Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ben Gölcükte oturuyorum ama iş yerim Karamürselde.Bizden almasanızda ilaçları her türlü yardımcı olurum sana.Hastalık veya zararlı sorununuz olursa bana özelden sor sana tavsiye ederim ilaç yada gübre vs. işte.
Bu arada bende duphaston,klomen,ovitrelle iğne,glukofen falan kullanıyordum.Bıraktım şimdi bıktım ilaçlardan.Soğan kürü yapıcam :) Ne varsa doğada var.Mesleğim gereği seviyorum doğayı :))

çok teşekkürlerrr bana güç veriyorr yaa bu yazılarrr şaka gibi ama gerçekkkk...... çok güsell kilo vermişsinnn...meleklerinle sağlıklı mutlu ömür dilerimmm......

ben 24 yaşındayınn...kiilo belli:) ne kadar az dilime alsam okadar iyi...2.5 yıllık evliyim istanbul anadolu yakasında oturuyorumm...pko hastasıyım gebe kalmam için muhakkak kilo vermem gerekiyor ve en az 30 kilo vermem gerekiyorrrrr.... aklıma gelen bilgiler bu kadar

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...allah hepinizin gönlüne göre versin size umut olmak için yazıyorum eskiler biliyor zaten çünki bende çok ümitleniyordum böyle yazılar okuduğumda benim zilli kızım da 12 senede geldi yumurtlama takibi aşılamalar 2 tüp bebek ten sonra hemde doğal yolla 112 kiloda iken.....yani, allah isterse kilo problem olmuyor tabii ama ben spor salonuna gidiyordum artık bebek fikrini kafamdan atmıştım nasıl olsa anne olamayacağım ben diyor ve spora gidiyordum hergün bebek konusunu aklıma getirmemeye çalışıyordum çünki artık çok yıpranmıştım sabahlara kadar ağlardım anne olamayacakmıyım diye işin kötüsüde boğazımı tutamazdım kendime kızardım hem bebek istiyorsun hem yiyorsun diye gerçi 135 kilolardaydım sürekli diyet sporla geçti ömrüm...
ve girgün adetim 10 gün geçtikten sonra test yaptığımda hamile olduğumu görünce havalara zıpladık eşimle birbirimize sarılıp ağladık 9 ay boyuncada kucağımıza alacağımıza inanamadık şimdide bize kök söktürüyor çok zilli huysuz bir kızım var allah sağlık versin.şu anda bende 9 aydır ikinciyi istiyoruz allah verirse inşallah

tomurcuk bende 3 ay boyunca kendime iğne yapıyordum göbekten kan sulandırıcı ki o kadar korkardımki iğneden kendi kendime asla yapamazdım evlat sahibi olmak için onada alışmıştım...

hoşgeldin canım ağlama kıyamam zamanında bende çok ağladım yukarıda anlattım oku bak moral olsun sana...banada drlar kilo vereceksin diyorlradı sen yine diyetini sporunu yap ama kilodan diye yıpratma kendini ben çok üzdüm endimi çok suçladım zamanında ....

ahhh ne güzel sen de gölcüktesin demek
benim buradaki ilk arkadasım oldun.. eşimle konustum da şimdi göktaşı sürecekmişiz varmış bizde...aslında ilaçta bahane maksat tanısmak olsun peki duphaston u bırakınca geri adetlerin düzensizleşti mi?
ben burda aile tıp a gidiyorum diyetisyen ve pcos için. sen yap bakalım sogan kürünü bende başlarım olmazsa.
bende dogayı çok seviyorum,eşimin tatilleri olsunda agaçlarıma gideyim istiyorum..küçük ama düzenli bir bahçemiz var. daha mart gibi basladık nar,vişne,şeftali de ektik. şeftalilerimiz kurudu nedense
hahah bu yaştan sonra çiftçi oldum bende

