Bu gece uyku tutmadı benibanucum sende benim gibi gececisin:) herkescikler gitti bis kaldık
slm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum
aman sen anlatırken ben yoruldum valla
kolay gelsin hamarat hatunsun valla
sabah aç karna kuru kayısı birde gece yatmadan kuru kayısı bana iyi geliyor birde doğadan form kalısılı çayı dene yada sinameki aktardan al demle iç sabahaçkarna zeytinyağı iç üstüne sıcak su
canim benim benimki tipik kaynana sorunu diycem ama bizimki dünya sorununuda asti sabir sabir nereye kadar gördügümü görmezden duydugumu duymazdan geliyorum sadece Allaha havale ediyorum buraya yazmaya kalkarsam topik boyunca bunu konusuruz inan bana cnm
banucum sende benim gibi gececisin:) herkescikler gitti bis kaldık
yok yok ben gece kusu burdayım daha:)) bir de gelecem dedin seni bekledim..
kız senin kv de tam cadalozmuş aman benmkine maaşallah dyeym ozaman
hemde ne cadaloz. Ben eşime hep diyorum asla hakkımı helal etmiyorum çünkü senelerce resmen ruh gibiydim onun yüzünden ve nedenini bir türlü bulamıyorduk. Kaç kere intihara kalkıştım, kaç kere günlerce hiç birşey yapmadan boş boş duvarlara baktım ve en son artık nasıl olduysa eşime kendimi balkondan nasıl attığımı oturduğum yerde gördüğümü anlatınca adamın ödü koptu. Düşünsene balkonda otururken birden gözünün önüne film gibi bir görüntü beliriyor ve sen kendi balkondan atlayışını görüyorsun inan berbat bir durumdu Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir durumuda KVyide. Eşim bir arkadaşına danışınca oda ya hocaya gösterin demiş ve birkaç kişiyle görüştükten sonra ancak bulduk bana yardımcı olabilecek birini diğerleride çabaladı Allah razı olsun ama baya güçlü bir şeymiş evlerden ırak. Hani bilmem izledinmi Alişanın başına gelmiş ya geçenlerde bir olay anlattı hani tvde işte onun aynı bana yapılmış ve temizlenmesi bile aylar sürüyormuş :26:
Kadın resmen hayatımda oynadı ve ben hala eşimin hatırı için yüzüne bakmak zorunda kalıyorum ama asla anne kelimesini kullanmıyorum
offf neler yasamıssın cecoşummmm allah ım sana yardımcı olsun...
ama sanslıymıssın iyi bir hocaya denk gelmişsin de seni daha fazla hırpalamadan sorununu çözmüş.. yok canım alişanın olayını kaçırmısım
senin yernde olsam tekrar yüzüne bakarmıydım bilmiyorum yine de cok iyi birisin
Neyse canım ben onu Allaha havale ettim artık ben sadece her anlamda iyileşmeye bakıcağım hem fiziki hem ruhani
Sana doyum olmaz ama bana müsaade canım geç oldu ve çok yorgunum sabahta erken kalkıcağım kızı okula göndericeğim beslenmesini yapıp biraz yatıp uyuyayım bende
Sana iyi geceler inşallah yarın akşam yine görüşürüz güzelim
Tatlı rüyalar
Allaha emanet ol canım öğpüldün kocaman
Olleeeyyy uzun bir aradan sonra leslie yaptımmm30 dakika dayanabilirmiyim dedim 40 dakika yaptımmm
aşkımda diyor ki sen beni sevgilin yaptıysan herşeyi yapabilirsin
bugün hiç kaçamak yapmayacaktım güya ama akşam yemeğne ne yaptım biliyormusunuz mantı
eşim isteyince kıyamadım nerdeyse 1 senedir yapmadım herhalde
ben biraz folyo ile tablo falan yaptım şimdide istiyorum ama çocuklarla zor valla seneye az daha büyür kursa giderim inşallah tel kırmada çok hoş örtüler falan yapılıyo kafayı dağıtmada yeme isteği duyduğumda elimi aldığımda işe yarıyo bazen el işiben yapıyorum yaptım biraz az önce bıraktım resim eklerim bitsin bakarsınızz severim bütün nakışları da yaparım iğne oyasını da annem biliyor diye öğrenme hevesi gelmedi ama elime alsam onu da yaparım bir ara ben de tel kırma öğrenmek istiyorum ona da kapak atarım inş
