Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selammmmmm nasılsınız bakalım? ben bugün gezdim tozdum ancak gelebildim :) buradaki arkadaşımdan bahsetmiştim size geçen hafta sınavı vardı ondan öncede hazırlanıyor diye gitmemiştim neyse bugün markette karşılaştık bana '' inanmıyorummmmm kız sen 80 mi olun yoksa ''dedi ya ben bu kızı seviyorum ya gram versem anlıyor :))) nasıl mutlu oldum anlatamam...

gelincede 35 dk leslie daha yaptım etti 100 dk bakalım yarına yapabilecek miyim hem balık var hemde temizlik ama yarım saatte olsa yapmayı istiyorum :)

hosbuldum canim insallah öyle olur canim bakalim 5 günde 5 kilo diyetine baslasammi diye düsünüüyorum
sende miiiiiiii :)))
çok üzüldüm canım allah bir an önce şifasını versin inşallah...
5 günde 5 kilo diyeti yasak artık..

Sonra kilo vermeniz duruyor..Özlem her hafta iyi kötü veriyordu bu hafta artıda..
MElis öyle..
aaa nilüfercim ben regl oldum lütfen yoksa almadım :)
ay diyettenmiki gercekten özleminki regldendir saniyodum ben :26: o zaman bende yapmiyim dimi
aynen öyle canım ama sonrasında çok daha fazla dikkat etmen gerek...
canım ya o kadar eziyet çektin değdi mi yani çok üzüldüm bak şimdi . asıl diyetin sonrası çok daha önemli emin ol.... keşke spor yapıp diyete devam etseydin inan korurdun canım
bugün tam 4 kase aşure yedim bir pakette çikolata 1 kase çekirdek içime fil kaçtı hemde ailecek sanırım
4 kase mi inanmıyorum valla canavar hortlamış içindeki :))))

sağol canım babaya sepetliyorum yapıyorum, 30 dksını öğleden sonra ancak o kadar uyuyor o zaman yapmaya çalışıyorum, tabi geçen günkü gibi yarıdada kalabilyor :)

Selaammm herkese... pek yazdıklarım gözükmesede ben yazayım yinede :)
bugun diyetimin ilk günü arkadaslar.. sizi takip ettikce gaza geliyorum insallah hep böle devam eder.
canım sen takip et böyle devam eder emin ol ....
sorumu görmediniz zannedersem
bana öneride bulunurmusunuz
leslie yapıyoruz sende onunla yürü canım... ben zumbada yapıyorum ama zorlayıcı biraz...
bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
ohhh afiyet olsun canım ,olacak arada sırada banada KV göndermişti hala buzlukta beni bekliyor :) bende yakında yaparım ,annemler gelmeyi düşünüyor onlara yaparım en azından ben az yemiş olurum :)

neyse senin kaçamak gününde bugün olmuş olsun ve son olsun üzülme...

ben de iyiyim canım kızlarım da iyiler derslerle boğuşuyorlar
seni görmek güzel
slmmmm nasılsınızz

slm iyiyiz sen nasılsın

ALLAH a şükür yaptım ayy nasıl sevindim anlatamam boşuna dememişler arayan mevlasınıda belasınıda bulur diye hahahaha çokkk keyifliyim ugur böcügümüde koydum amann nazarr degmesin halime bak yaa sevindirik oldumm

haydi kızlar haydi biraz sohbete karışın hiç ses seda yokkk aaa olmazki çaylarınızıda alın elinize haydi sohbete

çok güzel miş

bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
afiyet olsun

bravo sporda yapıyorsun artık korkulur senden hızlıca hedefine ulaşacaksın

hadi bakalım nazar değmesin ,inşallah hep böyle devam edersin canım

ben de iyiyim canım kızlarım da iyiler derslerle boğuşuyorlar
seni görmek güzel

teşekkür ederim bitanem.

sen koç burcumusun?
tipik koç burcuna benzettim seni, burçlarla biraz ilgilenirimde, merkımdan sormak istedim.
ayrıca bende koçum

DİPNOT:burçlar konusu gerçekte hakmıdır değilmidir emin değilim.

slm kızlar
bende dün aşuremi yaptım internetten bi arkadaşın verdiği tariften.sulu severim ben o nedenle biraz daha su kattım ama biraz fazlaca sulu oldu.yani katmasaymışım iyiymiş aslında.ama tadı bana göre süperdi:))) valla kaç tabak yediğimi sayamadım bile:)diyet hepten yalan oldu dünden beri yediğm aşurenin haddi hesabı yok.dağıttım komşularada ama 10 tanesi evdeydi.2 büyük kasede arkadaşlara götürdüm.eşim de çok beğendi .bi sürü de o yedi.çocuklar yarım kase ancak yediler malesef.en ufaklığada yedirdim blendırdan geçirip.bi de 9 katlı bizim apartman.tam dağıtım yapacağım sırada asansör bozuktu kaç kere in çık yaptım.akşama baya yorulmuştum tam mutfağa girdim bişiler hazırlıyordum o sırada en küçüğüm(10 aylık olan sürünüyor,emekliyor,ve artık kalkabiliyor) masanın üstündeki 3 kase aşure bulunan tepsiye çektimi,tüm mutfak ve üstü başı kafası aşure oldumu?ben yorgunum ölüyorum zaten.çok sinirlendim ama o da çok korktu ne olduğunu anlayamadı zavallım.(o masaya yetişememişti şimdiye kadar ama artık daha dikkatli olmam lazım artık).eşimi aradım(çıkış vakti gelmişti ama bazen işi uzuyor geçe kalıyor) ne olur gel dedim.(ne yapacağımı bilemedim kalakaldım öyle.çocuklarında hepsi evde) bebeğe kızmak istemiyorum ama görmekte istemiyorum çok sinirliyim o da ağlıyor....
neyse biraz yatağına bıraktım sonra ağlamasına dayanamadım alıp emzirdim.sonra eşim geldi zaten.bi de mutfak temizledik bebek temizledik(
böyle bir aşure anım da oldu yani....neyse her şeye değerdi canım aşurem.ama bu hafta ne ederim de yedğim aşureleri harcarım ve tekrardan 7 li bişler görürüm hiç bilemiyorum.(ne olur kızmayın kaç yıldır yiyemedim hamileliklerimde gebelik şekerim çıkmıştı çok canım çekerdi ağlayacak duruma gelirdim 2 kaşık fln yerdim sadece.benim içimde kaldı bu nedenle.anlayışlı kocamda lohusalığımda bile alıp getirmedi bende istemedim zaten ama aklına gelip getirseydi çok mutlu olurdum.

eline sağlık ciciş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…