Güzel bayanlar hepinize iyi geceler, güzel uykular, benim oğlan da uyudu nihayet. Bir yandan bigisayar başındayken bir yandan kendi kendisine sızmasını bekliyordum :)) Bana da gündoğdu artık, Yena gibi film izlerim herhalde :))
Tekrar görüşünceye dek, şen ve esen kalın :)))))))
kızlar yatmadan bi bakim neler yapıyosunuz dedim ya ben 2 gündür azıttım fazla kaçamak yaptım kendimi cezalandırmak istiyorum..
İyi geceler arkadaşlar...
Çok güzel bir pazar geçirin inşallah...
insallah tikir tikir verirsin fazlaliklariteşekkür ederim bilgilendirdiğin için
leslie nin 1 mil yaptım 14 dk. aman nasıl yoruldum devam edmiycem şimdilik
bu gün paylaşmak isterim sizinle ne yediğimi
dün başladım diyete
boy 1.65
kilo 92
25 kilo versem çok güzel olur ama bana şimdilik verebildiğimi göreceğim 5 kilo bile yeter ama başarabileceğimi hiç zannetmiyorum
sabah kalkınca bir bardak ılık su ile başladım
kahvaltıda
3 dilim vardı heralde belkide daha az dilimlemedim küçük bir parça böldüm ekmekten
4 tane mantar pişirdim yağsız kendi suyunda onu yedim
1 saat sonra türk kahvemi içtim
öyle yemeği olarak kuru fasülye pilav vardı 2 yk.pilav 1 kepçe k.fasülye yedim 2dilim ekmek bir çay bardağı yoğurt
arada 2 mandalina yedim
akşam yemeği olarakta izmir köfte salata var birazda onlardan yiyeceğim
şimdilik idare ettim ama asıl gece nasıl dayanacağım bilmiyorum çünki çok geç yatıyorum küçük bir kase cips yedim onu yamayı unutmuşum bidaha aldırmayacağım eve söz
afiyet olsun ablacimbugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
ne guzel dahada motive olmussundur banada annem der hep(kv) hemen farkeder bakalim haftaya geliyor TURKIYE den izine gitmisti 4 haftaligina 600grami geri verirsem eccukte fazlasini hemem hemen 5 kilo ediyor ayyyy nedicek bakalim canim annecim saolsun motive kaynagim benimselammmmmm nasılsınız bakalım? ben bugün gezdim tozdum ancak gelebildim :) buradaki arkadaşımdan bahsetmiştim size geçen hafta sınavı vardı ondan öncede hazırlanıyor diye gitmemiştim neyse bugün markette karşılaştık bana '' inanmıyorummmmm kız sen 80 mi olun yoksa ''dedi ya ben bu kızı seviyorum ya gram versem anlıyor :))) nasıl mutlu oldum anlatamam...
gelincede 35 dk leslie daha yaptım etti 100 dk bakalım yarına yapabilecek miyim hem balık var hemde temizlik ama yarım saatte olsa yapmayı istiyorum :)
bende koç burcuyummmmm
teşekkür ederim bitanem.
sen koç burcumusun?
tipik koç burcuna benzettim seni, burçlarla biraz ilgilenirimde, merkımdan sormak istedim.
ayrıca bende koçum
DİPNOT:burçlar konusu gerçekte hakmıdır değilmidir emin değilim.
ALLAH kabul etsin canim guzel olmustur eminim ellerine saglikslm kızlar
bende dün aşuremi yaptım internetten bi arkadaşın verdiği tariften.sulu severim ben o nedenle biraz daha su kattım ama biraz fazlaca sulu oldu.yani katmasaymışım iyiymiş aslında.ama tadı bana göre süperdi:))) valla kaç tabak yediğimi sayamadım bile:)diyet hepten yalan oldu dünden beri yediğm aşurenin haddi hesabı yok.dağıttım komşularada ama 10 tanesi evdeydi.2 büyük kasede arkadaşlara götürdüm.eşim de çok beğendi .bi sürü de o yedi.çocuklar yarım kase ancak yediler malesef.en ufaklığada yedirdim blendırdan geçirip.bi de 9 katlı bizim apartman.tam dağıtım yapacağım sırada asansör bozuktu kaç kere in çık yaptım.akşama baya yorulmuştum tam mutfağa girdim bişiler hazırlıyordum o sırada en küçüğüm(10 aylık olan sürünüyor,emekliyor,ve artık kalkabiliyor) masanın üstündeki 3 kase aşure bulunan tepsiye çektimi,tüm mutfak ve üstü başı kafası aşure oldumu?ben yorgunum ölüyorum zaten.çok sinirlendim ama o da çok korktu ne olduğunu anlayamadı zavallım.(o masaya yetişememişti şimdiye kadar ama artık daha dikkatli olmam lazım artık).eşimi aradım(çıkış vakti gelmişti ama bazen işi uzuyor geçe kalıyor) ne olur gel dedim.(ne yapacağımı bilemedim kalakaldım öyle.çocuklarında hepsi evde) bebeğe kızmak istemiyorum ama görmekte istemiyorum çok sinirliyim o da ağlıyor....
