günaydın dostlarr
bende kahvaltı menümü paylaşamak istedim amacım şuanda kilo vermek değil biliyorsunuz ama çok kilo almamak ve sağlıklı beslenmek:)
1 yumurta
4 büyük zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 bardak süt
2 dilim ekmek(1 dilimi çikolatalı)
vee benim bi problemim var ben yemek yerken yada herhangi bişey yerken aşırı su tüketmeye başladım yani kahvaltıda 1 litre su içtim ve içiyorumda son 1 2 aydır.ödem falan yaparmı acaba
geliyo bi paşacık bakalım, senin doğum ne zaman biumut, benim için haziran 2 dedi doktorekincik canım çok sevindim.topiğimizin tosun paşasıda geliyor desene:)
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inş
çok güzel isim allah bahtını da güzel yazsın inşallahevet canım serra olacak inş.kendi ismimede çok uyduğu için hoşuma gidiyordu hep
ALLAH im saglilackla kucagina almayi nasip etsin pasaniselam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
ben de hem acıkınca unutuyorum yemek yemeyi bu tip şeylerle uğraşınca hem de bilgisayardan biraz uzaklaşmak adına başladım inş güzel şeyler ortaya çıkar.ben biraz folyo ile tablo falan yaptım şimdide istiyorum ama çocuklarla zor valla seneye az daha büyür kursa giderim inşallah tel kırmada çok hoş örtüler falan yapılıyo kafayı dağıtmada yeme isteği duyduğumda elimi aldığımda işe yarıyo bazen el işi
inşallah hayırlı haberler bekliyoruz sağlık en önemli şey eeee ödülü hakketin yanii
sinirli olunca unutuyo rejimde olduğunu insan bende taa ki kusana kadar yedikten sonra aklıma rejim geliyor:) gidersen dahada kilo alırsın
artık şu aşure ayı bitse daha hayırlı olcak bizeee dayanamıyan yok sanırımmm
aman kaynana işte 40 gün sona gene sokacak laf bulur bizim bu kırklar hiç bitmez:))
annaam senin kinin yatacak yeri yokk neler yapmış öle allah korumuş yuvanı
cinsiyeti bir kenara bırakalım cnm benim ne olursa olsun eli ayağı sağlığı yerin de olsun Allahım bir seste kurtarsın sağlıklı mutlu ömür versin bebişlerimize inş erkek kız ne fark ederselam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
bence yapmaz hem hamile bayanlar normalden fazla su içiyolar lohusayken de sen istemesende çok su ihtiyacı duyuyormuş vücut iç bişicik olmaz güzel annem benim bebişin su istiyor demek kii seni de rabbim bir sesste kurtarsın inş sağlıklı sıhhatli ömür versin yaradanngünaydın dostlarr
bende kahvaltı menümü paylaşamak istedim amacım şuanda kilo vermek değil biliyorsunuz ama çok kilo almamak ve sağlıklı beslenmek:)
1 yumurta
4 büyük zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 bardak süt
2 dilim ekmek(1 dilimi çikolatalı)
vee benim bi problemim var ben yemek yerken yada herhangi bişey yerken aşırı su tüketmeye başladım yani kahvaltıda 1 litre su içtim ve içiyorumda son 1 2 aydır.ödem falan yaparmı acaba
arkadaşlarr iyi akşamlarrrr...bende katılıyorum size kabul edersenizzzkısa bilgi vereyim kendi hakkımdaaa...
bende 90 kilo üzeriyimmmm:2: 24 yaşında 1.67 boyundayımm..2.5 yıldır evliyim ve PKO hatasıyımm...kendimi bilmeye başladığımdan beri kilo vermek için uğraşıyorummm...bu benim hep kontrollü halim bide dikkat etmeseydim ne olurdu bilmemmpko nedenli çocukta olmuyorr...zorunlu 30 kilo vermem lazım dile kolayy 5 değil...10 değil...20 değilll 30.......... dün bi arkadaş ortamındaa yine herkezin incecik oldugu içimde kopan fırtınalarlaa bugün diyete başladımmmm...yepyeni bi diyet listesiylee...gecen sene bu zamanlar diyetisyene başladımm liste sizinkilerle aynıı....ama bugünkiii fecii bi listeeee....ilk günü atlattım şükürrrrr....tam kilomu sabah yazarımm..şimdi tartılmıyım 99.9 lardayım
günaydınnnnnnlar herkese
umarım gzl bir hafta geçiririz her açıdan
şimdi bi geçmişe bakayım çok birikmiş
selam kızlar,
amin inşallahALLAH im saglilackla kucagina almayi nasip etsin pasani
evladin kizi erkegi yok canim saglikli olsunlarda
ben hepsinde saglikli olsunda farketmez dedim sonuçta çocuk istiyorum ben bakmak, sevmek, buyutmek için
ALLAH im melek emanet ediyor bizlere kiz erkek onemli degil
insallah layikiyla buyutup yetistirmek nasip olsun herkese (bunun için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum , çalisiyoruz )
ikisininde adi ayni =evlat
ikisinde tadi ayni =baldan tatli,dunya guzelleri,melek onlar
ALLAH im hayirli evlatlar nasip etsin (eger hayirsiz olacaksa zaten ikisininde birbirinden farki olmaz kizinda var hayirsizi erkeginde)
tabi ki semirancım, fakat şu hurafelerle dolu anlatımlar yok mu insanı aklını allak bullak ediyor, neyse şimdi hiç birinin önemi kalmadıcinsiyeti bir kenara bırakalım cnm benim ne olursa olsun eli ayağı sağlığı yerin de olsun Allahım bir seste kurtarsın sağlıklı mutlu ömür versin bebişlerimize inş erkek kız ne fark eder
:
teşekkür ederim, darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallahHayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza
71:
Hoşgeldin canım. Dikkat ettim de baya pko lu var aramızda.Bende bunlardan biriyim maalesef.Ama inanıyorum ki fazla kilolarımızı verdiğimizde kavuşucaz meleklerimize.Ben 2 sene önce 103 kilodan 85 e düşmüştüm ve hamile kalmıştım.Maalesef düşükle sonuçlandı ama olsun benim hala umudum var
Canım merak ettim geçti mi ishalin.Cuma fenaydın.Eve yetişene kadar sıkıntı yapmamıştır inşallah...
