Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşin tahlil yaptırdımı benim eşimdede problem vardı...inşaallah hepimiz inceceik oluruz birgün...

saat 4 e gelmiş çıkıcam ben birazdan iyi bakın kendinize
Gule gule canim
insallah 82 leri gordugun gunde olacak sonra 72 neden olmasinki?

Amiiiiiinnnnn canim tesekkur ederim ALLAH im tun isteyenlere nasip etsin kiloya bukadar takma bence ben 3.ye 94 kilo ile hamile kaldim hemde 1buçuk sene hiç regl olmamistim (sprel vardi regl olmuyordum)sonra bebis istiyordum anaammmm etraftakiler basladi regl olmassan çocugun olmaz niye taktirdin belkide seni bu sisirdi (taktirmadan once 82 falandim)çikarttir anca 1seneye olur bebis oda zor falan filan derken ben çikarttirdim nebiliyim hemen hamile olucam izine gidip gelince dusunuyordum ben ozamana kadar hemkilo veririm hemde regl olmaya baslarim diye dusunmustum ama nasip kismet çikarttirinca ayni gun regl olmaya basladim bikaçgun surmustu ustunede hemen kalmisim bidahaki ay reglim gecikti bendede bi sanci bi sanci doktorum kist den suphelendi acil tahliler ekografile verdi bide baktikki bebis kesesi falan belli sok olduk istenen bi bebekti ama zamani yanlis bize gore tabii(ALLAH im bilir nezaman verecegini)hamile oldugumu ogrenince sevindim tabiii(birazda uzulmustum TURKIYEYE gidemedim) ama çokta korkuyordum 94kiloyla kaldigim için sukur iyi gidiyordu fazla kilo almamistim ama 8.ayda birden tansiyonum çikti ben sistim balon gibi sonrasinda suni sanciyla melegim geldi
Canim kilo engel degil sadece kiloya baglayip kendini yipratma olur kafani baska seylerle mesgul et stres yapmamaya çalis ALLAH im insallah sana ve tum isteyenlere nasip eder (zamanini RABBIM bilir)

Derin cim insallah ALLAH im sanada 2.yi nasip eder Dualarim sizinlee

bilgi için saol ablacimm su maydanoz sapini çok duyuyorum bi denesemmi acep:44:

çok guzel bi haber canim insallah rahata kavusur ablan (benim kardeslerimde az çekmedi kv )
Birinin kv oz halam olur kendisi

eşin tahlil yaptırdımı benim eşimdede problem vardı...inşaallah hepimiz inceceik oluruz birgün...

yaptırdı canımm..çocuk olmayınca ilk ben gidicemm dedi sen yıpranma sende bişi yoktur deyipp o gittii...bişi çıkmadı şükürrrr...ben gittimm ve pko teşhisi konduu...pko ve kilo ikisi bi yerde çocuk için problem oluyor inşallah düzelecek hepsii...

canım demek bugün yedin,gece sana yazmıstım bende bayılırım yaspastaya benim yerime de bir çatal al dedim.. aldın mı
tamam leslie ni yap ama aksam ya sebze yemegi,ya bir salata yada yogurt 1 grissini falan gbi hafif seyler yemelisin..
yoksa sonra yine cok acıkıp tutamassın kendini.. bak lütfen ögün atlama bu fayda degil zarar verir bize.
yarın da inşallah istedgin kiloları vermiş olursun doktor kontrolünde.

yaaa arkadaşlar konu dışıım ama sizi okuyuncaa çook merak ettimmmmm....bu kv mevzusu nedir??? yani kv ne demekk?? :44: :44:

saol cnm cok sevınçlıyım ama bı sorun cıkarda hepiimiz üzülürüz dıye cok korkuyorum kapora falan verılıdı işte kredı cıkmasını beklıyorlar bı evın ıcınde ne kadar ıyı olabılırsın kı cnmm
hatta senın ayrıldıgında da demıstım bırde ablam ayrılsa cıksa dıye sukur oluyor allah herkezın gonlunun muradını versın cnm

yakın akraba veya uzak pek fark etmıyor cnm hatta yakın olunca daha susuyorsun inşallah sonunda kavuscak esyalı hepsı ust uste buyuk bı salonda hıç bir esyasını kullanamadı cok uzuluyorduk hepimiz inş. sona erecek

