çoookk sağolunn okudummmmm ve sevindimmm....o ağlamalar olur olmadık öyle bir geliyorkii anlatamammmm...kendi çocuk istegim bişi değilll..eşim için ve sebebin ben olduğunu bilmek beni yıpratıyorrr...allah razı olsun eşimm çook anlayışlı kızıyor bana kafama takıyorum diye ama takılıyorrr işde..inşallahh hepsi geçerr hepimizz incecik olalımmm....
Gule gule canimsaat 4 e gelmiş çıkıcam ben birazdan iyi bakın kendinize
Amiiiiiinnnnn canim tesekkur ederim ALLAH im tun isteyenlere nasip etsin kiloya bukadar takma bence ben 3.ye 94 kilo ile hamile kaldim hemde 1buçuk sene hiç regl olmamistim (sprel vardi regl olmuyordum)sonra bebis istiyordum anaammmm etraftakiler basladi regl olmassan çocugun olmaz niye taktirdin belkide seni bu sisirdi (taktirmadan once 82 falandim)çikarttir anca 1seneye olur bebis oda zor falan filan derken ben çikarttirdim nebiliyim hemen hamile olucam izine gidip gelince dusunuyordum ben ozamana kadar hemkilo veririm hemde regl olmaya baslarim diye dusunmustum ama nasip kismet çikarttirinca ayni gun regl olmaya basladim bikaçgun surmustu ustunede hemen kalmisim bidahaki ay reglim gecikti bendede bi sanci bi sanci doktorum kist den suphelendi acil tahliler ekografile verdi bide baktikki bebis kesesi falan belli sok olduk istenen bi bebekti ama zamani yanlis bize gore tabii(ALLAH im bilir nezaman verecegini)hamile oldugumu ogrenince sevindim tabiii(birazda uzulmustum TURKIYEYE gidemedim) ama çokta korkuyordum 94kiloyla kaldigim için sukur iyi gidiyordu fazla kilo almamistim ama 8.ayda birden tansiyonum çikti ben sistim balon gibi sonrasinda suni sanciyla melegim geldiçok teşekkürlerrr bana güç veriyorr yaa bu yazılarrr şaka gibi ama gerçekkkk...... çok güsell kilo vermişsinnn...meleklerinle sağlıklı mutlu ömür dilerimmm......
ben 24 yaşındayınn...kiilo belli:) ne kadar az dilime alsam okadar iyi...2.5 yıllık evliyim istanbul anadolu yakasında oturuyorumm...pko hastasıyım gebe kalmam için muhakkak kilo vermem gerekiyor ve en az 30 kilo vermem gerekiyorrrrr....aklıma gelen bilgiler bu kadar
Derin cim insallah ALLAH im sanada 2.yi nasip eder Dualarim sizinleeyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...allah hepinizin gönlüne göre versin size umut olmak için yazıyorum eskiler biliyor zaten çünki bende çok ümitleniyordum böyle yazılar okuduğumda benim zilli kızım da 12 senede geldi yumurtlama takibi aşılamalar 2 tüp bebek ten sonra hemde doğal yolla 112 kiloda iken.....yani, allah isterse kilo problem olmuyor tabii ama ben spor salonuna gidiyordum artık bebek fikrini kafamdan atmıştım nasıl olsa anne olamayacağım ben diyor ve spora gidiyordum hergün bebek konusunu aklıma getirmemeye çalışıyordum çünki artık çok yıpranmıştım sabahlara kadar ağlardım anne olamayacakmıyım diye işin kötüsüde boğazımı tutamazdım kendime kızardım hem bebek istiyorsun hem yiyorsun diye gerçi 135 kilolardaydım sürekli diyet sporla geçti ömrüm...
ve girgün adetim 10 gün geçtikten sonra test yaptığımda hamile olduğumu görünce havalara zıpladık eşimle birbirimize sarılıp ağladık 9 ay boyuncada kucağımıza alacağımıza inanamadık şimdide bize kök söktürüyor çok zilli huysuz bir kızım var allah sağlık versin.şu anda bende 9 aydır ikinciyi istiyoruz allah verirse inşallah
tomurcuk bende 3 ay boyunca kendime iğne yapıyordum göbekten kan sulandırıcı ki o kadar korkardımki iğneden kendi kendime asla yapamazdım evlat sahibi olmak için onada alışmıştım...
bilgi için saol ablacimmAhmet Maranki
regl ağrısına ve şişliklere iyi gelen tarifi:
Yemeklerde, salatalarda her zaman kullandığımız maydanozun saplarını kesinlikle atmayın. 500 gram kaynayan suya bir demet maydanozun sapını koyun. Suyla birlikte sadece 3 taşım kaynatıp ocaktan indirin.