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza
Efsunlu geçmiş olsun bu arada
geliyo bi paşacık bakalım, senin doğum ne zaman biumut, benim için haziran 2 dedi doktor
selam kızlar,
çok geçmiş olsun yaa üzüldüm evet dengel olmak ısterdık ama kendı secımınız tabiki. senin bünyen daha hassa demekkı canım çok etkilendin.Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
maşallah kızına çok okursa algılama yeteneği artar canım merak etme.okumak sayısalada sözelede faydalı.Nevin,
çok etkilendi anlatamam..:) Koca kitabı 2 günde bitirdi diyebilirim..
benimde içim gidiyor tabiii sınav haftası çünkü..:) Kİtapçıya gidilip diğer serileride alınıcak mecburen..:))
Mat.sınav sonucu iyi geldi şükür..Vampirler etkilememiş.:)).92 almış.E-okuldan baktık..:)
İyi geceler..
Bahsettiğin benimde aklıma yer eden o muhteşem pasta tarifini öğrenip bana özelden yazarmısın canım, kimse duymasın ama..
Yılbaşında yapmayı planladım birden..
Bugün nihayet aşure yedim çok mutluyum.:))...
AŞure aşure dediniz dibim düşmeden geldide yedim.:)))
Eşim sen nezaman yapacaksın diyor bana..
allah rahmet eylesin canım.kızlar yaa okuduğumu bile anlamıyorum burdayım güya.çocuklar etrafta.ders çalıştırıyorum bi yandan.eşim taziyeye gitti görümcemn eltisi vefat etti daha 50 yaşındaydı.son zamanlarda görümcemi çok üzmüştü.bir kayınpederleri var bakılması gerekn (kv ölmüş çok olmuş)benim görümcem 80 doğumlu ve evlendiği günden beri kp re bakıyor.yani 10 yıl oldu.ilk gecelerinde bile yanlarındaydı adamcağız.daha 4 tane daha çocuğu var ama ilk gün bile kimse almadı adamı.(üstelik kız evlenirken sırayla bakacaz demişler)sonra doğum yaptı görümcem annesi geldi bakmak için ama gene kimse almadı adamı üstelik sobalı ev.annesi de yalnız geldi adam dul adam aynı evde....kimse biz bakarız demedi(lohusa lohusa kayınpederle aynı evde kaldırlar şartları da zordu).şimdi ise yurt dışına görevleri çıktı.onlar için çok büyük şans bir maaşla zor geçiniyorlar borç ödeyip duruyorlar.ama bu elti ve eşi inat ettiler yok gitmeyin geçiniyorsunuz babama biz bakamayız işte deyip durdular(zamnında bakmışlar 4-5 yıl sıralarını savmışlar).daha bi sürü sorun çıkarttılar(kendi maddi durumları oldukça iyi ama kp için 5 kuruş vermiyorlar adamın aylığı da yok ,zamnında onlar için çalışmış sigortasız ve aylık vermeimşler yediğine say diye)....
neyse işte bizim enişte çok üzülüyrdu olanlara inanamıyordu.abisiyle küsmüşlerdi en sonunda...
ama geçen sabah bir telefon gelmiş ve eltinin öldüğü söylenmş.kadın o gece belim ağrıyor diye bir battaniye sermiş yere ve kalp krizi tutmuş....hiçbir belirti vermeden,hastalanmadan....o anda ölmüş zaten.3 çocuğu var .en küçğü bekar 16 yaşında....görümcemler 4-5 gündür oradalar.oda inanamıyorum diyor.çok ani oldu diyor.ölüsünü de görmüş.parmağından çkarmadığı bir yüzüğü bile yanına alamadı diyor...ben olayı duyduğumdan beri şoklardayım.kadın aniden gitti.belki hasta olsa helallik fln isterdi görümcemnden bilmiyorum yani ama bir fırsatı olamadı....Rabbim bizden ço kdaha iyisini bilir elbet ama çok şaşkınım.bu kadar sıcağı sıcağına bakamam diye tepinirken kayınpedere kendinin daha önce öleceğini bilebilirmiydi?hepimiz birer sınvdayız işte.önemli olan en iyi şekilde sınavı geçebilmek.ama çok zor tabi.ben 3 çocukla bazen çok bunalıyorum.sonra aklıma 3 çocuklu olup ortamcamla yaşıt olan çocuğu lösemi olan arkadaşım gelince sakinleşmeye çalışıyorum..Rabbim kaldıramayacağımız şeylerle sınamasın inşallah.
