sanada keyifli sohbetler cnm eee biraz öleyizdir
kimsenin sesi çımıyo niyeee..
bende kac günden beri ilk defa 1 saat yürüyüs yaptim sanirim artirmaliyim yoksa diyet ise yaramiyorbu gün 2 litre su içtim
leslie 1 ve 2 mil yaptım hey
hosgeldin sefa geldin canimkeyifli sohbetinize ortak olmaya geldim
kimsenin sesi çımıyo niyeee..
bende kac günden beri ilk defa 1 saat yürüyüs yaptim sanirim artirmaliyim yoksa diyet ise yaramiyor
hosgeldin sefa geldin canim
birinin kizi oldu galibatvde duymustum sessizlik olunca öle deniyormus kadin düsmanligi ordan basliyo iste
canım sen çok fazla karbonhidrat tüketmişsin bence ama sen bilirsin yinede.hep poğaça,ekmek ve simitle öğün yapmışsın böyle geçer mi vereceğimiz 1-2 kilo değil ki çoko nedenle daha düzenli yesen iyi olur
yarım simit yiyeceğine makarnada ,pilavda yerdin ,çorbada içerdin ne bileyim daha doyurucu olurdu
hiç meyve tüketmemişsin günde 1-2 tanede olsa yesen iyi olur .
cnm çalıştığım için anca bukadar sabah 7 iş başı yapıyorum evde kahvaltı yapma şansım yok ve 10.12 saatt hep ayakta çalışıyorum....
bende kac günden beri ilk defa 1 saat yürüyüs yaptim sanirim artirmaliyim yoksa diyet ise yaramiyor
bakalım benim yaptıklarımın faydası olacakmı cuma günü göreceğiz
hosgeldin sefa geldin canim
hoşbulduk
birinin kizi oldu galibatvde duymustum sessizlik olunca öle deniyormus kadin düsmanligi ordan basliyo iste
cnm senin icin co k sevincim demek pasamiz olcakmis ay aklima gekldi eltiminde 2cocguna kac dr olan demisti sonra eltim dogum yapti anaaaaaaaa bir baktik kizzzzz insallah seninki olan olur aman önemlisi saglikli olmasi cnmselam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
cok tatli
akşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi
sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla
yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür
şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
cnm ablan güle güle otursun insallah problem cikmaz aminnnnsarecımm kızının ismi gercektne çok güzel ve sizin isimlerinize de cok yakın uyumlu hoş olmus cnmm
hayırlısıyla alırsın bebegını inş..
merhabalar hanımlarr
bugun keyfım yerınde şükür 10 yıldır kv le oturan ablam sonunda kendı evını alıyor ınsallah bı sorun olmadan cıkar o nedenle keyfım yerıde
şimdi gidiyorum yürüyüş yapmayaa
cnm bu yanlisi hepimiz yapiyoruz aslinda giderken yanimizda yiyecek sagglikli biseyler alsak gözümüz dönüpde herseye saldirmayiz bende iftar ederken acayip yiyorummm gözüm resmen doymuyor midem patliyor amaOfff offf
Bugün kan verdim yarın tahlil sonuçlarımı alıcam işin kötüsü yarın diyetisyen günüm ve ben bugüüünnn bi dilim yaşpasta ve suböreği yedimtutamadım boğazımı ne güzel 108 görmüştüm dün baskülde yarın ne görürüm bilmiyorum inşallah 3 kilo vermiş olurum da diyetisyenden azar işitmem. Kendime engel olamadım ya dün akşam 6dan beri açtım bugün 12ye randevu verdiler aç aç bekledim onca saat kan verdikten sonra da gördüğüm herşeye saldırdım işte Ne pis boğaz insanım ya
Kalkıp leslie yapcam şimdi en az 1 saat yapsam erirler belkibaşka da birşey yemeyeceğim bugün
cnm yürüse baslamissin sevindim yine acilir nefesin bende kuru biber kavurmasini cok seviyorum kokusuna bayiliyorummmBugün yürüdüğüm için normal insan gibi yedim.
O yüzden paylaşmak istedim özlemişim liste paylaşmayı..:)))
Sabah.:
2 dilim ekmek,
peynir,
haşlayıp, soğan ve salçayla çevirdiğim kuru biber ( hafif acı )
1 lokma tahin-pekmez
Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak pırasalı,tavuklu kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik ( tere,roka,yeşil soğan )
Ara
taze hurma
Akşam,
Öğlenin aynısı ekmek yok.
Portakal
hmm guzel fikir bende yapayimya yumuşatıcı koymuştum ya tavaya gerçekten mutfak çok güzel koktu :)))) balık kokusu kalmadı :)
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
hoşgeldin eslem nasılsın ??
