Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hadi bakalım hayırlısı...Gün gelir;kendi için en güzel aşk hikayesini yazar inşallah....Hayat ta ona yazar....

Okutursa ve izni de olusa bize d ebahsetsene Yena :)) Cidden merak ettim :) Aklıma geldi aynı yaşta yazmaya başladığım hikayeler (sonu gelmiyordu), 10 sene kadar önce birini bulup okumuştum, yetişkin halimden daha yaratıcı, daha rafine, daha düzgün gelmişti yazdıklarım, şaşırmıştım :) Elle yazıyordum tabii, "bizim zmaanımızda" bilgisayar mı vardı? :)
Sabah 10 nedir ki? O kadar keyif olsun artık. Ben sabaha karşı yattığımda -çocuklar olmasa- öğleden sonra kalkarım herhalde :) Gerçi bu akşam kola içtiğim için benden de hayır yok, baykuş gibi otururum artık :))
ben bu sitede yeniyim ilk defa üye oldum selamlarınızı bekliyorum
Hoşgeldin, doğru yerdesin :))
.... eşimde sürekli sorar araştırır boşunamı aldım seni gıdacısın diyor ama yazık oldu adama ters tepti evlendik ikimizde 20şer kilo aldık oturduk

Çok hoşsun canım, güldürdün beni akşam akşam

umutt benim seninle aynı başlangıç kilom hadi hayırlısı hep beraber atlım şu kiloları çöpe

slm kizlarrrrrrrrrrrr herkese güzel geceler diliyorum
misafirim vardi esimin yegeni esi ve cocuklari geldiler esi bana ne dese begenirsiniz ilknur sen bayramdan beri kac kilo verdin zayiflamissin ay nasi hosuma gitti anlatamam
ama azicik hazirladigim mamalardan yedim ama inanin sabrimin son noktasina kadar tuttum kendimi bikac sarma börek kek makarna salatasi derken sanirim hata ettim
onlar gidince mutfagimi topladim gecmisi okudum biraz ortalik kahve muhabbeti sarmis bende icerdim ama cok cay ictim bu arada herkeezler kacamak yapmis haftasonu yaramiyo bize sanki kizlaarrrr:26::26::26:

Hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim ve bir baktım maaşallah çok güzel bir geçmiş birikmiş
Kız kardeşimdeki yemek iyi geçti zeytinyağlıların hiç birine dokunmadım bile. Kızıma yedirdiğim çorbadan 2 yada 3 kaşık yedim, biraz fırında patates birde 3 tane köfte, çok az fırında makarna birde bol salata. Yemeklerin hepsini çok az ve tuzla yapmış sırf benim için :122: Öğlende de gitmeden sadece bir kase meyveli kıtırlı aktıvya yemiştim zaten
İnşallah fazla kaçmamıştır

93.50 dum 01.12.2011 veee 10.12.2011 de tam 90 nım çokkkk mutluyummmm

Harikasın canım tebrikler inşallah böyle devam edersin bundan sonra devamlı :122:

Erkeklerin çoğuna göre bu böyledir bütün gün evin içinde oturup ne yapıyorsunuz ki derler ama bir gün işleri bıraktığın anda yada yardımcı ol dediğin anda valla sizin işinizde zor derler

ya burda haftanın birincileri var ceco 2900 vermiş ama ben 3500 verdim benim olmam gerekmiyomu ???????

Detttt deme öyle deme dilin kurur tahtımda ve tacımda gözünmü var kız
İNşallah haftayada sen taçı alırsın canım

İnsana inanılmaz moral oluyor o bir ufacık cümle. Benim yinede sağ olsun yengem hiç bir şey ''fark etmedi'' bende gözüne soka soka anlatıp durdum. Amcamda evet yazın antalyada çok fazla kiloluydun diye onayladı bunlarla akraba olduğuma şüpheliyim ama işte rahmetli babanneme de soramam ki bunu nerden kaptın diye
Amca olucak bide gaz vereceğine aaa yeğenim aslansın kaplansın sen istersen herşeyi yaparsın diye kalkmış bana totoşumun fazla büyük olduğunu söyledi az daha diyecektim amca sen totoşumumu inceledin plajda diye ama dediğim gibi kendileri için yaşayan insanlar sonuçta o yüzden onların zaten fikri beni ilgilendirmez

CAnım Allah yardımcın olsun Rabbim kazada beladan saklasın.
ASıl iş bundan sonra maalesef benim küçük cadı ortadan kaybolup birde sesi kesilirse bilki birşeyler karıştırıyor
Bazen okadar bunalıyorum ki çocuğa yalvarıyorum benden uzak dur biraz diye ama hem yapacağını yapıyor sonrada yapışıp beni öpüyor.

: :
Çabuk itiraf edin evimin neresinde kamera ve dinleme cihazlarınız 60:
Valla bunu yazan harbi tecrübe sahibi bilge bir insan ellerinden öperim

kızlar diyet yapılırken her ne yedik yazılıcak mı???

