size bayılıyorum zaten maşallah büyük kızım da görmüş anne ne tatlılar diyor bitin fotolara bakmış
ayyyyyyyyy cok tesekkür ederim asucum bende sana bayiliyorum
face veya buraya sende eklede kizlarini bizde görelim öp benim yerime güzelligi
eklemiştim buraya tekrar ekleyim canım
canım hayırlı olsun, çok sevindim..cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
Çok güzeller ...Maaşallah...Allah yüzlerini güldürsün...
canım hayırlı olsun, çok sevindim..
şımar,sevin bu duygulara da ihtiyacımız var ağlamak gibi
ahh maaşallah çok tatlılar,çok güzeller.. kaşlar gözler maaşallah canım
nasıl özene bezene yaptın kız böyle
İlk defa görüyorum ben sizi..MAşallah 41 kereBayıldım üçünüzede Allah ayırmasın sizi..
Hele çocukların yatakta oturup verdikleri poz süper.:))
Birde ikiz gibiler çokmu yakın yaşları...?
herkese iyi aksamlar kızlar... yaff bir dershaneye gittim. 10 da geldim.. kursum akşamda..
o saatten beri geçmişi okuyorum,ohhhh bitti
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor
ekledim şimdilik bir tane canım
Aman yarabbi genc kiz olmus bunlar kimbilir ne güzel duygudur boyunca büyütebilmek masallah asum cok sekerler benim kizimda acaba birgün büyürmü diye düsünüyorum bazen
hahah evet zaten bir ara herkesin iyi geceler ya da biraz ara vereyim gibi mesajlarını okudum dedim ben bitirene kadar kimse kalmayacakiyi akşamlar hoşgeldin gerçi sen geçmişi bitirene kadar gece oldu ama
insallah Allah banada o günleri gösterirvalla canım anlamazsın bile bi bakmışın yanında bigenç kız bi de delikanlı olmuş
kepli olan büyüğüm ince uzun olan da küçük kızım 2 yaş var aralarında ama küçük boyca geçti ablasını
selam kızlar,
çin takvimine bakıldı, rüyalar görüldü, çok eksi yiyorsun denildi , içime doğuyor kızın olacak denildi, bi anne adayının tüm beklentileri kız çocuk üzerine yoğunlaştırıldı.
sonuç mu bi erkek geliyo, bunu duyduğum anki şoku anlatamam, ama demek ki her zaman söylenenler tutmuyomuş, mutluyum en azından bu cinsiyet faslını atlattık ve artık oğlumu beklemeye başladım
slm ben geldimmmm
evde yalnizim firsat bu firsat bi bakiyim dedimkuzucuklarim kv ye gittiler esimde evde yok
yalniz size bu kadar kötü durumun icinde iyi bi haberim var esim is bulduuuuu duyunca cok sevindim
artik bende kocisimi ise gönderebilicem oleyyy
ne olur biri beni durdursun yoksa ben bu hafta artı çıkacağım ,akşama hamsi yaptım tavada saymadan yedim hemde çeyrek ekmekten biraz daha fazla ekmekle(
sporumuda 20 dk ancak yapabildim benim bebiş uyumadı bugün hiç, akşam eşim gelincede evi şöyle bir süpürdüm sildim yarın daha detaylı sileceğim kısmetse ama karnım hala şiş ne yapsam olmayacak :)
herkese iyi aksamlar kızlar... yaff bir dershaneye gittim. 10 da geldim.. kursum akşamda..
o saatten beri geçmişi okuyorum,ohhhh bitti
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?