ben bu işte yeniyim bilemiyorum iy mi kötümü
Sabah(08.00)
2 dilim kaşar
2 dilim ekmek ile yapılmış tost
1 bardat süt
Ara(10.30)
Sütlü kahve (2 şekerli)
Öğlen(12.30)
Limon soslu tavuk
1 küçük kase püre
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay(1 şekerli)
Akşam(17.00)
2 küçük dilim kıymalı börek
5 kaşık barbunya yemeği
1 kase yoğurt
Meyve olarak da (20.00)
4 adet mandalina
Bugün yeni katılıyorum aranıza.Öğlen dışarıda yediğim ve akşam da evde olanları yemek zorunda kaldığım için sebze olarak bişey yiyemedim.
Normalde şeker kullanmamaya çalışıyorum,bu nedenle çay ve kahveyi az tüketiyorum.İçtiğim zamanlarda da tatlandırıcı kullanıyorum ama bugün şeker kullanmak zorunda kaldım.
Sizce nasıl hanımlar,var mı yorum yapacak olan?
kimse yokmu bu gün sohbet az
kız bu kadarcık deme o yediğim hamsiler yarım kilo vardı :))))
bebeğim 4 aydan sonra emmeyi bıraktı canım o nedenle rahatım, ben zaten hiç çok fazla yiyen biri olmadım yani 2 ekmeği ben 1 ayda bitiririm hiç aram yoktur. benim tek derdim tatlılardı yemek yemez onu yerdim hamilelikle kilo aldım tabi şimdi onları vermeye çalışıyorum :))) ben hiçbir zaman 2 tabak pilav yiyen yanına salatasını yemeğini yiyen biri olmadım hepsinden 3-4 kaşık alıp yerdim halada öyle, doyana kadar yediğim şeyler en sevdiklerimdir mesela bugün yediğim balık gibi :) o nedenle sevdiklerimi her zaman yapmam ki canım çekip yemeyeyim ,eşime yaparım tadına bakarım o kadar....
hoşgeldin aramıza inşalah kalıcı olursun. yediklerin gayet iyi meyveleri 1 kerede mi yedin?
sagol beyzus abla neden etrafimdakileri sevindireyimki dedim kendi kendime bide etrafimda ilknur sen napiyosun bi kendine gel diyenim yok onun icin hepinizi cok seviyorumÇok geçmiş olsun Efsunlu...Acil şifalar inşallah..Umarım çabuk toparlanır;aramıza dönersin...
Diyetin ilk günlerin de böyle oluyor Papatya;daha sonra acıkmaların azalıyor;birde kilo verdikçe azminde artacak ve göreceksin daha iyi dayanabileceksin...Oyalanmak için el işi yapsan belki iyi gelir...
Asucuğum;bayılıyorum senin spor konusundaki kararlılığına.Maaşallah...
Amin; canım..Allah her isteyene versin inşallah...
Hoş geldin.Umarım istediğin kiloya sağlıkla inersin...Beraber başarırız inşallah...
Yapma Baharcığım; yemek veya tatlı resimleri görmek dayanma gücümüzü azaltıyor ve sürekli yeme ihtiyacı doğuruyor.Bakma öyle sitelere;kendini zora sokmuş oluyorsun...Bak ne güzel azimle giriştin diyete;bitir gitsin rahat et.Kendinden memnun ;mutlu bir gelin ol...
İlknur; pes etme diyecektim sana ama gördüm ki sonraki sayfalarda pes etmekten vazgeçmişsin..Çok sevindim...
Maalesef iyi haber yok canım.Durum vahametini devam ettiriyor...
Doğacığım seni görmek ne güzel...Gelmiyormusun artık canım..Özledik...
Tebrik ederim Ayşeciğim.Büyük azim göstermişsin inşallah karşılığını alacaksın ve pişman olma konusundaki sözünü de çok sevdim...
Ah Bahar ah...Bakmayacaktın yemek sitelerine...
Yaşasınnnnnn...Yenam sahalara dönüyor..Aslanım benim...Göreyim seni hadi...