Beyzuşum..Antepfıstıklı çikolatam,iki gözüm..Seni anlatımlı tığ işi patik topiğinde görmüşler.
hosgeldin canim cok sagol esim anlatti gelir gelmez bende paylasayim dedim devlet isi durduk durduk insallah turnayi gözünden vurarizcnm senin icin co k sevincim demek pasamiz olcakmis ay aklima gekldi eltiminde 2cocguna kac dr olan demisti sonra eltim dogum yapti anaaaaaaaa bir baktik kizzzzz insallah seninki olan olur aman önemlisi saglikli olmasi cnm
cok tatli
cnm seni cok kararli gördüm insallah böyle devam edersin
cnm ablan güle güle otursun insallah problem cikmaz aminnnn
cnm bu yanlisi hepimiz yapiyoruz aslinda giderken yanimizda yiyecek sagglikli biseyler alsak gözümüz dönüpde herseye saldirmayiz bende iftar ederken acayip yiyorummm gözüm resmen doymuyor midem patliyor ama
cnm yürüse baslamissin sevindim yine acilir nefesin bende kuru biber kavurmasini cok seviyorum kokusuna bayiliyorummm
hmm guzel fikir bende yapayim
cnm esinin isi hayirli olsun
ay oku oku ancak simdi bitirdim
ALLAH kolaylık versin eslem hem ev hanımı hem çalışmak zordur .........
Birde bugün Taylan Kümeli'yi izledinizmi.?
Diyorki kilo veremiyorsanız.
1- hormonal bozukluk. o zaten cepte.:)
2- kalsiyum eksikliği muhakak onada baktırın..
Bilgimize.:)
anladım canım allah kolaylık versin o zaman, peki dışarıda yeme şansında yok mu? en azından bir kase çorba bari içsen .hergün böyle çok kötü ya ....cnm çalıştığım için anca bukadar sabah 7 iş başı yapıyorum evde kahvaltı yapma şansım yok ve 10.12 saatt hep ayakta çalışıyorum....
çok hızlıyızdır sende alışırsın :)keyifli sohbetler oarkadaşlar geçmişi oku oku bitmedi ne hızlısınız
oooooo süpersin canım....bu gün 2 litre su içtim
leslie 1 ve 2 mil yaptım hey
bence gayet güzeller ama ben kullanmıyorum annem bir sürü yaptırmış ne bileyim örtüyü sevmiyorum... 2. örnek çok cin fikir işi :))) 2 yönlü kullanılabilir gibi geldi bana .1 taşla 2 kuş yani :) ellerine sağlık kolay gelsin...Eki Görüntüle 306109 kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
Eki Görüntüle 306110 sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda
canım ya onuda duydum hatta 1 saat çalıştıranlarıda ama geçmiyor demişlerdi demek geçiyor öyle mi? sirkeli suyun acaba bir ölçüsü mü varda tutturamadı o arkadaş?:26:Fırında balık yaptıktan sonra sirkeli su ile silip fırını bi 5 dk.daha çalıştırınca balık kokusu kalmıyor,evde böyle yapıyoruz biz
Akşam sebze yerim diye düşünüyordum ama eve gelince bu yemekleri buldum,yeni birşey hazırlamaya kalksam yemek saatim gecikecekti.Ben de yemiş bulundum artık:26:
Diğer akşamlar daha çok dikkat ederim
teşekkür ederim
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
Evet;bademli çikolatam;
Çokkkk önemli bir prensesten çiçekli patik isteği aldım...
Üzerine kat kat yapılan güllerden koymak istiyorum ve yapmasını bilmiyorum.Nette vardır diye bakıyordum ve buldum.İş yapmaya kaldı...
Evet;bademli çikolatam;
Çokkkk önemli bir prensesten çiçekli patik isteği aldım...
Üzerine kat kat yapılan güllerden koymak istiyorum ve yapmasını bilmiyorum.Nette vardır diye bakıyordum ve buldum.İş yapmaya kaldı...
aman senin kaynanada biliyordum beter olduğunu ama büyü falan allah korumuş seniHele şükür işimiz bitti ama sehpada süper oldu valla :122:
Şu an uğraşamam ama yarın akşam size resimlerini çekip gösteririm
Sehpayı ne zamandır atacaktım üzeri çok çizildi bardak lekeleri var diye ama bir türlü kıyamıyordum.
