canım aslında az yemiyorum bu kadar ama dün akşam yemeğe davetliydik bende ayu gibi yiyince sabahta geç kalkınca zaten midem doluydu ve canım birşey istemedi o nedenle bugün böyle saçmasapan yedim işte :) ben bu kadar yesem normalde ölürüm ama midem kötü olunca fazla üstüne gitmeyeyim dedim, iyi ki demişim akşam sapıttım ya ... evet uzun zamandır kızartma tarzı şeyler tüketmiyordum sanırım o dokundu ...Canım sen bayağı az yiyorsun..Bunlarda sana fazla gelmiş..
birde tavada balık ağır geldiği için seni rahatsız etmiştir..
Ben ayu gibi yediğim içinbana çok normal geliyor yedikleriniz.
MEsela ben diyet topiklerini gezerim boş vakitlerimde bu ara monti ve karataya çok bakıyorum karatayda yarım kilo balık veya et yiyorlar ve kilo veriyorlar..
hoşgeldin aramıza..
2 mandalina 1 porsiyon diye hatırlıyorum..
Örneğin benim geçen yıl gittiğim diyetisyen listemde 5 porsiyon meyvem vardı..
Çokta kasmamak gerekiyor ilk başta..
Sitede satış kesinlikle yasak..
Farkedildiğin an banlanırsın...
bisicik olmaz balik olurda yenmezmi ohhhhh canina deysin afiyet olsun
heheheheyt be cekilin yoldan ilknur geliyoooooorrrrr(cokmu gaza geldim yaf )
hoscakal cnm
selam kızlar herkeze herkese hayırlı akşamlar... hemen hemen herkez bi menüye uyuyor ama benim bi menüm yok kafama göre...bende bugün yediklerimi yazim dedim sabah 7.30 1 adet peynirli poça 10.30. 3 dilim kepek ekmeği 1 tane siyah zeytin 2 minik dilim beyaz peynir ve marul salatası sınırsız şekersiz çay saat 2 civarı yarım simit ve beyaz peynir (kibrit kutusundan küçük) akşam 17.30 yarım simit ve şakarsiz çay (az bişey aşure yerim diye düşünmüştüm ama kalorisini öğrenince vazgeçtim (400 kalori) hepsi bukadar..
:)) yani 1 oturuşta biraz fazla gibi . aslında sen doğruyu biliyorsun 2 öğüne bölsen daha iyi olurdu .meyve şeker sonuçta :) inşallah canım ,zaten zamanla oturuyor düzen merak etme
hoşgeldin aramıza..
2 mandalina 1 porsiyon diye hatırlıyorum..
Örneğin benim geçen yıl gittiğim diyetisyen listemde 5 porsiyon meyvem vardı..
Çokta kasmamak gerekiyor ilk başta..
Porsiyon hesabı yapabileceğim bi çizelge var mı benimle paylaşabileceğiniz?
İlbatum,
haftasonu bende balık yapacağım kizartma işlemi gibi hazırlayıp fırına vereceğim..
Hafif zeytinyağı ve mısır unuyla harmanlayıp.. denemedim ama güzel oluyormuş..
ben genelde ızgara yapıyorum...
canım aslında bende öyle yapacaktım ama kime sorduysam aman ben yaptım sakın sen yapma oldu :) çok pis koktuğunu ve kokunun uzun süre çıkmayıp yapılan keke, böreğe sindiği söylendi. bende öyle olunca amannn 1 ay fırın kokacağına 3 gün evim koksun dedim, ızgara şansım yok malesef keşke öyle olsa ama malesef
fırında yapacaksan hamsilerin suyunu süzdürdükten sonra biraz yağla ve öyle bula mısır ununa tabi tepsini yağlamayı unutma :)
üstünede biraz tereyağı koy minik minik süper oluyor ama ben evimde yapmadım o ayrı :)
ızgara daha hafif oluyor bence sen öyle devam et :)
canım porsiyon hesabını bilmiyorum ama yediklerinin kalorisini hesaplayabilieceğin kalori sepeti diye bir yer var oradan yararlanabilirsin ...Porsiyon hesabı yapabileceğim bi çizelge var mı benimle paylaşabileceğiniz?
Birde bugün Taylan Kümeli'yi izledinizmi.?
Diyorki kilo veremiyorsanız.
1- hormonal bozukluk. o zaten cepte.:)
2- kalsiyum eksikliği muhakak onada baktırın..
