Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gerçekten hoş buldumm....yaa bana umut oldun sennn..şimdi okuyuncaaaa....103 den 85 düştün maşallahhh...peki bebiş kendiliğindenmi geldi tedaviylemi...aşılama yada tüp bebek gibii...düşükle sonuçlanmasına üzüldümm...ama hamile kalabiliyorsunn buda çok güsel bişii.....bende geçen sene bu zamanlarr 103 dümmm 96 ya düştümm...o sıralarda gelen bi bunalımla saldım yineee aldım gerii şimdi dün büyük bi kararla yeniden başladımm bu motivasyonu hep sıcak tutmam gerekiyorrrr...o yüzden buraya geldimm..kilo cetvellerini görünce dahada hoşuma gittii...inşallah bende bigün görürüm 70 lerii... arkadaşımm sende pko lusun demi...tedavi oluyormusunn??

Canım evet bende pko luyum.Tedavi gördüm klomen-ovitrelle.2 denemede de tutmadı.
Ben 2 kez düşük yaptım sebebi kan pıhtılaşmasıymış.Şimdi fazla kilodan pko oldu o yüzden hamile kalamıyorum.
103 ten 85 e düştüğümde düzenli yürüyüş ve spor yapıyordum.Adetlerim ilaçsız olamazken kilo verince düzene girdi.Bi ay yine gecikti ve ben doktora gittim.İlaç almak için.Bi de hamilesin demesin mi.Uçmuştum resmen ama olmadı napalım hayırlısı.Yani ne tüp bebek ne aşılama kendiliğinden hamile kalmıştım.Bu yüzden umudumu hiç yitirmiyorum.Sende yitirme sakın.Sonra bunalımlar bilmem ne bıraktın diyeti.92 ye çıktım.Geçtiğimiz yaz bu topiği sürekli okudum ve yine 85 e düştüm.Sonra yine ailemden bi kaç kayıp oldu ve ben yine 93 e çıktım Biraz karışık ama al ver falan öyle oldu.Yani sözün özü bu topiği boşlamaya başladığında diyetini de boşluyosun emin ol bacım
Benim prolaktin sorunum da var onu hayıt suyuyla çözdüm.Pko için de soğan kürü yapıcam.İlaçları bıraktım anlayacağın.Allah nasip eder de hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne yapcam kendime 9 ay.Böylece 3. bebeğimi kaybetmicem inşallah

aaaa ciddi misin çok mu kötü kokuyor offf ya eşimde öyle yapalım dedi ne bileyim bende yağı az olur diye düşündüm. zaten evdede olsa kokusu kaç gün çıkmıyor
sorma canım çok fena. benim evde ocağım balkonda ayrı çok eve sinmiyor koku.az yağlı kızartma yapıyorum ben.ama fırında bir daha cesaret edemedim.

saol cnm geçti iyiyim çok şükür cuma oldu bitti
ayşee +lar noldu canım ben attım birazda olsa.ama sıkıntılıyım çok iş yerinden dolayı bırakıcam belkide.evde daha iyi olur belki yada daha kötü.

kıyamamm sana yaaa...inşallah 3. bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın....hakkımızda ne hayırlı bilemiyoruzz allahım hakkımızda hayırlı olanı versinnn...verdiğinede sabredecek yürek versinnn...ben şimdi dualarımda hem bebek bebek yoksada sabır ve güç istiyorummm...anlatmışsın kilo verip almaları karışık demişsinn..ama anlıyorum hemde çook iyi bende öyle çoooookk kilo verip aldımmkiii...kendimi bildim bileli....bu başlangıcımda güzel sonuçlanır inşallahhh....hepimizinkii...

aaaa arkadaşlar bu arada ben kilomu ve kahvaltımı yazmayı unuttumm sabah tartılıcam demiştim ama bişi değişmedi ama yani regl yaklaştı gecen haftada ağır gittiiii ve ben söylüyorummm...:26: 100.6 yımm ama bu formda takılabilirmiyim 100 ve üzerine gitmek istemiyorum en kısa zamanda 90 lara düşücem söz veriyorumm

vee kahvaltımmmm....

2 bardak su +2 kayısı
1 kase yoğurt
1 meyve
1 tanede ceviz vardı ama evde ceviz yok diye yemedim 1 galete yedim onun yerine...

şimdide ara öğünde 1 meyve ve 8 tane badem yada fındık var......meyveyi yicem fındık yok akşam eşim getirecek akşam yerim onu

Canım istersen kilo çizelgesi yap.Hem bizim seni takibimiz daha kolay olur hemde sen baktıkça gaza gelirsin
Bu arada diyet listen diyetisyen listesi falan mı? Meyve ve kuru yemiş ağırlıklı değişik bir diyete benziyor.Tamamını paylaşabilir misin mümkünse?

Sen yürüyüş,egzersiz yada leslie falan yapıyor musun?

Son düzenleme:
spor şuanda yapmadım ama onada başlıcam diyeti biraz oturtturamm...diyet listesi var elimdeee...diyetisyeni bıraktım uzun zamandır...farkettiğin gibi farklı bi diyet uyguluyorumm...aynı dertten müzdarip kuzenim varrr....bu ay oda iç hastalıkları uzmanı ZİYA MOCAN ve ekibiyle bi programa girdi....ama birass aşırı paralıı..ben ona gidememm....ilaç tedaviside vermiş ilaçları kullanmayacağım...tahlilsiz verdiği diyet listesinii aldımm onu uygulayacağımm...boy pos ve tahlil sonuçlarımız aynı hep onunla birlikte bende ilerlicemmm bakalım hayırlısı....listeyi buraya eklicemm ama biras karışık eşim bugün düzenli şekilde getirecek yada yarın getirdiği zaman burayada eklicemmm... spor siz neler yapıyorsunuzzz....ne tavsiye edersiniz bana?? leslimi bişi diyorsunuz onun faydası varmııı??

ayşee +lar noldu canım ben attım birazda olsa.ama sıkıntılıyım çok iş yerinden dolayı bırakıcam belkide.evde daha iyi olur belki yada daha kötü.

