ben simdilik burdayim cnmmm
buna sevindim tatlım,nasılsın bakalım
iyiyim cok sükür regl oldum biraz onun etkisi var ama oda gecer bir iki güne sen nasilsin???
bende iyiym canım ama su regl işine canım sıkıldı 2 gün falan kırmızı kırmızı belirtiler yaptı sonra dün başladı ama bugün yine bitti
neden böle oldumki şimdi
iyi geceler canimmmNeyse kızlarrrrrrrr size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Ne zamandır eşimla aynı anda yatmadık bari bu gece fazla takılmayayım sonra bakarısınız bozulur
Hepinize bol sohbetler diyorum
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Öpüyorum kocaman
Allaha emanet olun
bende burdayim canimkızlarr geçmişi okuyup geldim ama son sayfalara geldigim zamanlar iyi geceler denmeye başladı
en son cecoşşşda dedi..bir benmi kaldım yoksa
bilmemki canimcim benimde pek düzenli oldugu söylenemez hormon bozuklugu var bendede sen hic doktora gittinmi peki yani devamli böyle oluyosa git derim
iyi geceler canimmm
bende burdayim canimsimdilik
Selam Millet :122:
Sabah erkenden eşimle kahvaltımızı yaptık ve işlerimi düzenledikten sonra tam gelip sizlere birşeyler yazacakken sabah kahvesi için Komşu Ablam müsaitmisin diye aradı tabi benim ufak canavarda fırsattan istifade laptobu karıştırıp kapatmış tabi ondan sonra herşeyi tekrar yazmak zorunda kalıyorum
Bugün kız kardeşime yemeğe davetliyiz ve ben öğlenlik sadec bir tane meyve kıtırlı Aktivya yemeyi düşünüyorum sonuçta akşam yemeğinde az az da olsa herşeyden yemek istiyorum ve verdiğim kiloları almayı asla istemiyorum.
Aslında çok fazla kilo vermek de iyi değilmiş çünkü bu sefer kiloyu geri alacağım korkusu daha büyük oluyor
Daha evel az verdiğimde falza takılmıyordum alırsam diye ama bu sefer çok pis tırsıyorum
İnşallah almam yaaa :26:
Herkese kaçamaksız ve hareketli bir haftasonu diliyorummmmmmmmmm :122:
Canım Hoşgeldin bencede doğru adresdesin. Burada motivasyon açısından çok fazlası var ve mutlaka hepbirlikte hedeflerimize bir an önce ulaşacağızyeterki düzenli burada ol ve paylaşımda bulun.
Canım Annenlerin Arabası hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah ... Aminnnnnn
Eminim kızında seni çok özlemiştirBirlikte olduğunuz zamanı çok güzel değerlendirirsiniz inşallah
Canım sakın bir anlık kırgınlıkla buradan ayrılma sonuçta görüyoruz buradan kopanların çoğu azda olsa kilo alıyor
Biz seni her zaman burada görmek istiyoruz ve bizler hedefine giden yolda sana eşlik etmek istiyoruz. Aslında Listeler sadece bizleri daha sıkı hedefimize bağlamak için ve bu da devamlı paylaşımla daha güzel olur diye düşünüyorum.
Yine sen bilirsin ama bir anlık kırgınlıkla bizleri bırakma mümkünse daha sık gel
Kız kim demiş onuListeye girmek için 2 bildirim yapma şartı var sadece oda yeni gelen birkaç arkadaşın kendini geçmişte listeye ekletip bir kaç gün sonra bir daha hiç gelmemek üzere yok olmuş olmaları. Listeyi hazırlamakla uğraşan arkadaşlarımıza da her hafta onu çıkar bunu ekle drdi olmaması için böyle bir kural konmuş bencede çok güzel olmuş
Sende haftaya galiba listede olucakların arasındasın yanılmıyorsamo yüzden üzülme sohbet arkadaşı tabiki lazım ama paylaşımı bol olursa tam süper olur
Kız biz görüyoruz sen yaz yeterkiya yeni gelenlerin hepsi aynı derden muzdarip ama biz herkesi seve seve aramıza alıyoruz. İlk zamanlar heleki yoğun saatlerde yazılanlar arada kaynayabiliyor ama emin ol biz genelde herkese yazmaya çalışıyoruz çünkü heleki ilk zamanların ne kadar önemli olduğunu bizde biliyoruz çünkü aynı şeyleri bizde yaşadık
Pes etme ve kendini her fırsatta belli etmeye çalış sonra bir bakmışsın senden sonra gelenler aynı sitemi sana yapacaklar
canım bende de hiç düzenli degil...hormon bozukluğu,adet düzensizliği,pkos hepsi var.. üstelik düzenleyici kullanıyorum 3 aydır. son zamanlarda 45 günde 1 e düşmüştü.. şimdi 30 31 güne indirdik döngüleri ama azaldı bu ay iyice
ahhh ne güzel beraberce sohbet edelim
ben ilk ergenlik dönemlerinden beri cekiyorum canim insallah seninki düzelir benimki düzelmedi düzelicek gibide görünmüyor kilomun cogunlugunuda zaten sagolsun o haplara bagliyorum
ahh ahhh hep aynı dert... hormonlarımın hepsini elime alıp evire çevire dövmek istiyorum
bu arada senin cocukların varmışş ahh ne hoş... ben 1,5 yıllık evliyim son 1yıldır korunmada yok ama olmuyor:18::18:
gerçi şuan zaten kilomdan da sebep olmaz sanırım ama zayıflayıncada olmazsa die korkuyorum
senin pkosun yokmuydu? ne kadarlık evlisin?
