cnm senin icin co k sevincim demek pasamiz olcakmis ay aklima gekldi eltiminde 2cocguna kac dr olan demisti sonra eltim dogum yapti anaaaaaaaa bir baktik kizzzzz insallah seninki olan olur aman önemlisi saglikli olmasi cnm
cok tatli
cnm seni cok kararli gördüm insallah böyle devam edersin
cnm ablan güle güle otursun insallah problem cikmaz aminnnn
cnm bu yanlisi hepimiz yapiyoruz aslinda giderken yanimizda yiyecek sagglikli biseyler alsak gözümüz dönüpde herseye saldirmayiz bende iftar ederken acayip yiyorummm gözüm resmen doymuyor midem patliyor ama
cnm yürüse baslamissin sevindim yine acilir nefesin bende kuru biber kavurmasini cok seviyorum kokusuna bayiliyorummm
hmm guzel fikir bende yapayim
cnm esinin isi hayirli olsun
ay oku oku ancak simdi bitirdim
bende kullanmiyorum canim ama ceyiz iste illa bulunucak kullansanda kullanmasandaanladım canım allah kolaylık versin o zaman, peki dışarıda yeme şansında yok mu? en azından bir kase çorba bari içsen .hergün böyle çok kötü ya ....
çok hızlıyızdır sende alışırsın :)
oooooo süpersin canım....
bence gayet güzeller ama ben kullanmıyorum annem bir sürü yaptırmış ne bileyim örtüyü sevmiyorum... 2. örnek çok cin fikir işi :))) 2 yönlü kullanılabilir gibi geldi bana .1 taşla 2 kuş yani :) ellerine sağlık kolay gelsin...
canım ya onuda duydum hatta 1 saat çalıştıranlarıda ama geçmiyor demişlerdi demek geçiyor öyle mi? sirkeli suyun acaba bir ölçüsü mü varda tutturamadı o arkadaş?:26:
geldim ama çıkacağım bebiş durmuyor nedense.... inşallah bu sevinç hep daim olur canım
aman senin kaynanada biliyordum beter olduğunu ama büyü falan allah korumuş seni
umarım iyi gelir
sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
bende hep tatlı yerdim am kız oldu
su şişlik yapmaz aksine şileri azaltır tuza dikkat et fazla kaçırma
hoşgeldin umarım pıtır pıtır gider kilolar
bravooooooooooooooooooooooooooo
en doğru karar
benimkide öyle tutuyor acıyacak diye
hadi dön valla listeler seni bekler
süpersin
hayırlı olsun eşine sanada
bu az yemeye bu kadar balığı mide kaldırmadı tabi
anladım canım allah kolaylık versin o zaman, peki dışarıda yeme şansında yok mu? en azından bir kase çorba bari içsen .hergün böyle çok kötü ya ....
çok hızlıyızdır sende alışırsın :)
oooooo süpersin canım....
bence gayet güzeller ama ben kullanmıyorum annem bir sürü yaptırmış ne bileyim örtüyü sevmiyorum... 2. örnek çok cin fikir işi :))) 2 yönlü kullanılabilir gibi geldi bana .1 taşla 2 kuş yani :) ellerine sağlık kolay gelsin...