+lar gitti cnm çok şükür bakalım şimdilik iyi gidiyo cuma diyetisyen randevum var
95 kg bekliyorum seni dedi ama ben 97bucuklardayım malesef

hoşgeldin aramıza umarım en kısa zamanda ve en sağlıklı şekilde ulaşırsın kilona

canım bende şuan bişey yapmıyorum spor adına.Yazın yürüyüş yapıyordum.Şimdi kış geldi işten eve gidip yemek falan derken hiç fırsat olmuyor.
Leslie sansone diye bir bayan yürü ve incel programı diye egzersiz yaptırıyor videoda.2mil 3 mil falan gibi videoları var.yürüyüş yapmış kadar oluyormuşsun.Bende denemedim hiç.Burdaki arkadaşlardan duydum.İndirdim ama başlama fırsatım olmadı henüz.Dışarıda çıkıp yürümekten iyidir yine de

çalışıyorsunmuuuu??meslek?? yaww çalışmakda süperr hareket oluyorrr...ben evlendim evleneli kapandım eve eşim izin vermiyorrr 2.5 sene oldu kilo ondanda arttı izin verse beni oda motive ediyor..anasınıfı öğretmeniyimm ailemdede var evlenmeden önce aileme ait anaokulunda çalışıyordummm...evlenmeden öncede burada buldum işş ama izin vermedi tıkıldım eve..işinin kymetini billl...sporada başlıcam inşallahhh....size bi çay tarifide vericemm bu diyet listesinde varr...ziya mocan çayı diye...nete yaz oradada çıkar...1 litre su ..kabuklu elma...kabuk tarçın kaynatım gün içinde süzüp içilecekk...çook faydası varmışş..yakın bi ablam 1 senede 40 kilo verdi bu ziya mocanla..şimdide kuzi gidiyor işdee....çook ilaçda vermişş..ama onları kullanmam metformin bendede var zatenn...böle işte allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn.......

akşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar

öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi

sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla

yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür

şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)

Canım ziraat mühendisiyim ben.Zirai ilaç bayisinde çalışıyorum.Bu aralar pek hareketli değil sezon gereği.Oturuyorum bütün gün pc başında.Yazın oturcak fırsatım olmuyor ama.Çiftçi amcalar teyzeler geliyor.İlaç istiyolar gübre istiyolar.Çok eğlenceli aynı zamanda severek yapıyorum işimi.
Bu arada senin mesleğini yapamamana çok üzüldüm.Eşin neden izin vermiyor ki?Senin ekonomik özgürlüğün olması eve katkıda bulunman fena mı olurdu sanki?
Tarif için teşekkürler bu arada ama ben pco için soğan kürüne başlıyorum bugün.15 gün onu içmem lazım.Karışmasın kürler.Soğan kürü bitince başlarım senin tarife olmazsa

Son düzenleme:
WAW arkadasım sen meraklanma burda gerçekten pcolu çok arkadaş var. bende bunlardan biriyim.1,5 yıllık evliyim 90larda evlendm ve simdi çizelgemi görüyorsun.. söyledigin gibi evlenip işide bırakıp eve tıkılınca böyle oluyor.Birde ben gurbetteyim adana dan kocaeliye gelin geldim..tanıdıgım yok,arkadasım yok,akraba ziyaretleri bir yere kadar... anlayacagın ben tam evdeyim.
pko için her ay kadın dogum doktoruma gidiyorum 3 aydır tedavim basladı.glifor verdi bana yumurtalıklarım için ve de adetimi düzenlesin diye duphaston.. sen tedaviye basladın mı peki? bir de gecen hafta diyetisyene basladım bu da tedavimin en önemli bölümü sanırım

Tomurcukcum sen de kocaelindeymişsin.. neresindesin? bende yukarda anlattıgım gibi yalnızım burda.. Eşimin köyüne cıkıyorduk tatil günleri dedim geliyoruz bir bahanemiz olsun..20 tane ceviz fidesi aldık sapanca dan.. bizde onları ilaçlayacagız bu haftasonu
evden cıkıp agacla yeşille ugrasınca cok hoşuma gidiyor. eger gölcüge yakınsan gelir senden alırız

tamam canım bende az yağla kızartayım o zaman ,sen cesaret edemediğine göre asla denemem :)

hos geldin canim aramiza insallah Sende istedigin kiloya saglikli bi sekilde ulasirsin 7ay once ben senden daha fazlaydim tammm 107 kiloydum inan istedikten sonra imkansiz degil yapabilirsin ALLAH in izniyle
Menun bana az gibi geldi ama sen bilirsin madem liste var elinde kolay gelsin canim
Kaç yasindasin? nerde oturuyorsun? bahsedermisin biraz (yazdinda benmi kaçirdim yoksa:44:)
Ben tanitiyim oncelikle 28 yasindayim 3 tane melegim var yurt disinda yasiyorum ismim Melis (Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim)

masallah canim iyi dayanmissin ben olsam dayabilirmiydimki zannetmiyorum mercimek koftesine dayanamazdim
insallah cuma gunu guzel bi bildirim yaparsin 95olmasada 96 olursun (bence 95i bile gorursun )

cnm yok ben de bu hafta iştah yok ama kiloda gitmiyo bi tuhafım valla
92yi bir görsem en son diyetisyenle 92yi görmüştüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…