Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ölüyom açlıktan midem de resmen dozer var kazıyorrr

yap canım valla kokunun kalmayacağını söyleseler inanmazdım ki inanmadan yaptım neler denedimde olmadı dedim ama bu kez oldu evim kokmuyor :)

bende kullanmiyorum canim ama ceyiz iste illa bulunucak kullansanda kullanmasanda örnegi internetten buldum aynen öle 1 tasla 2 kus

cok tesekkürler canimmm

hergün böyle dil işyerinde yiyoruz ama bugün yemek geç kaldı ben erken bırakıyorum yemek işini 17.30 dan sonra bişey yemiyorum o yüzden...

ayyy kızlar bu ne bademli çikolatalar valla canım çekti acıyın şu garibeee
aynen ya bende diyecektim ama araya girmek istmedim sen deyince bende giriverdim :)))
kız ne az yemesi dün yediklerimi hala sindiremedim bugünde o yüzden az yiyeyim akşama balık var dedim ama ne yemişim su içiyorum içtikçe şişiyorum hala yüzüyorlar midemde :)
ben dün akşam gezmede biraz geç yedim ondanda sığınamadım aslında önce eşim yesin bebişe o baksın dedim :)
5-6 adana usulü içli köfte
3 kaşık pilav
1 koca kase çorba
turşu (istediğim kadar)
salata (istediğim kadar)
eve gelince yarım kase aşure
ha meyvelerde var ,
akşamları ben az yiyorum böyle olunca sindiremedi garibim ....
yağı kaldıramadı bence ya
bende kullanmiyorum canim ama ceyiz iste illa bulunucak kullansanda kullanmasanda örnegi internetten buldum aynen öle 1 tasla 2 kus

cok tesekkürler canimmm
doğru hep bu mantıkla yapılıyor işte mecburen. ne örnek ama modelin adı bence 1 taşla 2 kuş olsun :))))
hergün böyle dil işyerinde yiyoruz ama bugün yemek geç kaldı ben erken bırakıyorum yemek işini 17.30 dan sonra bişey yemiyorum o yüzden...

canım sen nasıl yapabilirsen öyle yap...

saolun kızlar ya güldürdünüz beni o bagırı dursun yemiyom bişey su iççem sadece

anaaa buda başladı anlatmaya içli köfte turşu ayyyyyy sabaha hocanın kayıgına bindirceniz beni

hoş geldin maşallah kızına

teşekkürler
canim benim cok seker masallah yalniz findik kurdu yuvadan cikmaya baslamis isin zor gibi görünüyor

cok tesekkürler beyzus abla senin eline su dökemeyiz ama iste yapiyoruz bisiler

işim baya zorlaştı evet.bi de 2 tane daha var onlar gündüz okuldalar.onlar gelince tam bir curcuna oluyor.3 yaşındaki kızım bebişin burnunu silmeye çalıştı tüm gece:)))
bende buraya daha zor giriyorum.okuyabilsem bile cevap yazmaya fırsatım kalmıyor

tamam canimcim öle olsun modelin adi ne diye soran olursa 1 tasla 2 kus diycem
Bu güne kadar kaçanı göremedim İlknurcuğum.......
eminim beyzus abla sen kacmaya tesebbüs edenide yakalamissindir izinden gidicem bakalim bende becerebilecekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…