canım ya onuda duydum hatta 1 saat çalıştıranlarıda ama geçmiyor demişlerdi demek geçiyor öyle mi? sirkeli suyun acaba bir ölçüsü mü varda tutturamadı o arkadaş?:26:
geldim ama çıkacağım bebiş durmuyor nedense.... inşallah bu sevinç hep daim olur canım
kızlar ölüyom açlıktan midem de resmen dozer var kazıyorrr
kızlar ölüyom açlıktan midem de resmen dozer var kazıyorrr
aynen canım bizde de öyle oluyor ama bakalım bizim kızlara kadar ne olur yine de yapmak lazım elimizden gelenleri gerekli şeyleri
Allah o günleri de gösterir inşallah hepimize
Eki Görüntüle 306109 kizlar simdi bunu yapiyorum tepsi örtüsü
Eki Görüntüle 306110 sonrada bunu yapicam sizce salon takimi icin nasil bi ceyize gidermi ? kizkardesime yapmayi düsünüyorumda
aynen ya bende diyecektim ama araya girmek istmedim sen deyince bende giriverdim :)))ayyy kızlar bu ne bademli çikolatalar valla canım çekti acıyın şu garibeee
kız ne az yemesi dün yediklerimi hala sindiremedim bugünde o yüzden az yiyeyim akşama balık var dedim ama ne yemişim su içiyorum içtikçe şişiyorum hala yüzüyorlar midemde :)aman senin kaynanada biliyordum beter olduğunu ama büyü falan allah korumuş seni
umarım iyi gelir
sağlıkla kucağına al inşallah sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil
bende hep tatlı yerdim am kız oldu
su şişlik yapmaz aksine şileri azaltır tuza dikkat et fazla kaçırma
hoşgeldin umarım pıtır pıtır gider kilolar
bravooooooooooooooooooooooooooo
en doğru karar
benimkide öyle tutuyor acıyacak diye
hadi dön valla listeler seni bekler
süpersin
hayırlı olsun eşine sanada
bu az yemeye bu kadar balığı mide kaldırmadı tabi
doğru hep bu mantıkla yapılıyor işte mecburen. ne örnek ama modelin adı bence 1 taşla 2 kuş olsun :))))bende kullanmiyorum canim ama ceyiz iste illa bulunucak kullansanda kullanmasandaörnegi internetten buldum aynen öle 1 tasla 2 kus
cok tesekkürler canimmm
hergün böyle dil işyerinde yiyoruz ama bugün yemek geç kaldı ben erken bırakıyorum yemek işini 17.30 dan sonra bişey yemiyorum o yüzden...
canim benim cok seker masallah yalniz findik kurdu yuvadan cikmaya baslamis isin zor gibi görünüyor
Çok güzeller;ellerine sağlık...Hamarat hanımsın.Maaşallah...
ellerine saglik beyzus abla senin elinden bi kacan kurtulur zaten
bende kizima atki ördüm berede öreyim dedim ama beceremedim
aynen ya bende diyecektim ama araya girmek istmedim sen deyince bende giriverdim :)))
kız ne az yemesi dün yediklerimi hala sindiremedim bugünde o yüzden az yiyeyim akşama balık var dedim ama ne yemişim su içiyorum içtikçe şişiyorum hala yüzüyorlar midemde :)
ben dün akşam gezmede biraz geç yedim ondanda sığınamadım aslında önce eşim yesin bebişe o baksın dedim :)
5-6 adana usulü içli köfte
3 kaşık pilav
1 koca kase çorba
turşu (istediğim kadar)
salata (istediğim kadar)
eve gelince yarım kase aşure
ha meyvelerde var ,
akşamları ben az yiyorum böyle olunca sindiremedi garibim ....
yağı kaldıramadı bence ya
doğru hep bu mantıkla yapılıyor işte mecburen. ne örnek ama modelin adı bence 1 taşla 2 kuş olsun :))))
canım sen nasıl yapabilirsen öyle yap...
hoş geldin maşallah kızına
canim benim cok seker masallah yalniz findik kurdu yuvadan cikmaya baslamis isin zor gibi görünüyor
cok tesekkürler beyzus abla senin eline su dökemeyiz ama iste yapiyoruz bisiler
tamam canimcim öle olsun modelin adi ne diye soran olursa 1 tasla 2 kus diycemaynen ya bende diyecektim ama araya girmek istmedim sen deyince bende giriverdim :)))
kız ne az yemesi dün yediklerimi hala sindiremedim bugünde o yüzden az yiyeyim akşama balık var dedim ama ne yemişim su içiyorum içtikçe şişiyorum hala yüzüyorlar midemde :)
ben dün akşam gezmede biraz geç yedim ondanda sığınamadım aslında önce eşim yesin bebişe o baksın dedim :)
5-6 adana usulü içli köfte
3 kaşık pilav
1 koca kase çorba
turşu (istediğim kadar)
salata (istediğim kadar)
eve gelince yarım kase aşure
ha meyvelerde var ,
akşamları ben az yiyorum böyle olunca sindiremedi garibim ....
yağı kaldıramadı bence ya
doğru hep bu mantıkla yapılıyor işte mecburen. ne örnek ama modelin adı bence 1 taşla 2 kuş olsun :))))
canım sen nasıl yapabilirsen öyle yap...
eminim beyzus abla sen kacmaya tesebbüs edenide yakalamissindir izinden gidicem bakalim bende becerebilecekmiyimBu güne kadar kaçanı göremedim İlknurcuğum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?