gecen sene aynı tedaviyi uyguladımm..bu zamanlarr..sonra diyetisteni bıraktımmm..şimdi acık kendim veriyim motivason düşerse geri döncem diyetisyene beni kamcılıyorrr diyetisyennn.....ben ilaçsızzz adet olamıyorumm sen olabiliyormusunn...olmak için progestan kullanıyordumm bu ay son bidaha onuda içmicem bende soğan kürü bide hayıt otu suyu varmışş onuda içcem allah hepimize acil şifalar versinnnn....bende istanbul anadolu yakasına geçtim benimde bu yakada kimsem yok eşim aşırı kıskanç dışarıda çıkamıyorum tek aynı durumda eve tıkılmış haldeyim yani bende..

Canım sende de mi kan pıhtılaşması var?Daha önce düşük yaptın mı ki iğne verdiler.Merak ettim.

evet canım şuanda göztaşı zamanı.bi de mart ayında gözler uyanmadan önce atcaksınız.Haberleşiriz yine.
evet duphastonu bırakınca düzensizleşti.Bende aile tıpta Veysel beye gidiyordum ama boşladım valla açıkçası ihmal ediyorum şu sıra.
Soğan kürünü ekim ayında yaptığımda iyi geldi.ilaçsız adet oldum ama bu kasımda yapamadım eşim ameliyat oldu.olmadım adet yine.bu ay yapcam tekrar sonucu bildiririm sana.
Çıkıcam birazdan ben.Yarın devam ederiz artık hoşçakal

saat 4 e gelmiş çıkıcam ben birazdan iyi bakın kendinize

ayşe canım maşallah ne güzel frenlemişsin kendini. ay ben dayanırmıydım acaba. hafta sonu yaptım aşure 1 kase yedim buda benim başarımdı. sölemeden geçemicem.

ne güzeldir toprakla uğraşmak böyle bir imkanınz var değerlendirin tabiki. bizda kaldık beton yığınları arasında.

slm kızlar öğlen yediklerimi yazayım 1 dlm ekmek
bi parça tavuk göğüs haşlama
1 dlim börek(komşu getirdi illa ye illa ye tadına bakmıcanmı hamurunu sıyırdım allahım ısrarlara neden dayanamıyorum ki)
1 kornişon turşu
arada 1 maden suyu 1 galeta
akşama allah büyük inşallah çok yemem

Ahmet Maranki
regl ağrısına ve şişliklere iyi gelen tarifi:

Yemeklerde, salatalarda her zaman kullandığımız maydanozun saplarını kesinlikle atmayın. 500 gram kaynayan suya bir demet maydanozun sapını koyun. Suyla birlikte sadece 3 taşım kaynatıp ocaktan indirin.

Bu karışımdan her gece yatmadan önce 1 bardak içeceksiniz. Aynı işlemi ısırgan saplarına da uygulayın. Bu karışımları içtikten iki gün sonra idrarınıza baktığınızda yağların nasıl atıldığını göreceksiniz. 7 ile 21 gün süreyle bu işlemi devam edebilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 bardak içebilirsiniz. Vücudunuzdaki tüm şişlikleri indirecek ve regl ağrılarınıza iyi gelecektir.

tomurcuk onu bilmiyorum ama geç gelen bir bebek olduğu için önlem almak istedi drum ...evt ben bir 4 birde 8 senelik evli iken hamile kaldım bebekler karnımda gelişmedi kürtaj oldum...

işte eşime sorarsan bahane çokkk bende boşverdim birsürelikkk....adet olucam yakında ilaçsız olamıyorum ama bu ay son bende birdahakine soğan kürü..ve hayıt otu suyuna başlıcam dediğim çay kür değilll..çay yerine geçerli elma çayıı..araştırdım nette evinizde büyük küçük iiçin diyorr...ZİYA MOCAN elma çayı yaz çıkarr...metabolizmayı hızlandırıyormuşş....

