saol canım,teşekkür ederim.
kontrol tektikleridir inşaallah...
Evet canım kontrol için hamdolsun...
sende miiiiiiii :)))hosbuldum caniminsallah öyle olur canim bakalim 5 günde 5 kilo diyetine baslasammi diye düsünüüyorum
çok üzüldüm canım allah bir an önce şifasını versin inşallah...MElis'çim pek iyi değilim aslında...
Eski mahalleden çocukluk arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim bugün...(
Görüşmüyorum pek kendisiyle,çocukluğumuzda aynı sokaktaydık ama bir şekilde haberimiz olur birbirimizden..
Bugün öğlen hastaneden geldiğimizde öğrendim..zaten çok hassastım bir duydum mahfoldum..
Oğlumu uyuttum kızım kursa gitti bende saatlerce ağladım..
İnanın hiçbirşeyin zerre önemi yok,sağlık hele evladının sağlığı söz konusuysa..
Allahım şifa versin nerde varsa..(
OĞlu 4 yaşındaymış.
aaa nilüfercim ben regl oldum lütfen yoksa almadım :)5 günde 5 kilo diyeti yasak artık..
Sonra kilo vermeniz duruyor..Özlem her hafta iyi kötü veriyordu bu hafta artıda..
MElis öyle..
aynen öyle canım ama sonrasında çok daha fazla dikkat etmen gerek...ay diyettenmiki gercekten özleminki regldendir saniyodum ben :26: o zaman bende yapmiyim dimi
canım ya o kadar eziyet çektin değdi mi yani çok üzüldüm bak şimdi . asıl diyetin sonrası çok daha önemli emin ol.... keşke spor yapıp diyete devam etseydin inan korurdun canımhaklisin canim. haftaya sallayacagimi dusunmuyorum cunku bu 5 gunde 5 kilo diyetinden sonra kilo aliniyor illa ki :/ korumaya caliscam
tesekkur ederim canim
haftaya listeye girdigimde buyuk ihtimalle artilarda olcam ona yaniyorum
canim sen benim bu topikteki en buyuk motivasyon kaynagimsintesekkur ederim.. evet korumak guc bildigim halde bugun malesef 5 gunun acisini cikardim. catlayana kadar yedim resmen. ama kalan 6 gun yine diyetime devam edicem bugunluk benim bayramim olsun :)
tatmin etmedi beyzus cunku amacim bu degildi..
canim, tacimi aldim ya tesekkur ederim seni de suclamiyorum beyzusun yuzunden demiyorum sanirim beni yanlis anladin. tek bana yapilmadigini da zaten biliyorum 9. takimda da 2. haftada girmistim listeye sonucta kural o bastan kabul ederek girmiyor muyuz?..
ben sadece bu kilo kaybi benim icin cok buyuk birsey oldugundan bir de midem sirtima yapisik gezdigim bir haftanin sonucunda (hem de regl oncesi malum) biraz hassaslastim galiba. sinir ettiysem (ki gorunuse bakilirsa oyle oldu) ozur dilerim, inan amacim oyle birsey yapmak degildi. sadece dedim ki insan onca kilo verince dereceye de girmek istiyor ama gumburtuye gitti dedim. kurallari veya birini elestirmek degildi bu. sakayla karisik trip atayim demistim. bu arada evet kimse bilmese bile olurdu sonucta ben kiloyu kendim icin veriyorum kk'ye katilmadan once diyete baslamistim, kk'den ciksam da diyetteyim bu gercegi de hicbirsey degistirmeyecek. kk'de bulunmam sadece motivasyon icin ve de burada hic arkadasim olmadigi icin biraz sosyallesme amacli. illa herkes beni alkislasin hevesinde degilim yani.. oyle aksettirdiysem uzgunum, beni henuz tanimadiginiz icin aklinizda yanlis bir imaj olusturmak istemem.
4 kase mi inanmıyorum valla canavar hortlamış içindeki :))))bugün tam 4 kase aşure yedim bir pakette çikolata 1 kase çekirdek içime fil kaçtı hemde ailecek sanırım
ablacım tuzsuz ayva yiyememki tuz onu sulandırıyor ve yenmesi kolay oluyor.ne bilim ben acaba bende bir acayiplik mi var
bak ayvayı tuzla yiyenler çoğalıyor.bebişle 65 dk spor bravo sana.
inşallah umut veririz artık kiloları şöle 3-5 kilo gitse motivasyonum artacak ama çabalayıpta aynı yerde kaldığımı görünce çok moralim bozuluyor.
ellerine sağlık ablacım.
dereceye girenlere tebrikler
allahım şifasını versin inşallah. zor ama bildiğim kadarıyle küçük yaşta tedavisi daha da mümkün.allah yardımcıları olsun. ilik bulunur inşallah.
kadınlar için bu kadar işte bazen bir tek cümleye dünyayı ayaklarına seriyoruz...
günaydın bahar...
canım sen takip et böyle devam eder emin ol ....Selaammm herkese... pek yazdıklarım gözükmesede ben yazayım yinede :)
bugun diyetimin ilk günü arkadaslar.. sizi takip ettikce gaza geliyorum insallah hep böle devam eder.
