- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Örnek ben..Bu kaçıncı hala pes etmiyorum yoksa 200 kg. olurum..
En azından 103-105 olup başa sarıyorum..
Allahım akıl dağıtılırken ben nerdeydim acaba..:26:
asu,lif örneklerinin fotosun göstertsen yaa..Bende çehiz yapmak istiyorum kıza..
ben çıkıyorum gelirim sonra :)
eşim askerdeyken lif örmeyle bozmştum kafayı epeyce model var tabii kalanlar o zaman birazını sattım birazını da dağıttım hediye götürdüm elimdekilerin fotosunu çekip paylaşırım bir ara canım
aslında ben de örsem ya kızlara değilmi
aklımda şal var ama şu yarımları felan btireyim şallara başlayacağım
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
Fırında balık yaptıktan sonra sirkeli su ile silip fırını bi 5 dk.daha çalıştırınca balık kokusu kalmıyor,evde böyle yapıyoruz biz
Akşam sebze yerim diye düşünüyordum ama eve gelince bu yemekleri buldum,yeni birşey hazırlamaya kalksam yemek saatim gecikecekti.Ben de yemiş bulundum artık:26:
Diğer akşamlar daha çok dikkat ederim
teşekkür ederim
Bizde bohça hazırlanılıyor.kaynanaya, kayınbabaya vb.Sizdede öylemi..
Bohçanın içine lifide ekleriz diye düşünüyorum...
Nasip olursa tabii.:)
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
cok tesekkür ederim asucumcanım ondandır tabii gözünüz aydın çok sevindim
İlknur,gözün aydın..
İş durumunuz inşallah kalıcı olur canım...
Eki Görüntüle 306109 kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
Eki Görüntüle 306110 sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda
eşinin işi hayırlı olsun canım
sagol cnm bende öyle düsünüyorumbence güzel zarif duruyo
kalori sepetinden ben de çok faydalandım başlarda ne yediysem düzenli yazdım çok da iyi oldu
şimdi sadece farklı şeyler yersem bakıyorum kalorileri neymiş diye ona göre ayarlıyorum kendimi
ilknurcum modeller güzel ama ben salona motifli modelleri daha çok seviyorum
gerçi ben artık dantel kullanmıyorum halbuki neler yapmıştım aşdım boncuklu örtü onları serdim
sagol cnm bende öyle düsünüyorum
asucum bende kullanmiyorum ama annecigim rica ettigüzel bi örnek bulupta yaparmisin dedi bitek salon takimi eksikmis bende motiflerle ugrasmayi sevmiyorum bu düz gidiyor hem iki taraflida kullanabilir diye düsünmüstüm
model güzel kullanışlı canım tabii
motif uğraştırır gerçekten kardeşin de beğendiyse ondan yap canım
süpriz yapicam cnm söylemedim yaza kadar bitirirsem türkiyeye gidince vermeyi düsünüyorum
hımm anladım canım ... aslında eşine eşlik ettiğinde daha az tüketebilirsin o gelmeden yesen olmaz mı azcık daha :) geç yatıyorsan eritiyorsundur muhtemelen değil mi? o zaman sporu yatmadan önce yaparsın sabahta zamanın olursa yaparsın tamam. çalışmıyorsun değil mi canım sen?
evet şimdilik düzenin bu olsun zamanla kilo vermen duracak o zaman değiştirirsin ya da bu yöntemle kilo veremezsen değiştirirsin, başarılar canım
keyifli sohbetler oarkadaşlar geçmişi oku oku bitmedi ne hızlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?