Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

füsun nasılsın canım daha iyisindir inşallah
yena sahalara dönmene sevindim
ben de bugün toplamda 100 dk yürüdüm çarşı gezmesini saymıyorum sadece gidiş dönüş ve sabah yürüdüğüm
ama çok yorulmuşum
gulma sen de burdaymışın gördüğüme sevindim seni ablnın gözü aydın olsun inşallah herşey yolunda gider

iyi akşamlar
bu günki menüm paylaşmak istedim
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
süt kaymağı 4 çatal
1 dilim ç.ekmeği
1 poğça

arada türk kahvesi

öğle
dünden kalma yemekler vardı
et haşlaması
4 y.k bulgurlu pırasa yemeği
1 dilim ekmek
ara öğün yok

akşam yemeğine
bir tabak kuru patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
spor yok

İyi akşamlar güzeller;

Biraz işim vardı;topiğe gelemedim...Özledim sizleri.Umarım hepiniz iyisinizdir...

Biraz geçmişe bakıp geliyorum ve sizleri öpüyorum...

haklisin yenacim ama ne biliyim topigin amaci belli olunca belki yanlis yapiyorumdur dedim

slm ben geldimmmm
evde yalnizim firsat bu firsat bi bakiyim dedim kuzucuklarim kv ye gittiler esimde evde yok
yalniz size bu kadar kötü durumun icinde iyi bi haberim var esim is bulduuuuu duyunca cok sevindim
artik bende kocisimi ise gönderebilicem oleyyy

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Efsunlu...Acil şifalar inşallah..Umarım çabuk toparlanır;aramıza dönersin...

Diyetin ilk günlerin de böyle oluyor Papatya;daha sonra acıkmaların azalıyor;birde kilo verdikçe azminde artacak ve göreceksin daha iyi dayanabileceksin...Oyalanmak için el işi yapsan belki iyi gelir...

Asucuğum;bayılıyorum senin spor konusundaki kararlılığına.Maaşallah...

Amin; canım..Allah her isteyene versin inşallah...

Hoş geldin.Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin...Beraber başarırız inşallah...

Yapma Baharcığım; yemek veya tatlı resimleri görmek dayanma gücümüzü azaltıyor ve sürekli yeme ihtiyacı doğuruyor.Bakma öyle sitelere;kendini zora sokmuş oluyorsun...Bak ne güzel azimle giriştin diyete;bitir gitsin rahat et.Kendinden memnun ;mutlu bir gelin ol...
İlknur; pes etme diyecektim sana ama gördüm ki sonraki sayfalarda pes etmekten vazgeçmişsin..Çok sevindim...

mutlu nasılacaba çizimlerle uğraşıyor herhalde

zeynep abladan haber alan varmı kocası nasıl acaba
Maalesef iyi haber yok canım.Durum vahametini devam ettiriyor...

günaydın kızlar
Doğacığım seni görmek ne güzel...Gelmiyormusun artık canım..Özledik...

Tebrik ederim Ayşeciğim.Büyük azim göstermişsin inşallah karşılığını alacaksın ve pişman olma konusundaki sözünü de çok sevdim...

Ah Bahar ah...Bakmayacaktın yemek sitelerine...

Yaşasınnnnnn...Yenam sahalara dönüyor..Aslanım benim...Göreyim seni hadi...
Yürüyüşe de başlamana çok sevindim tatlım...

[COLOR="#0000CD"[COLOR="#FF0000"]]ECE78[/COLOR] Başınız sağolsun canım..
Hastanın yanında ecelli dolaşır dedikleri bu olsa gerek..Allah rahmet eylesin...[/COLOR]

Son düzenleme:
ne olur biri beni durdursun yoksa ben bu hafta artı çıkacağım ,akşama hamsi yaptım tavada saymadan yedim hemde çeyrek ekmekten biraz daha fazla ekmekle (

sporumuda 20 dk ancak yapabildim benim bebiş uyumadı bugün hiç, akşam eşim gelincede evi şöyle bir süpürdüm sildim yarın daha detaylı sileceğim kısmetse ama karnım hala şiş ne yapsam olmayacak :)

güle güle otursunlar inşallah,hayırlı olsun....
bende sabahtan beri düşünüyorum ya ben birine yazaktım diye senin mesajını görünce aklıma geldi :)))
sen nereye gidiyordun yahu valla çekerim kulaklarını bak :)
geleni göndermiyoruz zayıflamadan sakınnnnnnnnnnnnnnn
tabi neden pes ediyorsun seninle kilon yüzünden dalga geçenlere tokat gibi yanıt vermek için zayıflaman şart, sen aynada bu halini görmekten memnun musun bence sende benim gibi memnun değilsin eee o zaman nereye bacım?
burada sadece diyet konuşulsa ne yazacağız allah aşkına ,çekilmez olur o zaman .biz herşeyimizi paylaşmak için buradayız değil mi :)
yok canım vazgeçtim tavada yaptım tavayı sirkeli su ile kaynattım suyu döktüm şimdide yumuşatıcı ile kaynatıyorum :) ilk defa deniyorum sözde geçiriyormuş evin kokusunu alıyormuş göreceğiz bakalım :))))
nasılsınız kızlar keyifler nasıl
çok yedim balıktan resmen içimde yüzüyorlar ya (( yani kötüyüm....
artık sahalara dönüyorum diyorsun yani ee hadi bakalım, cuma 1. bile olursun canım ya :)
gayet güzel olmuş ,afiyet olsun. bende normal insan gibi yeseydim şimdi sığınabiliyor olacaktım :)
İyi akşamlar güzeller;

Biraz işim vardı;topiğe gelemedim...Özledim sizleri.Umarım hepiniz iyisinizdir...

