Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banu valla haklısın benim büyük kızımın ismi Ebru Nur ve özellikleri taşıyor aynen canım

canım kayısı hoşafı falan yapıp içsene.. kayısı dakoy suya sonra suyunu iç ye.. allaalla kimin gözüne geldiysen 3 kilo vererek
bu arada kardeşin de mi burada evli? e sanslısın..
yaa o zaman onunkininde seinkinin de fotograflarını çek koy buraya,bende evde bir degişiklik yapmak istiyorum belki bende yaparım merak ettim çokk
bu ara da evet benim iştimalar tamam da sen bizleri çok ihmal etmeye başladın

güzel dileklerin icin cok sagol canim gercekten benim kizimda öyledir darilir küser dudaklar uzar saatlerce aglar cok cektiriyo bana coooook ama ince fikirlidir büyümüste kücülmüste diyebiliriz oglum daha sakindir ama arada onunda inadi tutar cocuk iste kimbilir biz nasildik

ben baktım bile çok sevdim seni canım sanki ilk kez görmemeişim gibi hissettim kanım kaynadı sana
sağol canım bende aynı o senin sıcaklığın yüreğinin güzelliği bu son halim siyahlılar akşam çektim
beni arkadas eklermisin canim göremiyorumda

ekledim ben profilindeki melekleri gördüm allah bağışlasın maşşallah

umutt geçmişi bitiremedin bakalım sen bitirene kadar dayanacak mı benim şarjım ötmeye başladı bile kapanınca yatarım artık ben de

sağol canım bende aynı o senin sıcaklığın yüreğinin güzelliği bu son halim siyahlılar akşam çektim

ekledim ben profilindeki melekleri gördüm allah bağışlasın maşşallah

canim benim aminnnn bende senin resimleri gördüm süpersin masallahhhhh fistik gibisin ama bisey dikkatimi cekti dogumun pesine verilen kilolar gercektenn cabuk gidiyor benim gibi yillar gecince zor oluyor

Canım aldım aldım zaten sırf sizler için aldım çatalları yoksa kendim için birşey istiyorsam

Ah Bahar ah...Bakmayacaktın yemek sitelerine...

valla baktığım resimlerin kurbanı oldum bir de sevgilimle kavga etmiştik bugün onun acısını yemeklerden çıkardım diyim ama saat 4ten sonra hiçbirşey yemedim :26:

Bahar'cığım sonuçlarını aldınmı.?

Ayyy geçmiş çok birikmiş onu okurken ancak gördüm yenacım msjını.

Bugün kan tahlili verdim 2 saat beklemiyim dedim yarın diyetisyene gidicem zaten sonuçları doktora gösterip diyetisyene geçerim diye düşündüm inşallah tüm değerlerim normale dönmüştür yarın haberdar ederim canım topicimi

canim benim aminnnn bende senin resimleri gördüm süpersin masallahhhhh fistik gibisin ama bisey dikkatimi cekti dogumun pesine verilen kilolar gercektenn cabuk gidiyor benim gibi yillar gecince zor oluyor

yok ya çabuk vermedim doğuma 102 kilo ile girdim kızımın kırkında 105 kiloydum kızım 6 aylıkken 110 falandım

şimdi kızım 4 yaşında hemen verbilseydim keşke

Sorma yaa saat en geç 7de burada olan ben kaç gündür giremedim Aslında aklım hep burada ama işte arada böyle yoğun dönem olabiliyor artık ay başına kadar planda birşey yok tadilat namına ama benim eşimin belli olmaz işi adam bayılıyor evle ilgili birşeyler yenilesin değişiklik yapsın hayır yaparken ille eşlik ediceğim ya ben anlamam sen yap dediğimde hemen der yok sen becerirsin olmadı bana şarkı söyle yeter der

yok ya çabuk vermedim doğuma 102 kilo ile girdim kızımın kırkında 105 kiloydum kızım 6 aylıkken 110 falandım

şimdi kızım 4 yaşında hemen verbilseydim keşke

olsun canimcim iyisin gercekten kilonu göstermiyosun boyun uzun sanirim ben 8li rakamlari görsem göbek aticam

umutt geçmişi bitiremedin bakalım sen bitirene kadar dayanacak mı benim şarjım ötmeye başladı bile kapanınca yatarım artık ben de
Ahahaha haklısın canım, bitiremedim vallahi. Bitirtmedilerrr. Şu benim haylaz 10 dakika önce uyudu daha. Bir ara kustu bir ara oyun istedi, bir ara kaka yaptı, yıkandı filan derken fırsat bulamadım ki :))

Bugün yaptım karnıbaharı, güzelmiş, sizden tecrübeli olunca sodayı azar azar koyup kıvamını ayarladım, süper oldu :))

Sen yapmışsın bugün yürüyüşünü ben bu şahane havayı kaçırdım ( Gerçi pişman da değilim; annem babam ve oğluşumla kadıköy-moda-eminönü gezdik bugün, vapur sefası da yaptık :)

Son düzenleme:
yaaa arkadaşlar konu dışıım ama sizi okuyuncaa çook merak ettimmmmm....bu kv mevzusu nedir??? yani kv ne demekk?? :44: :44:
bende burda ogrendim canimm

pes etmedigine çok sevindim dogru karaverdin

nasılsınız kızlar keyifler nasıl
çok sukur iyi canim ya senin?

hos geldin aramiza

cabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
esinin isi hayirli olsun canim

slm kızlar bakın en küçüğümün yaramazlık videosu:)))

Meral Canbazlık - YouTube
oyyy oyy masallah
çok tatli masallah ama çok korktumizlerken dustu dusecek derken nasilda inci cadii gozlerde masallah op benim için annesi

ben neden goremedim :44::44:

herkese iyi geceler hanimlarrr ALLAH rahatlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…