Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım aslında az yemiyorum bu kadar ama dün akşam yemeğe davetliydik bende ayu gibi yiyince sabahta geç kalkınca zaten midem doluydu ve canım birşey istemedi o nedenle bugün böyle saçmasapan yedim işte :) ben bu kadar yesem normalde ölürüm ama midem kötü olunca fazla üstüne gitmeyeyim dedim, iyi ki demişim akşam sapıttım ya ... evet uzun zamandır kızartma tarzı şeyler tüketmiyordum sanırım o dokundu ...
bende karataya benzer yapıyorum diyorum ya :) bana karatay çok daha mantıklı geliyor ama ben pilavda, makarnada yiyiorum 2-3 kaşıkta olsa ,ayyy öyle yemedende olmaz ki canım ama ekmek fazla tüketmiyorum zaten sevmiyorum ama bugün balıkla gitti valla :)
bisicik olmaz balik olurda yenmezmi ohhhhh canina deysin afiyet olsun
heheheheyt be cekilin yoldan ilknur geliyoooooorrrrr (cokmu gaza geldim yaf )

hoscakal cnm

değil mi balık yenmez mi :) ben bayağıdır yapmamıştım özlemişim hatta 10 güne 1 düşünüyorum kızartma olduğu için sık yapamam kokusuda ayrı zaten.
çekildik çekildik gel bakalım :)

Beyzuşum..Antepfıstıklı çikolatam,iki gözüm..Seni anlatımlı tığ işi patik topiğinde görmüşler.

İlbatum,
haftasonu bende balık yapacağım kizartma işlemi gibi hazırlayıp fırına vereceğim..
Hafif zeytinyağı ve mısır unuyla harmanlayıp.. denemedim ama güzel oluyormuş..
ben genelde ızgara yapıyorum...

canım sen çok fazla karbonhidrat tüketmişsin bence ama sen bilirsin yinede.hep poğaça,ekmek ve simitle öğün yapmışsın böyle geçer mi vereceğimiz 1-2 kilo değil ki çok o nedenle daha düzenli yesen iyi olur
yarım simit yiyeceğine makarnada ,pilavda yerdin ,çorbada içerdin ne bileyim daha doyurucu olurdu
hiç meyve tüketmemişsin günde 1-2 tanede olsa yesen iyi olur .

:)) yani 1 oturuşta biraz fazla gibi . aslında sen doğruyu biliyorsun 2 öğüne bölsen daha iyi olurdu .meyve şeker sonuçta :) inşallah canım ,zaten zamanla oturuyor düzen merak etme

hoşgeldin aramıza..
2 mandalina 1 porsiyon diye hatırlıyorum..
Örneğin benim geçen yıl gittiğim diyetisyen listemde 5 porsiyon meyvem vardı..
Çokta kasmamak gerekiyor ilk başta..

Porsiyon hesabı yapabileceğim bi çizelge var mı benimle paylaşabileceğiniz?

Birde bugün Taylan Kümeli'yi izledinizmi.?
Diyorki kilo veremiyorsanız.
1- hormonal bozukluk. o zaten cepte.:)
2- kalsiyum eksikliği muhakak onada baktırın..

Bilgimize.:)

KAç kilosun.?

Bence yediklerin iyi gibi akşam karbon alımın daha az olabilir diyorum.. ama kelin ilacı olsa başına sürer..
ben bu konuda başarılı olamadığım için pek.. öneride bulunmaya utanıyorum açıkçası..
Bilipte uygulamamak çok daha ayıp bence.:)

canım aslında bende öyle yapacaktım ama kime sorduysam aman ben yaptım sakın sen yapma oldu :) çok pis koktuğunu ve kokunun uzun süre çıkmayıp yapılan keke, böreğe sindiği söylendi. bende öyle olunca amannn 1 ay fırın kokacağına 3 gün evim koksun dedim, ızgara şansım yok malesef keşke öyle olsa ama malesef
fırında yapacaksan hamsilerin suyunu süzdürdükten sonra biraz yağla ve öyle bula mısır ununa tabi tepsini yağlamayı unutma :)
üstünede biraz tereyağı koy minik minik süper oluyor ama ben evimde yapmadım o ayrı :)
ızgara daha hafif oluyor bence sen öyle devam et :)