1:
inşallah hayırlı haberler bekliyoruz sağlık en önemli şey eeee ödülü hakketin yaniiHerkesler online maşallah
Açlıktan uyuyamadım yaama yarın tahlil yaptırcam diye hiçbirşey yemiyorum akşamda doğru düzgün birşey yemedim :26: ya bir de işin kötüsü ben yaşpastayı çok seviyorum falan dedim aşkımda özsütte fondü yedinmi dedi o ne diye girdim özsütün sitesine gece gece görmediğim pasta tatlı kalmadı aman Allahım insanın içi eriyor resmen yaaa :18: aşkımdan izin kopardım eğer ürikasit ve kolesterolüm düştüyse veee salı günü diyetisyenim aferin 3 kilo vermişsin derse kendimi ödüllendiriceeemmm inşallah düşmüştür değerlerim ve vermişimdir 3 kilo :116: :112:
sinirli olunca unutuyo rejimde olduğunu insan bende taa ki kusana kadar yedikten sonra aklıma rejim geliyor:) gidersen dahada kilo alırsınslm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum
artık şu aşure ayı bitse daha hayırlı olcak bizeee dayanamıyan yok sanırımmmSelam iyi geceler bende bugün 2 kase aşureyi lüplettim Allahtan gene az şekerliydi ama tabi genede kurtarmaz şimdide acıktım activanın kahvaltı zamanını yedim ama hala bir tuhaf içim kıyılıyor sanırım gün içinde doğru dürüst yemedim diye.Kahvaltı ettim az yedim akşam üstü 2 kase aşure az balık 1 dilim ekmek tabi şimdide acıktım.
aman kaynana işte 40 gün sona gene sokacak laf bulur bizim bu kırklar hiç bitmez:))İnşallah canım benden sana tavsiye eşine çok fazla annesiyle ilgili konuşma bırak o görsün trt de geçen gün cemalinur hoca var o anlattı kv ilgili ne kadar kızarsanız kızın eşinize kötü konuşmayın onunla ilgili iyi düşünün diye birde seni üzen kıran insanla ilgili 40 gün iyi düşün onun için dua et ama gerçekten içten inan düzeliyomuş bir kere dene istersn.
Neyse canım ben onu Allaha havale ettim artık ben sadece her anlamda iyileşmeye bakıcağım hem fiziki hem ruhani
Sana doyum olmaz ama bana müsaade canım geç oldu ve çok yorgunum sabahta erken kalkıcağım kızı okula göndericeğim beslenmesini yapıp biraz yatıp uyuyayım bende
Sana iyi geceler inşallah yarın akşam yine görüşürüz güzelim
Tatlı rüyalar
Allaha emanet ol canım öğpüldün kocaman
ben bu sitede yeniyim ilk defa üye oldum selamlarınızı bekliyorum
geçmis olsun canim (kabizlik zor) gule gule kullan sehpanida resimleri bekliyoruzHele şükür gelebildim :122: :122: :122:
Bugün inanılmaz yoğun bir gündür inanmıyacaksınız ama öğlen bir çıktık evden tam 6 saat dışardaydıkbunun tam 2 saatinde yürüdüm Dün spor yapamamıştım ama bugün acısını çıkardım ve haftaya 120 dakikalık sporla başladım çok şükür
Yürüyüşten sonra alışverişe gittik ve şu tv ünitelerinin arkasına yapıştırılan duvar kağıtlarından aldık :122: tabi gelir gelmez eşimle onu hallettik ondan sonra üniteyi temizle yerine yerleştir derken bu saati yaptıkgeberdim yorgunluktan ama az birşey işim daha kaldı. Onuda yapmadan sizlere bir bakayım dedim
Canım çok ama çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Seninde miden hashas demekki benimki gibibende bir kaç sene önce şu meşhur lahana çorbası akımına kapılıp hastanelik olmuştum inan bana nasıl hissediyini anlayabiliyorum.
Aman güzelim kendine iyi bak ve bir daha tübe deboşver yavaş yavaş verelim.