leslie yapıyoruz sende onunla yürü canım... ben zumbada yapıyorum ama zorlayıcı biraz...sorumu görmediniz zannedersem
bana öneride bulunurmusunuz
ohhh afiyet olsun canım ,olacak arada sırada banada KV göndermişti hala buzlukta beni bekliyor :) bende yakında yaparım ,annemler gelmeyi düşünüyor onlara yaparım en azından ben az yemiş olurum :)bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bugün sabah yarım tost yedim sonra kızlarla kar oynadık
öğlen arkadaşta pizza vardı kibrit kutusu kadar yedim tadına baktım akşama eşim börek istedi tam buğday unuyla yuüurdum 2 dlm yedim off tam hamur işi günü oldu neyse bugün böyle olsun bakalım haftaya cuma ne olucam
ben de iyiyim canım kızlarım da iyiler derslerle boğuşuyorlarhoşbuldum canım saol:)
iyiyim şükür, sen nasılsın asumancım??
kızların nasıllar?
hay yarabbim bir iki kelime ediyim diye nete girdim, şimdide farenin pili bitti, 10dk onunla uğraştım kusura bakmayın.
evde pilde kalmamış, kabloluyu aktım artık
bizim elimizden bi uçanla kaçan kurtulur değilmi:))
slmmmm nasılsınızz
oleyyyyyyyyyyy sonunda çizelgeyi yaptımmmm
:
haydi hayırlı olursun canım,sürekli eksilmen temennisiyle
çok güzel mişAdam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...
afiyet olsunbugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
selammmmmm nasılsınız bakalım? ben bugün gezdim tozdum ancak gelebildim :) buradaki arkadaşımdan bahsetmiştim size geçen hafta sınavı vardı ondan öncede hazırlanıyor diye gitmemiştim neyse bugün markette karşılaştık bana '' inanmıyorummmmm kız sen 80 mi olun yoksa ''dedi ya ben bu kızı seviyorum ya gram versem anlıyor :))) nasıl mutlu oldum anlatamam...
gelincede 35 dk leslie daha yaptım etti 100 dk bakalım yarına yapabilecek miyim hem balık var hemde temizlik ama yarım saatte olsa yapmayı istiyorum :)
ALLAH a şükür yaptım ayy nasıl sevindim anlatamam boşuna dememişler arayan mevlasınıda belasınıda bulur diye hahahaha çokkk keyifliyim ugur böcügümüde koydum amann nazarr degmesin halime bak yaa sevindirik oldumm
çok güzel miş
afiyet olsun
bravo sporda yapıyorsun artık korkulur senden hızlıca hedefine ulaşacaksın
ben de iyiyim canım kızlarım da iyiler derslerle boğuşuyorlar
seni görmek güzel
ALLAH a şükür yaptım ayy nasıl sevindim anlatamam boşuna dememişler arayan mevlasınıda belasınıda bulur diye hahahaha çokkk keyifliyim ugur böcügümüde koydum amann nazarr degmesin halime bak yaa sevindirik oldumm
slm kızlar
bende dün aşuremi yaptım internetten bi arkadaşın verdiği tariften.sulu severim ben o nedenle biraz daha su kattım ama biraz fazlaca sulu oldu.yani katmasaymışım iyiymiş aslında.ama tadı bana göre süperdi:))) valla kaç tabak yediğimi sayamadım bile:)diyet hepten yalan oldu dünden beri yediğm aşurenin haddi hesabı yok.dağıttım komşularada ama 10 tanesi evdeydi.2 büyük kasede arkadaşlara götürdüm.eşim de çok beğendi .bi sürü de o yedi.çocuklar yarım kase ancak yediler malesef.en ufaklığada yedirdim blendırdan geçirip.bi de 9 katlı bizim apartman.tam dağıtım yapacağım sırada asansör bozuktu kaç kere in çık yaptım.akşama baya yorulmuştum tam mutfağa girdim bişiler hazırlıyordum o sırada en küçüğüm(10 aylık olan sürünüyor,emekliyor,ve artık kalkabiliyor) masanın üstündeki 3 kase aşure bulunan tepsiye çektimi,tüm mutfak ve üstü başı kafası aşure oldumu?ben yorgunum ölüyorum zaten.çok sinirlendim ama o da çok korktu ne olduğunu anlayamadı zavallım.(o masaya yetişememişti şimdiye kadar ama artık daha dikkatli olmam lazım artık).eşimi aradım(çıkış vakti gelmişti ama bazen işi uzuyor geçe kalıyor) ne olur gel dedim.(ne yapacağımı bilemedim kalakaldım öyle.çocuklarında hepsi evde) bebeğe kızmak istemiyorum ama görmekte istemiyorum çok sinirliyim o da ağlıyor....
neyse biraz yatağına bıraktım sonra ağlamasına dayanamadım alıp emzirdim.sonra eşim geldi zaten.bi de mutfak temizledik bebek temizledik(
böyle bir aşure anım da oldu yani....neyse her şeye değerdi canım aşurem.ama bu hafta ne ederim de yedğim aşureleri harcarım ve tekrardan 7 li bişler görürüm hiç bilemiyorum.(ne olur kızmayın kaç yıldır yiyemedim hamileliklerimde gebelik şekerim çıkmıştı çok canım çekerdi ağlayacak duruma gelirdim 2 kaşık fln yerdim sadece.benim içimde kaldı bu nedenle.anlayışlı kocamda lohusalığımda bile alıp getirmedibende istemedim zaten ama aklına gelip getirseydi çok mutlu olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?