Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayır....Hala listeye girmediniz...Cumaları kilo bildirin lütfen yoksa 10 kilo bile versen birinci olamazsın...

heeee anladım cuma mübarek gündür onun dışında kabul günü yoktur çarşambada çarşafa dolanırr

Mmery;

Seni 116 kilo ile; bu cuma(dün)dan itibaren listeye aldım canım..

Listede kendini göremedin ama;bu cuma iki bildirimini birden kayıt edeceğim tatlım.....

Mmery;

Seni 116 kilo ile; bu cuma(dün)dan itibaren listeye aldım canım..

Listede kendini göremedin ama;bu cuma iki bildirimini birden kayıt edeceğim tatlım.....

teşekkür ederim beyzuscum
ben kuralları bildigimden dr.dan gec gelince listeyi sölemedim sana napayım ben zayıflayayımda listeden de eksik kalayım demiştim ama yst arkadasımızın düşüncesiyle dr.a artık perşembeleri gitmeye karar verdim
bölece cuma sorunsz bildirim yaparım
yaa hala düşünüyorum bu fikir neden benm aklıma gelmedi diye.. bu diyet beynimizi de zayıflatıyor olmasın

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün sabah yarım tost yedim sonra kızlarla kar oynadık
öğlen arkadaşta pizza vardı kibrit kutusu kadar yedim tadına baktım akşama eşim börek istedi tam buğday unuyla yuüurdum 2 dlm yedim off tam hamur işi günü oldu neyse bugün böyle olsun bakalım haftaya cuma ne olucam

kelebekcim listelerimiz hatta karanfilli tarcınlı cayımız bile aynı önceden de söledigim gibi. ama dr.um bana spor vermıyor..
1 de 3 dilim deil 2 ince dilim ekmek veriyor. sana 1 sorum olcak peki bu tarcınlı çaydan haftada kaç gün içiyorsun. benm midem çok bulanıyor onu içerken die sevmedim dr.a söledim haftada 2 gün,günlerde de sabah ögle aksam içsen yeterli dedi.. seni belli gün sayın varmı?acaba nekadar içsek faydası olur?

Aleyküm selam canım....

Hoş geldin.Nasılsın...Evlilik nasıl gidiyor.

Gel artık ;özledik tatlım...

hoşbuldum beyzuş ablacım saolasın.
iyi şükür, orta halli yuvarlanıp gidiyoruz bakalım....
bende sizleri çok özledim.
ben iyiyim şükür? sen nasılsın beyzeş ablam??

aaa meyraaa napıyorsunnn nasılsınnnn ???
Umarım doğru hatırlıyorumdur. nişanlıydın en son evlendin mi :26:

iyiyim canım saol, sen nasılsın?? ben en son geldiğimde sen yoktun buralarda, şimdi seni gördüğüme sevindim.
evet evlendim ben bu yaz.

İyiyim hamdolsun canım....Fazla bir değişiklik yok...

Diyet yapıp gidiyoruz diyeyim...Bazen alıp bazen veriyorum;sonuçta ben de yuvarlanıp gidiyorum ...

spor da yaptın zaten dengeledikten sonra bişey olmaz baharcım

iyi fikir ablacım az yağlı yerim zaten bugün başka bişey yemedim gibi bişey oldu
hafta sonu çıkıyor mutlaka bişeyler tek suçlu ben olmayacağım nursena da börek yemiş

İyiyim hamdolsun canım....Fazla bir değişiklik yok...

Diyet yapıp gidiyoruz diyeyim...Bazen alıp bazen veriyorum;sonuçta ben de yuvarlanıp gidiyorum ...

hep iyi ol beyzuş ablacım.... sen bitanesin
benim kilo ne halde hiç bilmiyorum, çünkü korkumdan hiç tartılmıyorum:18:
bu arada yena nasıl?? iyidir o da inşaallah

Canım bana günde 2 fincan dedi hergün yani Ben DOĞADAN markasının karanfilli tarçınlı yeşilçayını aldım onu içiyorum tadı fena değil amaaannn öyle şeyler içtim ki vakti zamanında bunlar mis gibi geliyor
Sana neden spor vermedi acaba doktor :26: Ekmeği de 3 ince dilim dedi valla :26:

iyiyim canım saol, sen nasılsın?? ben en son geldiğimde sen yoktun buralarda, şimdi seni gördüğüme sevindim.
evet evlendim ben bu yaz.

Hayırlı olsun canım evet kürkçü dükkanına geri döndüm çok şükür

hep iyi ol beyzuş ablacım.... sen bitanesin
benim kilo ne halde hiç bilmiyorum, çünkü korkumdan hiç tartılmıyorum:18:
bu arada yena nasıl?? iyidir o da inşaallah

İyi Allaha şükür...
Bir ara oğlunun allerjiden dolayı öksürük nöbetleri oldu.Şimdi çok iyi şükür.Oğlunun tetkiklerini yaptırmakla uğraşıyor...

meyra hoşgeldin nasılsın bakalım

hoşbuldum canım saol:)
iyiyim şükür, sen nasılsın asumancım??
kızların nasıllar?

hay yarabbim bir iki kelime ediyim diye nete girdim, şimdide farenin pili bitti, 10dk onunla uğraştım kusura bakmayın.
evde pilde kalmamış, kabloluyu aktım artık
bizim elimizden bi uçanla kaçan kurtulur değilmi:))

Son düzenleme:
Sağ ol canım darısı hepinizin hatta benimde dahil hepimizin başına.
Görümcenin oğluna da geçmiş olsun. İnşallah damatlığınıda görürsünüz

saol cecom inş..

İyi geceler gülma nasılsın.

Aynı şekilde yapıcan canım kilonu değiştir işlem aynı...

teşekkürler canım sana da iyi geceler..hoşgeldinn

sanada iyi geceler gulmacım

hoşbulduk kızalrr

Bu şekilde sayı ve isim bildirmek site tarafından yasaklandı canım.İstersen
yapma....

beyzus ablam bende bılmıyordum valla yı oldugu uyardığın..

yena okuyunca güm dedı yüregim Allah korusun hep boyle kotu şeyler duydugumda kendımı koyuyyorum o ınsanların yerıne küçüçük yavrumm ınş. bir şekilde care bulunur vede ıyı olur Allah yardımcıları olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…