Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eşim askerdeyken lif örmeyle bozmştum kafayı epeyce model var tabii kalanlar o zaman birazını sattım birazını da dağıttım hediye götürdüm elimdekilerin fotosunu çekip paylaşırım bir ara canım
aslında ben de örsem ya kızlara değilmi
aklımda şal var ama şu yarımları felan btireyim şallara başlayacağım

Bizde bohça hazırlanılıyor.kaynanaya, kayınbabaya vb.Sizdede öylemi..
Bohçanın içine lifide ekleriz diye düşünüyorum...
Nasip olursa tabii.:)

İlknur,gözün aydın..
İş durumunuz inşallah kalıcı olur canım...

pasta kalori kalorisi [ kalorisepeti 12.12.11 ] bu adresi ekle sık kullanılanlara ben burdan bakıyorum

Bizde bohça hazırlanılıyor.kaynanaya, kayınbabaya vb.Sizdede öylemi..
Bohçanın içine lifide ekleriz diye düşünüyorum...
Nasip olursa tabii.:)

aynen canım bizde de öyle oluyor ama bakalım bizim kızlara kadar ne olur yine de yapmak lazım elimizden gelenleri gerekli şeyleri
Allah o günleri de gösterir inşallah hepimize

kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda

kalori sepetinden ben de çok faydalandım başlarda ne yediysem düzenli yazdım çok da iyi oldu
şimdi sadece farklı şeyler yersem bakıyorum kalorileri neymiş diye ona göre ayarlıyorum kendimi
ilknurcum modeller güzel ama ben salona motifli modelleri daha çok seviyorum
gerçi ben artık dantel kullanmıyorum halbuki neler yapmıştım aldım boncuklu örtü onları serdim

Son düzenleme:
bence güzel zarif duruyo
sagol cnm bende öyle düsünüyorum

asucum bende kullanmiyorum ama annecigim rica ettigüzel bi örnek bulupta yaparmisin dedi bitek salon takimi eksikmis bende motiflerle ugrasmayi sevmiyorum bu düz gidiyor hem iki taraflida kullanabilir diye düsünmüstüm

model güzel kullanışlı canım tabii
motif uğraştırır gerçekten kardeşin de beğendiyse ondan yap canım

keyifli sohbetler oarkadaşlar geçmişi oku oku bitmedi ne hızlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…