- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
İlknur cuğum,konu dışı konu içi yokki..Biz artık dost olduk sorunlarımızı konuşarak rahatlıyorsak neden paylaşmayalımki..
ayrıca zayıflama topiği diye sürekli diyetten konuşursak anlamı kalmaz günlük hayatın içine diyetide sıkıştırıyoruz..:)
Çok geçmiş olsun Efsunlu...Acil şifalar inşallah..Umarım çabuk toparlanır;aramıza dönersin...Ben geldim ama pek iyi gelmedim(( çarşamba gününden beri can çekişiyorum resmen.Mide spazmı geçirdim 3 kez acillik oldum serumlar,ilaçlar hatta biraz uyuyum diye diyazem iğneler yedim ancak bu gün biraz ayağa kalktım dolaşıyorum.3-4 gün boyunca ne yesem kustum,uyku desen sabahlara kadar ağrıdan uyuyamadım.Bu diyeti yapmayı düşünen birileri varsa sakın ama sakın yapmasınlar hayatı ömrümde bir daha kesinlikle böyle bir diyet yapmamaya karar verdim.Verdiğim kilolarıda sanırım serumlarla geri almışımdır zaten.Günlerdir şehriye çorbası ve elma kompostosu ile yaşıyorum ama tabi normal tadlarında değil yağsız tatsız tuzsuz şeyler.Ama bunada şükür hiç bir şey yiyemiyordum kv zorla kendi eliyle içirmeye çalışıyordu kaşık tutacak takatim yoktu.
Kv dün gitti şimdi annem geldi o bakıyor bana yarın doktorda kontrolüm var ilaçları değişcek ya da dozlarını ayarlıyacak son durumuma göre sonrasında sanırım annemlere geçicem çünkü evde babam ve erkek kardeşim var onlarda yalnız kalmasın istiyor annem.
Ben bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım diyete devam edemeyeceğim için haftayada bulunamıycam Beyzuş ve Mutlu beni izinli yazarsanız sevinirim.Zaten eşim tartıyı filanda kaldırdı sakladı iyileşene kadar diyet filan yasak dedi.Ama işin komiği dün diyorki bana bilgisayara girdin mi arkadaşlarına haber verdin mi hasta olduğunu :) dedim valla yattım tüm gün halim yoktu yarın halim olursa girerim.
İyileşip aranıza dönene kadar kendinize çok iyi bakın,geçmişi okuyamadım başım dönüyor şu an çıkıyorum hepinizi öpüyorum kocaman.
Diyetin ilk günlerin de böyle oluyor Papatya;daha sonra acıkmaların azalıyor;birde kilo verdikçe azminde artacak ve göreceksin daha iyi dayanabileceksin...Oyalanmak için el işi yapsan belki iyi gelir...desteğin için teşekkür ederim
yemekleri gözümde nasıl büyütmem sürekli kendimi aç hissediyorum evde yannız olduğum için kafamı meşgül edecek bir uğraşım olmuyor
inşallah devam etmeyi başarabilirim
ben leslie yi indirmeyi başaramadım bana tarif edermisiniz nasıl indireceğim
Asucuğum;bayılıyorum senin spor konusundaki kararlılığına.Maaşallah...çok doğru demişsiniz arkadaşlar
ben de bugün sabah nesfit yiyip gittim toplantıya saat 2de mükellef pazar kahvaltısı yaptım daha da acıkmadım ama müsli ve yoğurt yiyecem arada badem ve fındık yedim kavrulmamışından beni tok tutuyor
eşimle 1 saatten fazla yürüdük
dünün acısını çıkardık gezdik hem de
Amin; canım..Allah her isteyene versin inşallah...birumutun hikayesi bana benziyor
bende pko luyum evlendiğim ilk yıllarda zayıfken benimde kendiliğinden bir gebeliğim olmuştu malesef düşükle sonuçlandı
aşılama tüp bebek tedavileri oldum malesef yavruma şimdilik kavuşamadım
ama yediğime hiç dikkat etmiyorum hareketimde azdı birbaktım 92 olmuşum
bir anda kararverdim rejim yapmaya 3 gün oldu inşallah zayıflamayı başarabilirim ve rabbim banada kendiliğinden hamile kalmayı nasip eder inşallah
Hoş geldin.Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin...Beraber başarırız inşallah...arkadaşlarr iyi akşamlarrrr...bende katılıyorum size kabul edersenizzzkısa bilgi vereyim kendi hakkımdaaa...
