aslında pek aramam benim aklım hep tatlılarda da eşime getirdim bende geri kalırmıyım yedim hemen. yahu eşimdende utanır oldum yemek yerkenHoşgeldin :)) Ben aslında kuruyemişleri daha masum buluyorum, elbette yağ oranları yüksek, özellikle akşamları keşke tüketmesem diyorum ama gündüz yerim vallahi. Şekerli, hamurlu, işlem geçirmiş ürünlerdense fındık fıstık, ceviz, badem vb. yemek daha masum bence :)
maşallah bugünkü menü gururla sunulacak cinsten
bak benden ses çıkıyormu hiç bu saat oldu hala şiş vaziyetteyim ama aklım hep mamalarda
ne kitabı canım bu zayıflamak için mi ? oku bakalım paylaşımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.Ufak tefek işler, misafirler vardı dün-bugün. İnşallah diyeyim canım, kitap da okuyorum ya, onun gazıyla telkin ediyorum kendimi. Gerçi kitabın bazı kısımlarına katılmıyorum ama bitireyim ilgili konuda paylaşacağım :))
Sarma da çerez gibi yendikçe yenir, tabii 40 tane fazlaymış. Ben de 2 gün önce (hem de Perşembe akşamı) kurufasülyenin yanına pilav yapmıştım, ayıptır söylemesi nefis olmuştu,)))) kayınvalidem gibi kendi kendimi övmeye de başladım yav), abarttım yemeyi, 40 sarmaya denk pilav yemişimdir. Ama bu hafta Voltran dedim ya, utancımdan yemem artık, siz de yemiyorsunuz tabii
Yürüyüşler tam düzene girmedi ama çabalıyorum ya o da takdire şayan bence :) Ve haklısın, hiç yürümesem tabağı daha doldururdum, laf aramızda, biraz bekleyip son bardak çayımla da tatlılardan 1 ya da 2 adet yemeyi düşünüyordum (kurabiye vb.). Sonra baktım tabaklar mutfağa kaldırılıyor; "kızım bu sana bir işaret, yeme işte" dedim, tatlıdan kurtardım en azından :))
evet canım regl oldum 3. günüm bugün inşallah ondandır yoksa çok üzülürümAllah kabul etsin...Geçmiş olsun bebişe.. Sıcak olmaması büyük şans.. şükür sadece kirlenmekle kalmış..
Ben bu sene çaykaşığıyla bile tatmadım aşure hala..Bizim komşular tembel çıktı hiç getiren götüren yok..
Bende yapmayacağım sanırım...
MEyracım hoşgeldin..
Nasılsın.?nasıl gidiyor.? Daha sık uğra olurmu.?
Öylemiiii..O zaman artı değildir o regl şişkinliğidir...
Afiyet olsun bende yazdan melemenlik domates yapmıştım kavanoozlara..
Açılışı yaptım süperdi ailecek melemen hastası olduğumuz için..
Seneye kısmet olursa daha fazla yapacağım...
Süper sende işe yaradı demek..
Resim olayından bahsediyor yazar,güzel bir resminizi olmak istediğiniz resmi canlandırın diyor...
Kızımda ne yapmıştı geçen yıl biliyormusun.? Ünlü bir sporcu hatun var tenisçi..Benden güzel olmasın mükemmel vücuda sahip.:)
Benim kafayı onun vücuda monteledi.:) Çıktı aldık onu astım yatak odasına gizli bir köşeye.:) gören mören olur rezil olurum sonra...:)
nevin canım bunlar yont yont bitmiyor. benim sinirlendiğimin ertesi günü ya kahvaltı hazırlar ya çiçek getirir ama bunlar olmadan akıl etmez, haftasonu ben hazırlayayımda şu kadını mutlu edeyim demez :)keşke hayaller gerçek olsa.bende akşam biraz sapıttım tuzsuz fıstıık yedim çayla 5 tanecikte badem...
valla güzelim odunlukları oluyor maalesef.genelde kadınlar kadar düşünceli olamıyorlar.
ya rabbiiiiii öyle pastada mı var offf offf ne güzel ama ne kalorilidir o değil mi, görmemişim ama şimdi senin sayende gördüm :)nevzamansız,hurmalı,cevizli pastadan bahsetmişin bugün..
