Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım severek yaptıkları şeyler etkilemiyor dersleri
benim büyük kızım ebru yapıyor şimdi bir de kursa gitmek istiyor ona da vakit bulacak bende yavaştan alıyorum kızıyor bana

İyi geceler..

Bahsettiğin benimde aklıma yer eden o muhteşem pasta tarifini öğrenip bana özelden yazarmısın canım, kimse duymasın ama..
Yılbaşında yapmayı planladım birden..

Şööyle bir kaşlar çatıldı bende ama yılbaşı yazınca düzelttim. Meze, zeytinyağlı tipinde farklı tarifler varsa benimle de paylaşın kızlar. Ben d epaylaşırım isteyen olursa :))
Demin cevap yazdım ama kaydetmedi nedense, sende şair ruhu olduğu bellli zaten diye :) Kızına da maşallah. Hem matematiğe, hem edebiyata yatkın öğrenci ne kadar azdır

kesinlikle bende öyle yapmayi planliyorum sabahtan hafif bi kahvalti öglen ya meyve yada diyet misir gevregi aksamada brokolim var haslayip güzelce yerim kimse engel olamiycak bugünün acisini cikaricam
aynen asucum ya benim direk midem kücülüyor midede kücülünce herkes cok kilo verdim saniyor
yarin yürüyüsümüde yapicam isterse kar yagsin cumaya 96 olmam sart

maşallah canım severek yaptıkları şeyler etkilemiyor dersleri
benim büyük kızım ebru yapıyor şimdi bir de kursa gitmek istiyor ona da vakit bulacak bende yavaştan alıyorum kızıyor bana

asuucum ne kursuna gitmeyi istiyor..?

Türkçeden kaç aldı biliyomusun 65..:)
Ne üzüldüm anlatamam.. hep 100 alırdı..Ters tepti.:))

ooo ne güzel kararlısın maşallahkesin görürsün

Sen çok güler yüzlüsün..Kaşlarını çatmanı tahayyül edemiyorum..:)

Ben isteyebilirim sonra..:)

asuucum ne kursuna gitmeyi istiyor..?

Türkçeden kaç aldı biliyomusun 65..:)
Ne üzüldüm anlatamam.. hep 100 alırdı..Ters tepti.:))

ebru kursuna canım zaten evde seti var yapıyor bişeyler
o da nazarlık olsun düzeldir benim kzıın da coğrafyası düşük 69
ha birde sağlık bilgisi 77
arada oluyor yani diğer dersler epey iyi sınıfın en yüksek notlarıymış

bende siir yazardim yenacim defterimi köse bucak saklardim kimsenin okumasini istemezdim kitap okumayi bende cok severim sanirim benim oglumda bana cekmis oda cok sever sinav sonucuda harika masallah diyeyim nazar bocugumuda kondurayim hemen

İlknurcum hepimizde varmış bir cevher..
Her açıdan donanımlı hatunlarız ayol...:)

Banuu bu amcalar, sizin yazın "zayıflama kampına" gittiğiniz meşhur amcalar mı ???? :))))

Heeee onlar zaten babamın sülaleden bir tek onlar kaldı diye idare ediyoruz ya onları
Aslında babamın sülalesi geniş ama maalesef kodları bozuk hepsinin
Nedense benim Türkiyeye evlenmem işlerine gelmedi ve hepsi bir maraz çıkardı ben evlenmeye niyetlenince
ONlara göre ki bunu açıkca annemin yüzüne de söylemişler ''Malların Bekçisi'' geldi
İşlerine gelmedi tabi biri bedava dairede oturuyordu birde babamın aldığı Taksiye çıkıyordu
Biri diğer Dairede bedava oturup Babama ait dükkanın kirasını alıyordu ( hesapta her sene babamlara veriyordu tabi hep eksik )
Sırf ben buraya evlendim diye babamın izni olmadan taksiyi satmış bidenesi tabi doğal olarak babam isyan etmiş sonuçta şu an taksi plakalar neredeyse milyon değerinde. Adamcağız allahtan zorda olsa parasını kurtarabildi eksikte olsa.
Neymiş Damatlarmı yiyecekmiş :26: Babamda o sinirle senelerce siz yediniz birazda damatlar yesin demiş bir daha o oldu görüşmüyoruz ki en çok değer verdiğim Amca bunu yapan Öbürüde Dükkan kirasını o dönem ben alıp yatırıyorum istediği gibi tırtıklayamıyor diye kendi kendine küsüştü

Anlıyacağın kötünün iyisi bu Antalyadaki ''zayıflama Kampı''nın sahibi

Ne güzel bende istiyorum onu..Barış büyüsün eğer çalışmazsam sürekli kurslara falan gideceğim..
Çok rahatlatıcı bir etkisi varmış o sanatla uğraşmanın..

Ben gidiyorum artık..
Eşim dönem filmi indirmiş onu izlerim veya gazete okurum..

İyi geceler..KEndinize iyi davranın.:)))

Ne güzel bende istiyorum onu..Barış büyüsün eğer çalışmazsam sürekli kurslara falan gideceğim..
Çok rahatlatıcı bir etkisi varmış o sanatla uğraşmanın..

bence de çok hoş bir uğraş sabır isteyen ama şaşırtıcı sonuçlar veren
izlemek bile rahatlatıyor
burda belediyenin kursları var bayanlar hem de ücretsiz orda da varsa gidersin sen de
ben dikiş ve şiş dantele gitmiştim bol etek diktim kiloluyken hep onları giydim
şiş dantelde ise örmesi iyi de ütüsü fena 1 gününü alıyor ütü işi sırf o nedenle bıraktım bikaç senedir gitmiyorum kurslara aslında gitsem iyi olur

Vallahi dumura uğradım. Ne geniş insanlarmış onlar öyle ya? Damatlar mı? Bak, bak, bak. Kendi evlatları için de böyle mi düşünüyorlar acaba? Aile içi küslüklere hiç gelemem ben, ama iyi etmişsin görüşmemekle diye yorum yapacağım şimdi, böyle amcaya da pesss. Zayıflama kampı gene iyiymiş :) En azından faydalı sonuçları var, baksana :)

Yena paylaşalım o zaman yılbaşı menülerini gizliden gizliden :)

Asuman, müsait olduğun herhangi bir zaman (yarın-öbürgün) bana şu karnıbahar tarifini yazar mısın? Ece mi yazmıştı ilk? Hatırlayamadım, sen denemiştin ya, nazım sana geçti :)) Bir de öyle deneyeyim diyorum, dolapta bekleyen bembeyaz karnıbaharımı :))

umutcum aklımda kalanı yazayım 2 yumurta ve 3 kaşık kadar galeta ununu çırptım az tuz ve yarım soda ekledim aslında soda eklenmese daha iyi olur belki çünkü kıvam sulandığı için karnıbaharlardan tepsiye yayyılıyor harç sonra haşalnmış karnıbaharkarı karışıma bualyıp attım fırına yağlı kağıtlı tepsiyle azcık kağıda yapıştı ama ben çok sevdim hep haşlanmış yoğurtlu yediğim için bana lüks oldu yani sarımsaklı yoğurtla süper gitti inşallah eksik bilgi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…