Tamam kesin anlatırım sizede..Kızımda deftere yazıyor, yeni bir defter aldı onun için..
Bilgisayara yazınca aklındakileri unutuyormuş..Öyle dedi..

Bende şiir yazmaya başlamıştım kızımın yaşındayken çok beğenirdi herkes...:)

iyi geceler hanımlar
bu hafta sonunda 80 leri gördüm ucundan da olsa :124: 89.5 oldum,inşallah 70 leri de göreceğim en yakın zamanda

ben kaçar grip oldum keyifsizim ama diyete son sürat devam ediyorum hepinizi öptümmm

selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana

yena okitap serisini bende okudum gerçekten çok güzel etkilenmesi doğaldır.bende ortaokulda başladım.ilk "montaigne denemeler "kitabını okuduğumda çok etkilenmiştim. sürekli kısa deneme yazıyordumçok hevesliydim.tabi geçti...kızının yazması çok güzel haya ldünyası geniş demekki..

Çok hoşsun canım, güldürdün beni akşam akşam

yeşilçayımı yudumluyorum şimdi...ben yavaş yavaş aranızdan ayrılayım malum hafta içi erken uyumaya alıştık.sohbete doyulmuyor. hepinize Allah rahatlık versin. yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

Nevin,
çok etkilendi anlatamam..:) Koca kitabı 2 günde bitirdi diyebilirim..
benimde içim gidiyor tabiii sınav haftası çünkü..:) Kİtapçıya gidilip diğer serileride alınıcak mecburen..:))
Mat.sınav sonucu iyi geldi şükür..Vampirler etkilememiş.:)).92 almış. E-okuldan baktık..:)

İyi geceler..

Bahsettiğin benimde aklıma yer eden o muhteşem pasta tarifini öğrenip bana özelden yazarmısın canım, kimse duymasın ama..
Yılbaşında yapmayı planladım birden..

umutt benim seninle aynı başlangıç kilom hadi hayırlısı hep beraber atlım şu kiloları çöpe
İnşallah canım. Ben 36 yaşındayım, yaşın gençse sen daha da rahat verirsin kilolarını. Burada kalıcı olursan, muhakkak faydasını görürsün.
İlk yazışmaya başlayan arkadaşlar iki hafta kilo bildiriminde bulunduktan sonra listeye giriyorlar biliyorsun. Ayrıca yapıyorlarsa yaptıkları sporun dakikasını da bildiriyorlar Cuma günleri, yediklerimizi, menümüzü dileyenler paylaşıyorlar. Bence faydası var; hem günlük gibi oluyor hem gelen yorumlar yönlendirici olabiliyor. "Yediklerimizi yazıyor muyuz?" diye sormuşsun ya, ben de bir özet geçtim topiğimizle ilgili :)
slm kizlarrrrrrrrrrrr herkese güzel geceler diliyorum ....bu arada herkeezler kacamak yapmis haftasonu yaramiyo bize sanki kizlaarrrr:26::26::26:
Cuma bildiriminden sonra biraz salıyruz kendimizi galiba. Ailece etkinlikler, gezmeler filan da olumsuz etkiliyor Zararın neresinden dönülürse kardır ama :) Yarın hafif yiyeceğim ben :)

Banuu bu amcalar, sizin yazın "zayıflama kampına" gittiğiniz meşhur amcalar mı ???? :))))

Yena, şair ruhlusun zaten belli :) Kızına da maşallah bu arada. Hem matematik hem edebiyat... İkisine yatkın öğrenci ne kadar azdır

Son düzenleme:
yena bişeyler yazabilmek çok hoş ben çok isterdim ama yetenek yok maelsef halbuki dayım var şair yazar hiç çekmemişim
ben de merak ettim neler yazdığını
büyük kızım çok sever okumayı küçüğüm ise hiiiiç
ilknurcum güzel sözler duymak maotivasyonunu artırmıştır değilmi
ceco süpersin yaa ben evde olduğum halde yaramazlık yaptım bide seni takipteydim güya
nevincim iyi geceler
sinem hoşgeldin

iyi geceler hanımlar
bu hafta sonunda 80 leri gördüm ucundan da olsa :124: 89.5 oldum,inşallah 70 leri de göreceğim en yakın zamanda
masallah canim masallah insallah bende 8li rakamlari görürüm ama cok zor bu gidisle hep kacamak hep kacamak
ben kaçar grip oldum keyifsizim ama diyete son sürat devam ediyorum hepinizi öptümmm
gecmis olsun cnm yat dinlen iyice öptüm
ii geceler cnm afiyet olsunnn

bende siir yazardim yenacim defterimi köse bucak saklardim kimsenin okumasini istemezdim kitap okumayi bende cok severim sanirim benim oglumda bana cekmis oda cok sever sinav sonucuda harika masallah diyeyim nazar bocugumuda kondurayim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…