Dehşet bişi olmuştur o değilmi.?
Gerçekten takdir ediyorum seni..
tarçınlı türk kahvesi mi onuda mı yapmışlar? yoksa sen kendin mi öyle yapıyorsun ? eminim süperdir...Kahve yapmaya gidiyorum...Hazır çoğumuz buradayken;sohbetle iyi gider...
YENACIĞIM;
Tarçınlı Türk gayvesini denedin mi tatlım....
canım öğlen+akşam toplamı ara ara canım istedikçe gittim yedim ben 40 dedim ama 50 vardır ama hepsi çok minikti çünkü minik yaprak alır benim kv kocaman kocaman yapmaz kalında sarmaz, incecik kalem gibidir :) ama bu suçumu bastırmaz tabi :)allahtan sıcak değilmiş
ama baya iş çıkmıştır bu arada allah kabul etsin
bbiraz kalorisi yükselir tabi
inşallah yağ olmaz sen yürüyüşle eritirsin eminim
evet ekmekler arasında kalori farkı yok ama esmer olanlar daha çok tok tutuyor
bir haftaya kadar vucut alışır dayan
bir söz vardı beyzuş abladan duymuştum sanırım istediğini yersen istediğini giyemezsin
azıcık fazla ama yeniden motive olman çok iyi düzene girer patır patır verirsin
ucuz atlaşmıssınız
erkekler böyle işte biraz odunoluyorlar
40 sarmamaı fazla olmuş biraz
en azından tatlısız kapatmışsın bravoooo
iyi akşamlar
bende kendimce karatay yaptığım dönemde sabahları yiyordum ve şahitsiniz ki bi sürüde kilo verdim ,yani abartılmadığınca bencede masumlar...Hoşgeldin :)) Ben aslında kuruyemişleri daha masum buluyorum, elbette yağ oranları yüksek, özellikle akşamları keşke tüketmesem diyorum ama gündüz yerim vallahi. Şekerli, hamurlu, işlem geçirmiş ürünlerdense fındık fıstık, ceviz, badem vb. yemek daha masum bence :)
bendeeeeeeeeee ay yapsam mı ya ama geç oldu ,bende şekersiz sevmem, başka bahara artık :)kahveciler afiyet olsun benim minik sıpa uyumadıııı uyusun dönerim off yaaa eşimle sakin başbaşbaşa kaldığımız günleri özledim birinin dersi birinin dişi yaramazlıkları offf uyusalarda başbaşa kahve içsek ilerleyen saatlerde sızmazsam muhabbetinize dönerim iyi geceler
bugünkü menüm
sabah: 1 dilim ekmek
domates salatalık
2 dilim peynir
ara yok
öğlen 1/2 dilim tiramisu
ara 1elma
akşam 10 yk kuru fasulye
2 yk pilav
1.5 yk et
salata
ara 1 lokma ekmek peynir
gece bilemiyorum umarım hiçbirşey
bende dün fenaydım midem bulanana kadar yiyorum günlerdir ama bugünden itibaren yokkkkkkkkkkk
Amannn rebbbimmm ne güzel dilekler bunlaaar
Amin amin amin amin aminnnn inşallaaaaaaaaaah sağolasın yenacım
3000 msj sonra ancak alır zaten beni aşkımçok çok yazayım bari Evlenince istanbulda yaşamayı düşünüyor Onur orda rahatlıkla iş bulurum gibi geliyor bana herşeyin hayırlısı olsun herkes için
aaa tarçınlı mı nasıl yapılıyor Beyzuş ben de öğreneyim :126: damla sakızlı türk kahvesini çok severim tarçınlıyı ilk kez duydum :26:
aslında pek aramam benim aklım hep tatlılarda da eşime getirdim bende geri kalırmıyım yedim hemen. yahu eşimdende utanır oldum yemek yerken
allahtan kendiside spora başladıda dikkat ediyor,zararlı mamalr yasak evde..
asuman abla bende günlerdir aynı şeyi düşünüyordum neden bizim aklımız hep mamalarda yasak olduğu içinmi..kendimizi sürekli telkin ettiğimiz içinmi.yani kendimce mazeret uyduruyorum ya pastanede çalışıyorum kaçamak oluyor diyee.eee ustalar 30yıldır hergün bunların içindeler hepsinin 150 kg olması lazım ama hepsi tığ gibi maşallah nasıl sinir oluyorum kendime nedenn yemek bu kadar yer etmiş hayatımızda.:44:
EVLİLİK SONRASI KADININ DEĞİŞİMİ ! SİZCE DOĞRUMU ? :)
.......................................................
