Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün 2 litre su içtim
leslie 1 ve 2 mil yaptım hey
bende kac günden beri ilk defa 1 saat yürüyüs yaptim sanirim artirmaliyim yoksa diyet ise yaramiyor
keyifli sohbetinize ortak olmaya geldim
hosgeldin sefa geldin canim
kimsenin sesi çımıyo niyeee..

birinin kizi oldu galiba tvde duymustum sessizlik olunca öle deniyormus kadin düsmanligi ordan basliyo iste

cnm çalıştığım için anca bukadar sabah 7 iş başı yapıyorum evde kahvaltı yapma şansım yok ve 10.12 saatt hep ayakta çalışıyorum....

cnm çalıştığım için anca bukadar sabah 7 iş başı yapıyorum evde kahvaltı yapma şansım yok ve 10.12 saatt hep ayakta çalışıyorum....

ALLAH kolaylık versin eslem hem ev hanımı hem çalışmak zordur .........

evet öyle derler

cnm senin icin co k sevincim demek pasamiz olcakmis ay aklima gekldi eltiminde 2cocguna kac dr olan demisti sonra eltim dogum yapti anaaaaaaaa bir baktik kizzzzz insallah seninki olan olur aman önemlisi saglikli olmasi cnm
cok tatli
cnm seni cok kararli gördüm insallah böyle devam edersin
cnm ablan güle güle otursun insallah problem cikmaz aminnnn
cnm bu yanlisi hepimiz yapiyoruz aslinda giderken yanimizda yiyecek sagglikli biseyler alsak gözümüz dönüpde herseye saldirmayiz bende iftar ederken acayip yiyorummm gözüm resmen doymuyor midem patliyor ama
cnm yürüse baslamissin sevindim yine acilir nefesin bende kuru biber kavurmasini cok seviyorum kokusuna bayiliyorummm
ya yumuşatıcı koymuştum ya tavaya gerçekten mutfak çok güzel koktu :)))) balık kokusu kalmadı :)
hmm guzel fikir bende yapayim
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep

cnm esinin isi hayirli olsun

ay oku oku ancak simdi bitirdim

Beyzuşum..Antepfıstıklı çikolatam,iki gözüm..Seni anlatımlı tığ işi patik topiğinde görmüşler.

Evet;bademli çikolatam;
Çokkkk önemli bir prensesten çiçekli patik isteği aldım...

Üzerine kat kat yapılan güllerden koymak istiyorum ve yapmasını bilmiyorum.Nette vardır diye bakıyordum ve buldum.İş yapmaya kaldı...

hosgeldin canim cok sagol esim anlatti gelir gelmez bende paylasayim dedim devlet isi durduk durduk insallah turnayi gözünden vurariz

Birde bugün Taylan Kümeli'yi izledinizmi.?
Diyorki kilo veremiyorsanız.
1- hormonal bozukluk. o zaten cepte.:)
2- kalsiyum eksikliği muhakak onada baktırın..

Bilgimize.:)

Hadi bakalım ;birde kalsiyum derdi çıkacak başımıza...

Benim gibi hipotiroidliler;kullandığımız ilaç kalsiyum yıkan bir preperat;bizim kalsiyum durumuna daha çok dikkat etmemiz gerekiyor...

anladım canım allah kolaylık versin o zaman, peki dışarıda yeme şansında yok mu? en azından bir kase çorba bari içsen .hergün böyle çok kötü ya ....
keyifli sohbetler oarkadaşlar geçmişi oku oku bitmedi ne hızlısınız
çok hızlıyızdır sende alışırsın :)
bu gün 2 litre su içtim
leslie 1 ve 2 mil yaptım hey
oooooo süpersin canım....
Eki Görüntüle 306109 kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
Eki Görüntüle 306110 sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda
bence gayet güzeller ama ben kullanmıyorum annem bir sürü yaptırmış ne bileyim örtüyü sevmiyorum... 2. örnek çok cin fikir işi :))) 2 yönlü kullanılabilir gibi geldi bana .1 taşla 2 kuş yani :) ellerine sağlık kolay gelsin...
canım ya onuda duydum hatta 1 saat çalıştıranlarıda ama geçmiyor demişlerdi demek geçiyor öyle mi? sirkeli suyun acaba bir ölçüsü mü varda tutturamadı o arkadaş?:26:
cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep

geldim ama çıkacağım bebiş durmuyor nedense.... inşallah bu sevinç hep daim olur canım

ellerine saglik beyzus abla senin elinden bi kacan kurtulur zaten
bende kizima atki ördüm berede öreyim dedim ama beceremedim

ayyy kızlar bu ne bademli çikolatalar valla canım çekti acıyın şu garibeee

aman senin kaynanada biliyordum beter olduğunu ama büyü falan allah korumuş seni

günaydın herkeze
şimdi hastaneden geldim dr ilacımı değiştirdi ,inşallah bu iyi gelire düzelirim .
efsunlu geçmiş olsun canım dikkat et kendine
umarım iyi gelir

sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
bende hep tatlı yerdim am kız oldu
su şişlik yapmaz aksine şileri azaltır tuza dikkat et fazla kaçırma

hoşgeldin umarım pıtır pıtır gider kilolar

bravooooooooooooooooooooooooooo
en doğru karar

benimkide öyle tutuyor acıyacak diye
hadi dön valla listeler seni bekler
süpersin
hayırlı olsun eşine sanada

bu az yemeye bu kadar balığı mide kaldırmadı tabi

Biz yaparız;

Teyzeleri ne güne duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…