bende 90 kilo üzeriyimmmm:2: 24 yaşında 1.67 boyundayımm..2.5 yıldır evliyim ve PKO hatasıyımm...kendimi bilmeye başladığımdan beri kilo vermek için uğraşıyorummm...bu benim hep kontrollü halim bide dikkat etmeseydim ne olurdu bilmemmpko nedenli çocukta olmuyorr...zorunlu 30 kilo vermem lazım dile kolayy 5 değil...10 değil...20 değilll 30.......... dün bi arkadaş ortamındaa yine herkezin incecik oldugu içimde kopan fırtınalarlaa bugün diyete başladımmmm...yepyeni bi diyet listesiylee...gecen sene bu zamanlar diyetisyene başladımm liste sizinkilerle aynıı....ama bugünkiii fecii bi listeeee....ilk günü atlattım şükürrrrr....tam kilomu sabah yazarımm..şimdi tartılmıyım 99.9 lardayım
Yapma Baharcığım; yemek veya tatlı resimleri görmek dayanma gücümüzü azaltıyor ve sürekli yeme ihtiyacı doğuruyor.Bakma öyle sitelere;kendini zora sokmuş oluyorsun...Bak ne güzel azimle giriştin diyete;bitir gitsin rahat et.Kendinden memnun ;mutlu bir gelin ol...Herkesler online maşallah
Açlıktan uyuyamadım yaama yarın tahlil yaptırcam diye hiçbirşey yemiyorum akşamda doğru düzgün birşey yemedim :26: ya bir de işin kötüsü ben yaşpastayı çok seviyorum falan dedim aşkımda özsütte fondü yedinmi dedi o ne diye girdim özsütün sitesine gece gece görmediğim pasta tatlı kalmadı aman Allahım insanın içi eriyor resmen yaaa :18: aşkımdan izin kopardım eğer ürikasit ve kolesterolüm düştüyse veee salı günü diyetisyenim aferin 3 kilo vermişsin derse kendimi ödüllendiriceeemmm inşallah düşmüştür değerlerim ve vermişimdir 3 kilo :116: :112:
İlknur; pes etme diyecektim sana ama gördüm ki sonraki sayfalarda pes etmekten vazgeçmişsin..Çok sevindim...slm kizlar ben geldimmmmmmmmm
ama size kötü bi haberim var ben bu isi beceremiyorum yaaaaaaaaaaa icimden aglamak geliyo nefret ediyorum kendimden
ailevi bazi sorunlarimiz var hersey üstüme üstüme geliyo sanirim ben bu psikolojiyle devam edemiycem ben bu kadarim iste en ufak bi üzüntüde pes ediyorum
belki vardir icinizde benim gibi olan ne zaman bi sorun olsa kendimi yerken buluyorum gerci bendeki sorunlar bitecek gibide degil
neyse kizlar simdilik kafam cok karisik ne yapicam bilmiyorum biraz kafam dagilsin belki kendime gelirim yinede bana gösterdiginiz arkadasliginiz icin yakin ilginiz icin hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum
Maalesef iyi haber yok canım.Durum vahametini devam ettiriyor...mutlu nasılacaba çizimlerle uğraşıyor herhalde
zeynep abladan haber alan varmı kocası nasıl acaba
Doğacığım seni görmek ne güzel...Gelmiyormusun artık canım..Özledik...günaydın kızlar
Tebrik ederim Ayşeciğim.Büyük azim göstermişsin inşallah karşılığını alacaksın ve pişman olma konusundaki sözünü de çok sevdim...akşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi
sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla
yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür
şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
Ah Bahar ah...Bakmayacaktın yemek sitelerine...Offf offf
Bugün kan verdim yarın tahlil sonuçlarımı alıcam işin kötüsü yarın diyetisyen günüm ve ben bugüüünnn bi dilim yaşpasta ve suböreği yedimtutamadım boğazımı ne güzel 108 görmüştüm dün baskülde yarın ne görürüm bilmiyorum inşallah 3 kilo vermiş olurum da diyetisyenden azar işitmem. Kendime engel olamadım ya dün akşam 6dan beri açtım bugün 12ye randevu verdiler aç aç bekledim onca saat kan verdikten sonra da gördüğüm herşeye saldırdım işte Ne pis boğaz insanım ya
Kalkıp leslie yapcam şimdi en az 1 saat yapsam erirler belkibaşka da birşey yemeyeceğim bugün
Efsunlu,
inşallah daha iyisindir canım...
-----
Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben..Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..