Fırında yapmayı koydum kafama.:)
yapacağım bi şekil artık..:)

canım porsiyon hesabını bilmiyorum ama yediklerinin kalorisini hesaplayabilieceğin kalori sepeti diye bir yer var oradan yararlanabilirsin ...

hımmm demek kalsiyum eksikliğide mi sebepmiş ?

tamam sen yap bakalım eğer kokuyu çıkarırsan bende bir dahaki sefere öyle yaparım :)
unuttum yazmayı fırında yaparken bir kaba limonlu su (sıktığın limonuda kabuğuyla koyuyorsun) ya da sirkeli su koyun dedi arkadaş :) sözde azda olsa alıyormuş kokusunu ama 1 ay çıkaramadım dedi bilgine :)

Ayy unutuyordum az kalsın..
ekincik,sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah oğluşuna..
Çok heyecanlı ne güzel..Topiğimizn hem kızı hemde oğlu olacak..

İnşallah tez zamanda banu ve diğer bebiş isteyen arkadaşlarımızda böyle güzel haberler verirler bize...

iyi akşamlar güzeller
ilknurcum hepimizin sıkıntıları oluyor olmasa da arada sapıtıyoruz bıkıyoruz dayanamıyoruz yiyoruz sonuçta herhangi bir bahaneyle ama sonra kuzu kuzu dönüp kaldığımız yerden devam ediyoruz
ben de bu ara gerginim regl de yaklaştı onun da etkisi vardır mutlaka kilo dersen veremiyorum ama koruyorum şükür bişekilde idare ediyorum yani
beyzuş ablacım yürüyüşleri de bıraksam belki de kilo alırdım herşeyden yiyorum ama abartmıyorum tabii
az önce sütlü neskayfeylen piko yedim misal
sabah da arkadaşa kahvaltıya gideceğiz ama gitmeden yürüyeceğim zaten 3 ümüz de diyetteyiz sıkıntı olmaz
ama ne öğünüm belli ne yediklerim oturup düzenli yediğim bi kahvaltı var o da öğlen oluyor bu ara
tığ işi patik topiğidemi varmış merak ettim şimdi ben de bugün lif başladım bi arkadaş istemişti onun için cumaya kadar bitirmem lazım 2 tane ama en azından birini yapayım

bende yarına mercimek çorbası, z.yağlı pırasa, pilav ya da makarna yapacağım ve salata yaparım diye düşünüyorum :)
uygulamaya geçince ne olur bilmiyorum ama sanırım menüm bu ,ıspanağım var ama onu çarşambaya düşünüyorum ,salıya tavuk var yani 1 gün sebze 1 gün et yapacağım öğlenleride çorba içeceğim yanına salata ,yoğurt vb nasıl sizce?

Örnek ben..Bu kaçıncı hala pes etmiyorum yoksa 200 kg. olurum..
En azından 103-105 olup başa sarıyorum..
Allahım akıl dağıtılırken ben nerdeydim acaba..:26:

asu,lif örneklerinin fotosun göstertsen yaa..Bende çehiz yapmak istiyorum kıza..

yenacim ben kendimi bildim bileli hormon bozuklugu var bende arada hormonlar sapitip erkeklik hormonum öne geciyor o zamada regl olamiyorum buda ne demek tabiki kilo
bisi sorucam kizlar ben neyin yaninda ne yenmeli ya da ne yenmemeli bilmiyorum bana ufak tüyolar verirmisiniz yütfeeeeennn
aynen öyle asucum düne göre bugün daha iyiyim o anlik duygularim öyleydi bugün daha iyiyim yarinda eminim iyi olucam sizlerin sayesinde

Fırında balık yaptıktan sonra sirkeli su ile silip fırını bi 5 dk.daha çalıştırınca balık kokusu kalmıyor,evde böyle yapıyoruz biz

Akşam sebze yerim diye düşünüyordum ama eve gelince bu yemekleri buldum,yeni birşey hazırlamaya kalksam yemek saatim gecikecekti.Ben de yemiş bulundum artık:26:
Diğer akşamlar daha çok dikkat ederim
canım porsiyon hesabını bilmiyorum ama yediklerinin kalorisini hesaplayabilieceğin kalori sepeti diye bir yer var oradan yararlanabilirsin ...

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…