- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
WAW arkadasım sen meraklanma burda gerçekten pcolu çok arkadaş var. bende bunlardan biriyim.1,5 yıllık evliyim 90larda evlendm ve simdi çizelgemi görüyorsun.. söyledigin gibi evlenip işide bırakıp eve tıkılınca böyle oluyor.Birde ben gurbetteyim adana dan kocaeliye gelin geldim..tanıdıgım yok,arkadasım yok,akraba ziyaretleri bir yere kadar... anlayacagın ben tam evdeyim.
pko için her ay kadın dogum doktoruma gidiyorum 3 aydır tedavim basladı.glifor verdi bana yumurtalıklarım için ve de adetimi düzenlesin diye duphaston.. sen tedaviye basladın mı peki? bir de gecen hafta diyetisyene basladım bu da tedavimin en önemli bölümü sanırım
Tomurcukcum sen de kocaelindeymişsin.. neresindesin? bende yukarda anlattıgım gibi yalnızım burda.. Eşimin köyüne cıkıyorduk tatil günleri dedim geliyoruz bir bahanemiz olsun..20 tane ceviz fidesi aldık sapanca dan.. bizde onları ilaçlayacagız bu haftasonu
evden cıkıp agacla yeşille ugrasınca cok hoşuma gidiyor. eger gölcüge yakınsan gelir senden alırız
hos geldin canim aramiza insallah Sende istedigin kiloya saglikli bi sekilde ulasirsin 7ay once ben senden daha fazlaydim tammm 107 kiloydum inan istedikten sonra imkansiz degil yapabilirsin ALLAH in izniyle
Menun bana az gibi geldi ama sen bilirsin madem liste var elinde kolay gelsin canim
Kaç yasindasin? nerde oturuyorsun? bahsedermisin biraz (yazdinda benmi kaçirdim yoksa:44:)
Ben tanitiyim oncelikle 28 yasindayim 3 tane melegim var yurt disinda yasiyorum ismim Melis (Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim)
çok teşekkürlerrr bana güç veriyorr yaa bu yazılarrr şaka gibi ama gerçekkkk...... çok güsell kilo vermişsinnn...meleklerinle sağlıklı mutlu ömür dilerimmm......
ben 24 yaşındayınn...kiilo belli:) ne kadar az dilime alsam okadar iyi...2.5 yıllık evliyim istanbul anadolu yakasında oturuyorumm...pko hastasıyım gebe kalmam için muhakkak kilo vermem gerekiyor ve en az 30 kilo vermem gerekiyorrrrr....aklıma gelen bilgiler bu kadar
Canım ben Gölcükte oturuyorum ama iş yerim Karamürselde.Bizden almasanızda ilaçları her türlü yardımcı olurum sana.Hastalık veya zararlı sorununuz olursa bana özelden sor sana tavsiye ederim ilaç yada gübre vs. işte.
Bu arada bende duphaston,klomen,ovitrelle iğne,glukofen falan kullanıyordum.Bıraktım şimdi bıktım ilaçlardan.Soğan kürü yapıcam :) Ne varsa doğada var.Mesleğim gereği seviyorum doğayı :))
WAW arkadasım sen meraklanma burda gerçekten pcolu çok arkadaş var. bende bunlardan biriyim.1,5 yıllık evliyim 90larda evlendm ve simdi çizelgemi görüyorsun.. söyledigin gibi evlenip işide bırakıp eve tıkılınca böyle oluyor.Birde ben gurbetteyim adana dan kocaeliye gelin geldim..tanıdıgım yok,arkadasım yok,akraba ziyaretleri bir yere kadar... anlayacagın ben tam evdeyim.
pko için her ay kadın dogum doktoruma gidiyorum 3 aydır tedavim basladı.glifor verdi bana yumurtalıklarım için ve de adetimi düzenlesin diye duphaston.. sen tedaviye basladın mı peki? bir de gecen hafta diyetisyene basladım bu da tedavimin en önemli bölümü sanırım
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...allah hepinizin gönlüne göre versin size umut olmak için yazıyorum eskiler biliyor zaten çünki bende çok ümitleniyordum böyle yazılar okuduğumda benim zilli kızım da 12 senede geldi yumurtlama takibi aşılamalar 2 tüp bebek ten sonra hemde doğal yolla 112 kiloda iken.....yani, allah isterse kilo problem olmuyor tabii ama ben spor salonuna gidiyordum artık bebek fikrini kafamdan atmıştım nasıl olsa anne olamayacağım ben diyor ve spora gidiyordum hergün bebek konusunu aklıma getirmemeye çalışıyordum çünki artık çok yıpranmıştım sabahlara kadar ağlardım anne olamayacakmıyım diye işin kötüsüde boğazımı tutamazdım kendime kızardım hem bebek istiyorsun hem yiyorsun diye gerçi 135 kilolardaydım sürekli diyet sporla geçti ömrüm...
ve girgün adetim 10 gün geçtikten sonra test yaptığımda hamile olduğumu görünce havalara zıpladık eşimle birbirimize sarılıp ağladık 9 ay boyuncada kucağımıza alacağımıza inanamadık şimdide bize kök söktürüyor çok zilli huysuz bir kızım var allah sağlık versin.şu anda bende 9 aydır ikinciyi istiyoruz allah verirse inşallah
tomurcuk bende 3 ay boyunca kendime iğne yapıyordum göbekten kan sulandırıcı ki o kadar korkardımki iğneden kendi kendime asla yapamazdım evlat sahibi olmak için onada alışmıştım...