-----
yağmurgözlü,ruh halin nasıl.? İyisin inşallah..
güle güle otursunlar inşallah,hayırlı olsun....sarecımm kızının ismi gercektne çok güzel ve sizin isimlerinize de cok yakın uyumlu hoş olmus cnmm
hayırlısıyla alırsın bebegını inş..
merhabalar hanımlarr
bugun keyfım yerınde şükür 10 yıldır kv le oturan ablam sonunda kendı evını alıyor ınsallah bı sorun olmadan cıkar o nedenle keyfım yerıde
şimdi gidiyorum yürüyüş yapmayaa
bende sabahtan beri düşünüyorum ya ben birine yazaktım diye senin mesajını görünce aklıma geldi :)))arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum
yok canım vazgeçtim tavada yaptım tavayı sirkeli su ile kaynattım suyu döktüm şimdide yumuşatıcı ile kaynatıyorum :) ilk defa deniyorum sözde geçiriyormuş evin kokusunu alıyormuş göreceğiz bakalım :))))Ben denemedim ama okumuştum bana mantıklı geldi..
Fırına sinen balık kokusunu gidermek için...
Yanmaz bir kabın içine sirkeli su yahut limonlu su koyup fırının içinde bekletilince kokusunu alıyormuş..
Daha sonra silme işlemi yapılınca mis gib kokuyordur umarım...:)
----
Ece,görümcenin işi bayağı zor allah yardımcısı olsun..Nasıl sabırlıymış öyle.tek başına hasta bakması ve sürekli bakması...
çok yedim balıktan resmen içimde yüzüyorlar yanasılsınız kızlar keyifler nasıl
artık sahalara dönüyorum diyorsun yani ee hadi bakalım, cuma 1. bile olursun canım ya :)Efsunlu,
inşallah daha iyisindir canım...
-----
Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben..Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..
-----
yağmurgözlü,ruh halin nasıl.? İyisin inşallah..
gayet güzel olmuş ,afiyet olsun. bende normal insan gibi yeseydim şimdi sığınabiliyor olacaktım :)Bugün yürüdüğüm için normal insan gibi yedim.
O yüzden paylaşmak istedim özlemişim liste paylaşmayı..:)))
Sabah.:
2 dilim ekmek,
peynir,
haşlayıp, soğan ve salçayla çevirdiğim kuru biber ( hafif acı )
1 lokma tahin-pekmez
Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak pırasalı,tavuklu kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik ( tere,roka,yeşil soğan )
Ara
taze hurma
Akşam,
Öğlenin aynısı ekmek yok.
Portakal
bende seni özledimİyi akşamlar güzeller;
Biraz işim vardı;topiğe gelemedim...Özledim sizleri.Umarım hepiniz iyisinizdir...
Biraz geçmişe bakıp geliyorum ve sizleri öpüyorum...
slm ben geldimmmm
evde yalnizim firsat bu firsat bi bakiyim dedimkuzucuklarim kv ye gittiler esimde evde yok
yalniz size bu kadar kötü durumun icinde iyi bi haberim var esim is bulduuuuu duyunca cok sevindim
artik bende kocisimi ise gönderebilicem oleyyy
iyi akşamlar
bu günki menüm paylaşmak istedim
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
küçük bir dilim peynir
süt kaymağı 4 çatal
1 dilim ç.ekmeği
1 poğça
arada türk kahvesi
öğle
dünden kalma yemekler vardı
et haşlaması
4 y.k bulgurlu pırasa yemeği
1 dilim ekmek
ara öğün yok
akşam yemeğine
bir tabak kuru patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
spor yok
menüm iyi galiba kimse bişey dememiş
çok sevindin
galiba ben bu işi kıvıracağım
güle güle otursunlar inşallah,hayırlı olsun....
bende sabahtan beri düşünüyorum ya ben birine yazaktım diye senin mesajını görünce aklıma geldi :)))
sen nereye gidiyordun yahu valla çekerim kulaklarını bak :)
geleni göndermiyoruz zayıflamadan sakınnnnnnnnnnnnnnn
tabi neden pes ediyorsun seninle kilon yüzünden dalga geçenlere tokat gibi yanıt vermek için zayıflaman şart, sen aynada bu halini görmekten memnun musun bence sende benim gibi memnun değilsin eee o zaman nereye bacım?
