Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım .daha dikkatli olmak zorundayız bunu biz bilemesekte onlar bize gösteriyor. bugün bizimkide yattı bende uzandım. fırsat bu fırsat diyen ve gece fosur fosur uyuyan adamda dayanamayıp yatmış .anneler hisseder derler ya nasıl oldu hala bilmiyorum yerimden fırladım bebeğe döndüm aman allahım birde ne göreyim bebeğim kanepenin tam ucunda ayaklar sarkmış .eşimi haşladım tabi şimdi konuşmuyor birde bana ben senden önce yattım demez mi yani o kadar uyumuş ki hatırlamıyor bile :)))
ahh ahhh bizimkide aynı o canım şunu çekti dese üşenmem yaparım, alırım o gün olmadıysa başka bir gün mutlaka yaparım ama o asla hatırlamaz bile ,karım şunuda istemişti demez illa isteyeceksin yoksa aklına bile gelmez. hepsi aynı ya....
ellerine sağlık demek çok güzel oldu ha neyse cumaya var daha verirsin sen, hem o kadar zaman yememişsin afiyet olsun....

umutttt, asumanzeynep, ilbatum, papatya_ozmen, BEYZUS, tombulkelebekim kızlarrrr hoşgeldiniz niye konuşmuyonuz amann böle olmaz ki hadi sohbete
hoşbuldukkkkkk ,katılalım bakalım :)

nerelerdesin sen özlettin ya... hay paspal çıtır seni hala hayalin o mu ya :))) neyse pratiğe döktüğün günleride göreceğiz inşallah...
o da birşey mi ben dün KVnin gönderdiği sarmaları pişirdim ne 4ü ne 5i bir tencerenin çeyreğini ben götürdüysem gerisini eşim yedi büyük değildi tencere gerçi ama ben rahat 30-40 tane yemişimdir ama başka hiçbir şey yemedim öğlen ,akşamada az yedim:))
bugünde yarım iskender yedim ama saat 3,5 falandı eridi bile :)

ben ce prstik kısmı da iyi gidiyor canım
yürüyüşlerini yapmaya çalışıyorsun ne güzel
bir de böyle çaban olmasaydı o tabağa neler alırdın diye düşün hem de yemekten sonra belki

Ufak tefek işler, misafirler vardı dün-bugün. İnşallah diyeyim canım, kitap da okuyorum ya, onun gazıyla telkin ediyorum kendimi. Gerçi kitabın bazı kısımlarına katılmıyorum ama bitireyim ilgili konuda paylaşacağım :))
Sarma da çerez gibi yendikçe yenir, tabii 40 tane fazlaymış. Ben de 2 gün önce (hem de Perşembe akşamı) kurufasülyenin yanına pilav yapmıştım, ayıptır söylemesi nefis olmuştu, )))) kayınvalidem gibi kendi kendimi övmeye de başladım yav), abarttım yemeyi, 40 sarmaya denk pilav yemişimdir. Ama bu hafta Voltran dedim ya, utancımdan yemem artık, siz de yemiyorsunuz tabii
ben ce prstik kısmı da iyi gidiyor canım
yürüyüşlerini yapmaya çalışıyorsun ne güzel
bir de böyle çaban olmasaydı o tabağa neler alırdın diye düşün hem de yemekten sonra belki
Yürüyüşler tam düzene girmedi ama çabalıyorum ya o da takdire şayan bence :) Ve haklısın, hiç yürümesem tabağı daha doldururdum, laf aramızda, biraz bekleyip son bardak çayımla da tatlılardan 1 ya da 2 adet yemeyi düşünüyordum (kurabiye vb.). Sonra baktım tabaklar mutfağa kaldırılıyor; "kızım bu sana bir işaret, yeme işte" dedim, tatlıdan kurtardım en azından :))

Merhaba canım;

Hayal netleştiyse;gerçek yakındır Umutçuğum.

Önce biraz bocalıyor bünye;sonra gitmeye başlıyor kilolar.Sen de çok iyi biliyorsun;yakında gidecekler...Sıkma sakın canını.Stres hiç iyi gelmiyor diyette...

sen benden daqha az zararla atlatmışın günü tatlı bile yememişsin süper yaramaz bir durum yok yani

Allah kabul etsin...Geçmiş olsun bebişe.. Sıcak olmaması büyük şans.. şükür sadece kirlenmekle kalmış..
Ben bu sene çaykaşığıyla bile tatmadım aşure hala..Bizim komşular tembel çıktı hiç getiren götüren yok..
Bende yapmayacağım sanırım...

birazdan eşim gelicek, oyüzden çıkmak zorundayım, yine görüşürüz canlarım...

