilonu tekrar bildirirsen seni listeye alacağım...

Yediklerini yazarsan,yanlışlarımız konusunda konuşabiliyoruz.Senin isteğine kalmış;istersen yazarsın...

Spor yaparsan;1 hafta boyunca kaç dak. spor yaptığını cumaları bildirebilirsin....

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
leslie nin 1 mil yaptım 14 dk. aman nasıl yoruldum devam edmiycem şimdilik

bu gün paylaşmak isterim sizinle ne yediğimi
dün başladım diyete
boy 1.65
kilo 92
25 kilo versem çok güzel olur ama bana şimdilik verebildiğimi göreceğim 5 kilo bile yeter ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum
sabah kalkınca bir bardak ılık su ile başladım
kahvaltıda
3 dilim vardı heralde belkide daha az dilimlemedim küçük bir parça böldüm ekmekten
4 tane mantar pişirdim yağsız kendi suyunda onu yedim
1 saat sonra türk kahvemi içtim
öyle yemeği olarak kuru fasülye pilav vardı 2 yk.pilav 1 kepçe k.fasülye yedim 2dilim ekmek bir çay bardağı yoğurt
arada 2 mandalina yedim
akşam yemeği olarakta izmir köfte salata var birazda onlardan yiyeceğim
şimdilik idare ettim ama asıl gece nasıl dayanacağım bilmiyorum çünki çok geç yatıyorum küçük bir kase cips yedim onu yamayı unutmuşum bidaha aldırmayacağım eve söz

Son düzenleme:

Canım öncelikle hoşgelmişsin aramıza umarım kalıcı olursun ve istediğin 25 kiloyu verirsin hayal değil unutma gerçekten istemen yeterli hayal olmadığını görmen için çizelgeme bakman yeterli belki zaman alıyor ama veriliyor isteyince.
Az yersen çok kilo verirsin diye birşey yok bizim günde 6 öğün yememiz şart. Ben sana öneri olması açısından diyetisyenimin verdiği listeyi paylaşayım seninle. Senin kilon benden az onun için 3 dilim olan ekmek sayısını 2 dilim yapabilirsin bence. Umarım işine yarar

Kahvaltı (9:00-10:00)
2 kibrit kutusu AZ yağlı beyaz peynir (1 kk peynir yerine 1 haşlanmış yumurta yenebilir.)
4 zeytin
Mevsim yeşillikleri
3 ince dilim kepekli ekmek
Şekersiz çay

1. ARA (11:30-12:00)
1 çay bardağı YARIMYAĞLI süt veya yoğurt
1 Meyve

ÖĞLE (13:30-14:30)
8 yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
1 çay bardağı YARIMYAĞLI yoğurt

2. ARA (16:00-16:30)
1 adet galeta ya da 3 adet grisini ya da yarım çay bardağı leblebi
1 meyve
Yeşil Çay ( Tarçınlı-Karanfilli olanı öneriyor.)

AKŞAM (18:00-19:00)
8 yemek kaşığı Sebze yemeği ( suyunu yemiyoruz.) YA DA 2 köfte kadar et,tavuk,balık
Salata YAĞSIZ
1 çay bardağı YARIMYAĞLI yoğurt

3. ARA (21:00-21:30)
1 su bardağı YARIMYAĞLI süt ya da yoğurt
2 meyve

Günde en az 2.5 litre su içilecek
Haftada en az 4 gün 40 dakika egzersiz yapılacak.

bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde

Hadi hayırlı olsun Kelebeğim....

Artık böyle devam edersin gibi geliyor bana...

Ey aşk;sen nelere kadirsin....

Sağol Beyzuşummm evet en zoru başlamaktı başladım Allahın izniyle gerisi gelir. Bu yaz kesin fıstık olucam evet evet o yaz bu yaz olacak
Aşkta yarıyor tabi

kelebek listeni not ettim uygulamaya çalışacağım
çizelgene baktımda taktir ettim azmini sahip olduğun iradeyi
dilerim istediğin kiloya ulaşırsın

bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı

Valla asumancım sen söyleyince ben de söylüyim bari dün biz de mantı yaptık annemle hepimize birer tabak düşecek şekilde bizde son 1 senedir yapmıyorduk herhalde. Yaptık ve yedik süperdi valla
Ama sabah kahvaltı ettim ve sadece mantı yedim 1 tabak saat 5 gibi o kadar dengelemiştir diye düşünüp vicdanımı rahatlattım

kelebek listeni not ettim uygulamaya çalışacağım
çizelgene baktımda taktir ettim azmini sahip olduğun iradeyi
dilerim istediğin kiloya ulaşırsın

Valla canım bak benim önümde verilmesi gereken 33 kilo daha var ama hiiiiiiiç kafama takmıyorum nasıl veririm demiyorum Allahın izniyle veriliyor çünkü. Allah sağlık versin.
Sen de buraya bir alış buradan aldığın gazla veriyorsun zaten kiloları
Bak bu hafta beyzuşun verdiği tacı ben takcam hırs yaptım tabi öyle şok diyet yapıp 3-5 kilo veren olmazsa

Asucuğum;merhaba canım....

Üzerine fazladan yağ yakıp koymazsın;sadece nane pul biber idare edersin bir şey olmaz Allahın izniyle...

Karbonhidratlar fazla yağla beraber tüketilmeyince çok fazla kalorili olmuyorlar diye biliyorum.Birde yoğurdunu bol tutarsın;zaten çabucak doyarsın canım.Afiyet olsun,ellerine sağlık.

ya bugün tartıldım diyalizde oranın tartısı hashas oluyo 90 kiloyum ama çizelgeyi degiştiremeyince kaldırdım çizelgeyi 10 gün oldu diyete başlayalı

ya burda haftanın birincileri var ceco 2900 vermiş ama ben 3500 verdim benim olmam gerekmiyomu ???????

ya bugün tartıldım diyalizde oranın tartısı hashas oluyo 90 kiloyum ama çizelgeyi degiştiremeyince kaldırdım çizelgeyi 10 gün oldu diyete başlayalı

Ben; galiba anlatmayı başaramadım....
Kilonuzu cuma günü saat 13.00 e kadar bildireceksiniz...Bu gün bildirmeniz bir işe yaramıyor maalesef..
Önümüzdeki cuma bildirirseniz listede olursunuz;yoksa maalesef sizi listeye almam mümkün değil...
Umarım bu kilo bildirme konusundaki son konuşmamız olur da diyet konusunda konuşuruz artık...

arkadaşlar adresimi şifremi birinize versem yapamısınız bu çizelgeyi 3500 kilo verdim degiştiremedim yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…