Yürüyüşe de başlamana çok sevindim tatlım...
[COLOR="#0000CD"[COLOR="#FF0000"]]ECE78[/COLOR] Başınız sağolsun canım..
Hastanın yanında ecelli dolaşır dedikleri bu olsa gerek..Allah rahmet eylesin...[/COLOR]
ohhhhhhhhh afiyet olsun ekmegi bence o kadarda fazla kacirmamissin 2 güne halledersin sen onu canimne olur biri beni durdursun yoksa ben bu hafta artı çıkacağım ,akşama hamsi yaptım tavada saymadan yedim hemde çeyrek ekmekten biraz daha fazla ekmekle(
sporumuda 20 dk ancak yapabildim benim bebiş uyumadı bugün hiç, akşam eşim gelincede evi şöyle bir süpürdüm sildim yarın daha detaylı sileceğim kısmetse ama karnım hala şiş ne yapsam olmayacak :)
güle güle otursunlar inşallah,hayırlı olsun....
bende sabahtan beri düşünüyorum ya ben birine yazaktım diye senin mesajını görünce aklıma geldi :)))
sen nereye gidiyordun yahu valla çekerim kulaklarını bak :)
geleni göndermiyoruz zayıflamadan sakınnnnnnnnnnnnnnn
tabi neden pes ediyorsun seninle kilon yüzünden dalga geçenlere tokat gibi yanıt vermek için zayıflaman şart, sen aynada bu halini görmekten memnun musun bence sende benim gibi memnun değilsin eee o zaman nereye bacım?
burada sadece diyet konuşulsa ne yazacağız allah aşkına ,çekilmez olur o zaman .biz herşeyimizi paylaşmak için buradayız değil mi :)
yok canım vazgeçtim tavada yaptım tavayı sirkeli su ile kaynattım suyu döktüm şimdide yumuşatıcı ile kaynatıyorum :) ilk defa deniyorum sözde geçiriyormuş evin kokusunu alıyormuş göreceğiz bakalım :))))
çok yedim balıktan resmen içimde yüzüyorlar ya(( yani kötüyüm....
artık sahalara dönüyorum diyorsun yani ee hadi bakalım, cuma 1. bile olursun canım ya :)
gayet güzel olmuş ,afiyet olsun. bende normal insan gibi yeseydim şimdi sığınabiliyor olacaktım :)
bende seni özledim
hayırlı olsun canım .bak sen yeni kararlar alıp kalmaya karar verdin ve sevindirici bir haber geldi :))) artık bahanen yok ona göre
mastika canım bu nasıl diyet ben diyet yapmazken yediklerim diyetisyenler tamamen şekersiz çay diyo sen naptın anlamadım normal ögün diyet degilse bilemem
demek emzirmiyorsun bende şaşırmıştım genelde herkez emzirirken insan çok açıkıyor derlerde onun için sormuştum
bende her zaman çok yemek yiyen biri olmadım
ben hamur işlerini çok yaparım ve çok severek tüketirim ekmek hastasıyım
ve çok hareketsiz bir yaşamım var geç yatar geç kalkarım onun için beslenmemin büyük kısmını gece yapıyordum şimdi saati saatine yemeye çalışıyorum
evet gerçekten öyle emzirirken içine resmen canavar kaçıyor ne yesen doymuyorsun :) emzirme bitince bende daha sıkı yapmaya başladım diyeti aslında sabah normalde daha çok yerim ceviz ,fındık,badem tüketirim, yeşillik ,salatalık,domates ,yumurta falan yerim ama dün akşam yemeğe davetliydik orada fazla kaçırınca birde sabah geç kalkınca canım istmedi ,öğlende böyle beslenmem ama bugün böyle oldu :)
hamurişine kim hayır diyebilir allah aşkına bende bayılırım ama artık tüketmemeye çalışıyorum ne yapayım
sen saati bile erkene alsan inan çok fark eder örneğin ben 6dan sonra yemiyorum ,tabi gezmeler hariç :)