...
6.hafta: Seni seviyorum
6.ay: çok tatlısın
6.yıl :sevmesem kahrın çekilir mi
6.hafta :ben geldiiim
6.ay: merhaba
6.yıl :karnım tok ama size birşeyler hazırlayım
6.hafta :ben açarım hayatım
6.ay :açtım açtım!!!
6.yıl: ütü yapıyorum kapıyı açın
6.hafta: sevgilim arkadaşın arıyor
6.ay :telefon sana bir tanem
6.yıl: şu an evde yok(evdeyken)
6 hafta :seni anlıyorum canım
6 ay: sana haksızlık yapmışlar
6 yıl :anan seni fazla şımartmış
6.hafta: bu yaz nereye gideceğiz
6.ay :annenlere gitmeyelim olur mu
6.yıl: herkesin kocaları avrupaya götürüyor sen....
6.hafta: canım senin için aldım
6.ay :beğenirsin umarım
6.yıl :senin bana ne aldığın varki
6.hafta :sinemaya gidelim mi
6.ay: hayır o olmaz şu filme gidelim
6.yıl :benim başım ağrıyor sen git
6.hafta :silerim canım üzülme
6.ay: biraz daha dikkatli olsan
6.yıl :dökmesen şaşardım
6.hafta :katılmıyorum hayatım
6.ay :öyle olmadığını sen de biliyorsun
6.yıl :hiç te bile öyle değil
6.hafta: senin için ellerimle yaptım
6.ay: bak bakalım annenin yemeklerine benzemiş mi
6.yıl :gitte ananda ye!!
6.hafta: içecek ne getireyim canım
6.ay :sana da çay getiriyorum
6.yıl: bir günde olsun şu çayı sen getir be adam
6.hafta: yine çok şıksın
6.ay :ne giysen yakışıyor
6.yıl :kime şık görünmek için aldın bunu???
6.hafta: olsun canım hiç önemli değil
6.ay: biraz dikkat etsen
6.yıl :sakar herif seninle geçen yıllarıma yazık
Pişirirken;çay kaşığının ucuyla tarçın ilave ediyorsun Baharcığım...
ne kitabı canım bu zayıflamak için mi ? oku bakalım paylaşımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
canım sarnalar ne uzun ne de şişman yani 3ü 2 sarma zor eder öyle diyeyim ama yedim tabi inkar edecek değilim :) ha bu arada hepsini tek öğünde yemedim öğlen ve akşam yedim belki 40 değil 50 bile olmuştur :)
bu ara kuru-pilav ikilisini çok duyar oldum bu hafta listeye koymam gerek. bende bayılırım hele güzel yapıldıysa. karadeniz gezimizde rize'de yemiştim tadı hala damağımda ya ,sırf onun için giderim tekrar oraya valla...
tabi ya ne voltran şişko voltranlar :)
işareti aldın yemedin yani :))))))
......
saolsun destekoluyor kendide göbek problemini halletmek istiyor hatta akşam sadece corba ve salata yıcem dıyorda ben kıyamıyorum sonucta erkek meta. hızlı yinede yemek pişiriyorum. eşimde sürekli sorar araştırır boşunamı aldım seni gıdacısın diyor ama yazık oldu adama ters tepti evlendik ikimizde 20şer kilo aldık oturdukBeyzuş, tebessüm, bu saatte kahve keyfini kıskandım doğrusu. Etkilemiyor mu uykunuzu? Ben içsem sabah yediye kadar uyuyamam.
