- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Selam kızlarrr bende geçte olsa gelebildim :122:
Bugün sabahtan beri yine davul gibi gezdim ve inanılmaz gerginim :26: Normalde 3 gün evvel regl olmam gerekiyordu ama hala birşey yok üstelik 2 gündür kabızlığım devam ediyor. Ne denediysem fayda etmedi ve buda iyice sinirlerimi bozuyor
Dün bizim evin tadilatıyla uğraştık hatta resimleri koyacağım demiştim ama henüz fırsat bulamadım inşallah yarın. Kız kardeşimde dün duvar kağıdından almıştı ama eşi ben beceremem diye kıvırınca iş başa düştü ve bu akşamda onunkini yaptık
İnanılmaz güzel oldu gerçekten hatta onunda Tv bozuktu ama pazar günü çıktığımızda o kendine yeni bir Tv almıştı onuda duvara monte ettiklerinde çok daha müthiş bir görüntü çıktı ortaya.
Bizde artık ayın başında inşallah yeni bir Tv alırıızda şu 37 ekrandan kurtulurum şaşı olucağız yoksa
Maşallah geçmişte baya birikmiş şöyle bir göz gezdirebildim fazlada zaman kaybetmim diye
Canım gözünüz aydın sonunda acaba kızmı erkekmi merakından kurtuldunuzRAbbim Oğluşunu rağlıklı ve hayırlı bir şekilde kuçağına almayı nasip eder inşallah Allah nazardan saklasın sizleri
Güzelim hayırlı uğurlu olsuninşallah bundan sonra hayatınız mutlu ve huzurlu devam eder.
Özlemciğim benim kadar şiş olma sakınresmen Ramazan davuluna döndüm regl de olamayınca patlamaya hazır bombaya döndüm
Yarın sabah erken uyanabilirsem bizim buradaki devlet hastanesine gidiceğim yoksa benim bu perhizde yalan olucak :26: cuma günü artıda çıkmak beni kesin daha beter kudurtur üstelik bu kabızlıkta nereye kadar. Valla spiral olmasa acaba hamilemiyim diyeceğimama yok yok değilimdir. Normalde bir iki gün evvelinde işareti gelirdi ama şu an o bile yok :26:
Offffffffff offfffffffffff ne olacak bu benim kabızlık halim bilmiyorum valla. Gündüz üst üste iki tane elma yedim sonra bir ara salata yaptım yedim düzelir diye ama yok gram rahatlama yok
Nazaramı geldim neee
Oyyy yerim ben onu yaaa ne güzelde yürüteçten yumuşak bir iniş yaptı
Canım resimlerine bayıldımÇocuklar desen gerçekten tam birer Melek. Bu arada benim büyük kızımında ismi Beyza Nur bak baştan söylim bu modeller yani arkasında nur eki olanlar genelde en ufak şeyde 5 karış surat asarlar keyiflerine çok düşkündürler ve yaşlarından çok daha büyük ve olgun davranırlar tabi bilmişlikte vardır yani şimdiye kadar tanıştığım bütün isminde nur eki olanlarda aynı durumu gözlemledim Allah yardımcımız olsun
Bencede yaaa geçmişi okuyana kadar baya vakit geçiyorBu arada maşallahın var her akşam iştimaya hazır bekliyorsun efferim
Bugün sabahtan beri yine davul gibi gezdim ve inanılmaz gerginim :26: Normalde 3 gün evvel regl olmam gerekiyordu ama hala birşey yok üstelik 2 gündür kabızlığım devam ediyor. Ne denediysem fayda etmedi ve buda iyice sinirlerimi bozuyor
Dün bizim evin tadilatıyla uğraştık hatta resimleri koyacağım demiştim ama henüz fırsat bulamadım inşallah yarın. Kız kardeşimde dün duvar kağıdından almıştı ama eşi ben beceremem diye kıvırınca iş başa düştü ve bu akşamda onunkini yaptık
İnanılmaz güzel oldu gerçekten hatta onunda Tv bozuktu ama pazar günü çıktığımızda o kendine yeni bir Tv almıştı onuda duvara monte ettiklerinde çok daha müthiş bir görüntü çıktı ortaya.