Baya uğraştırdı ama yeni gibi oldu valla
Güzelim sakın birşeylere yada birilerine kızıpta bırakma kendini. Sonuçta kilo verdikçe kendini çok daha güçlü hissedeceksin. Şu an hepimiz herşeye çok daha hassas tepkiler veriyoruz maalesef. Birkaç gün kafa dinleme tamam ama bizleri bırakmak yasak
Sorma canım inan yorgunluktan her yerim ağrıyor artık hatta yarına bile işim kaldı
Sabah ufaklık uyurken önce süpürge tutmam gerek birde mutfağa bugün giremedim bulaşık makinesini boşaltıcağım sonra azda olsa birkaç parça bulaşık var tekrar onları dizip tezgahları bir dezenfekte ediceğimaslında şu çamaşır suyunu hiç sevmem ama mufak için şart arada
Çok çalışmam lazım çoooookkkk
Canım seni çok iyi anlıyorum
Benim KV kadar olmasın inan evlendiğimizden beri hala uğraşıyor hatun benim ve evliliğimle. Bakma ben makaraya vuruyorum çoğu zaman olayları ama gerçekten okadar kötü olaylar yaşadık ki bir ara sırf onun yüzünden boşanmaya bile kalktık eşimle.
Düşün neler oldu; iftiralar mı atılmadı, pasaklı mı denilmedi, oğlumun yanına yakışmıyorsun mu denilmedi, boşa oğlumu mu demedi, oğlum seni almazdıda mecbur kaldımı denilmedi ( hesapta kendimi oğluna kakalamışım)
Defalarca Maddi manevi zarara uğratıldım hatta benim paralarım yetmiyormuş gibi babamın bile paraları gitti hep.
Hatta en kötüsüde büyü bile yapıldı banave öyle böyle birşey değil senelerce onun etkisinde yaşamışım ve inan daha yeni başladım kendimi daha iyi hissetmeye. Resmem yavaş yavaş ölmemi istemiş eşimin tarafı
Hee inan bir kere karşısına dikilipte sen bunu bunuda yaptırdın yazıklar olsun demedim. Eşim bile bu büyü işini biliyor ve bir tek kelime ailesine etmedi hatta banada hep der hocaya bile gittiğimizi sakın söyleme diye çünkü korkusu tekrar birşeyler yaptırmaları
Eminim seninde sorunların büyütür bukadar etkilendiğine göre ve ben bunları sadece tek olmadığını bilmen için yazıyorum.
Biz burada sadece zayıflamak için değil birbirimize her anlamda yoldaş olmak için bulunuyoruz ve ne zaman istersen seninle özel olsun burda olsun dertleşecek bir sürü arkadaşın varoyüzden sakın bir yere ayrılma.
He valla yaatabi ben bunları yazana kadar sende gitmediysen
umarım iyi gelirgünaydın herkeze
şimdi hastaneden geldim dr ilacımı değiştirdi ,inşallah bu iyi gelire düzelirim .
efsunlu geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı olsunda kız erkek önemli değilselam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
su şişlik yapmaz aksine şileri azaltır tuza dikkat et fazla kaçırmagünaydın dostlarr
bende kahvaltı menümü paylaşamak istedim amacım şuanda kilo vermek değil biliyorsunuz ama çok kilo almamak ve sağlıklı beslenmek:)
1 yumurta
4 büyük zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 bardak süt
2 dilim ekmek(1 dilimi çikolatalı)
vee benim bi problemim var ben yemek yerken yada herhangi bişey yerken aşırı su tüketmeye başladım yani kahvaltıda 1 litre su içtim ve içiyorumda son 1 2 aydır.ödem falan yaparmı acaba
hoşgeldin umarım pıtır pıtır gider kilolaraaaa arkadaşlar bu arada ben kilomu ve kahvaltımı yazmayı unuttumm sabah tartılıcam demiştim ama bişi değişmediama yani regl yaklaştı gecen haftada ağır gittiiii ve ben söylüyorummm...:26: 100.6 yımm ama bu formda takılabilirmiyim 100 ve üzerine gitmek istemiyorum en kısa zamanda 90 lara düşücem söz veriyorumm
vee kahvaltımmmm....
2 bardak su +2 kayısı
1 kase yoğurt
1 meyve
1 tanede ceviz vardı ama evde ceviz yok diye yemedim 1 galete yedim onun yerine...