Bu karışımdan her gece yatmadan önce 1 bardak içeceksiniz. Aynı işlemi ısırgan saplarına da uygulayın. Bu karışımları içtikten iki gün sonra idrarınıza baktığınızda yağların nasıl atıldığını göreceksiniz. 7 ile 21 gün süreyle bu işlemi devam edebilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 bardak içebilirsiniz. Vücudunuzdaki tüm şişlikleri indirecek ve regl ağrılarınıza iyi gelecektir.
çok guzel bi haber canim insallah rahata kavusur ablansarecımm kızının ismi gercektne çok güzel ve sizin isimlerinize de cok yakın uyumlu hoş olmus cnmm
hayırlısıyla alırsın bebegını inş..
merhabalar hanımlarr
bugun keyfım yerınde şükür 10 yıldır kv le oturan ablam sonunda kendı evını alıyor ınsallah bı sorun olmadan cıkar o nedenle keyfım yerıde
şimdi gidiyorum yürüyüş yapmayaa
eşin tahlil yaptırdımı benim eşimdede problem vardı...inşaallah hepimiz inceceik oluruz birgün...
Offf offf
Bugün kan verdim yarın tahlil sonuçlarımı alıcam işin kötüsü yarın diyetisyen günüm ve ben bugüüünnn bi dilim yaşpasta ve suböreği yedimtutamadım boğazımı ne güzel 108 görmüştüm dün baskülde yarın ne görürüm bilmiyorum inşallah 3 kilo vermiş olurum da diyetisyenden azar işitmem. Kendime engel olamadım ya dün akşam 6dan beri açtım bugün 12ye randevu verdiler aç aç bekledim onca saat kan verdikten sonra da gördüğüm herşeye saldırdım işte Ne pis boğaz insanım ya
Kalkıp leslie yapcam şimdi en az 1 saat yapsam erirler belkibaşka da birşey yemeyeceğim bugün
gulma ablanın gözüaydın canım güle güle otursun evinde..bende 7 sene kv ile oturduktan sonra 8 aydır ayrı evde oturuyorum ...
bugünki menü
sabah :2 dilim tam buğd ekm bir parça peynir 5 zeytin
öğle kızımın yarım simiti bir bardak ayran
az önce bir bardak şekersiz nescafe
akşama yandımmmmm fırında dolma pişiyor yandım nasıl tutucam kendimi bakalım..yanına tavuklu çorba brokoli haşlama....
2mille lesliemide yaptım ....
Gule gule canim
insallah 82 leri gordugun gunde olacak sonra 72 neden olmasinki?
