Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Fena şeyler yaşamışsın canım...Geçmiş olsun..

Allah korumuş;evladına bir şey olmamış..Gerisi boş...Ev de temizlenir;sinir de geçer.Geçmiş zaten belli...

bende koç burcuyum
benim bildiğim burçlar gerçek ama tabi günlük fallara inanmak günah diye biliyorum

kızlar eşime çavdar ekmeği aldırdım
tadı harika içinde keten tohumu ve ayçekirdeği var yerken çok hoş geldi içindeki ayçekirdeği
ama bu durumda kalorisi yüksekmidir ki:26:şüpeye düştüm

oleyyyyyyyyyyy sonunda çizelgeyi yaptımmmm
hadi hayırlı olsun gözün aydın
çok güzel miş

afiyet olsun

bravo sporda yapıyorsun artık korkulur senden hızlıca hedefine ulaşacaksın
afiyet oldu canım ama yağ olmaz inşallah 1 tane de çiğ börek yedim malesef
meyracım ben de burçlardan emin değilim araştırmak lazım

ececim önce ellerine sağlık Allah kabul etsin canım yediklerinde afiyet olsun bebişe süt olsun sana yağ olmasın inşallah
geçmiş olsun hem de sıcak felan değilmiş neyseki aşure gerisini halletmişin zaten ama gerçekten siniz bozucu durum heleki yorgunsan
bugün kahvaltı yapamayınca çay da içemedim şimdi telafi ediyorum

kızlar eşime çavdar ekmeği aldırdım
tadı harika içinde keten tohumu ve ayçekirdeği var yerken çok hoş geldi içindeki ayçekirdeği
ama bu durumda kalorisi yüksekmidir ki:26:şüpeye düştüm

afiyet olsun çekirdek olmasa daha iyi olurmuş ama bence beyaz ekmekten iyidir yine de hem daha uzun süre tok tutar

valla ben kepek ekmegi yiyorum diyetisyen onu önerdi günde 5 ince dilim

valla ben kepek ekmegi yiyorum diyetisyen onu önerdi günde 5 ince dilim

ben geçen sene gitmiştim diyetisyene
ekmek ekmektir bir farkı yok demişti az ye yeter dedi
ama burdakı arkadaşlarıma katılıyorum dün bana kim yazmıştı ismini hatırlayamadım
içinde nişasta var daha çabuk acıktırır diye
onun için arkadaşların tavsiyesini dinleyip çavdar ekmeğine başladım
eşim baya almış bitsin tam buğday ekmeği alacağım ne var ne yok bütün ekmek çeşitlerini deniycem
çünküü ben ekmeği çooook seviyorum

afiyet olsun canım

umutttt, asumanzeynep, ilbatum, papatya_ozmen, BEYZUS, tombulkelebekim kızlarrrr hoşgeldiniz niye konuşmuyonuz amann böle olmaz ki hadi sohbete

Kızlar geçmişi okuyup geleyim dedim ama ne geçmiş varmış maşallah, 1 gün girmedim, oku oku bitmedi. Ben de arada merhaba demek istedim.

Gün geçtikçe kafamdaki hayalim (şu zayıf, beyaz t-shirt'lü olan ) daha netleşiyor. Bugün kot pantolon giyerken onun bana çok bol geldiği, kalçalarıma kadar düştüğü imajı canlandı zihnimde :))

Diğer yandan kızımın eski sınıf arkadaşının doğumgününe katıldık bugün, orada 2 adet mercimek köfte, 1.5 börek, 4-5 sarma ile doldurdum tabağımı (öğle yemeği olarak).

Teori süper de pratik nanay yani :))))

Tekrar merhabalar, iyi akşamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…