şimdide ara öğünde 1 meyve ve 8 tane badem yada fındık var......meyveyi yicem fındık yok akşam eşim getirecek akşam yerim onu
bravoooooooooooooooooooooooooooakşam çok yakın bir arkadaşımın nişanı vardı
nişan sonrası aile arasında da yemek yaklaşık 60 kişi var eşimle benide zorla götürdüler saolsunlar
öncelikle nişan pastasının tadına bile bakmadım ama görüntü süperdi
sonrası yemek polis evinde idi order tabakları tatlılar salatalr yok yok tu valla
yarım kase çorba içtim
2 kaşık pilav ve 3-4 çatal kadar tavuk yedim
1 tane mercimek köftesi
ve 1 kaşık amerikan salatası yedim :) ucuz atlatttım çük şükür
şimdide hocamıza koca bi paket çikolata gelmiş yemedim
öğlen kalabalık bir yemek vardı döner ekmek yediler yine yemedim
yiyip yiyip pişman olmaktansa yemeyip pişman olmak daha iyidir dimi :)
en doğru karararkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum
benimkide öyle tutuyor acıyacak diyeTebessüm canım benim kızımda kakasını yapamıyordu.. acıyacağını düşünerek nasıl sıkıyordu kendini...
Bir iki defa kabız olmuştu ondan sanırım..
günlerce yapmazdı..Hikayeler okurdum, uydururdum kaka ve tuvalet üzerine banamısın demezdi..
Gece falan uyurken tuvalete tuttuğumda uykulu haliyle yapardı farkına varmazdı düşün yani..
Ona uydurup anlattığım hikayeyi çok net hatırlıyor..KEdi ve kakasını yapamayan yavrusu ile ilgiliydi.:))
Diyorki kızım tuvaletim geldiğinde senin farketmemen için hemen yanlız kalabileceğim bir yere gidiyordum ve güç almak için birşeyleri tutuyordumki çıkmasın.:)
Şimdi bunları konuşup gülüyoruz işte...
Çok geçmiş olsun size...
Kızımın wc eğitiminde çok sabırsız davrandım onun kesinlikle etkisi var..Şimdi hatırlayınca kızıyorum kendime...
Sıcağa yakın ılık ballı su ve keşke içebilse kefirde iyi gelir...
hadi dön valla listeler seni beklerEfsunlu,
inşallah daha iyisindir canım...
-----
Ben bugün yürüdüm 40 dk. Çok zorlandım nefes nefese kaldım eve geldimki kıpkırımız olmuşum...
ayyy ne büyük kötülük yapmışım kendime yine başa sardım..Ne güzel açmıştım nefesimi pek yorulmuyordum yürürken..
Yaramazın tekiyim ben..Başka açıklaması yok..
Cuma sabahı tartılıp kilomu söyleyeceğim artık.. yüzleşmem şart tartı ve sizinle başka türlüsü olmuyor..
Artık arkamdan konuşursunuz bol bol..
-----
yağmurgözlü,ruh halin nasıl.? İyisin inşallah..
süpersinBugün yürüdüğüm için normal insan gibi yedim.
O yüzden paylaşmak istedim özlemişim liste paylaşmayı..:)))
Sabah.:
2 dilim ekmek,
peynir,
haşlayıp, soğan ve salçayla çevirdiğim kuru biber ( hafif acı )
1 lokma tahin-pekmez
Öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak pırasalı,tavuklu kereviz yemeği
yoğurt
yeşillik ( tere,roka,yeşil soğan )
Ara
taze hurma
Akşam,
Öğlenin aynısı ekmek yok.
Portakal
hayırlı olsun eşine sanadaslm ben geldimmmm
evde yalnizim firsat bu firsat bi bakiyim dedimkuzucuklarim kv ye gittiler esimde evde yok
yalniz size bu kadar kötü durumun icinde iyi bi haberim var esim is bulduuuuu duyunca cok sevindim
artik bende kocisimi ise gönderebilicem oleyyy
bende menümü yazayım bari :)))
sabah:
1 yumurtanın beyazı ,sarısını oğluşum yedi :)
1 dilim ekmek
7-8 yeşil zeytin
az kaşar peyniri
öğlen: yağlı +ballı ekmek toplam 1/2 t.k kadar :)))
çikolata kremalı 1 ç.k kadar
ikisine 1 dilim ekmek kullandım canım tatlı çekti halaaaaaaaaa ya
ara: 1 mandalina
akşam: tavada kızartılmış sınırsız hamsi
çeyrek ekmekten biraz fazla ekmek
soğan salatası
ara: n.ecafe fındıklı :) hemde şekerli :)
bugün yoğurt ya da süt tüketmedim balık yiyeceğim için ama yarın telafi ederim artık :))))
öğlen az yemişsin dersiniz ama geç kalktığım için kahvaltı 11 gibi yaptım eşimde 12de gelince ona eşlik edeyim diye onları yedim :)
Örnek ben..Bu kaçıncı hala pes etmiyorum yoksa 200 kg. olurum..
En azından 103-105 olup başa sarıyorum..
Allahım akıl dağıtılırken ben nerdeydim acaba..:26:
asu,lif örneklerinin fotosun göstertsen yaa..Bende çehiz yapmak istiyorum kıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?