Bilgimize.:)
Fırında yapmayı koydum kafama.:)
yapacağım bi şekil artık..:)
iyi akşamlar güzeller
ilknurcum hepimizin sıkıntıları oluyor olmasa da arada sapıtıyoruz bıkıyoruz dayanamıyoruz yiyoruz sonuçta herhangi bir bahaneyle ama sonra kuzu kuzu dönüp kaldığımız yerden devam ediyoruz
ben de bu ara gerginim regl de yaklaştı onun da etkisi vardır mutlaka kilo dersen veremiyorum ama koruyorum şükür bişekilde idare ediyorum yani
beyzuş ablacım yürüyüşleri de bıraksam belki de kilo alırdım herşeyden yiyorum ama abartmıyorum tabii
az önce sütlü neskayfeylen piko yedim misal
sabah da arkadaşa kahvaltıya gideceğiz ama gitmeden yürüyeceğim zaten 3 ümüz de diyetteyiz sıkıntı olmaz
ama ne öğünüm belli ne yediklerim oturup düzenli yediğim bi kahvaltı var o da öğlen oluyor bu ara
tığ işi patik topiğidemi varmış merak ettim şimdi ben de bugün lif başladım bi arkadaş istemişti onun için cumaya kadar bitirmem lazım 2 tane ama en azından birini yapayım
yenacim ben kendimi bildim bileli hormon bozuklugu var bende arada hormonlar sapitip erkeklik hormonum öne geciyor o zamada regl olamiyorum buda ne demek tabiki kiloBirde bugün Taylan Kümeli'yi izledinizmi.?
Diyorki kilo veremiyorsanız.
1- hormonal bozukluk. o zaten cepte.:)
2- kalsiyum eksikliği muhakak onada baktırın..
Bilgimize.:)
bisi sorucam kizlar ben neyin yaninda ne yenmeli ya da ne yenmemeli bilmiyorum bana ufak tüyolar verirmisiniz yütfeeeeennnKAç kilosun.?
Bence yediklerin iyi gibi akşam karbon alımın daha az olabilir diyorum.. ama kelin ilacı olsa başına sürer..
ben bu konuda başarılı olamadığım için pek.. öneride bulunmaya utanıyorum açıkçası..
Bilipte uygulamamak çok daha ayıp bence.:)
aynen öyle asucum düne göre bugün daha iyiyim o anlik duygularim öyleydi bugün daha iyiyim yarinda eminim iyi olucam sizlerin sayesindeiyi akşamlar güzeller
ilknurcum hepimizin sıkıntıları oluyor olmasa da arada sapıtıyoruz bıkıyoruz dayanamıyoruz yiyoruz sonuçta herhangi bir bahaneyle ama sonra kuzu kuzu dönüp kaldığımız yerden devam ediyoruz
ben de bu ara gerginim regl de yaklaştı onun da etkisi vardır mutlaka kilo dersen veremiyorum ama koruyorum şükür bişekilde idare ediyorum yani
beyzuş ablacım yürüyüşleri de bıraksam belki de kilo alırdım herşeyden yiyorum ama abartmıyorum tabii
az önce sütlü neskayfeylen piko yedim misal
sabah da arkadaşa kahvaltıya gideceğiz ama gitmeden yürüyeceğim zaten 3 ümüz de diyetteyiz sıkıntı olmaz
ama ne öğünüm belli ne yediklerim oturup düzenli yediğim bi kahvaltı var o da öğlen oluyor bu ara
tığ işi patik topiğidemi varmış merak ettim şimdi ben de bugün lif başladım bi arkadaş istemişti onun için cumaya kadar bitirmem lazım 2 tane ama en azından birini yapayım
canım aslında bende öyle yapacaktım ama kime sorduysam aman ben yaptım sakın sen yapma oldu :) çok pis koktuğunu ve kokunun uzun süre çıkmayıp yapılan keke, böreğe sindiği söylendi. bende öyle olunca amannn 1 ay fırın kokacağına 3 gün evim koksun dedim, ızgara şansım yok malesef keşke öyle olsa ama malesef
fırında yapacaksan hamsilerin suyunu süzdürdükten sonra biraz yağla ve öyle bula mısır ununa tabi tepsini yağlamayı unutma :)
üstünede biraz tereyağı koy minik minik süper oluyor ama ben evimde yapmadım o ayrı :)
ızgara daha hafif oluyor bence sen öyle devam et :)
Fırında yapmayı koydum kafama.:)
yapacağım bi şekil artık..:)
Bence yediklerin iyi gibi akşam karbon alımın daha az olabilir diyorum.. ama kelin ilacı olsa başına sürer..
ben bu konuda başarılı olamadığım için pek.. öneride bulunmaya utanıyorum açıkçası..
Bilipte uygulamamak çok daha ayıp bence.:)
canım porsiyon hesabını bilmiyorum ama yediklerinin kalorisini hesaplayabilieceğin kalori sepeti diye bir yer var oradan yararlanabilirsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?