Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

EVLİLİK SONRASI KADININ DEĞİŞİMİ ! SİZCE DOĞRUMU ? :)

.......................................................

...

6.hafta: Seni seviyorum
6.ay: çok tatlısın
6.yıl :sevmesem kahrın çekilir mi

6.hafta :ben geldiiim
6.ay: merhaba
6.yıl :karnım tok ama size birşeyler hazırlayım

6.hafta :ben açarım hayatım
6.ay :açtım açtım!!!
6.yıl: ütü yapıyorum kapıyı açın

6.hafta: sevgilim arkadaşın arıyor
6.ay :telefon sana bir tanem
6.yıl: şu an evde yok(evdeyken)

6 hafta :seni anlıyorum canım
6 ay: sana haksızlık yapmışlar
6 yıl :anan seni fazla şımartmış

6.hafta: bu yaz nereye gideceğiz
6.ay :annenlere gitmeyelim olur mu
6.yıl: herkesin kocaları avrupaya götürüyor sen....

6.hafta: canım senin için aldım
6.ay :beğenirsin umarım
6.yıl :senin bana ne aldığın varki

6.hafta :sinemaya gidelim mi
6.ay: hayır o olmaz şu filme gidelim
6.yıl :benim başım ağrıyor sen git

6.hafta :silerim canım üzülme
6.ay: biraz daha dikkatli olsan
6.yıl :dökmesen şaşardım

6.hafta :katılmıyorum hayatım
6.ay :öyle olmadığını sen de biliyorsun
6.yıl :hiç te bile öyle değil

6.hafta: senin için ellerimle yaptım
6.ay: bak bakalım annenin yemeklerine benzemiş mi
6.yıl :gitte ananda ye!!

6.hafta: içecek ne getireyim canım
6.ay :sana da çay getiriyorum
6.yıl: bir günde olsun şu çayı sen getir be adam

6.hafta: yine çok şıksın
6.ay :ne giysen yakışıyor
6.yıl :kime şık görünmek için aldın bunu???

6.hafta: olsun canım hiç önemli değil
6.ay: biraz dikkat etsen
6.yıl :sakar herif seninle geçen yıllarıma yazık

aslında pek aramam benim aklım hep tatlılarda da eşime getirdim bende geri kalırmıyım yedim hemen. yahu eşimdende utanır oldum yemek yerken
allahtan kendiside spora başladıda dikkat ediyor,zararlı mamalr yasak evde..

maşallah bugünkü menü gururla sunulacak cinsten
bak benden ses çıkıyormu hiç bu saat oldu hala şiş vaziyetteyim ama aklım hep mamalarda

asuman abla bende günlerdir aynı şeyi düşünüyordum neden bizim aklımız hep mamalarda yasak olduğu içinmi..kendimizi sürekli telkin ettiğimiz içinmi.yani kendimce mazeret uyduruyorum ya pastanede çalışıyorum kaçamak oluyor diyee.eee ustalar 30yıldır hergün bunların içindeler hepsinin 150 kg olması lazım ama hepsi tığ gibi maşallah nasıl sinir oluyorum kendime nedenn yemek bu kadar yer etmiş hayatımızda.:44:

Beyzuş, tebessüm, bu saatte kahve keyfini kıskandım doğrusu. Etkilemiyor mu uykunuzu? Ben içsem sabah yediye kadar uyuyamam.

Nevin eşinin destek olması şans gene, bizimki ile muhalefet halindeyiz sürekli, o "üç günlük dünya" mantığı ile "o zararlı, bu zararlı" nutuklarından bıktı :)) Eh haklı olduğu noktalar da var ama hepimizin sağlığı için :))

Mutlu, nasıl gidiyor iş güç? Beslenme düzeni nasıl etkilendi bu durumdan?

Son düzenleme:
ne kitabı canım bu zayıflamak için mi ? oku bakalım paylaşımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
canım sarnalar ne uzun ne de şişman yani 3ü 2 sarma zor eder öyle diyeyim ama yedim tabi inkar edecek değilim :) ha bu arada hepsini tek öğünde yemedim öğlen ve akşam yedim belki 40 değil 50 bile olmuştur :)
bu ara kuru-pilav ikilisini çok duyar oldum bu hafta listeye koymam gerek. bende bayılırım hele güzel yapıldıysa. karadeniz gezimizde rize'de yemiştim tadı hala damağımda ya ,sırf onun için giderim tekrar oraya valla...
tabi ya ne voltran şişko voltranlar :)
işareti aldın yemedin yani :))))))
evet canım regl oldum 3. günüm bugün inşallah ondandır yoksa çok üzülürüm

melemen mi bayılırımmmmmmm ellerine sağlık canım.
keşke hayaller gerçek olsa.bende akşam biraz sapıttım tuzsuz fıstıık yedim çayla 5 tanecikte badem...

valla güzelim odunlukları oluyor maalesef.genelde kadınlar kadar düşünceli olamıyorlar.
nevin canım bunlar yont yont bitmiyor. benim sinirlendiğimin ertesi günü ya kahvaltı hazırlar ya çiçek getirir ama bunlar olmadan akıl etmez, haftasonu ben hazırlayayımda şu kadını mutlu edeyim demez :)
nevzamansız,hurmalı,cevizli pastadan bahsetmişin bugün..
Dehşet bişi olmuştur o değilmi.?
Gerçekten takdir ediyorum seni..
ya rabbiiiiii öyle pastada mı var offf offf ne güzel ama ne kalorilidir o değil mi, görmemişim ama şimdi senin sayende gördüm :)
Kahve yapmaya gidiyorum...Hazır çoğumuz buradayken;sohbetle iyi gider...