Amiiiiiinnnnn canim tesekkur ederim ALLAH im tun isteyenlere nasip etsin kiloya bukadar takma bence ben 3.ye 94 kilo ile hamile kaldim hemde 1buçuk sene hiç regl olmamistim (sprel vardi regl olmuyordum)sonra bebis istiyordum anaammmm etraftakiler basladi regl olmassan çocugun olmaz niye taktirdin belkide seni bu sisirdi (taktirmadan once 82 falandim)çikarttir anca 1seneye olur bebis oda zor falan filan derken ben çikarttirdim nebiliyim hemen hamile olucam izine gidip gelince dusunuyordum ben ozamana kadar hemkilo veririm hemde regl olmaya baslarim diye dusunmustum ama nasip kismet çikarttirinca ayni gun regl olmaya basladim bikaçgun surmustu ustunede hemen kalmisim bidahaki ay reglim gecikti bendede bi sanci bi sanci doktorum kist den suphelendi acil tahliler ekografile verdi bide baktikki bebis kesesi falan belli sok olduk istenen bi bebekti ama zamani yanlis bize gore tabii(ALLAH im bilir nezaman verecegini)hamile oldugumu ogrenince sevindim tabiii(birazda uzulmustum TURKIYEYE gidemedim) ama çokta korkuyordum 94kiloyla kaldigim için sukur iyi gidiyordu fazla kilo almamistim ama 8.ayda birden tansiyonum çikti ben sistim balon gibi sonrasinda suni sanciyla melegim geldi
Canim kilo engel degil sadece kiloya baglayip kendini yipratma olur kafani baska seylerle mesgul et stres yapmamaya çalis ALLAH im insallah sana ve tum isteyenlere nasip eder (zamanini RABBIM bilir)
Derin cim insallah ALLAH im sanada 2.yi nasip eder Dualarim sizinlee
bilgi için saol ablacimmsu maydanoz sapini çok duyuyorum bi denesemmi acep:44:
çok guzel bi haber canim insallah rahata kavusur ablan(benim kardeslerimde az çekmedi kv )
Birinin kv oz halam olur kendisi
yaaa arkadaşlar konu dışıım ama sizi okuyuncaa çook merak ettimmmmm....bu kv mevzusu nedir??? yani kv ne demekk?? :44: :44:
Hele şükür işimiz bitti ama sehpada süper oldu valla :122:
Şu an uğraşamam ama yarın akşam size resimlerini çekip gösteririm
Sehpayı ne zamandır atacaktım üzeri çok çizildi bardak lekeleri var diye ama bir türlü kıyamıyordum.
Baya uğraştırdı ama yeni gibi oldu valla
Güzelim sakın birşeylere yada birilerine kızıpta bırakma kendini. Sonuçta kilo verdikçe kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Şu an hepimiz herşeye çok daha hassas tepkiler veriyoruz maalesef. Birkaç gün kafa dinleme tamam ama bizleri bırakmak yasak
Sorma canım inan yorgunluktan her yerim ağrıyor artık hatta yarına bile işim kaldı
Sabah ufaklık uyurken önce süpürge tutmam gerek birde mutfağa bugün giremedim bulaşık makinesini boşaltıcağım sonra azda olsa birkaç parça bulaşık var tekrar onları dizip tezgahları bir dezenfekte ediceğimaslında şu çamaşır suyunu hiç sevmem ama mufak için şart arada
Çok çalışmam lazım çoooookkkk
Canım seni çok iyi anlıyorum
Benim KV kadar olmasın inan evlendiğimizden beri hala uğraşıyor hatun benim ve evliliğimle. Bakma ben makaraya vuruyorum çoğu zaman olayları ama gerçekten okadar kötü olaylar yaşadık ki bir ara sırf onun yüzünden boşanmaya bile kalktık eşimle.
Düşün neler oldu; iftiralar mı atılmadı, pasaklı mı denilmedi, oğlumun yanına yakışmıyorsun mu denilmedi, boşa oğlumu mu demedi, oğlum seni almazdıda mecbur kaldımı denilmedi ( hesapta kendimi oğluna kakalamışım)
Defalarca Maddi manevi zarara uğratıldım hatta benim paralarım yetmiyormuş gibi babamın bile paraları gitti hep.
Hatta en kötüsüde büyü bile yapıldı banave öyle böyle birşey değil senelerce onun etkisinde yaşamışım ve inan daha yeni başladım kendimi daha iyi hissetmeye. Resmem yavaş yavaş ölmemi istemiş eşimin tarafı
Hee inan bir kere karşısına dikilipte sen bunu bunuda yaptırdın yazıklar olsun demedim. Eşim bile bu büyü işini biliyor ve bir tek kelime ailesine etmedi hatta banada hep der hocaya bile gittiğimizi sakın söyleme diye çünkü korkusu tekrar birşeyler yaptırmaları
Eminim seninde sorunların büyütür bukadar etkilendiğine göre ve ben bunları sadece tek olmadığını bilmen için yazıyorum.
