Kahve kokusu sarmış ortalığı..:)
-----
Benden duymuş olmayın kızım hikaye yazmaya başladı..Aşk hikayesiymiş..
Henüz okumadım,gizli okumakta istemiyorum. heralde okutur zamanı geldiğinde ..
Dün sordu anne normal insan hikayesimi olsun yoksa vampir hikayesimi olsun? diye sorunca..
Şu ünlü,serisi olan vampir filminden etkilendiğini anladım...Onunla ilgili kitap okuyor şu an.:))
Hadi bakalım hayırlısı...Gün gelir;kendi için en güzel aşk hikayesini yazar inşallah....Hayat ta ona yazar....
Okutursa ve izni de olusa bize d ebahsetsene Yena :)) Cidden merak ettim :) Aklıma geldi aynı yaşta yazmaya başladığım hikayeler (sonu gelmiyordu), 10 sene kadar önce birini bulup okumuştum, yetişkin halimden daha yaratıcı, daha rafine, daha düzgün gelmişti yazdıklarım, şaşırmıştım :) Elle yazıyordum tabii, "bizim zmaanımızda" bilgisayar mı vardı? :)Kahve kokusu sarmış ortalığı..:)
-----
Dün sordu anne normal insan hikayesimi olsun yoksa vampir hikayesimi olsun? diye sorunca..
Şu ünlü,serisi olan vampir filminden etkilendiğini anladım...Onunla ilgili kitap okuyor şu an.:))
Sabah 10 nedir ki? O kadar keyif olsun artık. Ben sabaha karşı yattığımda -çocuklar olmasa- öğleden sonra kalkarım herhalde :) Gerçi bu akşam kola içtiğim için benden de hayır yok, baykuş gibi otururum artık :))Etkilemez mi canım...Uykusuzluk diz boyu...Sanırım 25 yıl sabah erken kalkıp işe gitme endişesi içinde geçen yılların intikamını alıyorum...
Çayımı ,kahvemi içip uykumu kaçırıyorum;sabahta 10.00 da kalkıyorum...
Hoşgeldin, doğru yerdesin :))ben bu sitede yeniyim ilk defa üye oldum selamlarınızı bekliyorum
.... eşimde sürekli sorar araştırır boşunamı aldım seni gıdacısın diyor ama yazık oldu adama ters tepti evlendik ikimizde 20şer kilo aldık oturduk
93.50 dum 01.12.2011 veee 10.12.2011 de tam 90 nım çokkkk mutluyummmm
Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş.
3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.
Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.
Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.
Adam cevaplamış:
- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:
- Ne oldu bugün böyle?'
Karısı tekrar gülümseyerek :
- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım...
ya burda haftanın birincileri var ceco 2900 vermiş ama ben 3500 verdim benim olmam gerekmiyomu ???????
selammmmmm nasılsınız bakalım? ben bugün gezdim tozdum ancak gelebildim :) buradaki arkadaşımdan bahsetmiştim size geçen hafta sınavı vardı ondan öncede hazırlanıyor diye gitmemiştim neyse bugün markette karşılaştık bana '' inanmıyorummmmm kız sen 80 mi olun yoksa ''dedi ya ben bu kızı seviyorum ya gram versem anlıyor :))) nasıl mutlu oldum anlatamam...
gelincede 35 dk leslie daha yaptım etti 100 dk bakalım yarına yapabilecek miyim hem balık var hemde temizlik ama yarım saatte olsa yapmayı istiyorum :)
slm kızlar
bende dün aşuremi yaptım internetten bi arkadaşın verdiği tariften.sulu severim ben o nedenle biraz daha su kattım ama biraz fazlaca sulu oldu.yani katmasaymışım iyiymiş aslında.ama tadı bana göre süperdi:))) valla kaç tabak yediğimi sayamadım bile:)diyet hepten yalan oldu dünden beri yediğm aşurenin haddi hesabı yok.dağıttım komşularada ama 10 tanesi evdeydi.2 büyük kasede arkadaşlara götürdüm.eşim de çok beğendi .bi sürü de o yedi.çocuklar yarım kase ancak yediler malesef.en ufaklığada yedirdim blendırdan geçirip.bi de 9 katlı bizim apartman.tam dağıtım yapacağım sırada asansör bozuktu kaç kere in çık yaptım.akşama baya yorulmuştum tam mutfağa girdim bişiler hazırlıyordum o sırada en küçüğüm(10 aylık olan sürünüyor,emekliyor,ve artık kalkabiliyor) masanın üstündeki 3 kase aşure bulunan tepsiye çektimi,tüm mutfak ve üstü başı kafası aşure oldumu?ben yorgunum ölüyorum zaten.çok sinirlendim ama o da çok korktu ne olduğunu anlayamadı zavallım.(o masaya yetişememişti şimdiye kadar ama artık daha dikkatli olmam lazım artık).eşimi aradım(çıkış vakti gelmişti ama bazen işi uzuyor geçe kalıyor) ne olur gel dedim.(ne yapacağımı bilemedim kalakaldım öyle.çocuklarında hepsi evde) bebeğe kızmak istemiyorum ama görmekte istemiyorum çok sinirliyim o da ağlıyor....
neyse biraz yatağına bıraktım sonra ağlamasına dayanamadım alıp emzirdim.sonra eşim geldi zaten.bi de mutfak temizledik bebek temizledik(
böyle bir aşure anım da oldu yani....neyse her şeye değerdi canım aşurem.ama bu hafta ne ederim de yedğim aşureleri harcarım ve tekrardan 7 li bişler görürüm hiç bilemiyorum.(ne olur kızmayın kaç yıldır yiyemedim hamileliklerimde gebelik şekerim çıkmıştı çok canım çekerdi ağlayacak duruma gelirdim 2 kaşık fln yerdim sadece.benim içimde kaldı bu nedenle.anlayışlı kocamda lohusalığımda bile alıp getirmedibende istemedim zaten ama aklına gelip getirseydi çok mutlu olurdum.