ahhh ne güzel sen de gölcüktesin demek
benim buradaki ilk arkadasım oldun.. eşimle konustum da şimdi göktaşı sürecekmişiz varmış bizde...aslında ilaçta bahane maksat tanısmak olsunpeki duphaston u bırakınca geri adetlerin düzensizleşti mi?
ben burda aile tıp a gidiyorum diyetisyen ve pcos için. sen yap bakalım sogan kürünü bende başlarım olmazsa.
bende dogayı çok seviyorum,eşimin tatilleri olsunda agaçlarıma gideyim istiyorum..küçük ama düzenli bir bahçemiz var. daha mart gibi basladık nar,vişne,şeftali de ektik. şeftalilerimiz kurudu nedense
hahah bu yaştan sonra çiftçi oldum bende
akşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi
sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla
yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür
şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
saat 4 e gelmiş çıkıcam ben birazdan iyi bakın kendinize
ne güzeldir toprakla uğraşmak böyle bir imkanınz var değerlendirin tabiki. bizda kaldık beton yığınları arasında.ahhh ne güzel sen de gölcüktesin demek
benim buradaki ilk arkadasım oldun.. eşimle konustum da şimdi göktaşı sürecekmişiz varmış bizde...aslında ilaçta bahane maksat tanısmak olsunpeki duphaston u bırakınca geri adetlerin düzensizleşti mi?
ben burda aile tıp a gidiyorum diyetisyen ve pcos için. sen yap bakalım sogan kürünü bende başlarım olmazsa.
bende dogayı çok seviyorum,eşimin tatilleri olsunda agaçlarıma gideyim istiyorum..küçük ama düzenli bir bahçemiz var. daha mart gibi basladık nar,vişne,şeftali de ektik. şeftalilerimiz kurudu nedense
hahah bu yaştan sonra çiftçi oldum bende
Canım ziraat mühendisiyim ben.Zirai ilaç bayisinde çalışıyorum.Bu aralar pek hareketli değil sezon gereği.Oturuyorum bütün gün pc başında.Yazın oturcak fırsatım olmuyor ama.Çiftçi amcalar teyzeler geliyor.İlaç istiyolar gübre istiyolar.Çok eğlenceli aynı zamanda severek yapıyorum işimi.
Bu arada senin mesleğini yapamamana çok üzüldüm.Eşin neden izin vermiyor ki?Senin ekonomik özgürlüğün olması eve katkıda bulunman fena mı olurdu sanki?
Tarif için teşekkürler bu arada ama ben pco için soğan kürüne başlıyorum bugün.15 gün onu içmem lazım.Karışmasın kürler.Soğan kürü bitince başlarım senin tarife olmazsa
nisan 13 diyo doktor bakalım ama zamanında gelen bebek çok azmış yani nisan başı gibi doğururum gibime geliyo
desen benziyoruz birbirimize tıkanma konusundagecen sene aynı tedaviyi uyguladımm..bu zamanlarr..sonra diyetisteni bıraktımmm..şimdi acık kendim veriyim motivason düşerse geri döncem diyetisyene beni kamcılıyorrr diyetisyennn.....ben ilaçsızzz adet olamıyorumm sen olabiliyormusunn...olmak için progestan kullanıyordumm bu ay son bidaha onuda içmicem bende soğan kürü bide hayıt otu suyu varmışş onuda içcem allah hepimize acil şifalar versinnnn....bende istanbul anadolu yakasına geçtim benimde bu yakada kimsem yok eşim aşırı kıskanç dışarıda çıkamıyorum tek aynı durumda eve tıkılmış haldeyim yani bende..
Canım sende de mi kan pıhtılaşması var?Daha önce düşük yaptın mı ki iğne verdiler.Merak ettim.
evet canım şuanda göztaşı zamanı.bi de mart ayında gözler uyanmadan önce atcaksınız.Haberleşiriz yine.
evet duphastonu bırakınca düzensizleşti.Bende aile tıpta Veysel beye gidiyordum ama boşladım valla açıkçası ihmal ediyorum şu sıra.
Soğan kürünü ekim ayında yaptığımda iyi geldi.ilaçsız adet oldum ama bu kasımda yapamadım eşim ameliyat oldu.olmadım adet yine.bu ay yapcam tekrar sonucu bildiririm sana.
Çıkıcam birazdan ben.Yarın devam ederiz artık hoşçakal
hoşgeldin canım ağlama kıyamam zamanında bende çok ağladım yukarıda anlattım oku bak moral olsun sana...banada drlar kilo vereceksin diyorlradı sen yine diyetini sporunu yap ama kilodan diye yıpratma kendini ben çok üzdüm endimi çok suçladım zamanında ....
Ben kullanıyorum canım kilo aldırmıyor tam aksi iştah kesiyor ben tavsiye ederim bana dietisyenim vermişti.
Canım bende başlamak istiyorum leslie ye.İndirdim bi kaç tane ama hiç içimden gelmiyor.Akşam işten eve döndükten sonra dizilere takılıp kalıyorum yaaBu arada diyet lissten gerçekten güzel.Ama 8 kaşık sebze yemeği fazla gibi geldi bana sanki :26: Yinede süper kilo vermişsin Kaç ayda gitti bu kilolar?
Hafta sonu mantı kaçamağı yapılmış galiba baya.Tombulkelebek,sen ve benAblamları yemeğe çağırdım.Mantı yaptım bende.Dayanamadım tabi 1 tabak hüplettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?