Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza inşalah kalıcı olursun. yediklerin gayet iyi meyveleri 1 kerede mi yedin?

demek emzirmiyorsun bende şaşırmıştım genelde herkez emzirirken insan çok açıkıyor derlerde onun için sormuştum
bende her zaman çok yemek yiyen biri olmadım
ben hamur işlerini çok yaparım ve çok severek tüketirim ekmek hastasıyım
ve çok hareketsiz bir yaşamım var geç yatar geç kalkarım onun için beslenmemin büyük kısmını gece yapıyordum şimdi saati saatine yemeye çalışıyorum

mastika canım bu nasıl diyet ben diyet yapmazken yediklerim diyetisyenler tamamen şekersiz çay diyo sen naptın anlamadım normal ögün diyet degilse bilemem

sagol beyzus abla neden etrafimdakileri sevindireyimki dedim kendi kendime bide etrafimda ilknur sen napiyosun bi kendine gel diyenim yok onun icin hepinizi cok seviyorum
ohhhhhhhhh afiyet olsun ekmegi bence o kadarda fazla kacirmamissin 2 güne halledersin sen onu canim

cok sagol canim benim inanin bana ilac gibi geldiniz seviyorum sizi valla pes etmek yok yola devammmmmmmm

evet gerçekten öyle emzirirken içine resmen canavar kaçıyor ne yesen doymuyorsun :) emzirme bitince bende daha sıkı yapmaya başladım diyeti aslında sabah normalde daha çok yerim ceviz ,fındık,badem tüketirim, yeşillik ,salatalık,domates ,yumurta falan yerim ama dün akşam yemeğe davetliydik orada fazla kaçırınca birde sabah geç kalkınca canım istmedi ,öğlende böyle beslenmem ama bugün böyle oldu :)
hamurişine kim hayır diyebilir allah aşkına bende bayılırım ama artık tüketmemeye çalışıyorum ne yapayım
sen saati bile erkene alsan inan çok fark eder örneğin ben 6dan sonra yemiyorum ,tabi gezmeler hariç :)

ben eşimden dolayı akşam yemeklerini 8 de yiyorum benim içinde iyi oluyor geç yattığım için çok açıkmıyorum
şimdilik bu düzene bir alıştırayımda kendimi başarabilirsem ilerleyen zamanlarda daha sağlıklı düzenli beslenmeye çalışırım

ayy evet,çok mu olmuş bi oturuşta aslında akşam yemeğinden önce bi ara yapıp 2 tanesini orda yemeliydim değil mi? vakit olmadı bugün,yarın evdeyim,daha çok dikkat ederim inşallah
:)) yani 1 oturuşta biraz fazla gibi . aslında sen doğruyu biliyorsun 2 öğüne bölsen daha iyi olurdu .meyve şeker sonuçta :) inşallah canım ,zaten zamanla oturuyor düzen merak etme

ahhh ilknurum ahh dündende cezalıyım aslında ama bugünde yedimde yedim yahu ,balıklar resmen içimde yüzüyor :)

tabi ki pes etmek yok herkese ,herşeye inat gidecek bu kilolar, hem yaza ne kaldı hadi bakalım......

hımm anladım canım ... aslında eşine eşlik ettiğinde daha az tüketebilirsin o gelmeden yesen olmaz mı azcık daha :) geç yatıyorsan eritiyorsundur muhtemelen değil mi? o zaman sporu yatmadan önce yaparsın sabahta zamanın olursa yaparsın tamam. çalışmıyorsun değil mi canım sen?
evet şimdilik düzenin bu olsun zamanla kilo vermen duracak o zaman değiştirirsin ya da bu yöntemle kilo veremezsen değiştirirsin, başarılar canım

Canım sen bayağı az yiyorsun..Bunlarda sana fazla gelmiş..
birde tavada balık ağır geldiği için seni rahatsız etmiştir..
Ben ayu gibi yediğim için bana çok normal geliyor yedikleriniz.
MEsela ben diyet topiklerini gezerim boş vakitlerimde bu ara monti ve karataya çok bakıyorum karatayda yarım kilo balık veya et yiyorlar ve kilo veriyorlar..

hoşgeldin aramıza..
2 mandalina 1 porsiyon diye hatırlıyorum..
Örneğin benim geçen yıl gittiğim diyetisyen listemde 5 porsiyon meyvem vardı..
Çokta kasmamak gerekiyor ilk başta..

Sitede satış kesinlikle yasak..
Farkedildiğin an banlanırsın...

bisicik olmaz balik olurda yenmezmi ohhhhh canina deysin afiyet olsun
heheheheyt be cekilin yoldan ilknur geliyoooooorrrrr (cokmu gaza geldim yaf )
ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde yine uğrarım

hoscakal cnm

Semiran'cığım sana birşey soracağım..Oğluşla faaliyet yapıyoruz boş vakitlerimizde.
Bugün örneğin pet bardakla kurbağa yaptık,saat yaptık karton gibi bişeyle..
Çok hoşuna gidiyor bu tür şeyler..MEsela yaptığım saat o kadar dandik bişey olduki.:).Ona rağmen bütün gün elinden düşürmedi..
babası gelince bir sevinçle onu gösteriyor oysa yığınla telefonu var hem oyuncak hemde bozulan telefonlar..
Bu tür şeyler deli parayla aldıklarımızdan daha kıymetli onun için...

Şimdi evde malzemesiz,basit yapabileceğimiz neler olabilir zahmet olmazsa fikir verebilirmisin bana canım...

Son düzenleme:
selam kızlar herkeze herkese hayırlı akşamlar... hemen hemen herkez bi menüye uyuyor ama benim bi menüm yok kafama göre...bende bugün yediklerimi yazim dedim sabah 7.30 1 adet peynirli poça 10.30. 3 dilim kepek ekmeği 1 tane siyah zeytin 2 minik dilim beyaz peynir ve marul salatası sınırsız şekersiz çay saat 2 civarı yarım simit ve beyaz peynir (kibrit kutusundan küçük) akşam 17.30 yarım simit ve şakarsiz çay (az bişey aşure yerim diye düşünmüştüm ama kalorisini öğrenince vazgeçtim (400 kalori) hepsi bukadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…