neyse biraz yatağına bıraktım sonra ağlamasına dayanamadım alıp emzirdim.sonra eşim geldi zaten.bi de mutfak temizledik bebek temizledik(
böyle bir aşure anım da oldu yani....neyse her şeye değerdi canım aşurem.ama bu hafta ne ederim de yedğim aşureleri harcarım ve tekrardan 7 li bişler görürüm hiç bilemiyorum.(ne olur kızmayın kaç yıldır yiyemedim hamileliklerimde gebelik şekerim çıkmıştı çok canım çekerdi ağlayacak duruma gelirdim 2 kaşık fln yerdim sadece.benim içimde kaldı bu nedenle.anlayışlı kocamda lohusalığımda bile alıp getirmedibende istemedim zaten ama aklına gelip getirseydi çok mutlu olurdum.
bende zayif gunlerimin hayalini kuruyorum ALAH im her gorupte begendigim kiyafeti alirdim 38 beden olunca tabiii ama simdi gozum kaliyor kiyafetlerde ahhhh ahhhKızlar geçmişi okuyup geleyim dedim ama ne geçmiş varmış maşallah, 1 gün girmedim, oku oku bitmedi. Ben de arada merhaba demek istedim.
Gün geçtikçe kafamdaki hayalim (şu zayıf, beyaz t-shirt'lü olan) daha netleşiyor. Bugün kot pantolon giyerken onun bana çok bol geldiği, kalçalarıma kadar düştüğü imajı canlandı zihnimde :))
Diğer yandan kızımın eski sınıf arkadaşının doğumgününe katıldık bugün, orada 2 adet mercimek köfte, 1.5 börek, 4-5 sarma ile doldurdum tabağımı (öğle yemeği olarak).
Teori süper de pratik nanay yani :))))
Tekrar merhabalar, iyi akşamlar :)
Afiyet olsun masallah topikçe sarmalar,mantilar,kurufasulyeler yenmis kaçamaklar yapilmisshoşbuldukkkkkk ,katılalım bakalım :)
nerelerdesin sen özlettin ya... hay paspal çıtır seni hala hayalin o mu ya :))) neyse pratiğe döktüğün günleride göreceğiz inşallah...
o da birşey mi ben dün KVnin gönderdiği sarmaları pişirdim ne 4ü ne 5i bir tencerenin çeyreğini ben götürdüysem gerisini eşim yedi büyük değildi tencere gerçi ama ben rahat 30-40 tane yemişimdir ama başka hiçbir şey yemedim öğlen ,akşamada az yedim:))
bugünde yarım iskender yedim ama saat 3,5 falandı eridi bile :)
umuttt canim sebeplerimiz ayni bende yaza çitir olmak istiyorum insallahUmarım öyledir :) Biraz da itici sebepler arttı, ondan etkilendim herhalde. Bugün kayınbiraderim ve eşim düğün için anlaşma yapmışlar, eşimin küçük kardeşi evleniyor, herşey netleşti. Temmuz ayında güzel bir düğün olacak inşallah, en sevdiğimiz teyzemizin genç kızı da evlenecek bu yaz, ne yalan söyleyeyim bunlar da beni motive etti. Yaz düğünlerinde zarif bir görüntüm olsun isterim. Geçtiğimiz haftalarda pek sıkıntılıydım ama bu hafta iyiyim çok şükür :))
Ehhh işte diyeyim canım :)) Akşam diyet kola içtim, o beni 1.000 kaloriden daha fazla etkiliyor inan. Nasıl bu zehiri soktum vücuduma diye :)) Eve yanlışlıla girmiş bir ürün, affetmedim gördüğün gibi :))
Eline sağlık canım, eminim nefistir menemen :) Gün almışsınız, hayırlı olsun, inşallah o tetkikler de iyi çıkacak, en azından rahatlamış olursun tüm kontroller tamam oldu diye.
