Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzel bayanlar hepinize iyi geceler, güzel uykular, benim oğlan da uyudu nihayet. Bir yandan bigisayar başındayken bir yandan kendi kendisine sızmasını bekliyordum :)) Bana da gündoğdu artık, Yena gibi film izlerim herhalde :))

Tekrar görüşünceye dek, şen ve esen kalın :)))))))

fırında karnabahar kızartması
Sağlıklı beslenmek isteyenler, çok lezzetli bir alternatif olan karnabahar kızartmasını çok sevecektir.

Malzemeler:1 adet karnabahar(çiçekleri ayrılıp yıkanmış)1 çorba kaşığı sirke2 adet yumurta1 su bardağı galeta unu
2 çorba kaşığı yağ200 ml maden suyu1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiberSarmısaklı yoğurtPul Biber

Karnabaharları, bir çorba kaşığı sirke ilave ettiğiniz tuzlu suda biraz diri kalacak şekilde 3-5 dakika haşlayınız.
Fırınınızı 250 dereceye ayarlayarak ısıtınız. Fırın tepsinize yağlı kâğıt seriniz. Kızartma sosu için büyükçe bir kâsede yumurtaları güzelce çırpınız. Galeta ununu ekleyiniz. Unla yumurtaları karıştırdıktan sonra tuz ve karabiberi ekleyiniz.Yağı da ekleyip karıştırmaya devam ediniz. Sodayı da karışıma ekledikten sonra iyice çırparak pürtüksüz koyu boza kıvamında bir hamur elde ediniz. Haşlamış olduğunuz karnabahar çiçeklerini hamura batırıp çıkardıktan sonra yağlı kâğıt serdiğiniz tepsinize diziniz ve fırına sürünüz. Yaklaşık yirmi dakika fırında kızaran karnabaharlarınızı servis tabağına alınız. Üzerine sarımsaklı yoğurt ve pul biber koyabilirsiniz.

ecenin tarif tam olarak buydu canım

kızlar yatmadan bi bakim neler yapıyosunuz dedim ya ben 2 gündür azıttım fazla kaçamak yaptım kendimi cezalandırmak istiyorum..

iyi geceler cnm kendine cici bak

kızlar yatmadan bi bakim neler yapıyosunuz dedim ya ben 2 gündür azıttım fazla kaçamak yaptım kendimi cezalandırmak istiyorum..

O zaman cezayı hak etmişsin hadi bakalım merak ettim kendine ne ceza veriyorsun

insallah tikir tikir verirsin fazlaliklari

bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
afiyet olsun ablacim
aklima dusurdun bende yarin yapiyim (biz ailecek bayiliriz mantiya)
1senedir neden yapmamistinki?kilo yuzundenmi ben yapiyorum genelde makarna dan iyidir diye

ne guzel dahada motive olmussundur banada annem der hep(kv) hemen farkeder bakalim haftaya geliyor TURKIYE den izine gitmisti 4 haftaligina 600grami geri verirsem eccukte fazlasini hemem hemen 5 kilo ediyor ayyyy nedicek bakalim canim annecim saolsun motive kaynagim benim

bende koç burcuyummmmm
tipik koç burcu derken canim nasil yani?

ALLAH kabul etsin canim guzel olmustur eminim ellerine saglik
geçmis olsun ALLAH tan sicak degilmis bebise bisey olmamis

bende zayif gunlerimin hayalini kuruyorum ALAH im her gorupte begendigim kiyafeti alirdim 38 beden olunca tabiii ama simdi gozum kaliyor kiyafetlerde ahhhh ahhh

