Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hele şükür işimiz bitti ama sehpada süper oldu valla :122:

Şu an uğraşamam ama yarın akşam size resimlerini çekip gösteririm
Sehpayı ne zamandır atacaktım üzeri çok çizildi bardak lekeleri var diye ama bir türlü kıyamıyordum.
Baya uğraştırdı ama yeni gibi oldu valla

Güzelim sakın birşeylere yada birilerine kızıpta bırakma kendini. Sonuçta kilo verdikçe kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Şu an hepimiz herşeye çok daha hassas tepkiler veriyoruz maalesef. Birkaç gün kafa dinleme tamam ama bizleri bırakmak yasak

Sorma canım inan yorgunluktan her yerim ağrıyor artık hatta yarına bile işim kaldı
Sabah ufaklık uyurken önce süpürge tutmam gerek birde mutfağa bugün giremedim bulaşık makinesini boşaltıcağım sonra azda olsa birkaç parça bulaşık var tekrar onları dizip tezgahları bir dezenfekte ediceğim aslında şu çamaşır suyunu hiç sevmem ama mufak için şart arada

Çok çalışmam lazım çoooookkkk

Canım seni çok iyi anlıyorum
Benim KV kadar olmasın inan evlendiğimizden beri hala uğraşıyor hatun benim ve evliliğimle. Bakma ben makaraya vuruyorum çoğu zaman olayları ama gerçekten okadar kötü olaylar yaşadık ki bir ara sırf onun yüzünden boşanmaya bile kalktık eşimle.
Düşün neler oldu; iftiralar mı atılmadı, pasaklı mı denilmedi, oğlumun yanına yakışmıyorsun mu denilmedi, boşa oğlumu mu demedi, oğlum seni almazdıda mecbur kaldımı denilmedi ( hesapta kendimi oğluna kakalamışım )
Defalarca Maddi manevi zarara uğratıldım hatta benim paralarım yetmiyormuş gibi babamın bile paraları gitti hep.
Hatta en kötüsüde büyü bile yapıldı bana ve öyle böyle birşey değil senelerce onun etkisinde yaşamışım ve inan daha yeni başladım kendimi daha iyi hissetmeye. Resmem yavaş yavaş ölmemi istemiş eşimin tarafı
Hee inan bir kere karşısına dikilipte sen bunu bunuda yaptırdın yazıklar olsun demedim. Eşim bile bu büyü işini biliyor ve bir tek kelime ailesine etmedi hatta banada hep der hocaya bile gittiğimizi sakın söyleme diye çünkü korkusu tekrar birşeyler yaptırmaları
Eminim seninde sorunların büyütür bukadar etkilendiğine göre ve ben bunları sadece tek olmadığını bilmen için yazıyorum.
Biz burada sadece zayıflamak için değil birbirimize her anlamda yoldaş olmak için bulunuyoruz ve ne zaman istersen seninle özel olsun burda olsun dertleşecek bir sürü arkadaşın var oyüzden sakın bir yere ayrılma.

banucum sende benim gibi gececisin:) herkescikler gitti bis kaldık

He valla yaa tabi ben bunları yazana kadar sende gitmediysen

yok yok ben gece kusu burdayım daha:)) bir de gelecem dedin seni bekledim..
kız senin kv de tam cadalozmuş aman benmkine maaşallah dyeym ozaman

yok yok ben gece kusu burdayım daha:)) bir de gelecem dedin seni bekledim..
kız senin kv de tam cadalozmuş aman benmkine maaşallah dyeym ozaman

hemde ne cadaloz. Ben eşime hep diyorum asla hakkımı helal etmiyorum çünkü senelerce resmen ruh gibiydim onun yüzünden ve nedenini bir türlü bulamıyorduk. Kaç kere intihara kalkıştım, kaç kere günlerce hiç birşey yapmadan boş boş duvarlara baktım ve en son artık nasıl olduysa eşime kendimi balkondan nasıl attığımı oturduğum yerde gördüğümü anlatınca adamın ödü koptu. Düşünsene balkonda otururken birden gözünün önüne film gibi bir görüntü beliriyor ve sen kendi balkondan atlayışını görüyorsun inan berbat bir durumdu Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir durumuda KVyide. Eşim bir arkadaşına danışınca oda ya hocaya gösterin demiş ve birkaç kişiyle görüştükten sonra ancak bulduk bana yardımcı olabilecek birini diğerleride çabaladı Allah razı olsun ama baya güçlü bir şeymiş evlerden ırak. Hani bilmem izledinmi Alişanın başına gelmiş ya geçenlerde bir olay anlattı hani tvde işte onun aynı bana yapılmış ve temizlenmesi bile aylar sürüyormuş :26:

Kadın resmen hayatımda oynadı ve ben hala eşimin hatırı için yüzüne bakmak zorunda kalıyorum ama asla anne kelimesini kullanmıyorum

offf neler yasamıssın cecoşummmm allah ım sana yardımcı olsun...
ama sanslıymıssın iyi bir hocaya denk gelmişsin de seni daha fazla hırpalamadan sorununu çözmüş.. yok canım alişanın olayını kaçırmısım
senin yernde olsam tekrar yüzüne bakarmıydım bilmiyorum yine de cok iyi birisin