YENACIĞIM;

Tarçınlı Türk gayvesini denedin mi tatlım....
tarçınlı türk kahvesi mi onuda mı yapmışlar? yoksa sen kendin mi öyle yapıyorsun ? eminim süperdir...
canım öğlen+akşam toplamı ara ara canım istedikçe gittim yedim ben 40 dedim ama 50 vardır ama hepsi çok minikti çünkü minik yaprak alır benim kv kocaman kocaman yapmaz kalında sarmaz, incecik kalem gibidir :) ama bu suçumu bastırmaz tabi :)
bende kendimce karatay yaptığım dönemde sabahları yiyordum ve şahitsiniz ki bi sürüde kilo verdim ,yani abartılmadığınca bencede masumlar...
bendeeeeeeeeee ay yapsam mı ya ama geç oldu ,bende şekersiz sevmem, başka bahara artık :)

bende dün fenaydım midem bulanana kadar yiyorum günlerdir ama bugünden itibaren yokkkkkkkkkkk

çok güzel bir menü olmuş canım .......

Pişirirken;çay kaşığının ucuyla tarçın ilave ediyorsun Baharcığım...

canım bence erkek ya o ustalar daha şanslılar bizden
eşim benle beraber 10 kiloya yakın verdi son3 aydır felan bıraktı hem yürüyüşü hem dikkat etmeyi 4 kilo felan aldı geri ama ben onun gibi yeseydim herhalde 20 kilo alırdım
ne gıcık bir durum metabolizmaları hızlı kas oranları fazla
bizim bide regl durumu var ki off öncesinde iştahımız uçuyo

aaaaaaa biz hiç yapar mıyız böyle şeyler canım :))) hep 6. haftadayız lütfen

geçmiş sayfalarda önerilmişti, "Tek şişman beynimiz" isimli bir kitap, burada da konu açılmış kitapla ilgili bitirince oraya yazacağım. Bu dönem motivasyon için destek arıyordum da, alayım dedim.
Sarmalar küçük parmağım boyundaymış demek, bir oturuşta değilse normal canım (kilo problemi olmayan biri için), bir dolu tabak pilav kadar pirinç ancak vardır onda. Yedik bitti, bu hafta yiyeceğimiz nefis terelere, limonlu maydonozlara filan odaklanalım artık :))

saolsun destekoluyor kendide göbek problemini halletmek istiyor hatta akşam sadece corba ve salata yıcem dıyorda ben kıyamıyorum sonucta erkek meta. hızlı yinede yemek pişiriyorum. eşimde sürekli sorar araştırır boşunamı aldım seni gıdacısın diyor ama yazık oldu adama ters tepti evlendik ikimizde 20şer kilo aldık oturduk

valla öyle aynen hakkını yemeyım yapıyorr arada.ben eşimi fazla suclamıyorum askere gidene kadar hayatında yatagını bıle düzeltmemiş hersey önüne gelmiiş. klasik karadeniz ailesi erkekçocuk yetiştirme tarzı.saolsun yardımcı oluyor ben bu kadarınıda beklemiyordum.ama odunluk var işte.

ahh ah ablacım öyle heralde.keşke bizdede öyle olsa. karnım doyuyor belkıde gözüm hiç doymuyor. bu konuda yeşil çayın faydasını görüyorum arkadaşlar tavsiye ederim.

Resim eklediğini görmemiştim;iyi ki buraya yazdın...

Çok güzel bir tatil olmuş belli..Allah tekrarlarını göstersin inşallah...Zayıf,zayıf;çıtır çıtır tatillere git...

Etkilemez mi canım...Uykusuzluk diz boyu...Sanırım 25 yıl sabah erken kalkıp işe gitme endişesi içinde geçen yılların intikamını alıyorum...

Çayımı ,kahvemi içip uykumu kaçırıyorum;sabahta 10.00 da kalkıyorum...

Kahve kokusu sarmış ortalığı..:)

-----

Benden duymuş olmayın kızım hikaye yazmaya başladı..Aşk hikayesiymiş..
Henüz okumadım,gizli okumakta istemiyorum. heralde okutur zamanı geldiğinde ..

Dün sordu anne normal insan hikayesimi olsun yoksa vampir hikayesimi olsun? diye sorunca..
Şu ünlü,serisi olan vampir filminden etkilendiğini anladım...Onunla ilgili kitap okuyor şu an.:))

Resim eklediğini görmemiştim;iyi ki buraya yazdın...

Çok güzel bir tatil olmuş belli..Allah tekrarlarını göstersin inşallah...Zayıf,zayıf;çıtır çıtır tatillere git...

teşekkür ederim :) İnşallah. Hepimiz zayıf, mutlu, keyifli tatiller yapalım.
Evliya Çelebi demiş galiba değil mi? "Bir seyahat bin gam dağıtır" diye :)) Çok severim seyahati ben, öyle çok şık, çok turistik olması da gerekmez, nereye gitsem bir ton inceleyecek-gezecek şey bulurum. Yalnız son senelerde bir yere gitmeden önce "nerenin nesi meşhurdur, nesi yenir" diye araştırmalara başlar olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…