Biz burada sadece zayıflamak için değil birbirimize her anlamda yoldaş olmak için bulunuyoruz ve ne zaman istersen seninle özel olsun burda olsun dertleşecek bir sürü arkadaşın varoyüzden sakın bir yere ayrılma.
He valla yaatabi ben bunları yazana kadar sende gitmediysen
ben biraz folyo ile tablo falan yaptım şimdide istiyorum ama çocuklarla zor valla seneye az daha büyür kursa giderim inşallah tel kırmada çok hoş örtüler falan yapılıyo kafayı dağıtmada yeme isteği duyduğumda elimi aldığımda işe yarıyo bazen el işi
inşallah hayırlı haberler bekliyoruz sağlık en önemli şey eeee ödülü hakketin yanii
sinirli olunca unutuyo rejimde olduğunu insan bende taa ki kusana kadar yedikten sonra aklıma rejim geliyor:) gidersen dahada kilo alırsın
artık şu aşure ayı bitse daha hayırlı olcak bizeee dayanamıyan yok sanırımmm
aman kaynana işte 40 gün sona gene sokacak laf bulur bizim bu kırklar hiç bitmez:))
annaam senin kinin yatacak yeri yokk neler yapmış öle allah korumuş yuvanı
geçmis olsun canim (kabizlik zor) gule gule kullan sehpanida resimleri bekliyoruz
ALLAH yardimcin olsun canim
Birakma kendini ama esin senin yanindaymis ya gerisi bos insallah oda hatsini anlar
Senin zayiflayip kv çatlatman gerek acilen
ALLAH korumus canim buyuk geçmis olsun dedigin gibi evlerden irak
Benim annem (kv) melek ozaman onun yaninda çok iyidir saolsun
kiloluyum diye soylerdi onceden aslinda oda benim iyiligim için tabi ama benim zoruma giderdi yafff(( hep kilo hep kilo derdim )) ama simdi konusmaktan zevk aliyorum sukadar verdim dahada vericem vs...
Annelerimle konusurum daha çok ikiside sorarlar sevinirler saolsunlar
Gunaydiiiiiiiinnn çitir adaylariiiii
keyifler nasil? benimmm super (ALLAH ima sukur)
çok geçmiş olsun yaa üzüldüm evet dengel olmak ısterdık ama kendı secımınız tabiki. senin bünyen daha hassa demekkı canım çok etkilendin.
maşallah kızına çok okursa algılama yeteneği artar canım merak etme.okumak sayısalada sözelede faydalı.
ayy yenacım tarifini yazarım ama burdaki malzemeler evde olamayacagı ıcın tutmaz yinede denk olacak bir tarif verrim. şirketin bütün tarifleri elimde.
bende pazar günü yaptım. şekeri az koydum sadece 1 kase yedim gerini dagıttım eşimede 3 kase bıraktım.allah kabul etsin inşallah.
allah rahmet eylesin canım.
hoş geldin...
aaayyyy sakın yapma yeni evlendiğim öle bir hata yaptım uff 2 hafta ehrgun fırını sıldımyaa yada canım yapıcaksan fırın kabını ustunu tamamne alimünyum folyo ile kapla..ay aklıma geldikçe kötü oldum.balığı çok sevmemde kokusundan dolayı..
tamamen bırakma daha kötü olur cabnım daha çopk üzülürsün
sarecımm kızının ismi gercektne çok güzel ve sizin isimlerinize de cok yakın uyumlu hoş olmus cnmm
hayırlısıyla alırsın bebegını inş..
merhabalar hanımlarr
bugun keyfım yerınde şükür 10 yıldır kv le oturan ablam sonunda kendı evını alıyor ınsallah bı sorun olmadan cıkar o nedenle keyfım yerıde
şimdi gidiyorum yürüyüş yapmayaa
arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum
ohh ne güzel sevindim canım
bak sakin kafayla düşünüp dogru yolu bulmuşsun
tamam gitme hiç bir yere arkadasımm rahatsızlık olur mu hiç
arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum
yaaa arkadaşlar konu dışıım ama sizi okuyuncaa çook merak ettimmmmm....bu kv mevzusu nedir??? yani kv ne demekk?? :44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?