Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
canım hayırlı olsun, çok sevindim..
şımar,sevin bu duygulara da ihtiyacımız var ağlamak gibi

ahh maaşallah çok tatlılar,çok güzeller.. kaşlar gözler maaşallah canım
nasıl özene bezene yaptın kız böyle

cok sagol cnm valla ben bise yapmadim Allaha dua ettim boncuk gibi yavrular nasip et dedim oda sesimi duymus olacakki üretimden bunlar cikti

Son düzenleme:
herkese iyi aksamlar kızlar... yaff bir dershaneye gittim. 10 da geldim.. kursum akşamda..
o saatten beri geçmişi okuyorum,ohhhh bitti
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor

╯▅╰╱▔▔▔▔▔▔▔╲╯╯
▕▕╱╱╱╱╱╱╱╱╱╲╲╭╭
▕▕╱╱╱╱╱╱╱╱┛▂╲╲╭
╱▂▂▂▂▂▂╱╱┏▕╋▏╲╲
▔▏ ▂┗┓▂▕▔┛▂┏ ▂▕▔
.▕▕╋▏▕╋▏▏'┏▏▕╋▏▏
Evinizden; Neşe, Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Saadet Eksik Olmasın Rabbim cennetine kabul eylesin inşaALLAH ♥
Facebookta gördüm burdada paylasayim dedim cok güzel degilmi

Bahar'cığım sonuçlarını aldınmı.?

İlk defa görüyorum ben sizi..MAşallah 41 kereBayıldım üçünüzede Allah ayırmasın sizi..
Hele çocukların yatakta oturup verdikleri poz süper.:))
Birde ikiz gibiler çokmu yakın yaşları...?

amin canim cok tesekkürler aralarinda 11 ay var kizim abisinin pesine takilip gelmis iyikide gelmis ikiz gibiler ama dilersen profilimdede var resimleri bakabilirsin simdi biraz daha büyüdüler

kepli olan büyüğüm ince uzun olan da küçük kızım 2 yaş var aralarında ama küçük boyca geçti ablasını

valla canım anlamazsın bile bi bakmışın yanında bigenç kız bi de delikanlı olmuş
insallah Allah banada o günleri gösterir
kepli olan büyüğüm ince uzun olan da küçük kızım 2 yaş var aralarında ama küçük boyca geçti ablasını

gercektenmi bende tam tersine sanmistim ama genelde ufaklar büyükleri geciyo kardeslerimin icinde en büyük benim ama hepsi benden uzun sinir oluyorum

Selam kızlarrr bende geçte olsa gelebildim :122:

Bugün sabahtan beri yine davul gibi gezdim ve inanılmaz gerginim :26: Normalde 3 gün evvel regl olmam gerekiyordu ama hala birşey yok üstelik 2 gündür kabızlığım devam ediyor. Ne denediysem fayda etmedi ve buda iyice sinirlerimi bozuyor
Dün bizim evin tadilatıyla uğraştık hatta resimleri koyacağım demiştim ama henüz fırsat bulamadım inşallah yarın. Kız kardeşimde dün duvar kağıdından almıştı ama eşi ben beceremem diye kıvırınca iş başa düştü ve bu akşamda onunkini yaptık
İnanılmaz güzel oldu gerçekten hatta onunda Tv bozuktu ama pazar günü çıktığımızda o kendine yeni bir Tv almıştı onuda duvara monte ettiklerinde çok daha müthiş bir görüntü çıktı ortaya.
Bizde artık ayın başında inşallah yeni bir Tv alırıızda şu 37 ekrandan kurtulurum şaşı olucağız yoksa
Maşallah geçmişte baya birikmiş şöyle bir göz gezdirebildim fazlada zaman kaybetmim diye

Canım gözünüz aydın sonunda acaba kızmı erkekmi merakından kurtuldunuz RAbbim Oğluşunu rağlıklı ve hayırlı bir şekilde kuçağına almayı nasip eder inşallah Allah nazardan saklasın sizleri

Güzelim hayırlı uğurlu olsun inşallah bundan sonra hayatınız mutlu ve huzurlu devam eder.

Özlemciğim benim kadar şiş olma sakın resmen Ramazan davuluna döndüm regl de olamayınca patlamaya hazır bombaya döndüm
Yarın sabah erken uyanabilirsem bizim buradaki devlet hastanesine gidiceğim yoksa benim bu perhizde yalan olucak :26: cuma günü artıda çıkmak beni kesin daha beter kudurtur üstelik bu kabızlıkta nereye kadar. Valla spiral olmasa acaba hamilemiyim diyeceğim ama yok yok değilimdir. Normalde bir iki gün evvelinde işareti gelirdi ama şu an o bile yok :26:
Offffffffff offfffffffffff ne olacak bu benim kabızlık halim bilmiyorum valla. Gündüz üst üste iki tane elma yedim sonra bir ara salata yaptım yedim düzelir diye ama yok gram rahatlama yok
Nazaramı geldim neee

slm kızlar bakın en küçüğümün yaramazlık videosu:)))

Meral Canbazlık - YouTube

Oyyy yerim ben onu yaaa ne güzelde yürüteçten yumuşak bir iniş yaptı

Canım resimlerine bayıldım Çocuklar desen gerçekten tam birer Melek. Bu arada benim büyük kızımında ismi Beyza Nur bak baştan söylim bu modeller yani arkasında nur eki olanlar genelde en ufak şeyde 5 karış surat asarlar keyiflerine çok düşkündürler ve yaşlarından çok daha büyük ve olgun davranırlar tabi bilmişlikte vardır yani şimdiye kadar tanıştığım bütün isminde nur eki olanlarda aynı durumu gözlemledim Allah yardımcımız olsun

herkese iyi aksamlar kızlar... yaff bir dershaneye gittim. 10 da geldim.. kursum akşamda..
o saatten beri geçmişi okuyorum,ohhhh bitti
sizi de hiç boş bırakmaya gelmiyor

Bencede yaaa geçmişi okuyana kadar baya vakit geçiyor Bu arada maşallahın var her akşam iştimaya hazır bekliyorsun efferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…