Bizde artık ayın başında inşallah yeni bir Tv alırıızda şu 37 ekrandan kurtulurum şaşı olucağız yoksa
Maşallah geçmişte baya birikmiş şöyle bir göz gezdirebildim fazlada zaman kaybetmim diye
Bencede yaaa geçmişi okuyana kadar baya vakit geçiyorBu arada maşallahın var her akşam iştimaya hazır bekliyorsun efferim
Canım gözünüz aydın sonunda acaba kızmı erkekmi merakından kurtuldunuzRAbbim Oğluşunu rağlıklı ve hayırlı bir şekilde kuçağına almayı nasip eder inşallah Allah nazardan saklasın sizleri
Güzelim hayırlı uğurlu olsuninşallah bundan sonra hayatınız mutlu ve huzurlu devam eder.
Özlemciğim benim kadar şiş olma sakınresmen Ramazan davuluna döndüm regl de olamayınca patlamaya hazır bombaya döndüm
Yarın sabah erken uyanabilirsem bizim buradaki devlet hastanesine gidiceğim yoksa benim bu perhizde yalan olucak :26: cuma günü artıda çıkmak beni kesin daha beter kudurtur üstelik bu kabızlıkta nereye kadar. Valla spiral olmasa acaba hamilemiyim diyeceğimama yok yok değilimdir. Normalde bir iki gün evvelinde işareti gelirdi ama şu an o bile yok :26:
Offffffffff offfffffffffff ne olacak bu benim kabızlık halim bilmiyorum valla. Gündüz üst üste iki tane elma yedim sonra bir ara salata yaptım yedim düzelir diye ama yok gram rahatlama yok
Nazaramı geldim neee
Oyyy yerim ben onu yaaa ne güzelde yürüteçten yumuşak bir iniş yaptı
Canım resimlerine bayıldımÇocuklar desen gerçekten tam birer Melek. Bu arada benim büyük kızımında ismi Beyza Nur bak baştan söylim bu modeller yani arkasında nur eki olanlar genelde en ufak şeyde 5 karış surat asarlar keyiflerine çok düşkündürler ve yaşlarından çok daha büyük ve olgun davranırlar tabi bilmişlikte vardır yani şimdiye kadar tanıştığım bütün isminde nur eki olanlarda aynı durumu gözlemledim Allah yardımcımız olsun
sağol canım bende aynı o senin sıcaklığın yüreğinin güzelliği bu son halim siyahlılar akşam çektimben baktım bile çok sevdim seni canım sanki ilk kez görmemeişim gibi hissettim kanım kaynadı sana
beni arkadas eklermisin canim göremiyorumda
sağol canım bende aynı o senin sıcaklığın yüreğinin güzelliği bu son halim siyahlılar akşam çektim
ekledim ben profilindeki melekleri gördüm allah bağışlasın maşşallah
canım demek bugün yedin,gece sana yazmıstım bende bayılırım yaspastaya benim yerime de bir çatal al dedim.. aldın mı
tamam leslie ni yap ama aksam ya sebze yemegi,ya bir salata yada yogurt 1 grissini falan gbi hafif seyler yemelisin..
yoksa sonra yine cok acıkıp tutamassın kendini.. bak lütfen ögün atlama bu fayda degil zarar verir bize.
yarın da inşallah istedgin kiloları vermiş olursun doktor kontrolünde.
Ah Bahar ah...Bakmayacaktın yemek sitelerine...