yaaa arkadaşlar konu dışıım ama sizi okuyuncaa çook merak ettimmmmm....bu kv mevzusu nedir??? yani kv ne demekk?? :44: :44:

hehee bende burda ogerndım cnm kv demek kayınvalıdenın kısaltılmış halı cnmm yazması zzor oluyor boyle bı yol bulmuş arkadaslarımm

arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum

gideyim de sağlıklı bir şekilde besleneyyim ve yavas yavaş sahalara döneyimm:104::104::126::126::125::125::131::131::118:

ablanin ve senin adina cok sevindim canim Allah insallah agiz tadiyla huzurla mutlulukla ve saglikla oturmayi nasip eder

ohh ne güzel sevindim canım
bak sakin kafayla düşünüp dogru yolu bulmuşsun
tamam gitme hiç bir yere arkadasımm rahatsızlık olur mu hiç

ohh ne güzel sevindim canım
bak sakin kafayla düşünüp dogru yolu bulmuşsun
tamam gitme hiç bir yere arkadasımm rahatsızlık olur mu hiç

sagol canim arkadasim burda cok fazla arkadasim yok annemlerede cok fazla anlatamiyorum cok üzülüyolar cok takiyolar
iyiki varsiniz cnm

İlknur cuğum,konu dışı konu içi yokki..Biz artık dost olduk sorunlarımızı konuşarak rahatlıyorsak neden paylaşmayalımki..
ayrıca zayıflama topiği diye sürekli diyetten konuşursak anlamı kalmaz günlük hayatın içine diyetide sıkıştırıyoruz..:)

Son düzenleme:
Ben denemedim ama okumuştum bana mantıklı geldi..
Fırına sinen balık kokusunu gidermek için...
Yanmaz bir kabın içine sirkeli su yahut limonlu su koyup fırının içinde bekletilince kokusunu alıyormuş..
Daha sonra silme işlemi yapılınca mis gib kokuyordur umarım...:)

----

Ece,görümcenin işi bayağı zor allah yardımcısı olsun..Nasıl sabırlıymış öyle.tek başına hasta bakması ve sürekli bakması...

Tebessüm canım benim kızımda kakasını yapamıyordu.. acıyacağını düşünerek nasıl sıkıyordu kendini...
Bir iki defa kabız olmuştu ondan sanırım..
günlerce yapmazdı..Hikayeler okurdum, uydururdum kaka ve tuvalet üzerine banamısın demezdi..
Gece falan uyurken tuvalete tuttuğumda uykulu haliyle yapardı farkına varmazdı düşün yani..
Ona uydurup anlattığım hikayeyi çok net hatırlıyor..KEdi ve kakasını yapamayan yavrusu ile ilgiliydi.:))
Diyorki kızım tuvaletim geldiğinde senin farketmemen için hemen yanlız kalabileceğim bir yere gidiyordum ve güç almak için birşeyleri tutuyordumki çıkmasın.:)
Şimdi bunları konuşup gülüyoruz işte...
Çok geçmiş olsun size...

Kızımın wc eğitiminde çok sabırsız davrandım onun kesinlikle etkisi var..Şimdi hatırlayınca kızıyorum kendime...

Sıcağa yakın ılık ballı su ve keşke içebilse kefirde iyi gelir...

Son düzenleme:
Efsunlu,
inşallah daha iyisindir canım...

-----

Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben.. Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..

-----

yağmurgözlü,ruh halin nasıl.? İyisin inşallah..

Son düzenleme:
Bugün yürüdüğüm için normal insan gibi yedim.
O yüzden paylaşmak istedim özlemişim liste paylaşmayı..:)))

Sabah.:

2 dilim ekmek,
peynir,
haşlayıp, soğan ve salçayla çevirdiğim kuru biber ( hafif acı )
1 lokma tahin-pekmez

Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak pırasalı,tavuklu kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik ( tere,roka,yeşil soğan )

Ara
taze hurma

Akşam,

Öğlenin aynısı ekmek yok.
Portakal

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin herhalde evliliklerde olmazsa olmaz kv sıkıntısından sende yokki anlamadın biz kv demeden anlıyoruz kayınvalideyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…