Hayır....Hala listeye girmediniz...Cumaları kilo bildirin lütfen yoksa 10 kilo bile versen birinci olamazsın...
herkese selamlar
nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
heeee anladım cuma mübarek gündür onun dışında kabul günü yoktur çarşambada çarşafa dolanırr
herkese selamlar
nasılsınız? neler yapıyorsunuz?
Mmery;
Seni 116 kilo ile; bu cuma(dün)dan itibaren listeye aldım canım..
Listede kendini göremedin ama;bu cuma iki bildirimini birden kayıt edeceğim tatlım.....
Valla canım bak benim önümde verilmesi gereken 33 kilo daha var ama hiiiiiiiç kafama takmıyorum nasıl veririm demiyorum Allahın izniyle veriliyor çünkü. Allah sağlık versin.
Sen de buraya bir alış buradan aldığın gazla veriyorsun zaten kiloları
Bak bu hafta beyzuşun verdiği tacı ben takcam hırs yaptım tabi öyle şok diyet yapıp 3-5 kilo veren olmazsa
Aleyküm selam canım....
Hoş geldin.Nasılsın...Evlilik nasıl gidiyor.
Gel artık ;özledik tatlım...
aaa meyraaa napıyorsunnn nasılsınnnn ???
Umarım doğru hatırlıyorumdur. nişanlıydın en son evlendin mi :26:
hoşbuldum beyzuş ablacım saolasın.
iyi şükür, orta halli yuvarlanıp gidiyoruz bakalım....
bende sizleri çok özledim.
ben iyiyim şükür? sen nasılsın beyzeş ablam??
iyiyim canım saol, sen nasılsın?? ben en son geldiğimde sen yoktun buralarda, şimdi seni gördüğüme sevindim.
evet evlendim ben bu yaz.
spor da yaptın zaten dengeledikten sonra bişey olmaz baharcımValla asumancım sen söyleyince ben de söylüyim bari dün biz de mantı yaptık annemle hepimize birer tabak düşecek şekilde bizde son 1 senedir yapmıyorduk herhalde. Yaptık ve yedik süperdi valla
Ama sabah kahvaltı ettim ve sadece mantı yedim 1 tabak saat 5 gibi o kadar dengelemiştir diye düşünüp vicdanımı rahatlattım
Asucuğum;merhaba canım....
Üzerine fazladan yağ yakıp koymazsın;sadece nane pul biber idare edersin bir şey olmaz Allahın izniyle...
Karbonhidratlar fazla yağla beraber tüketilmeyince çok fazla kalorili olmuyorlar diye biliyorum.Birde yoğurdunu bol tutarsın;zaten çabucak doyarsın canım.Afiyet olsun,ellerine sağlık.
İyiyim hamdolsun canım....Fazla bir değişiklik yok...
Diyet yapıp gidiyoruz diyeyim...Bazen alıp bazen veriyorum;sonuçta ben de yuvarlanıp gidiyorum ...
kelebekcim listelerimiz hatta karanfilli tarcınlı cayımız bile aynı önceden de söledigim gibi. ama dr.um bana spor vermıyor..
1 de 3 dilim deil 2 ince dilim ekmek veriyor. sana 1 sorum olcak peki bu tarcınlı çaydan haftada kaç gün içiyorsun. benm midem çok bulanıyor onu içerken die sevmedim dr.a söledim haftada 2 gün,günlerde de sabah ögle aksam içsen yeterli dedi.. seni belli gün sayın varmı?acaba nekadar içsek faydası olur?
iyiyim canım saol, sen nasılsın?? ben en son geldiğimde sen yoktun buralarda, şimdi seni gördüğüme sevindim.
evet evlendim ben bu yaz.
hep iyi ol beyzuş ablacım....sen bitanesin
benim kilo ne halde hiç bilmiyorum, çünkü korkumdan hiç tartılmıyorum:18:
bu arada yena nasıl?? iyidir o da inşaallah
meyra hoşgeldin nasılsın bakalım
Canım bana günde 2 fincan dedi hergün yani Ben DOĞADAN markasının karanfilli tarçınlı yeşilçayını aldım onu içiyorum tadı fena değil amaaannn öyle şeyler içtim ki vakti zamanında bunlar mis gibi geliyor
Sana neden spor vermedi acaba doktor :26: Ekmeği de 3 ince dilim dedi valla :26:
ben cayımı kendim yapıyorum canım,hazır pakettekilerin faydasını fazla göremessin dedi. istersen sana yazayım tarifini.
1çay kasığı tane karabiber,1çay kaşığı da karanfil,1 çubuk tarçın
1kabuk zencefil,1limon 4e bölüp atılcak,yarım elma yarım ayva ve yarım demet maydonoz ..
1lt suya koyup 10dk kaynatp sabah ögle aksam 1 fincen içilecek
spor 2 haftadır yok,1aydan sonra başlıcakmısız çünkü vucuda hem yemek kısıp hem spor verirsek kıtlığı algılar,metebolzmanı yavaslatır dedi:44:
ve de senin agırlagında birisinin tempolu ve yorucu sporla faydadan cok zarar veriri bünyesine,ayaklarını dizlerini de düşünmeliyis,biraz kilo kaybından sonra zayıflama yavaslayınca başlayalım dedi.. bundan kendi dr.una bahsedermisin onun görüşleri ne olur merak ediyorum.
Hayırlı olsun canım evet kürkçü dükkanına geri döndüm çok şükür
İyi Allaha şükür...
Bir ara oğlunun allerjiden dolayı öksürük nöbetleri oldu.Şimdi çok iyi şükür.Oğlunun tetkiklerini yaptırmakla uğraşıyor...
Sağ ol canımdarısı hepinizin hatta benimde dahil hepimizin başına.
Görümcenin oğluna da geçmiş olsun. İnşallah damatlığınıda görürsünüz
İyi geceler gülma nasılsın.
Aynı şekilde yapıcan canım kilonu değiştir işlem aynı...
teşekkürler canım sana da iyi geceler..hoşgeldinn
sanada iyi geceler gulmacım
Bu şekilde sayı ve isim bildirmek site tarafından yasaklandı canım.İstersen
yapma....
MElis'çim pek iyi değilim aslında...
Eski mahalleden çocukluk arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim bugün...(
Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
Oğlumu uyuttum kızım kursa gitti bende saatlerce ağladım..
İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
Allahım şifa versin nerde varsa..(
OĞlu 4 yaşındaymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?