burada sadece diyet konuşulsa ne yazacağız allah aşkına ,çekilmez olur o zaman .biz herşeyimizi paylaşmak için buradayız değil mi :)
yok canım vazgeçtim tavada yaptım tavayı sirkeli su ile kaynattım suyu döktüm şimdide yumuşatıcı ile kaynatıyorum :) ilk defa deniyorum sözde geçiriyormuş evin kokusunu alıyormuş göreceğiz bakalım :))))
çok yedim balıktan resmen içimde yüzüyorlar ya(( yani kötüyüm....
artık sahalara dönüyorum diyorsun yani ee hadi bakalım, cuma 1. bile olursun canım ya :)
gayet güzel olmuş ,afiyet olsun. bende normal insan gibi yeseydim şimdi sığınabiliyor olacaktım :)
bende seni özledim
hayırlı olsun canım .bak sen yeni kararlar alıp kalmaya karar verdin ve sevindirici bir haber geldi :))) artık bahanen yok ona göre
canım sen hep mi böyle yiyorsun yoksa bu azaltmış halin mi önce onu sormak istedim...
sabah kaymak yemişsin çok yağlı ve poğaça o da olmamalıydı ,sen poğaçanın yerine en az 3-4 dilim ekmek yersin . poğaça daha kalorili ve yağlı sonuçta bence yağlı şeyleri çok fazla tüketme ha bugün böyle oldu dersen sorun olmaz...
öğlen ve akşam gayet güzel ama öğlenede ayran,cacık ya da yoğurt gibi şeyler ekle zayıflamana yardımcı olur canım.
sporu bende bir ara bıraktım açıkçası ama leslie ile tanıştım o daha kolay geldi onu yapıyorum sende yap istersen ,önceleri dışarıda yürüyordum ama havalar soğuyunca çekildim sahalardan :)
keşke yazını daha önce görseymişim yorum yapmazdım :))))
sen bukadarcık yiyip bide emziriyormusun çocuğunu?bende menümü yazayım bari :)))
sabah:
1 yumurtanın beyazı ,sarısını oğluşum yedi :)
1 dilim ekmek
7-8 yeşil zeytin
az kaşar peyniri
öğlen: yağlı +ballı ekmek toplam 1/2 t.k kadar :)))
çikolata kremalı 1 ç.k kadar
ikisine 1 dilim ekmek kullandım canım tatlı çekti halaaaaaaaaa ya
ara: 1 mandalina
akşam: tavada kızartılmış sınırsız hamsi
çeyrek ekmekten biraz fazla ekmek
soğan salatası
ara: n.ecafe fındıklı :) hemde şekerli :)
bugün yoğurt ya da süt tüketmedim balık yiyeceğim için ama yarın telafi ederim artık :))))
öğlen az yemişsin dersiniz ama geç kalktığım için kahvaltı 11 gibi yaptım eşimde 12de gelince ona eşlik edeyim diye onları yedim :)
:))) öylece attım ağzıma .... pişirmekte ne kızarttım yağlı yağlı yedim :)canını sıkma yarın telafi edersin kızz balıkları pişirmeden mi yedin içimde yüzüyolar dedin de hahahah
bende bir ara bıraktım ama insan spor yapınca daha dinç oluyor ,bence sende başla hemen :)bende 2 gündür spor yapmıyorum yarın başlıcam tekrar spora heytttt grip mırip durduramaz beni vercemmmmm kiloları
bu azaltmış halim ben günde iki ekmek yiyordum
önerilerini dikkate alacağım
ben leslie yi indiremedim
olurmu ben yorumlayın diye yazmıştım doğrularımı yanlışlarımı öğrenmek isterim
ben bu işte yeniyim bilemiyorum iy mi kötümüSabah(08.00)
2 dilim kaşar
2 dilim ekmek ile yapılmış tost
1 bardat süt
Ara(10.30)
Sütlü kahve (2 şekerli)
Öğlen(12.30)
Limon soslu tavuk
1 küçük kase püre
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay(1 şekerli)
Akşam(17.00)
2 küçük dilim kıymalı börek
5 kaşık barbunya yemeği
1 kase yoğurt
Meyve olarak da (20.00)
4 adet mandalina
Bugün yeni katılıyorum aranıza.Öğlen dışarıda yediğim ve akşam da evde olanları yemek zorunda kaldığım için sebze olarak bişey yiyemedim.
Normalde şeker kullanmamaya çalışıyorum,bu nedenle çay ve kahveyi az tüketiyorum.İçtiğim zamanlarda da tatlandırıcı kullanıyorum ama bugün şeker kullanmak zorunda kaldım.
Sizce nasıl hanımlar,var mı yorum yapacak olan?
sen bukadarcık yiyip bide emziriyormusun çocuğunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?