Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

binlerce kez maşallah allah nazarladan saklasın o nasıl tatlı bişey..
çok teşekkürler canım

cansellllllllll canım ya maşallah allah nazardan saklasın çok ama çok tatlı tam fındık kurdu bu ya

benim işim de baya zorlaştı.kaç keredir bu şekilde yürüteçten iniyor.ilk başlarda yüreğim ağzıma gleiyordu artık bende alıştım bu haline.fazla koymamaya çalışıyorum artık çünkü istediği gibi evde dolaşıp kalkıyor.yürüyemiyor ama sıralıyor yani.eşim bugün laptop aldı bana artık daha rahat girebileceğim en zından pcden kurtuldum:)))sizlere daha iyi cevap yazabileceğimi ümit ediyorum.bugün ben gene sapıttım.motivasyonum sıfır ((

canim benim cok seker masallah yalniz findik kurdu yuvadan cikmaya baslamis isin zor gibi görünüyor

cok tesekkürler beyzus abla senin eline su dökemeyiz ama iste yapiyoruz bisiler

Yok canımmm o kadar da değil...

Benim yaptıklarım orta karar şeyler.Ne hamarat marifetli hanımlar var...

tamam canimcim öle olsun modelin adi ne diye soran olursa 1 tasla 2 kus diycem

eminim beyzus abla sen kacmaya tesebbüs edenide yakalamissindir izinden gidicem bakalim bende becerebilecekmiyim

Kaçanı yakaladın mı ;bu iş olmuş demektir...Azmetmek her şeyi çözer;kilo derdini bile...

Bak gene laf döndü dolaştı kilolara geldi.Hiç aklımdan çıkmıyor.Onlar bedenimden çıkana kadar hep aklımdalar....

bende izleyince yüreğim ağzımda izledim ama dedim bir bildikleri vardır da çekmişlerdir :) bencede koyma sürünsünnnn :)))adı meral mi miniğin? inşallah daha fazla paylaşımımız olur canım. ya bende sapıttım 2 gündür ne olacak bu motivasyon işi....

Çok tatlı...Ne güzel gözleri var.MAAŞALLAH

teşekkürler beyza abla.istemedn olan bi bebiş ama öyle cana yakınki tüm gün sarılıp duruyor.burada bebek için çabalayan arkadaşları görünce utanıyorum kendimden ama o zamanlar 2.bebeğim 15 aylıktı o nedenle bi de 3.yü hiç düşünmemiştik hayal bile edemezdik.ama şimdi babası da çok seviyor.hatta en gözdem diyor

hehehehehe al bendende o kadar yaza kadar 80e düsersem acicam mezdekeyi göbek aticam eger öle bisey yaparsam demisti dersiniz

Maşallah Çok şeker,çok hareketli..Kızımla birlikte izledik ay ay düşecek kafa üstü diyoruz ikimizde..:))
Allah bağışlasın canım..

slm kızlar bakın en küçüğümün yaramazlık videosu:)))

Meral Canbazlık - YouTube
ay düşecek dedik durduk kızımla maşşallah sana allah kolaylık versin bence atrık koyma yürütece kaza çıkaracak afacan

yok hatırlıyorum yediklerini birkaç gündür böyle ama önceden özelliklede geçen hafta baya yağsız tuzsuz ve azdıya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…