EVLİLİK SONRASI KADININ DEĞİŞİMİ ! SİZCE DOĞRUMU ? :)
.......................................................
...
6.hafta: Seni seviyorum
6.ay: çok tatlısın
6.yıl :sevmesem kahrın çekilir mi
6.hafta :ben geldiiim
6.ay: merhaba
6.yıl :karnım tok ama size birşeyler hazırlayım
6.hafta :ben açarım hayatım
6.ay :açtım açtım!!!
6.yıl: ütü yapıyorum kapıyı açın
6.hafta: sevgilim arkadaşın arıyor
6.ay :telefon sana bir tanem
6.yıl: şu an evde yok(evdeyken)
6 hafta :seni anlıyorum canım
6 ay: sana haksızlık yapmışlar
6 yıl :anan seni fazla şımartmış
6.hafta: bu yaz nereye gideceğiz
6.ay :annenlere gitmeyelim olur mu
6.yıl: herkesin kocaları avrupaya götürüyor sen....
6.hafta: canım senin için aldım
6.ay :beğenirsin umarım
6.yıl :senin bana ne aldığın varki
6.hafta :sinemaya gidelim mi
6.ay: hayır o olmaz şu filme gidelim
6.yıl :benim başım ağrıyor sen git
6.hafta :silerim canım üzülme
6.ay: biraz daha dikkatli olsan
6.yıl :dökmesen şaşardım
6.hafta :katılmıyorum hayatım
6.ay :öyle olmadığını sen de biliyorsun
6.yıl :hiç te bile öyle değil
6.hafta: senin için ellerimle yaptım
6.ay: bak bakalım annenin yemeklerine benzemiş mi
6.yıl :gitte ananda ye!!
6.hafta: içecek ne getireyim canım
6.ay :sana da çay getiriyorum
6.yıl: bir günde olsun şu çayı sen getir be adam
6.hafta: yine çok şıksın
6.ay :ne giysen yakışıyor
6.yıl :kime şık görünmek için aldın bunu???
6.hafta: olsun canım hiç önemli değil
6.ay: biraz dikkat etsen
6.yıl :sakar herif seninle geçen yıllarıma yazık
Hoş geldin....Selamlar....
Okutursa ve izni de olusa bize d ebahsetsene Yena :)) Cidden merak ettim :) Aklıma geldi aynı yaşta yazmaya başladığım hikayeler (sonu gelmiyordu), 10 sene kadar önce birini bulup okumuştum, yetişkin halimden daha yaratıcı, daha rafine, daha düzgün gelmişti yazdıklarım, şaşırmıştım :) Elle yazıyordum tabii, "bizim zmaanımızda" bilgisayar mı vardı? :)
selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
yena okitap serisini bende okudum gerçekten çok güzel etkilenmesi doğaldır.bende ortaokulda başladım.ilk "montaigne denemeler "kitabını okuduğumda çok etkilenmiştim. sürekli kısa deneme yazıyordumçok hevesliydim.tabi geçti...kızının yazması çok güzel haya ldünyası geniş demekki..Kahve kokusu sarmış ortalığı..:)
-----
Çok hoşsun canım, güldürdün beni akşam akşam
yeşilçayımı yudumluyorum şimdi...ben yavaş yavaş aranızdan ayrılayım malum hafta içi erken uyumaya alıştık.sohbete doyulmuyor. hepinize Allah rahatlık versin. yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
İnşallah canım. Ben 36 yaşındayım, yaşın gençse sen daha da rahat verirsin kilolarını. Burada kalıcı olursan, muhakkak faydasını görürsün.umutt benim seninle aynı başlangıç kilom hadi hayırlısı hep beraber atlım şu kiloları çöpe
Cuma bildiriminden sonra biraz salıyruz kendimizi galiba. Ailece etkinlikler, gezmeler filan da olumsuz etkiliyorslm kizlarrrrrrrrrrrr herkese güzel geceler diliyorum....bu arada herkeezler kacamak yapmis haftasonu yaramiyo bize sanki kizlaarrrr:26::26::26:
masallah canim masallahiyi geceler hanımlar
bu hafta sonunda 80 leri gördüm ucundan da olsa :124: 89.5 oldum,inşallah 70 leri de göreceğim en yakın zamanda
gecmis olsun cnm yat dinlen iyice öptümben kaçar grip oldum keyifsizim ama diyete son sürat devam ediyorum hepinizi öptümmm
ii geceler cnm afiyet olsunnnyeşilçayımı yudumluyorum şimdi...ben yavaş yavaş aranızdan ayrılayım malum hafta içi erken uyumaya alıştık.sohbete doyulmuyor. hepinize Allah rahatlık versin. yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın.
Nevin,
çok etkilendi anlatamam..:) Koca kitabı 2 günde bitirdi diyebilirim..
benimde içim gidiyor tabiii sınav haftası çünkü..:) Kİtapçıya gidilip diğer serileride alınıcak mecburen..:))
Mat.sınav sonucu iyi geldi şükür..Vampirler etkilememiş.:)).92 almış.E-okuldan baktık..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?