nisan 13 diyo doktor bakalım ama zamanında gelen bebek çok azmış yani nisan başı gibi doğururum gibime geliyo

sarecımm kızının ismi gercektne çok güzel ve sizin isimlerinize de cok yakın uyumlu hoş olmus cnmm
hayırlısıyla alırsın bebegını inş..

merhabalar hanımlarr

bugun keyfım yerınde şükür 10 yıldır kv le oturan ablam sonunda kendı evını alıyor ınsallah bı sorun olmadan cıkar o nedenle keyfım yerıde

şimdi gidiyorum yürüyüş yapmayaa

öğle yemeğimi yiyorum arkadaşlarrr......

yemek öncesi yarım elma+1 bardak su

1 kase tarhana çorbasıı....
1 kase salata az ince bulgurlu yağsız
1 bardak dolusu ayrann..

eşime patates kızartmıştın 3 tane ondan attım ağzımaaa ama ara öğünde 8 bademim vardı yememiştimmm..onun yerine saysak olurmu acaba...:26:

Son düzenleme:
desen benziyoruz birbirimize tıkanma konusunda evet beni de kamçılıyor perşembe gidicem şimdiden korkusu sardı
ben adet oluyorum ama 40 45 günü buluyor.. ama duphaston u içtigimden beri 30 31 gün oldu döngüm..

ahhh bırakınca da düzensizleşiyor demek ne anladımki ben o zaman bu ilaçlardan
bu arada evet benm dr.um da veysel bey ama pekte memnun degilim..
bak ne dicem özel körfezde iamail bey varmış yeni duydum o pcos uzmanıymış burdan tavsiye eden arkadaslarım oldu.
ben bir dahaki ay ona gidicegim.. tamam canım yarın görüşürüsss

gulma ablanın gözüaydın canım güle güle otursun evinde..bende 7 sene kv ile oturduktan sonra 8 aydır ayrı evde oturuyorum ...

bugünki menü
sabah :2 dilim tam buğd ekm bir parça peynir 5 zeytin
öğle kızımın yarım simiti bir bardak ayran
az önce bir bardak şekersiz nescafe
akşama yandımmmmm fırında dolma pişiyor yandım nasıl tutucam kendimi bakalım..yanına tavuklu çorba brokoli haşlama....

2mille lesliemide yaptım ....

çoookk sağolunn okudummmmm ve sevindimmm....o ağlamalar olur olmadık öyle bir geliyorkii anlatamammmm...kendi çocuk istegim bişi değilll..eşim için ve sebebin ben olduğunu bilmek beni yıpratıyorrr...allah razı olsun eşimm çook anlayışlı kızıyor bana kafama takıyorum diye ama takılıyorrr işde..inşallahh hepsi geçerr hepimizz incecik olalımmm....

Ben kullanıyorum canım kilo aldırmıyor tam aksi iştah kesiyor ben tavsiye ederim bana dietisyenim vermişti.

Canım kullandıığın omega 3 hapının ismini verebilirmisin ben de alayım

3 mil yap canım başlayınca devamı geliyor akşama kadar oturuyomuşsun zaten 40 dakka yapman yeterli. Spor olmadan kilo verilmiyor maalesef bir dene başla bak çok seveceksin

Offf offf

Bugün kan verdim yarın tahlil sonuçlarımı alıcam işin kötüsü yarın diyetisyen günüm ve ben bugüüünnn bi dilim yaşpasta ve suböreği yedim tutamadım boğazımı ne güzel 108 görmüştüm dün baskülde yarın ne görürüm bilmiyorum inşallah 3 kilo vermiş olurum da diyetisyenden azar işitmem. Kendime engel olamadım ya dün akşam 6dan beri açtım bugün 12ye randevu verdiler aç aç bekledim onca saat kan verdikten sonra da gördüğüm herşeye saldırdım işte Ne pis boğaz insanım ya
Kalkıp leslie yapcam şimdi en az 1 saat yapsam erirler belki başka da birşey yemeyeceğim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…