Tam işe yaradı diyemem kitap, ama önyargılarımı fark etmemi sağladı, biraz da gaza getiriyor tabii :)) Fotomntaj da süper fikirmiş bu arada, ama sen biraz daha zayıfkenki bir resmini koysaydın eminim o tenisçi hatundan geri kalmazdın :)
biz 6.hafta ve 6. aydayizEVLİLİK SONRASI KADININ DEĞİŞİMİ ! SİZCE DOĞRUMU ? :)
.......................................................
...
6.hafta: Seni seviyorum
6.ay: çok tatlısın
6.yıl :sevmesem kahrın çekilir mi
6.hafta :ben geldiiim
6.ay: merhaba
6.yıl :karnım tok ama size birşeyler hazırlayım
6.hafta :ben açarım hayatım
6.ay :açtım açtım!!!
6.yıl: ütü yapıyorum kapıyı açın
6.hafta: sevgilim arkadaşın arıyor
6.ay :telefon sana bir tanem
6.yıl: şu an evde yok(evdeyken)
6 hafta :seni anlıyorum canım
6 ay: sana haksızlık yapmışlar
6 yıl :anan seni fazla şımartmış
6.hafta: bu yaz nereye gideceğiz
6.ay :annenlere gitmeyelim olur mu
6.yıl: herkesin kocaları avrupaya götürüyor sen....
6.hafta: canım senin için aldım
6.ay :beğenirsin umarım
6.yıl :senin bana ne aldığın varki
6.hafta :sinemaya gidelim mi
6.ay: hayır o olmaz şu filme gidelim
6.yıl :benim başım ağrıyor sen git
6.hafta :silerim canım üzülme
6.ay: biraz daha dikkatli olsan
6.yıl :dökmesen şaşardım
6.hafta :katılmıyorum hayatım
6.ay :öyle olmadığını sen de biliyorsun
6.yıl :hiç te bile öyle değil
6.hafta: senin için ellerimle yaptım
6.ay: bak bakalım annenin yemeklerine benzemiş mi
6.yıl :gitte ananda ye!!
6.hafta: içecek ne getireyim canım
6.ay :sana da çay getiriyorum
6.yıl: bir günde olsun şu çayı sen getir be adam
6.hafta: yine çok şıksın
6.ay :ne giysen yakışıyor
6.yıl :kime şık görünmek için aldın bunu???
6.hafta: olsun canım hiç önemli değil
6.ay: biraz dikkat etsen
6.yıl :sakar herif seninle geçen yıllarıma yazık
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsinselam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
geçmis olsun insallah yarin daha iyi hissedersinben kaçar grip oldum keyifsizim ama diyete son sürat devam ediyorum hepinizi öptümmm
O zaman cezayı hak etmişsinhadi bakalım merak ettim kendine ne ceza veriyorsun
aaaa buldumm kendimi annemin oo nefis aşuresinden mahrum bırakcam...ve izin günümde kardeşimle güzel kahvaltı yapıyoduk onuda 2 hafta yasaklıyorum...aaa bu çok ağır olmadımı...
aaaa buldumm kendimi annemin oo nefis aşuresinden mahrum bırakcam...ve izin günümde kardeşimle güzel kahvaltı yapıyoduk onuda 2 hafta yasaklıyorum...aaa bu çok ağır olmadımı...
iyi geceler AblacimBen gidiyorum artık..
Eşim dönem filmi indirmiş onu izlerim veya gazete okurum..
İyi geceler..KEndinize iyi davranın.:)))
iyi geceler umuttttGüzel bayanlar hepinize iyi geceler, güzel uykular, benim oğlan da uyudu nihayet. Bir yandan bigisayar başındayken bir yandan kendi kendisine sızmasını bekliyordum :)) Bana da gündoğdu artık, Yena gibi film izlerim herhalde :))
Tekrar görüşünceye dek, şen ve esen kalın :)))))))
iyi geceler ablacim saol dileklerin için senin içinde geçerliİyi geceler arkadaşlar...
Çok güzel bir pazar geçirin inşallah...
Neyse kızlarrrrrrrr size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Ne zamandır eşimla aynı anda yatmadık bari bu gece fazla takılmayayım sonra bakarısınız bozulur
Hepinize bol sohbetler diyorum
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Öpüyorum kocaman
Allaha emanet olun
kızlarr geçmişi okuyup geldim ama son sayfalara geldigim zamanlar iyi geceler denmeye başladı
en son cecoşşşda dedi..bir benmi kaldım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?