Biraz geçmişe bakıp geliyorum ve sizleri öpüyorum...
bende seni özledim

hayırlı olsun canım .bak sen yeni kararlar alıp kalmaya karar verdin ve sevindirici bir haber geldi :))) artık bahanen yok ona göre

canım sen hep mi böyle yiyorsun yoksa bu azaltmış halin mi önce onu sormak istedim...
sabah kaymak yemişsin çok yağlı ve poğaça o da olmamalıydı ,sen poğaçanın yerine en az 3-4 dilim ekmek yersin . poğaça daha kalorili ve yağlı sonuçta bence yağlı şeyleri çok fazla tüketme ha bugün böyle oldu dersen sorun olmaz...
öğlen ve akşam gayet güzel ama öğlenede ayran,cacık ya da yoğurt gibi şeyler ekle zayıflamana yardımcı olur canım.
sporu bende bir ara bıraktım açıkçası ama leslie ile tanıştım o daha kolay geldi onu yapıyorum sende yap istersen ,önceleri dışarıda yürüyordum ama havalar soğuyunca çekildim sahalardan :)

canını sıkma yarın telafi edersin kızz balıkları pişirmeden mi yedin içimde yüzüyolar dedin de hahahah

bende 2 gündür spor yapmıyorum yarın başlıcam tekrar spora heytttt grip mırip durduramaz beni vercemmmmm kiloları

bu azaltmış halim ben günde iki ekmek yiyordum
önerilerini dikkate alacağım
ben leslie yi indiremedim

keşke yazını daha önce görseymişim yorum yapmazdım :))))

olurmu ben yorumlayın diye yazmıştım doğrularımı yanlışlarımı öğrenmek isterim

bende menümü yazayım bari :)))

sabah:
1 yumurtanın beyazı ,sarısını oğluşum yedi :)
1 dilim ekmek
7-8 yeşil zeytin
az kaşar peyniri

öğlen: yağlı +ballı ekmek toplam 1/2 t.k kadar :)))
çikolata kremalı 1 ç.k kadar
ikisine 1 dilim ekmek kullandım canım tatlı çekti halaaaaaaaaa ya

ara: 1 mandalina

akşam: tavada kızartılmış sınırsız hamsi
çeyrek ekmekten biraz fazla ekmek
soğan salatası

ara: n.ecafe fındıklı :) hemde şekerli :)

bugün yoğurt ya da süt tüketmedim balık yiyeceğim için ama yarın telafi ederim artık :))))

öğlen az yemişsin dersiniz ama geç kalktığım için kahvaltı 11 gibi yaptım eşimde 12de gelince ona eşlik edeyim diye onları yedim :)

Sabah(08.00)

2 dilim kaşar
2 dilim ekmek ile yapılmış tost
1 bardat süt

Ara(10.30)

Sütlü kahve (2 şekerli)

Öğlen(12.30)

Limon soslu tavuk
1 küçük kase püre
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay(1 şekerli)

Akşam(17.00)

2 küçük dilim kıymalı börek
5 kaşık barbunya yemeği
1 kase yoğurt

Meyve olarak da (20.00)
4 adet mandalina

Bugün yeni katılıyorum aranıza.Öğlen dışarıda yediğim ve akşam da evde olanları yemek zorunda kaldığım için sebze olarak bişey yiyemedim.
Normalde şeker kullanmamaya çalışıyorum,bu nedenle çay ve kahveyi az tüketiyorum.İçtiğim zamanlarda da tatlandırıcı kullanıyorum ama bugün şeker kullanmak zorunda kaldım.
Sizce nasıl hanımlar,var mı yorum yapacak olan?

sen bukadarcık yiyip bide emziriyormusun çocuğunu?

canını sıkma yarın telafi edersin kızz balıkları pişirmeden mi yedin içimde yüzüyolar dedin de hahahah
:))) öylece attım ağzıma .... pişirmekte ne kızarttım yağlı yağlı yedim :)
bende 2 gündür spor yapmıyorum yarın başlıcam tekrar spora heytttt grip mırip durduramaz beni vercemmmmm kiloları
bende bir ara bıraktım ama insan spor yapınca daha dinç oluyor ,bence sende başla hemen :)

günde 2 ekmek mi o zaman şimdi yediklerin normal canım :)
sen yoğurdu ihmal etme ,birde yeşilçay iç o da faydalı bayağı bende 2-3 gündür içmedim ama yarın içerim artık
leslieyi bende indirmedim daha leslie diye aratınca yine kk çıkıyor orada 2 millik bir yürüyüş var bende açıp yapıyorum, sağolsun kızlar link göndermişler ama halledemedim daha ,eşime dedim o yapıverecek bakalım...

tamam sen yaz mutlaka doğrunu yanlışını yazan olur :)

ben bu işte yeniyim bilemiyorum iy mi kötümü

sen bukadarcık yiyip bide emziriyormusun çocuğunu?

kız bu kadarcık deme o yediğim hamsiler yarım kilo vardı :))))

bebeğim 4 aydan sonra emmeyi bıraktı canım o nedenle rahatım, ben zaten hiç çok fazla yiyen biri olmadım yani 2 ekmeği ben 1 ayda bitiririm hiç aram yoktur. benim tek derdim tatlılardı yemek yemez onu yerdim hamilelikle kilo aldım tabi şimdi onları vermeye çalışıyorum :))) ben hiçbir zaman 2 tabak pilav yiyen yanına salatasını yemeğini yiyen biri olmadım hepsinden 3-4 kaşık alıp yerdim halada öyle, doyana kadar yediğim şeyler en sevdiklerimdir mesela bugün yediğim balık gibi :) o nedenle sevdiklerimi her zaman yapmam ki canım çekip yemeyeyim ,eşime yaparım tadına bakarım o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…