- 21 Haziran 2011
- 661
- 54
- 68
aramizda seni gormek istiyorum tabiki senin oguzel guler yuzune bayiliyorum profilindeki resmin beni benden aliyor çok guzel yuzun var masallah içinin guzelligi yuzune sansimis derlerya oylesin çok iyi kalpli bi insansn eminim bunainşallahhh :)
yok canım benim ben zaten sana demedim... neyse bosver. tsk ederim ama seninde gönlünde yerimin oldugunu bilmek güzel :) çok öpüyorummmmmmm
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...
Canım;
Kusuruma bakma...Listeyi hazırlarken çok yorgundum....Herkesten özür dileyerek haftanın derecelerini tekrar veriyorum...
Haftanın Birincisi..........CECO34..........-2900
Haftanın İkincisi..........YOTSUZ..........-1600
Haftanın Üçüncüsü......TOZTOPRAK.....-1500
Anlamayacak bir şey yok Turnal...
2 cuma bildirim yaptığında 2. cuma listede oluyorsun.Sen topiği okuyan birisin bilmen gerekir diye düşünüyorum.Hatta ilk gelenlere hemen bu liste işini açıklıyoruz...
Benim bildiğim;2 cuma önce 93.500 diye kilonu bildirdin ama bu cuma bildirim yapmadın.Belki de benim gözümden kaçtı bilemiyorum.Eğer ben görmediysem benim hatam hemen eklerim.
Takdir edersin ki ;listemiz çok kalabalık ve takip edebilmek bazen güç oluyor.Dediğim gibi bu cuma kilonu bildirdin ve ben görmediysem lütfen kaçıncı sayfada bildirim yaptığını yaz;ben de hemen hatamı telafi edeyim...
arkadaşlar ben dün gece geldim ilk defa direkte mesaj yazdım önceki mesajlarınızı filan hiç takip etmedim
dun cumaydı 92 kilo olduğumu yazdım
bu yazım ilk cuma olarak kabul edilecekmi listeye girebilmem için
günlük ne yediğimi yazmam gerekiyormu:26:
Seni not etmiştim canım zaten...Önümüzdeki cuma;saat en geç 13.00 gibi kilonu tekrar bildirirsen seni listeye alacağım...
Yediklerini yazarsan,yanlışlarımız konusunda konuşabiliyoruz.Senin isteğine kalmış;istersen yazarsın...
Spor yaparsan;1 hafta boyunca kaç dak. spor yaptığını cumaları bildirebilirsin....
Olleeeyyy uzun bir aradan sonra leslie yaptımmm30 dakika dayanabilirmiyim dedim 40 dakika yaptımmm
aşkımda diyor ki sen beni sevgilin yaptıysan herşeyi yapabilirsin
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
leslie nin 1 mil yaptım 14 dk. aman nasıl yoruldum devam edmiycem şimdilik
bu gün paylaşmak isterim sizinle ne yediğimi
dün başladım diyete
boy 1.65
kilo 92
25 kilo versem çok güzel olur ama bana şimdilik verebildiğimi göreceğim 5 kilo bile yeter ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum
sabah kalkınca bir bardak ılık su ile başladım
kahvaltıda
3 dilim vardı heralde belkide daha az dilimlemedim küçük bir parça böldüm ekmekten
4 tane mantar pişirdim yağsız kendi suyunda onu yedim
1 saat sonra türk kahvemi içtim
öyle yemeği olarak kuru fasülye pilav vardı 2 yk.pilav 1 kepçe k.fasülye yedim 2dilim ekmek bir çay bardağı yoğurt
arada 2 mandalina yedim
akşam yemeği olarakta izmir köfte salata var birazda onlardan yiyeceğim
şimdilik idare ettim ama asıl gece nasıl dayanacağım bilmiyorum çünki çok geç yatıyorum küçük bir kase cips yedim onu yamayı unutmuşum bidaha aldırmayacağım eve söz
Hadi hayırlı olsun Kelebeğim....
Artık böyle devam edersin gibi geliyor bana...
Ey aşk;sen nelere kadirsin....
bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
kelebek listeni not ettim uygulamaya çalışacağım
çizelgene baktımda taktir ettim azmini sahip olduğun iradeyi
dilerim istediğin kiloya ulaşırsın
bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
Anlamayacak bir şey yok Turnal...
2 cuma bildirim yaptığında 2. cuma listede oluyorsun.Sen topiği okuyan birisin bilmen gerekir diye düşünüyorum.Hatta ilk gelenlere hemen bu liste işini açıklıyoruz...
Benim bildiğim;2 cuma önce 93.500 diye kilonu bildirdin ama bu cuma bildirim yapmadın.Belki de benim gözümden kaçtı bilemiyorum.Eğer ben görmediysem benim hatam hemen eklerim.
Takdir edersin ki ;listemiz çok kalabalık ve takip edebilmek bazen güç oluyor.Dediğim gibi bu cuma kilonu bildirdin ve ben görmediysem lütfen kaçıncı sayfada bildirim yaptığını yaz;ben de hemen hatamı telafi edeyim...
ya bugün tartıldım diyalizde oranın tartısı hashas oluyo 90 kiloyum ama çizelgeyi degiştiremeyince kaldırdım çizelgeyi 10 gün oldu diyete başlayalı
ya burda haftanın birincileri var ceco 2900 vermiş ama ben 3500 verdim benim olmam gerekmiyomu ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?