Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allahtan sıcak değilmiş
ama baya iş çıkmıştır bu arada allah kabul etsin

kızlar eşime çavdar ekmeği aldırdım
tadı harika içinde keten tohumu ve ayçekirdeği var yerken çok hoş geldi içindeki ayçekirdeği
ama bu durumda kalorisi yüksekmidir ki:26:şüpeye düştüm
bbiraz kalorisi yükselir tabi

inşallah yağ olmaz sen yürüyüşle eritirsin eminim

evet ekmekler arasında kalori farkı yok ama esmer olanlar daha çok tok tutuyor
bir haftaya kadar vucut alışır dayan
bir söz vardı beyzuş abladan duymuştum sanırım istediğini yersen istediğini giyemezsin
azıcık fazla ama yeniden motive olman çok iyi düzene girer patır patır verirsin

ucuz atlaşmıssınız
erkekler böyle işte biraz odunoluyorlar

40 sarmamaı fazla olmuş biraz
en azından tatlısız kapatmışsın bravoooo
herkese hayırlı akşamlar...bende bu akşam sohbete geldimmm

iyi akşamlar

herkese hayırlı akşamlar...bende bu akşam sohbete geldimmm

Hoşgeldin :)) Ben aslında kuruyemişleri daha masum buluyorum, elbette yağ oranları yüksek, özellikle akşamları keşke tüketmesem diyorum ama gündüz yerim vallahi. Şekerli, hamurlu, işlem geçirmiş ürünlerdense fındık fıstık, ceviz, badem vb. yemek daha masum bence :)

Kahve yapmaya gidiyorum...Hazır çoğumuz buradayken;sohbetle iyi gider...

YENACIĞIM;

Tarçınlı Türk gayvesini denedin mi tatlım....

Canım beyzuşum unuttum sana söylemeyi. evet denedim..Damla sakızlıdan daha çok beğendim...
Fakaaat işin içine tarçın girdiği için tatlı birşey yediğim hissine kapıldım
Sade kahve gibi uyarmıyor insanı.:) anlatabildimmi..:) beni anlıyormusun.:)))
Arada sırada yapılıp içilir ama...

kahveciler afiyet olsun benim minik sıpa uyumadıııı uyusun dönerim off yaaa eşimle sakin başbaşbaşa kaldığımız günleri özledim birinin dersi birinin dişi yaramazlıkları offf uyusalarda başbaşa kahve içsek ilerleyen saatlerde sızmazsam muhabbetinize dönerim iyi geceler

Anlamam mı hiç....

Ben de içerken;yiyemediğim aşureler,sütlaçlar geliyor aklıma....

Fekaaaaatttt sabır ediyorum...

bugünkü menüm

sabah: 1 dilim ekmek
domates salatalık
2 dilim peynir

ara yok

öğlen 1/2 dilim tiramisu

ara 1elma

akşam 10 yk kuru fasulye
2 yk pilav
1.5 yk et
salata

ara 1 lokma ekmek peynir

gece bilemiyorum umarım hiçbirşey

sen uyut prensesi bekliyoruz...

maşallah bugünkü menü gururla sunulacak cinsten
bak benden ses çıkıyormu hiç bu saat oldu hala şiş vaziyetteyim ama aklım hep mamalarda

İyi akşamlar;hoş geldinnnnnn...
hoşbuldum ablacım...

nevzamansız,hurmalı,cevizli pastadan bahsetmişin bugün..
Dehşet bişi olmuştur o değilmi.?
Gerçekten takdir ediyorum seni..
yenacım adım nevin bu arada nick uzun kalıyor.sorma canım ben nasıl kavga ettim nefsimle o pasta önüme gelince kafamdan bir sürü şey geçti öncede sizler.

süper bişeydiyaa hiç tahmin etmezdimyani hurma ve ceviz böylemi uyumlu olur. parfe şeklinde yapmış tabiki.dayandımda akşam tuzsuz fıstığı yemseydim dahabiyi olacaktı bu boğazımı nasıl tutucamya... eşimle seneye kurban bayramında 40 beden olucam diye iddaya girmiştim. 2 ayı boşa geçirdimbilee.lcw takıldığım için ondan 44beden giyiyorum heralde oda normalin 48-50 bedenine denk geliyordur.10 beden yani.
yavrun iyidir inşallah

YENACIĞIM;

afiyet olsun...biz kahvemizi içtik.aaa tarçınlı iyi bir deneyim olabilir ilk fırsatta deneyeceğim.

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin
hoşbuldum ablacım. demek sizin kahvaltı yalan oldu bugün..ayy nasıl sinir olurdum ben aynı durumda...

hadi kolay gelsin
benimde kız çekiştiriyor anne bana bilgisayardan oyun aç diye ben çıkıyorum
herkeze iyi geceler

Bende sana takılayım hadi..seni gidi mantıcı güzeli..
takıl valla bir yandan da beyzuş ablanın şişleriyle dürt hatta
ama nasıl özlemişim her kaşığı tadına vara vara yedim resmen yetmez gibi 1tanede çiğ börek oda nerden çıktı derseniz küçük kızım mantı sevmez ben de ona aynı malzeme olduğu için yaparım her mantıyla tabii bize de düşüyor

ben çok güldüm valla

Amannn rebbbimmm ne güzel dilekler bunlaaar
Amin amin amin amin aminnnn inşallaaaaaaaaaah sağolasın yenacım
3000 msj sonra ancak alır zaten beni aşkım çok çok yazayım bari Evlenince istanbulda yaşamayı düşünüyor Onur orda rahatlıkla iş bulurum gibi geliyor bana herşeyin hayırlısı olsun herkes için

YENACIĞIM;

aaa tarçınlı mı nasıl yapılıyor Beyzuş ben de öğreneyim :126: damla sakızlı türk kahvesini çok severim tarçınlıyı ilk kez duydum :26:

Ohhh ancak bitirdim geçmişi okumayı. Arkadaşlar resimler için yaptığınız tatlı yorumlara çook teşekkür ederim, oraya yazdım ama sizler görürmüsünüz bilemedim, bir de buradan teşekkür edeyim dedim.

Hatırladığım kadarı ile deri testi 5 yaştanm sonra yapıyorlar, daha önce pek bir şey ifade etmiyor demişti babam. Seyahatteler şimdi gelince bir sorayım (astım allerji uzmanı ya, mutlaka fikir verir :) Haklısın canım, hastaneler çok etkiliyor insanı Her seferinde şükrediyorum ben de..

Sağol canım iyi dileklerin için, şimdiiii ne desem, önemli olan gelin tabii o gün onun günü ama insan psikolojisi; vallahi aynı şeyi aklımın köşesinden geçirmedim desem yalan olur. Ahahah bir de beyaz giyermişim utanmadan :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…