Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın dostlarr
bende kahvaltı menümü paylaşamak istedim amacım şuanda kilo vermek değil biliyorsunuz ama çok kilo almamak ve sağlıklı beslenmek:)
1 yumurta
4 büyük zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 bardak süt
2 dilim ekmek(1 dilimi çikolatalı)

vee benim bi problemim var ben yemek yerken yada herhangi bişey yerken aşırı su tüketmeye başladım yani kahvaltıda 1 litre su içtim ve içiyorumda son 1 2 aydır.ödem falan yaparmı acaba

ekincik canım çok sevindim.topiğimizin tosun paşasıda geliyor desene:)
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş

merhaba biumut kızın ismi serra olaccak galiba. ismi görünce aklıma geldi, benim 3.5 yaşında dünyalar tatlısı bi erkek yeğenim var, teyze bebişin ismini serra koyalım diye tutturmuştu. şimdi erkek ismi arayışında

ALLAH im saglilackla kucagina almayi nasip etsin pasani
evladin kizi erkegi yok canim saglikli olsunlarda
ben hepsinde saglikli olsunda farketmez dedim sonuçta çocuk istiyorum ben bakmak, sevmek, buyutmek için
ALLAH im melek emanet ediyor bizlere kiz erkek onemli degil
insallah layikiyla buyutup yetistirmek nasip olsun herkese (bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum , çalisiyoruz )
ikisininde adi ayni =evlat
ikisinde tadi ayni =baldan tatli,dunya guzelleri,melek onlar
ALLAH im hayirli evlatlar nasip etsin (eger hayirsiz olacaksa zaten ikisininde birbirinden farki olmaz kizinda var hayirsizi erkeginde)

ben de hem acıkınca unutuyorum yemek yemeyi bu tip şeylerle uğraşınca hem de bilgisayardan biraz uzaklaşmak adına başladım inş güzel şeyler ortaya çıkar.
cinsiyeti bir kenara bırakalım cnm benim ne olursa olsun eli ayağı sağlığı yerin de olsun Allahım bir seste kurtarsın sağlıklı mutlu ömür versin bebişlerimize inş erkek kız ne fark eder
bence yapmaz hem hamile bayanlar normalden fazla su içiyolar lohusayken de sen istemesende çok su ihtiyacı duyuyormuş vücut iç bişicik olmaz güzel annem benim bebişin su istiyor demek kii seni de rabbim bir sesste kurtarsın inş sağlıklı sıhhatli ömür versin yaradann

Hoşgeldin canım. Dikkat ettim de baya pko lu var aramızda.Bende bunlardan biriyim maalesef.Ama inanıyorum ki fazla kilolarımızı verdiğimizde kavuşucaz meleklerimize.Ben 2 sene önce 103 kilodan 85 e düşmüştüm ve hamile kalmıştım.Maalesef düşükle sonuçlandı ama olsun benim hala umudum var

günaydınnnnnnlar herkese
umarım gzl bir hafta geçiririz her açıdan
şimdi bi geçmişe bakayım çok birikmiş

Canım merak ettim geçti mi ishalin.Cuma fenaydın.Eve yetişene kadar sıkıntı yapmamıştır inşallah...

Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza

Efsunlu geçmiş olsun bu arada

amin inşallah
cinsiyeti bir kenara bırakalım cnm benim ne olursa olsun eli ayağı sağlığı yerin de olsun Allahım bir seste kurtarsın sağlıklı mutlu ömür versin bebişlerimize inş erkek kız ne fark eder
:
tabi ki semirancım, fakat şu hurafelerle dolu anlatımlar yok mu insanı aklını allak bullak ediyor, neyse şimdi hiç birinin önemi kalmadı
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza
71:
teşekkür ederim, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah

ayyy işallah bende pco luyum kilo verince hemen tüp bebege gidiyorum hayırlısıyla allah hepimizin gönlüne göre versin

herkese merhaba gününüz güzel geçiyordur inşallah
sabah azcık elişi yaptım ben de bitirmem gereknler vardı da
sonra yürüdüm 40 dk kahvaltı yaptım 11 de kızıma mercimek köftesi yaptım okuldan geldi yedi şimdi gidecek onu gönderip büyük kızıma test kitabı almaya gideceğim gidip gelirken yürürüm 1 saat de o olur birazda vitrin felan bakarım artık
ekincik paşan sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canım

valla spor yapamıyorum 2 gündür baya hastayım işallah çabuk atlatırım yaa yeni başlamıştım diyete kadere bak ya neyse ALLAH ın izni ve azimle vericem

Bak ne buldum :)

çok geçmiş olsun yaa üzüldüm evet dengel olmak ısterdık ama kendı secımınız tabiki. senin bünyen daha hassa demekkı canım çok etkilendin.
maşallah kızına çok okursa algılama yeteneği artar canım merak etme.okumak sayısalada sözelede faydalı.

İyi geceler..

Bahsettiğin benimde aklıma yer eden o muhteşem pasta tarifini öğrenip bana özelden yazarmısın canım, kimse duymasın ama..
Yılbaşında yapmayı planladım birden..

ayy yenacım tarifini yazarım ama burdaki malzemeler evde olamayacagı ıcın tutmaz yinede denk olacak bir tarif verrim. şirketin bütün tarifleri elimde.

Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))

Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..

bende pazar günü yaptım. şekeri az koydum sadece 1 kase yedim gerini dagıttım eşimede 3 kase bıraktım.allah kabul etsin inşallah.

allah rahmet eylesin canım.

hoş geldin...
kızlar ya yarın fırında hamsi yapacağım kızartma gibi olandan ama sonra fırını nasıl temizleyeceğim anlatır mısınız? kokusu çok kalıyor mu ya da nasıl gideririm yardımmmmmm
aaayyyy sakın yapma yeni evlendiğim öle bir hata yaptım uff 2 hafta ehrgun fırını sıldımyaa yada canım yapıcaksan fırın kabını ustunu tamamne alimünyum folyo ile kapla..ay aklıma geldikçe kötü oldum.balığı çok sevmemde kokusundan dolayı..

tamamen bırakma daha kötü olur cabnım daha çopk üzülürsün

Son düzenleme:

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. benimde hep kız dendi ama oğluşum oldu çok şükür. bende hep kız istemiştim ama inan olduktan sonra hiçbir farkının olmadığını gördüm. şimdi diyorum ben paşamı 1000 tane kıza değişmem diye. evlat ya kokusu başka,gülüşü başka. ben oğluşumu bal oğlum, can oğlum ,paşammmmm diye seviyorum. baldan, şekerden tatlı o inan. rabbimizin bizlere emanet ettiği minik melekler onlar ne önemi var cinsiyetinin hiç yok inan. öyle bir sevdiriyorlar ki kendilerini senin evladından gerisi boş ,dünya onun çevresinde dönüyor. herşey daha anlam kazanıyor. çok güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle ,hayırlı olsun ...

saol cnm geçti iyiyim çok şükür cuma oldu bitti

aaaa ciddi misin çok mu kötü kokuyor offf ya eşimde öyle yapalım dedi ne bileyim bende yağı az olur diye düşündüm. zaten evdede olsa kokusu kaç gün çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…