Aramıza hoşgeldin. Umarım sende sağlıklı bir şekilde kilolarına veda edersin. Bak arkadaşımız efsunlu o senin 5 günde 5 kg diyetinden hastanelik oldu maalesef o yüzden aman uzak dur
Bencede canım yaa bende bundan sonra biraz fazla kaçırırsam kendimi ertesi gün sabahtan akşama kadar yağsız tuzsuz salatayla cezalandırıcağım bundan sonra belki hem şu kronik kabızlığımdan kurtarırım hemde yağsız salata bir şeye benzemediği için düşüncesi bile kaçamak yapmamı engelliyecektir
HOşbulduk canımSorma yaa bugünki yorgunluktan ve yoğunluktan ancak geldim. Bİrde dünden beri kabızlık çekiyorum yine patlıyacak gibi hissediyorum kendimi. Okadar dikkat ediyorum yediklerime daha fazla hareket ediyorum eskiye nazaran ama iki gündür hamile kadınlara döndüm yine Affedersin ama kendime laman bile yapmayı düşündüm bir ara tuvaletteyken türkün aklı ya kaçarken ya ... derler ya
Demin tartıya çıktım inan 1.5 kilo fazla çıktımdünde adet olmam gerekiyordu oda hala yok çat ediceğim sonunda
Bir günde okadar kilo almış olmam imkansız yaaavalla okadar sinirlerim bozuldu ki ağlıyacaktım bir ara. Allahtan evle uğraştıkta biraz kafam dağıldı. Şimdide eşimle eski bir sehpamız vardı onu kendinden yapışkanlı bir kap aldık onla kaplıycağız. Az müsaade ette kızlara bakayım dedim oda o arada kızı ayağında sallıyor uyusun diye
ALLAH yardimcin olsun canimslm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ALLAH korumus canim buyuk geçmis olsun dedigin gibi evlerden irakhemde ne cadaloz. Ben eşime hep diyorum asla hakkımı helal etmiyorum çünkü senelerce resmen ruh gibiydim onun yüzünden ve nedenini bir türlü bulamıyorduk. Kaç kere intihara kalkıştım, kaç kere günlerce hiç birşey yapmadan boş boş duvarlara baktım ve en son artık nasıl olduysa eşime kendimi balkondan nasıl attığımı oturduğum yerde gördüğümü anlatınca adamın ödü koptu. Düşünsene balkonda otururken birden gözünün önüne film gibi bir görüntü beliriyor ve sen kendi balkondan atlayışını görüyorsun inan berbat bir durumdu Allah düşmanımın başına vermesin böyle bir durumuda KVyide. Eşim bir arkadaşına danışınca oda ya hocaya gösterin demiş ve birkaç kişiyle görüştükten sonra ancak bulduk bana yardımcı olabilecek birini diğerleride çabaladı Allah razı olsun ama baya güçlü bir şeymiş evlerden ırak. Hani bilmem izledinmi Alişanın başına gelmiş ya geçenlerde bir olay anlattı hani tvde işte onun aynı bana yapılmış ve temizlenmesi bile aylar sürüyormuş :26:
Kadın resmen hayatımda oynadı ve ben hala eşimin hatırı için yüzüne bakmak zorunda kalıyorum ama asla anne kelimesini kullanmıyorum
günaydınnnnnnlar herkese
umarım gzl bir hafta geçiririz her açıdan
şimdi bi geçmişe bakayım çok birikmiş
Günaydın :)
Hafta sonundan beri elli sayfa birikmiş maşallah.Şimdi başlasam öğlene ancak biter
Herkese iyi haftalar...
günaydın kızlar
Gunaydiiiiiiiinnn çitir adaylariiiiigünaydın kızlar bol neşeli günler diliyorum
hay allah tersliğe bak ya. Erken çıkmaya çalış bence fazla trafıge kalmazsın belkı.karşını trafiğide felaket olmus metrobüsten dolayı.beykette teyzeme gitmiştik 2,5 saatte.
sabah hafif kahvalti,öğlene ekmeksiz yemek yedim hiç kaçamak yapmamaya söz verdim kendime şimdide form çayımı içiyordumki.... ustamız saolsun hurmalı cevizli yaş pasta yapmış.patronumuz hacca gitmişti hurma gelmişti ordan onu değerlendirmiş. ee tabi banada bir dilim geldi tatmak için bir çatal aldım bıraktım. yalnız tadı mükemmeldi.ceviz ve hurma kremanın içinde süper ikili oluşturmuş.yani kaçamak oldu 50 kalorilikte olsa...
Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?