:)) yani 1 oturuşta biraz fazla gibi . aslında sen doğruyu biliyorsun 2 öğüne bölsen daha iyi olurdu .meyve şeker sonuçta :) inşallah canım ,zaten zamanla oturuyor düzen merak etmeayy evet,çok mu olmuş bi oturuştaaslında akşam yemeğinden önce bi ara yapıp 2 tanesini orda yemeliydim değil mi? vakit olmadı bugün,yarın evdeyim,daha çok dikkat ederim inşallah
sagol beyzus abla neden etrafimdakileri sevindireyimki dedim kendi kendime bide etrafimda ilknur sen napiyosun bi kendine gel diyenim yok onun icin hepinizi cok seviyorum
ohhhhhhhhh afiyet olsun ekmegi bence o kadarda fazla kacirmamissin 2 güne halledersin sen onu canim
cok sagol canim benim inanin bana ilac gibi geldiniz seviyorum sizi valla pes etmek yok yola devammmmmmmm
ben eşimden dolayı akşam yemeklerini 8 de yiyorum benim içinde iyi oluyor geç yattığım için çok açıkmıyorum
şimdilik bu düzene bir alıştırayımda kendimi başarabilirsem ilerleyen zamanlarda daha sağlıklı düzenli beslenmeye çalışırım
ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde yine uğrarım
ne olur biri beni durdursun yoksa ben bu hafta artı çıkacağım ,akşama hamsi yaptım tavada saymadan yedim hemde çeyrek ekmekten biraz daha fazla ekmekle(
sporumuda 20 dk ancak yapabildim benim bebiş uyumadı bugün hiç, akşam eşim gelincede evi şöyle bir süpürdüm sildim yarın daha detaylı sileceğim kısmetse ama karnım hala şiş ne yapsam olmayacak :)
Sabah(08.00)
2 dilim kaşar
2 dilim ekmek ile yapılmış tost
1 bardat süt
Ara(10.30)
Sütlü kahve (2 şekerli)
Öğlen(12.30)
Limon soslu tavuk
1 küçük kase püre
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay(1 şekerli)
Akşam(17.00)
2 küçük dilim kıymalı börek
5 kaşık barbunya yemeği
1 kase yoğurt
Meyve olarak da (20.00)
4 adet mandalina
Bugün yeni katılıyorum aranıza.Öğlen dışarıda yediğim ve akşam da evde olanları yemek zorunda kaldığım için sebze olarak bişey yiyemedim.
Normalde şeker kullanmamaya çalışıyorum,bu nedenle çay ve kahveyi az tüketiyorum.İçtiğim zamanlarda da tatlandırıcı kullanıyorum ama bugün şeker kullanmak zorunda kaldım.
Sizce nasıl hanımlar,var mı yorum yapacak olan?
Merhaba arkadaslar, sinirli bir süre icin elimde herkesin yaralanabileceği bir indirim kuponum var, zayiflarken spor yapmak isteyenler icin,
Site sporena.com satın al dedikten sonra yazacaginiz kupon kodu ise,
CAGLA28______30 TL indirim icin(75TL ve uzerinde)
CAGLA286_____60 TL indirim icin(150 TL ve uzerine)
15 Aralik sonmus. Ben coktan bir ayakkabi aldim bile 45 Liraya geldi, ucretsiz kargo ile, ilgilenenlere....
bisicik olmaz balik olurda yenmezmi ohhhhh canina deysin afiyet olsun:)) yani 1 oturuşta biraz fazla gibi . aslında sen doğruyu biliyorsun 2 öğüne bölsen daha iyi olurdu .meyve şeker sonuçta :) inşallah canım ,zaten zamanla oturuyor düzen merak etme
ahhh ilknurum ahh dündende cezalıyım aslında ama bugünde yedimde yedim yahu ,balıklar resmen içimde yüzüyor :)
tabi ki pes etmek yok herkese ,herşeye inat gidecek bu kilolar, hem yaza ne kaldı hadi bakalım......
ben çıkıyorum ilerleyen saatlerde yine uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?