Neyse canım ben onu Allaha havale ettim artık ben sadece her anlamda iyileşmeye bakıcağım hem fiziki hem ruhani
Sana doyum olmaz ama bana müsaade canım geç oldu ve çok yorgunum sabahta erken kalkıcağım kızı okula göndericeğim beslenmesini yapıp biraz yatıp uyuyayım bende

Sana iyi geceler inşallah yarın akşam yine görüşürüz güzelim
Tatlı rüyalar
Allaha emanet ol canım öğpüldün kocaman

en iyisini yapmışsın canım..
tamam canm benmde gözler kapanıyor zaten.sanada iyi geceler,tatlı uykular

bu arada ben bu gece de n kapısını kapatıp çıkayım
yarın ilk gelen açsın

Günaydın :)
Hafta sonundan beri elli sayfa birikmiş maşallah.Şimdi başlasam öğlene ancak biter
Herkese iyi haftalar...

Son düzenleme:
Olleeeyyy uzun bir aradan sonra leslie yaptımmm 30 dakika dayanabilirmiyim dedim 40 dakika yaptımmm
aşkımda diyor ki sen beni sevgilin yaptıysan herşeyi yapabilirsin

Canım bende başlamak istiyorum leslie ye.İndirdim bi kaç tane ama hiç içimden gelmiyor.Akşam işten eve döndükten sonra dizilere takılıp kalıyorum yaa Bu arada diyet lissten gerçekten güzel.Ama 8 kaşık sebze yemeği fazla gibi geldi bana sanki :26: Yinede süper kilo vermişsin Kaç ayda gitti bu kilolar?

bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde

Hafta sonu mantı kaçamağı yapılmış galiba baya.Tombulkelebek,sen ve ben Ablamları yemeğe çağırdım.Mantı yaptım bende.Dayanamadım tabi 1 tabak hüplettim

ben biraz folyo ile tablo falan yaptım şimdide istiyorum ama çocuklarla zor valla seneye az daha büyür kursa giderim inşallah tel kırmada çok hoş örtüler falan yapılıyo kafayı dağıtmada yeme isteği duyduğumda elimi aldığımda işe yarıyo bazen el işi

inşallah hayırlı haberler bekliyoruz sağlık en önemli şey eeee ödülü hakketin yanii
sinirli olunca unutuyo rejimde olduğunu insan bende taa ki kusana kadar yedikten sonra aklıma rejim geliyor:) gidersen dahada kilo alırsın
artık şu aşure ayı bitse daha hayırlı olcak bizeee dayanamıyan yok sanırımmm
aman kaynana işte 40 gün sona gene sokacak laf bulur bizim bu kırklar hiç bitmez:))

annaam senin kinin yatacak yeri yokk neler yapmış öle allah korumuş yuvanı

Son düzenleme:
güaydınnn sabah kahvaltımı yaptım 1 kibrit kutusu lor peynir
2 dlm tam tahıllı ekmek
1 yumurta
tarçınlı yeşil çayy

kızımı okula hazırlıyım öğleden sonra kahve keyfinde uğrarım mutlu kalorisiz haftalar hepimizee

ben bu sitede yeniyim ilk defa üye oldum selamlarınızı bekliyorum

Selam :) Hoşgeldin.Umarım sağlıklı bir şekilde ulaşırsın hedef kilona.Topiği ihmal etme canım fırsat buldukça gir oku.Motive süperrrr :122:

Son düzenleme:
geçmis olsun canim (kabizlik zor) gule gule kullan sehpanida resimleri bekliyoruz

ALLAH yardimcin olsun canim
Birakma kendini ama esin senin yanindaymis ya gerisi bos insallah oda hatsini anlar
Senin zayiflayip kv çatlatman gerek acilen

ALLAH korumus canim buyuk geçmis olsun dedigin gibi evlerden irak
Benim annem (kv) melek ozaman onun yaninda çok iyidir saolsun
kiloluyum diye soylerdi onceden aslinda oda benim iyiligim için tabi ama benim zoruma giderdi yafff(( hep kilo hep kilo derdim )) ama simdi konusmaktan zevk aliyorum sukadar verdim dahada vericem vs...
Annelerimle konusurum daha çok ikiside sorarlar sevinirler saolsunlar
günaydınnnnnnlar herkese
umarım gzl bir hafta geçiririz her açıdan
şimdi bi geçmişe bakayım çok birikmiş

Günaydın :)
Hafta sonundan beri elli sayfa birikmiş maşallah.Şimdi başlasam öğlene ancak biter
Herkese iyi haftalar...

günaydın kızlar

günaydın kızlar bol neşeli günler diliyorum
Gunaydiiiiiiiinnn çitir adaylariiiii
keyifler nasil? benimmm super (ALLAH ima sukur)

Son düzenleme:
günaydın herkeze
şimdi hastaneden geldim dr ilacımı değiştirdi ,inşallah bu iyi gelire düzelirim .
efsunlu geçmiş olsun canım dikkat et kendine

selam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım

hay allah tersliğe bak ya. Erken çıkmaya çalış bence fazla trafıge kalmazsın belkı.karşını trafiğide felaket olmus metrobüsten dolayı.beykette teyzeme gitmiştik 2,5 saatte.

insan beykente gelirde haber vermez mi orda oturuyorum bende :)

kaçamak yok aynı kilodayız bak takibimdesin ona göre

çok geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…