Bahar'cığım sonuçlarını aldınmı.?
canim benim aminnnnbende senin resimleri gördüm süpersin masallahhhhh fistik gibisin ama bisey dikkatimi cekti dogumun pesine verilen kilolar gercektenn cabuk gidiyor benim gibi yillar gecince zor oluyor
canım kayısı hoşafı falan yapıp içsene.. kayısı dakoy suya sonra suyunu iç ye.. allaalla kimin gözüne geldiysen 3 kilo vererek
bu arada kardeşin de mi burada evli? e sanslısın..
yaa o zaman onunkininde seinkinin de fotograflarını çek koy buraya,bende evde bir degişiklik yapmak istiyorum belki bende yaparım merak ettim çokk
bu ara da evet benim iştimalar tamam da sen bizleri çok ihmal etmeye başladın
yok ya çabuk vermedim doğuma 102 kilo ile girdim kızımın kırkında 105 kiloydum kızım 6 aylıkken 110 falandım
şimdi kızım 4 yaşında hemen verbilseydim keşke
olsun canimcim iyisin gercekten kilonu göstermiyosun boyun uzun sanirim ben 8li rakamlari görsem göbek aticam
ben çıkıyorum kızlar
hepinize iyi geceler
çok uzak değilsin 8li rakamlara
boyum 168
Ahahaha haklısın canım, bitiremedim vallahi. Bitirtmedilerrr. Şu benim haylaz 10 dakika önce uyudu daha. Bir ara kustuumutt geçmişi bitiremedin bakalım sen bitirene kadar dayanacak mı benim şarjım ötmeye başladı bile kapanınca yatarım artık ben de
ben çıkıyorum kızlar
hepinize iyi geceler
iyi geceler canım
ben de gdiyim zaten şimcik kapanacak laptop
öptüm hepinizi
bende burda ogrendim canimmyaaa arkadaşlar konu dışıım ama sizi okuyuncaa çook merak ettimmmmm....bu kv mevzusu nedir??? yani kv ne demekk?? :44: :44:
pes etmedigine çok sevindim dogru karaverdinarkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum dünden beri düsündüm hatta düsünmekten öglene kadar resmen sizmisim
az önce hem yürüyüsümü yaptim 1 saat hemde kafami dagittim topikteki arkadaslar hakli dedim niye pes edicemki dedim kaynanamin ilk dalga gectigi sey zaten kilolarim zayiflayipta niye onu catlatmiyorumki dedim
bakalim kizlar simdilik burdayim gitmiycem biyere
yalniz bu arada konu disi bisi paylastim verdigim rahatsizliktan dolayi özür diliyorum
çok sukur iyi canim ya senin?nasılsınız kızlar keyifler nasıl
hos geldin aramizaSabah(08.00)
2 dilim kaşar
2 dilim ekmek ile yapılmış tost
1 bardat süt
Ara(10.30)
Sütlü kahve (2 şekerli)
Öğlen(12.30)
Limon soslu tavuk
1 küçük kase püre
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak çay(1 şekerli)
Akşam(17.00)
2 küçük dilim kıymalı börek
5 kaşık barbunya yemeği
1 kase yoğurt
Meyve olarak da (20.00)
4 adet mandalina
Bugün yeni katılıyorum aranıza.Öğlen dışarıda yediğim ve akşam da evde olanları yemek zorunda kaldığım için sebze olarak bişey yiyemedim.
Normalde şeker kullanmamaya çalışıyorum,bu nedenle çay ve kahveyi az tüketiyorum.İçtiğim zamanlarda da tatlandırıcı kullanıyorum ama bugün şeker kullanmak zorunda kaldım.
Sizce nasıl hanımlar,var mı yorum yapacak olan?
esinin isi hayirli olsun canimcabuk gel canimcim özletme cok
ya benim hormonlar gercekten cildirmis olmali icimde acayip bi sevinc simariklilik var esim is buldu ondanmi acep
bende kac günden beri ilk defa 1 saat yürüyüs yaptim sanirim artirmaliyim yoksa diyet ise yaramiyor
hosgeldin sefa geldin canim
birinin kizi oldu galibatvde duymustum sessizlik olunca öle deniyormus kadin düsmanligi ordan basliyo iste
oyyy oyy masallah
ben neden goremedim :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?