hoş geldin...eslem..tebessum77 ....papatya...toksinnn..çokk teşekkürlerrr bana en çok gereken şey motivasyonnn o yüzden buradayımmm..
düzenli paylaşım derken yediklerimimi...elimden geldiğincee burada olacağımm....inşallah bu cetvellerde bende 70 leri görebilirimmmm
bugün yediklerimmm...sabah 2 beyazlı tek sarılı menemen...1 dilim tam buğday ekmek şekersiz çay..geç bi kahvaltıydı:)
öğlan taze sıkma portakal suyu...
akşama doğru bir kase tarhana çorbasııı...
8 gibi bulgurlu yağsız salata...bir bardak ayrann..bir galete...bolcada su....
listemi daha sonraki bi gün buraya yazarım suan biras karışık durumda onları günlere dağıtmam lazımm..hazır olduğunda burada paylaşırım arkadaşlarrr....şimdilik hepinize hayırlı gecelerrrr
aaayyyy sakın yapma yeni evlendiğim öle bir hata yaptım uff 2 hafta ehrgun fırını sıldımyaa yada canım yapıcaksan fırın kabını ustunu tamamne alimünyum folyo ile kapla..ay aklıma geldikçe kötü oldum.balığı çok sevmemde kokusundan dolayı..kızlar ya yarın fırında hamsi yapacağım kızartma gibi olandan ama sonra fırını nasıl temizleyeceğim anlatır mısınız? kokusu çok kalıyor mu ya da nasıl gideririm yardımmmmmm
tamamen bırakma daha kötü olur cabnım daha çopk üzülürsünslm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum
insan beykente gelirde haber vermez mi orda oturuyorum bende :)
günaydın canımm
valla teyzem de orda oturuyor beykent üniveristesiin orda. bayadır gıtmedık fırsat bulunca gidecğiz. o zaman görüşürz bir pazar günü inşallah.
kaçamak yapmıyorum daha iyi gibiyim.ama canım çok sıkkın acayipp. iş yerinde sıkıntılarım var bırakmayı düşünüyorum. kpss hazırlansam diyorum hem iş hem ders zor olur ne yapsamki kızlaryaa bu şekilde denyimi olan varmı?önerileriniz neler?
kaçamak yok aynı kilodayız bak takibimdesin ona göre
çok geçmiş olsun cnm
herkese merhaba gününüz güzel geçiyordur inşallah
sabah azcık elişi yaptım ben de bitirmem gereknler vardı da
sonra yürüdüm 40 dk kahvaltı yaptım 11 de kızıma mercimek köftesi yaptım okuldan geldi yedi şimdi gidecek onu gönderip büyük kızıma test kitabı almaya gideceğim gidip gelirken yürürüm 1 saat de o olur birazda vitrin felan bakarım artık
ekincik paşan sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canım
selam kızlar,
Hoşgeldin canım. Dikkat ettim de baya pko lu var aramızda.Bende bunlardan biriyim maalesef.Ama inanıyorum ki fazla kilolarımızı verdiğimizde kavuşucaz meleklerimize.Ben 2 sene önce 103 kilodan 85 e düşmüştüm ve hamile kalmıştım.Maalesef düşükle sonuçlandı ama olsun benim hala umudum var
Canım merak ettim geçti mi ishalin.Cuma fenaydın.Eve yetişene kadar sıkıntı yapmamıştır inşallah...
Hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı başımıza
Efsunlu geçmiş olsun bu arada
çok geçmiş olsun yaa üzüldüm evet dengel olmak ısterdık ama kendı secımınız tabiki. senin bünyen daha hassa demekkı canım çok etkilendin.
maşallah kızına çok okursa algılama yeteneği artar canım merak etme.okumak sayısalada sözelede faydalı.
ayy yenacım tarifini yazarım ama burdaki malzemeler evde olamayacagı ıcın tutmaz yinede denk olacak bir tarif verrim. şirketin bütün tarifleri elimde.
bende pazar günü yaptım. şekeri az koydum sadece 1 kase yedim gerini dagıttım eşimede 3 kase bıraktım.allah kabul etsin inşallah.
allah rahmet eylesin canım.
hoş geldin...
aaayyyy sakın yapma yeni evlendiğim öle bir hata yaptım uff 2 hafta ehrgun fırını sıldımyaa yada canım yapıcaksan fırın kabını ustunu tamamne alimünyum folyo ile kapla..ay aklıma geldikçe kötü oldum.balığı çok sevmemde kokusundan dolayı..
tamamen bırakma daha kötü olur cabnım daha çopk üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?