MEyracım hoşgeldin..
Nasılsın.?nasıl gidiyor.? Daha sık uğra olurmu.?

aaa nilüfercim ben regl oldum lütfen yoksa almadım :

)

Öylemiiii..O zaman artı değildir o regl şişkinliğidir...

bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde

Afiyet olsun bende yazdan melemenlik domates yapmıştım kavanoozlara..
Açılışı yaptım süperdi ailecek melemen hastası olduğumuz için..
Seneye kısmet olursa daha fazla yapacağım...

Süper sende işe yaradı demek..
Resim olayından bahsediyor yazar,güzel bir resminizi olmak istediğiniz resmi canlandırın diyor...
Kızımda ne yapmıştı geçen yıl biliyormusun.? Ünlü bir sporcu hatun var tenisçi..Benden güzel olmasın mükemmel vücuda sahip.:)
Benim kafayı onun vücuda monteledi.:) Çıktı aldık onu astım yatak odasına gizli bir köşeye.:) gören mören olur rezil olurum sonra...:)

Son düzenleme:
Bahar'cığım,

En güzeline layıksın herşeyin..Ayrı bir yerin var seninde..
dilerim 6000.mesajında ideal kilonda veya yakın olursun ve nişanlanmış düğün hazırlığı yapıyor olursun..veee çok iyi bir işte çalışıyor olursun üstelik..:))

Umarım öyledir :) Biraz da itici sebepler arttı, ondan etkilendim herhalde. Bugün kayınbiraderim ve eşim düğün için anlaşma yapmışlar, eşimin küçük kardeşi evleniyor, herşey netleşti. Temmuz ayında güzel bir düğün olacak inşallah, en sevdiğimiz teyzemizin genç kızı da evlenecek bu yaz, ne yalan söyleyeyim bunlar da beni motive etti. Yaz düğünlerinde zarif bir görüntüm olsun isterim. Geçtiğimiz haftalarda pek sıkıntılıydım ama bu hafta iyiyim çok şükür :))
sen benden daqha az zararla atlatmışın günü tatlı bile yememişsin süper yaramaz bir durum yok yani
Ehhh işte diyeyim canım :)) Akşam diyet kola içtim, o beni 1.000 kaloriden daha fazla etkiliyor inan. Nasıl bu zehiri soktum vücuduma diye :)) Eve yanlışlıla girmiş bir ürün, affetmedim gördüğün gibi :))
Eline sağlık canım, eminim nefistir menemen :) Gün almışsınız, hayırlı olsun, inşallah o tetkikler de iyi çıkacak, en azından rahatlamış olursun tüm kontroller tamam oldu diye.
Tam işe yaradı diyemem kitap, ama önyargılarımı fark etmemi sağladı, biraz da gaza getiriyor tabii :)) Fotomntaj da süper fikirmiş bu arada, ama sen biraz daha zayıfkenki bir resmini koysaydın eminim o tenisçi hatundan geri kalmazdın :)

keşke hayaller gerçek olsa.bende akşam biraz sapıttım tuzsuz fıstıık yedim çayla 5 tanecikte badem...

valla güzelim odunlukları oluyor maalesef.genelde kadınlar kadar düşünceli olamıyorlar.

nevzamansız,hurmalı,cevizli pastadan bahsetmişin bugün..
Dehşet bişi olmuştur o değilmi.?
Gerçekten takdir ediyorum seni..

Kahve yapmaya gidiyorum...Hazır çoğumuz buradayken;sohbetle iyi gider...

YENACIĞIM;

Tarçınlı Türk gayvesini denedin mi tatlım....

Evet canım aldık gün...Çok sevindim..Çok merak ediyorum nasıl bir yol izlenecek..deri testi yaparlarmı.?
Bekleyip göreceğiz artık.. yalnız o kadar çok çocuk varki alerjiden şikayetçi.çağın rahatsızlığı gibi bişey..
Ter testi yapıldığı gün odaya iki hasta ve annelerini alıyorlar..Bizimle giren hasta 6 aylık bebekti öyle tatlıydıki anlatamam..
Üzüldüm açıkçası daha minicik bir sürü testten geçiyor diye..
Hastaneler insana şükretmeyide hatırlatıyor...

Umarım bu yaz hepimiz için farklı bir yaz olur...sende fıstık gibi bir elti olursun düğünde..Hatta daha ileri gideyim herkes gelini bırakıp sana odaklansın..ayyy çokmu fazla oldu hahahaa..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…