Nevin eşinin destek olması şans gene, bizimki ile muhalefet halindeyiz sürekli, o "üç günlük dünya" mantığı ile "o zararlı, bu zararlı" nutuklarından bıktı :)) Eh haklı olduğu noktalar da var ama hepimizin sağlığı için :))
Mutlu, nasıl gidiyor iş güç? Beslenme düzeni nasıl etkilendi bu durumdan?
ne kitabı canım bu zayıflamak için mi ? oku bakalım paylaşımlarınıda sabırsızlıkla bekliyorum.
canım sarnalar ne uzun ne de şişman yani 3ü 2 sarma zor eder öyle diyeyim ama yedim tabi inkar edecek değilim :) ha bu arada hepsini tek öğünde yemedim öğlen ve akşam yedim belki 40 değil 50 bile olmuştur :)
bu ara kuru-pilav ikilisini çok duyar oldum bu hafta listeye koymam gerek. bende bayılırım hele güzel yapıldıysa. karadeniz gezimizde rize'de yemiştim tadı hala damağımda ya ,sırf onun için giderim tekrar oraya valla...
tabi ya ne voltran şişko voltranlar :)
işareti aldın yemedin yani :))))))
gördüm :)
tarçınlı türk kahvesi mi onuda mı yapmışlar? yoksa sen kendin mi öyle yapıyorsun ? eminim süperdir...
canım öğlen+akşam toplamı ara ara canım istedikçe gittim yedim ben 40 dedim ama 50 vardır ama hepsi çok minikti çünkü minik yaprak alır benim kv kocaman kocaman yapmaz kalında sarmaz, incecik kalem gibidir :) ama bu suçumu bastırmaz tabi :)
bende kendimce karatay yaptığım dönemde sabahları yiyordum ve şahitsiniz ki bi sürüde kilo verdim ,yani abartılmadığınca bencede masumlar...
bendeeeeeeeeee ay yapsam mı ya ama geç oldu ,bende şekersiz sevmem, başka bahara artık :)
çok güzel bir menü olmuş canım .......
canım bence erkek ya o ustalar daha şanslılar bizden
eşim benle beraber 10 kiloya yakın verdi son3 aydır felan bıraktı hem yürüyüşü hem dikkat etmeyi 4 kilo felan aldı geri ama ben onun gibi yeseydim herhalde 20 kilo alırdım
ne gıcık bir durum metabolizmaları hızlı kas oranları fazla
bizim bide regl durumu var ki off öncesinde iştahımız uçuyo
Ohhh ancak bitirdim geçmişi okumayı. Arkadaşlar resimler için yaptığınız tatlı yorumlara çook teşekkür ederim, oraya yazdım ama sizler görürmüsünüz bilemedim, bir de buradan teşekkür edeyim dedim.
Hatırladığım kadarı ile deri testi 5 yaştanm sonra yapıyorlar, daha önce pek bir şey ifade etmiyor demişti babam. Seyahatteler şimdi gelince bir sorayım (astım allerji uzmanı ya, mutlaka fikir verir :) Haklısın canım, hastaneler çok etkiliyor insanıHer seferinde şükrediyorum ben de..
Sağol canım iyi dileklerin için, şimdiiii ne desem, önemli olan gelin tabii o gün onun günü ama insan psikolojisi; vallahi aynı şeyi aklımın köşesinden geçirmedim desem yalan olur. Ahahah bir de beyaz giyermişim utanmadan :)))))
selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
Beyzuş, tebessüm, bu saatte kahve keyfini kıskandım doğrusu. Etkilemiyor mu uykunuzu? Ben içsem sabah yediye kadar uyuyamam.
Nevin eşinin destek olması şans gene, bizimki ile muhalefet halindeyiz sürekli, o "üç günlük dünya" mantığı ile "o zararlı, bu zararlı" nutuklarından bıktı :)) Eh haklı olduğu noktalar da var ama hepimizin sağlığı için :))
Mutlu, nasıl gidiyor iş güç? Beslenme düzeni nasıl etkilendi bu durumdan?
ben bu sitede yeniyim ilk defa üye oldum selamlarınızı bekliyorum
Resim eklediğini görmemiştim;iyi ki buraya yazdın...
Çok güzel bir tatil olmuş belli..Allah tekrarlarını göstersin inşallah...Zayıf,zayıf;çıtır çıtır tatillere git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?