aynen canim aynen
canim ben 10 yillik evliyim 28 yasindayim bastan benimde cocugum olmuyordu ama bende pko sorunu falan yoktu o zamanlar 78 kilo falandim ama doktorum bana zayiflamam gerektigini söyledi bide yumurtaliklarimda catlama olmuyordu bir seneye yakin tedavi gördüm 8 kilo kadarda zayiflaayip 70 kiloyla ogluma hamile kaldimsonra o dogduktan sonra 40im cikinca kizima kalmisim o nasil oldu bende anlamadim ama sanirim kullandigim ilaclarin sayesinde o dönemlerde hormonlarim elverisliydi ama iyikide olmuslar gecen kontrolum vardi doktor cocuk istiyomusun dedi bende hayir dedim zaten istesemde olmazmis yine tedavi görmem gerekirmis bende de o cesaret yok simdilik :18::18::18:
aynen canim aynen
canim ben 10 yillik evliyim 28 yasindayim bastan benimde cocugum olmuyordu ama bende pko sorunu falan yoktu o zamanlar 78 kilo falandim ama doktorum bana zayiflamam gerektigini söyledi bide yumurtaliklarimda catlama olmuyordu bir seneye yakin tedavi gördüm 8 kilo kadarda zayiflaayip 70 kiloyla ogluma hamile kaldimsonra o dogduktan sonra 40im cikinca kizima kalmisim o nasil oldu bende anlamadim ama sanirim kullandigim ilaclarin sayesinde o dönemlerde hormonlarim elverisliydi ama iyikide olmuslar gecen kontrolum vardi doktor cocuk istiyomusun dedi bende hayir dedim zaten istesemde olmazmis yine tedavi görmem gerekirmis bende de o cesaret yok simdilik :18::18::18:
toksin sen nerdesin türkiyede degilsin anladigim kadariyla ben almanyadayimhayirli geceler kizlarrr
gecmisi okumadan yazdim cok yoruldum daha yeni gittiler misafirlerim he esimin erkek arkadaslari gelcekti ama hanimida geldi erkekler $arkkö$esinde oturdu bizde evdeydik
1saate spor yapmistim hava guzeldi kizi disarda gezdirdim regl dönemindeyim ve cok sinirliniyim aklima gelmisken komsumuzu özel doktora götürmüstüm onunda cok regl sancisi oluyormus dr dediki 1hafta önceden magnezyuma baslayin hafifler demisti bende simdi aklima geldi yazayim dedim
ahh darısı başıma
bende 80leri falan göreymde hemn hamile kalayım
bazende içimi öyle bir korku kaplıyor ki sorma gitsin...
iyi geceler canimmmhayirli geceler kizlarrr
gecmisi okumadan yazdim cok yoruldum daha yeni gittiler misafirlerim he esimin erkek arkadaslari gelcekti ama hanimida geldi erkekler $arkkö$esinde oturdu bizde evdeydik
1saate spor yapmistim hava guzeldi kizi disarda gezdirdim regl dönemindeyim ve cok sinirliniyim aklima gelmisken komsumuzu özel doktora götürmüstüm onunda cok regl sancisi oluyormus dr dediki 1hafta önceden magnezyuma baslayin hafifler demisti bende simdi aklima geldi yazayim dedim
Masallah canim ALLH bagislasin
sadece kiloyla alakali degildir
çunki ben birinciye 52
ikinciye 78 ile
uçuncuye 94 ile hamile kalmistim (istenen bebisti ama erken geldi)
aslinda ben spreli(boylemi yaziliyodu?) yeni çikarttirmistim biraz zayiflayip 80lere dusunce bebis istiyordum
1kez hastalandim sonrada hemen hamis kalmisimnasip
hepsinide iyiki dogurmusum bende
toksin sen nerdesin türkiyede degilsin anladigim kadariyla ben almanyadayimözelden bana msj atmissin bende yazdim gelmedimi
sen üzme simdiden kendini canim Allahin izniyle sen bir zayiflada ben gibi cifter cifter alirsin bebisleriini kucagina
Masallah canim ALLH bagislasin
sadece kiloyla alakali degildir
çunki ben birinciye 52
ikinciye 78 ile
uçuncuye 94 ile hamile kalmistim (istenen bebisti ama erken geldi)
aslinda ben spreli(boylemi yaziliyodu?) yeni çikarttirmistim biraz zayiflayip 80lere dusunce bebis istiyordum
1kez hastalandim sonrada hemen hamis kalmisimnasip
hepsinide iyiki dogurmusum bende
Amiiiiiiiinnn canim ALLAH im isteyen herkese tatdirsin bu guzel duyguyuahh darısı başıma
bende 80leri falan göreymde hemn hamile kalayım
bazende içimi öyle bir korku kaplıyor ki sorma gitsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?