Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim cok sükür regl oldum biraz onun etkisi var ama oda gecer bir iki güne sen nasilsin???

bende iyiym canım ama su regl işine canım sıkıldı 2 gün falan kırmızı kırmızı belirtiler yaptı sonra dün başladı ama bugün yine bitti

neden böle oldumki şimdi

bende iyiym canım ama su regl işine canım sıkıldı 2 gün falan kırmızı kırmızı belirtiler yaptı sonra dün başladı ama bugün yine bitti

neden böle oldumki şimdi

bilmemki canimcim benimde pek düzenli oldugu söylenemez hormon bozuklugu var bendede sen hic doktora gittinmi peki yani devamli böyle oluyosa git derim

iyi geceler canimmm

kızlarr geçmişi okuyup geldim ama son sayfalara geldigim zamanlar iyi geceler denmeye başladı
en son cecoşşşda dedi..bir benmi kaldım yoksa
bende burdayim canim simdilik

bilmemki canimcim benimde pek düzenli oldugu söylenemez hormon bozuklugu var bendede sen hic doktora gittinmi peki yani devamli böyle oluyosa git derim

canım bende de hiç düzenli degil...hormon bozukluğu,adet düzensizliği,pkos hepsi var.. üstelik düzenleyici kullanıyorum 3 aydır. son zamanlarda 45 günde 1 e düşmüştü.. şimdi 30 31 güne indirdik döngüleri ama azaldı bu ay iyice
iyi geceler canimmm

bende burdayim canim simdilik

ahhh ne güzel beraberce sohbet edelim

:26: tamamm :))) ben hep buralardayım artıkk heppp yazıcamm ama yazdıkcaa zayıflıcam insallah

ben ilk ergenlik dönemlerinden beri cekiyorum canim insallah seninki düzelir benimki düzelmedi düzelicek gibide görünmüyor kilomun cogunlugunuda zaten sagolsun o haplara bagliyorum

ben ilk ergenlik dönemlerinden beri cekiyorum canim insallah seninki düzelir benimki düzelmedi düzelicek gibide görünmüyor kilomun cogunlugunuda zaten sagolsun o haplara bagliyorum

ahh ahhh hep aynı dert... hormonlarımın hepsini elime alıp evire çevire dövmek istiyorum
bu arada senin cocukların varmışş ahh ne hoş... ben 1,5 yıllık evliyim son 1yıldır korunmada yok ama olmuyor:18::18:
gerçi şuan zaten kilomdan da sebep olmaz sanırım ama zayıflayıncada olmazsa die korkuyorum
senin pkosun yokmuydu? ne kadarlık evlisin?

aynen canim aynen
canim ben 10 yillik evliyim 28 yasindayim bastan benimde cocugum olmuyordu ama bende pko sorunu falan yoktu o zamanlar 78 kilo falandim ama doktorum bana zayiflamam gerektigini söyledi bide yumurtaliklarimda catlama olmuyordu bir seneye yakin tedavi gördüm 8 kilo kadarda zayiflaayip 70 kiloyla ogluma hamile kaldim sonra o dogduktan sonra 40im cikinca kizima kalmisim o nasil oldu bende anlamadim ama sanirim kullandigim ilaclarin sayesinde o dönemlerde hormonlarim elverisliydi ama iyikide olmuslar gecen kontrolum vardi doktor cocuk istiyomusun dedi bende hayir dedim zaten istesemde olmazmis yine tedavi görmem gerekirmis bende de o cesaret yok simdilik :18::18::18:

hayirli geceler kizlarrr
gecmisi okumadan yazdim cok yoruldum daha yeni gittiler misafirlerim he esimin erkek arkadaslari gelcekti ama hanimida geldi erkekler $arkkö$esinde oturdu bizde evdeydik

1saate spor yapmistim hava guzeldi kizi disarda gezdirdim regl dönemindeyim ve cok sinirliniyim aklima gelmisken komsumuzu özel doktora götürmüstüm onunda cok regl sancisi oluyormus dr dediki 1hafta önceden magnezyuma baslayin hafifler demisti bende simdi aklima geldi yazayim dedim

ahh darısı başıma
bende 80leri falan göreymde hemn hamile kalayım
bazende içimi öyle bir korku kaplıyor ki sorma gitsin...

Masallah canim ALLH bagislasin

sadece kiloyla alakali degildir
çunki ben birinciye 52
ikinciye 78 ile
uçuncuye 94 ile hamile kalmistim (istenen bebisti ama erken geldi)
aslinda ben spreli(boylemi yaziliyodu?) yeni çikarttirmistim biraz zayiflayip 80lere dusunce bebis istiyordum
1kez hastalandim sonrada hemen hamis kalmisim nasip
hepsinide iyiki dogurmusum bende

toksin sen nerdesin türkiyede degilsin anladigim kadariyla ben almanyadayim özelden bana msj atmissin bende yazdim gelmedimi
ahh darısı başıma

sen üzme simdiden kendini canim Allahin izniyle sen bir zayiflada ben gibi cifter cifter alirsin bebisleriini kucagina

iyi geceler canimmm

maaşallah sana... 3 melegin var... ah benim 1 tane olsa dünyalar benim olur
evet canım benm pkosumda engelliyor sanırım hamileligi

cnm özeli actim baktim biri tik tik kapima vuruyor aldim iceri

benim yumurtaliklarimdada yaglanma vardi canim yinede bilemiyorum tabiki o zaman bize öyle demislerdi :44::44::44: evlatlar kiymetli degilmi canim Allahim isteyen herkese nasip etsin

bende 2009da burda zayifliyordum bende 18kg vermistim ve cikarttirdim anladiniz siz onu dedim 2 -3 aya kadar 5 kilo daha veririm hamis oluncada a$ ermekden veririm 5kiloda ama öyle olmadi hayall ettigim gibi olmadi hemen hamis kaldim ve hamiskende zayiflayamadim iste böyle papatyam geldi iyikide istemisim papatyami evimin nesesi

ahh darısı başıma
Amiiiiiiiinnn canim ALLAH im isteyen herkese tatdirsin bu guzel duyguyu
uzulme verirsin kilonuda gerçekten istedikten sonra olmuyacak birsey degil ALLAH in izniyle
kilolusun diye bebis olmayack degildir eger baska sorunun yoksa olmadi biraz verirsin sonrada insaah bebisini alirsin kucagina 3.de bende kiloluydum ama oldu bebisim hemde spreli çikarttirir çikarttirmaz bir kez hastalandim oda çikarttiklari gun basladi bikaç gun surmustu dahada olmamistim meger hamileymisim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…