Afiyet olsun masallah topikçe sarmalar,mantilar,kurufasulyeler yenmis kaçamaklar yapilmiss
bende istiyorummmmmm canim çekti valla gece gece eskiden olsa hemen yapar yerdim gece demez hatta erinmezdim ama yoooook yemicem busaatte bisey yarin yapar erkende yerim ustune bide spor yaptimmi biseycik olmaz insallah

umuttt canim sebeplerimiz ayni bende yaza çitir olmak istiyorum insallah
ALLAH kismet ederse haftaya erkek kardesimin nisani var ama gidemiyorum(prensesimin karti gelmedi daha pasalariminda okulu var )
yazada dugun insallah ozamana kadar 58 olmam lazim çitir gorumce olmak için çabalamam gerek
haliyle en buyuk gorumce olucam zayif olmam lazim (en kilolu olmak istemiyorum kilo dahada yasli gosteriyor malesef)
bide herkesi sasirtmak istiyorum annemler çok sevinirler (ama bazilarinin çatliyacaklarindan eminim)
geçen sefer 88 le gitmistim 86 ile donmustum bi 30 kilo eksik baya bi sok olur bazilarina ozellikle

biz 6.hafta ve 6. aydayiz
6.yila gelmiyelim hiç

selam kızlar bende 90 kiloyum benide arnıza alırsanız çok sevinirim ne yaptıysam gram vermedim yardım edin bana
hos geldin aramiza insallah hedefine ulasirsin

ben kaçar grip oldum keyifsizim ama diyete son sürat devam ediyorum hepinizi öptümmm
geçmis olsun insallah yarin daha iyi hissedersin

aaaa buldumm kendimi annemin oo nefis aşuresinden mahrum bırakcam...ve izin günümde kardeşimle güzel kahvaltı yapıyoduk onuda 2 hafta yasaklıyorum...aaa bu çok ağır olmadımı...

yaa kızlar bakıyorumda spor yapıyosunuz hepinizin maşallahı var ben 12 saat hep ayakta çalıştığım için yoruluyorum hem vaktim olmuyo diye yapmıyorum yapmatka istemiyorum açıkçası yapmam gerekşirmi..acaba

aaaa buldumm kendimi annemin oo nefis aşuresinden mahrum bırakcam...ve izin günümde kardeşimle güzel kahvaltı yapıyoduk onuda 2 hafta yasaklıyorum...aaa bu çok ağır olmadımı...

pşşşt sakın acıma yoksa bir daha yaparsın en azından bu ceza bir daha senin fazla kaçırmanı engeller

Ben gidiyorum artık..
Eşim dönem filmi indirmiş onu izlerim veya gazete okurum..

İyi geceler..KEndinize iyi davranın.:)))
iyi geceler Ablacim

iyi geceler umutttt
canim yarin biara musait olusan bana meze tarifi verebilirmisin?
içinde havuç,bezelze,patates olabilecek bisey
yada cacik tarzi
veya acili biseyler
simdiden tesekkurlerimi sunarim

İyi geceler arkadaşlar...

Çok güzel bir pazar geçirin inşallah...
iyi geceler ablacim saol dileklerin için senin içinde geçerli

nihayet bitti geçmiş 20 sayfa birikmiş annemdeydim bugün yemekte akşamda eve erken geldik ama misafirim geldi ..
aşureler mantılar uçuşuyor topikte hımmm zaten aşure diye mahvoluyorum kendime güvenim yok çok yiyeceğimi bildiğim için yapmıyorum..mantıda dolu dolapta yapmıyorum geçen gün kv ile 5 beze yaptık dolaba attım hazır yemek olur diye misafir geldiğindede iyi oluyor..

Neyse kızlarrrrrrrr size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Ne zamandır eşimla aynı anda yatmadık bari bu gece fazla takılmayayım sonra bakarısınız bozulur

Hepinize bol sohbetler diyorum
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Öpüyorum kocaman
Allaha emanet olun

sanada cecommmmm bende öptüm ii geceler

kızlarr geçmişi okuyup geldim ama son sayfalara geldigim zamanlar iyi geceler denmeye başladı
en son cecoşşşda dedi..bir benmi kaldım yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…